תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
לפני פרמוט קל,רציתי אולי לנסות לפתור את הבעיה. לאחרונה המחשב התחיל לעלות מאוד איטי בזמן האחרון,ולוקח לו לפחות 5 דקות עד שהכל עולה ואפשר לעבוד על המחשב חלק. ניסיתי למחוק ספייורים התקנתי אנטי וירוס חדש - מחקתי את הכל והיה דיי הרבה,אבל עדיין הוא עולה איטי. בנוסף לזה,כל פעם שהווינדוס עולה מופיעה שגיאה על כל קובץ שרץ בווינדוס,בכל שגיאה הוא אומר "XXXXX אינם תמונה חוקית של הWindows",וזה על כל תוכנה שאני פותח. מה שגם כן,ביטלתי את רוב האפשרויות באתחול של הMsconfig של רוב התוכנות,שהמחשב יעלה יותר מהיר,זה עזר אבל הייתי יכול לרוץ מהר גם עם התוכנות האלה. הצעות?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
http://img138.imageshack.us/my.php?image=wada7td.jpg ככה זה בכל משחק שאני מנסה לשחק. הפסים הוורודים האלו... אני נוגע בכרטיס מסך ובמעבד והם קרים. לא עשיתי שום דבר במחשב זה פיתאום קרה : \ למישהו יש רעיונות אך לפתור את זה?
-
- 9 תגובות
- 564 צפיות
-
-
סתם אתמול חשבתי מה אפשר לחבר שתי מחשבים בעלי WIN XP דרך כבל USB?? אפשר לעשות את זה?? זה יתן משהו בכלל אם נעשה את זה?? תודה
-
- 8 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום, הגיע לידיי לוח אם GA-8ST800 והביוס שלו נעול, ניסיתי להוציא את הסוללה ל- 5 דקות והחזרתי וזה לא עזר אין לי סיסמא וכנראה שאני לא אצליח להשיג את הסיסמא איך אני יכול לפתוח את הביוס ? (ד"א, אני יודע שזה נשמע קצת חשוד, אבל הלוח הגיע אליי בדרך ישרה לחלוטין...........)
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
קניתי כונן קשיח 250GB SATA2 16MB Buffer. משום מה אני לא מצליח לפרמט אותו. ניסיתי לפרמט אותו בעזרת תוכנית ההתקנה של ווינדוס כי אני רוצה להתקין עליו מערכת הפעלה, אך תוכנית ההתקנה כותבת שכנראה הדיסק פגום, או משהו אחר, היא פשוט לא מצליחה. ניסיתי גם בתוך הווינדוס עצמו לפרמט ואותה בעיה. מישהו יודע מה הפתרון? מישהו נתקל פעם בבעיה דומה? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי שתי דיסקים קשיחים עם 80G כל אחד עשיתי ריסטרת למחשב ופיתאום כונן אחד נעלם (זה שלא מותקן עליו הוינדוס) כיביתי את המחשב הוצאתי את הדיסקים הקשיחים ואז הפעלתי את המחשב כיביתי הכנסתי את הדיסקים הקשיחים הדלקתי ואז הכל עבד מה קורה פה?
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
-
אני חיייב תעזרה שלכםםםםםם !!!!!!!!!!!!!!!!!!! בזמן האחרון שאני מפעיל את המחשב.. אז שהוא מגיע לברוך הבא הזה הוא מראה לי מן הודעה שיש לי זיכרון וירטואלי קטן כזה והוא אומר לי שאני יגדיל זה מה שהוא כותב: זיכרון וירטואלי מוגבל במערכת שלך לא קיים קובץ דפדוף או שקובץ הדפדוף קטן מידי. כדי לתקן את הבעיה עבור על מערכת שבלוח בקרה לחץ על כרטיסיה מיתקדם ותחת ביצועים לחץ על הגדרות. בכרטיסיה מיתקדם לחץ על שינוי לחץ על גודל מותאם והקלד גודל התחלתי או מרבי של קובץ ההחלפה. הוא גם לא נותן לי ללחוץ על המתנה איפה שמכבים תמחשב.. שאני ניכנס למשחק מסוים הוא אומר שאין זיכרון.. מה עושים אחים שלי?????????????? הינה תמונה שאני מנסה לסדר ולא הולך... הינה תמונה של המשחק שלא נותן לי …
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום לא משנה איזה מקרופון אני מחבר לכרטיס הקול שלי הוא לא מקליט בכלל, כיוונתי שישתמש בכרטיס קול ככלי קלט כמובן. אבל מה שכן יש לי מקרופון מובנה במצלמת הרשת שמתחבר לUSB ביחד עם המצלמה והוא דווקא כן עובד האמת שהכל התחיל מאז שעדכנתי את הדרייברים של הnforce מהאתר של NVIDIA ואני לא מצא שום פתרון מה אפשר לעשות ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה יש אפשרות לחבר ללוח אם מסוג asus p4p800 e deluxe אר דיסק sata 2 16bm או אר דיסק sata 1 16mb
-
- 6 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לי מסך lcd עכשיו כשאני שומע בווליום גבוהה ובמיוחד כשיש באסים מן הסתם יש את הרעידות האלה ואני מפחד שזה יכול לדפוק תמסך או משו למה lcd עדין והכול....יש מקום לדאגה? או שזה שאני סתם דואג על שטויות?
-
- 8 תגובות
- 599 צפיות
-
-
פתאום ללא התראה ,המחשב שלי ניכבה ,בכל פעם שניסתי להדליק לאחר כחמש שניות ניכבה ,עוד לפני שהביוס עלה ,לאחר מספר פעמים שניסתי לא הצלחתי להדליק בכלל ,שום דבר לא נידלק לאחר לחיצה על הכפתור של ההדלקה ,שאלתי היא - האם מה שקרה זה סימני הגסיסה של הספק ומוות סופי או שקיימות עוד אפשרויות ? (אולי לוח אם )
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים חבר שלי פירמט אתמול את המחשב שלו ואין לו אין את הדיסק של הדרייברים שהוא קיבל עם קניית המחשב. הכרטיס קול שלו הוא on board אז רציתי לדעת איך אפשר לפתור את הבעיה. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב שאשמח אם תוכלו לעזור לי . המקלדת והעכבר , כפתור הכיבוי במארז (גם בלחיצה ארוכה) וגם לחצן הריסט אינם מגיבים לאחר זמן מה.. הגדרות צריכת החשמל בלוח הבקרה (XP-SP2) מבוטלות מלמבד הגדרת כיבוי המסך לאחר חצי שעה. כך שאני נתקע עם מחשב פועל, ומסך מכובה.. הדבר היחיד ש"עוזר" זה ניתוק כבל החשמל פיזית. המחשב הוא חדש (בן חודש ימים) במארז ישן (ספק כוח חדש!!). תודה לכל העוזרים..
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב כאשר אינ מקליט עם כרטיס הטלויזיה מופיע על המסך כמו רשת וגם על הקבצי הנוצרים כאשר נמצא במצב STOP זא צפיה בלבד התמונה נקיה האם יכול להיות מהספק זה ספק ישן מ ה P 3 לוח ASUS AMD 2800+ RAM 512 יש לי ספק חליפי של 400 HEC דרך אגב על מחשבים אחרים כולם P3 866 אין בעיות כאלו
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
בהמלצה שלכם קניתי מחשב (נוסף) לוח גיגה בייט- GA 81945PG ומעבד אינטל 2.66 דואל, עם קירור מקורי. הרכבתי את המחשב הכל תקין ועובד, גם במאמץ. חשוב לציין- לא בוצע שום OC אפילו קטן! הבעיה: אני מדליק את המחשב (תחילת יום, כלומר המחשב קר), המסך לא נדלק, והמחשב לא עולה. אחרי מספר שניות המחשב נכבה לבד- נראה לגיטימי שלא ישרף. אני מרגיש את הגוף קירור ממש חם, רותח והמאוורר עדיין עובד. הוא לא נדלק שוב- והגוף קירור רותח. הוצאתי מהחשמל, המתנתי 2 דקות, הדלקתי- הוא נדלק, והמאוורר קירר את הגוף קירור תוך 10 שניות- הכל עובד ורץ גם במאמץ. שוב כיבוי- שוב אותה בעיה, פעם עובד פעם לא. כשהוא עובד הטמפ בביוס עומדת על 32-36 מעלות שזה נורמלי לחלוטין. אני בד"כ מרכיב מחשבים שלי עם לוחות אסוס,ומעבד אינטל …
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמעתי שהכרטיס של BFG - 7900GT עלול להתחמם יותר מדי (הזיכרון שלו). האם זה נכון? זה עד כדי כך גרוע? או שאפשר לשרוד עם זה? האם הדבר הזה: http://www.bfgtech.com/sinks.html יעזור ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את Vantec Stealth 80MM Case Fan או ZALMAN FAN ZM-1 80MM אני מאוד רוצה מאווררים שקטים כאלה שלא עוברים את ה-20DB אני יודע שכמה שפחות שקט ככה פחות מקרר אבל זה לא משנה לי כי המארז שלי הוא Sunbeam Transformer יש לו 3 מאווררים של 80MM ואחד 120MM והוא רועש בטירוף. אמרו לי ש Vantec Stealth מאוד שקט אבל רק Pandas מוכרים אותו וסתם רשום שיש אותו במלאי, התקשרתי ואמרו שניגמר ובזמן הקרוב לא יהיה... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_631&products_id=2658 אני גם רוצה להחליף את הקירור של המעבד למאוורר הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2596 יש לכם מושג אם הוא שקט ומקרר טוב? יש לכם מושג אם ZALMAN שקט כמו הVantec ? באיזה חנויות מוכ…
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
לא יודע מה קרה לכרטיס הזה, אבל חבל לי לזרוק אותו לפח כי הוא עדיין נותן את הסחורה. מה גם שהוא של אסוס! ובזמנו הוא עלה לי הרבה כסף. הבעייה היא שברגע שאני מפעיל את המחשב, הכל עובד כמו שצריך אפילו הווינדוס עולה אבל לא מבינים כלום ממה שמוצג על המסך. זה הכל צבעים צבעוניים לא ברורים! בבקשה תעזרו לי, זה ממש מדכא, אפילו אם תוכלו להמליץ לי על משהו שיכול לתקן בתשלום אני אשמח. אמרו לי בחנות מחשבים שאפשר לזרוק את הכרטיס כי אף אחד לא מתקן דבר כזה. מקווה שתוכלו לגרום להם לצאת מטומטמים :s05:
-
- 11 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, אז ככה קניתי פיליפס 1628 והתקנתי אותו אבל...... כל rip מדיסק אודיו שאני מנסה לעשות (גם מקנוים אורגינלים) ובכל תוכנה לא עולה יפה ואם מצליח אז עם שגיאות שנשמעות טוב. לא היתה לי כל בעיה בצורב הקודם (פיליפס רגיל). גם כשהחזרתי אותו כ slave לא הייתה בעיה. נראה לי שיש בעיה בצורב דיוידי החדש או שאולי משהו אחר דעתכם בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום לאחרונה לקחתי כמה חלקים שיש לי בבית ובניתי מחשב חדש. המחשב לא מציאה, אבל אני מתכן לעשות עליו כל מיני נסיונות עם שרתים ולינוקס. זה פנטיום 3 לוח אם זה EPOX ו 128 מגה זיכרון פנימי ודיסק קשיח 20 ג'יגה. עד כאן הכל טוב, אבל המחשב לא רוצה לעלות. המחשב מזהה את ה HDD ואת ה CD-ROM, אבל הוא לא נטען פשוט. יש את הבדיקה הראשנית כשהמחשב עולה (הבדיקה ההיא שאפשר ללחוץ DEL כדי להגיע לביוס) אחריה לא קורה כלום. יש מסך שחור וקו תחתון בצד שמאל למעלה של המסך שהוא מהבהב וזהו. אני לא מצליח לעשות בוט מדיסק ולא מדיסק קשיח. ניסיתי לשנות את ההגדרות של הביוס, לשחזר להגדרות הבסיס, אבל כלום לא עזר. מה קורה פה? יום טוב.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
איזה סיבה יכולה להיות שהמחשב לא נדלק בכלל, כולל מאווררים, נורות בכלל לא מגיב. החלפתי ספק לא עזר
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
-
אהלן אנשים, לחבר שלי יש מחשב בו יש 2 הארדיסקים. אחד SATA והשני PATA. הוינדוס רואה אצלו את ה-PATA כ-C ואת ה-SATA כ-E. הוא התקין וינדוס על כונן E ועכשיו רוצה להסיר את כונן C לגמרי מהמחשב. אך כאשר הוא עושה את זה הוינדוס לא עולה ואומר שאין מאיפה לאתחל. [הוינדוס נמצא על E וה-C ריק לגמרי] איך גורמים ל-E להיות ה-SYSTEM במקום C? עריכה: שכחתי לציין שניסיתי לשנות דרך Disk Managment וזה פשוט לא נותן.
-
- 10 תגובות
- 945 צפיות
-