עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ManhattanProject,

אחרי פחות מ15 דקות של משחק בBAD COMPANY 2 המחשב הופך ללאגי בטירוף לאיזה עשר שניות ואז עושה ריסטארט... זה המפרט http://img339.imageshack.us/img339/9009/13541762927365.png באיזה תוכנות לעשות בנצ'מרק?(פשוט שאני לא אוריד סתם תוכנות)? 3DMARK PCMARK? עוד משהו? יש סיכוי שיש משהו לעשות מעבר ללהחליף חומרה? המחשב פשוט מספיק לי, ואני אתבאס להחליף משהו עריכה:עשיתי DRIVER SWEEPER והורדתי את הדרייבר האחרון

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  2. חיפשתי בכל נר אפשרי. המחשב קורס (בלי צלצולים, בלי מסך כחול, פשוט מקבל ריסט) במשחקים כבדים, בסצינות כבדות בעיקר, ולפעמים בקטעים מוזרים ביותר. דוגמאות: היט מאן - קורס באופן קבוע. אחרי 5 דק' משחק גריד 2 - קורס כאשר יש את הסרטים (cinematics) בין מעבר בין TIER שונים. (לא תמיד) בנוסף זה קרס לי גם במשחקים ישנים מאד, שרצו מדהים בעבר (כמו קוד MW2).. חומרה: כ. מסך Radeo 5850 ספק כח HEC 550W לוח אם gigabyte p55m-ud2 מעבד i5, מהדור הראשון זכרון 8 GB הארדיסקים: 1. SSD 256 sandisc 2. אחד טרה בייט (WD BLACK) 3. 2 טרה בייט (SEAGATE) מע' הפעלה וינ 7 ניסיונות קודמים לתיקון: 1. התקנת דרייברים ישנים 2. עדכון ביוס / לוח אם 3. פרמוט 4. ניתוק מלבד הארדיסק SSD, לוח אם, מעבד, כ.מסך. בדיקה שעבדה:…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by I7210I,

שלום כשאני צופה בשידור סטרימינג ערוץ 2 ערוץ 10 או סתם ערוצים מהעולם אפילו YOUTUBE וזה רק בצפיה בסטרימינג אני מקבל מסך כחול עם השגיאה IRQL_NOT_LESS_REQUAL אז בדקתי עם MEMTEST והכל תקין לאחר 6 שעות בדיקה... Microsoft ® Windows Debugger Version 6.3.9600.17029 AMD64 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Windows\MEMORY.DMP] Kernel Bitmap Dump File: Only kernel address space is available Symbol search path is: *** Invalid *** **************************************************************************** * Symbol loading may be unreliable without a symbol search path. * * Use .symfix to have the debugger choose a symbol path. …

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by amitrotem,

שלום, המחשב שלי קורס פעם בשעה לפחות, הייתי בטוח שמדובר בתקלה במערכת ההפעלה, ולכן ביצעתי התקנה חדשה. הבעיה נפתרה לשבוע ולאחר מכן חזרה. (רוב הנפילות מתבצעות באתר YOUTUBE אבל לא רק) יש תוכנה שבעזרת אפשר לנתר את הבעיה? ממה היא נובעת (לוח, SSD, כרטיס מסך). תודה למי שיכול לעזור עמית

• 8 תגובות
    • 999 צפיות
  5. Started by yakir10,

שלום,ברשותי מחשב 4 שנים שעד היום היה בובה ולא עשה שום תקלה .. משום מה בזמן האחרון המחשב נכבה לבד שאני משחק פרו 10 וגולש בפייסבוק.. לקחתי את המחשב למעבדה ואמרו לי שהכרטיס מסך שלי מזייף כי נפל לו חלק מצלע הקרור או משו כזה .. החנות המליצה לי לקנות כרטיס מסך חדש .. חיכתי לבוא לבית ולהתייעץ איתכם אבל משום מה המחשב עכשיו לא נכבה ועובד בסדר .. הטמפרטורות של הכרטיס מסך בין 65-70 במאמץ.. השאלה שלי האם יכול להיות שבעקבות שהמעבדה חיברה מחדש את החלק שנפל מהכרטיס הוא חזר לעבוד תקין ? ברשותי 7800 gtx תודה מראש

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  6. שלום במהלך משחק היום המחשב קרס ולא הציג כלום על המסך. אחרי כיבוי והפעלה מחדש עדיין לא ראוים כלום ובנוסף לא שומעים את מערכת ההפעלה עולה (כנראה נתקע במהלך הBOOT). כדי לבדוק אם הבעיה בכרטיס המסך הוצאתי אותו וחיברתי את המסך לכרטיס המסך המובנה על הלוח אם. התוצאה היתה זהה. אחרי איפוס של ה-BIOS המחשב עלה על הכרטיס המובנה. בהפעלה התבקשתי לבחור איזה גירסה של BIOS אני רוצה לעלות, את הבררת מחדל או את האחרונה שהיתה. בחרתי באחרונה והמחשב עלה כמו שצריך כולל מערכת ההפעלה. כדי להיות בטוח שהתקלה בכרטיס מסך חיברתי אותו בחזרה למחשב. אבל פתאום גם כרטיס המסך(החיצוני) עובד כמו שצריך ואין בעיות. אחרי זה החלטתי לחזור לשחק אבל שוב המחשב קרס והכול התחיל מחדש. ממה יכולה להיות התקלה הזאת כרטיס תקול?…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ranrubin1,

שלום כשאני משחק פורטנייט ומשחקים יחסית "כבדים" , המחשב שלי קורס .. מפרט : I5 4570 B85N-D3H 8 GB RAM SAPPHIRE R9 280X ספק FSP RAIDER 550W מצורף הסרטון שתראו מה קורה https://vimeo.com/264822838 ועוד עזרה על הדרך.. אחרי שהמחשב נכנס למצב "שינה" , כשאני חוזר למחשב ומעורר אותו , המחשב עובד אבל המסכים לא נדלקים וזה מצריך אותי להפעיל אותו מחשב דרך הכונן (לא בריא למחשב) . יש דרך להפסיק את זה ?

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by Wond3r,

כשאני נכנס למשחק כבד ומשחק בו איזה 15-20 דקות המחשב פשוט קופא, התמונה נתקעת במשחק ושום דבר לא מגיב, ואז אני צריך לכבות את המחשב ידנית. בדקתי את הRAM אצל חבר והם בסדר עשיתי בדיקה של CPU וGPU בOCCT ולא היו בעיות... אני חושד אולי בדיסק קשיח אבל אני לא בטוח. הורדתי גם את הOC. הטמפ של כל החלקים הם בסדר לגמרי גם במשחק counter-strike 1.6 לאחר כמה שעות של משחק לפעמים יש את אותה הבעיה. רציתי גם לשאול אם יש תכנה שאפשר לבדוק אם יש בעיה עם הדיסק קשיח?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. הבעייה כמו שרשמתי בכותרת. המפרט של המחשב הוא: AMD Phenom 965 3.4 עבר OC ל3.9 ועובד ככה כבר תקופה ארוכה בלי בעיות עד לאחרונה 8GB זכרון GeForce 560 GTX ספק של Antec 520W המחשב עבד מצויין עד לאחרונה. אפרט יותר על הבעייה, אם אני לא משחק, המחשב עובד בסדר גמור. מזה כשבוע ברגע שאני נמצא במשחק כלשהו, אחרי זמן רנדומלי (יכול להיות 2 דקות ויכול להיות יותר משעה) המחשב קורס (לא רק המשחק, כל מערכת ההפעלהמשתגעת ומתנהגת מוזר) הקריסה של המשחק מלווה בקריסה של כמעט כל דבר אחר שפתוח (כמו דפדפני אינטרנט למשל) ומתריע על שגיאה בדריברים של הכרטיס מסך. Description A problem with your video hardware caused Windows to stop working correctly. Problem signature Problem Event Name: LiveKernelEven…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by ehh,

המחשב שלי קורס בדיוק כשה-gta v מסיים לטעון את עצמו. אתמול קניתי כ. מסך חדש- gtx 1070. המעבד הוא i5 3470 והספק כוח הוא של סיסוניק 500W. עריכה: הוא קורס בעוד משחקים, פרטים בהמשך הדיון. תודה לעוזרים.

11. Started by kinggil,

שלום. כאשר אני משחק BF2 או STTLERS 4 המחשב קופא לאחר 10 5 דקות. המחשב לא חם מדיי, ואני לא מבין למה זה קורה. תודה. AMD 3000 754 GIGABYTE GAK8U 9550 128 B 768 זיכרון. רשמתי את מה שחשוב בסופר קיצור, כי אין לי כוח לרשום לפרטיי פרטים

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  12. Started by weamir,

בניתוח קבצי הMINIDUMP הסיבה היא תמיד HARDWARE,אך לך תדע מה החומרה שגורמת לכך. הרצתי MEMTEST, תקין. טמפ' מעבד+לוח תקינות למישהו יש רעיון איך להגיע במדויק לחומרה אשר גורמת לבעיה?

• 7 תגובות
    • 666 צפיות
  13. Started by eyalze,

שלום לפני כמה ימים המחשב נכבה לי ומאז כל פעם שאני מנסה להדליק אותו הוא מגיע ללוגו של ווינדוס 7 ואז המסך מחשיך ואחרי כמה שניות מופיע מסך כחול והמחשב כבה ונדלק מחדש. בSAFE MODE המחשב עולה אחרי חיפוש באימטרנט הבנתי שהשגיאה במסך הכחול 0x00000116 קשורה לכרטיס מסך. מחקתי את הדרייברים בSAFE MODEת ואז המחשב עלה בלי בעיה. ברגע שהוא עולה ווינדוס מתקינה אוטומטית את הדרייבר ולא מצאתי דדרך לעצור את זה ואז הבעיה חוזרת. ניסיתי להתקין דרייבר חדש וגם זה לא עוזר. יש לי ווינדוס 7 כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 6600GT

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  14. מצאתי מחשב בזבל האלקטרוני האיזורי, ומכיוון שהוא נראה במצב חדש ובעל חומרה לא מהמאה הקודמת, לקחתי אותו כמנהגי בשביל לראות אם הוא פועל. המחשב נדלק בלי שום בעיות, הBIOS פועל, הוא קולט כל מה שאני מחבר לו, אך אני לא מצליח להתקין שום מערכת הפעלה או להשתמש באחת קיימת. ניסיתי להתקין Windows XP, Windows 7, Windows 8 ו Ubuntu 13.10. את השלב הראשון של העתקת הקבצים של Windows XP המחשב הריץ בהצלחה, אבל באמצע השלב השני (אחרי ריסטרט אחד) הוא קרס. כל נסיון הבא קרס בדיוק באותו השלב. 7 ו8 נתקעו בחלון הכחול עם הלוגו של Windows. Ubuntu קרס עוד לפני שנכנס לחלון עם האפשרויות. ניסיתי לחבר גם הארד-דיסק עם Ubuntu עליו, והוא קרס ישר כשניסה לעשות boot למערכת ההפעלה. מדובר על לוח אם GA-M61SME-S2, עם …

• 14 תגובות
    • 4.1k צפיות
  15. שלום, הביאו לי לנסות לתקן מחשב עם מעבד AMD X2 3600+ (תושבת AM2) שלאחרונה קורס במאמץ (אפילו מאמץ מאוד מתון) כל הזמן עליו. בדקתי וראיתי שהטמפרטורות של המעבד היו מאוד גבוהות. התקנתי עליו גוף קירור Scythe Shuriken עם משחה טרמית AC MX-4 (זו ממש לא הפעם הראשונה שאני מתקין גוף קירור ככה שהמשחה נמרחה כמו שצריך) ועדיין הטמפרטורות של המעבד מרקיעות שחקים במאמץ. ב- Idle הוא נמצא באזור ה- 45-50 מעלות (בחדר ממוזג) ובמאמץ הוא מטפס בטיל ל- 80 מעלות ומעלה ובסופו של דבר קורס. אני לא מצליח לחשוב על הסבר הגיוני לתופעה, שנים שהמחשב הזה עבד עם גוף קירור מסכן של AMD ופתאום הוא מתחמם בצורה הזו. שאר החומרה במערכת: לוח אם - Gigabyte M61PM-S2 זכרון - 2GB של DDR2 667 של Kingston. כרטיס מסך - Onboard…

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  16. כמו שתיארתי המחשב קורס, הבעיה היא לא ביישום אחד ספציפי אלא בכמה - מכאן אני מבין שהבעיה היא ככל הנראה בחומרה\ווינדוס\דרייברים עידכנתי דרייברים לכרטיס מסך, ושום דבר לא השתנה מאיפה אני אמור לדעת מהיכן הבעיה, מחומרה או מתוכנה? יש תוכנות שיכולות לבדוק את מצב הכרטיס מסך שלי? הכרטיס שלי הוא radeon x1950xt כמו כן שאני אומר שהמחשב קורס, אני לא מקבל מסכים כחולים של ווינדוס אלא פשוט מעין ערבול של המסך והמחשב לא מגיב יותר עד לריסט ידני מלבד זאת המחשב איננו קורס אפילו לא פעם אחת בזמן שאני לא מפעיל ישומי גרפיקה תודה על העזרה =]

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  17. שלום... בעיה מוזרה, כאשר אני משחק עם סרגל הזמן של מדיה פלייר קלסיק כדי להתקדם למקומות מסויימים בסרט המחשב פשוט מחשיך את המסך וכאילו נכנס למצב שינה ללא אפשרות להעיר אותו אלא כיבוי ו דלקה מחדש. המחשב ללא אוברקלוק, טמפ תקינות. יש לציין שהדיסק קשיח כנראה גוסס כי מדי פעם הוא כאילו קופא משמיע תיק חזק ומשתחרר. מאיפה להתחיל לבדוק? תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אהלן , תמונה מצורפת המשחק קורס באמצע ! יש לציין , שאין לי כרטיס מסך עצמאי ! אלא מובנה במעבד . המשחק עובד ללא תקיעות וללא לאגים , עובד מצוין ! לפתע הוא קורס . מה ניתן לעשות ?

19. Started by ranrubin1,

שלום אחרי כ40 דקות שאני משחק במחשב ( המשחק LOL אם אתם מכירים..לא מהכבדים ) המחשב קורס , אומנם הוא פועל אבל פתאום המסך הופך לתכלת מוזר עם פסים. בדקתי את עניין הטמפרטורה של המעבד/ראם/כרטיס מסך . הכל תקין . (אם יש דרך לעקוב כל דקה על הטמפרטורה ולקבל את זה כקובץ LOG אני אשמח לדעת איך) המחשב שלי intel 15-4570 8gb ram r9 280x vapor x תודה .

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  20. שלום לכולם, יש לי חחשב טיפה ותיק ועייף שכולל i5 750 וכרטיס 660gtx. הכרטיס נקנה 3 שנים אחרי שאר המחשב. לאחרונה קניתי פיפא ולפעמים (לא בכל משחק) המחשב קורס והמסך נכבה עד לריסט. חשוב להדגיש שאני משחק במשחקים אחרים cod, gta v זה לא קורה והמחשב אמנם נתקע אם אני שם הגדרות גבוהות אבל לא קורס. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה ואיךנאני יכול לבדוק את זה? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  21. הבעיה היא למעשה של חבר ואני מנסה לעזור לו. מידי פעם המחשב שלו קורס ללא מסך כחול. למעשה בכול פעם שהו מפעיל את המחשב הוא מקבל הודעה . fan error, press F1 to resume אני משער שמדובר על בעיית מאוורר, היות והו טוען שגם יש לא רעשים כשהו מדליק את המחשב. אשמח לקבל עזרה מאחד הטכנאים פה בפורום.

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  22. מדובר בלפטופ. בעיית הקריסה היא לא קבוע יכולה לא להופיע מס' ימים ואז לבוא באינטנסיביות. ניקיתי את המאוורר(מה שבד"כ גורם ללפטופים להתחמם ולקרוס) וזה לא עזר. החלפתי לוח אם וזה גם לא עזר.... יכול להיות שהמעבד מזייף??? נניח שזה המעבד האם יכול להיות מצב שבו הבעיה תהיה רנדומלית כמו שתיארתי??? אגב בבדיקת מאמץ המעבד לא עובר 80 מעלות(t5750) וכשבחלפתי למעבד דומה(t6670) המעלות נמוכות ב20 מעלות בקירוב...

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  23. זאת הבעיה ? או שישנה בעיה אחרת ? כ יהטמפרטורה נשארת על 53 (לא עוברת אותה או יורדת או נשארת ) ..

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  24. Started by IDan2013,

שלום! יש לי מחשב חדש כבן חודשיים+- ומותקן עליו windows8.1. לאחרונה התחילה לי בעיה מציקה מאוד שהמחשב מחליט לרסט את עצמו כל שעה וחצי בערך וכאשר הןא נכבה מופיע לי מסך כחול שאומר"Your PC ran into a problem.." ואז הוא מרסט את עצמו וכשהוא עולה לא עולה תמונה למסך ואז הוא נכנס למצב חיסכון. בשביל לפתור את זה אני צריך לעשות לו ריסט בעצמי. איך אני יכול לאבחן את הבעיה ואף לפתור אותה? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by The-Fox,

הבעיה היא די מוזרה אני חייב לציין בכל חיי לא ראיתי כזאת. מה שקורה זה המחשב מתחיל לעבוד כרגיל ואז אחרי מספר דקות או מספר שניות הוא נתקע, בלי התראות ובלי כלום. בנוסף, לפעמים כשמאתחילם את המחשב אז הוא לא עולה בכלל והמסך אפילו לא נדלק, ובדרך כלל זה מלווה בזה שהמאורר לא מתחיל לעבוד (מוזר ביותר). הכל התחיל באיזה יום שישי כשחזרתי מהצבא, ראיתי שהמחשב אפילו לא עובד חיפשתי ומצאתי סימני שריפה על החיבור של ה ATX. חשבתי שאו הספק הלך או הלוח, ניסתי ספק אחר וגם לא עבד, וגם ניסתי את הספק שלי במחשב אחר וזה עבד מצוין. אני חושב שהבעיה בלוח, אבל שלחתי אותו לפנדה והם החזירו לי אותו אז כנראה שהלוח בסדר (אני עוד צריך לברר את זה). אז לסיכום הבעיה יכולה להיות או במעבד, או בלוח - הזיכרון וה…

• 1 תגובה
    • 854 צפיות

דיונים חדשים בפורומים