תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
מערכת הפעלה XP_pro-sp1. כל הדריברים מעודכנים לפי מיטב ידיעתי. התופעה קוראת בלי שום דפוס קבוע. גם 10 דקות אחרי הפעלת המחשב. התופעה: המחשב קופא למספר שניות, ואז המסך מעבד את הרזולוציה ומשתנה ל 640X480 ואני מקבל הודעה(תמונה מצורפת) מה יכול להיות הגורם? זיכרון? כרטיס מסך?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, המחשב החדש שלי קורס (BSOD) בדר"כ עם 0x000000F4 או 0x00000077 אבל לא מספק minidump הרצתי MEMTEST ללא שגיאות, CHKDSK עובר, עשיתי repair לחלונות (XP עם SP2) גם ואני כבר ממש לא יודע מה לעשות. המפרט: Athlon X2 4800 Gigabyte GA-M55S-S3 2x1GB Kingstone DDR 667 WD 320GB 16MB Leadtek 8600GT מה לעשות ? ???
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
היי, שמתי לב שהבעיה הזו של מחשב שבוז נפוצה כאן מאוד מצורפים להודעה קבצי ה dump, אשמח לכל עזרה שהיא מפרט המחשב: p4-2.6 radeon 9800 pro geil golden dragon 2x256 וממש לאחרונה צורף לנבחרת גם ספק איכותי 420w של thermaltake המחשב עושה ריסטרט באמצע משחקים תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
ערב טוב.. שמתי לב לגל חדש של מחשבים שנכבים על דעת עצמם פה בפורם.. ואני לא יכול להכחיש שאמרתי ביני לבין עצמי "למה להם מגיע ולי לא?".. אז הנה עכשיו נכנסתי למועדון היוקרתי של המחשבים בעלי הרצון העצמאי לפני שבועיים +- התחילה התופעה.. ובהתחלה זה לא היה כ"כ נוראי.. בממוצע פעם ביומיים ככה.. ולאו דווקא שאימצתי את המחשב.. בד"כ זה קורה שאני סתם גולש באינרטנט או רואה סרט.. (למרות שהיום המחשב אותחל בדיוק לפני שמירה באחד השלבים הקשים של הנסיך הפרסי 2.. וזה ממש עיצבן אותי ובגלל זה גם פתחתי את הת'ראד, בתקווה לפיתרון) בכל מקרה עשיתי חיפוש קטן.. ומצאתי את הקטע עם ביטול הריסטרט האוטומטי.. אז באמת הורדתי את הסימון מהצ'ק בוקס ותוך חצי שעה קיבלתי מסך כחול וכשר למהדרין! (+קובץ minidump).. ה…
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום, אז המחשב שלי קורס כאילו אני לוחץ על הכפתור של הריסט (המחשב ישר עולה אחר כך, אין שום מסך כחול או הודעה לפני שזה קורה) זה רנדומלי, זה יכול לקרות לי ככה סתם (אין זמן קבוע בין 0-8 שעות עבודה[למרות שקרה לי שהוא התחרפן לגמרי וכל פעם שהוא עלה הוא קרס אחרי כדקה 7 פעמים רצוף!]) אבל כשאני במשחק כלשהו זה יקרוס לי בוודאות או ישר או אחרי כמה דקות... אוקיי אז אני גם קצת מבין ובדרך כלל מסדר את כל הבעיות שלי בעצמי(ביחד עם דר.גוגל), בקיצור שללתי: ראם(ניתקתי אחד ואת השני העברתי סלוט והפוך), מערכת הפעלה(בדקתי גםwin7 ו10), מעבד(זה פשוט לא נראלי כמו בעיה במעבד מה גם שהוא האחרון שעלול להתקלקל במערכת),כונן קשיח(יש לי 2 אז ניתקתי אחד והתקנתי על האחר מערכת הפעלה והפוך) ,דרייברים(ניסי…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום!! בזמן האחרון המחשב שלי קורס (מסך כחול). אשמח לעזרה, תקשיבו! 1. המחשב קורס במהלך משחקי רשת וסתם משחקים.. 2. ארטיפקטים (?) - מדי פעם מופיעות נקודות אדומות וכחולות על כל המסך. לא קשור למשחק או לתוכנה! 3. צירפתי תמונה של המסך הכחול מפרט: 1. מעבד Intel Core i5 2500 2. כרטיס מסך Sparkle nVidia Geforce GTX 560 Ti 3. RAM 8GB
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, בזמן משחק WARZONE המחשב שלי קרס פעמיים (פשוט נכבה). אני בספק אם הבעיה היא בקירור משום שהמחשב די חדש (פחות משנתיים) ואני דואג לנקיון של אבק ממנו. בכל מקרה ביצעתי בדיקת מאמץ עם aida64 במשך כחצי שעה והטמפ' הכי גבוהה הייתה 87 מעלות. בזמן מנוחה הטמפ' באזור ה 50 מעלות. נכנסתי ל EVENT VIEWER בווינדוס ומצאתי כמה בעיות שקפצו שם, אחת מהם היא kernel/ ידוע לי שיצא לאחרונה אנטי ציט למשחק שמשתמש ב kernel level (זאת גם הבעיה שמופיעה ב event viewer). האם מישהו מכיר את התופעה ויודע איך לפתור את הבעיה? תודה. מצרף תמונה מה event viewer
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
- 1 follower
-
-
צהריים טובים ומועדים לשמחה, לפני שלושה חודשים חויתי מכת וירוסים נוראית (לא זה לא בעית וירוסים רק קצת רקע). בכל מקרה, כשנפטרתי מכל הנגע והחולרע התחילה תופעה חדשה של ריסטים ללא כל ביקורת מבלי קשר למשהו מסוים. זה יכול להיות איך שווידוס עולה, או כשאני מוריד קובץ או צופה בסרט און ליין. חשבתי שזה קשור לוירוסים, עשיתי פירמוט. עדין אותה תופעה. קראתי את המדריכים בפורום, ע"פ אחד המדריכים עם הבעיה היא ב- , win32k.sys זו ככל הנראה בעיית דרייברים. אז הסרתי את כל הדרייברים (למרות שאפעם לא הייתה לי בעיה עם זה והמחשב רץ 4 וחצי שנים ללא תקלה), והתקנתי שוב, הכל הכי מעודכן מהאתר של החברה. (עד שמצאתי הכל, שאלוהים ישמור אותי). ועדין אין מזור. אין לי כרגע את הניתוח של ה- DUMP כי אני מוריד את …
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
היי המחשב שלי סופר ישן מע הפעלה WIN 10, לצערי התקנתי AVIRA מאז יש לי בעיות לא רק של איטיות אלא שהמחשב מפסיק לעבוד לי- הTOOLBAR ריק, אין לי גישה לחיפוש או לכפתור של ה"התחל"(ווינקי) ועכשיו המחשב גם לא מזהה את היוזר שלי כADMIN לא נותן לי לבצע הרשאות של ADMIN (כמו למחוק או להסיר תוכנה) או אפילו את האפשרות של RUN AS ADMIN HELP! סופר דחוף!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה. את מחשבי קניתי לפני 3 שנים, עוד בתקופה שלא הייתי ער בענייני החומרה וקרה שקניתי אותו עם מארז וספק ג'נרי, ספק של Codegen 300W, אם אומר לכם משהו. בכל מקרה, עד לפני שבועיים לא היו בעיות מיוחדות, הספק החזיק את המחשב בגאווה. לפני שבועיים קניתי את הכרטיס מסך החדש שלי, X800GTO מרהיב שמחזיק עוד יציאת הספק בישבנו שמחייבת חיבור חשמל נוסף, ישירות מהספק. בנקודה הזאת התחלתי לדאוג. חיברתי את הכרטיס והוא עובד יופי. בדקתי את המתחים ואין קפיצות מוגזמות וכן אין התחממות מוגברת בתוך המחשב - אם יש קשר כלשהו. בסופ"ש האחרון קרה משהו שבאמת הדאיג אותי. בזמן צפיית סרט DVD, המחשב עשה לעצמו Restart. מוזר אמרתי, בטח לא משהו רציני. אני מפעיל מחדש את המחשב, ממשיך לצפות בסרט והפעם המחשב …
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב אצלי כבר בערך 6 שנים והוא עובד סבבה המחשב כולל I7 920 GTX 275 EX58-UD4P לוח אם ספק כוח 600W 3GB RAM לאחרונה קניתי כרטיס מסך חדש (GT740) אבל כשאני מרכיב אותו למחשב מפעיל את המחשב הוא עושה רסטרט כל פעם שהוא מגיע למסך הWELCOME או הSTARTING WINDOWS עם הכרטיס הישן הא עובד בלי בעיה אבל אם אני מרכיב את החדש הוא קורס כל פעם. אני חושב שהבעיה או בספק או בלוח אם אבל אני לא יודע בדיוק. למשהו יש פתרון? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב יש לי בעיה במחשב המחשב שלי אחרי כ10-15 דקות אחרי שהוא עולה לי ופועל , הוא עושה לעצמו אתחול ניקתי את המחשב מאבק ועדיין הבעיה נותרה עידכנתי את הכרטיס הגרפי שלי והבעייה עדיין נשארה האם מישהו יודע על פתרון? תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
ביומיים הראשונים ששיחקתי הכל עבד בסדר ,פתאום אחרי דקה שתיים שאני משחק המחשב עושה ריסט. תודה מראש. :s05: המפרט בחתימה.
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
ולאחר מכן מופיע שלה WINDOWS הייתה תקלה ושוחזר . המערכת הפעלה היא XP SERVICE PACK 2 מה יכולה להיות הבעיה כי אין לי מסך כחול . עזרה בבקשה . אני לא יודע מאיפה להתחיל.
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה שהתחילה לאחרונה במחשב שאני פשוט לא מצליח לאבחן. המחשב פשוט קורס, בלי שגיאה, פשוט עושה RESTART. ניסיתי לבדוק בEVENT VIEWER אבל אין כלום, ניסיתי להוציא 2 סטיקים של 2 ג'יגה זכרון מתוך ה4 סטיקים ועדיין קורס. חשבתי שזה קשור לעובדה שאני מנסה לצפות בשידור דרך TWITCH TV שקשור לFLASH אבל זה קורה גם בדברים אחרים. ממש אקראי. אולי זאת בעיה של חום כללי אבל אני לא רואה טמפרטורות קיצוניות. גם MEMTEST לתוך הלילה לא מצא איזה שגיאה קריטית. יש למישהו עצות בנושא? תודה.
-
- 17 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה, המחשב המעפן של חבר שלי כל הזמן קורס, אין לי מושג למה. כל כמה זמן של פעילות, המחשב מתחיל למות וה windows לא עולה, דופק ריסטים חופשי. המחשב הוא פנטיום 3, 1000 מה"צ, סוקט, עם מן מתאם מוזר כזה ללוחות של MSI. זה הלוח: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=123&MODEL=MS-6199VA על המעבד שמתי לו היטסינק של גרין פאואר של AMD + מאוורר דלטא 60 (מסכן)... כרטיס מסך: וודו 4, 4500 הארדיסק: מאקסטור 30 ג'יגה, 7200 זיכרון: ג'נרי, 128 מגה, חושב ש 133 מה"צ. כרטיס רשת: ג'נרי מודם: ג'נרי. ספק (ניחשתם): ג'נרי 300w... עידכנתי לו ת'ביוס לגרסה האחרונה היום, לא עוזר... נ.ב. ההתקנה של XP גם כן נתקעת, לא רק ה WIN עצמו... יש רעיונות?? ??? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים טובים קראתי את כל הןדעות שהיו על קריסה ולא מצאתי פיתרון אני משחק לדוגמא בסינגל מוד של BF2 20 דקות 20 דקות ואז המסך קופא הסאונד ממשיך לרוץ ברקע אבל גם הוא מקרטע וליפעמים קורה שהמסך פשוט ניכבה ולא ניצן להדליק אותו חזרה כאשר ברקע עדיין יש סאונד עכשיו כשאני משחק ברשת אז יש את אותה הבעיה רק שהיא מתחילה תוך שתיים שלוש דקות מהרגע שאני ניכנס למישחק ואז אני חייב לעשות ריסט ידני ניסיתי להוריד הגדרות גרפיות ועדיין זה קורה המחשב הוא חדש יש לו 4 חודשים תודה לעוזרים .זה המיפרט לוח אם--A8N-SLI-DELUXE ASUS מעבד -AMD64 3200 זיכרונות -2*512 KIGSTON כ. מסך -6600GT ASUS קשיח WD 120 SATA
-
- 12 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום קיבלתי מהעבודה של אבי מחשב שאין בו צורך, אז חשבתי אולי אני אוכל לשים אותו בסלון כסטרימר,מכיוון שהוא קטן ובעל מראה נחמד המחשב הוא של ב COMPAQ מדגם D51S הנה דף הסבר קטן על המחשב(זה המחשב הראשון בעמוד) :http://h18000.www1.hp.com/products/quickspecs/11349_na/11349_na.HTML בקיצור כפי שהבחנתם בכותרת כאשר אני מפעיל סרט HD על המחשב הזה הוא קורס ועושה ריסטרט,או שלעיתים הכרטיס מסך משתגע הוא מחליף את התצוגה ל4 סיביות ואז הוא מאתחל את המחשב..... השאלה שלי היא אם אני יחליף לכרטיס מסך חדשני יותר,זה יפתור את הבעיה !? אם לא אז מה הפתרון ?!....
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
הרצתי את המשחק: Assassin's Creed Brotherhood ואחרי כמה דק' של משחק המחשב נכבה.. שיחקתי במשחק הזה בעבר. בגרסה הקודמת שלו ולא היו בעיות בכלל. המחשב לא מראה מסך כחול לא כולם, פשוט נכבה. מה ניסיתי לעשות: לבדוק האם יש שגיאות בדיסק הקשיח - אין לשנות את ההגדרות לנמוכות יותר בגרפיקה של המשחק סגרתי תוכנות שפועלות ברקע. אני לא מצליח להבין איפה הבעיה.. אודה לעזרה תומר עדכון: עכשיו המתחשב התחיל לקרוס גם סתם ככה החשד שלי הוא שזה דיסק קשיח...יכול להיות קשר? איך בודקים?
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם, המגיב האחרון !_Nike_! הציע להעביר את הנושא לפורום הזה - אשמח אם למישהו יש רעיונות נוספים לאלה שהוצעו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=356796.0 תוכנת FURMARK היא תוכנה לאבחון ובדיקה של כרטיסים גראפיים http://www.ozone3d.net/benchmarks/fur/index.php#techdata מדובר במחשב חדש לחלוטין עם רכיבי חומרה טובים "למדי" תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
מותקנת לי מערכת הפעלה SP2 התקנה חדשה מהבוקר ניסיתי להתקין את ALCOHOL 120% גרסה 1.9.2.1705. איך שמפעילים את התוכנה, ב ו ם מחשב נופל כאילו הפסיקו לו את החשמל... ניסיתי הכל, כלום !!! ניסיתי להתקין את Daemon_Tools_3.33 וגם כן, המחשב קורס. רק שפה אחרי שהוא עולה הוא מנסה לאתר חומרה חדשה ואז הוא רושם "pnp bios extension" אני אציין שגרסת הביוס שלי כרגע היא F2 ולפי מה שבדקתי היא הכי מעודכנת. עוד אציין שהמחשב עשה לי טונה בעיות בשבוע שיש לי אותו, והתקני את הXP אולי 15 פעם עד שהגעתי כרגע ליציבות שיש לי. אני חייב להתקין איזה תוכנה של כונן וירטואלי, ממש לא בא לי לצרוב כל פעם... לא יודע מה עושים ?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי קורס בזמן שאני משחק משחקים (fifa 15 dota 2 ) . הוא קורס כל פעם בזמנים שונים ( יכול לקרוס בחמש דקות הראשונות במשחק וגם אחרי שעתיים של משחק) שלחתי בפעם ראשונה את כרטיס המסך לתיקון וקיבלתי תשובה שהכל תקין אז לאחר מכן שלחתי את כל המחשב לתיקון והחליפו לי את המאוורר. אחרי כל התיקונים עדיין קורס לי המחשב. יכול להיות שזה בעיית תוכנה ולא חומרה? תודה לעוזרים! המפרט שלי: Mainboard : Gigabyte B75M-D3H Chipset : Intel Ivy Bridge Processor : Intel Core i5 3550 @ 3300 MHz (max : 3700) Physical Memory : 8192 MB (2 x 4096 DDR3-SDRAM ) Video Card : NVIDIA GeForce GTX 460 Hard Disk : Western Digital WD10EALX-009BA0 ATA Device (1000GB) silverStone Precision Black X2 120…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב קורס אחרי כחמש דקות משחק בCS GO ללא התרעה פשוט נכבה ונדלק מחדש המחשב חדש לגמרי ביום שישי הגיע אלי המפרט [TABLE=class: cms_table_cms_table, width: 100%, align: center] [TR] [TD]Intel Core i7-4790 3.6Ghz 4.0 Ghz Turbo LGA1150 Tray[/TD] [/TR] [TR] [TD]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2[/TD] [/TR] [TR] [TD]Asus H97M-PLUS for 1150[/TD] [/TR] [TR] [TD]Fractal Design Define R5 Titanium Window[/TD] [/TR] [TR] [TD]DDR3 8GB 1600 CL9 Balistix Sport 1.5V Crucial[/TD] [/TR] [TR] [TD]Gigabyte GTX970 G1 GAMING 4GB DDR5[/TD] [/TR] [TR] [TD]Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3[/TD] [/TR] [TR] [TD]Crucial SSD 256G MX100 MLC SATA3[/TD] [/TR] [TR] [TD]LG DVDRW X24 SATA[/TD] [/TR] [/TA…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בזמן שאני משחק על המחשב, הוא אחרי מספר דק' קורס, כלומר, נכבה בפתאומיות. ואח"כ שאני מנסה להדליק הוא נדלק ושוב נכבה,זה קורה עד שאני מנתק את הכבל מאחורי המחשב ומכניס חזרה ונותן מספר שניות ואז שוב מדליק מחדש. זה קשור לכ. מסך אולי? תודה...
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום.. כבר מספר ימים שאני סובל מבעיות קריסה במחשב שלי.. אני לא יודע מה מקור הבעיה ולכן אני צריך את העזרה שלכם. קצת פרטים על הבעיה : בזמן משחק קל ככבד המחשב פשוט נתקע ולאחר שניה-שתים המחשב עושה ריסט לעצמו... מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב יש לי מעבד כפול ליבה..עם זה משנה..ןכל שאר המפרט בצד <<<<------
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-