תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
אהלן, לקחתי את המחשב של אחיין שלי בשביל לנסות ולתקן אותו. עכשיו, כשאני מדליק את המחשב לא רואים כלום על המסך. נראה כאילו הוא נדלק רגיל אבל לא רואים כלום. - בדקתי את המסך מחשב אחר, והמסך עבד. - החלפתי בין 3 כרטיסי מסך ועדיין לא עובד. אשמח לעזרה
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד מסוג GIGABYTE W566N לפני כמה ימים הוא המסך שלי התחיל להתפצל ל6 (פשוט רואים את כל המחשב 6 פעמים [רק בקטן] - כבר משלב הBIOS) ניסיתי להתקין דרייברים חדשים וגם עדכנתי את הBIOS ולא עזר. המעבדה לייד הבית אמרה שכנראה צריך להחליף את הmotherboard וזה יעלה לי 1300ש"ח + 250ש"ח (עבודה) 1) יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעייה הזאת בלי החלפת חומרה? 2) זה נראה לכם סביר 1500 שח על לוח אם חדש? תודה, ארז
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לפני כמה שבועות ניתקתי את הצורב שלי מכל החיבורים היום כאשר חיברתי הכל בחזרה והדלקתי את המחשב גיליתי כי המחשב לא רק שלא מזהה את הצורב אלא גם לא את הדיסק הקשיח כתוצאה מכך המחשב פשוט נשאר תקוע על המסך ההתחלתי בעת ההדלקה כאשר ניתקתי עוד פעם את הצורב הכל חזר לקדמותו מה קורה פה? תודה
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי מבצע ריסטרט ומציג מסך כחול הנה שניי תמונות: http://i45.tinypic.com/2lw0zu8.jpg http://i49.tinypic.com/2qnp1f6.jpg לדעתי הדיסק קשיח נדפק, היה לי קטע כזה עם עוד דיסק קשיח והייתי חייב להעביר את המערכת הפעלה לדיסק אחר ועכשיו גם הוא נדפק... אני מתכוון להתקין את המערכת הפעלה על דיסק שקניתי לפניי שנה עם 320GB רק הבעיה שיש שם פנוי 10GB ואני רוצה להתקין ווינדוס 7 שדורש 16GB יש דרך למחוק כמה דברים בלי לפרמט את כל הדיסק? ועוד שאלה יש דרך להציל קבצים שנותרו בדיסק שנדפק? תודה לעוזרים!=]
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
חג שמח לכולם, המחשב שלי מדי פעם עולה ופועל כשגרה, ולרוב הוא פשוט עובר את שלב ה"BOOTING" ואז פשוט קורס (מסך כחול) ומאתחל את עצמו. גם אם זה עובר, יש פעמים (כמו עכשיו) שמספיק שאני רק נכנס לדפדפן ולא עושה דבר(!!) ואז נכבה המסך, נדלק, שוב נכבה ואז מאתחל את עצמו... רק כאשר אני ב SAFE MODE (כמו שאני עכשיו) המחשב פועל כשגרה ללא שום בעיה... רעיונות לפתרון? מה לדעתכם הבעיה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייברים הכל היה אחלה עשיתי מודינג ושהזזתי את הכרטיס קול מהסלוט שלו הוא עשה בעיות התקנתי את הדרייברים מחדש אבל מי שמכיר את החומרה יודע שיש בתוכה איזה מיקסר פנימי מעיין אקולייזר חיוני ועכשיו הוא מסרב להתקין לי את המיקסר בתואנה שחסר קובץ שנימצא על הדיסק של הוינדוס הכנסתי את הדיסק אבל הוא לא מוצא אותו לא על הדיסק ולא בכונן הקשיח מה עושים?!?!?!
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
הבעיה צצה רק לפני כמה זמן חשוב לציין שזה קורה רק במשחק COD 4 .... - זאת לא בעית התחממות , הפעלתי את התוכנה S&M למשך לילה שלם והכל עבר - חיפשתי ברשת על בעיות דומות, לחלק היה בעיה עם הכרטיס קול ולחלק הספק לא הספיק פתאום. - עוד דבר, הריסט קורא באופן רנדומלי, לפעמים אני יכול לשחק 20 דק' ולפעמים איך שזה נכנס למפה זה עושה את הריסט המפרט שלי : AMD ATHLON 5600X2 2GB 667 Trenscard 8800GT Palit 320GB WESTERN DIGITAL GIGABYTE GA-790X-DS4 HEC 450W NOISE KILLER
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לנו 2 מחשבים בבית,מחוברים למודם אחד. במחשב אחד מסך CRT ובשני LCD. כאשר האינטרנט מחובר בLCD,הוא מרצד חושילינג :-X ושאני גולש בCRT בדפים לבנים,המסך עושה רעשים מחדירים בתדרים גבוהים שמפוצצים לי את המוח. מה יכולה להיות הבעיה? (ד.א התקשרתי עכשיו להוט והם פשוט נפנפו אותי,למרות שזה ברור שבמקרה של הLCD זאת בעיה שלהם)
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
ניסיתי לעשות HOT FLASH עם הABIT (שנדפק לו הביוס) לבין לוח ASUS עם צ'פסט של VIA וזה לא הסכים לצרוב את הFLASH - הוא אמר שהחומרה לא מתאימה. האם אני יוכל לעשות את זה מול הEPOX ? (נראה לי ששניהם Nforce 2) תודה
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
במחשב שני דסקים קשיחים של Western Digital. אחד מהם החל להשמיע רעשים מתכתיים המהלך השימוש. לא עשיתי גיבוי... :-\ המחשב לא עולה... האם ניתן לתקן דיסקים אלו ?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
תראו , יש לי מקלדת של hp לא רשום לי הדגם במפרט כי הייתי צריך להחליף מקלדת \=. תיאור על המקלדת (מפני שאני לא יודע איך קוראים לה): המקלדת בצבע רקע אפור באיזור העליון שלה יש את כפתורי המלוטימדיה , כל הכפתורים בצבע כסף/אפרפר והרקע שלהם כחול קצת כהה. עכשיו , כל פעם שהייתי נגיד מגביר מהמקלדת את הרמוקלים אז היו לי כמו קווים כאלה ירוקים שמראים על כמה הווליום עולה/יורד. עכשיו שאני מנסה למשל להגביר/להנמיך , לא נותן שום תגובה , זאת אומרת , זה מגביר ומנמיך אך אני לא רואה את הקווים הירוקים שאמורים להיות. איך אני מחזיר אותם? זאת בעיה שמציקה לי המון זמן ורק עכשיו החלטתי לפתור אותה. אם צריך אני אראה לכם במסנג'ר במצלמה , כי אני לא מצליח לצלם.
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
חיברתי כרטיס קול ישן, של ATECH, מדגם PCI288 התקנתי דרייברים, עד כאן הכל בסדר... עכשיו, עשיתי את כל זה, לא בשביל הסאונד כמובן, אלא כדי לחבר ג'ויסטיק ישן. משום מה, למרות שהמחשב מזהה את הכרטיס, הוא לא מזהה את הGAMEPORT שלו.. מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום.. הסיפור שלי הוא ככה.. יש לי אינטרנט 100 מגה של הוט כתשתית וכספק. יש לי שני מחשבים בבית, אחד נייח והשני נייד.. המודם (HOTBOX) הוא directly connected למחשב הנייח ואני גולש בWIFI בנייד. כאשר אני מוריד בטורנט (יש לי יוזר בטורנט ליץ' ככה שהמהירות הורדה אמורה להיות מקסימילית תלוי בקובץ אותו אני מוריד) אני מגיע בנייח למהירות של מקסימום 2 וחצי מגה לשנייה. כשאני עושה בדיקת מהירות ב speed.hot.net.il אני מקבל מהירות של 75MBPS לערך. עכשיו, כשאני מחבר את המודם ישירות לנייד ומבצע בדיקת מהירות אני מקבל 100MBPS וכשאני מוריד את אותו קובץ שהורדתי בנייח אני מקבל מהירות של 7-10 מגה לשנייה. חשוב לציין ששני כרטיסי הרשת שלי גם בנייח וגם בנייד תומכים ב100 מגה. אם מישהו יכול לעזור …
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
מדובר ב-MEDAL OF HONOR AIRBORNE מה שקורה הוא שאני מנסה להעלות את המשחק דרך דימון טולס ואחרי שאני מכניס את המספר הסריאלי אני רואה איזה חלון והכל נסגר ולא ממשיך בהתקנה.ניתן לראות את המפרט שלי בצד. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
קניתי טאבלט טרנספורמר של אייסוס ומשום מה אני לא יודע למה אני לא מצליח ליפתוח שום קובץ , גם מנועי צפיה בסרטים כותב מחפש פלאגין... לא מבין למה... ???
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
2. יש לי בעיה עם הסקין של הווינדוס, התקנתי סקין של ווינדוס מחקתי את הסקין אחר כך ועדיין נשארו לי חלקים של הסקין,חלק מחוקים וחלק לא,אני לא יודע איך להסיר אותם. תודה על ההבנה והסבלנות, VL.
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אתמול קבלתי מתנה מצלמת אינטרנט מבן דוד שעובד באנגליה. המשלוח הגיע בלי הדרייבר וגם אין עליה הרבה פרטים הפרטים שיש לי הם מה שמצאתי מצורף למצלמה : Handwork flosstoys PC CAMERA USB Digital Web Camera המייצר הוא כנראה Ham Friends המדינה: דרום קוריאה *המצלמה היא בצורת בובת דוב (חמוד לאללה, מומלץ כמתנה!) אם חסרים לכם פרטי מידע אשדל להוסיף!
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
חזרתי מטיול לפני כמה ימים, ומצאתי את המחשב שלי בלולאה של מסכים כחולים בכל פעם שניסיתי להדליק אותו. בסופו של דבר עשיתי סיסטם ריסטור, אבל עכשיו אין לי סאונד. אני חושב שהמחשב נפל בגלל קפיצות בחשמל/הפסקות חשמל שהיו בימים האחרונים. שאני נכנס להגדרות סאונד בקונטרול פאנל הוא מראה לי כאילו לא מותקן לי התקן אודיו, למרות שיש לי כרטיס על הלוח אם. הדרייברים עצמם עובדים, למקות שמקום כלשהו בהגדרות שלהם ראיתי שכתוב שהם עובדים אבל לא מופעלים. חיפשתי בכל מקום ולא מצאתי דרך להעלות אותם. (נעלם לי גם אייקון הרמקול משורת המשימות, ושאני נכנס אליו ידנית מהקונטרול פאנל הכל מוחשך ואי אפשר לבחור כלום. תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר הביא לי דיסק SATA תקול שלו seagate baracuda 500 GB (ורסיה 11 הידועה כבעייתית- גם לי היה אחד כזה), בנסיון לשחזר לו חלק מהקבצים שלו. חיברתי את הכונן שלו אליי למחשב בתקווה לנסות ולזהות אותו בביוס אולם עצם החיבור גרם למחשב שלי להיתקע בהתנעה (מאוררים עובדים ושם זה נגמר) האם למישהו יש מספר רעיונות איך לעקוף את הבעיה . נושא השחזור די דחוף לו ואני מנזה לעזור לו טרם שילך לשחזור אצל מומחים.
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
תשמעו, זה די פשוט . . . אני פשוט לא יודע באיזה רכיב לחשוד: מעבד, ספק כוח ,זכרונות,דיסק קשיח . . .? ! הנה כמה תרחישים שקרו לי... אני מגיל 15 בעסקי החומרה, ואני משתגע פה... לא רוצה סתם לסחוב 15 קילו לחנות מחשבים בר"ג . . . בושה. - אני מפעיל אותו, מפעיל נגיד GTA SA ואחרי כמה זמן הנורית של המסך הופכת כתומה והמחשב פשוט נכבה מעצמו - אני מפעיל את המחשב, ואחרי כמה שניות הוא דופק שני ציפצופים ונכבה מעצמו - אני מפעיל את המחשב ועוד בדוס הוא פשוט נכבה מעצמו - אני מפעיל את המחשב וכשהוא מגיע לקטע של השינוי חלון מדוס לחלונות הונורה במסך הופכת לכתומה והווינדוס לא עולה וזה נשאר כתום . . . רעיונות? קירור: BIGWATER והמים זורמים, גם כמה שניות זה לא מספיק זמן כדי שהמחשב ייכבה עקב חימום (נגיד…
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים המחשב שלי התחיל לקרטע (WIN XP PS3) ומדי פעם היו מסכים כחולים אבל. פירמטתי את המחשב לWUNDOWS 7 והכל היה טוב עד שפתאום התחיל לקרטע עוד הפעם והתחילו מסכים כחולים פירמטתי עוד הפעם וזה שוב ממשיך מדי פעם המחשב מקרטע נתקע ואפילו לSAFE MODE בקושי נכנס ומופיעים מסכים כחולים שונים רציתי לבדוק את קבצי הDUMP אבל מסתבר שאין אפילו תיקיה MINIDUMP וגם שאני מנסה להכנס לתיקיה %systemroot% דרך שורת ההפעלה הוא לא פותח לי את התיקיה
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
לאחרונה עברתי מכרטים מסך של אנווידיה לכרטים של איי טי איי, אני שמעתי על תוכנה שהורגת דרייברים ישנים לגמרי האם אתם יכולים לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
כיצד ניתן לראות איזה מעבד יש לי והאם דרך הביוס מקבלים את המידע הכי אמין או שמעבדת מחשבים יכולה לזייף מידע זה? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
המחשב של בן דוד שלי.. הוא החליט שעם כל הבלאגן שהיה במחשב, המסכים הכחולים שהחלו להופיע בעליית המחשב הם ה"קש ששבר את גב הגמל" והגיע הזמן לפרמט. גם לאחר הפרמוט, המסכים הכחולים לא פסקו מלהופיע בהפעלת המחשב. גם אם עלה המחשב בלי מסך כחול בעליה, לא יקח הרבה זמן עד שהוא יופיע... ניסינו כל מיני דברים אבל לא הגענו לבעיה. אספתי כאן מספר שגיאות שהופיעו במסכים הכחולים: 0X00000024 0X0000000A 0X0000008E 0X0000007E אודה למי שיעזור/ינסה לעזור בנושא...
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
זה התחיל מזה שהוא עשה רעש של נדלק נכבה כל הזמן. פתחתי אותו וניקיתי, הבעיה נפטרה. היית לי הרגשה שהמחשב זז לעט, נטען לעט בצורה מטורפת. הרצתי בדיקה על ההרדיסק שבו מותק הווינדוס(ההרדיסק בן 5 שנים+), והוא נתן לי תוצאה עגומה של 2MB ואפילו יותר נמוך. קניתי לא מזמן הרדיסק חדש של WD 640G, עשיתי מחיצה של 50 גיגה לוידוס התקנתי. המחשב עובד מהר מאד אבל יש בעיות מוזרות: המחשב נתקה על הLOGO של הלוח אם, שאני לוחץ על DEL וניכנס לBOOT ההרדיסק החדש בכלל לא מופיע... אני עושה ריסט ואז הוא מופיע. הרצתי אליו סריקה פעמים עם HD TUNE וכל פעם התוצאה היית שונה. סריקה ראשונה: שנייה: שלישית(בלי שום תוכנה ברקע) לפני חודשים
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-