תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי מחשב amd 800mhz הוא נתקע כל הזמן אפילו ללא שום פעולה , פרמטתי אותו והבעיה חוזרת.... המחשב יכול להיתקע בזמן העלתו בתוך היונדוס בזמו השמעת שירים הפעלת משחקים וגם עם אני לא נוגע במחשב(בקיצר בכל מצב). נתקע במובן לא זז העכבר , והמחשב לא מגיב בכלל מה הבעיה..?
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
איך אני יכול (אם אני יכול) לתכנת את אחד הכפתורים שיפתח לי תוכנה מסוימת? למשל ווינאמפ.
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
כל כמה דקות באופן קבועה, שעכבר נתקע לכמה שניות ונשמע קול של שגיעה בתחילת התקיעה ובסוף. ולעיתים רחוקות העכבר נתקע באופן קבועה (אי אפשר להזיז בכלל). אין בעיה של חום מעבד, ואין בעיה בהתקן של הUSB. ניסיתי להריץ סריקות אנטי וירוס וספיי וור, אבל אין שום וירוסים, אלה רק ספיי ור אחד שמסרב להמחק(coolWWWsearch.googlems), אבל לא ניראה לי שזה הבעיה. מה יכול לגרום לתקיעות המעצבנות האלו? מערכת הפעלהWinXP SP1 עם .McAfee Security center
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
תופעה שנתקלתי בה די הרבה.לוח אם שעבד,היה מנותק כמה ימים מהחשמל.כשפותחים אותו המסך נדלק ונכנס מייד לSTANDBY. ניסיתי הכל איפוס BIOS , משחקים עם הזיכרונות וכו'. מה שמעניין ,שאם מוציאים את הזיכרונות הוא צועק,משמע שהוא חי. להדלק הוא לא מוכן.יש למישהו רעיון? נ.ב. זאת שאלה לאנשים עם נסיון לא לתשובות כגון "תבדוק אם הכרטיס מסך מחובר עד הסוף" וכו',אנחנו אחרי השלבים האלה...
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום חברים, לפני בערך 4 חודשים קנינו מחשב חדש. המפרט הוא משהו כזה: E8400 OCZ 800Mhz 4GB RAM Gainward Bliss GeForce GTX260 896MB 216SP Golden Sample Gigabyte EP43-DS3l Tagan 480W החל מאתמול המחשב לא נדלק בכלל. שום לד/מאוורר/כלום. ניסיתי לעשות איפוס לביוס, ניסיתי לנתק מהחשמל ולהוציא את הסוללה ולחכות זמן מה, עדיין אותו דבר. אני מניח שמחר בבוקר אני אקח את המחשב אל פנדה (במידה והם פתוחים מחר). אבל עד אז, האם יש משהו בסיסי שאני שוכח לבדוק וכדאי לנסות? Anatoli.
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אחרי כחצי שנה של יציבות מופתית, התקלתי לקבל BSOD-ים, ארבעה בשבוע האחרון ושניים מהם היום. הראשון היה PFN_LIST_CORRUPT, השניים הבאים MEMORY_MANAGEMENT והאחרון a driver corrupted pool memory used for holding pages destined for disk . זה לא מוצא חן בעיני... מה יכול לגרום לזה? המחשבה הראשונה היתה בעיית חומרה: בחודש האחרון החלפתי מעבד, אבל כמה שעות של Prime95 הראו שהוא יציב. החלפתי גם זיכרון, אבל כמה שעות של Memtest86+ לא איתרו שום תקלה. אפשרות אחרת היא תוכנה: באותה הזדמנות התקנתי מחדש את Windows, עם כמה הבדלים לעומת ההתקנה הקודמת - לא התקנתי את דרייברי ה- IDE של nForce4 והתקנתי גירסה עדכנית (בזמן ההתקנה) של הדרייברים של ATI. עוד תוכנות עם פוטנציאל בעייתי הן Daemon Tools 4…
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה אני שומע חריקה קבועה ומתמשכת מתוך המחשב. הייתי בטוח שזה אחד המאווררים, אבל כשפתחתי את המארז מצאתי שזה בא מתוך - או מכיוון ההארדיסק, הוא ממש חורק כל זמן שהמחשב דלוק. מצאתי גם כמויות אבק שלא יאומנו בתוך המארז וניקיתי עם שואב אבק. האם אפשר לחיות עם זה עוד זמן רב? תודות רבות.
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים קרה לי ששיחקתי סתם באיזה משחק או שהייתי באיזה תוכנה או משהו והמחשב כבה לבד אחרי לחיצה על הכפתור הדלקה הוא לא נדלק וצריך לנתק את הכבל מתח מהספק, לחבר מחדש וללחוץ גם על הכפתור עם 0/1 על הספק בשביל הזרם ורק אז הוא נדלק מחדש.. אין לי מושג למה זה קורה משום שהספק הוא לא ג'נרי או משהו הספק הוא של טרמלטייק 460W והמחשב עצמו הוא מחשב חזק ולא קרה לי כזה דבר עדיין.. הכל חדש ושומדבר לא מתחמם יותר ממה שאמור.. עשיתי בדיקת וירוסים או ספייוור למצוא משהו ולא מצאתי כלום אם למישהו יש פתרון לבעיה אני אשמח לשמוע אגב גם בלי שאני משחק או נמצא איפשהו מספיק שאני משאיר אותו זמן מה דלוק אפילו על הדסקטופ והוא כובה לי. עזרה בבקשה. תודה, יום טוב ושנה טובה.
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
אהלן, לפני כשנה +- רכשנו מחשב נייד של אסוס (עם מעבד I3) וקיבלנו בו Win7 מקורי (גירסה 64 ביט מותקן) לאחרונה המחשב עושה בעיות, שגיאות ושאר ירקות.. כאשר קיבלנו את המחשב נייד לא קיבלנו איתו דיסק מקורי של מערכת ההפעלה. השאלה שלי האם ניתן "לפרמט" את המחשב נייד בלי הדיסק עצמו, יש אולי איזה פיצ'ר כלשהו שיהיה ניתן לפרמט ללא הדיסק? אלא בתוך המערכת המקורית מופיעה משהו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לעדכן את הביוס בלוח אם של גיגהבייט GA-H67A-UD3H-B3 אבל כשאני מעלה את ההתקן @BIOS אין אפשרות לקרוא את הנתונים האינפורמציה מוצגת בגיבריש. האם מישהו מכיר את הבעייה ויודע כיצד לסדר זאת. מדובר במערכת הפעלה XP PRO תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי מחשב דיי חדש זיכרון Pentium 4 3.2 1GB כשאני מפעיל שירים אז כל כמה שניות יש קיטועים של השיר וזה לא אמור להיות ככה ושמתי לב שבמנהל המשימות של וינדווס הקובץ svchost.exe משתמש בזיכרון ב- 37,420 k , משהו שאני לא זוכר שהיה בעבר זה תקין ?
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
YES הגיעו והתקינו לי את הממיר HD החדש שלהם אבל לא הצלחנו להתחבר לאחד מערוצי ה HDMI שבטלוויזיה, יש למישהו מושג מה בדיוק אני צריך לעשות? מבחינת YES הכל אמור לעבוד וכאילו הערוץ HDMI שהכבל מחובר מהממיר לטלוויזיה נעול או לא פתוח למרות ששיחקתי דרך השלט ואני מצליח להעביר את המצב של ערוץ ה HDMI מ NONE ל OTHER או לסוגים האחרים אבל לא מצליח לראות HD... אשמח לענות על כל שאלה שתבהיר יותר את השאלה המסובכת... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכם המחשב נתקע לי מיד לאחר שהוא עולה. כלומר אני רואה את שולחן העבודה אבל לא יכול להפעיל שום דבר. המחשב כן עולה במצב SAVE MODE. איו לי שום נקודת שיחזור במערכת כך שאני תקוע. אני לא רוצה לפרמט את המחשב מכיוון שיש עליו תוכנות שאין לי את הדיסקים שלהם. מה עושים????????????!!!!!!!! בבקשה תעזרו לי. זה דחוף!!!!!!!!!!!! תודה ויום טוב, מיקי
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
לאחר שקיבלתי את הלוח והתקנתי את המעבד (2.8 ) הזכרון,וכרטיס המסך (9500 P) הלוח מצפצף ועל המסך בלוח מופיע AF שאין לי מושג מה זה . אין לי שום תצוגה (גם לא של הביוס), עשיתי RESET ל CMOS ועדיין זה לא עזר. מישהו יכול לכוון אותי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
הורדתי 3DMark ועשיתי Test וקיבלתי ציון : 8842 תמונה: http://img204.imageshack.us/img204/1053/28728879mn8.jpg תמונה של הרכיבים של המחשב: http://img513.imageshack.us/img513/7642/dsdsj0.jpg האם התוצאה טובה ? נ.ב : לא עשיתי OC
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
במסך LCD של סאמסונג מדגם 172N שנתגלו בו בעיות ריצוד מסויימות, נלקח אכן לבדיקה אצל יבואן סאמסונג - חיון. אך שם נאמר שהם "לא מתעסקים עם הדגם הנ"ל", ולכן לא מוכנים אפילו לבדוק אותו. לי אישית, יש הרגשה שהבעיה היא מזערית, שכן התקלה "באה והולכת".. וכשהמסך אכן עובד, הוא פועל מצויין. היתה לי בעיה דומה בעבר עם מסך הLCD של פיליפס שלי, שעבר כיוונון פשוט ועד היום פועל בצורה מצויינת - זה המסך המרכזי שלי, המשמש אותי לעבודות צילום ועריכה. כך שלדעתי הבעיה היא מזערית רק ש"חיון" מתנערים מאחריות. מישהו יודע אם שווק המסך בארץ והיכן הוא נמכר בעבר ? שאלה נוספת - האם מישהו מכיר טכנאי/מעבדה אמינה בארץ שאכן יוכלו לבדוק את המסך ? אני מאמין שישנם עוד גופים כשרונים טכנים המסוגלים לתקן תקלות מסוג זה.…
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
אני יודע שהיו מאות ת'רדים על זה עברתי אף אחד לא ממש עזר.. אני עם 9600P היה לי TVOUT שעובד חלק בלי שום בעיה שפתאום הפסיק לעבוד בלי שום סיבה בדקתי חיבורים הכל מחובר כמו שצריך החלפתי דרייברים התקנתי מחדש כלום לא עוזר לא רואים כלום. הטלויזיה מגיבה לחיבורים אבל מראה רק מסך שחור בלי שום תמונה אני לא מבין למה הכל מוגדר כמו שהיה מה זה יכול להיות? אני עכשיו מנסה אומגה...
-
- 8 תגובות
- 680 צפיות
-
-
g force 4 mx 440 128mb אני רואה ברוב המשחקים חשוך ואני לא יודע למה חשבבתי שזה המחשב אבל קניתי מחשב חדש ולא קניתי כרטיס אז אני משתמש בזה ועדיין חשוך מה אני יכול לעשות לדעתי זה דריברים אני מוריד תדריבר הרגיל של ג'י פורס אם זה הדרי ברים איזה דריבר להוריד?
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
הרצתי memtest וגיליתי שיש לי המון שגיאות בזכרונות.. אני לא יכול להגיד בדיוק כמה כי באמצע הסריקה יש לי מסך כחול אבל זה הגיע למשהו כמו 40 אחוז והיה 20 ומשהו שגיאות.. מה אני עושה? בסוף שנה כלומר בתחילת החופש הגדול אני קונה מחשב חדש (בתקווה שעד אז יצא CRYSIS וכרטיסי DX10 חזקים יותר) אבל מה אני עושה עד אז? סובל עם המסכים הכחולים? בדיוק קניתי אוזניות מדוזה 5.1 ומעצבן שאני לא יכול לנצל אותם למשחקים שרציתי כי יש לי מסך כחול.. יש משהו לעשות חוץ מלהחליף זכרון כי אין לי כסף כרגע לזה :\
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה לשתף מדפסות בבית ולא מצליח יש לי בבית מחשב ראשי שאליו מחובר ראוטר + מודם, יש AP(שמגדיל את הטווח של הראוטר) ועוד מחשב נייח שמחובר אלחוטית ל AP. על המחשב הנייח השני שמחבור אלחוטית מחוברות 2 מדפסות שאני רוצה לשתף אותם ברשת אבל אני לא מצליח המחשבים עצמם מחוברים ל HOMEGROUP והקבצים משותפים בנינהם והכל עובד בסדר חוץ משיתוף המדפסות. http://puu.sh/MGhz (תרשים של המחשבים) אשמח לעזרה תודה רבה ושבוע טוב אור
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
תסתכלו על רמת המתח הנכנס ורמת המתח היוצא... שימו לב גם שייצוב המתח בUPS נותן boost [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
דבר ראשון המחשב שלי הוא לפני חצי שנה+ והוא עבד לי עד עכשיו בערך טוב מאוד,עכשיו הבעיה היא שכשמופיעות הבעיות הראשונות "שצצות" איך שאומרים אתה צריך לדעת הרבה,מה שלא איתרת עד עכשיו,אז ככה: *אני לא יודע את המפרט ה-מ-ד-ו-י-ק(וכן,המדויק!) של המחשב שלי והדפי-קנייה לא עוזרים.. אני רוצה לדעת דגם מעבד מדויק ומהירותו?כמו גם שכתוב למשל ....PENTIUM D וכמה ליבות! כרטיס מסך,דגם ומהירות ושאר המאפיינים שלו,ככה חלק בחלק.. דבר שני-->>אני צריך תוכנה שבודקת את מהירות המאווררים ואת טמפרטורת המחש,מעבד כרטיס מסך וכו'!לא מסובכת מדי ואם צריך אז אסתדר זה לא ממש נורא! דבר שלישי ואחרון--כל הזמן מציעים מדריכים לשיפור הביצועים,עכשיו אני לא מתכוון ולא רוצה להתכוון לעבור כל שלב של 'חיזוק המחשב' שלי …
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
הורדתי תוכנה בשם harddrive themometer והיא אומרת לי שהכונן שלי ב58 מעלות. אני לא חושב שזה הגיוני כי הטמפרטורה לא זזה גם אם הוא בIDLE וגם אם הוא בעומס. איזה תוכנה אמינה יש ע"מ לנטר טמפרטורת הרד דיסק? (לא EVEREST היא עושה לי מסכים כחולים משום מה)
-
- 9 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לפני שאני ניגש למעבדה... המחשב עם ווינדוס 7 (מחשב חזק) פתאום היה מסך כחול. כיבוי והדלקה המחשב טוען וטוען...ניסיון שני בsafe mode כנ"ל. ניסיון שלישי ומאז מציג את המסך שצריפתי. תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
המחשב הוא פנטיום 4. לא היה עליו תוכנה אנטי וירוס והוא התמלא בוירוסים ששינו את מקשי המקלדת ועשו עוד בעיות. ניסיתי לפרמט בדרך שאני תמיד עושה boot from disk מעלה את ההתקנה של הוינדוס ואז לוחץ אנטר. אבל אי אפשר לעשות את זה משום מה גם שאני לוחץ אנטר וגם שאני לוחץ על R באפשרות התקנה הוא לא מגיב. רק על f3 שזה יציאה מההתקנה. מה האפשרויות העומדות בפניי לפירמוט בדרך אחרת? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-