עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הצ'יפסט שלי תומך בפונקציית PAT של אינטל (נקראת HyperPath אצל Asus). הבעיה היא שאחרי הפעלת PAT אני חוטף מסך כחול בכל פעם שוינדוס עולה. חשוב לציין ש: 1. הספק אינו ג'נרי. 2. הדרייברים עדכניים ורשמיים. 3. הלוח תקין, אין שום קבלים נפוחים/נוזלים. 4. הזכרון עבר memtest בהצלחה כשPAT פועל. 5. הביוס עדכני. כמו-כן צירפתי קובץ minidump שאולי יפתור את הבעיה: http://planet.nana.co.il/qpalzm/minidump.rar תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  2. שלום לכולם אני פונה אליכם לאחר שעתיים מתסכלות של נסיונות התקנה של הכרטיס קול הנ"ל. איכשהו הכרטיס יצא מהSLOT כשהמחשב עבד, ואז נעלמו הדרייברים. ניסיתי להתקין מחדש לאחר מחיקה בREGISTRY, SAFE MODE כל התיקיות וניסיתי את כל הגרסאות אך שום דבר לא עזר. לאחר ההעתקה של הדרייברים לPROGRAM FILES, זה מנסה להתקין לWINDOWS ואז לא משנה מה זה רושם את הדבר הבא: (יש לי WINXP SP2) [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 701 צפיות
  3. Started by xbx,

המארז שלי נמצא על 30 מעלות +- והמעבד ללא מאמץ על משהו כמו 40-43 מעלות בלי מאמץ זה טווח נורמלי? הרצתי את MBProbe שהורדתי מהאתר והוא התחיל לצפצף לי, והנה מה שרשום בלוג [ Voltage/V ] [ Temperature/°C ] [ Fan/RPM ] [ Date ] [ Time ] [Vccp1 Vccp2 +2.5V +3.3V +5V +12V -5V -12V Vbat] [ 1 2 3 4 ] [ 1 2 3] משהו במתחים או משהו לא נכון שהוא מצפצף? עשיתי ב BIOS LOAD DEFAULTS ועדיין הוא מצפצף, יש לכם השערה אולי מה יכולה להיות הבעיה? ובאיזה תוכנה ניתן לראות מה הטמפרטורה של הכרטיס מסך? תודה רבה :-)

• 8 תגובות
    • 701 צפיות
  4. אני מקבל הודעה לפיה הכרטיס לא מקבל מספיק חשמל והכרטיס עובר דאון-קלוק אוטומטי 580W וחסר כוח ?

5. Started by levya1,

שלום רב יש לי מחשב חדיש שרץ עם חלונות XP SP 2. לוח אם 945P-S3 של GIGABYTE וכונן קשיח 160GB SATA 2. הביוס מזהה את הכונן כ SATA אך באמצעות device manager +EVEREST+SNANDRA +HD TUNE כולן טוענות כי הכונן שלי רץ רק במהירות UDMA 5 כלומר ATA 100 וזה במקום מהירות ATA 300 (sata 2 . כלומר הפסד גבוה בביצועים של הכונן . מה ניתן לעשות ? תודה

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  6. Started by BLADEMJYTR0000,

יש לי שני הרד דיסקים במחשב שניהם SATA על אחד התקנתי מערכת הפעלה XP ע"י דרייבר של SATA כי כרטיס האם לא הכיר את ה - SATA שלי בכלל לחיצה על F6 והתקנת דרייבר הכל תקין אך כאשר המערכת עולה ואני לוחץ על המחשב שלי כדי לראות את כל ההרד דיסקים ומחיצות שיש לי אני רואה רק את ההרד דיסק שאליו ישנה מערכת ההפעלה את ההרד דיסק SATA השני אני אינני רואה מדוע ואיך אפשר לתקן את הדבר ןאם אפשרי הדבר בכלל מודה על תשובתך המהירה עם אפשר תודה :kopfpatsch:

7. Started by roi777,

היי, קניתי מחשב חדש וכשאני מתקין ווינדוס 11 לא מזהה כרטיס רשת אלחוטית. הצלחתי לעבור את השלב הזה ולהתקין את הווינדוס ללא רשת אבל עכשיו אני צריך לחבר אותו לרשת ואין לי אפשרות. אני מניח שזה בעיית דרייברים שבדרך כלל יורדים לבד בהתקנה אבל היות ואין חיבור לאינטרנט אין להם דרך לרדת. גם לא מצאתי דרייבר רשת באתר היצרן. אשמח לעזרתכם. Lenovo IdeaPad Slim 3-16IRU8 82X8002XIV תודה רבה

8. Started by KindaLost,

שלום, מדוע התופעה הזאת קורה ? האם ניתן למנוע אותה ? והאם זה הגיוני שצורב DVD חדש ישמיע רעשים כאלו ? אגב, חיפוש בפורומים העלה חרס - השרשור הקודם נקטע ללא תשובה. עדיאל.

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  9. היי חברס, בזמן האחרון חזרתי להשתמש בכונן DVD RW שלי בתדירות גבוהה ושמתי לב שהוא פועל באיטיות בלתי נסבלת למשל שמתי DVD לצריבה במהירות של X16 והצריבה לקחה שעה ו10 דקות. או שהתקנתי משחק במשקל 7GB וההתקנה הייתה באורך של פי 3-4 יותר מהאורך שהייתי רגיל אליו למישהו יש מושג למה לעזאזל אחרי חצי שנה בלבד DVD RW עובד ככה? עוד לא נתקלתי בדבר כזה בחיים. :s05: המודל הוא: gsa-h55n של LG. תודה רבה ליהודים הצדיקים שיעזרו לי.

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  10. הורדתי תוכנה למדידת הטמפ' במחשב. התוכנה דורשת להגדיר את סוגים הסנסורים שיש בלוח כדי לגבוע לפיהם את הטמפ' ניתן להגדיר טרנזיסטור ת'רמיסטור או דיודה. יש לוח ABIT IT7 - איך אני יכול לדעת את סוגי הסנסורים שיש לי?

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  11. מייקרוסופט הוציאו משהו שהם קוראים לו Mouse and Keyboard Center (החליף את ה-IntelliPoint ו-IntelliType) למי שמכיר. העניין הוא שהתוכנה החדשה מסרבת להכיר בקיומם של מוצרי מייקרוסופט במחשב שלי. ניסיתי להחזיר את הדרייברים הישנים - גם זה כבר לא עובד. יש לציין שהחומרה שלי נמצאת ברשימה של המוצרים הנתמכים ע"י הדרייברים החדשים ולפני שהתקנתי את Mouse and Keyboard Center (שהגיעה בעדכוני מערכת ההפעלה) הכל עבד מצוין. Wireless Optical mouse 2.0A Wireless Multimedia Keyboard 1.0A למישהו יש רעיון למה זה קורה? הצעות?

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  12. Started by ilan2525,

מה שיטת הסימון של לוחות האם של גיגבייט ?

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  13. Started by Zeev86,

מערכת הפעלה Windows7 Ultimate. לאחר שהפעלתי מחדש LAN בControl panel הופיע BSOD הבא: (מצורף קובץ RAR עם .dmp) ================================================== Dump File : 121412-19110-01.dmp Crash Time : 12/14/2012 1:49:20 PM Bug Check String : KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED Bug Check Code : 0x0000001e Parameter 1 : 00000000`00000000 Parameter 2 : 00000000`00000000 Parameter 3 : 00000000`00000000 Parameter 4 : 00000000`00000000 Caused By Driver : kneps.sys Caused By Address : kneps.sys+24618 File Description : Product Name : Company : File Version : Processor : x64 Crash Address : ntoskrnl.exe+7ef90 Stack Address 1 : Stack Address 2 …

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  14. Started by Infection,

שלום, המחשב שלי מבצע ריסטרט ומציג מסך כחול הנה שניי תמונות: http://i45.tinypic.com/2lw0zu8.jpg http://i49.tinypic.com/2qnp1f6.jpg לדעתי הדיסק קשיח נדפק, היה לי קטע כזה עם עוד דיסק קשיח והייתי חייב להעביר את המערכת הפעלה לדיסק אחר ועכשיו גם הוא נדפק... אני מתכוון להתקין את המערכת הפעלה על דיסק שקניתי לפניי שנה עם 320GB רק הבעיה שיש שם פנוי 10GB ואני רוצה להתקין ווינדוס 7 שדורש 16GB יש דרך למחוק כמה דברים בלי לפרמט את כל הדיסק? ועוד שאלה יש דרך להציל קבצים שנותרו בדיסק שנדפק? תודה לעוזרים!=]

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  15. ניסיתי לעשות HOT FLASH עם הABIT (שנדפק לו הביוס) לבין לוח ASUS עם צ'פסט של VIA וזה לא הסכים לצרוב את הFLASH - הוא אמר שהחומרה לא מתאימה. האם אני יוכל לעשות את זה מול הEPOX ? (נראה לי ששניהם Nforce 2) תודה

16. Started by kobi3211,

שלום שמתי לב לאחרונה בעזרת התוכנה CPU-Z שהזכרונות שלי OCZ 1G 800MHZ X2 עובדים בעצם רק על 400 כל אחד מהם מישהו בבקשה יכול להסביר לי למה זה ככה ?????

• 7 תגובות
    • 701 צפיות
  17. Started by dubl,

אני מדליק את המחשב, הוא מתחיל רוץ הוא מגיע לשלב שהוא אומר לי את ההודעה הבאה. NTLDR is missing Press Ctrl+Alt+Del to restart מה קרה למחשב? איך מסדרים את הבעיה? בבקשה אני זקוק לעזרה במהירות האפשרית [פרסמתי במקביל גם בפורום Windows מכוון שאני לא יודע, אם הבעיה היא חומרה או תוכנה, עמכם הסליחה.]

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  18. Started by asw3,

כבר פעם שניה שאני מתקין וינדוס והקבצים בהארדיסק של ה-200 נדפקים בו הקבצים ועכשיו יש בו מלא קבצים שהורדתי ואני רוצה למנוע את זה אני רוצה לדעת אם זה בעיה של חומרה\תוכנה והאם ניתן לתקן אותה אז אם כן איך? os : xp

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  19. כלומר: אחד הגיימפדים כל הזמן נלחצים לו כפתורים בלי סיבה. הGAMEPADS לא של חברה ידועה ככה שבלתי אפשרי למצוא דרייברים. אשמח לעצות מועילות. נ.ב- מערכת הפעלה XP SP2.

• 10 תגובות
    • 700 צפיות
  20. שלום לכולם מחשב בן 3, P4 לוח אם אסוס P4P800 המחשב לא עולה לאחר כיבוי ארוך (מספר שעות) או כותב שהוא מומהר ולכן לא ממשיך בעליה. מאפשר לעלות בברירת מחדל F2 או להכנס לSETUP על ידי F1 מה זה ולמה זה? תודה, יהודה נ.ב. - המחשב לא מומהר והותקן רגיל !!! עם תוכנות חוקיות

• 9 תגובות
    • 700 צפיות
  21. תראו , יש לי מקלדת של hp לא רשום לי הדגם במפרט כי הייתי צריך להחליף מקלדת \=. תיאור על המקלדת (מפני שאני לא יודע איך קוראים לה): המקלדת בצבע רקע אפור באיזור העליון שלה יש את כפתורי המלוטימדיה , כל הכפתורים בצבע כסף/אפרפר והרקע שלהם כחול קצת כהה. עכשיו , כל פעם שהייתי נגיד מגביר מהמקלדת את הרמוקלים אז היו לי כמו קווים כאלה ירוקים שמראים על כמה הווליום עולה/יורד. עכשיו שאני מנסה למשל להגביר/להנמיך , לא נותן שום תגובה , זאת אומרת , זה מגביר ומנמיך אך אני לא רואה את הקווים הירוקים שאמורים להיות. איך אני מחזיר אותם? זאת בעיה שמציקה לי המון זמן ורק עכשיו החלטתי לפתור אותה. אם צריך אני אראה לכם במסנג'ר במצלמה , כי אני לא מצליח לצלם.

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  22. שלום. ברשותי לוח אם ABIT NF7-S VER 2.0 מעבד AHTLON XP 1800 AMD הבעיה: בעת הדלקת המחשב אין שום BEEP מהלוח אם ! ממש כלום!! שום צפצוף.... המאווררים עובדים (של ה-CPU ושאר המאווררים) מה הבעיה? האם הלוח אם מת? עשיתי CLEAR CMOS הן ע"י הג'ימפור והן ע"י הוצאת הבטריה (שניהם למשך דקה ואף יותר...). לא עזר. בדקתי את הכ.מסך והזכרון בלוח אם אחר, ועובד . האם הלך הלוח אם או המעבד? איך אני יודע מה הלך? או שיש עדיין אפשרות קלושה ששניהם בחיים וצריך לעשות איזו פעולה בכדי להחזיר לחיים את המחשב? תודה מראש לעונים...

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  23. לא נדלק במצב עומד, לא היתה תמונה והמנורה של הדיסק קשיל הבהבה בצורקה קבועה, כאילו זה מעיד על איזו שהיא תקלה שהשכבתי את המחשב הוא נדלק טוב, ואחר כך העמדתי אותו הוא לא פעל, אז השכבתי נקתי אבק וכאלו, העמדתי עכשיו הוא עובד. מה זה

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  24. Started by gal,

מדובר ב-MEDAL OF HONOR AIRBORNE מה שקורה הוא שאני מנסה להעלות את המשחק דרך דימון טולס ואחרי שאני מכניס את המספר הסריאלי אני רואה איזה חלון והכל נסגר ולא ממשיך בהתקנה.ניתן לראות את המפרט שלי בצד. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים