תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי בעיה במשחק מסויים bf2c אחרי 15 דקות שאני משחק מופיע לי מסך כחול והמחשב קורס אז העלאתי את קבצי ה MINI DUMP יש פה מישהו שיכול לתרגם לי אותם ? הקבצים http://www.f2h.co.il/33dgkki1hno
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
חיברתי את הטלויזיה החכמה למודם של הוט בכבל רשת.מהירות הגלישה עומדת על 80 M כשאני נכנס לוואלה ומגלגל למטה באתר אין לי את כל התמונות כמו במחשב מדוע?
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום, ברצוני להתייעץ אתכם לגבי בעיה שיש לי עם המחשב שלי. הוא יחסית חדש ( פחות משנה ), והוא עושה לעצמו restart, ללא שום סיבה שאני יכול להצביע עליה. הענין הוא, שהתופעה חוזרת על עצמה לעיתים רחוקות יחסית, משהו כמו אחת לחודש, אולי אפילו יותר. פעם אחת זה קרה כשרציתי לחבר דיסק ב - USB מה שהעלה חשש שאולי היציאה הקדמית מקצרת איכשהו, אבל זה לא נכון, כי מאז לא קרה דבר כזה שנית. עכשיו זה קרה שוב, תוך כדי עבודה ב - WORD, ללא שום סיבה הנראית לעין. קצת פרטים נוספים. מדובר על מחשב מבוסס מעבד AMD Phenom 2 X4. כשקיבלתי אותו, לוח האם ( Gigabyte, MA78GA ), לא זיהה את המעבד, כלומר, זה עבד, אבל הוא כתב לי Unknown CPU. עשיתי עדכון ביוס, ומאז הוא מזהה אותו. כרטיס המסך הוא OnBoard, יש 4 גיגה זיכר…
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, ברשותי המעבד הבא: AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 על לוח אם DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 939 משום מה, רק ליבה אחת פעילה. ניתן לראות זאת במנהל המשימות וכן בעוד מספר תוכנות ניתור כגון CPU-Z(מצורף מסך מתוך בתוכנה) אשמח מאד לקבל עזרה וייעוץ לפתרון תודה אייל [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה במחשב. (כמה תמציתי.) הבעיה שלי היא כזאת; יש לי מעבד של אינטל (מפוצל, 3.6 GHZ), קצת יותר משנה. מחשב חזק, אף פעם לא עשה לי בעיות. עד שיום אחד, (לפני חודשיים בערך), צצה בעיה ובעקבותיה כל פעם שהווינדוס עולה אחרי שאני מדליק את המחשב, הוא פשוט קורס ועושה לעצמו ריסטרט וככה בלופ, עד שבסופו של דבר המחשב אוזר אומץ ונשאר דלוק. בימים האחרונים המצב הגיע לשיא, שלמחשב לקח בערך חצי שעה של ריסטרטים עד שהוא נדלק. בנוסף המחשב לאחרונה נעשה איטי להחריד. עשיתי לו פורמט, התקנתי ווינדוס מחדש, מיותר לציין שזה לא עבד. אני חושב שיש לי בעיה בחומרה, באיזהשהו חלק של המחשב. השאלה היא כזאת; איך אני יכול לדעת איזה חלק נדפק לי, ואיך מתקנים אותו? אשמח אם תוכלו לעזור לי. יו…
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי כרטיס מסך חדש GeForce 7600 GS אני מקבל הודעה מוזרה שהכרטיס לא מקבל הספק חשמלי הנדרש לו (צירפתי את צילום מסך עם ההודעה) בדקתי את החיבורים והם תקינים, ספק כוח שברשותי הוא 500W ודרישה מינימלית לכרטיס מסך היא 300W. לא מצליח לעלות על הבעיה!!! :s05: אשמח אם למישהו יש רעיונות לפתרון. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי לוח אם asus p4p800 se ואני לא יודע איך להתקין את הדיסק החדש. אני לא רוצה להשתמש בraid אלא להתקין חלונות אקספי וזהוא, תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי בורד של גיגהבייט GA-8I915P Dou ומסיבות מצערות (אל תשאלו) אני צריך להחליף אותו. יש לי התקנה מסודרת ומלאה של WIN XP עם גיבויים והכל. אם אני עובר לבורד GA-8I945P Pro עם אותו CPU, והכל נשאר אותו דבר (כ. מסך, זכרונות, HD וחומרה אחרת) חוץ מהבורד שהוחלף (915 ל-945). מה הסיכוי שההתקנה הקיימת של XP תעלה ואפשר יהיה לטפל בשדרוג והחלפת דרייברים? האם לצפות למסך כחול והתקנה של המחשב מחדש? אנא עזרו.
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
-
http://www.2shared.com/photo/ZQEWUZF7/526687_3829161891269_134449768.html אז ככה קניתי היום מחשב חדש והופתעתי לגלות שאין את החיבורים האלו שמצורפים בתמונה בכדי שאוכל לחבר את הרמקולים שלי למחשב. אנא מכם אם יש משהו שיודע אם יש איזשהו מפצל שאני יכול לקנות בכסף שיגיד לי את השם של המפצל תודה רבה למי שעוזר.
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
אהלן נסיתי כבר בכל מיני דרכים לנקות את המחשב : שואב אבק, נייר טואלט, מגבת, אבל שום דבר לא באמת מנקה אותו כמו שצריך. אני יודע שהפיתרון האולטימטיבי זה הדבר הזה שעושה את הפעולה ההפוכה משואב אבק [שכחתי את השם] אבל אין לי אותו. יש עוד שיטות אפקטיביות לניקוי המחשב? תודה
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
טוב אני מחבר את הכרטיס סבבה הכל טוב אחרי 30 דקות בום עושה ריסרטרט לקחתי את הכרטיס שמתי אותו במחשב אחר עובד אבל בביצועים חלשים בטירף קואנטר סטרייק 1.6 זה מירץ במחשב השני ב 90-100 fps שזה עלוב ברמות במחשב שלי הוא מריץ אותו טוב אבל המחשב נופל. אמורו לי שיש לכרטיס הזה מין חיבור שמיתחבר לספק ואמור לקחת כוח מהספק אבל אין לי את החיבור ואין לא יודע איך הוא ניראה/איפה לחבר אותו פתחתי את המחשב ראיתי את הכרטיס והחיבור היחידי שיש שם זה של המאוור ו הוא מחובר עוד דבר יש לי גם כרטיס GF 5500 והוא עובד טוב במחשב שלי תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הלוח אם כפי שרשום בכותרת, אבל יש לי בעיה חמורה מאוד. כל פעם שאני מתקין את הדרייבר הכללי ללוח אם המחשב קורס למסך כחול , ניסיתי להתקין גם מהדיסק וגם מהאינטרנט. אני ממש נואש ולא יודע מה לעשות פירמטטתי כבר איזה 6 פעמים (נימעס) מישהוא יודע איך לפתור את זה. תודה מראש לעוזרים, מחכה לתשובות מהירות כי אני אל המחשב של אחותי ולא יודע מה לעשות. האם אני יכול להתקין את הדרייבר לכריס מסך וכו' בלי להתקין את הדרייביר ללוח אם קודם??
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
בס"ד המחשב לאחר פורמט , לפני הפורמט לא הייתה בעייה. הורדתי עידכוני דרייברים לא עזר. יש לי כרטיס מסך NIVDIA FX 5200 אם חיבור S-VIDEO הטלוזיה זיהתה את החיבור אבל יש בעייה באיכות התמונה : '>http://www.siz.co.il/"] תודה מראש לעזורים
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מהשרשור http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=251895.0 בדקתי את הטמפרטורות של המחשב ומצאתי לפי התוכנה שיש לי כי יש 2 מדדי טמפרטורה: 1. VPU TEMP - שנע בין 48-80 (לפי סטטיסטיקה של התוכנה) כאשר הממוצע הוא 65. 2. BOARD - שנע סביב ה 50 האם אלו טמפרטורות סבירות. רצויי לציין כי כל המאווררים עובדים ואף יש לי ביג טייפון שאמור לעשות עבודה טובה. תודה אייל
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני רואה לפעמים שהזכרון מודלף, מבלי ששום דבר(מיוחד) רץ ברקע, סכנה כנראה לטריואני או תוכנת ריגול וכו'..
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום מצאתי את הכ. קול הנ"ל איפשהו במחסן וחשבתי לשדרג את חווית השמיעה שלי במחשב, אך לצערי המחשב לא "עולה"- המסך אפילו לא נדלק, ככה שאני לא יכול לתת יותר מדי אינפורמציה בנושא. על פני הכרטיס הקבלים נראים מצוין, אין קורוזיה על כלום (למראית עין) וכל ההלחמות בסדר, יש לציין שהכרטיס עבד במחשבים אחרים לפני כמה שנים. איך ניתן לבדוק האם הכרטיס תקין ומה צריך לעשות על מנת להשתמש בו ולהעלות את המחשב במצב כזה? תודה מראש, אורי.
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
היי, כאשר אני מחבר את תקע חוט הרמקולים לשקע האודיו,שנמצא בגב המסך (HDMI) שלי:SAMSUNG BX2450,אז לאחר שבוע - שבועיים,במקום קול (של מוסיקה/רדיו למשל) נשמע טירטור. *אציין,שלאחר הפעלה מחדש של המחשב - המצב חוזר להיות תקין . - מותקן הדרייבר (של Realtek High Definition) הכי עדכני של כרטיס הקול.יכול להיות,שיש התנגשות בין שני הדרייברים?,ו/או אולי בכלל לא צריך להתקין בנוסף את דרייבר האודיו (Realtek) - כדי לפתור את הבעיה?! כרטיס המסך שלי:ATI RADEON SAPPHIRE 6970 GDDR5 2GB. המסך שלי:SAMSUNG BX2450. הדרייבר של כרטיס המסך המותקן כרגע הוא (12.4),ניסיתי גם עם הדרייבר 12.6 - המצב אותו הדבר.זה לא קורה כאשר,אני מחבר את תקע הרמקולים לשקע האודיו הירוק של לוח האם. גם לכרטיס המסך יש לי א…
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
לוח האם שלי הוא Gigabyte GA-K8NF-9 והכרטיס סאונד און-בורד, realtek AC97. יש מנהל סאונד מאוד מוכר לכרטיס, שמאפשר אפקטים כמו מסדרון, איצטדיון וכו'. אבל א.במנהל אין אפקט פעיל וגם מנעתי את הפעלתו מה-msconfig ב.עדיין נדמה שיש אפקט של מעין מקלחת-איצטדיון שכזה, וכל סאונד שאני מנגן במחשב לא משנה מאיזה תוכנה, כמעט תמיד נשמע עם האפקט הזה. זה לא קבוע ולפעמים הכל בסדר, אבל פתאום האפקט יכול להתחיל ולא מפסיק... מה זה, למה זה, איך הורגים את זה....?
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי מחשב פנטיום 4 עם 512 מגה זכרון לוח אם של MSI 848P-NEO V ומערכת הפעלה XP-PRO יש לי כרטיס מסך MX-440 INOO3D 64BIT, כאשר אני מתקין את הדרייברים שלו המחשב נתקע במהלך ההתקנה לאחר RESTART המחשב עובד אולם התצוגה נראית מוזרה עם קווי רשת וצבעים חלשים ושום משחק לא עובד , יש לי את הדייברים האחרונים של NVIDIA כמו כן הורדתי מהאתר של חברת המחשבים את הדרייברים המעודכנים ביותר חשוב לציין כאשר אני מסיר את הדרייברים של הכרטיס והוא מופיע ב - DEVICE MANAGER ככרטיס מסך VGA רגיל המסך נראה תקין והמשחקים הפשוטים עובדים . האם הבעיה בכרטיס המסך? האם הבעיה במערכת ההפעלה? בתודה יוסי
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי מחשב Athlon 2000XP Windows Xp Pro קיצר בדקתי את כל החיבורים במחשב הכל אחלה בחלה, עשיתי uninstall והwindows התקין את אותו מחדש נדה, כלום לא עובד! הדיסק לא קורא שום דבר ונמאס לי לעבוד עם הצורב שלי כל הזמן במקום הסמסונג שלי... אגב הוא דיי חדש בערך בן שנה לא זוכר מתי הוא הפסיק לקורא את הדיסקים. תודה לכל מי שיעזור ;D
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב חדש של DELL מדגם INSPION ONE(מסך מגע) לאחר שהתקנתי את הווינדוס התקנתי דרייברים ולאחר הדריברים התקנתי אנטי וירוס (AVG) שיתי ריסט כמקובל ולאחר מכן המחשב מידי פעם עושה ריסטים מעצמו ולא מזהה את הארד דיסק לאחר ריסט חוזר המחשב עולה עושה בדיקת HDCK או משהו כזה ובקיצור... המחשב עושה ריסטים ולאחר מכן לא מזהה את הארד דיסק.. מה ניתן לעשות? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שאני מדליק את המחשב הוא לא מציג את המסך הוא פשוט נשאר כמו שהוא.. ישלי מסך רחב 19 של LG.. חיברתי את המסך של אחותי (LG 19) וגם המחשב לא מציג אותו.. הבנתי שיש בעיה במחשב אבל אני רוצה לזהות מה היא כדי לדעת מה לעשות. נ.ב: חיברתי את המחשב למסכים באמצעות 2 חיבורים: פעם עם הדיגיטל ופעם עם האנלוג, כך שהבעיה לא בחיבורים. PLEASE HELP ME!!
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי צורב של לייטאון שצורב מצויין אבל עם דיסקים CD-RW יש לי בעיות. כבר כמה פעמים שצרבתי(על דיסקים שונים,חדשים,ישנים ולא מאותה החברה) והמחשב לא קורא אותם אח"כ. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-