עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by avio15,

כשאני מפעיל את המחשב הוא עולה והכל בסדר אבל לאחר דקה בערך הוא פשוט קופא..כך גם במצב בטוח.. ניסיתי אולי להתקין את הווינדוס מחדש אבל שאני נכנס לביוס לשנות את סדר הBOOT המחשב גם נתקע.. נראה לי שזה הלוח אם יש לכם פתרונות?

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  2. Started by ithamar22,

שלום לפעמים כשאני מעיר את המחשב ממצב שינה המחשב קופא מה יכולה להיות הבעיה? WINDOWS 8.1

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by zone glide,

סיטואציה די מוזרה, כאשר אני די חושש שזה נובע מהספק ככל הנראה: החלפתי לוח במחשב שלי לפני כמה שבועות, לוח מתקדם יותר.. חיברתי הכל כמו שצריך, כולל מעבד ששדרגתי, פרמטתי את המחשב והכל טוב ויפה.. הכל היה מהיר ומתפקד נהדר. בימים האחרונים התחלתי לשמוע ברעשי תקתוק כאלה מהספק כוח, ספק הכוח שלי הוא של Seasonic והבנתי ששם זה די נפוץ.. הקטע שיש לי את הספק הזה אולי 6 שנים כבר עובד ולא עשה שום בעיה.. ולאחרונה התחילו להיות רעשים.. רב הזמן לא שומעים אותם אבל לפעמים כן.. זה נשמע כאילו כבל נתקע בכרטיס המסך.. בהתחלה חשבתי זה המצב אבל לא.. קורה לא מעט לאחרונה שהמחשב פשוט קופא.. קרה פעם אחת שהעכבר לא זז והייתי חייב לרסט.. בדפד…

• 33 תגובות
    • 7.1k צפיות
  4. שלום לכולם. יש לי כל כמה שעות פריזים במחשב ברמה שאי אפשר לעשות כלום אלה רק ריסטרט מהכפתור. לפי הלוגים ב event viewer אני רואה שיש רק שגיאות עם דרייבר שלו לוג'יטק אבל בפרטים רשום שהDLL של AMD קרס amdxn64.dll (מצרף את הלוג בקובץ). ניסיתי לחפש בגוגל מידע על הDLL הזה אבל לא מצאתי כלום. מישהו מכיר את הבעיה הזאת? חומרה: מעבד רייזן 5900 כרטיס מסך powercolor 6900xt לוח אם asus crosshair VIII hero אשמח לרעיונות או כיווני חקירה. תודה מראש event viewer.pdf

5. Started by Gico,

יש לי מחשב i3-3220 , Asus.P8H61-M-LX.Rev.2.0, MX500 250GB, Win10, 8GB שעובד 24/7 עם Qbitorrent, ומדי מספר ימים (בין יום לשמונה ימים) הוא קופא לחלוטין: לא מגיב אפילו לעכבר ומקלדת, וגם אם יש עליו ג'וב כלשהו (הרצתי Ping פעם בדקה שירשום אל קובץ לוג) הוא מפסיק לעבוד לחלוטין. ב-Event Viewer של Windows אין זכר לבעייה. כל מה שאפשר לראות שם זה את הכיבוי בכוח שאני נאלץ לעשות לו. שדרגתי ביוס, התקנתי חלונות מחדש ולא זז הרברס. רעיונות?

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by EB1000,

שלום יש לי מחשב שעבד מצויין במשך שנה וחצי עם WINDOWS XP. לפני חודש סוף סוף שדרגתי את הדיסק הקשיח ל SSD ובאותה ההזדמנות החלפתי כרטיס מסך מ ATI 4770 ל NVIDIA 460 1GB וגם פרמטתי והתקנטי WINDOWS 7 32BIT. עכשיו מדי פעם המחשב קופא לחלוטין ללא מסך כחול. לא מגיב לעכבר ולמקלדת. גם המקלדת לא מגיבה למחשב (NUMLOCK לא מגיב). המסך נשאר קפוא בזמן ולא נכבה אוטומטית (יש אות של תמונה סטטית). כלום לא עוזר מלבד RESET ואז הכל חוזר לעבור למשך שעות, לפעמים ימים עד הפעם הבאה. בזמן הקפאון משום מה יוצא שאני מריץ מספר חלונות של OFFICE 2010 וגם את FIREFOX6 וגם UTORRENT 3. לא יצא לי לבדוק אם זה קורא ללא אחד מהמרכיבים הנ"ל. אני אתחיל עם מפרט המחשב: לוח MSI NEO2 מעבד E8400 עובד באוברקלוק של 400X9=3600 …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. היי, בחודשים האחרונים אני נתקל בבעיה שלא נתקלתי בה מעולם. זה קורה באקראיות - המסך קופא, הסאונד נתקע ואני לא יכול לעשות דבר, גם לא להזיז את העכבר. לאחר כמה שניות הכונן משמיע צפצופים (ביפ ביפ) בלתי פוסקים עד שאני חייב לעשות ריסטארט. מפרט: https://valid.x86.fr/rxj6lg מה אפשר לעשות? תודה.

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  8. שלום לכולם, אתמול המחשב התחיל להקפיץ לי את הפקק בארון החשמל (מאמ"ת), ולאחר שניסיתי להחליף את כבל החשמל הגעתי להבנה שכנראה מדובר בספק הכח שקיצר. החלפתי את הספק הקודם (Seasonic SS-650RT) בספק חדש (Corsair 650cx) וזה תיקן את הבעיה של הקצר - הפקק לא קופץ והמחשב נדלק. לאחר מספר דקות עבודה, המחשב נתקע לחלוטין (קופא לגמרי), אי אפשר לעשות כלום, ctrl alt del לא מגיב, חייבים לרסט. האם יש למישהו רעיונות? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום לכולם, יש לי לאחרונה בעיה מוזרה ומעצבנת. המחשב פשוט קופא תוך כדי עבודה, סמן העכבר לא זז גם הוא. ctrl+alt+del לא מגיב ואני חייב לכבות ולהדליק מחדש. זה קורה בלופ 2-4 פעמים ואח"כ עובד רגיל כמה שעות. 1. למרות שאני לא מצליח לחשוב על קשר, אציין שזה התחיל מיד אחרי שהחלפתי מאוורר למעבד (אין בעיה של חימום, בדקתי, לא עובר את ה 50 מעלות) 2. אין הודעות שגיאה, אין BSOD, אין שום דבר ב EVENT VIEWER 3. אשמח לסיוע, ולהמלצות על כלים לבדיקת מעבד\זיכרון ולוח תודה מראש

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  10. Started by elior021,

היי קורה לי פעמיים בערך כל יום שפתאום אני מזיז את העכבר במחשב ורואה שהוא מקרטע כזה וכל המחשב ניהיה איטי לכמה שניות ואז חוזר לעצמו המחשב חדש הרכבתי אותו בעצמי אין OC נכון לעכשיו core i5 760 8GB RAM כרטיס מסך HD6870 מארז ANTEC 12000 הרדיסק 1000 sumsung קירור PRO 7 מערכת הפעלה וינדוס 7 בדקתי טמפרטורת מעבד עומד על 21 מעלות החלפתי עכבר כי חשבתי שהוא הבעיה מסתבר שלא בדקתי ב task manager ה CPU עומד על נע בין 9 ל12 אחוז וזיכרון 1GB בשימוש כך שגם זה לא הבעיה הרצתי אנטי וירוס ותוכנות להסרת רוגלות combofix/ smintfrundfix במצב בטוח הורדתי את כל התוכונת מMSCONFIG חשבתי שאולי זה קשור לתוכנה אבל גם זה לא פתר את הבעיה ואני כבר לא יודע מה לעשות אשמח לעזרתכם תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by evy,

אהלן, אשמח לעזרתכם. ברשותי מחשב נייד DELL שנגמרה לו בדיוק האחריות. ביומיים האחרונים מתרחשת תופעה שבזמן הפעלת סרט, סידרה או שיר, כל 20 דקות בערך נשמע סאונד קפוא של תקליט שבור למשך שניה, התמונה קופאת במידה ומדובר בקובץ וידאו ואז חוזר לעבודה. האם יכול להיות שזה קשור לדיסק קשיח? למחשב דיסק קשיח SSD 128 GB.

12. Started by amit.w1986,

e8400 GIGABYTE ep43 8gb MUSHKIN 9800GTX+ ANTEC SONATA III שני כונני WD 1 TB . אחד מהם הוא BLUE והשם BLACK טמפ' המעבד לפי דעתי גבוהה מדיי ב IDLE : בין 45-50. הבעיה כרגע היא שהמחשב קופא ללא הפסקה בכול מצב שהוא. בין אם אני מרסט את המחשב ומגיע למסך הפתיחה של WINDOWS 8, הוא פשוט נתקע. אם כבר אני מצליח להיכנס לווינדוס הוא יכול לקפוא כעבור דקה, שעה או 5 שעות. יש גם את האפשרות שאני משאיר אותו דלוק בלילה וכשאני קם בבוקר לראות אם הוא עדיין מתפקד, אני יכול למצוא אותו עם מסך כבוי ותקוע או שאני רואה את ה DESKTOP אבל שום דבר לא מגיב. קורה גם לפעמים שאחריי שאני מרסט את המחשב, אין לי תצוגה. אני צריך להדליק ולכבות מספר פעמים בשביל שאוכל לחזור בחזרה למערכת ההפעלה. ערכתי בדיקת זיכרון MEMTES…

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  13. שלום, מדי פעם אני נתקל בקפיאת המחשב- התוכנות קופאות אבל אני יכול להזיז את העכבר נגיד או להשתמש במקלדת ולעבור מתוכנה אחת לתוכנה אחרת(נניח אם עבדו לי שני דפדפנים אז אני יכול לעבור מהאחד לשני) אבל לא מעבר לזה. זה קורה פעם בכמה ימים ובדר"כ ממה ששמתי לב זה קורה כשאני רואה סרטון באינטרנט. אשמח לקבל עזרה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. אהלן לפני כמה חודשים פירזמתי פה עניין דומה ולא היה לי פיתרון. כרגע שוב העניין חןזר, ראיתי סדרה המחשב קפא לרגע, נהיה מסך שחור אבל המחשב ממשיך לפעול רגיל כי אני שומע את הסדרה. כיביתי והדלקתי את המחשב, המסך נתקע על אנא המתן בהעלאת הwindows. פעם שנייה נתקע במסך הרשוני בהדלקת המחשב של הביוס כרגע בכלל המחשב לא עולה ורשום לי check signal cable אף על פי שאני שומע את הwindows עלה ושומע שהכל ברקע פועל רגיל. המעגכת שלי amd 920 Gigabyte ma770-ud3 Palit radeon 4870 1gb Silver power 500w הבעיה בכרטיס מסך?

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  15. לאחר זמן שעבר מהחלפת לוח אם של גיגה בייט בtms לz77d3h הופיעו בעיות מוזרות מאוד כגון קיפאון של המחשב, מקלדת ועכבר מהבהבים ולא מגיבים , ועכשיו המחשב נדלק ומיד נכבה וכך נכנס ללופ שלא יוצא ממנו נסיתי לאפס ביוס ולא עוזר. אני חושד בלוח או בספק למרות שיש לי ספק איכותי של סיסוניק 850w יש דרכים לבודד את הבעיה ולוודא מאיפה זה מגיע בוודאות?

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  16. אהלן, מדובר על המפרט שהפרופיל שלי, שעליו מותקן win7 x64. התקלה הופיעה רק אחרי התקנת הwin7, אבל עושה רושם שהתקלה היא חומרתית. התקלה היא באמצם תקיעה של המחשב, בדרך כלל בפתיחת טאב או תוכנה חדשה - אבל לעיתים גם באמצע משחק. המחשב קופא\נתקע למשך מספר שניות עד ששומעים "תיק" מהמחשב. יש לי חשד לגבי הHDDים, אבל לא בא לי להאמין שאחד מהם תקול.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום כולם, מפרט מחשב מדובר I5 3570K 3.8 MHz GA-B75M-D3V DDR3 1333MHz 8 GbB GTX560Ti 1GB 256 bit SeaSonic 400W SS-400ET Active PFC F3 כאשר התחלתי לשחק ב FarCry 4 בזמנו, נתקלתי בבעיה. במשך זמן מסוים בהתחלה הכל כרגיל, אבל אחרי זמן מה המחשב קופא באמצע המשחק לרבע דקה בערך משתחרר וחוזר חלילה. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שהכרטיס מסך לא מספיק חזק למשך זמן? בתודה מראש,

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. קניתי היום כרטיס 6200 256 זיכרון 128 ביט AGP ללא חיבור מולקס פירמטתי והתקנתי את הדרייברים האחרונים של NVIDIA כל פעם אחרי כמה זמן של עבודה המחשב קופא וחייב לעשות ריסט המפרט: מעבד פנטיום 2.8 לוח ג'יגבייט עם צ'יפסט SIS 946 נדמה לי ג'יגה זיכרון ספק subshine 350 w מה הבעיה? כל כך מבאס

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  19. שלום. זה המפרט שלי : AMD Athlon II X3 435 Gigabyte GA-MA78LM-S2 ATI Radeon HD 5750 4GB DDR2 אז המצב הוא שכרגע כל משחק שאני נכנס אליו כעבור זמן מסוים יתקע. לפעמים, הסאונד שנשמע באותו הרגע במשחק יהפך ללופ קדחני ושום דבר חוץ מלכבות את המחשב בHARD RESET(להחזיק את הכפתור כיבוי) לא עוזר, אפילו לחיצה רגילה על כפתור הכיבוי מה שאומר שהמחשב לא מגיב בכלל שלא נדבר על ctrl-alt-delete ושאר הקומבינציות.. פירמטתי את המחשב וחשבתי שפתרתי את הבעיה אבל ללא הועיל, הבעיה נשארה.. ניסיתי לחפש באינטרנט פתרונות לבעיה אבל לא כל כך הצלחתי למצוא וגם עברתי פה בפורום מספר עמודים קדימה כי אני אפילו לא יודע מה לרשום בחיפוש בשביל למצוא את הבעיה הזו אבל לא נפלתי על בעיה דומה אצל מישהו חח.. מקווה שתוכלו לע…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. קוראת לי תופעה מוזרה מאוד ב WIN7 (אני משתמש ב WIN7 בוורסיית 64 ביט). מפעם לפעם המחשב קופא לחלוטין, לא מסך כחול, לא ראסט, לא כלום. פשוט קפוא. שמתי לב כי ב 3 לילה קרתה התופעה הזו והוא לא השתחרר עד שביצעתי בבוקר כיבוי והדלקה. בהתחלה חשבתי כי מדובר בדיסק בעייתי, הדיסק החשוד הוחלף אך התופעה ממשיכה. יש איזה כיוון לגילוי מקור הבעייה?

21. Started by eliavozeri,

שלום לכם, יש לי תופעה מוזרה במחשב (זה לא משהו חדש אבל חשבתי שהגיע הזמן שאני אשאל), המחשב שלי קופא לעיתים בלי שום סיבה מוצדקת, לפעמים זה תוך כדי משחק לפעמים זה בגלישה באינטרנט ולפעמים זה סתם כשהוא עובד ברקע (כלומר אף אחד לא עובד עליו). בקופא הכוונה היא שאני לא יכול לעשות כלום, גם לא CTRL -ALT -DEL . המחשב פשוט לא מגיב ואני חייב לכבות אותו דרך לחיצה על restart או לחיצה ארוכה על כפתור ה-power. אין לי תוכנה שרצה ברקע שגורמת לבעיה הזאת ויותר מזה. זה גם קרה לי במחשב הישן שהיה לי. מאז החלפתי מחשב, מודם, מיקום של המחשב בבית, קניתי ספק כח שידע להתמודד גם עם שינויי מתחים (חשבתי אולי זה קשור). בדקתי את החום של המעבד וזאת לא הבעיה, עשיתי מיליון בדיקות של חומרה וניתקתי כל פעם משהו אחר…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום לכולם. כבר כמה זמן שיש לי בעיה באתחול של המחשב. הוא טוען את הווינדוס ועולה, וכמה שניות אחרי שהכל עלה ורץ הוא פשוט קפא בלי תגובה, אתחול ידני היה מעלה אותו מחדש, אז הוא היה קופא במסך הבוט של הביוס (תמיד באותה צורה), עוד אתחול ידני היה פותר את הבעיה. בזמן האחרון הבעיה החמירה ואני כבר לא יודע מה לבדוק, המחשב מצריך אתחולים רבים בשביל לעלות סוף סוף, הוא נתקע במקומות רנדומלים בתהליך האתחול, ללא שום תקלה. כל המאווררים עובדים, לא עשיתי OVERCLOCK, בדקתי עם אנטי-וירוס ואנטי ספייוור ולא נמצא כלום, ניסיתי DISK DEFRAG וגם כלום. יש לי WIN7 32 ביט, מעבד AMD Phenom II X3 710, 2600Mhz לוח אם Asus M4A78-HTPC, כ.מסך ATI Radeon 4870, ו - 4GB זכרון בבקשה עזרה!

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  23. Started by malksaf12,

מחשב עם מערכת הפעלה וינדוס7. ram 2 ג'יגה. המחשב נקי מרוגלות מוירוסים, רג'סטרי תקין בלי קבצים מיותרים וכ'. המאווררים כולם ניקיים ועובדים יפה גם של המעבד גם שבתוך הספק. תיאור הבעיה: המחשב עולה וניפתח באיטיות רבה. כול ספריה או קובץ שארצה לפתוח לא ניפתח והמחשב מודיע : "מחשב לא מגיב". המחשב ממשיך לנסות לפתוח את הספרייה או הקובץ ואחרי כדקה או יותר היא ניפתחת. והמחשב כמעט עובד תקין. אך שוב אם ארצה לפתוח קובץ או סיפרייה המחשה יתקע ולא יפתח רק אחרי זמן רב. אגב המחשב עובד תקין בגלישה באינטרנט. אשמח לקבל מכם הצעות. תודה- נסים.

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  24. שלום לכולם אני ישמח אם למשהו יש פתרון לבעיה המוזרה הזאת גם ב- GRAW 2, CRYSIS , COD4 (מקוריים!) המחשב נתקע (קופא- תמונה קופאת עם לופ סאונד) בצורה ראנדומאלית לחלוטין- לפעמים תוך דקה לפעמים 40 דקות או יותר, המוזר הוא שזה קורה אך ורק במולטיפלייר ?!! סינגלפלייר אני יכול לשחק בלי בעיות עם הגדרות על מקסימום אז מה יכולה להיות הסיבה לכך שדווקא במולטי (אפילו עם הגדרות הכי נמכות) הוא נתקע ??!! - אני יודע שזה קורה בעיקר עקב התחממות - אבל שוב... סינגלפלייר עובד ללא בעיות, וגם כל 3D benchmark שעשיתי עבר ללא בעיות. מפרט asus p5w64 -ws pro(avg temp. 30-35) intel Q6600 2.4@3.0 (avg temp. 30-48) GEIL 1GB x3 DDR2 800 6400 BFG 8800GTX OC2 (fan:100% avg temp 58-68) PSU enermax 'libert…

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  25. Started by matizami,

המחשב שלי קופא כל הזמן, גם שלא נוגעים בו. עשיתי בדיקות עם המאחה ובודק שגיאות של וינדוס ולא נמצא דבר. עשיתי בדיקה בmemtest86+ ובכלי לבדיקת הארדיסק של WD ולא נמצא דבר. בבדיקה עם MHDD נמצא 15<150ms 500ms> 1 לפרמט את המחשב? לנסות לתקן את השגיאות עם MHDD? להחליף הארדיסק?

• 3 תגובות
    • 993 צפיות

דיונים חדשים בפורומים