תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום. היום בצער רב הלכו האוזניות. הבעיה היא שכבלי החשמל נקרעו בתוך חוט הגומי. השגתי תקע אבל אני לא יודע לאן כל אחד צריך להתחבר (0, אדמה, או ארקה) תודה לכולם. ראו תמונה: תודה בכל המקרה הסתדרתי! אפשר לנעול.
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום יש לי מצלמה דיגיטלית C-750UZ של OLYMPUS ושאני מחבר אותה למחשב הוא מראה באייקון של הוצאת חומרה באופן בטוח את המצלמה והיא מותקנת כמו שצריך אבל המחשב מסרב להראות את הכונן שלה במחשב שלי כאילו כלום לא מחובר! ואם אני נכנס ל כלי ניהול--ניהול מחשב--כונני דיסקים אז הוא מראה לי את הכונן שנוסף מהמצלמה אבל לא מראה אות כלשהי, אז שמתי לו אות (H) ועכשיו יש לכונן שם ואם מנסים להכנס לכונן דרך כלי ניהול הוא נותן הודעה ("התיקייה \:H לא קיימת..") ואם אני מנסה שוב אחרי שנייה אז הוא נכנס לכונן שהוא בעצם המצלמה ואפשר רק דרך שם להעתיק את התמונות מהמצלמה למחשב..ויש לי שעון עם USB כזה עם 128 MB שקיבלתי מתנה מישראכארד אבל שאני מחבר אותו למחשב,המחשב בכלל לא מגיב לא מראה אותו בשום מקום ולכן אי …
-
- 11 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה ניסתי להפעיל את FIFA 2006 WC ו HEROES 5. בשני המשחקים לאחר מס' דקות שאני כבר בתוך המשחק אני מקבל RESTART או מסך כחול אם אני מבטל את אפשרות הRESTART. מפרט: P-2.4 1GB RAM RADEON 9600XT 128MB דריבר גרסה 5.10 למרות שגם עם הגרסה החארונה שום דבר לא עובד. החזרתי לגרסה הישנה בגלל הCONTROL PANEL היותר נוח. DX 9.0C יש למישהו הצעת מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
בבוקר הדלקתי את המחשב, ביצע IDE SCAN זריזה ואז פשוט מופיע מסך שחור עם סמן מהבהב בפינה השמאלית וזהו, פה הוא נעצר. הוא עבד טוב לפני זה, ולא התקנתי שום רכיב חדש בזמן האחרון. אני יכול להיכנס ל BIOS ולתפעל אותו כרגיל. אני בנתיים בתהליך בדיקה של הכוננים הקשיחים במחשב השני, אבל הייתי שמח לעצות בנתיים. תודה מראש עריכה: חיברתי את הדיסק הקשיח הראשון למחשב הנוסף, בנתיים נראה בסדר רק שאני לא יכול למחוק/לשנות בו קבצים, כי קופצת הודעה שהקובץ בשימוש או שהדיסק מוגן מפני כתיבה. אני צריך למחוק כמה דברים כדי שיהיה מקום להתקין ווינדוס מחדש... עריכה 2: הדיסקים הקשיחים פועלים בסדר במחשב השני. מה עוד יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאני שם סרט לא משנה באיזה נגן הוא נהיה כהה כזה... מה הבעיה ? מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
ובכן, אתמול בבוקר, לפני היציאה לבית הספר, ישבתי מול המחשב - כשלפתע הוא התחיל לעשות רעשים של כונס אוויר ככה בפתאומיות. תיארתי לעצמי שזה סתם אבק מצטבר באחד המאווררים (ספק\מעבד) שגורם לרעש. כשחזרתי, הוצאתי את המחשב החוצה, ישבתי עם שואב אבק, ניקיתי את כל המאווררים, פירקתי את הספק, את המאוורר שלו, ושוב ניקיתי. אח"כ השתמשתי בפן (לשיער) כדי להעיף עוד דברים שהשואב לא הגיע אליהם. ניקיתי יסודי, אפשר היה לאכול מהלוח אם שלי. חיברתי שוב - ורעש של ג'קסו. עכשיו,לאחר בדיקה מעמיקה, המאורר שעל המעבד תקין ולא מרעיש. השאלה מה אני עושה כדי להפסיק את הרעש הבלתי נסבל הזה. החלפה של המאורר בספק? החלפה של כל הספק? אולי משהו בצירים של המאורר חורק וזקוק לשימון? הרעש כבר מתחיל לשגע אותי לגמריי, ואודה…
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
בביוס הוא מוגדר על 1000MHZ (מכפלה 5) אצלי בביוס זה מודגר ככה.. CPU-NB SPEED =1000MHZ NB-SB SPEED=1000MHZ למה זה?? לפי אוורסט זה פועל על [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
חבר'ה מה זה אומר הלהבות האלה? לאיזה חלק הן שייכות בדיוק ד"א: זה נשאר קבוע בחום הזה לא משתנה אפילו לשנייה מזה חבר'ה? [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 973 צפיות
-
-
יש לי עכבר לוג'יטק MX-1000 והוא כל חצי שעה לערך קופץ לי, התקנתי את הדרייברים של העכבר אבל הוא עדיין קופץ.
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
סוף-סןף הגיע המחשב החדש שלי. יש בו הרד-דיסק של סמסונג sp2504c. הוא אמור להיות 250GB. בזמן התקנת מערכת ההפעלה היה אפשר לפרמט אותו רק לסביבות 140GB. יצרתי פרטישן של 50GB, והתקנתי WINDOWS XP PRO. תחת כלי הניהול ניתן להוסיף לו פרטישן של כ-80GB, כלומר שוב בסביבות 140GB סה"כ. בדקתי אותו באוורסט 2.2, והוא אומר שניתן לפרמט את ההרד-דיסק ל250GB, אבל שכרגע הוא מפורמט לכ-140GB. איך אני משנה את ההגדרה הזו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס טלוויזיה ST-LAB יש בכרטיס כניסה של 8 פין -חיפשתי כבל בכל העולם (כולל EBAY) אבל לא מצאתי מצ"ב תמונה יש למישהו רעיון איכן ניתן להשיג? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פיצלתי את הדיסק קשיח שלי במחשב ל 2 כוננים שונים בעזרת התוכנה Paragon Partition Manager Professional ומאז מופיע לי סימן של "הוצאת חומרה באופן בטוח". והשאלה שלי היא מה יקרה אם אני ילחץ על ה"הוצאת חומרה באופן קבוע"?? הכונן השני ימחק?? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
כול פעם שאני מדליק את המחשב אז יש לי את התמונה של הלוח אם ואז יש לי מסך של אפשרויות בחירה להעלת הווינדווס ואז כול פעם שאני לוחץ על start noraml windows זה מגיע לאותו חלון של לוח האם ועוד פעם רץ האפשרויות... זה לא בעיה אצלי אלא אצל חברי שלי DORELI
-
- 6 תגובות
- 580 צפיות
-
-
המחשב שלי היה מבצע RESTART באופן עצמאי בכל פעם שהדפדפן הפעיל אתר FLASH לבסוף על ידי נסוי וטעיה הוצאתי את אחד מכרטיסי ה RAM שהיו במחשב 2 * 512 DDR ומאז הכול בסדר. השאלה מה לעשות עם הכרטיס שהוצאתי לזרוק אותו? אולי הבעיה היא בשילוב הכטיסים למרות שהם זהים , מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
למישהו יש כרטיס טלויזייה PCI בדגם flyTV Prime 30 של חברה life view. היתקנתי דרייבר כרטיס טלויזייה. ואח"כ תוכנה TVR בשביל צפייה ערוצים טלויזייה, מחובר למסך טלויזיה בבית. אני חושד בתוכנה TVR שהיתקנתי היא עושה בעיות, נותנת שגיאות בעליה ב- XP. אם אני לא מתקין TVR לא יהיה לי צפייה טלוייזיה וגם לא שלט. כאשר אני מסיר תוכנה TVR, ועושה הפעלה מחדש. בעליה ב- XP אין שגיאות עשיתי 3 פעמיים הפעלה מחדש. נמצא תקין. אני לא יודע איך פותרים את הבעיה שנותן בעליה הודעות שגיאות. אני שלחתי אימייל לחברה תמיכה בחו"ל. הם לא חזרו אלי תשובה. אפילו נסיתי להחליף כרטיס חדש אחר אותו דגם. זה לא בעיה בכרטיס טלויזיה. המקור הבעיה היא תוכנה TVR. למישהו יש לו כרטיס טלויזיה כמו שלי. והאם מישהו הצליח ליפתור את ה…
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
יש לי צורב דיוידי של סמסונג שאני לא יכול לצרוב על דיסק של X8 במהירות X8!! יש לי את הדרייברים ואני לא כל כך יודע להשתמש בהם זה מתקין לי משהו בדוס ואחר כך כאילו לא קרה כלום!! יש פה את הקובץ readme אולי תעזרו לי ותתרגמו לי כי אני לא מבין אנגלית מי יודע מה! תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
יש לכם בעיות של מסך כחול?? יש בעיות עם הPCIe?? עם הבקר של הSATA2?
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! מישהו נתקל בבעיות הקשורות לACPI עם הלוח הנ"ל? (STOP: 0X000000A5) .... היה לי סיוט ארוך ומעיק, ונראה שהבעיה נפתרה ע"י ביטול הAPM בביוס. לא היו לי שום בעיות בהתקנה כלל, וגם לא בהתקנת דרייברים עד שפתאום זה קרה (בשתי התקנות חדשות). בבקר הSATA , פורטים 1ו2 הם בSTRIPE ו3,4 ללא RAID. בשביל לעקוף את הבעיה הייתי צריך לנתק את הדיסקים מ3 ו 4 או להגדיר בביוס שהם גם RAID (ואז לא רואים אותם בWINDOWS... ). לבסוף , כמו שכתבתי ביטול הAPM טיפל בבעיה...למזלי (שרפתי חצי יום). עוד מישהו נתקל בבעיה?
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אלהן חבריה .... הוינדוס נותן לי הודעה מעצבנת שאומרת - you may be a victim of software counterfeiting אנגלית אני מבין ,אני יודע מה זה אומר השאלה שלי היא מה ההשלכות - חבר סיפר לי שתוך 30 יום זה נועל את הוינדוס או משהו כזה , יש בזה מן האמת ?????? מה ניתן לעשות על מנת להוריד את ההודעה המעצבנת הזאת ?????
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
לאחרונה הרבה תוכנות נסגרות לי בטענה שהן לא מסוגלות לכתוב/לקרוא מהזכרון. החלטתי לבצע בדיקת זכרונות באמצעות Memtest86 במשך 5:20 שעות. היא הספיקה לעשות 18 סיבובים. בסיבוב ה-5 התגלו שתי שגיאות. האם זה תקין? בתודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני מפעיל משחק אני יכול לשחק בו קצת ואז נתקע. או שעל ההתחלה נתקע, המסך נהיה שחור וזה נתקע על איזה צליל מהמשחק ואני שומע יענו תקוע הצליל חוזר על עצמו ככה מהר. וזה קרה כבר בכמה משחקים ופעם אחת זה עשה לי שגיאה בקאונטר סטרייק אמר לי משהו על תאימות ati2dvag וקורה לי גם לפעמים שאני סתם גולש באינטרנט ופתאום הסימן של העכבר חושב כזה ואז המסך נהיה שחור ואחרי כמו שניות חוזר לעצמו מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי מצלמת פנסוניק sg70 ותוכנת פרמייר פרו 1.5 . ב-capture אני יכול רק לשלוט בקדימה ואחורה, אבל לא רואים תמונה על המסך ואין סאונד. רשום בחלון ה-capture למעלה שאני צריך לעשות reset למצלמה. הבעיה שבהגדרות מצלמה מופיע פנסוניק, אבל לא הדגם שלי. פתרונות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
זה המחשב........ http://www.upimg.net/main/666BLABLA.JPG עכשיו אני רוצה לדעת אם יש אפשרות לשפר אותו מבחינת ביצועים כי במשחקים קשה לו יותר והמחשב שלי המרכזבי ומנהל רשת של שני מחשבים ולפעמים הוא נתקע .... אני לא הכי מבין גדול ואני צריך שתעזרו לי ..אני יודע שהלוח אם ישן אבל אני רוצה לדעת אם שווה לשדרג אותו עדיין?..תודה אגב זה המעלות של המחשב..הם סבירים? http://www.upimg.net/main/4159tempature.JPG תודה רבה לעוזרים..?
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי איזה בעיה עם כרטיס מסך ישן Geforce 440. אני פשוט קבלתי מחשב ישן ורצתי לסדר אותו בשביל אחי. הכרטיס עובד יחסית בסדר אבל לפעמים מורח את התמונה על המסך במיוחד שהביוס עולה. רציתי לדעת עם זה נובע מי בעיה של קירור הוא שנשרף לי משהו בכרטיס. ועוד משהו זה בטוח לא המסך כי בדקתי את זה על כמה מסכים. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 562 צפיות
-