עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Bar_B_q,

שלום רב! כאשר אני לוחץ על הכפתור של הדלקת המחשב. המחשב עצמו עושה רעש של נדלק (כלומר מאווררים והכל) אבל המסך לא נדלק. לוקח לו משהו כמו חצי דקה !! להדליק את המסך ורק אז עולה המסך הראשוני של הביוס ומשם... ממשיך להידלק רגיל לווינדוס והכל רגיל ותקין. כלומר חצי דקה הוא דולק אבל לא באמת דולק משהו מוזר ממש. במה יכולה להיות התקלה? זה ממש מטריד אותי כבר כמה שבועות המחשב יחסית חדש intel dual2.6

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  2. היי חברים כל המחשב בלאגן שלם יש לי תולעת win32 polip הרסה לי את המחשב הtaskmanger (מנהל המשימות) לא פועל שיחזור לא פועל כל המחשב השתגע אני גולש דרך דפדפן חדש כי גם הiexplorer נגוע חיפשתי מידע באינטרנט והבנתי שצריך לבטל את שיחזור המערכת אז ביטלתי כי גם ככה אי אפשר לגשת לזה ולהתחיל לסרוק עם אנטי וירוס עכשיו אני מה זה חלש בוירוסים ובאנטי וירוסים אין לי שמץ של מושג מה לעשות צריך את עזרתכם סרקתי עם NOD32 ועם AVAST אבל כל הזמן בסריקה מופיע לי חלון עם delete או rename ועוד מmovt to vault בקיצור אני צריך עזרה ממש דחופה הפעם תודה לכל מי שיעזור שכחתי להזכיר שגם בsafe mode המחשב לא עולה אלא מציג מסך כחול עם שגיאה של וירוס

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  3. הורדתי תוכנה i tools לאיפון וסכרנתי עם המחשב וזה תקע את האיטונס וגם דפק את הכונן dvd שנכנסים למחשב שלי לא רואים את הכונן E במנהל התקנים הוא כן מופיע הdvd אפשר להכניס ולהוציא דיסק אבל הוא לא משמיע אותו או לא מפעיל משחק בבדיקה של אנטי וירוס מראה שאין וירוסים איך אני יכול לבדוק מה קרה אם הכונן נדפק או משהוא במערכת ההפעלה אשמח לקבל עזרתכם

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  4. Started by hg290153,

במשחק ישן לאחר שינוי רזולוציה (בטעות) המשחק נופל בטעינ על הודעה של open gl כיצד מתקנים ?

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  5. Started by Shumy2,

במהלך ההתקנה של ווינדוס XP טיפה אחרי שהוא מעתיק את הקבצים שהוא צריך להתקנה ומתכוון לעשות ריסט (כתוב למטה Windows is starting ) המחשב נכבה ומצלצל , ולא מגיב אח"כ רק לניתוק מהחשמל והדלקה מחדש . הגורמים ששללתי עד עכשיו לכך : כונן דיסקטים (ניתקתי ) חיבור רשת שמחובר בזמן ההתקנה הכונן שממנו מתקינים עומס חשמלי על הספק טמפ' זכרונות וסלוט בלוח (בדקתי האם הם טובים והאם הסלוט תקין ) למישהו יש רעיון מה הסיבה ? זה קורה גם כשאני עובד עם המחשב , אבל פחות . בעיקר כשאני למשל מעתיק מוזיקה מדיסק. בלי תלות בכונן שממנו מעתיקים (אפילו ניתקתי את השני וניסיתי ) ובמקרה הזה בדיוק כשהמחשב "בא" לעשות ריסט(זאת אומרת שומעים את ה"תלאק" של ההארדיסק ואז הוא נכבה ומצלצל)

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  6. Started by Gliding,

היי, מצטער שאני מעלה את אותה בעיה בשני פורומים שונים, אבל נראה לי שהיא כבר קצת חרגה מבעיית תוכנה, והעניין באמת נהיה דחוף: יש לי SATA של WD 80 GB. את הווינדוס 2000 התקנתי על הארדדיסק ישן 5400 8.5GB של WD. ואז התקנתי את ההארדיסק החדש ועליו התקנתי מחדש את ה-2000. לא הגדרתי שום דבר בהתקנה לגבי SATA, וב POST הוא מופיע כ ATA 133 אם אני לא טועה. ההארד דיסק שעליו מותקן כרגע ה-2000 עדיין מוגדר כ F, וזאת למרות שהחלטתי להוציא את ההארדיסק הישן שהיה מוגדר כ C ו D. 1. יכול להיות שחוסר ההגדרה תוקע את הווינדוס או סתם גורם בעיות? 2. עצם העובדה שכרגע אני עובד עם הדיסק ועליו מותקן ה 2000, לא אומרצת שהדיסק כבר זוהה כ SATA? 3. איך אני מתקן את הגדרות בביוס...כך שהדיסק יזוהה כ SATA? הבנתי ממישה…

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  7. Started by Starsky,

אהלן, המגש של הכונן שלי עושה בעיות... אני לוחץ על הכפתור של הפתיחה... והוא לא נפתח, אחרי כמה שניות האור של הכונן מתחיל להבהב כאילו שהוא נפתח ונסגר אבל בעצם המגש בכלל לא נפתח.... אני צריך ללחוץ כל פעם לפחות איזה 10 פעמים על הכפתור אם לא יותר עד שהמגש נפתח. לא שווה לי לתקן את זה היום עדיף כבר לקנות.... השאלה שלי היא האם יכול להיות שזה משהו שסתם קשור ללכלוך או איזה משהו שנתקע שם ואפשר לשחרר בעזרת פעולה טכנית פשוטה, כי אני טוב בעבודה עם אלקטרוניקה ואם תגידו לי שצריך לנקות משהו מסויים או לפתוח את הכונן ולהסתכל בצד ימין שלו ולשחרר את החלק X אז אין לי בעיה לבצע, פשוט אין לי מושג איך לאבחן את הבעיה בעצמי אז אם תוכלו להגיד לי מה דעתכם ולמה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה במידה ואפשר …

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  8. Started by tzach_d,

אני הורדתי קובץ התקנה מהאיימל שלי והוא מנסה לפתוח אותו כקובץ של וורד ניסיתי לשנות בפתח באמצעות אבל לא מצאתי אני לא יודע איך לפתוח את הקובץ אשמח אם תעזרו לי תודה

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  9. שלום , ברשותי מחשב שרכשתי הנה המפרט שלו: 1.INTEL CORE i3 S1155 3.1GHz 2100 - TRAY 2.ASROCK H67M-GE. 3.זיכרון CRUCIAL RENDITION DDR3 2GB 1333MHZ. 4.מארז ANTEC SONATA III w/o PSU 5.ספק כוח SEASONIC S12II 430W BRONZE - RETAIL. 6.קרור למעבד SCYTHE KATANA III - 3 HEAT PIPES CPU COOLER. 7.SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ. המחשב מריץ WINDOWS 7 ULTIMATE והוא פשוט איטי , לא יצא לי להתעסק עם המחשב יותר מידי רק בזמן האחרון ,אני פשוט שם לב שהמחשב איטי , לדוגמא עם אני פורס קבצי RAR גדולים אני באותו הזמן לא יכול לעשות כלום במחשב כמעט כאילו כלום לא זז.. מה אני צריך לעשות על מנת לזהות מהי הבעייה ? מה מאט אותו בצורה כזו ? תודה רבה לעוזרים, TOMCAT383

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  10. Started by דרומי,

לא לצורך פרסום או משהו, אני מב"ש,איזה חנויות עומדות לרשותי? חוץ מ WEX.CO.IL לא חייב באר שבע אבל בדרום,הא?

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  11. Started by tic0n,

שלום, לאחרונה היו לי בעיות חמורות במחשב, אני מקבל הבהובים במסך, ואיני יכול להריץ משחקים בכלל, שהרצתי את המחשב על SAFE MODE, המחשב עלה מצויין, כמו כן הסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך, וזה עבד טוב מאוד, אחרי זה ניסיתי כל דרייבר אפשרי באתר של NVIDIA (G-FORCE FX5200 אבל ללא הצלחה, אני עדיין מקבל הבהבובים שתוקעים לי מחשב, לא יכול להריץ משחקים, מה הסיבות לזה? זה יכול להיות התנגשות עם הלוח אם?, אם כן, איך אני מסיר את הדרייברים של הלוח אם ובאיזה סדר אני מתקין אחרי זה? בתודה מראש tic0n

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  12. שלום לכולם, אני קניתי DOCKING STATION לדיסקים קשיחים וגם לכרטיסי זיכרון. המכשיר יכול להתחבר גם ב-SATA וגם ב-ESATA. חיברתי אותו לחשמל, וחיברתי את ה-SATA והכל תקין, אבל עם ה-ESATA הוא לא מזהה אותו. ניסיתי לשנות ב-BIOS את הסוגי כונן מ-IDE ל-AHCI, ואז רק אם אני מכבה ומדליק את המחשב, הוא עולה עם זיהוי של הכונן, אבל לא של הכרטיסי זיכרון. אני עובד עם WINDOWS VISTA ULTIMATE 64 bit. מקווה שתוכלו לעזור...

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  13. שלום פורום חומרה, אחרי שקניתי את המחשב החדש שלי התחלתי להשתמש בו באופן רגיל למדי (משחקים וגלישה באינטרנט) אחרי שבוע בערך כשאני מדבר עם חבר שלי בTeamspeak הייתי צריך לשנות איזה הגדרה בתוכנה,ואחרי ששיניתי אותה,ממש בשניה שלחצתי "Apply" המחשב עשה ריסט,אני כמובן לא הבנתי המשכתי כרגיל עם העיסוקים שלי,ובאחד הימים שוב התרסק לי המחשב,והפעם בגלל שדיברתי בVentrilo,עכשיו כבר התחלתי ליצור הקשר בין השניים,אבל שערתי שלא יכול להיות קשר בין audio לריסטרט פתאומי של המחשב,בנוסף לזה המחשב הראה בכול אחד מהמקרים את המסך הכחול,אבל בגלל שהוא עשה ריסט מיידי,לא הייתי יכול לדעת במה מדובר. עכשיו זה שוב קרה לי לפני כמה דקות כשגלשתי בyoutube,מה זה יכול להיות? (המחשב חדש לגמרי : ) Q6600 Dq6-x38 2gb oc…

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  14. שלום. ברשותי Pentium 4 2.6 HT ולוח אם ASUS P4PE-X. עד היום היה לי זיכרון TwinMos PC3200 CL2.5 512 DDR. הלכתי למעבדה, שמתי שם את המחשב שיתאימו לי זיכרון נוסף (עוד 512). הם מצאו עוד זכרון TwinMos עם אותם נתונים כנ"ל. אבל המחשב נתקע. אני יכול לעבוד איתו יום שלם, להריץ את כל התוכנות, אבל ברגע שאני לוחץ "צ" בוורד- הוא קופא. נורית הHD נשארת דולקת (אם היא דולקת), העכבר לא זז, הכל קפוא. שום דבר לא מציל אותו חוץ מריסט. עם הזכרון שלי בלבד זה לא קורה. אני עכשיו עם הזכרון החדש שהם שמו (ורק הוא) כדי לבדוק אם גם אז המחשב נתקע. כששני הזכרונות היו ביחד memtest לא מצאה שום בעיה. שמתי לב למשהו: בEverest הנתונים של הזכרון (החדש) הם 2.5-3-3-8 בעוד שבביוס מופיע 2.5-3-3-7 (נקבע לפי SPD). יכול …

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  15. Started by ebrami,

שלום לכולם.. בהמשך לת'רד הקודם, שבו כתבתי שלא הצלחתי להתקין ווינדוס אקס פי על מחשב מסויים... אני מנסה עכשיו להתקין על אותו מחשב ווינדוס 98, כשההתקנה מסתיימת והווינדוס עולה, אני לא יכול לשנות את הרזולוציה מ640X480X16 כי הכרטיס מסך לא מותקן כמו כן הכרטיס קול לא מותקן היו אס בי קונטרולר והכרטיס רשת לא מותקנים אף הם חשוב לציין שכל אלה הם מובנים על לוח אם, לא יודע איזה דגם בדיוק, רק יודע שהוא של VIA ושבחלק התחתון שלו כתוב איפשהו VIA - VT8235 אין לי את המפרט של המחשב כדי לדעת בדיוק איזה לוח אם וכרטיס מסך וכו' וגם אין לי את הדיסקים של הדרייברים שאמורים לקבל בקנייה של המחשב. איך אני יכול לדעת בדיוק איזה דרייברים להוריד ולהתקין?

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  16. שלום לכולם וחג שמח! לפני מספר ימים צצה לי בעיה בה ברגע שאני צופה בסרטונים ביוטיוב, או בסרטונים מאתרים אחרים למשל אתרי חדשות או ספורט בנוסף לאחר שימוש בפייסבוק המחשב קופא כולל עכבר ומקלדת ואם באותו רגע ראיתי סרטון אז הסרטון נתקע ומושמע לי הצליל האחרון, רעש שמאוד מעצבן.. הפתרון היחיד שמחזיר את המחשב לפעולה הינו כיבוי והפעלתו מחדש באופן ידני. מה ניסיתי לעדות עד כה: 1. ניקוי אבק 2. עדכון גרסאות גאבה, פלש ועדכון ל gpu 3. בדקתי טמפרטורה והיא נראת נורמלית לחלוטין. אשמח מאוד לעזרה בנושא!

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  17. Started by אור כהן,

בזמן האחרון אני מקבל "קפיאות" ומסכים כחולים. הקפיאות מתרחשות תמיד כשאני רואה SOUTHPARK באינטרנט באתר SOUTHPARK STUDIOS, אשר אני משער שפועל על פלאש. המסכים הכחולים לעומתם מתרחשים ברדנומואליות, בד"כ הם באים עם המילה "Ghidpnp.sys. מדוע המסכים הכחולים בשם הGhidpnp.sys מתרחשים? האם זו תקלת חומרה? מדוע יש לי קפאונות למשך זמן צפייה ממושך בSouthPark באינטרנט? מחכה לתשובה, אור כהן :

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  18. שלום לכולם. יש לי מסך 24 של Samsung ו-5870 של ATI עם 10.8 מותקן. אתמול חיברתי אותו ועד שהבנתי את הקטע עם ה-Scaling, יש לי משהו אחר שאני פשוט לא מצליח להבין. מקווה שתוכלו לעזור לי. כשאני מכבה את המסך, יש צליל של ניתוק חומרה, וכשאני מדליק אותו - יש צליל של חיבור. ואז אני חייב ללחוץ על ה-Catalyst כדי שההגדרות של הדרייבר יחולו על המסך. מישהו מוכן להסביר לי בבקשה מה אני מפספס? אני מחובר ב-HDMI, יש לציין. אשמח לקבל תשובות.

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  19. Started by sirsnir,

תופעה שנתקלתי בה די הרבה.לוח אם שעבד,היה מנותק כמה ימים מהחשמל.כשפותחים אותו המסך נדלק ונכנס מייד לSTANDBY. ניסיתי הכל איפוס BIOS , משחקים עם הזיכרונות וכו'. מה שמעניין ,שאם מוציאים את הזיכרונות הוא צועק,משמע שהוא חי. להדלק הוא לא מוכן.יש למישהו רעיון? נ.ב. זאת שאלה לאנשים עם נסיון לא לתשובות כגון "תבדוק אם הכרטיס מסך מחובר עד הסוף" וכו',אנחנו אחרי השלבים האלה...

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  20. Started by 114508534,

יש לי handwriter של CIС ואני לא מוצא את הדיסק של הדרייברים שלו ואני צריך דרייברים ונראה לי כבר אין את החברה הזו שעשתה אותו ואני לא מוצא את האתר שלה אז שמישהו יביא לי בבקשכ דרייברים לחלונות 2000

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  21. Started by eyal00,

לחבר שלי יש לו בעיה כשהוא מתחבר לאינטרנט קופץ לו חלון DOS בשם C:\WINDOWS\system32\ipconfig ואז נתקעת לו שורת המשימות. הוא ניסה למחוק קבצי ריגול בעזרת AD AWARE SE וזה לא עזר. תודה לעוזרים. תעזרו לו זה דחוף. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  22. Started by mhnuemhnue,

שלום, קניתי מחשב לפני כמה זמן (לא כלכך הרבה זמן) ויש לי בעיה בה המחשב קורס לאחר בערך 20-30 דקות של משחק, תלוי עד כמה כבד המשחק. עכשיו, הנה המפרט - Windows XP Pro SP3 GA-P35-DS3L Intel Core 2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz 2046MB RAM Albatron NVIDIA GeForce 8800 GT ספק 550W חדש, החלפתי בעבור 400W ג'נרי. מסך - LG 22WTQ - 22 אינצ' הבעיה - כאשר אני נכנס לדוגמא למשחק Assassin's Creed, או Battlefield Heroes - המשחק פועל חלק בצורה מדהימה, 50-60 FPS קבוע (בBFH המשחק פועל על 60 קבוע). לאחר כ10 דקות אני שומע צפצוף אזהרה מהאל-פסק שלי, שמזהיר כי המחשב עומד לקרוס (אין לבעיה שום קשר לאל-פסק, ניסיתי עם ובלי האל-פסק והבעיה עדיין ממשיכה...) - אם האל-פסק ממשיך לצפצף בערך כ15 שניות המחשב קורס (ה…

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  23. Started by ipm,

אהלן חברה יש לי מחשב נייד TOSHIBA SATELLITE 2540CDS היום פתחתי אותו וגיליתי שהוא החליף צבעים... יש מושג כזה בגראפיקה שאינני זוכר מהו אבל רואים את הצבעים המומים כאלה... יש לכם פתרון?! עידן

• 9 תגובות
    • 715 צפיות
  24. העכבר והמקלדת היו מחוברים אצלי בכניסות ps2, ולאחר ריסט שהמחשב עשה לי בפתאומיות שתיהם הפסיקו לעבוד אז הוצאתי עד החיבור של העכבר וחיברתי ישירות לUSB וכרגע אני עובד איתו ועם מקלדת וירוטואלית. מה הסיבה לבעיה זאת?ואיך אפשר לתקנה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  25. שלום חברי הפורום. זה המפרט של המחשב החדש שלי: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D GSKILL DDR 2048MB 400MHZ 2-3-2-5 CONNECT3D Radeon X1800 XT 512mb GDDR III 2XDVI-I + TV ספק: ENERMAX EG565P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series 535W אוקיי , כשהגיע אליי המחשב , התקנתי דבר ראשון את המשחק Counter-Strike: Source . אחרי התקנת המשחק והעידכונים שלו , נכנסתי למשחק. אחרי כמה דקות שאני משחק , המשחק פשוט נתקע , ולאחר מספר שניות המשחק מתמזער , ויש את השגיאה שאומרת "שלח" או "אל תשלח". בנוסף לכך , הבעיה הזאת קוראת לפעמים , בלי השגיאה של "שלח" ו- "אל תשלח" , זאת אומרת שלפעמים המשחק פשוט נתקע , ולא קורה כלום , הוא פשוט נתקע ואי אפשר לצאת לווינדוס או…

• 8 תגובות
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים