עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אוקי זה התחיל לא מזמן .. אני עד ליפני איזה 3 שבועות יכלתי ליצרוב בדיסקים שלי פיתאום הוא כותב לי :power calibration error הלכתי לגוגל חיפשתי מידע וזה פחות או יותר כמו ש:TomB כתב בהודעה אחרת.. בכל מקרה, ממה שקראתי לשגיאה הזו יש מס' סיבות - 1. מדיה (דיסקים) גרועה 2. עין מלוכלכת של הCD 3. עדכון תוכנה שלא עבר טוב (למשל לנרו 6) 4. כשל פיזי של אחד מחלקי הצורב. אוקי... הדיסקים עדיין לא ניסיתי כי אני לא יודע זה עבד לי אם אותם הדיסקים חבל ליקנות חדשים נישארו לי הרבה... העיין המלוכלכת -קניתי דיסק ניקוי הרצתי אותו וניסיתי ליצרוב גם לא עבד.. יש לי נרו 6 לא עבד חזרתי לנרו 5 לא עבד.. איך אני מזהה כשל פיזי?? פעם פתחתי תמחשב ובדדקתי תחיבורים והכל היה טוב.. אני דיי מיואש .. יש…

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  2. Started by roxnity,

אחרי שהתקנתי אני לא מצליח להתקין את הדרייבר של realtek hd audio driver... אני מצליח לשמוע שירים אבל המיקרופון לא עובד..

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  3. Started by mo_1957,

המחשב עושה ריססת ולא מכבה ומוציא אתי

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  4. קיבלתי את המחשב הנייד (די ישן) מגיסתי. ובשלב מסויים נאלצתי לפרמט לו את מערכת ההפעלה והתקנתי לו xp pro בעיברית. עכשיו אני רואה שאין לי אפשרות לשמוע קול ואני מקבל הודעה על כך שאין התקן קול על המחשב! אין לי שום דיסק - המחשב ישן. 1) האם זה משהו שניתן להוריד מהאתר של hp ולהתקין - (אם כן איפה ואיך)? 2) לפני שהמחשב נתקע ונאלצתי לפרמט אותו, - כשהבאתי אותו הבייתה הוא מיד התחבר לרשת האלחוטית בלי בעיה - היה מותקן עליו xp באנגלית. אחרי שהתקנתי לו את הגירסה בעיברית אני לא רואה שום אופציה שמאפשרתי לו להתחבר אוטומטית לרשת האל חוטית! האם גם פה מדובר על רכיב שחסר בשל דיסק שאין לי שאולי קשור ל hp? אשמח לשמוע האם יש לזה פיתרון. בתודה מראש, אריאל.

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  5. כאשר אני לא משחק במשחק הכל עובד מצוין והכל טוב ויפה שאני מתחיל את המשחק הוא רק עולה ואז ישר כל פעם מסך כחול ולמטה כתוב physical memory dumped מה אפשר לעשות? המחשב לא חדש אבל לא גרטואה מימיי אברהם אשמח לדעת מה אתם חושבים אפשר לעשות

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  6. Started by heya,

לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש מ-KSP, התקנתי עליו Windows XP עם Service pack 2, וזמן קצר לאחר מכן המחשב התחיל לעשות ריסטארטים לבד. קראתי ב-FAQ אך לא מצאתי פתרון לבעייה שלי. המפרט של המחשב הוא: מעבד: E6300 1.86Ghz לוח אם: Abit AB9 זכרונות: שתי זכרונות של 1 ג'יגה של Crosair, DDR2 667Mhz כרטיס מסך: Sapphire X1900XT העלתי את קבצי ה-Dump האחרונים שלי: http://www.planetnana.co.il/noirotransmitor/Mini091506%2D12.rar תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  7. עד אתמול הכל עבד פיקס....ואז התחברתי לרשת האלחוטית אצל אבא שלי בבית, זה עבד כ 10 שניות ומאז הכרטיס לא רואה יותר שום רשת (לא אצלי בבית ולא אצל אבא שלי וכמובן שהרשת בסדר כי ניידים אחרים מתחברים). הכרטיס הוא Intel® PRO/Wireless 3945BG Network Connection במחשב LENOVO 3000 N100 מה לא ניסיתי - הפעלתי/סגרתי את הכרטיס, תיקון, התקנתי דרייבר חדש מהאתר של אינטל.... כלום. בבקשה עזרה דחוף! אני שניה לפני פירמוט המחשב. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  8. Started by Odedb52,

שלום.. אני עכשיו רושם במחשב של אח שלי בגל שהמחשב הרגיל פשוט הפסיק לעבוד... לפני יומיים אחרי בית ספר אני בא להדליק את המחשב.. ואחרי שזה עושה את המסך טעינה של הXP יש לאיזה עשירית שניה מסך כחול שרשומים בו דברים אבל אי אפשר להספיק לקרוא אפילו מילה אחת.. (שאני אפילו לא מספיק לצלם...) ואז ריסט... שוב מגיע למסך טעינה... כחול.. ריסט.. וגם Safe mode אותו הדבר.. טוען את כל הקצים - כחול - ריסט.. בקיצור- אין לי שום דרך להפעיל את המחשב כמו שצריך. לפני שזה הגיע למצב הזה (זה קרה בהדרגה תוך יומיים בערך...) - המחשב נתקע לי אחרי זמן מסויים של עבודה.. (סתם שיטוט באינטרנט וכאלה.. בלי משחקים.) ניסיתי שוב להדליק - ושוב נתקע אחרי כמה זמן.. התייאשתי.. ויום אחרי כבר קרה מה שמצויין …

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  9. Started by roshim,

שלום, יש לי מחשב נייד של COMPAQ מדגם - Presario 12XL202. קניתי זיכרון של 256 מ"ב, אבל אחרי שהרכבתי אותו המחשב מזהה לי אותו כ-128 מ"ב (+ הזיכרון שהיה כבר - 64 מ"ב, כלומר 190 מ"ב בערך). בWINDOWS XP מופיע כ- 128 מ"ב ,בדקתי גם בBIOS וגם שם הוא מזוהה כ-128 (+ ה-64 ,190 מ"ב) . התקנתי EVEREST ושם הוא מזהה מקל זיכרון של 256 מ"ב אבל כשאני הולך לפירוט זיכרון מופיע שם שיש לי בסלוט הראשון 64 מ"ב (זה הזיכרון שקיבלתי עם המחשב) ובסלוט השני 128 מ"ב (מה שקניתי). חייב לציין שכאשר אני מסתכל על הפירוט של מה שיושב בסלוט בהשני מופיע ה-256 מ"ב.. מישהו יכול לעזור לי להבין למה, בבקשה?

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  10. Started by Idanbs,

הרצתי memtest וגיליתי שיש לי המון שגיאות בזכרונות.. אני לא יכול להגיד בדיוק כמה כי באמצע הסריקה יש לי מסך כחול אבל זה הגיע למשהו כמו 40 אחוז והיה 20 ומשהו שגיאות.. מה אני עושה? בסוף שנה כלומר בתחילת החופש הגדול אני קונה מחשב חדש (בתקווה שעד אז יצא CRYSIS וכרטיסי DX10 חזקים יותר) אבל מה אני עושה עד אז? סובל עם המסכים הכחולים? בדיוק קניתי אוזניות מדוזה 5.1 ומעצבן שאני לא יכול לנצל אותם למשחקים שרציתי כי יש לי מסך כחול.. יש משהו לעשות חוץ מלהחליף זכרון כי אין לי כסף כרגע לזה :\

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  11. Started by dark_zero,

לפני זמן כצר כשבוע המחשב התחיל להתכבות ועשות ריסטרטים פתאומיים פתחתי אותו ועכשיו אני רואה שהכרטיס מסך ממש לוהט טחרי זמן מה של פעילות הכרטיס הוא RADEON 4870 האם זה אופייני או שמשהו בקירור נדפק?

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  12. שלום. אני רוצה להוסיף מודול זכרון של 256 מגה, PC2700 למחשב נייד R50E של IBM. שמעתי שעשויה להיות בעיה של תאימות עם מודולים של חלק מהיצרנים. מודול שאינו של IBM עולה כ- 150 ש"ח פחות מאשר מודול מקורי. מה האמת במה ששמעתי ורכיבים של איזה יצרנים יעבדו ללא בעיות. תודה

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  13. Started by 3d7,

חיברתי למחשב ישן מסך לכרטיס AGP עם חיבור VGA, מקלדת ועכבר. מיד כשאני מדליק את המחשב, אני שומע צפצוף toooooo בן 6 שניות, הפסקה בת 6 שניות, וחוזר חלילה. על הלוח-אם נדלק לד ירוק והמאוורר של המעבד (פנטיום 4) מסתובב, אבל אין פוסט במסך. מישהו מזהה את התקלה?

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  14. Started by amitrotem,

יש ברשותי מחשב נייד LENOVO U350, במהלך עדכון ביוס, המחשב נותק מהחשמל. כרגע המחשב נדלק ואין תצוגה. כנראה שנמחק הביוס. יש דרך לעדכן חזרה את הביוס או שהמחשב הלך?

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  15. Started by Qtec,

תסתכלו על רמת המתח הנכנס ורמת המתח היוצא... שימו לב גם שייצוב המתח בUPS נותן boost [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  16. Started by dj shay 30010,

יש לי בעיה שאני משחק Need for Speed Underground 2 אני יכול לשחק שעה ואין בעיה ואני יכול לשחק 10 והוא או שזורק אותי מהמישחק או שנותן הודעת שגיאה של WINDOWS התקנתי DOOM3 ישם יש לי את הדבר הבא יש מצב ש 9800 לא תקין

• 8 תגובות
    • 695 צפיות
  17. Started by omridahan,

היה לי וינדוס 7 והחלטתי שאני רוצה להוסיף עוד מערכת הפעלה מסוג וינדוס אקספי...(כבר עשיתי זאת בעבר ) אחרי שבחרתי מחיצה להתקין זה פירמט את המחיצה עשה ריסט בכדי להתחיל את ההתקנה ופתאום לפני עליית המערכת יש לי את ההודעה הבאה: Disk Read Error Occured. Press CTRL ALT DEL to restart אמרו לי שארדיסק הלך ואני מקווה שלא כי אני חייב את המידע שיש שם .. אם מישהו יוכל להביא לי פתרון להחזיר את הארדסיק ואם לא מוצאים גם פתרון למחוק את הכל העיקר שיעבוד יעזור מאד הארדיסק מסוג seagete תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  18. זה קרה לפני חצי שעה שהוצאתי את הלד מהפינים על הלוח וחיברתי למקום אחר... (הלד שלה HDD מקדימה) אחרי זה שוב קרה ששמתי את הספוג על הרצפה של המארז ולפני כמה דקות זה קרה שבכלל הייתי על המיטה... חשבתי שזה בגלל ששמתי יותר מידי מאוררים על הלוח אז ניתקתי אחד, או שזה בגלל שיש יותר מידי דברים על החוט של ההרדיסק אז חיברתי אותו ליציאה ריקה מהספק.. מה אתם אומרים יכל לגרום לזה אני לא יודע אם זה יקרה עכשיו עוד או שזה הפסיק, מחכה לדעתכם בנושא (:

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  19. Started by Linkin Park,

שלום! יש לי בעיה מוזרה עם ההארד דיסק. כרגע מותקנים אצלי שני הארד דיסקים על המחשב - בראשון מותקן הווינדוס והשני מחולק לשני partitions. הבעיה שלי היא עם הpartition הראשון המכונה D .בכל פעם שאני ניגש לכונן לבצע פעולה של כתיבה או קריאה ארוכה יותר מכמה שניות יש רעש מוזר של כאילו נופל המתח ואז חוזר ואז המחשב נתקע. המתח לא באמת נופל כי הכל ממשיך לעבוד ( רק יש freeze). משום מה שניגשתי ל-partition השני בהארד דיסק לא קרתה לי התופעה הזו. למישהו יש מושג מה פשר הבעיה והאם ההארד דיסק גמור? נ.ב - עוד דבר נוסף ששכחתי לציין : נסיתי לעשות דיפרגמנטציה לכונן ודוקא זה עבר בסדר גמור ללא שום תקיעות.

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  20. היי חברס, בזמן האחרון חזרתי להשתמש בכונן DVD RW שלי בתדירות גבוהה ושמתי לב שהוא פועל באיטיות בלתי נסבלת למשל שמתי DVD לצריבה במהירות של X16 והצריבה לקחה שעה ו10 דקות. או שהתקנתי משחק במשקל 7GB וההתקנה הייתה באורך של פי 3-4 יותר מהאורך שהייתי רגיל אליו למישהו יש מושג למה לעזאזל אחרי חצי שנה בלבד DVD RW עובד ככה? עוד לא נתקלתי בדבר כזה בחיים. :s05: המודל הוא: gsa-h55n של LG. תודה רבה ליהודים הצדיקים שיעזרו לי.

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  21. מייקרוסופט הוציאו משהו שהם קוראים לו Mouse and Keyboard Center (החליף את ה-IntelliPoint ו-IntelliType) למי שמכיר. העניין הוא שהתוכנה החדשה מסרבת להכיר בקיומם של מוצרי מייקרוסופט במחשב שלי. ניסיתי להחזיר את הדרייברים הישנים - גם זה כבר לא עובד. יש לציין שהחומרה שלי נמצאת ברשימה של המוצרים הנתמכים ע"י הדרייברים החדשים ולפני שהתקנתי את Mouse and Keyboard Center (שהגיעה בעדכוני מערכת ההפעלה) הכל עבד מצוין. Wireless Optical mouse 2.0A Wireless Multimedia Keyboard 1.0A למישהו יש רעיון למה זה קורה? הצעות?

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  22. Started by VL,

תראו יש לי ספק...שאני מחבר את שתי הכבלים (של המחשב ושל המסך) לספק הוא עושה כזה כמו רעש של קצר , ז"א לא קצר , כמו כזה טזטזטזטטז במגע כזה שהוא נוגע קצת , ממה זה ? *בספקים אחרים הוא לא עושה לי את זה * והכונן קשיח שאני מדליק את המחשב...אחרי כמה שניות הוא עושה לי כמו שתיים שלוש כאלה "טיק" והמחשב מתכבה. מה זה יכול להיות ? ד"א...יש לי ספק עם חיבור אחד , רק של המחשב...מה אפשר לעשות עם זה? כי צריך גם את ההוא של המסך...אפשר לעשות איזה קומיבנה עם זה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  23. Started by _Daniel_,

לפני שהווינדוס עולה מופיע לי הודעה "INVALID BOOT.INI" ואז הוא רושם משהו כמו "BOOTING FROM WINDOWS" או משהו כזה ואז הווינדוס עולה רגיל אפשר לסדר את זה איכשהו??? ועוד בעיה קטנה: למה הקבצים של המדיה פלייר לא הופכים לצורה החדשה של מדיה פלייר 10??

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  24. Started by -AKEL-,

בטוח מישהו פה יודע למה זה... קניתי הארדיסק חדש של 250 G אבל... כשאני מסתכל ב-Management אני רואה שהוא 232.88 G למה זה??? לאן נעלמו 17.12 G????

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  25. Started by RayZ,

שלום, המחשב המקורי שלי (שהמפרט שלו כתוב למטה) כרגע בתיקון,הם מודיעים לי שקיבלתי מסכים כחולים, ושהכרטיס מסך עושה בעיות וניתן להחלפה. בכל זאת, אמרתי להם שאני אברר מה המסך הכחול אומר. בקיצור, ביקשתי מהבחור שמתקן לי לקבץ את Mindump ל RAR, הוא שלח לי במייל כדי שאשלח לכם. (ראיתי שלפי זה אתם יודעים את הבעיות) בקיצור,את ה Minidump תוכלו להוריד מ: http://planet.nana.co.il/d4433v/Minidump.rar קיבלתי מהם גם עוד איזה שם שגיאה: NV4_DISP מומחי הפורום אני זקוק לכם

• 7 תגובות
    • 695 צפיות

דיונים חדשים בפורומים