תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , מדובר במחשב חדש , כל פעם שאני מפעיל אותו יש צפצוף אחד ארוך ואז המחשב עולה. זה גם רושם בהתחלה משהו עם memory interleaved. מישהו יודע במה מדובר?
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי את הלוח ABIT AB9 אם כרטיס קול מובנה ולפני כמה ימים נעלם לי הקול בשלוש רמקולים מתוך חמש שיש לי ניסיתי להיכנס להגדרות של הDRIVER אבל כל פעם מופיע לי שגיאה כזאת אין אני כבר לא יודע מה לעשות ניסיתי להתקין מחדש את הDRIVER וכלום מישהו בבקשה יכול להגיד לי מה הבעיה ומה זאת השגיאה הזאת.
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, לצערי הרב כנראה הלך לי הדיסק הקשיח ואני שוקל לבצע שחזור נתונים. למיטב הבנתי, יש פתרון למירב התקלות אבל הכול זה שאלה של מחיר. שחזור מקרים קשים יכול להגיע בכיף לאזור ה5000 שקל. לי בהחלט לא שווה להשקיע כל כך הרבה בשביל להציל את הדיסק אבל אני אשמח לשמוע מה אתם יודעים על שחזור נתונים, האם מישהו ביצע את זה בעבר ומה זה כלל. אם מישהו מתעניין בתקלה אז הנה תיאור קצר: 1. שמעתי רעשים מההרדיסק, היו לפעמים תקיעות קטנות. 2. עשיתי scandisk והיה בסדר, עשיתי Defrag והסתיים בהצלחה. 3. סגרתי את המחשב ואחרי כמה זמן הדלקתי מחדש. המחשב נראה תקוע באמצע העליה, לאחר ריסטרט קיבלתי ישר - "a disk read error occured". 4. עשיתי ריבוט מהדיסק של הXP, ניגשתי לRecovery Console - ניסיתי להריץ Chkdsk א…
-
- 8 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שוב שלום, הפעם המערכת שלי חוננה בבעייה ב dual channel. מפרט המחשב עצמו כולל: Gigabyte nforce4 ultra-9 3200+ venice לא מומהר פעמיים Corsair xms c2 1GB 6600GT pci-e bios: גרסת בטא חדשה, אם כי ניסיתי גם גרסאות לא בטא קודמות. מערכת ההפעלה היא winXP pro. עד לא מזמן לא היו לי בעיות, ואז התחילו הצרות - הספק עשה בעיות, ואולי דפק את לוח האם. המעבד פתאום מצפצף כשאני מכניס אותו, ורק אחרי נסיונות שכנוע עובד (ואז הוא עובד מצויין, בלי שוב הפרעות). והבעיה הנוכחית - הזכרונות פתאום לא רוצים לעבוד ב dual channel. אם אני מנסה, המחשב לא עולה ומתחילים הצפצופים המודיעים על בעיה. בsingle הם עובדים מצויין, כך שאין בעיה בסטיקים עצמם. בדקתי תקינות ויציבות. החלק המעניין הוא, שפעם המחשב מוכן לקבל ש…
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
המודם שלי לפעמים מזהה את המתקשר, ולפעמים לא. בדקתי ב Hyper Terminal מה עובר על הקו, ואכן לפעמים יש ולפעמים אין שיחה מזוהה. על צג הטלפון תמיד יש שיחה מזוהה. בדקתי עם מודמים שונים ובמחשבים שונים, ובכולם אותה הבעיה. השתמשתי גם ב voice modem (שזה מה שאני צריך), וגם במודם אנלוגי רגיל. הבעיה קיימת גם בקו עם ADSL וגם ללא. אפילו בקו של 072 (VoB)הבעיה קיימת. בסה"כ בדקתי על 3 קווים, עם 4 מודמים שונים שתומכים ב CID. האם יש דרך לעקוף את הבעיה? אני גם מוכן להשתמש ברכיב חיצוני אם זה יפתור את הבעיה והמחיר יהיה סביר. בזק לא עוזרים וזה מטריף אותי.
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
הורדתי תוכנה בשם harddrive themometer והיא אומרת לי שהכונן שלי ב58 מעלות. אני לא חושב שזה הגיוני כי הטמפרטורה לא זזה גם אם הוא בIDLE וגם אם הוא בעומס. איזה תוכנה אמינה יש ע"מ לנטר טמפרטורת הרד דיסק? (לא EVEREST היא עושה לי מסכים כחולים משום מה)
-
- 9 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אז ככה יש לי בעיה כל פעם שאני רוצה להתקין ווינדוס מחדש הוא מגיע למצב של הבוט ואז עושה איתחול למחשב בעיה נורא מוזרה שבחיים לא יצא לי להיתקל פה. תודה ענקית לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש כמצוין במפרט שלי הרקבתי את המחשב אבל הוא לא פועל לי לא אני לא יודע למה :s05: הלוח אם אמור לצפצפ כאשר יש תקלת ליבה אבל הוא לא מצפצפ הצאתי את הזיכרונות בשביל לבדוק והמחשב עדיין לא ציפצפ (יש לי ספיקר קטן) אני צריך או שתאזרו לי או שתתנו לי קישור למדריך להרכבת מחשב תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני מספר ימים קיבלתי מחשב חדש, ויש עליו גיבוי של המועדפים מהמחשב הישן. בנוסף למועדפים, יש גם גיבוי של האאוטלוק אקספרס (כתובות,דואר,חשבון וכו') השאלה שלי היא ככה: איך אני יכול לטעון במחשב החדש את הגיבויים הישנים הללו? תודה לעוזרים. *אם זה הפורום הלא נכון, תגידו לי בקשה לאיזה פורום זה כן מתאים לפני שנועלים או משהו.
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
איך אני מטפל בבעיה הבאה: לפעמים כשאני מדליק את המחשב, בטרם עולה הווינדווס, המחשב נתקע ועלה התמונה המצורפת. מה עושים? פירקתי את כל החלקים של המחשב וניקיתי, אבל זה לא עוזר. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אז ככה בהתחלה חשבתי שזה בעייה בהארדיסק..ואחרי שקראתי מדריך הבנתי שיש איזה משהו דפוק בווינדוז שהוא שם את ההארדיסק על מצב PIO או משהו.. עקבתי אחרי המדריך ושיניתי את כל מה שאמרו לשנות ברג'יסטר... עכשיו בדקתי וזה מראה לי שהוא נמצא על Ultra DMO 2 או משהו ועדיין יש את אותה הבעייה לוקח לווינדוז איזה 4-5 דק' לעלות.... מישהו מכיר עוד פיתרון לבעייה? פורמט מלא לכונן יעזור? או במקרה מישהו נתקל בבעייה הזאת ויודע איך לפתור אותה.. תודה לעוזרים אגב הנה המאמר: http://support.microsoft.com/kb/817472
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה אבל הוא לא מזהה שום מהירות של הכרטיס מסך (X1950XT) ורושם Kernel Mode Driver does Not Seem to be running יש אפשרות לפתור את זה ?
-
- 8 תגובות
- 669 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש בשביל חבר, פירמטתי אותו ב NTFS דרך ההתקנה של הWINDOWS XP הוא נותן לי רק 131 GB ואין עוד פרטישנים נסתרים או משהו, רק פרטישן של כמה מגה שההתקנה פותחת ואחרי זה מוחקת .. יש למישהו רעיונות..?!?! אני אנסה מחר בצאת השבת לנסות לסדר אולי עם פרטישן מגיק 8 אולי אסדר את זה עם FDISK למרות שאני לא כזה מכיר אותו... מפרט המחשב : Athlon 3200+ VC gigabyte kn8f-9 1 X 512 mb 400 mhz Twinmos Saphire RX1300 Pro nec 3550 A+ Hdd WS 160 gb sata 2 8mb Samsung 730b
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
כבר חודשיים שאני רודף אחרי הבעיה הזו... אני מחזיק 2 פרטישנים עם Windows XP SP2: 1. מערכת הפעלה עבור הלחנה (ווינדווס "שחוט" באמצעות XPLite, הרבה Registry Tweaks וכו') - היא אף פעם לא קפאה לי. 2. מערכת הפעלה "ראשית" עבור אינטרנט, בידור וכו' - שבחודשים האחרונים החלה "לקפוא" מדי פעם. הקפיאות הן כדלקמן: ללא כל אזהרה מוקדמת, התמונה קופאת, כולל העכבר, המחשב לא מגיב לשום דבר פרט ל-Reset. מאפין חשוב: לרוב בזמן הקפיאות יש רעש של "תקליט שבור" מכרטיס הקול הפעיל בווינדווס. אין שום חיווי לגבי סיבת הקפיאה. אין Blue Screen ואין שום שאיריות ב-Event Viewer. הקפיאות קוראות כמעט תמיד בעת כתיבה בפורומים או ב-Instant Messenger כלשהו, אז עלה בי החשד שזה קשור לאינטרנט. הן לא קורות תחת עומס, אלא …
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לצוות הנהדר ולכול העומדים בראשה . רציתי לדעת מה אומר תפריט ה-STANDARD CMOS SETUP בביוס ומה הערך aut ב- type וב-mode מגדיר למחשב .אודה והשמח לתשובה או קישור( אם אפשר בעברית ) תודה והמשך יום נהדר
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
היי. יש לי את הנייד הזה בערך שנה (וזאת הבעיה בעצם, האחריות נגמרה) לפני מספר ימים, כשיצאתי ממשחק (משחק אינדי לא כבד), כשהזזתי את העכבר, הוא לא זז חלק (הרגשה כמו במשחק שרץ על 5 frames). כיביתי את המחשב, ולאחר שהדלקתי הכל עבד כשורה. השאלה שלי, האם זה מעבד או כרטיס מסך? ובגלל איזו סיבה זה יכול להיות והאם זה מסוכן למחשב. מפרט: Intel core i7 620M Ati mobility radeon HD 5650 4 GB RAM כל הדרייברים של ATI ומערכת הפעלה מעודכנים (דרייברים מלאים לא בטא)
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה ומקווה לפתרון מהיר כשאני מפעיל את המחשב והמערכת עולה הכל קופא במקומו ורק העכבר זז אני נאלץ לבצע מ"ס פעמים של ריסטרט למערכת ומשום מה לאחר מ"ס ניסיונות בדרך כלל המחשב עובד אני לא מצליח למצוא \להצביע על הבעיה ולא יודע מהיכן להתחיל במחשב מותקנות תוכנת אנטי וירוס ומ"ס נוסף של תוכנות לניהול וניקו המחשב אשמח לקבל עזרתכם בנושא תודה לעונים ושבת שלום לכולם תודה רובי
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, למחשב מחוברים שני מסכים (כרטיס מסך עם שתי יציאות DVI), כאשר אחד מוגדר ראשי. לרוב המסך המשני כבוי, אך כאשר אני מדליק אותו המחשב מחליט להפוך אותו לצג ראשי ולרוב גם צג יחיד. זאת עד שאני לוחץ על detect והוא מחזיר את הצג המקורי לראשי. אני משתמש במערכת הפעלה W7 לפני כן ב XP לא נתקלתי בבעיה זו. אנא עזרתכם
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
היי חברה תקשיבו יש לי את הצליל הזה באוזניות אני כמעט בטוח שזה מהלוח אם מה אתם אומרים? מה זה אומר? תודה לעוזרים...! הלוח אם http://ufu.co.il/files/fzsqirpqu2ccn5l52pqu.jpg
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
<blockquote>אהלן שידרגתי את המחשב לי...קניתי מעבד I5, ספק, לוח אם, וזכרון ראם חדשים שהכל מתאים אחד לשני ולכרטיס מסך שנשאר מהמחשב הקודם (בחנות אמרו שהביאו לי הכל שיתאים) חיברתי הכל...ואז כל המאווררים עובדים וכל הנורות במארז דולקות אבל אין כלום על המסך..הוא נכנס למצב POWER SAVING MODE כאילו אין למחשב מה להראות...לא מראה אפילו את הBIOS... שידרגתי את המחשב כי הייתה הפסקת חשמל וחלק מהחומרה נשרפה אז אמרתי נשדרג כבר עוד חלקים על הדרך..ויכול להיות שהכרטיס מסך גם נשרף אבל גם שאני מנתק את הכרטיס מסך ומחבר את הכרטיס מסך המובנה של הלוח אם, אותו הדבר קורה אז כניראה הבעיה לא בכרטיס מסך. תודה לכל מי שעוזר </blockquote>
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה זמן מחשב יד שניה, שישמש כשרת ביתי. לוח אם: Intel Desktop Board D865PERL מעבד: Intel Pentium 4 3.0 GHZ התקנתי עליו מערכת הפעלה Windows להתחלה, והתכוננתי להתקין עליו Linux כדי שישמש כשרת. בשבוע הראשון עבד טוב מאוד בלי בעיות, ואז פשוט נתקע 10 דקות אחרי שעלה. מדי פעם הוא עבד כמה שעות בלי בעיות, אבל פתאום קפא. החלטתי להתקין עליו Linux. הבעיה נשארה וגיליתי שהדיסק כמעט מת (many bad sectors) אז החלפתי אותו והתקנתי מחדש. עדיין הבעיה לא נפתרה. בדקתי את הBIOS, ניתקתי את הכונן לדיסקטים (ומחקתי אותו גם מהBIOS) וכלום לא עזר. עכשיו הוא נתקע ממש בזמן הstartup, בזמן הטעינה. פעם אחת הוא אפילו נתקע בחלון הראשון, עם הסמל של לוח האם. יש רעיון? זה בעיה של לוח האם/מעבד/הגדרות? של…
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אוקיי הבעיה היא במחשב של ההורים שלי: בעת פתיחת המחשב המחשב נתקע כל הזמן ולעיתים ממש קרובות מופיע מסך שחור לכמה שניות,עד שלבסוף מופיע המסך הכחול. כל עזרה מסוג שהיא תתקבל בברכה,תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
בוקר טוב, הבעיה שלי קצת מורכבת, בהתחלה המחשב היה מתכבה במסך הטעינה של הווינדוס, כ5 שניות אחרי שהווינדוס מתחיל להיטען, המחשב היה מתכבה. מה כבר לא ניסיתי, חשבתי שברגע שמופעל עומס על המעבד הוא היה מתכבה, אז הוצאתי את המעבד עם המאוורר וניקיתי טוב טוב מאבק את המאוורר ואת הגוף קירור. זה לא עזר, אז החלטתי לעשות פורמט למחשב, עכשיו אחרי הפורמט המחשב היה מתכבה לי ב34 דקות של ההתקנה, קבוע, אז פירקתי את המחשב לגורמים, ניקיתי מאבק וחיברתי שוב, עכשיו המחשב מתכבה לי פעם ב34 דקות התקנה ופעם ב32 ופעם ב28, כל פעם משתנה אבל בדרך כלל אלה אותם המספרים. בחדר של האחים הקטנים שלי יש גם מחשב, לקחתי משם את המעבד+המואארר שלהם, את הספק כח ואת הזיכרון RAM (יש לנו את אותו המחשב), וזה גם לא עזר, עדיין …
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן כרטיס מסך Geforce 6200 ויש לו רק יציאת DVI (אין VGA) כזאת: מהמסך 19 אינצ' שלי יוצא כבל DVI עם החיבור הזה: האם אני צריך לקנות ממיר לכבל שיוצא מהמסך (לא הכרטיס!) בגלל שחסר לו באמצע כמה פינים? שיהיה זהה ליציאה של הכרטיס מסך?
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום חברים, לפני בערך 4 חודשים קנינו מחשב חדש. המפרט הוא משהו כזה: E8400 OCZ 800Mhz 4GB RAM Gainward Bliss GeForce GTX260 896MB 216SP Golden Sample Gigabyte EP43-DS3l Tagan 480W החל מאתמול המחשב לא נדלק בכלל. שום לד/מאוורר/כלום. ניסיתי לעשות איפוס לביוס, ניסיתי לנתק מהחשמל ולהוציא את הסוללה ולחכות זמן מה, עדיין אותו דבר. אני מניח שמחר בבוקר אני אקח את המחשב אל פנדה (במידה והם פתוחים מחר). אבל עד אז, האם יש משהו בסיסי שאני שוכח לבדוק וכדאי לנסות? Anatoli.
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-