תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
לפני יומיים קניתי טלוויזיה חדשה LG 32 אינטש. כשאני מנסה לחבר את כרטיס המסך לטלוויזיה אני מקבל מראה שחור לבן :'(. לפני זה היה לי מסך CRT שאותו חיברתי עם יציאת ווידיאו אחת ויציאת אאודיו אחת. עכשיו כשאני מחבר את שתי היציאות הללו לאזור הקומפוננט אני מקבל תמונה בשחור לבן וכשאני מחבר אותן למקום שבו אני מחבר את הממיר אני לא מקבל כלום.... תעזרו לי בבקשה. בבעלותי כרטיס מסך NVIDIA GFORCE 6200 עם הדרייברים המעודקנים. נ.ב. כשהיה לי מסך הCRT הישן כיוונתי את המראה דרך תוכנת TV-TOOL מה שניסיתי לעשות כעט.... אולי הבעייה בתוכנה? עיזרו לי בבקשה. בתודה מראש מקס.
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש בשבוע שעבר ואני הרכבתי אותו בעצמי הכל טוב ויפה חיברתי הכל כמו שצריך אבל כונן הדיסקטים לא פועל.. יותר נכון פועל-נורית החיווי הירוקה שלו דולקת תמיד אבל המחשב לא מזהה אותו בבוט אפ מישו יודע מה יכולה להיות הסיבה? תודה
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אף תוכנה לא מראה לי את המעלות חוץ להתוכנה של הלוח ! למה ? התוכנה של הלוח לא טובה לי ! איזה תוכנה תתאים לי בדקתי כמה תוכנות למי יש את הלוח הזה <
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
כמו שאמרתי בכותרת המחשב נכבה לי במשחקים ואין לי מושג למה.. המעלות של המעבד הם 50 זה המון(מפרט בצד) ולגבי הכרטיס מסך לא הצלחתי למצוא תוכנה שתפרט לי עליו והתוכנה EVEREST לא מדויקת הייתי רוצה לדעת ממה הבעיה. תודה וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייח שיש לו כבר כמה שנים. הוא משמש כמחשב המחובר לטלויזיה (מסך דרך hdmi בלבד). לאחרונה, המחשב נתקע הרבה לפני ביצוע בוט. רק אם אני נותן לו לנוח יום יומיים הוא עושה בוט ואז עובד בסדר בדרך כלל. מה יכולה להיות הבעיה? תודה נמרוד
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי כרטיס מסך חדש GeForce 7600 GS אני מקבל הודעה מוזרה שהכרטיס לא מקבל הספק חשמלי הנדרש לו (צירפתי את צילום מסך עם ההודעה) בדקתי את החיבורים והם תקינים, ספק כוח שברשותי הוא 500W ודרישה מינימלית לכרטיס מסך היא 300W. לא מצליח לעלות על הבעיה!!! :s05: אשמח אם למישהו יש רעיונות לפתרון. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי לפני יומיים היה לי קצר בבית (הפלתי בטעות את התנור החשמלי, והוא כיבה את עצמו... ואת הבית ביחד X_X) לאחר שהרמתי את הפקק, הפעלתי את המחשב והוא התחיל לאתחל את עצמו ומיד נכבה לאחר מכן הוא ניסה לאתחל את עצמו שוב ופעל כרגיל עכשיו יומיים לאחר מכן, שבהם הכל היה בסדר, משחקים כבדים וכו'. קיבלתי בשעה וחצי האחרונות כבר 3 מסכים כחולים, באופן אקראי, וכשהמחשב לא היה במאמץ (גלישה באינטרנט אפילו) הטמפ' במחשב הן רגילות, החלק הכי חם זה הכרטיס מסך (4870) שהוא ב 48-49 לא במאמץ. אז אנילא יודע אם יש קשר לקצר אבל גם לא שיניתי שום דבר במחשב ביומיים האחרונים יש לכם ניתוח לזה? או שפשוט אני אקח לתיקון אם זה ממשיך? =/
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
הוינדוס לא מזהה אותו אז התקנתי דריוורים וזה לא עובד, נראה לי שהוא מת אבל אני לא רוצה סתם לזרוק... איך אני קובע מוות? (דופק...נשימה...) לא ראיתי איזה חלק שרוף או דברים כאלה...
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לדוד שלי מחשב מסוג PENTIUM 4 HT 3.0 וHD של WD בהתקן SATA הWINXP עולה והכול בסדר רק שאני ניגש לפרמט מדיסק BOOT הוא לא מוצא לי התקן HD וגם בביוס לא מוצא את ההארדיסק..ממש מוזר לאור העובדה שXP עובד פשוט אני רוצה לפרמט כי יש לו מלא בעיות איתה. מה עושים?? יש לציין שהחיבורים תקינים והכול פועל ועובד תקין למעט הזיהוי בביוס ובהתקנה של XP שלא מזהה את הHD ובכך אין אפשרות להתקין..אולי צריך דרייברים של SATA CONTROLLER??אולי גאמפר?? ועוד שאלה איך אפשר למחוק את האפשרויות של ההפעלה במסך הBOOT יש לי 2 אפשרויות התקנת XP והפעלתו..מאיזה קובץ ניגשים למחוק אותו.. אודה לתגובה מהירה.
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי כרטיס מסך של ATI דגם 5990 כבר כמה שנים טובות. בחודש האחרון התחילו להופיע ארטיפקטים משונים על המסך. בשימוש שוטף הם מתחילים להופיע לאחר שלושים דקות עד שעה. לפעמים יותר. הבעיה קבועה אך נעלמת אחרי כל restart. מהיכן הבעיה? מישהו חווה משהו דומה? להחליף לוח אם? להחליף כרטיס מסך? חריצי ה-PCI יכולים להיות האשמים? הטמפרטורות בסדר גמור. הדרייברים עדכניים. אם פספסתי פרטים חשובים בבקשה תבקשו ואוסיף. בתמונה רואים את הארטיפקטים מסתירים תוצאות חיפוש באתר של גוגל. במידה והייתי גולל את הדף למעלה / למטה או אם הייתי מזיז את העכבר, המיקום והצבע של הארטיפקטים היה משתנה ראנדומלית. הארטיפקטים יכולים להופיע גם על שולחן העבודה אבל לא קרה לי שהופיעו תוך כדי הפעלת יישומי 3D, סרטים…
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
-
כאשר אני לא משחק במשחק הכל עובד מצוין והכל טוב ויפה שאני מתחיל את המשחק הוא רק עולה ואז ישר כל פעם מסך כחול ולמטה כתוב physical memory dumped מה אפשר לעשות? המחשב לא חדש אבל לא גרטואה מימיי אברהם אשמח לדעת מה אתם חושבים אפשר לעשות
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש מ-KSP, התקנתי עליו Windows XP עם Service pack 2, וזמן קצר לאחר מכן המחשב התחיל לעשות ריסטארטים לבד. קראתי ב-FAQ אך לא מצאתי פתרון לבעייה שלי. המפרט של המחשב הוא: מעבד: E6300 1.86Ghz לוח אם: Abit AB9 זכרונות: שתי זכרונות של 1 ג'יגה של Crosair, DDR2 667Mhz כרטיס מסך: Sapphire X1900XT העלתי את קבצי ה-Dump האחרונים שלי: http://www.planetnana.co.il/noirotransmitor/Mini091506%2D12.rar תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יצא לי לפרמט כבר כמה פעמים את המחשב.. הוא לאחרונה עושה בעיות ויש צורך בפירמוט. הכנסתי את הדיסק הפכתי את סדר עליית המחשב שיקרא מהסידירום.. אני מפעיל ונותן לו לקרוא מהבוט. לוחץ אנטר להתקנה חדשה של הווינדוס.. הוא טוען קבצים זמן מה, ואז מודיע כי לא ניתן לבצע פירמוט/התקנה משום שהוא לא מזהה את ההארד דיסק או שהוא לא מחובר. משהו בסגנון. יכול להיות משהו בביוס? מישהו מזהה את התקלה? אשמח לעזרה..תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם! הבעיה שלי כזאת: יש לי מחשב נייד עם מיקרופון מובנה, יום אחד הבנתי שהמחשב שלי לא עושה כ"כ הרבה רעש, אלא... שהמיקרופון פועל הלכתי אל "התקני הקלטה"-"מאפייני מיקרופון" ושיניתי מ"השתמש בהתקן זה" ל"אל תשתמש" ונעלם הסימן של המיקרופון מ"התקני הקלטה" ממיטב ידיעתי ונסיוני תהליך זה הוא לא בלתי הפיך שהרי אפשר בקלות לשחק עם זה ב"מנהל ההתקנים" אבל... זה לא מה שקרה, א. אני עדיין! ממשיך לשמוע את המיקרופון דרך האוזניות ב. נעלם לי כל תעוד לעובדה שפעם היה לי מקרופון חפשתי בכל הלוח בקרה\מנהל ההתקנים (מנסיוני עד כה כשאני הופך התקן ללא זמין הוא יבלוט לי ברשימת ההתקנים ב"מנהל ההתקנים") זהו, אז אני תקוע, אין לי מושג ניסיתי הכל:בדקתי התקן התקן אם זה לא זה, הפעלתי את "הוספת חומרה" בתקו…
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
לוקח לי שעה להעביר מדיסק להר-דיסק.... הבעייה היא במערכת הפעלה או הכונן אצמו?? (המארכת היא ויסטה הום פרימיום 64 + SP1) בבקשה עזרה..
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך ATI RADEON 2400 , יש לי את המשחק CRYSIS וכאשר אני משחק בו ה"מהירות" מעבד של הכרטיס מסך עולה (GPU CLOCK) ויחד עם זה גם עולה הטמפ' של הכרטיס מסך (GPU TEMP) וכאשר אני משחק כמה דקות המשחק נתקע ואין מה לעשות , חייב להתחיל מחדש... מה הפתרון? למה זה קורה?? הכרטיס הוא כרטיס די חדש, לא יכול להיות שהוא לא יעלה לי משחקים... מחכה לתשובה. לידור
-
- 12 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הלוח אם כפי שרשום בכותרת, אבל יש לי בעיה חמורה מאוד. כל פעם שאני מתקין את הדרייבר הכללי ללוח אם המחשב קורס למסך כחול , ניסיתי להתקין גם מהדיסק וגם מהאינטרנט. אני ממש נואש ולא יודע מה לעשות פירמטטתי כבר איזה 6 פעמים (נימעס) מישהוא יודע איך לפתור את זה. תודה מראש לעוזרים, מחכה לתשובות מהירות כי אני אל המחשב של אחותי ולא יודע מה לעשות. האם אני יכול להתקין את הדרייבר לכריס מסך וכו' בלי להתקין את הדרייביר ללוח אם קודם??
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מופיע בצורה לא קבוע. לפעמים אחרי שעה,לפעמים אחרי עשרות שעות.(מערכת הפעלה=WINDOWS XP PRO SP3 ?) מה ניראת הבעיה למומחים? ראה קובץ מצורף,תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
OK יש לי norton systemworks ואאוטו פרוטקט של האנטי ווירוס לא מופעל ואני לא יכול להפעיל אותו (כם הEMAIL PROTECT לא עובד אבל זה לא חשוב לי) (וכל השאר כן עובד) מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
בוקר טוב, הבעיה שלי קצת מורכבת, בהתחלה המחשב היה מתכבה במסך הטעינה של הווינדוס, כ5 שניות אחרי שהווינדוס מתחיל להיטען, המחשב היה מתכבה. מה כבר לא ניסיתי, חשבתי שברגע שמופעל עומס על המעבד הוא היה מתכבה, אז הוצאתי את המעבד עם המאוורר וניקיתי טוב טוב מאבק את המאוורר ואת הגוף קירור. זה לא עזר, אז החלטתי לעשות פורמט למחשב, עכשיו אחרי הפורמט המחשב היה מתכבה לי ב34 דקות של ההתקנה, קבוע, אז פירקתי את המחשב לגורמים, ניקיתי מאבק וחיברתי שוב, עכשיו המחשב מתכבה לי פעם ב34 דקות התקנה ופעם ב32 ופעם ב28, כל פעם משתנה אבל בדרך כלל אלה אותם המספרים. בחדר של האחים הקטנים שלי יש גם מחשב, לקחתי משם את המעבד+המואארר שלהם, את הספק כח ואת הזיכרון RAM (יש לנו את אותו המחשב), וזה גם לא עזר, עדיין …
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
ניסיתי ליצור רשת LAN בבית עם כמה מדריכים שמצאתי בגוגל, אבל בסופו של דבר לא הצלחתי. שני המחשבים היו מחוברים לאותו workgroup והכל, אבל גם כשהם זיהו אחד את השני לא הצלחתי להתחבר..(אני לא זוכר בדיוק מה הייתה הבעיה עם זה..) בכל מקרה אם מישהו יכול לתת לי מדריך לכל הסיפור, מהבסיס, אודה לכם מאוד..
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך 8800GT שאני מריץ משחקים כמו COD4 סבבה אבל שאני מריץ COUNTER STRIKE 1.6 איזי פדיחה המשחק מקרטע לא שהוא איטי יעני אם אני ממלא האזור רימוני עשן לי מזיז לו אבל לפעמים מתחיל לקרטע במצבים הכי דרוש בהם מאמץ גם כן שאני גולש שאני מוריד את הדף למטה אותו דבר מתחיל להיתקע לי לחלקי שניות ( כל הדרייברים הכי חדשים מותקנים במחשב) FPS 100 וזה מצויין PING לא עולה מ 50 יתכן שזה הספק כוח רשום לי עליו 500 ואט תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום שלשום קניתי כרטיס USB 3 מהדגם הזה: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=4&gid=1010&sgid=1012&pid=1155&psn=&lid=1&leg=0 חברתי אליו את הWestern Digital My Book Essential 1T שלי והתחלתי לקבל בבעיות מוזרות: הHDD מידי כמה שניות\דקות מפסיק לעבוד ויש מעין דיליי כזה (רואים את זה בתקיעות אם אני צופה בסרטים מהדיסק או טיקים בגרפים של הPerfmon) מישהו מכיר בעיה כזאת? הכרטיס מחובר לPCI Express x1 והלוח שלי הוא Gigabyte GA-MA78LMT-S2 חוץ מזה, הHDD עובד טוב אם הוא מחובר לUSB 2
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
לוח האם שלי הוא Gigabyte GA-K8NF-9 והכרטיס סאונד און-בורד, realtek AC97. יש מנהל סאונד מאוד מוכר לכרטיס, שמאפשר אפקטים כמו מסדרון, איצטדיון וכו'. אבל א.במנהל אין אפקט פעיל וגם מנעתי את הפעלתו מה-msconfig ב.עדיין נדמה שיש אפקט של מעין מקלחת-איצטדיון שכזה, וכל סאונד שאני מנגן במחשב לא משנה מאיזה תוכנה, כמעט תמיד נשמע עם האפקט הזה. זה לא קבוע ולפעמים הכל בסדר, אבל פתאום האפקט יכול להתחיל ולא מפסיק... מה זה, למה זה, איך הורגים את זה....?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-