תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
(מצורפות תמונות עם הפרטים) יש לי סטיק אחד 256, ועוד שניים של 128. שרק הסטיק של 256 בפנים, המחשב מזהה 256. שהוא ועוד 128 - המחשב מזהה רק 256. שאני שם את שלושת הסטיקים ביחד - המחשב מזהה לי רק 384 מגה זיכרון פיסי. למה זה, ואיך אני יכול לפתור את הבעיה ? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
לפעמים המחשב שלי לא נדלק... אני מדליק אותו והוא מצפצף הרבה פעמים במקום פעם אחת ואז הוא עושה ריסט אחרי כמה דקות ואין תצוגה על המסך כשזה קורה.... אני חושד שהכרטיס מסך שלי הולך למות.... מישו יודע אם נתקל בזה פעם?
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי RADEON 9600 PROת לא ברור למה, אבל כל פעם שאני מתקין את הדרייברים (ניסיתי גם מהדיסק וגם מהאתר) משום מה מותקנים לי שני התקני מסך : RADEON 9600 ו SECONDARY. בדקתי ב DEVICE MANAGER וגם DISPLAY SETTINGS. אני יודע שזה פוגע בהעלאת משחקים אנא עיזרו. ניסיתי להסיר הכל ולהתקין מחדש, לא בטוח אם עשיתי את זה נכון אבל זה לא עוזר. תודה, תומר.
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב חדש של DELL מדגם INSPION ONE(מסך מגע) לאחר שהתקנתי את הווינדוס התקנתי דרייברים ולאחר הדריברים התקנתי אנטי וירוס (AVG) שיתי ריסט כמקובל ולאחר מכן המחשב מידי פעם עושה ריסטים מעצמו ולא מזהה את הארד דיסק לאחר ריסט חוזר המחשב עולה עושה בדיקת HDCK או משהו כזה ובקיצור... המחשב עושה ריסטים ולאחר מכן לא מזהה את הארד דיסק.. מה ניתן לעשות? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי צורב של לייטאון שצורב מצויין אבל עם דיסקים CD-RW יש לי בעיות. כבר כמה פעמים שצרבתי(על דיסקים שונים,חדשים,ישנים ולא מאותה החברה) והמחשב לא קורא אותם אח"כ. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני כמה זמן ועכשיו אני בודק את הMEMORY של הכרטיס מסך והCORE והם לא מתאימים לכרטיס כאילו הוא מראה לי בCORE 378 ובMEMORY 337 למרות שפה-http://www.ati.com/products/radeon9800/radeon9800pro/compare.html זה בכלל מראה מספרים אחרים לגמרי ... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי בעיה בחלק מהאתרים עם IE11 הוא לא מציג את כל האתר בצורה נורמלית, יש לי נתב TP-LINK 1043ND V2.1 עם קושחת LINUX מסוג GARGOYLE V1.8.1 האחרונה, וגם מודם HOTBOX של HOT, בעיית התצוגה מתרחשת בכל המחשבים בבית, אלחוטי וקווי. בשאר הדפדפנים גוגל כרום ומוזילה פיירפוקס אין בעיית תצוגה, רק ב IE11 וזה משהו ששמתי לב אליו לאחרונה, חשבתי שיש קשר כלשהו לצורה שבה הדפדפן מתרגם את האתר מבחינת DNS או בעיית DNS בנתב אך הגדרתי את הכתובות ידנית וניסיתי גם שרתי DNS חלופיים אך ללא הועיל. מישהו מכם נתקל בתופעה מוזרה זו? צירפתי תמונת מסך להמחשה, שימו לב שהחלק העליון של האתר לא מופיע כלל. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
לא משנה, זה היה ממש מוזר אבל שחזור להגדרות יצרן של הביוס פתר את הבעיה. תודה בכל מקרה =P
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
לפני שהווינדוס עולה מופיע לי הודעה "INVALID BOOT.INI" ואז הוא רושם משהו כמו "BOOTING FROM WINDOWS" או משהו כזה ואז הווינדוס עולה רגיל אפשר לסדר את זה איכשהו??? ועוד בעיה קטנה: למה הקבצים של המדיה פלייר לא הופכים לצורה החדשה של מדיה פלייר 10??
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי 2 מערכות הפעלה על המחשב.... עכשיו הבעיה היא שהראשית היא VISTA והמשנית היא 7,ולפעמים אני עושה ריסט, המערכת הראשונה שעליה הוא "עומד" היא ה-7 וכדי לבחור את הVISTA צריך מקלדת ישנה ולא USB,וכל פעם אני צריך לחבר את המקלדת מהמחשב השני,וזה מעצבן,חוצמזה שאני רוצה שהויסטה יהיה ראשון ולא ה-7..... מה צריך לעשות ?....
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני אסביר, בתקופה האחרונה, נגיד בשנה האחרונה ככה, כל פעם שקורה מצב שהמחשב מתכבה בצורה לא נכונה או ריסטרט בצורה לא נכונה, כשאני פותח אותו מחדש הכוננים הקשיחים לא מזויים בכלל והוא רושם לי שהוא לא מוצא בוט למחשב. תמיד הייתי מחכה איזה רבע שעה והופה .. קסם .. המחשב עולה בלי בעיות. בשבוע האחרון המצב החמיר פצצות, המחשב נתקע לעיתים קרובות יותר ולא מספיק לחכות רבע שעה, עכשיו מדובר בשעות ואף ביום שלם עד שעולה מחדש. פתחתי את הקופסא של המחשב וראיתי שאחד המאווררים לא מסתובב בכלל, המאוורר נמצא ליד החיבורים של ה SATA של המחשב ( אם זה משנה משהו .. ) אז עכשיו אני מנסה לתקן את המאוורר או להחליף אותו ( אחד החוטים נקרע או משהו ) בכל אופן, השאלה שלי היא כזו: למה דווקא כאשר יש ריסטרט…
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
הבאתי לו את המחשב עם windos xp pro ואז הוא היתקין לי windox xp home סבבה היתקין לי וזה ניכנסו לי מלא וירוסים עשיתי פורמט החזרתי את הwindosx xp pro שהיה לי וזה עכשיו ביכללללל המחשב עובד לעט נורא ..אני ינסה להסביר את זה..שאני כותב פה מקליד זה לא עושה כלום שאני פותח את מחשב שלי וזה זה עושה קצת בעיות הwinamp ניתקע לא ניתקע רק השיר עובד לעט נורא.. אחרכך שאני מפעיל תוכנת שיטוף slsk נגיד גם זה מעיט ...ושאני מפעיל מישחק הוא ניתקע לי מלא פעמים עד שהוא קולט אותו ועובד חלק.. ומתי שאני נגיד סתם מפעל icq גם השיר ניתקע והעכבר עובד לעט ..אני חושב שהמערכת שלי יכולה להיתפוצץ שוב מה הפיטרוון של הבעייה הזאת......... הוא סתם שם לי פיקס 5200 לוח אם חדש..+256 גיגההרץ 400 מגהרץ מה אני כול לעשו…
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
לחבר שלי יש לוח אם ds3 של gigabyte והוא אומר שגם כשהמחשב שלו כבוי ה dok מקבל מתח מהחיבור usb האם זה בסדר?
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום יש לי צורב של nec(ראה חתימה) ולפני כמה ימים שחבר שלי הביא לי את הדיסק של המשחק fear והמשחב של מזהה שאני מכניס דיסק!!! אבל במחשבים אחרים בבית הכל בסדר! מה לעשות?? תודה
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
באנטי וירוס 32nod . האם האנטי וירוס עושה את העבודה שלו לבד- סורק ומוחק לבד? או שצריך להפעיל את הסריקה מדי כמה ימים?
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי חברים כל המחשב בלאגן שלם יש לי תולעת win32 polip הרסה לי את המחשב הtaskmanger (מנהל המשימות) לא פועל שיחזור לא פועל כל המחשב השתגע אני גולש דרך דפדפן חדש כי גם הiexplorer נגוע חיפשתי מידע באינטרנט והבנתי שצריך לבטל את שיחזור המערכת אז ביטלתי כי גם ככה אי אפשר לגשת לזה ולהתחיל לסרוק עם אנטי וירוס עכשיו אני מה זה חלש בוירוסים ובאנטי וירוסים אין לי שמץ של מושג מה לעשות צריך את עזרתכם סרקתי עם NOD32 ועם AVAST אבל כל הזמן בסריקה מופיע לי חלון עם delete או rename ועוד מmovt to vault בקיצור אני צריך עזרה ממש דחופה הפעם תודה לכל מי שיעזור שכחתי להזכיר שגם בsafe mode המחשב לא עולה אלא מציג מסך כחול עם שגיאה של וירוס
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אפשר לחבר את הלוח gigabyte GA-P35-DS3L Intel® P35 Express Chipset LGA 775 למארז Compucase 6A19 בעזרת ברגים נכון?
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, לפני מס' שעות קניתי לוח אם חדש למחשב שלי.. חיברתי את הלוח אם וכל החלקים וכשהדלקתי את המחשב המסך לא נדלק. כשאני אומר המסך לא נדלק אני לא מתכוון לזה שהמסך לא עבד.. המסך עצמו עובד היטב, הבעיה היא שאני לא רואה שום דבר במסך כשאני מדליק את המחשב.. ניסיתי להפעיל את המחשב עם מסך אחר וגם עם הכרטיס מסך המובנה שנמצא על הלוח אם והמסך פשוט לא פועל.. ניסיתי כל דבר אפשרי עם החלקים והמסך פשוט לא פועל.. ומה שהכי מוזר זה שלפני שהבאתי את הלוח אם בדקתי אותו בחנות והוא פעל בסדר גמור. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
חיברתי כרטיס קול ישן, של ATECH, מדגם PCI288 התקנתי דרייברים, עד כאן הכל בסדר... עכשיו, עשיתי את כל זה, לא בשביל הסאונד כמובן, אלא כדי לחבר ג'ויסטיק ישן. משום מה, למרות שהמחשב מזהה את הכרטיס, הוא לא מזהה את הGAMEPORT שלו.. מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
ככה- המפרט שלי מופיע בחתימה, וגם הOC מופיע בחתימה. המעבד שלי היה על מתח 1.65V והעובדה שהוא התחיל להיות יותר מדי קרוב רוב הזמן ל50 מעלות הדאיגה אותי... (למרות שזה OC חזק אני זוכר שהיו זמנים שהוא היה ממש צריך להתאמץ איזה לילה עם PRIME95 כדי להגיע אולי אולי ל45 והיום הוא רוב הזמן גם במנוחה נושק ל50... על PRIME95 אני לא רוצה לחשוב בכלל.. 1. הורדתי את המתח ל1.6 , שמתי לב שהטמפרטורה לא ירדה אלא אפילו עלתה, למה?? (הבנתי שמתח הוא המשפיע העיקרי של הטמפ' - משמע תוריד מתח תוריד מעלות, למה יצא לי הפוך??) 2. חשבתי לעצמי אם בלילה המחשב דלוק למה לאמץ אותו שיזיע בטמפ' כאלה ונזכרתי בCOOL N QUIET, רק מה לא זכרתי איפ ההו אנמצא, הלכתי, חיפשתי, קראתי במדריך של הלוח אם ובלה בלה בלה, הוא נעל…
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם pc parthrt ap133tas3-t205c הלוח לא קורא pci ל pci מחובר כרטיס מסך(המסך עובד) וכרטיס רשת אלחוטי. שניהם מופעים במנהל ההתקנים עם סימן שאלה. הדריברים מותקנים. מה עושים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי usb - kmv edimix, ישנה בעיה אתו: במחשב אחד הוא עובד והכל בסדר, כאשר אני עובר למחשב השני, הנורה מהבהבת והוא לא מזהה את העכבר והמקלדת, ואני צריך להוציא בכל פעם את ההתקן של העכבר \מקלדת ולחבר למחשב ישירות, זה מעצבן ולא נוח. (כמו כן הוא גם לא מזהה את המסך, ושוב צריך לחבר אליו את המסך ישירות) אני מצרף תמונה של הusb - kmv edimix כדי שתוכלו להבין על מה מדובר. אציין שהעכבר והמקלדת הם של microsoft (אלחוטי) אשמח מאוד לקבל את עזרתכם, תודה רבה לכולכם מראש.
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
צריך עזרה חברים. יש לי P4 עם Radeon 9550. לפעמים המחשב נתקע באמצע משחק ולפעמים סתם בזמן עבודה, אבל זה קורה הרבה יותר כאשר משחקים. חשבתי על התחממות, אז פתחתי את המחשב, ניקיתי הכל ושמתי מאוורר מכוון עליו, לא עוזר, עדיין נתקע. הצעות ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כ-4 חודשים הפסיק לעבוד לי המחשב בפתאומיות, המסך לא נדלק והמחשב לא "חושב" אפילו (נורא אדומה המארז לא מהווהות). מסרתי את המחשב לחנות מחשבים לבדיקה והם אמרו לי שכרטיס המסך שלי נשרף(ATI RADEON HD 3850 512 MB) הייתי בטוח שהם לא טועים וכמעט שילמתי להם 100 ש"ח על הבדיקה. קניתי לפני כמה שבועות כרטיס מסך חדש NVIDIA GEFORCE 260 GTX 8XX MB התקנתי אותו והכל ועדיין המחשב לא פעל אותו דבר המסך לא נדלק המחשב לא חושב רק המאווררים פועלים. בדקתי את הכרטיס הישן אצל חבר אם הוא באמת נשרף ומתברר שהוא עובד. כשאני מוציא את המעבד המחשב פועל באותו אופן כמו עם המעבד בפנים, לכן אני חושד ששם הבעיה. זיכרון יש לי 4 GB יחסית חדש והספק עלה לי 400 ש"ח והוא גם חדש לכן נשאר רק המעבד. האם אני צ…
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-