עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by AsD[eyal],

אוקיי אז זה ככה המחשב נקי מווירוסים ותוכנות ריגול עבר בדיקות של Spy bot ,NAV היו ווירוסים וגם תוכנות ריגול קיבלו טיפול עכשיו נגיד שאני פותח את דפדפן הוא ניסגר אחרי שניה פשוט ככה ניסגר אני רוצה לישלוח הודעה באייסיקיו אחרי שאני פותח את החלון הודעה הוא ניסגר ואז אחרי שניה גם האייסי עצמו ניסגר היה לי ווירוס בשמם tmp0.exe משהו כזה.. אם עוד מיספרים עכשיו יש לי פיירואלל שלSygate Personal Firewall ושמתי לב שעוד שני תוכנות היתחברו לאינטרנט windows explorer וגם וגם הtmp0.exe היה עד שהצלחתי למיחוק אותו עכשיו אני בטוח שהם השיאירו לי נזק כל שהוא בקבצים של המערכת הפעלה אז חשבתי אולי נחזיר את המרכעת אחורה ומה? אני לא יכול להחזיר עד אתמול=/ אז החזרתי לאתמול ועדיין אותה הבעיה עכשיו איך אנ…

2. Started by aviad13,

יש לי בעיה במחשב שהרבה התקנות לתוכנות שאני מוריד לא עובדות בכונן D ורק כשאני מעביר התקנה לC שעליו מותקנת המערכת היא עובדת. זה רושם לי כל פעם משהו אחר למשל: "error lunching installer" טעות בנושא הם לא עובדות בD

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. אני מקבל זמן איתחול מטורף אבל הווינדוס עולה דיי מהר ויש לו SSD , למה ? זמן איתחול של 13185.1 שניות ודווקא במחשב ישן עם HDD מכני אני מקבל 9.9 שניות

4. היי שמתי לב שממתי שהוספתי דיסק קשיח WD250 ללוח אם , ברגע שהמחשב עולה אני רואה את ההודעה הזו למשך כ2 שניות , לאחר זאת אני רואה את שורת הCD ואז הWIN עולה, לפניי שהוספתי דיסק קשיח , היתי רואה את השורה הזאת לחקיק השנייה , מדוע זה ? רוני

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  5. ממש הצחקת אותי אם היתה זאת בעיה בקידוד לא הייתי מגיע לכאן בכלל,אינני מכיר את המחשב מהיום בוא נחזור לבעיה לרגע, בקובץ שדיברתי עליו ברגע שאתה פותח אותו אין לך אפשרות לגשת לשום תפריט חיצוני מבלי לסגור את הקובץ, קליק ימני מכניס אותך לתפריט של הקובץ ששם יש אפשרות לשחק עם הזום של התמונה ועוד כמה שטויות קטנות אבל שום קידוד שום אפשרות שפה ושום בטיח, ממש העלבת אותי עם ההצעה לגשת לקידוד, ניסיתי המון אופציות כבר כולל הורדה של ACTIVEX עדכני אבל גם זה לא עזר לי עם הבעיה הזאת לסיום ידידי היקר הואל נא בטובך להחזיר בקשתי הנואשת לעזרה לכאן שמא אולי מישהו נתקל עם זה פעם וידע לעזור,כולי תקווה בכל אופן, תודתי מראש.

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  6. Started by or2077,

אוקיי, זה סיפור ארוך, אז ככה לפני חודש בערך הקירור של המעבד הפסיק לעבוד... החלפתי אותו ונתתי לסקייפיסי לעשות את ההחלפה(המעבד הוא Q6600) הקירור הוא AC FREEZER 7 REV 2. מאז שהגיע המחשב עם הקירור, חמש דקות בערך אחרי שאני משחק במשחק, כל משחק המחשב נתקע, על המחשק ולא יעזור כלום עד שאני עושה ריסט... והכרטיס מסך שלי סוחב כאלו(8800GT) ולא היו שום בעיות עם כאלו דברים לפני שהם החליפו לי את הקירור, עשיתי בביוס שהמחשב לא יכבה את עצמו בגלל טמפרטורות, עשיתי שהמאוורר של המעבד יהיה על מקסימצום וכל פעם לפני משחק אני מגדיר את האיוורור של הכרטיס מסך על מקסימום והוא מסתובב על 9000 RPM... מה אני יכול לעשות?? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  7. Started by PsyMor,

אנשים מה אני עושה במצב כזה,הדיסקים קשיחים לא מזוההים ב BIOS ?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  8. יש לי מעבד חדש ATHLON 64 3500 WINCHESTER+לוח חדש Gigaybyte GA-K8NS Ultra-939 nForce3 Ultra Socket 939 . זכרונות של קינגסטון 400MHZ והארד דיסק SATA של WD. הרכבתי הכל כמו שצריך,אך משום מה אני לא מצליח להתקין את הWINDOWS. בכל פעם שאני מתחיל להתקין או שהמחשב נתקע בשלב ההתקנה,או שאני מקבל מסך כחול . הכי רחוק שהגעתי היה לשלב של אחרי העתקת הקבצים לWIN והTIMER שמציג לי תוך כמה דקות תסתיים ההתקנה (35 דקות). חשוב לציין כי להוציא את הלוח והמעבד החדשים,שאר המפרט (המופיע בחתימה שלי) עובד מצויין על מעבד האינטל,והלוח ASUS. איני יודע האם יש קשר ,אך באתר של GIGABYTE בCPU SUPPORT LIST מופיע שהוא תומך Athlon 64 3500+(130nm,L2 Cache 512KB) http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products…

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  9. Started by reiematza,

תקשיבו אני לא יכול ליפתוח שום קבץ שהו סרט המחשב פשוט ניתקע אני החלפתי כבר נגן אני לא יודע מה לעשות

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  10. Started by Zadu,

יש לי לפעמים הפסקות חשמל בבית שנגמות נגיד מתנור או משהו מקולקלים וזה עושה הפסקת חשמל בכל הבית וזה קורה נגיד שהמחשב פתוח ועובד . שאלות: 1.למה זה יכול לגרום למחשב ? 2. איך אני יכול לדעת אם נגרם נזק כלשהו מאיזה הפסקת חשמל שהייתה אי פעם ? 3. איך אפשר להגן על המחשב מהפסקות חשמל ? תודה מראש , אבי

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  11. Started by hatem_abed,

המחשב נדלק ונכבה אחרי כמו שניות. בודדתי את הלוח האם חברתי לו ספק כוח חדש(ללא זכרונות וללא שום התקן המחובר אליו)- הפעלתי ואחרי כמה שנויות הוא נכבה- הוצאתי את המעבד והדלקתי והמשיך לעבוד ללא בעיה! אז יכול להיות שהבעיה במעבד!

12. Started by Gimel,

מה הבעיה במחשב שלא עולה ומנתהג ככה: בהדלקה עושה 4 צפצופים קצרים, ואז כבה. ניתקתי הכל חוץ מזיכרון ומעבד כמובן, עדיין אותו דבר. הלוח הוא ASROCK H61-DPS. זה לוח חדש במחשב הזה - החלפתי לו את הלוח לפני כמה חודשים (עדיין באחריות). יכול להיות שזה בעיה במשהו מלבד הלוח?

13. Started by shoter100,

:'( שלום לכם! ברשותי מחשב שהתקלקל על פי החשד, כתוצאה מתקלה ברשת חשמל הביתית (בבית לא היתה הערקה). אני זקוק להמלצה על מעבדה רצינית ובלתי תלויה אשר תוכל לבדוק מהו הגורם לתקלה של המחשב (האם היתה תקלה מכנית או תקלה כתוצאה ממתח חשמל חריג) ומהו הנזק שנגרם למחשב. בצירוף של הצעת מחיר לתיקון. אשמח לעזרתכם

14. Started by joni223,

שלום יש לי בעיה עם המחשב....הוא לא עולה...אפילו לא מגיע לחלון הביוס.אני מפעיל את המחשב המאבררים מופעלים...ויש צפצוף ארוך אחד וזהו.ניסיתי כבר להוציא זכרונות,כרטיס מסך,איפוס ביוס ע''י הוצאת סוללה..שום דבר לא עזר...הלוח אם שלי הוא של DFI סוקט AM2. תודה לעוזרים .

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. איחדתי שתי מחיצות של ההארדיסק,D ,וE. עם התוכנה פרטישן מג'יק. כל המידע מהמחיצה E נמצאת בתקייה במחיצה D. וכשאני מנסה להיכנס לתקיה הזו,כתוב לי Access is Denied. איך אני נכנס לתקיה הזו כדי להוציא את המידע? יש לי קבצים חשובים שם. שמתי את הנושא בפורום הזה כי חשבתי שהוא מתאים לפה,אם טעיתי סליחה ותעבירו לפורום המתאים.. טוב,בעזרת כמה ט'רדים בחיפוש הצלחתי לסדר את הבעיה,פשוט צריך להיכנס לfolder options ולבטל דבר שנקרא simple file sharing אחרכך ללחוץ על התיקה שאי אפשר להיכנס אליה,להיכנס למאפיינים שלה, ולקחת ownership עליה. וזהו ..

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  16. Started by CHIP1K,

היי חבר'ה, פתחתי כבר נושא לגבי הבעיה... ניסיתי לעדכן BIOS ולכבות C3,С6 REPORT. כל מה שעשיתי,חלק מזה פתר את הבעיה לחלק מהאנשים. אבל הבעיה חוזרת על עצמה... אשמח אם תעזרו לי בנושא. המפרט: Core i3 2120 Asus P8P67 B3 Sapphire ATI HD 5770 1GB 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Enermax 500

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  17. האייפד שלי לא מתחבר לאינטרנט, מזהה את הוויפיי באופן תקין, מקבל מיילים, אך כשפותחת את הספארי מתקבלת הודעה ״ safari אינו יכול לפתוח עמוד זה כי הוא לא הצליח להתחבר לשאת באופן מאובטח״, מה עושים?

18. Started by poza,

אהלן קניתי מחשב חדש שהורכב בבית מעבד AMD X2 5600 לוח אם ga-ma78gm-s2h של ג'יגה בייט הרדיסק WD 320GB 16MB חיברתי הכל כמו שצריך חיברתי את ההרדיסק עם חיבור SATA ומתח אחרי האתחול על המסך מופיעה הודעה שההרדיסק רץ בתור IDE במקום בתור SATA ואם אני רוצה לשנות את ההגדרה אז אני עושה Y וזה מאתחל מחדש ומגיע לשלב שהוא רושם dmi pool data...... והמחשב פשוט נתקע שם! מה הגדרתי לא בסדר?

19. Started by KHNIH,

משום מה שום צ'ט או משחק דוגמת משחקי יאהו לא פועל אצלי כל פעם שאני מפעיל צ'ט או משחק מופיע אצלי כזאת תמונה קטנה בפינה השמאלית למעלה וזהו קופא נראה לי שזה קשור ל JAVA אבל אני לא יודע את בעיה המדוייקת. אני רוצה לציין שהבעיה היא לא בפלאש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם. יש לי בעיה שאני כבר מחפש לה פיתרון זמן רב. כאשר אני רוצה לשמור כל קובץ שהוא (וזה לא משנה אם זה באינטרנט או בשימוש בוורד) אני לא מצליח לראות את שאר הקבצים כדי שתבינו למה אני מתכוון תסתכלו בתמונה שאני מצרף ותבינו על מה אני מדבר. כשאני בא לשמור אז כל המסך של השמירה הוא אפור מישהו יכול לעזור לי? תודה [ATTACH=CONFIG]6082[/ATTACH]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Zadu,

שלום לכולם, יש לי את המחשב שלי שנה וחצי - שנתיים ובזמן האחרון (אולי אפילו די הרבה זמן) נגיד אני מחלץ קובץ RAR של 8 GB דוגמא, כל המחשב איטי מאוד בזמן החילוץ ואני לא יכול לבצע פעולות אחרות וחייב לחכות לזה שיגמר. מפרט המחשב : מעבד :Intel Core 2 Duo E6750 Box לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 כונן קשיח : Western Digital WD2500AAKS 250GB זיכרון:Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 כרטיס מסך: Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe צורב : LG GSA-H62N X18 DVD מארז ללא ספק: NZXT Apollo ספק כח: OCZ STEALTHXSTREAM 600W ---------------------------------------------------- דברים שעשיתי : 1. defrag עם התוכנה : Defraggler 2. סריקת וירוסים בboot modeעם avast 3. בדיקת spyware עם su…

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  22. Started by koz145,

אני מנסה למחוק קובץ [סרט] מהמחשב אבל מופיעה לי שגיאה: http://img15.imageshack.us/img15/8973/54510038.jpg ניסיתי את התוכנות UNLOCKER ו DELETE DOCTOR וכלום לא מצליח למחוק את הקובץ הזה. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  23. Started by Yochi Gerashi Rahavi,

אשמח לעזרה, מזה כשבועיים שאינני מצליחה לפתוח קבצי PDF באינטרנט גוגל ככרום אני מקבלת הודעת שגיאה : " לא ניתן היה לטעון את הפלאגין" יש לי adobe reader מותקן, וגם תוספים שלו מי יכול להסביר לי איך אני יכולה לתקן את זה? תודה מראש

24. אשמח לשמוע אם מישהו מכיר אדם או חברה שמספקת שירות שכזה. תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by r2412,

ברשותי מחשב ותיק P-4 + 1GB זיכרון אשר לפתע התנתק לו קישור הרשת ( PORT ETHERNET ) . רכשתי כרטיס רשת נוסף אולם עדיין לא מצליח לחברו לרשת הביתית. בדקתי את הכבילה והיא תקינה( מחשב אחר כן מתחבר לרשת מאותו כבל). כיום מותקן על המחשב WIN 7 אולם הבעיה היתה גם כשהיה מותקן עליו XP PRO . ה- MOTHER BOARD של ASUS כשהיה מותקן XP עדכנתי את הדריבר . האם כאשר מתקינים את כרטיס הרשת האלטרנטיבי נדרש לג'מפר משהו? מחפש פתרון כאמור להפעיל את כרטיס הרשת לפני שאני מעיף את המחשב. תודה

• 1 תגובה
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.