עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היום קיבלתי את הרכיבים, חיברתי הכל יפה ו... לא נדלק. ה-LED של הלוח אם דולק, אבל כשמנסים להדליק את המחשב כלום לא קורה - CPU FAN אפילו לא מסתובב. אז ניתקתי הכל (ואני מתכוון הכל) והשארתי רק CPUFAN + CPU, זכרון אחד, 24PIN EATXPOWER ,4PIN ATX12V1, CHIP FAN עדיין לא נדלק. הקטע המוזר זה שבזמן כל הנסיונות האלה היו פעמיים שבהם המחשב נדלק והתחיל לצפצף (ברור, כי כלום לא מחובר). אבל זה פעמיים מתוך איזה אלף נסיונות. אחרי שכיביתי אותו (דרך ה-POWER SWITCH) וניסיתי להפעיל שוב - הוא לא פעל. דברים שניסיתי: 1) לנקות הביוס עם ג'אמפר. לא עזר. 2) בדקתי את ה-POWER SWITCH של המארז והוא פועל. 3) לקצר עם טסטר את החיבור של ה-POWER SWITCH בלוח אם. לא גרם להדלקת המחשב. 4) להעביר את הזכרון סלוטים, ואפ…

• 10 תגובות
    • 978 צפיות
  2. היי, אתמול קיבלתי את הספק החדש שלי (Topower) ולכן היום העברתי את הספק שהיה אצלי (FSP-350 GTF) למחשב של אח שלי: Sempon 2600+ Epox 8RDA+ PRO כונן קשיח 80 GB של היטאצי וכונן קשיח 20 GB של WD (שאר הדברים לא נראה לי משנים) בכל מקרה, המחשב סירב לעשות POST אחרי החיבור. בהתחלה חשדתי בזיכרונות- זה לא קשור. הסתכלתי על ה POST CODE והוא 75. לפי החוברת של הלוח זה השלב של זיהוי התקני ה IDE. ניתקתי את הכוננים הקשיחים- והמחשב עושה POST. מה לעזעזל הולך פה? ??? ואיך אני מסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  3. Started by Kitt0s,

טוב אז ככה, לאחר שהלוח מת לפני כשבוע או קצת יותר.. עכשיו גם הדיסק קשיח.. אני לא יודע מה קורה פה... אבל אני כבר ממש מתעצבן הדיסק הוא WD SATA 160GB ויש אחריות עליו ל3 שנים אצל הדובים... יש דרך שאני יכול להחיות אותו בלי לשלוח אותו עד קיסריה?!? יש שם ממש דברים חשובים.. אני מעדיף אפילו להציל אותם מאשר את הדיסק עצמו.

• 10 תגובות
    • 796 צפיות
  4. לוח אם asus a7n8x deluxe זכרון geil 2*256mb ddram pc3200 400 geil 1024mb ddram pc3200 400 נסיתי זכרונות שינוי מקום ממקום (סט 1 2 3) לא יודע למה לא עובד.. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. תראו היה לי כבר סטיק של 512זיכרון של חברה לא מוכרת במחשב והבאתי עוד סטיק 512 חדש אבל של KINGSTON... בקיצור כשחברתי את שתיהם המחשב ציפצף אז חשבנו שיש אי תאימות בין הזכרונות אז הבאנו עוד KINGSTON זהים ועדיין אותה בעייה שמנו לב שרק סלוט אחד עובד..אם מנסים להשתמש באחד מהשניים האחרים זה מצפצף... מה יש משהו שצריך לעשות בביוס או משהו שאני לא יודע עליו לפני שמתקינים?

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  6. Started by Ido.G,

היי, (אני לא בטוח האם זה קשור לפה או תמיכה טכנית.... אז אם צריך להעביר. תודה) היום העברתי כונן קשיח ממחשב אחד (WD 40GB 2MB), עליו היתה מותקנת חלונות XP למחשב Celeron 1200@1600 שרציתי להתקין לאמא שלי. על הכונן היו שתי מחיצות, אחת NTFS ואחת FAT32. ניסיתי להתעסק עם הכונן ה FDISK (שכמובן לא זיהה את מחיצת ה NTFS ולא יכול היה להתעסק איתה) ועם התוכנה של MAXTOR (שכצפוי לא רוצה להתעסק עם כונן של WD). בשלב כלשהו ה FDISK החליט שהוא לא יכול לקרוא מהכונן או משהו כזה....... חיברתי את הכונן למחשב שלי וניסיתי לפרמט אותו. הורדתי את התכונה של WD- Data lifeguard tool. היא מזהה את הכונן, וכביכול יוצרת מחיצה ומפרמטת אותה- אבל זה לוקח 20 שניות (זמן לא סביר). לאחר מכן אני רואה את הכונן בחלונות…

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  7. Started by or.kashi,

ניסיתי להתקין את הדיסק שבא עם העכבר והוא לא מוצא לי את העכבר! כאילו הוא לא מחובר! איך אפשר לתקן זאת כי אני רוצה להשתמש בפרופילים שלו ואני לא יכול כרגע.

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  8. יש לי מחשב נייד מדגם Dell Latitude D505 שיש לו כונן COMBO (צורב + קורא די וי די) אך בחודשים האחרונים הוא הפסיק לקרוא דיסקים של די וי די... אם הם באים בתור סרט, או בתור תוכנה... זה בא לידי ביטוי בכך שאני מכניס דיסק די וי די, הוא מתחיל לעשות רעש חזק, הוא מרעיד את כל המחשב ואינו יכול לקרוא את תוכן הדי וי די.... מה לעשות? תודה מראש נ.ב. ----- הצלחתי כבר לקרוא בו דיסקים של די וי די... והדגם שלו הוא 8w007 a01 של DELL

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  9. Started by ag43,

פעם בחודשיים שלוש הביוס חוזר להגדרות המקוריות שלו בלי שום סיבה דבר שמפריע מאוד כי המחשב מנסה לעלות מההרדדיסק שאין בו מערכת הפעלה הלוח הוא ASUS P4P800 DELUXE יש למישהו מושג מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  10. שלום, יש לי בעיה מעיקה בה המחשב נתקע על מסך כחול ובו כתוב שיש בעיה עם הTCPIP.SYS ואין ברירה אלא לאתחל אותו מחדש. הרצתי חיפוש בפורומים שונים לגבי מסכים כחולים וקראתי שייתכן שהבעיה היא תוכנתית או חומרתית, אני מצרף את 5 הדאמפים האחרונים שלי כדי שמי שמבין יוכל לנתח אותם ולעזור לי לפתור את הבעיה.. וזה המפרט שלי (ולא נעשה לו אוברקלוק): Intel Pentium D 920 Presler ASUS P5LD2 Deluxe Socket T pqi TURBO DDR2 2GB Leadtek WinFast PX7800GT Extreme TDH Geforce Hauppauge WINTV-PVR-150 Maxtor DiamondMax 10 250GB Enermax 420W EG425P-VE FMA Maxtor 120GB WD 80GB TOSHIBA DVD-ROM X16 NEC DVD-RW 3500 Coolermaster CAC-T05 Centurion 5 Samsung SyncMaster 930B תודה מרא…

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  11. Started by Trol,

אני נכנסתי למנהל המשימות וללשונית ביצועים בכדי לבדוק איך המעבד שלי מתפקד. אני קודם יגיד שהמעבד שלי זה Intel P4 1.7 מה שקורה, זה לדוגמה שאני נכנס לדפדפן FireFox אחוזי השימוש בCPU קופץ ל100% אחר כך יורד ל-50 ובמשך כל הגלישה זה משחק על 20-70% ואם אני פותח לשונית נוספת זה קופץ שוב ל100% ויורד, וככה זה בשאר הפעולות במחשב, דוגמה נוספת זה פתיחת ה"מחשב שלי" וכד'.. הינה תמונה לדוגמה: http://img366.imageshack.us/img366/8682/53ts.jpg עוד פרט: Windows Xp Pro SP2 יש דרכים לשיפור? אני בעיקר לא מעוניין לראות את זה קופץ ל 100%, מילא , 80-90% רק לא 100. תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  12. Started by Randy Orton,

בכל מחשב שעבדתי עליו אם AMD או INTEL הבחנתי בבעיה של קיפאון שהמחשב חושב יש קטע שהוא נתקע לכמה שניות וממשיך יש אפשרות לפתור את הבעיה זה מעצבן לפעמים במעבר של אתרים או כל עבודה המחשב ניהיה כבד וקופא לכמה רגעים או שזאת בעיה בכל מחשב ואין מה לעשות עם זה

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  13. Started by SweeT_EviL,

היום באתי לשחק באיזה משחק פתאום בתפריט שלו נשמע איזה טאק כזה והתמונה קפאה ולא יכלתי לעשות כלום חוץ מללחוץ למטה על הSHUTDOWN אחרי זה אני בא להדליק את המחשב ואני שומע שהוא נדלק אבל אין תמונה כאילו המסך לא נדלק(יש אור כתום ולא ירוק) ניסיתי לחבר את המסך ללפטופ ולראות אם יש תמונה והוא קיבל... גם ראיתי שכל המאוררים שלי מסתובבים וגם ההרד דיסק - הספק עובד מה אני יכול לעשות ? 1.יכול להיות שכרטיס שלי לא מקבל מספיק חשמל בגלל הספק הגנרי? (תראו במפרט איזה ספק יש לי...) 2.יכול להיות שהלך לי הכרטיס מסך?(למרות שזה לא ממש הגיוני כי הוא מגיע במאמץ ל58 על קירור שכתוב לי במפרט...)

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by donAM,

היי אני חדש פה אחלה אתר אחלה פורום יש לי בעיה מרגיזה כבר קרוב לשבוע פשוט כך יום אחד התחילו להופיע לי ארטיפקטים על המסך לרוב כשהמחשב היה עמוס (בזמן גלישה באיטנרנט+הורדה) וגם במזמן מחשק והיום יש לי גם רעשים של שלג מהרמקולים שוב גם אחרי שהמחשב עמוס זה הגיעה למצב שהיום רק כשאני אני מדליק את המחשב ואת הטלויזה אז גם שם התמונה קופצת.... התקנתי כבר דריבריים חדשים ובכל זאת יש לי מין שינוי בצבעים ברקע מידי פעם כאילו שהכרטיס עושה ריפרש.... בדקתי את הכרטיס אצל חבר (אותו לוח ) הוא עבד מצויין.... המחשב לא מתחתם לדעתי 42 לוח ב 50 מעבד ...... יש לי ATI RADEON 9600 PRO תודה ...

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  15. היי לאחר מליון נסיונות להפטר ממסכים כחולים. נותרו לי שני חשודים 1. HD 2. MotherBoard אם הרצתי בדיקה עם ה error cheking של XP והכל יצא תקין זה אומר שזה בטוח לא ה HD או שיש מבחנים יותר רציניין שמומלץ להריץ? ובעצם גם לזיכרון הרצתי רק את ה mem386 או איך שקוראים לזה, והכל יצא תקין (גם במבחן הארוך) זה מספיק אמין? תודה

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  16. במחשב מותקנת מ"ע 98se זו כבר הפעם ה4 שזה קורה שאני מדליק את המחשב מופיעה לי התמונת רקע ואז נהפך למסך שחור ואחרי דקה או שתים ואז הוא עושה רסט ואז הוא עולה כרגיל (בעיית חום בדקתי-אין רוגלות וירוסים וכ"ד גם לא). המחשב מעבד amd 1600 לוח אם ga7zxe זיכרונות 500 רם,מה יכולה להיות הבעיה? פירמוט המחשב יעזור? זה ניראה לי יותר בעיית חומרה. תודה מקס

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by DorCo,

לפני יומיים באתי למחשב הדלקתי אותו כרגיל, הכל נדלק והצג לא. המסך מחובר לחשמל ולמחשב כרגיל ואין לי משג מה הבעיה. חשבתי זה אולי הכרטיס מסך. מה הבעיה? תודה לעוזרים..

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by uvs,

יש לי צורב DVD של חברת NEC 3520A אני מצליח לצרוב וגם לקרוא דיסקים רגילים(CD), הבעיה מתחילה כאשר אני מכניס דיסק צרוב של DVD הוא שואל אותי מה ברצוני לעשות איתו איתו לצרוב מידע מוזיקה וכו' כלומר הוא לא רואה את המידע לקחתי את הדיסקים האלו למחשב אחר ושם הם כן נפתחו, המעניין הוא שהוא עדיין צורב דיסקים של DVD רק הוא לא קורא אותם אחר כך, אני לא יודע אם זה בעיה של חומרה או של מערכת ההפעלה

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  19. את העידכונים לביוס אני מבצע בעזרת תוכנת העידכונים שבאה עם דיסק ההתקנה של הלוח. קניתי את המחשב לפני כמה שבועות, ועל ההתחלה ביצעתי עידכון לגרסה F10 של הלוח. בהודעההזאת, הביאו לי קישור לגרסה מספר F11, שאותה הורדתי והתקנתי בעזרת התוכנה של הלוח. ההתקנה התבצעה בהצלחה, ואחריה ביצעתי ריסטרט. אבל אז, כשהמחשב מתחיל לעלות, אני רק מקבל מסך שחור ולא שומע שום ציפצוף או משהו דומה. אני לא יכול להיכנס אפילו להגדרות הביוס של הלוח. ניתקתי לגמרי את המחשב מהחשמל, ולא עזר. עשיתי CLEAR CMOS, ואותה התוצאה. מה עוד אני יכול לעשות? החשד שלי, שהלוח אם מת :'( אבל חשבתי שאולי אני אוכל לשחק עם הסוללה של הלוח, או משהו דומה כדי לפתור את הבעיה. דרך אגב, האחריות מכסה את התקלה שיש לי או שאצטרך לקנו…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by cold fire,

יש לי פנטיום 4 1.7 גיגה ברצוני לעשות לו over clocking אך אינני יודע איך (ניסיתי דרך הביוס של המחשב לשנות את המהירות אך אין לי גישה אליו ולא גם לשאר נתוני המעבד. המחשב הוא של חברת NEC ואמרו לי שהחברה חסמה את הגישה לשנות את המפרט של המעבד, ברצוני לשאול אם קיימת דרך נוספת לעשות over clocking מהביוס או דרך תוכנה ספיציפית דרך windows . תודה

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  21. Started by reaver,

לוח אם DFI NF4 ULTRA HD WD250GB +WD80GB SATA וSATA2 בהתאמה. את השמונים הוא מזהה לפעמים בביוס כ -SABRE את ה250 הוא מזהה לסירוגין. יש למישהו רעיון???? ומה זה לכל הרוחות SABRE???? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  22. Started by infernal goat,

שלום לכולם ברשותי מחשב מאוד ישן (פנטיום 2 450) שעד אתמול נדלק ועבד. אחרי שהזזתי אותו ממקום אחד לשני, המסך לא נדלק, המחשב מן הסתם לא עולה ונשמעים צפצופים קולניים חזקים. ניסיתי להוציא כרטיסים ולחבר אותם טוב יותר, חיזקתי כבלים וכלום לא עוזר. מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 3.7k צפיות
  23. Started by Trol,

קיבלתי מסך כחול באמצע התקנת משחק, זה באמת הפתיע אותי, זה מה שהיה רשום במסך הכחול: A Problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ...(רשום כל הסיבות שזה יכול לקרות) Techhical information: *** STOP: 0X0000000A (0X8383A598,0X00000002,0X00000000,0X804F5828) Begining dump of physical memory Physical memory dump complete מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה הסיבה העיקרית למסך הכחול הזה? תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  24. קיבלתי זכרונות של KINGSTON 512 MB PC3200 400MHZ DDR בקיצור חברתי אותם המחשב מצפצף כשהזכרון מחובר עם הזיכרון הישן שהוא גם 512 לא אותו חברה.. שאני מחבר אותו לבד הוא עובד וגם שההוא לבד הוא עובד... למה הם מתנגשים מה הבעייה ???

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  25. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. קיבלתי מחשב מבוסס סלרון 1000 טולטין עם 256 K זיכרון מטמון ובאס של 100, המעבד יושב על לוח מתוצרת ASUS דגם: TUV4X. 1) כאשר אני מנסה להתקין את מערכת ההפעלה הוא קורס לי כל הזמן, עדכנתי את הביוס לגרסאות הכי חדשות ולא עזר, (גרסא רשמית ובטא חדשה יותר), יש עליו 256 מ"ב זיכרון תקינים. בנוסף כל פעם שמכניסים כרטיס לאחד הסלוטים המחשב נתקע בפוסט - רק אם הוא ללא כרטיסים חוץ מ AGP הוא עולה בסדר. יש למישהו רעיון או ניסיון עם הלוח הזה? 2) איך המעבד הנ"ל לעומת פנטיום 3 1000, שניהם עם אותה מהירות, אותו גודל זיכרון מטמון רק באס שונה 100 לעומת 133, האם יש הבדל משמעותי בביצועים?

• 13 תגובות
    • 864 צפיות

דיונים חדשים בפורומים