עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shu sha,

קניתי מחשב חדש בשבוע שעבר ואני הרכבתי אותו בעצמי הכל טוב ויפה חיברתי הכל כמו שצריך אבל כונן הדיסקטים לא פועל.. יותר נכון פועל-נורית החיווי הירוקה שלו דולקת תמיד אבל המחשב לא מזהה אותו בבוט אפ מישו יודע מה יכולה להיות הסיבה? תודה

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  2. ברשותי כרטיס מסך 6600GT AGP8X עכשיו ביטלתי OC הטמפרטורה שלו עומדת על : 51C GPU עכשיו , לא יודע איזה קירור יש לי עליו הוא גדול .. וכתום איך זה יכול להיות ש 51 C? ניקיתי אותו מאבק... והכל ... יש פתחי איורור

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  3. Started by -Zen,

שלום לכם. יש לי מקש של explorer במקלדת, עד אתמול הוא היה פותח את הדפדפן בלי בעיה, פתאום הוא הפסיק. יש לציין כי בזמן שאני לוחץ רואים את השעון חול ליד הסמן של העכבר ואחרי שניה הוא נעלם והדפדפן לא נפתח. אגב שאני לוחץ על הסמל של הדפדפן גם לא נפתח, רק כאשר אני נכנס נגיד למחשב שלי ואז בכתובת אני רושם אתר אינטרנט אז אני יכול להכנס לדפדפן.. אני נורא אשמח לעזרה. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  4. שלום לכולם מחשב בן 3, P4 לוח אם אסוס P4P800 המחשב לא עולה לאחר כיבוי ארוך (מספר שעות) או כותב שהוא מומהר ולכן לא ממשיך בעליה. מאפשר לעלות בברירת מחדל F2 או להכנס לSETUP על ידי F1 מה זה ולמה זה? תודה, יהודה נ.ב. - המחשב לא מומהר והותקן רגיל !!! עם תוכנות חוקיות

• 9 תגובות
    • 670 צפיות
  5. כשאני מפעיל את המחשב מחדש המסך לא נדלק (כאילו הוא אינו מחובר לכרטיס מסך) וכדי לגרום לו להדלק אני נאלץ לכבות את הספק לכמה רגעים ולהפעילו מחדש ורק אז המסך נדלק מה יכולה להיות הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה?

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  6. Started by bennyma,

יש לי בורד של גיגהבייט GA-8I915P Dou ומסיבות מצערות (אל תשאלו) אני צריך להחליף אותו. יש לי התקנה מסודרת ומלאה של WIN XP עם גיבויים והכל. אם אני עובר לבורד GA-8I945P Pro עם אותו CPU, והכל נשאר אותו דבר (כ. מסך, זכרונות, HD וחומרה אחרת) חוץ מהבורד שהוחלף (915 ל-945). מה הסיכוי שההתקנה הקיימת של XP תעלה ואפשר יהיה לטפל בשדרוג והחלפת דרייברים? האם לצפות למסך כחול והתקנה של המחשב מחדש? אנא עזרו.

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  7. Started by Dready,

זה קרה אחרי שהתקנתי את הדרייבר catalyst החדש, אני לא מצליח להפעיל על 8agp אני משנה את זה לשמונה ואז זה מבקש ריסטרט ואחרי שזה עושה ריסטרט זה חוזר ל-4 ;o יש לי לוח אם asus p4p800 ולהזכיר שהיה לי 8X agp אולי זה משהו דרך הביוס, עזרו לי ;]

8. קניתי מחשב חדש..והייתה לי בעיה מוזרה היום..קודם כל הייתה הפסקת חשמל..אבל אני לא בטוחה שזה קשור כי המחשב היה מכובה עוד מאתמול בערב..אבל היום כשחזרתי מהעיר..אז שמתי לב שהמחשב מכובה אבל המנורה של המודם דלוקה..יש לי מודם WOW אפור בהיר קטן... ויש שם 3 מנורות ו רק הראשונה הייתה דלוקה, והיא תמיד מכובה כשהמחשב מכובה.. למה.? הייתה לי בעיה דומה לפני מספר שבועות עם ג'ויסטיק ..יש בו כפתור אור קטן שכאילו מראה מתי הוא מחובר ומתי לא..ובמחשב הישן כשהמחשב היה מכובה, המנורה של הג'ויסטיק הייתה גם מכובה.. אבל במחשב החדש המנורה הייתה דלוקה.. מה הבעיה? בבקשה תענו לי..

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  9. אוקי זה התחיל לא מזמן .. אני עד ליפני איזה 3 שבועות יכלתי ליצרוב בדיסקים שלי פיתאום הוא כותב לי :power calibration error הלכתי לגוגל חיפשתי מידע וזה פחות או יותר כמו ש:TomB כתב בהודעה אחרת.. בכל מקרה, ממה שקראתי לשגיאה הזו יש מס' סיבות - 1. מדיה (דיסקים) גרועה 2. עין מלוכלכת של הCD 3. עדכון תוכנה שלא עבר טוב (למשל לנרו 6) 4. כשל פיזי של אחד מחלקי הצורב. אוקי... הדיסקים עדיין לא ניסיתי כי אני לא יודע זה עבד לי אם אותם הדיסקים חבל ליקנות חדשים נישארו לי הרבה... העיין המלוכלכת -קניתי דיסק ניקוי הרצתי אותו וניסיתי ליצרוב גם לא עבד.. יש לי נרו 6 לא עבד חזרתי לנרו 5 לא עבד.. איך אני מזהה כשל פיזי?? פעם פתחתי תמחשב ובדדקתי תחיבורים והכל היה טוב.. אני דיי מיואש .. יש…

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  10. Started by jcdenton1,

איך אני יכול (אם אני יכול) לתכנת את אחד הכפתורים שיפתח לי תוכנה מסוימת? למשל ווינאמפ.

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  11. זה קרה לפני חצי שעה שהוצאתי את הלד מהפינים על הלוח וחיברתי למקום אחר... (הלד שלה HDD מקדימה) אחרי זה שוב קרה ששמתי את הספוג על הרצפה של המארז ולפני כמה דקות זה קרה שבכלל הייתי על המיטה... חשבתי שזה בגלל ששמתי יותר מידי מאוררים על הלוח אז ניתקתי אחד, או שזה בגלל שיש יותר מידי דברים על החוט של ההרדיסק אז חיברתי אותו ליציאה ריקה מהספק.. מה אתם אומרים יכל לגרום לזה אני לא יודע אם זה יקרה עכשיו עוד או שזה הפסיק, מחכה לדעתכם בנושא (:

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  12. Started by Shadowman,

בעיה אצל חבר.... מחשב חדש amd 3000 64bit לוח של abit kv8 guru radeon9600xt זיכרון ddr 500 512mb עכשיו, השאלה, הוא מדליק את המחשב, אחרי כ 5 דקות, הוינדוס קופץ למסך הכחול(מבינים למה אני מתכוון) ואו עושה רסטרט פיתאומי! מה זה לדעתכם?? בעיה בזיכרונות? הלוח אם?

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  13. שלום לכולם, אני קניתי DOCKING STATION לדיסקים קשיחים וגם לכרטיסי זיכרון. המכשיר יכול להתחבר גם ב-SATA וגם ב-ESATA. חיברתי אותו לחשמל, וחיברתי את ה-SATA והכל תקין, אבל עם ה-ESATA הוא לא מזהה אותו. ניסיתי לשנות ב-BIOS את הסוגי כונן מ-IDE ל-AHCI, ואז רק אם אני מכבה ומדליק את המחשב, הוא עולה עם זיהוי של הכונן, אבל לא של הכרטיסי זיכרון. אני עובד עם WINDOWS VISTA ULTIMATE 64 bit. מקווה שתוכלו לעזור...

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  14. Started by 108tomer,

שלום. כרטיס מסך Radeon x1950 pro מסך dell 2007 fp. לאחרונה, כשאני מדליק את המחשב, בזמן שהוא עולה (לפני שמגיעים לוינדוס), על המסך נכתבת הודעה שהוא לא תומך ברזולוציה ושאני יעבור לרזולוציה המקורית שהיא 1600x1200(הרזולוציה שהגדרתי בוינדוס היא 1360 1024x עבדתי ככה במשך שנה לפחות בלי בעיות) בעיקרון לא זה מה שמפריע לי. לאחר זמן עבודה מסויים, המסך מציג הודעת שגיאה ועובר כאילו למצב של sleep (זה לא שבאמת הוא אמור להכנס למצב שינה כי לא נגעתי במקלדת עשר דקות או רבע שעה), בלי שאפשר "להעיר" אותו, גם אם אני מכבה ומדליק. אחרי שזה קורה, המסך מתעורר רק כאשר אני מכבה את המחשב מהכפתור של ההדלקה ומדליק שוב, ואז התופעה חוזרת לאחר כחצי שעה. גם רואים די מוזר. האמת שאני מהמר שזה בגלל הכרטיס מסך. …

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  15. שמעו המחשב שלי היה ממש תקוע אז פירמתטי אותו ... ואחרי שאני מפרמט אז זה כזה צריך לעשות RESET (בינתיים המסך מחובר לכרטיס מסך שלי.) עכשו אני במסך של ה STARTUP ואז אני רואה מלא קווים כחולים כאלה על המסך . בקיצור הWINDOWS עולה (זתאמרת שהכרטיס מסך כן מראה תמונה ) אבל יש בעייה . המחשב לא קורא לי אותו . זתאמרת אני כן רואה את ה WINDOWS אבל המחשב לא קולט את הכרטיס .. תמונה : וזה ממש מוזר כי במנהל התקנים הוא מופיע .. תמונה : * התקנתי דרייבר לכרטיס מסך .. התקנתי גם DIRECT X 9 .. והמעלות בכרטיס מסך בסדר גמור... בכל זאת אני בא להכנס למשחק וזה אומר לי VIDEO CARD DO NOT SUPPORT .. *שאני מגלגל למטה או למעלה בדפדפן אינטרנט זה עושה לי את זה בגלים כזה ממש ממש לאטטט וזה מטריף…

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  16. שבת שלום, לאחרונה שמתי לב שהכונן החיצוני שלי גורם לתקיעות מוזרות בעת עבודה שותפת. אציין כי מדובר בתקיעות רנדומליות של כמה שניות. ניתקתי אותו והתקיעות נעלמו לפחות נכון לעכשיו... האם מישהו ניתקל בבעיה דומה? האם מדובר בתקלה כלשהי אשר מצריכה ניצול אחריות? שאלה נוספת: איך עדיף לשמור על הכונן מנותק - רק בכבל הנתונים או גם לנתק מהחשמל (הכונן מחובר בכבל ESATA) ?

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  17. שלום עשיתי רסטרט במחשב נייד נגעתי בטעות בכתפתור כלשהו הקרסר נתקע ורק מצפצף - להשתיק הצלחתי המחשב קפא לפני הכנסת סיסמה לא מצליחה אפילו לסגור הכפתורים לא מגיבם יש מה לעשות ? תודה

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  18. כאן אפשר להוריד את הקבצים שהוינדוס שומר שמסבירים את התקלה: http://www.megaupload.com/?d=B0SRCA6I http://www.megaupload.com/?d=1CL8KWFD http://www.megaupload.com/?d=74RAC0KH מה זה יכול להיות? Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Locale ID: 1033 Additional information about the problem: BCCode: a BCP1: 0000011C BCP2: 00000002 BCP3: 00000000 BCP4: 82A4614B OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: D:\Windows\Minidump\042310-16036-01.dmp D:\Users\Daniela\AppData\Local\Temp\WER-27019-0.sysdata.xml Read our privacy statement online: http://go.microsoft.com/fwlink/?linki…

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  19. Started by sirsnir,

תופעה שנתקלתי בה די הרבה.לוח אם שעבד,היה מנותק כמה ימים מהחשמל.כשפותחים אותו המסך נדלק ונכנס מייד לSTANDBY. ניסיתי הכל איפוס BIOS , משחקים עם הזיכרונות וכו'. מה שמעניין ,שאם מוציאים את הזיכרונות הוא צועק,משמע שהוא חי. להדלק הוא לא מוכן.יש למישהו רעיון? נ.ב. זאת שאלה לאנשים עם נסיון לא לתשובות כגון "תבדוק אם הכרטיס מסך מחובר עד הסוף" וכו',אנחנו אחרי השלבים האלה...

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  20. שלום, רציתי לדעת איך אפשר לעשות בדיקה כוללת של כל החומרה שלי ולבדוק אם היא תקינה בצורה מושלמת. אשמח אם יהיו בדיקות שלא חייבים בהפעלת WINDOWS. אני רוצה שתכתבו לי בדיקות שעושים ממש במעבדות שירות, כך שבמקום לשלם 120 שקל על בדיקה כללית, אדע לעשות זאת בבית. אשמח אם תכתבו לי לגבי כל רכיב ורכיב, לדוגמא: זכרונות- הבדיקה שעושים עבורה היא התוכנה MEMINFO. כרטיס מסך- וכו' וכו'. לוח אם- וכן הלא הלאה... תודה מראש, אבקש שתחסכו ממני תשובות כמו "לפתוח את המארז ולראות אם משהו שרוף" כי את זה אני כבר יודע.

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  21. Started by or9400,

אהלן, אני מנסה לשתף מדפסות בבית ולא מצליח יש לי בבית מחשב ראשי שאליו מחובר ראוטר + מודם, יש AP(שמגדיל את הטווח של הראוטר) ועוד מחשב נייח שמחובר אלחוטית ל AP. על המחשב הנייח השני שמחבור אלחוטית מחוברות 2 מדפסות שאני רוצה לשתף אותם ברשת אבל אני לא מצליח המחשבים עצמם מחוברים ל HOMEGROUP והקבצים משותפים בנינהם והכל עובד בסדר חוץ משיתוף המדפסות. http://puu.sh/MGhz (תרשים של המחשבים) אשמח לעזרה תודה רבה ושבוע טוב אור

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  22. Started by eyal.vl,

יש לי בעיה מוזרה בכרטיס מסך ,כשאני רוצה לצפות בסרטונים באינטרנט בכמות 4 סרטונים או יותר, המסך מהבהב מס' פעמים ולאחר מכן כבה וחוזר לעצמו ונותן לי הודעה שגיאה 275.33 משהו כזה , המחשב שלח לי את ההודעה הזאת לפני הפירמוט וגם לאחר מכן. יש לציין שבדקתי בגוגל על הבעיה ולא ראיתי פתרון אפשרי ומובן . תמונה של הבעיה. אנה אם תוכלו לכתוב מובן כי אין לי הרבה מושג בחומרה. כרטיס מסך :NVIDIA GeForce 8600 GT וינדואוס :WIN 7 Ultimate * אני לא מצליח להציג תמונה אז אם צריך תגידו לי איך לעשות את זה . תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  23. Started by vaxum,

שלום לכולם יש לי מחשב כבר שנה-שנה וחצי ואפעם לא היה לי תקלות תכניות עם המחשב אבל בזמן האחרון (חודש+) המחשב שלי הפסיק לעבוד כמו שצריך! ניהיה לי FPS נמוך במשחקי מחשב מסכים כחולים (לפעמים 5 פעמים ביום או 3 ברצף) ותוכנות מפסיקות להגיב ( פוטו שופ מפסיק להגיב, מערבל עוצמה, COD4) עכשיו חבר שלי אמר שכנראה הלך לי הדיסק קשיח ואמר לי להחליף ל:http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11985 עכשיו אני לא יודע אם זה קשור אבל המפרט שלי הוא מעבד - intel core 2 quad CPU Q8300 @2.50 GHz 2.50 GHz RAM - 4GB כרטיס מסך - ATI Radeon HD 5700 Series win7 64 bit בבקשה עזרה !

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  24. Started by omer-n,

יי חברה, אני חדש בפורום ,פרסמתי את השאלה גם בפורום קירור כי לא הייתי בטוח איפה קניתי אתמול מחשב חדש בחלקים שהרכבתי לבד (בהיותי טכנאי מחשבים לשעבר ) מפרט כללי: intel q6600 עם קירור סטוק, לוח ip43 של ABIT , כ גרפי geforce 9800gt , ספק של topower 600w. ללא OC כמובן לא חשבתי שיהיו בעיות אבל. . . . . כשהדלקתי אותו בפעם הראשונה קיבלתי הודעת OC FAIL נכנסתי לביוס והטמפ מעבד הייתה 75 מעלות צלסיוס. כיביתי אותו, פירקתי והרכבתי את הheatsink שוב והמעבד עדיין מראה טמפ גבוהות בין 60 ל 70, טמפ' מערכת היא 35 מעלות בממוצע. ממש התפלאתי איך מעבד מתחיל ב65 מעלות כבר על ההפעלה הראשונה המתח שלו נראה לי בסדר 1.2v בערך בbios אני חושב שהבעיה היא בקירור מעבד, משהו שם לא יושב טוב על המעבד אולי צרי…

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  25. המחשב נקנה לפני חודש.. לא יודעי מה הבעיה.. פתאום המחשב היה עושה מעצמו ריסט.. ביטלתי היום את האפשרות שהמחשב יאתחל את עצמו מחדש.. ולפני כמה דקות קיבלתי מסך כחול עם הודעת שגיאה (צריך לעשות ריסט ידני ]= A problem has been detected and windows has been shut toselect safe mode. technical unformation: (0x0000000A (0x7E137D1B,0x00000002,0x00000 001,0x80540990 beginning dump of physical memory physical memory dump comlete. contact your system administrator or technical support group for further assistance אני משתגע, יש פיתרון? עריכה: פתחתי את הקובץ Dump ובקובץ רשום בסוף Probably caused by : tcpip.sys ( tcpip+f567 )

• 6 תגובות
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.