עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by amirusus,

המחשב עבר פירמוט והתקנה מחדש לאחר החלפת לוח אם, מאז כל פעם שאני מכניס דיסק ריק לצריבה אני מקבל את ההודעה הנ"ל (מצ"ב תמונה) וכאשר אני מנסה לצרוב מהמדיה פלייר (שעד לפני הפירמוט עבד מעולה) אני מקבל הודעה כאילו הוא לא מזהה את הכונן של הצורב (מצ"ב תמונה 2) מה עושים ??? (מערכת הפעלה vista hp) תודה לעונים אמיר [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  2. Started by com,

אהלן חבר'ה. הבעיה היא בחיבור מחשב לטלויזיה. הטלויזיה, לגי' פלטרון 21, יש לה כניסת אנטנה, וכניסת AV - RCA (לא מדובר בטלויזית LCD או משהו בסגנון!) הכרטיס מסך של המחשב הוא רדאון 9250. הכל מחובר כמו שצריך, אבל שומו שמיים! רואים רק שחור לבן. שיחקתי בכל ההגדרות. העברתי "תצורות" שידור. (יש שם כל מיני, את כולם ניסיתי. NSTC, וPAL, המון סוגים של PAL. PAL - H ו- B ועוד כמה אותיות.. העברתי אחד אחד בין כל האפשרויות..) מה יכול להיות הפתרון? האם נגיע לפתרון התעלומה? צחי

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  3. Started by EroSenin,

היי. לאחר שהחלפתי משחה ונגעתי בקירור המחשב נידלק ונכבה כעבור שניה ואין לי מושג מה הסיבה לבעיה. יש לציין שהוצאתי את כל הרכיבים האחרים וכרגע זה רק מעבד,לוח,כרטיס זיכרון ומסך וספק. ראיתי קצת משחה zalman stg-1 שאיננה מוליכה אז לא אמור להיות שום סיכון, בכל זאת ניקית עם קיסם אוזניים וטיפה אציטון. על הפינים שבלוח יש גריז בין הפינים.בכל אופן אני חושב שזה כבר ממריחות קודמות שלי. אולי הקירור לא יושב טוב? נשבר לי אחד משני הפינים הלבנים שבכל פינה.אני לא יודע כמה זה משפיע.. ------ מומחים בבקשה לעזור

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  4. Started by ras81,

שלום יש לי בספק מן כבל שנראה כמו כבל של הורקה, שיותא מהספק כוח (זה בעצם כבל שבקצה יש לו לולאה) לאן אני מחבר אותו? במדריך כתוב משהו אבל זה נראה לי מוזר: connect the RTN grounding cable connector to one of the fixing screw-holes of your mainboard (the RTN/GND connection) [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  5. יש לי לוח אם ABIT IP35-E. בביוס הנלווה ללוח האם, בסעיף BOOT ORDER מופיעה האפשרות SATA CDROM. הDVDRW שלי הוא מסוג IDE, ולמרות שהוא מזוהה ופועל מצויין ברגע שהמערכת עלתה, אני לא יכול להשתמש בו עם דיסק התקנה של מערכת ההפעלה (ניסיתי. לא עובד). איך פותרים את הבעיה? חבל לי לקנות כונן SATA רק בשביל זה, ואין לי ממי להשאיל כונן USB חיצוני.

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  6. Started by asaf172,

שלום הכונן קשיח שלי נדפק. חיברתי אותו למחשב השני שלי, וממנו אני מנסה לפרמט אותו ללא הצלחה. איך מפרמטים כונן קשיח שה file system שלו הוא מסוג raw? תודה אסף

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  7. Started by joker8834,

שלום, קניתי HD חדש עם חיבור SATA. התקנתי עליו ווינדוס ואז שאני מתקין את הדרייברים של הלוח אם הוא עושה לי ריסט... אמרו לי שאני צריך להתקין דרייברים לSATA.. יש לי לוח GIGABYTE GA-K8NS NVidia nforce3 250/ATX K8 Socket 754/ AGP 8x מישהו יכול להביא לי דרייבר SATA ללוח הזה? הורדתי אתמול איזה דרייבר אבל שהרצתי אותו היתה לי רק אפשרות להתקין דרייבר לIDE

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  8. שאני משחק חצי שעה במשחקים בערך מופיע לי מסך כחול (קורה המון פעמים) צילמתי אותו הנה אם מישהו יכול להגיד לי מה זה אומר או יותר חשוב מה הפתרון אני אשמח

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  9. היי, אתמול היה קצר וכל החשמל נפל לי בבית לשניה ( היה ברק חזק ביותר ). בקיצור רצתי אל המחשב וראיתי שהוא נדלק ונכבה, נדלק ונכבה ככה בלי סוף, לשניה זורם בו חשמל ולשניה לא ( המסך לא מספיק לעלות בכלל ). זה רק במחשב עצמו, כל שאר המכשירים החשמליים בחדר עובדים כרגיל. שום דבר שאני עושה לא עובד, אז ניתקתי את אספקת החשמל מהשקע ( ע"י הכפתור שיש לי במפצל ). השארתי את המחשב כבוי כי פחדתי שזה יקרה שוב. רק היום פתחתי את המחשב, ושוב הוא נכבה ונדלק, נכבה ונדלק בלי סוף כל עוד אני ממשיך ללחוץ ( לחיצנ ממושכת ) על הכפתור פתיחה/כיבוי שעל המארז. ואם אני לוחץ לחיצה רגילה, הוא נדלק ונכבה בשניה, כלומר הספק לא ממשיך לספק לו חשמל. למקרה שתצטרכו לדעת- הספק שלי הוא enermax liberty 400w, והמארז הוא sun…

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  10. Started by Rock22,

שלום קניתי actic colling twin turbo pro ואיבדתי את המפצל של החשמל. אני לא יכול להפעיל את המאווררים ואני לא יודע מה לעשות... למישהו יש פתרון או שהוא יכול להגיד לי מהיכן אפשר להשיג? הכרטיס מסך הוא HD4890 והיציאות של המפצל הם 07v 012v תודה רבה לעונים

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  11. Started by kip,

כרגע יש לי מחשב שעושה בעיות, המפרט בצד. או שהוא קופא ורק RESET עוזר (תוך כדי משחקים, גלישה או אפילו SPIDER SOLITAIRE?) או שבהדלקה מחפש IDE ואז רושם MEMMORY CONTROLER NA. פתחתי, ניקיתי. לא עזר. אולי חיבורים? מעבדה טובה באזור קריית אונו? שווה להתעסק?

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  12. Started by maxwell10,

האם כשמכניסים את המחשב למצב של sleep אז צריכת החשמל יורדת? כשאני עושה זאת אני שומע את המאווררים עובדים בדיוק באותה המהירות.

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  13. Started by eMo7ioN,

מדובר בהארד דיסק שפעל לפניי התקנה של ספק כוח וכרטיס מסך חדש לאחר ההתקנה אחד ההארד דיסקים לא עובד ההארד הוא של SATA 2 איך אני עושה שהמחשב יקלוט אותו?

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  14. Started by yz101,

יש לי לוח של GIGABYTE מדגם 965P-S3 REV3.3. מדי פעם אחרי שהמחשב נכנס למצב שינה (כלומר אחרי שהצג נכבה אחרי השומר מסך וכד'...) הוא לא נדלק יותר אחרי כן כשמזיזים את העכבר, וכשמנסים להפעיל מחדש, הוא נותן את הצפצופים שלו של POWER ERROR ונתקע כמובן (אין תמונה ואין כלום). הפתרון היחיד שפותר אותו הוא ניתוק של חיבור החשמל הראשי מלוח האם וחיבור חזרה. ניתוק מהחשמל לא מספיק אפילו, ואז אחרי שאני מחבר חזרה וא עולה כאילו כלום לא קרה. מה יכול לגרום לזה כשהמערכת עובדת היא עובדת מצויין? זה לא קשור לחימום אני מאמין. יש לי ספק FSP 350W. האם הACPI SUSPEND TYPE הוא שאחראי לזה? התופעה מתרחשת ראנדומלית, לא מתרחשת שבוע ואז פעמיים באותו יום, ואז חודש לא ואז פעמיים בשבוע. לא חסר לי הספק זה בטוח. וזה…

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  15. Started by FIRE-KID,

שלום.. בפעם הראשונה שלי אני כנראה ארכיב צורב ואני רוצה שזה יהיה בלי פאשלות... טוב.. דבר ראשון אני בודק שיש לי מקום נוסף בלוח שאני יוכל לחבר אותו IDE אם אני לא טועה...(יש 4 מקומות לפי מה שאני זוכר HD ,סידירום, וגם פלופי אם אני לא טועה גם קשור לזה... אז נשאר אחד גם לצורב....) עכשיו לחבר אותו אני יודע.. עכשיו כמה שאלות... 1.צריך להגדיר אותו בביוס ואם כן אז איך? 2.אחרי שאני מרכיב והכל צריך להיות לי עוד כונן ב"מחשב שלי" באופן אוטומטי או שאני צריך לעשות פעולה כלשהיא כדי שיופיע לי גם הכונן של הצורב? 3.האם יש לוחות אם שלא כל הצורבים יכולים להתחבר אליהם? תודה לכולם בבקשה לענות על כמה שיותר שאלות

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  16. זה קרה לפני חצי שעה שהוצאתי את הלד מהפינים על הלוח וחיברתי למקום אחר... (הלד שלה HDD מקדימה) אחרי זה שוב קרה ששמתי את הספוג על הרצפה של המארז ולפני כמה דקות זה קרה שבכלל הייתי על המיטה... חשבתי שזה בגלל ששמתי יותר מידי מאוררים על הלוח אז ניתקתי אחד, או שזה בגלל שיש יותר מידי דברים על החוט של ההרדיסק אז חיברתי אותו ליציאה ריקה מהספק.. מה אתם אומרים יכל לגרום לזה אני לא יודע אם זה יקרה עכשיו עוד או שזה הפסיק, מחכה לדעתכם בנושא (:

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  17. היי חברס, בזמן האחרון חזרתי להשתמש בכונן DVD RW שלי בתדירות גבוהה ושמתי לב שהוא פועל באיטיות בלתי נסבלת למשל שמתי DVD לצריבה במהירות של X16 והצריבה לקחה שעה ו10 דקות. או שהתקנתי משחק במשקל 7GB וההתקנה הייתה באורך של פי 3-4 יותר מהאורך שהייתי רגיל אליו למישהו יש מושג למה לעזאזל אחרי חצי שנה בלבד DVD RW עובד ככה? עוד לא נתקלתי בדבר כזה בחיים. :s05: המודל הוא: gsa-h55n של LG. תודה רבה ליהודים הצדיקים שיעזרו לי.

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  18. Started by uzana2004,

בס"ד מופיעה לי ההודעת שגיאה הבאה: ??ל- Windows Media Player אין אפשרות להפעיל את הקובץ. אם הקובץ נמצא במחשב אחר, ודא שאתה מחובר לרשת. אם הקלדת נתיב, ודא שהוא נכון. אם הבעיה נמשכת, ייתכן שהשרת אינו זמין. מה זה אומר ואיך אני פותר זאת?

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  19. היום עבדתי על המחשב שלי ולפתע המחשב קרס והפעיל את עצמו מחדש אך כאשר הוא הטעין את הXP הוא קרס שוב וחוזר חלילה... יש לציין שזה לא הפעם הראשונה הקריסות האלה אבל עד עכשיו הוא היה עולה חזרה... יש לי ספק של 420W ג'ינרי המערכת שלי: P4 פרסקוט 2800MHZ לוח אם של ג'יגהבייט (פשוט לא רציני). 6600GT 128DDR 200GB 250GB DVDRW CDRW יש לציין שיש עוד כ4 מוצרים מחוברים בUSB אחרי העליה של האקספי יש חלון כחול לחצי שנייה והצלחתי לתפוש מילה אחת מהבעיה והיא "בוט" אולי הבעיה היא בבוט של הכוננים הקשיחים? מקווה שתעזרו לי... תודה

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  20. שלום לכולם, לאחרונה יש לי בעייה עם חיבור כבל HDMI בין המחשב לטלוויזיה: ברגע שאני מחבר את הכבל למחשב מסך המחשב עובר למצב "שינה", כלומר התצוגה נכבית ואין אפשרות להעיר אותו, התצוגה לא עוברת לטלוויזיה, והאפשרות היחידה היא לנתק את הכבל לעשות ריסט למחשב. אם הכבל עדיין מחובר למחשב לאחר האתחול הבעייה מתקיימת שוב: מצב שינה של מסך המחשב ולא ניתן להעיר אותו. ניתוק של הכבל לא מעיר את מסך המחשב, הברירה היחידה היא ריסט. יש לציין שזה התחיל באופן פתאומי, לפני כן העסק עבד מצויין. כרטיס המסך שלי הוא Nvida Geforce GT 610. חשוב לציין שהכבל עצמו תקין, חיברתי אותו למכשיר אחר ויש אות והכל בסדר. האם יש פתרון?? תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  21. הבאתי לו את המחשב עם windos xp pro ואז הוא היתקין לי windox xp home סבבה היתקין לי וזה ניכנסו לי מלא וירוסים עשיתי פורמט החזרתי את הwindosx xp pro שהיה לי וזה עכשיו ביכללללל המחשב עובד לעט נורא ..אני ינסה להסביר את זה..שאני כותב פה מקליד זה לא עושה כלום שאני פותח את מחשב שלי וזה זה עושה קצת בעיות הwinamp ניתקע לא ניתקע רק השיר עובד לעט נורא.. אחרכך שאני מפעיל תוכנת שיטוף slsk נגיד גם זה מעיט ...ושאני מפעיל מישחק הוא ניתקע לי מלא פעמים עד שהוא קולט אותו ועובד חלק.. ומתי שאני נגיד סתם מפעל icq גם השיר ניתקע והעכבר עובד לעט ..אני חושב שהמערכת שלי יכולה להיתפוצץ שוב מה הפיטרוון של הבעייה הזאת......... הוא סתם שם לי פיקס 5200 לוח אם חדש..+256 גיגההרץ 400 מגהרץ מה אני כול לעשו…

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  22. שלום רב אני שם את ההרד דיסק בתור slave על הערוץ המישני (יש לי הרד דיסק נוסף שמכיל את מערכת ההפעלה וכל שאר הדברים) בביוס אני רואה אותו אבל ב"מחשב שלי" הוא לא מופיע , ולעומת זאת הוא מופיע במנהל ההתקנים יש למישהו פה שמץ למה זה? תודה

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  23. Started by אורן נאוי,

שאלה מאוד חשובה החלפתי HARD DISK במחשב שלי שלא התאים עכשיו כשרציתי להחזיר את הישן הוא לא מעלה לי אותו צריך לשחק בהגדרות מה אני אמור לעשות דחוף עזרה ה- HARD DISK הזה זה כל חיי

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  24. Started by The UnKnown,

סורי הייתה לי בעיה לעלות הודעה אז עשיתי בדיקה ופתאום זה כן העלה... בכל אופן הבעיה שלי היא כזאת, האביט שלי [iC-7] הלך לעולמו והחלתי בחיפוש אחר לוח אם חדש כמובן SOCKET 478 עם צ'יפ של 875\865 ואכן מצאתי את הMSI NEO 865P שהוא אחלה של לוח, בסיסי ביותרק קצת באסה שיש לו רק שתי סלוטים לזכרונות אבל בסה"כ סבבה לגמריי [מה גם שבמחיר של 150 שקל אני חושב שזה הוגן] על הדרך אשמח לשמוע את חוות דעתכם על הבחירה שלי בלוח הנ"ל. בכל אופן הלוח מעולה הכל טס באמת פועל חלק הבעיה היחידה שאני חושב שיש לו פאק בסנסור של הPWM המוכר גם כAUX בתוכונת השונות. איך שאני מדליק את המחשב הוא מודד בהם 65C+ שזה ממש לא הגיוני... מה אתם חושבים להתעלם מהעניין כי הכל פועל סבבה..? פאק של הסנסור ? או שבאמת משהו שם נצלה…

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  25. יש לי לוח אם של ABIT מדגם KV8 PRO אם ציפסט של VIA עכשיו אני רוצה להוריד דרייברים מעודכנים לציפסט בתקווה שזה יפתור לי בעיות קריסה ב BATTLEFIELD 2 ואלי אף ישפר ביצועים בכללי כי אני לא ממש מרוצה מהביצועים שלי שהם נחותים לעומת חבר שלי שיש לו מחשב זהה רק לוח אם אחר. עכשיו מצאתי את הדרייברים האלו http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1268 תגידו לי אתם - האם זה הדרייברים הנכונים?

• 7 תגובות
    • 717 צפיות

דיונים חדשים בפורומים