עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. חיברתי אותו דרך כבל ללויין רואים תמונה אבל לא שומעים קול ב VIDEO SYSTEM רשום PAL_B באפור ולא יודע איך משנים ל PAL רגיל או אולי צריך לשנות משהוא אחר וגם השלט לא עובד

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  2. Started by golla,

שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך Geforce 8800 GT 1GB של Gigabyte כל פעם שאני מנסה להריץ משחק מופיעות לי רנדומלית על המסך נקודות אדומות וירוקות מעין מרובע ארכסוני כזה... ומעין ריסט למסך כל הזמן...כאילו הכרטיס קורס או משהו כזה... בבקשה אם למישהו יש מושג מה זה יכול להיות ואיך לפתור את זה אם בכלל... תודה.

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  3. Started by Brownie,

שלום ובוקר טוב, המחשב שלי לא מזהה אחד מהדיסקים הקשיחים- באופן מיסטי, זה תמיד כונן D [או יותר נכון, איפה שאני ממקם את הדיסק בתוך המארז, בslot אם ככה קוראים לזה]. בכל אופן זה כבר פעם שלישית, אז אני שולל את האפשרות שזו בעיה של הדיסק הקשיח עצמו [שהחלפתי פעמיים כבר]. השאלה שלי היא מה זה יכול להיות? בעיה במארז? בספק? בכבלים?? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  4. Started by silky,

הכונן מדגם ST31500541AS (להלן לינק לאתר של סיגייט: http://www.seagate.com/www/en-us/products/desktops/barracuda_hard_drives/barracuda_lp/) הוספתי תמונה מניהול הדיסקים. אגב הוא מזוהה ב Device Manager ככונן SCSI (הדגם המתאים-הוספתי תמונה מספר 2), מצד שני ה 103UJ שלי גם מזוהה כ SCSI ואין איתו בעיות. פתרון? תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  5. Started by shm01,

האם ניתן מגלקסי s6 שמקבל אינטרנט דרך הוויפי לתת אינטרנט למחשב נייח? דרך כבל usb אולי? למחשב נייח אין כרטיס רשת והמכשיר מקבל אינטרנט דרך הוויפי אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  6. Started by mat23,

היי, יש לי כרטיס מסך Geforce 2070 super galax, המחשב שלי מחובר לטלוויזיה, כשאני מחבר מסך שני המחשב לא מזהה אותו. השתמשתי ב- DDU כדי להסיר את כל הדרייברים, הדלקתי את המחשב והשארתי רק את המסך השני מחובר, והתצוגה עלתה כמו שצריך, במהלך ההתקנה מחדש של הדרייברים איבדתי את התצוגה, חיברתי את הטלוויזיה לכרטיס מסך והתצוגה חזרה רק בטלוויזיה, האם הבעיה היא מהמסך או שיכול להיות שהיא מהכרטיס מסך? עריכה: כשאני מחבר את המסך למחשב נייד גם לא מופיעה תצוגה, ועם הטלווזיה כן מופיעה

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  7. Started by הילה2000,

שלום המחשב הנייד היקר שלי הזדקן והתעייף, אז לפני שאני קוברת אותו ורוכשת חדש אשמח לברר אתכם, האם ניתן איכשהו לשדרג אותו כדי לשפר את ביצועי המחשב לגלישה באינטרנט? נתונים טכניים Device DELL Precision M4800 15.6" Processor Intel(R) Core(TM) i7-4800MQ CPU @ 2.70GHz 2.70 GHz Installed RAM 8.00 GB System type 64-bit operating system, x64-based processor Edition Windows 10 Home Version 21H1

8. Started by טלי אוחנונה,

9. Started by iMeash,

היי, אני מנסה להפעיל TPM 2.0 דרך הביוס וכשאני עושה את זה המערכת הפעלה לא עולה ואני נזרק שוב לביוס. מעבד - ryzen 5 3600 לוח אם - B450 AORUS M עקבתי אחרי הסרטון הזה בכדי להפעיל ואחרי שעשיתי הגדרות כמוהו הווינדוס לא עלה לי. החזרתי את ההגדרות לקדמותן לבינתיים והווינדוס חזר לעלות, אך הבעיה שלי לא נפתרה למישהו יש רעיון?

10. Started by ASUSN550JV,

שלום נתקתי אתמול בשגיאה 0xc000000e מערכת ההפעלה לא עולה. אחרי שאני מזין את הפקודות ; bootrec /fixboot אני מקבל access is denied בlist partition של הדיסק קשיח לא מופיע לי מערכת ההפעלה .

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  11. Started by Dubek,

שלום. יש לי מחשב נייח שיש לו כבר כמה שנים. הוא משמש כמחשב המחובר לטלויזיה (מסך דרך hdmi בלבד). לאחרונה, המחשב נתקע הרבה לפני ביצוע בוט. רק אם אני נותן לו לנוח יום יומיים הוא עושה בוט ואז עובד בסדר בדרך כלל. מה יכולה להיות הבעיה? תודה נמרוד

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  12. שבת שלום חברים אנא נסו לעזור לי אתמול עשיתי נקיון יסודי של המחשב שאחריו: 1.בהדלקה המסך לא היה נדלק ומציג את ההודעה: entering power save ונשאר במצב stand by .ובלחיצה על כפתור ההגדרות במסך היה מציג הודעה שאין אות מכרטיס המסך no signal from video card (מסך dell 2407 wfp) מחיפוש בגוגל התברר שהבעיה נפוצה למסכי דל (אם הבעיה אכן במסך) 2.אחרי ששיחקתי קצת בכפתורים של המסך הוא פתאום חזר לעבוד אבל בכל הפעלה מחדש עדיין רושם את ההודעה entering power save 3.בנוסף בזמן שהמחשב היה במנוחה מוחלטת שמעתי את מהירות המאוורר של הכרטיס מאיץ ומבדיקה באוורסט גיליתי שהוא הגיע ל96 מעלות! 4.הוצאתי את הכרטיס פירקתי אותו ניקיתי את המאוורר שלו מאבק ולכלוך אבל את הגוף קירור לא פירקתי. כשהחזרתי והדלקת…

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  13. Started by רועי כודרה,

שלום לכולם. יש לי בעיה עם כוננים קשיחים אחד עם הווידוס והשני ריק בלי ווינדוס שאני מחבר תשני בלי הווינדוס משום מה המחשב לא רוצה להעלות תווינדוס מהדיסק הראשון והוא אומר : missing operating system. כשאני מוציא את הדיסק הווינדוס עולה כל טוב ויפה. ניסיתי לשחק עם הג'מפרים וכל דבר שעלה על דעתי . אבל תמיד המחשב ניסה לקרא תתוכנה רק מהדיסק הקטן ללא הווינדוס לא משנה איך הוא היה מחובר או מג'ומפר, התקנתי מערכת הפעלה בו, הווינדוס עלה והותקן בכונן G עכשיו רק ככה הדיסק עובד שמותקן בו ווינדוס, הווידוס תמיד עולה מימנו ולא ממה שיש בכונן C בדיסק הגדול שאני מוציא אותו אז הווינדוס עולה מC כרגיל, לא יודע אם זה קשור לסוג הדיסקים אם כן אז הסוג של הדיסק שהבאתי הוא :WD CAVIAR 33200 ה…

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  14. שלום חיברתי הארד דיסק SATA והאייקון של הסרת חומרה בטוחה מופיע לי ושם יש את ההארד דיסק (כאילו הוא כונן זמני) חייב לסדר את זה מהר בבקשה בבקשה עזרה.

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  15. Started by ranyr,

הוינדוס לא מזהה אותו אז התקנתי דריוורים וזה לא עובד, נראה לי שהוא מת אבל אני לא רוצה סתם לזרוק... איך אני קובע מוות? (דופק...נשימה...) לא ראיתי איזה חלק שרוף או דברים כאלה...

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  16. אחרי כחצי שנה של יציבות מופתית, התקלתי לקבל BSOD-ים, ארבעה בשבוע האחרון ושניים מהם היום. הראשון היה PFN_LIST_CORRUPT, השניים הבאים MEMORY_MANAGEMENT והאחרון a driver corrupted pool memory used for holding pages destined for disk . זה לא מוצא חן בעיני... מה יכול לגרום לזה? המחשבה הראשונה היתה בעיית חומרה: בחודש האחרון החלפתי מעבד, אבל כמה שעות של Prime95 הראו שהוא יציב. החלפתי גם זיכרון, אבל כמה שעות של Memtest86+ לא איתרו שום תקלה. אפשרות אחרת היא תוכנה: באותה הזדמנות התקנתי מחדש את Windows, עם כמה הבדלים לעומת ההתקנה הקודמת - לא התקנתי את דרייברי ה- IDE של nForce4 והתקנתי גירסה עדכנית (בזמן ההתקנה) של הדרייברים של ATI. עוד תוכנות עם פוטנציאל בעייתי הן Daemon Tools 4…

17. Started by Plumber,

המערכת שלי: Intel P4 2.6 GHz עם אובר קלוק ל2.98 R9800 Abit IC7 G OCZ PC4000 512mX2(1GB) אז ככה: הכל התחיל לפני כשנה (החופש הגדול של שנה שעברה ליתר דיוק), שיחקתי להנאתי באטלפילד 2 על הגדרות בינוניות ורץ חלק על 100 FPS. שהתחילו הלימודים הפסקתי לשחק וחזרתי אחרי חודש וגיליתי שלא רק שאני לא מריץ אותו על הגדרות בינוניות חלק, אני מריץ אותו על הגדרות נמוכות ויש לי בסביבות ה70 FPS. ניסיתי במהלך הזמן הזה כל מיני תוכנות וכל מיני דברים וכלום לא עזר. עשיתי בדיקה ב3DMark03 יצא לי 5253 עשיתי גם בדיקה ב Aquamark GFX:5445 CPU:9458 סה"כ: 42301 כמה דברים נוספים: 1)פירמטתי מאז את המחשב 3 פעמים ולא עזר 2)עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך בעבר, אבל כששיחקתי בחופש הגדול הייתי בלי האוברקלוק תודה לעוזרי…

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  18. Started by SendaRider,

אוקיי אנשים יש לי GeForce 8800 GTs 320 וכשאני נוגע בו הוא חם טיליםם .. אבל ממש! המאוורר עובד והכל טוב ואני לא יודע מה לעשות! אני גם לא יודע איך לבדוק טמפרטורה ! תעזרו לי !

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  19. שלום, יש לי את הלוח אם כפי שרשום בכותרת, אבל יש לי בעיה חמורה מאוד. כל פעם שאני מתקין את הדרייבר הכללי ללוח אם המחשב קורס למסך כחול , ניסיתי להתקין גם מהדיסק וגם מהאינטרנט. אני ממש נואש ולא יודע מה לעשות פירמטטתי כבר איזה 6 פעמים (נימעס) מישהוא יודע איך לפתור את זה. תודה מראש לעוזרים, מחכה לתשובות מהירות כי אני אל המחשב של אחותי ולא יודע מה לעשות. האם אני יכול להתקין את הדרייבר לכריס מסך וכו' בלי להתקין את הדרייביר ללוח אם קודם??

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  20. Started by spastic,

שלום קיבלתי לוח אם חדש עכשיו יש לי בעיה מוזרה שהשעה בשעון לא מעודכנת כשאני מבקש שיעדכן דרך וינדוס הוא אומר שיש טעות כשאני מעדכן מנואלי הוא עובד לאט תהיתי עם זאת בעיה בסוללה של הלוח אם אך זה משונה כי הוא חדש נ.ב לוח אם של אסוס P4P800 i865PE ועוד שאלה האם יש דרך לדעת בן כמה הלוח אם חוץ מלחפש את התאריך על הלוח אם? תודה

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  21. Started by most,

שלום, מקווה שאני בפורום הנכון. לעניין: מותקנים אצלי dvd rom ו dvd rw המערכת(xp pro) מזהה את הכוננים. אבל כשמכניסים דיסק לאיזשהו כונן הוא לא מזהה שיש דיסק וכמובן לא ניתן להפעיל כלום (כותב שאין דיסק....נא להכניס דיסק) שאר המחשב עובד תקין ניסיתי הסרה של ide primery וגם secndery וזה לא עזר. מודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 670 צפיות
  22. אתמול התקנתי רשת אלחוטית חדשה בבית עכשיו השארתי את המחשב פתוח בלילה..ושקמתי היה לי מסך כחול והיה רשום בו שחומרה חדשה הותקנה וזה ויש בעיה וצריך לעשות ריסט עשיתי..וכל כמה שעות זה קורה עוד פעןם... ושהמחשב נפתח ואז רשום "ברוך הבא" מופיע לי משהו עם לעדכן את הוינדוס כי עוד 3 ימים זה יופיע שוב ההודעה ... הוינדוס שלי הוא XP PRO והוא מקורי יש לי את הדיסק ההתקנה... אחרי זה זה נותן לי לבחור או כן או לא...אני בוחר כן... זה מביא אותי לחלון: כדי לסייע בהקטנת התופעה של תוכנות פיראטיות נא בצע הפעלה של עותק WINDOWS שברשותך כעת. הפעךה באינטרנט היא קלה ומהירה. אינך חייב לספק מידע אישי או פרטים אישיים לגביך . האן ברצונך להפעיל כעת את WINDOWS? - כן, ברצוני לבצע הפעלה של WINDOWS באינטנרט כעת. …

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  23. Started by October,

אנשים בבקשה אני לא מצליח לעבוד ככה המחשב כל הזמן נתקע, אני יתן לכן רקע: אוקי הלוח אם דבר ראשון חדש אז אני לא חושב שזאת והוצאתי סטיק סטיק של זיכרון ועדין המשיכה הבעיה אני כבר לא יודע מה לעשות המחשב פשוט נתקע פתאום או עושה מסך כחל וזה קורה בדרך ככל שאני מפעיל מדיות כמו מוזיקה או סרטים אבל לא בהכרח פשוט שאני מפעיל מוזיקה או סרט זה קורה יותר מהר, יש לי לעבוד על המחשב איזה חצי שעה שעה עד שהוא נתקע שוב ותישללו את בעית החום או משהו כזה כי המשחב שלי 30 מעלות אנשים בבקשה אני כבר לא יודע מה לעשות זה ממש מתסכל תודה לכל מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  24. הפעלתי כמה קבצי MPG בWINAMP ופתאום באחד המחשב קפא והיה צפצוף\צליל תקיעה ארוך מהמחשב שלא נפסק עד שאתחלתי. אני חושד שזה ההרדיסק מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  25. Started by Atlon-Xp,

אני מתכוון שאני מפעיל את המחשב אז הווינדוס עולה והכול ואז לוקח לו זמן להגיב למשל שאני פותח משהו את START ועד שהוא נכנס לאתר וכו'... שאני פותח עוד דף אקספלורר זה לוקח זמן ויש לי מחשב חזק לא מזמן קניתי אותו,יש לי את הפיירוול של הווינדוס מותקן עשיית סריקה אתמול נגד SPYWARE בתקווה שזה יעזור אבל זה לא ממש עזר... היה לי בWindows task manager משהו שנקרא Starwind משהו יש המשך אך אני לא יודע מזה... ביטלתי את זה איך שהו לא זוכר איך אך זה לא עולה (בנתיים),יש לכם הצעות לסריקה מחיקה של דברים שיכולים לרפא לי את הווינדוס?

• 2 תגובות
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.