עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by duk4u,

אני מנסה לפרמט מחשב פנטיום 4 .למרות שהגדרתי לו לעשות בוט מהסידי, ואני מכניס את הדיסק של הווינדוס xp אחרי שאני מדליק את המחשב הוא חוזר לחלון הדוס ששם מציין את החומרה. ויש לי רק אפשרות אחת והיא - Press F1 to Run SETUP . אז הגדרתי לו בוט מפלופי ונסיתי להתקין את הווינדוס דרך 6 בוט דיסקטים. היצלחתי לפרמט את מחיצת c וכשתחיל העתקת קבצים של הווינדוס בעמצע זה תמיד מפסיק מוציא לי הודעה שאין אפשרות ליטעון קבצי dll מסויים. למרות שהתקנתי לא פעם מאותו דיסק את מערכת ההפעלה. אני רוצה לציין דבר נוסף, שעולה חלון הדוס הראשון הוא כותב לי - CMOS Date/Time Not Set האם יש לזה משמעות? ממתין לתגובתכם בתודה מראש. הערה נוספת, שאני מנתק את המיקלדת אז הכל בסדר. שהדיסק מערכת ההפעלה בכונן ואני מדליק את…

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  2. שלום. היום עודכן המחשב שלי אוטומטית, בעדכון ארוך של חלונות 10. עכשיו אני מגלה שכל קבצי הוורד הפכו לאופיס אופן XML, ובלחיצה כפולה הם נפתחים לא בוורד, אלא בכתבן. מה אפשר לעשות ? תודה.

3. Started by insane95,

אהלן, לקחתי את המחשב של אחיין שלי בשביל לנסות ולתקן אותו. עכשיו, כשאני מדליק את המחשב לא רואים כלום על המסך. נראה כאילו הוא נדלק רגיל אבל לא רואים כלום. - בדקתי את המסך מחשב אחר, והמסך עבד. - החלפתי בין 3 כרטיסי מסך ועדיין לא עובד. אשמח לעזרה

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  4. זה בקטנה נכון?=)

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  5. קניתי מחשב חדש..והייתה לי בעיה מוזרה היום..קודם כל הייתה הפסקת חשמל..אבל אני לא בטוחה שזה קשור כי המחשב היה מכובה עוד מאתמול בערב..אבל היום כשחזרתי מהעיר..אז שמתי לב שהמחשב מכובה אבל המנורה של המודם דלוקה..יש לי מודם WOW אפור בהיר קטן... ויש שם 3 מנורות ו רק הראשונה הייתה דלוקה, והיא תמיד מכובה כשהמחשב מכובה.. למה.? הייתה לי בעיה דומה לפני מספר שבועות עם ג'ויסטיק ..יש בו כפתור אור קטן שכאילו מראה מתי הוא מחובר ומתי לא..ובמחשב הישן כשהמחשב היה מכובה, המנורה של הג'ויסטיק הייתה גם מכובה.. אבל במחשב החדש המנורה הייתה דלוקה.. מה הבעיה? בבקשה תענו לי..

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  6. מייקרוסופט הוציאו משהו שהם קוראים לו Mouse and Keyboard Center (החליף את ה-IntelliPoint ו-IntelliType) למי שמכיר. העניין הוא שהתוכנה החדשה מסרבת להכיר בקיומם של מוצרי מייקרוסופט במחשב שלי. ניסיתי להחזיר את הדרייברים הישנים - גם זה כבר לא עובד. יש לציין שהחומרה שלי נמצאת ברשימה של המוצרים הנתמכים ע"י הדרייברים החדשים ולפני שהתקנתי את Mouse and Keyboard Center (שהגיעה בעדכוני מערכת ההפעלה) הכל עבד מצוין. Wireless Optical mouse 2.0A Wireless Multimedia Keyboard 1.0A למישהו יש רעיון למה זה קורה? הצעות?

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  7. Started by VL,

תראו יש לי ספק...שאני מחבר את שתי הכבלים (של המחשב ושל המסך) לספק הוא עושה כזה כמו רעש של קצר , ז"א לא קצר , כמו כזה טזטזטזטטז במגע כזה שהוא נוגע קצת , ממה זה ? *בספקים אחרים הוא לא עושה לי את זה * והכונן קשיח שאני מדליק את המחשב...אחרי כמה שניות הוא עושה לי כמו שתיים שלוש כאלה "טיק" והמחשב מתכבה. מה זה יכול להיות ? ד"א...יש לי ספק עם חיבור אחד , רק של המחשב...מה אפשר לעשות עם זה? כי צריך גם את ההוא של המסך...אפשר לעשות איזה קומיבנה עם זה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  8. יש לי בעיה בחלק מהאתרים עם IE11 הוא לא מציג את כל האתר בצורה נורמלית, יש לי נתב TP-LINK 1043ND V2.1 עם קושחת LINUX מסוג GARGOYLE V1.8.1 האחרונה, וגם מודם HOTBOX של HOT, בעיית התצוגה מתרחשת בכל המחשבים בבית, אלחוטי וקווי. בשאר הדפדפנים גוגל כרום ומוזילה פיירפוקס אין בעיית תצוגה, רק ב IE11 וזה משהו ששמתי לב אליו לאחרונה, חשבתי שיש קשר כלשהו לצורה שבה הדפדפן מתרגם את האתר מבחינת DNS או בעיית DNS בנתב אך הגדרתי את הכתובות ידנית וניסיתי גם שרתי DNS חלופיים אך ללא הועיל. מישהו מכם נתקל בתופעה מוזרה זו? צירפתי תמונת מסך להמחשה, שימו לב שהחלק העליון של האתר לא מופיע כלל. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  9. לא משנה, זה היה ממש מוזר אבל שחזור להגדרות יצרן של הביוס פתר את הבעיה. תודה בכל מקרה =P

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  10. Started by must_fake,

היי חברה... יש לי לוח שהביאו לי ואני חייב לדעת איזה חבר הוא והכל עליו.... יש איזה תוכנה שאומרת עליו הכל ??? איזה AGP? מהירות הבאס...? איזה כרטיס קול זה ...?

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  11. עשיתי הכל, בביוס בדקתי ההארדיסק מוגדר שאם יש לו אפשרות ל-UDMA אז היא תופעל, הורדתי תוכנות מהאתר של WD היה כתוב שם UDMA MODE 5 ACTIVE, כשאני מפעיל את המחשב בטבלה הזאת שיש למעלה, כתוב על ההארדיסק LBA, ATA 100 (את ההמשך לא זוכר) ככה שהביוס כן מזהה UDMA, רק הוינדוס המסריח הזה לא מסכים לצאת מ-PIO. הדגם של ההארדיסק הוא WD400BB. תודה. תוספת קטנה, ניסיתי להסיר את הדרייברים של ה-primary ide channel ב-XP אחרי ההסרה לא הצלחתי להתקין אותו מחדש, כל פעם אני מקבל הודעת שגיאה שאי אפשר להתקין את ה- HDC, הדרייבר לא מתאים לפלטפורמה. help !!!

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  12. Started by -AKEL-,

בטוח מישהו פה יודע למה זה... קניתי הארדיסק חדש של 250 G אבל... כשאני מסתכל ב-Management אני רואה שהוא 232.88 G למה זה??? לאן נעלמו 17.12 G????

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  13. היי, לוח האם שלי:ASUS P8Z68-V PRO. ​ כרגע הזיכרונות הקיימים שלי:(Crosair XMS DDR3 1600MHZ 8GB Kit CL7 (4*2GB. הזמנתי זיכרונות חדשים,שהם:(Crosair Vengeance 32GB Kit DDR3 1600MHZ CL9 (4*8GB. 1.האם לפני ו/או בזמן החלפת הזיכרונות הקיימים,בחדשים - צריך לשנות הגדרות כלשהן בBIOS (תיזמונים וכדומה...),במידה וכן אזמתי,צריך לשנות הגדרות אילו? 2.האם בגלל הגדרות לא נכונות בביוס,יכולות להופיע שגיאות (ERRORS) רבות - בבדיקת הMEMTEST? תודה רבה מאוד מראש .

14. פירמטתי את המחשב דרך המסך הכחול. אחרי הריסט הוא חזר למסך כחול,טען את הקבצים ואחרי הטעינה(שבו אני נדרש ללחוץ על F8) המחשב מתכבה. מה עושים? תודה רבה.

15. Started by roni18,

המקלדת במחשב הנייד מציגה צמדי אותיות כאשר אני מקליד אות אחת. מדובר באותיות מסוימות בלבד.כמו כן אין אפשרות הקיש BACKSPACE ואת הספרה 4 .ניסיתי לנקות את המקלדת עם AIR DUSTER ללא שיפור.מה עושים? מדובר במחשב נייד. תודה.

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  16. Started by ekmo,

שלום. רכשתי לאחרונה צורב DVD מתוצרת ASUS בחיבור SATA. כאשר אני מפעיל את המחשב לאחר שחיברתי את הצורב הוא נתקע בחלון הפעלת הווינדוז (היכן שיש את הלוגו של ווינדוז עם ריבועים כחולים קטנים שרצים על המסך). יש לציין שהצורב מזוהה ע"י הלוח, אני רואה את זה בזמן הפעלת המחשב. נאמר לי שייתכן וזה נוצר כתוצאה מצ'יפסט לא מעודכן או משהו דומה. אם זה עוזר אז לוח האם שלי הוא AMD Athlon 64bit מתוצרת GIGABYTE דגם GA-K8NF-9. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  17. באקס פי ניתן היה לגרור תקייה ולשים אותה לצד תקייה אחרת והתקייה זזה וככה הייתי מסדר תקיות כמו באייפון אתם שמים תקייה מימין לתקייה היא זזה ומפנה מקום לתקייה שאתם רוצים... בווינדוס 7 לא ניתן עשות זאת... יש פיתרון לזה ? או דרך ? מקווה שהבנתם...

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  18. Started by gif,

היי המחשב שלי פתאום קיבל מסך כחול עם הודעת השגיאה הבאה: page_fault_in_nonpaged_area הייתי שמח ותנתחו לי את קובץ המינידאמפ בשביל שאוכל לדעת מהו מקור הבעיה. בברכה, GIF. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  19. כל כמה פעמים שאני מדליק את המחשב, הוא לא נדלק, המאוורר מנסה להתחיל להסתובב ומפסיק רק שאני משנה את שקע החשמל, הוא נדלק והכל טוב עד לפעם הבאה, שבא צריך לשנות שוב שקע חשמל, או לפעמים עובד רק להוציא ולחבר שוב. מה זה יכול להיות?

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  20. Started by gooz,

שלום כולם אני מרכיב עכשיו את המחשב ויש לי כמה שאלות 1) אין לי עוד הארדיסק מוכן למערכת כיוון שיש לי עוד לצרוב לפני שאני מפרמט לו כונן ומרכיב, השאלה שלי האם אני יכול להפעיל את המחשב ללא כוהן קשיח ולראות משהו? ואם כן איך אדע אם הכל תקין ומורכב? 2) הרכבתי בינתיים לוח, מעבד, זיכרונות, ספק, כ. מסך, DVD, פלופי זכרונות, קירור למעבד ומאוורריי מארז, אחרי כל אלה אני יכול לחבר את הפאנל של כפתורי ההפעלה ולנסות להפעיל (כמובן אחרי שאני מחבר את כל כבלי המידע והחשמל הנצרכים) ? 3) כל הUSB ושאר הדברים של הפאנל גם צריך לחבר כדי שזה יפעל קראוי רק לבדיקה? תודה

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  21. שלום לכולם, יש לי כונן SSD(כונן C) בגודל של 118 ג'יגה . הבעיה שלי היא שכאשר אני מסמן את כל מה שיש בכונן ולוחץ Properties אז כתוב שכל מה שיש שם לוקח 49 ג'יגה ובחשבון פשוט 118 פחות 49 יוצא 69 ג'יגה אבל כאשר אני מסתכל ב my computer כתוב שיש לי 35 ג'יגה ולא 69. השאלה שלי היא: לאן נעלמו או איפה מתחבאים 34 ג'יגה שאמורים להיות פנויים. בסך הכל אמרתי שאני לא ארד מתחת ל50 ג'יגה כדאי שהביצועים יהיו טובים(לא בטוח שזה נכון אולי אפשר פחות מזה אני פשוט לא מבין בזה) תודה מראש לכל המגיבים

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  22. Started by October,

אנשים בבקשה אני לא מצליח לעבוד ככה המחשב כל הזמן נתקע, אני יתן לכן רקע: אוקי הלוח אם דבר ראשון חדש אז אני לא חושב שזאת והוצאתי סטיק סטיק של זיכרון ועדין המשיכה הבעיה אני כבר לא יודע מה לעשות המחשב פשוט נתקע פתאום או עושה מסך כחל וזה קורה בדרך ככל שאני מפעיל מדיות כמו מוזיקה או סרטים אבל לא בהכרח פשוט שאני מפעיל מוזיקה או סרט זה קורה יותר מהר, יש לי לעבוד על המחשב איזה חצי שעה שעה עד שהוא נתקע שוב ותישללו את בעית החום או משהו כזה כי המשחב שלי 30 מעלות אנשים בבקשה אני כבר לא יודע מה לעשות זה ממש מתסכל תודה לכל מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  23. תופעה שקרתה לי כבר פעמים אני חושד בכרטיס מסך אך לא בטוח. כשהמחשב נמצא לדוגמא לא פעיל (דלוק כל הלילה אך המסך כבה לאחר 10 דק') למחרת בבוקר כשמזיזים את העכבר ואו מקלדת המסך לא מתעורר למרות שהמחשב דלוק. התופעה לא קורת כל הזמן אלא נראה לי כל כמה ימים. אני חושד בכרטיס המסך אך אני לא בטוח. בכרטיס הקודם שלי זה לא קרה. דרייבר מעודכן. מע' עברה פירמוט והתקנה מחדש. (ויסטה) ספק כוח הוחלף. התופעה חוזרת גם עכשיו.

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  24. Started by dragonXxX,

אם רשמתי את זה נכון.. אז זו הבעיה שלי..: graphics media accelerator אני משתגע, תעזרו לי אם אתם יודעים, כל פעם שאני מפרמט יש לי בעיה אחרת עם הדיסק של הלוח אם ועכשיו כשפרמטתי זה לא מתקין לי את * graphics media accelerator * directx 9 * High Definition audio bus driver בקשר לאחרון אני לא בטוח כי נראה לי שהצלחתי להתקין בעזרת הורדה מהאתר של intel.. אז כן, יש לי intel לוח אם 915gev וניסיתי את ההורדות מהאתר של אינטל, directx אי אפשר משם אפשר רק מהאתר של microsoft אבל אתם יודעים למה אני לא יכול משם.. ואת הגרפיקס, זה רושם לי שחסרים קבצים או שהקבצים פגומים.. תודה רבה רבה לעוזרים.. (ואל תתנו לי קישורים להורדה מאינטל כי כבר ניסיתי..)

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  25. שלום, רציתי לדעת איך אפשר לעשות בדיקה כוללת של כל החומרה שלי ולבדוק אם היא תקינה בצורה מושלמת. אשמח אם יהיו בדיקות שלא חייבים בהפעלת WINDOWS. אני רוצה שתכתבו לי בדיקות שעושים ממש במעבדות שירות, כך שבמקום לשלם 120 שקל על בדיקה כללית, אדע לעשות זאת בבית. אשמח אם תכתבו לי לגבי כל רכיב ורכיב, לדוגמא: זכרונות- הבדיקה שעושים עבורה היא התוכנה MEMINFO. כרטיס מסך- וכו' וכו'. לוח אם- וכן הלא הלאה... תודה מראש, אבקש שתחסכו ממני תשובות כמו "לפתוח את המארז ולראות אם משהו שרוף" כי את זה אני כבר יודע.

• 0 תגובות
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.