תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
יש לי 2 מערכות הפעלה על המחשב.... עכשיו הבעיה היא שהראשית היא VISTA והמשנית היא 7,ולפעמים אני עושה ריסט, המערכת הראשונה שעליה הוא "עומד" היא ה-7 וכדי לבחור את הVISTA צריך מקלדת ישנה ולא USB,וכל פעם אני צריך לחבר את המקלדת מהמחשב השני,וזה מעצבן,חוצמזה שאני רוצה שהויסטה יהיה ראשון ולא ה-7..... מה צריך לעשות ?....
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני מפעיל את המחשב והוא כותב שיש לי בעיה עם המוניטור (תמונה ראשונה) אחר כך אני נכנס לביוס הוא כותב שיש משהו עם המעבד - זה לא נראה לי כי אני באוברקלוק תראו (תמונה שנייה). לאחר מכן אני נכנס לאיפה שמראים את הטמפרטוקה והוא מראה לי שהמעבד על 100+. עוד בעיה היא כשאני מזיז את הכפתורים בביוס אז הוא נתקע ולא מגיב. למישהו יש פתרון? מה יכולה להיות הבעיה? איך אני יכול להוריד את הטמפרטורה בלי משחה כי אין לי כרגע. למרות שזה לא נראה לי הגיוני.
-
- 7 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי בעיה שממש ממש מעצבנת אותי עם העכבר יש לי עכבר חדש של לוג'יטק MX 500. וקורה לי שאני יוצא ממשחקים נגיד אחרי שאני יוצא מהמשחק קול אוף דיוטי אז ברגע שאני חוזר לשולחן עבודה אז החץ העכבר נעלם לי! אבל העכבר עצמו לא נעלם כלומר אם אני מזיז את העכבר אני רואה שהעכבר כביכול מסמן משהו אבל אני לא רואה את החץ שלו. היא תמונה לדוגמא אחרי שאני יצאתי מהמשחק call of duty אני לחצתי במקלדת על מקש הווינדוס כדי לפתוח את תפריט ה"התחל" אתם רואים שמשהו מסומן בתפריט ההתחל אבל איפה החץ של העכבר??? זאת הבעייה שלי... מישהו יכול בבקשה בבקשה בבקשה לעזור לי... תודה רבה רבה P: http://planet.nana.co.il/gazu/mouse.JPEG
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
מה אני יגיד לכם ? הרבה פורומים עברתי, חדרים במירק ואנשים ניסו לעזור לי ואף אחד לא הצליח אז חזרתי עם הזנב בין הרגליים לבקש עזרה נואשת.. הTV OUT שלי לא עובד, אני מחבר את כל הכבלים כפי שצריך, ושאני נכנס להגדרות כרטיס-המסך הטלווזיה מסומנת באייקון של "לא מחוברת" אני מתשגע מזה, אנשים מכל העולם ניסו לעזור לי ולא הצליחו עריכה : גיליתי שהכרטיס מוציא PAL והטלווזיה כתוב עלייה NTSC PLAYBACK, האם זאת יכולה להיות הבעיה ? (תגידו זה נכון שהוא ירד מפס יצור?)
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
באנטי וירוס 32nod . האם האנטי וירוס עושה את העבודה שלו לבד- סורק ומוחק לבד? או שצריך להפעיל את הסריקה מדי כמה ימים?
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מחשב נתקע בזמן משחקים. עשיתי בדיקת מאמץ ב occt 4 וקיבלתי פלט ללא שגיאות, אך יש קפיצות ב 12v- . מחשב : amd 965 140w כרטיס מסך gtx 470 hawk זיכרונות : kingston 2 x 3GB ספק : chieftec 550w קירור מעבד : mugen 3 יש רעיונות מה עושים ? מצורפים דוחות של OCCT תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם pc parthrt ap133tas3-t205c הלוח לא קורא pci ל pci מחובר כרטיס מסך(המסך עובד) וכרטיס רשת אלחוטי. שניהם מופעים במנהל ההתקנים עם סימן שאלה. הדריברים מותקנים. מה עושים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעי'ה מוזרה במחשב... מתי שאני מחבר את שני הצורבים או רק אחד מהם הווינדוס נתקע בהפעלה איפה שהקוביות הכחולות האלה עוברות, הנה פה: זה מה שמחובר אצלי במחשב: מאסטר 1: דיסק קשיח מאסטר 2: דיסק קשיח מאסטר 1: צורב רגיל מאסטר 2: צורב די וי די SATA: דיסק קשיח קניתי כבל IDE חדש.. נראה לי שככה קוראים לו.. בקיצור, זה: וואי אני מפציץ היום בתמונות חחח בקיצור גם אחרי שחיברתי את ה IDE החדש זה עדי'ין נתקע.. מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה? בבקשה אל תגידו שזה הלוח.. אין לי כוח לעוד החלפות..
-
- 8 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום! המחשב שלי סובל מבעיה כבר שנתיים שלא הצלחתי לפתור, רק שלאחרונה המצב החמיר... הבעיה מתחלקת לכמה בעיות. תחילה, לפעמים שאני פותח את המחשב המחשב נדלק לכמה שניות (המסך נשאר סגור) ואז נכבה... וממשיך ככה עד שאני לא מנתק אותו מהחשמל... לעיתים המחשב נסגר באמצע עבודה ורושם "Out of frequency"' ,ולפעמים בפתיחה ישר אחרי מראה מסך כחול ולפעמים לא...אני כבר שנתיים עובד עם הקריזות שלו אבל הפעם הוא כבר דפק לי את הWindows... יש לי הרגשה שאולי זה קשור ללוח אם ואולי לכרטיס מסך... (למרות שחבר שלי חושב שזה קשור או לספק כוח או לRAM המחשב הוא מחשב אולפני שנועד בעיקר לעריכת אודיו... מעבד Intel core E6600 לוח אם GIGABYE GA-965P-DQ6 כרטיס זול של NVIDIA'לא מצאתי את שם הדגם אבל כרטיס די זול... אם…
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
-
זאת בעיה במחשב הישן שלי (פנטיום 1). כשאני מפעיל את המחשב הוא בודק את התקני הIDE (מסטר וסלייב) ורושם NONE על כל ההתקנים, במעבר לחלון הבא הוא מבקש דיסק BOOT. נראה שהמחשב לא מזהה אותם, מה הבעיה??
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שוב שלום, לא בפעם הראשונה שיש לי את הבעיה הזאת וזה קרה לי בשני פלאפונים ושני כרטיסי זיכרון (עם מוזיקה גם קורה) כרגע מדובר על מכשיר samsung f480 הבעיה הנוכחית היא כזאת צלמתי בערך 100 תמונות בפלאפון והם נשמרו על הכרטיס זיכרון, אחרי כמה חיבורים למחשב כדי להעביר קבצים מהטלפון עצמו (שגם עושה בעיות), התמונות שבכרטיס הזיכרון נמחקו ובמקום התמונות נוצרו קבצים ותיקיות לא מובנות בג'יבריש, המשקל של הקבצים לא הגיוני (כרטיס של 1 ג'יגה) ורק התיקיה של התמונות שוקלת 11.5 ג'יגה אין זכר ל100 התמונות החדשות (נשארו רק מספר תמונות ישנות יותר) מצורף צילום מסך תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כ-4 חודשים הפסיק לעבוד לי המחשב בפתאומיות, המסך לא נדלק והמחשב לא "חושב" אפילו (נורא אדומה המארז לא מהווהות). מסרתי את המחשב לחנות מחשבים לבדיקה והם אמרו לי שכרטיס המסך שלי נשרף(ATI RADEON HD 3850 512 MB) הייתי בטוח שהם לא טועים וכמעט שילמתי להם 100 ש"ח על הבדיקה. קניתי לפני כמה שבועות כרטיס מסך חדש NVIDIA GEFORCE 260 GTX 8XX MB התקנתי אותו והכל ועדיין המחשב לא פעל אותו דבר המסך לא נדלק המחשב לא חושב רק המאווררים פועלים. בדקתי את הכרטיס הישן אצל חבר אם הוא באמת נשרף ומתברר שהוא עובד. כשאני מוציא את המעבד המחשב פועל באותו אופן כמו עם המעבד בפנים, לכן אני חושד ששם הבעיה. זיכרון יש לי 4 GB יחסית חדש והספק עלה לי 400 ש"ח והוא גם חדש לכן נשאר רק המעבד. האם אני צ…
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
כיצד ניתן לראות איזה מעבד יש לי והאם דרך הביוס מקבלים את המידע הכי אמין או שמעבדת מחשבים יכולה לזייף מידע זה? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום פורום חומרה, אחרי שקניתי את המחשב החדש שלי התחלתי להשתמש בו באופן רגיל למדי (משחקים וגלישה באינטרנט) אחרי שבוע בערך כשאני מדבר עם חבר שלי בTeamspeak הייתי צריך לשנות איזה הגדרה בתוכנה,ואחרי ששיניתי אותה,ממש בשניה שלחצתי "Apply" המחשב עשה ריסט,אני כמובן לא הבנתי המשכתי כרגיל עם העיסוקים שלי,ובאחד הימים שוב התרסק לי המחשב,והפעם בגלל שדיברתי בVentrilo,עכשיו כבר התחלתי ליצור הקשר בין השניים,אבל שערתי שלא יכול להיות קשר בין audio לריסטרט פתאומי של המחשב,בנוסף לזה המחשב הראה בכול אחד מהמקרים את המסך הכחול,אבל בגלל שהוא עשה ריסט מיידי,לא הייתי יכול לדעת במה מדובר. עכשיו זה שוב קרה לי לפני כמה דקות כשגלשתי בyoutube,מה זה יכול להיות? (המחשב חדש לגמרי : ) Q6600 Dq6-x38 2gb oc…
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אם רשמתי את זה נכון.. אז זו הבעיה שלי..: graphics media accelerator אני משתגע, תעזרו לי אם אתם יודעים, כל פעם שאני מפרמט יש לי בעיה אחרת עם הדיסק של הלוח אם ועכשיו כשפרמטתי זה לא מתקין לי את * graphics media accelerator * directx 9 * High Definition audio bus driver בקשר לאחרון אני לא בטוח כי נראה לי שהצלחתי להתקין בעזרת הורדה מהאתר של intel.. אז כן, יש לי intel לוח אם 915gev וניסיתי את ההורדות מהאתר של אינטל, directx אי אפשר משם אפשר רק מהאתר של microsoft אבל אתם יודעים למה אני לא יכול משם.. ואת הגרפיקס, זה רושם לי שחסרים קבצים או שהקבצים פגומים.. תודה רבה רבה לעוזרים.. (ואל תתנו לי קישורים להורדה מאינטל כי כבר ניסיתי..)
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום. היום בצהריים הורדתי קראק לאיזהשהו משחק, עכשיו מסתב שזה לא היה קראק בד"כ האנטי ווירוס שלי לא נותן להפעיל או לחלץ קראקים, ועד עכשיו לא היתה לי בעיה מהסוג הזה. ניסיתי להריץ סריקת ווירוסים, וכל פעם האנטי ווירוס כתב לי משהו כמו "EROR Could not start scan. Scan engine returned eror 0x20000058" אז ניסיתי להפעיל את המחשב על Safe mod והצלחתי להריץ סריקת ווירוסים. התוכנה מצאה את הווירוס אבל היה כתוב לי משהו כמו "quarentine failed" ו- "clean failed". ואז ניסיתי למחוק את הווירוס בעצמי, אבל הווינדווס שלח לי הודעה שאי אפשר למחוק את הקובץ כי אד או תוכנית אחרת משתמשים בקובץ.. יש לי Symnatec Anti-Virus .. תודה רבה רבה לעוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
האם יכול להית שהלוח הנ"ל לא תומך ב 4 גיגה זכרון ב ווינדוס XP 32ביט אלא צריך גרסת 64 ביט?
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום אנשים חבר נתן לי מחשב לתיקון, כיוון שמערכת ההפעלה עושה בעיות ( WIN7). המצב כזה: יש לו 2 הארדיסקים, אחד ישן ואחד חדש. טכנאי של אייבורי בדק את הארד דיסק הישן ואמר שהוא גמור (נופל בבדיקות). כשמפעילים את המחשב מסך הבוט עומד דקה בערך ואז הוא מעלה את המערכת הפעלה. אחרי שהמערכת עולה, אני רואה שהוא מזהה רק את הארדיסק החדש ואני רואה ששם מותקנת מערכת ההפעלה. אם אני מנתק את הארדיסק הישן ומדליק מחדש את המחשב, הבוט לא עולה בכלל. אם אני מנתק את הארדיסק הישן אחרי שהמערכת עולה, המחשב פועל רגיל (שוב, הוא לא מזהה בכלל את הארדיסק הישן) יצרתי דיסק שיחזור\תיקון וניסיתי לתקן (כשהארדיסק הישן מנותק) ופשוט לא הצלחתי. לדעתי הבוט לאודר הוא מהארדיסק הישן והוא מעלה את המערכת הפעלה מהארדיסק החדש.…
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי יש לי צורב ריקו ששירת אותי נאמנה שנים מיספר ועכשיו הלך לו הלגר שמסובב את הדיסקים ויש לו בגלל זה בעיות רקיאה וצריבה או יותר נכון הוא לא מצליח לצרוב עקב אי דיוק של המנוע רציתי לישאול אם יש למישהו צורב כזה או סי די רום רגיל של חברת ריקו שלא עובד אבל המנוע עדיין תקין אומנם כבר קניתי צורב חדש אבל חשבתי לתת אותו לשכן שלי שאין לו צורב אם אני יצליח לתקן אותו תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
אני מפעיל את המחשב יש את הקווים האלה שרצים בעליה של הווינדוס קווים זזים כאלה ואחרי זה אמור לעלות הווינדוס פתאום הקווים האלה נתקעים חיכיתי חצי שעה ולא קורה כלום מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אנשים אני צריך עזרה דחוף יש לי בעיה שהמחשב עושה לעצמו ריסט בזמן שאני עובד במיוחד מתי שיש לי עומס של תוכנות והוא גם נתקע הרבה והריסט הוא פשוט כאילו ניתקת את המחשב מהחשמל וחיברת והפעלת אותו שוב תוך חצי שניה זה ממש מעצבן הולכים לי כל מה שהתקדמתי במשחקים ועבודות והרבה דברים. ניסיתי להתקין מחדש ווינדוס לסרוק עם פנדה 2005 מעודכן וADAWARE שלא מצאו כלום שניהם ואין שום דבר לא עוזר אז מן הסתם נראה לי שהבעיה היא בחומרה ולא בתוכנה. יש לי Asus P4S800D Intel Pentium 4 1.7 GHz (משהו ישן) שני 256MB 333MHz (סה"כ 512MB) Gainward GeForce FX 5200 128MB וכרטיס טלויזיה LifeView FlyTV Platinum תעזרו לי בבקשה!!!
-
- 9 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש מצב שאוברקלוק קטנטן ישרוף לוח או מעבד בלי שיהיה ריח שרוף ובלי שתהיה עדות בלוח אם לצ'יפ שרוף או קבל נפוח, ככה שהלוח ימות בפתאומיות אחרי איתחול ואחרי שהמחשב עלה ותיפקד מצויין ללא תקלה בפעם הראשונה שאחרי האוברקלוק? המחשב מבוסס לוח אם M863G V1.5 + מעבד AMD 2400+ והעליתי באס בקטנה מ-133 ל-138 בסה"כ..
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום,יש לי את הספק הזה: http://digma.co.il/shop/product_info.php/cPath/80/products_id/5278?osCsid=0f8a17e4225b5a5980c9a8fd63e7b978 אתמול לאחר שהמחשב עבד בערך כמה שעות,התחיל לצאת מהספק ריח ממש מסריח (ועדיין יש) של פלסטיק נשרף.המחשב עדיין עובד רגיל ואפילו פתחתי את הספק כדי לראות מה שרוף שם וראיתי איזשהו פלסטיק נוזל.. המתח של החשמל במחשב רגיל,אין לי שום אוברקלוק על המחשב והטמפ' יחסית נמוכות..35-40 מעלות בספק בזמן מנוחה וכל שאר המחשב מתחת ל40 אני כמעט ואף פעם לא מאמץ את המחשב יותר מידיי..בקושי משחק ומוריד.מה יכולה להיות הבעייה??
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום חיברתי הארד דיסק SATA והאייקון של הסרת חומרה בטוחה מופיע לי ושם יש את ההארד דיסק (כאילו הוא כונן זמני) חייב לסדר את זה מהר בבקשה בבקשה עזרה.
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-