תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
העפתי היום את הספק הג'נרי שלי קיבינימט ושמתי במקום טלמרקטייק 360. בהתחלה הכל טוב ויפה, המחשב עובד וכו שיחקתי קצת באנדרגרוונד ואז יצאתי לווינדוס ואחרי דקה המחשב עושה לעצמו ריסטרט ולא נראה לי שההארדיסק נכבה כי הייתי שומע את זה. אחרי שהוא עושה לעצמו ריסטרט מופיע כזה דף שיורד מ-29 שניות ואז אני לוחץ "start windows normaly" אחרי שאני לוחץ זה טוען את הווינדוס ואז פשוט המחשב קופא!
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
לאחר שהמחשב הותקל בהפסקת חשמל,נגרמו כמה בעיות: *כונן D נעלם,אין אפשרות להכינס אליו והוא לא מזוהה עי אף תוכנה *הווינדוס לא זז,מעט דברים עובדים וכל דבר לוקח זמן עד שהוא פעול,אם הוא פועל *אי אפשר להתקין ווינדוס מחדש מסידי של ווינדוס (XP) הוא טוען שהוא לא מזהה הארדיסק סיסטם ריסטור לא עזר,אני מיואש,מה עוד אפשר לעשות או שהארדיסק אבוד ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אוקי זה התחיל לא מזמן .. אני עד ליפני איזה 3 שבועות יכלתי ליצרוב בדיסקים שלי פיתאום הוא כותב לי :power calibration error הלכתי לגוגל חיפשתי מידע וזה פחות או יותר כמו ש:TomB כתב בהודעה אחרת.. בכל מקרה, ממה שקראתי לשגיאה הזו יש מס' סיבות - 1. מדיה (דיסקים) גרועה 2. עין מלוכלכת של הCD 3. עדכון תוכנה שלא עבר טוב (למשל לנרו 6) 4. כשל פיזי של אחד מחלקי הצורב. אוקי... הדיסקים עדיין לא ניסיתי כי אני לא יודע זה עבד לי אם אותם הדיסקים חבל ליקנות חדשים נישארו לי הרבה... העיין המלוכלכת -קניתי דיסק ניקוי הרצתי אותו וניסיתי ליצרוב גם לא עבד.. יש לי נרו 6 לא עבד חזרתי לנרו 5 לא עבד.. איך אני מזהה כשל פיזי?? פעם פתחתי תמחשב ובדדקתי תחיבורים והכל היה טוב.. אני דיי מיואש .. יש…
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
http://www.2shared.com/photo/ZQEWUZF7/526687_3829161891269_134449768.html אז ככה קניתי היום מחשב חדש והופתעתי לגלות שאין את החיבורים האלו שמצורפים בתמונה בכדי שאוכל לחבר את הרמקולים שלי למחשב. אנא מכם אם יש משהו שיודע אם יש איזשהו מפצל שאני יכול לקנות בכסף שיגיד לי את השם של המפצל תודה רבה למי שעוזר.
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
עד אתמול הכל עבד פיקס....ואז התחברתי לרשת האלחוטית אצל אבא שלי בבית, זה עבד כ 10 שניות ומאז הכרטיס לא רואה יותר שום רשת (לא אצלי בבית ולא אצל אבא שלי וכמובן שהרשת בסדר כי ניידים אחרים מתחברים). הכרטיס הוא Intel® PRO/Wireless 3945BG Network Connection במחשב LENOVO 3000 N100 מה לא ניסיתי - הפעלתי/סגרתי את הכרטיס, תיקון, התקנתי דרייבר חדש מהאתר של אינטל.... כלום. בבקשה עזרה דחוף! אני שניה לפני פירמוט המחשב. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתה הפסקת חשמל. הדלקתי את המחשב, ולא רואים כלום במסך, ניסיתי להוציא ולהחזיר חיבורים, היה קטע מסויים שלרגע ראו במסך-כשצריך להקליד סיסמא(לפני שהווינדוז עולה), הקלדתי סיסמא לחצתי אנטר ושוב לא רואים כלום... עכשיו המצב הוא שפשוט המסך נראה כבוי (הנורית של המסך דולקת, אך לא רואים כלום) מה יכולה להיות הבעיה ומה ניתן לעשות כדי לפתור אותה? תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום. השתדרגתי במחשב נייד חדש - ROG zephyrus s17 של asus בנייד הקודם הכבל עבד כמו שצריך ככה שאין בעיה בכבל אלא משהו שקשור בחיבור המחשב - ברגע שמחברים יש צליל של חיבור במחשב והקול אפילו "עובר לטלוויזיה" אבל בטלווייה יש מסך שחור ולפעמים מופיעה תמונה מרצדת של תצוגת מסך המחשב. ניסיתי לשדרג דרייברים מישהו כתב שזה יכול לעזור אבל לא הסתדר. גם בחיבור אלחוטי של הטלוויזיה ולמחשב יש בעיות בפעם הראשונה עבד ולאחר מכן החיבור נכשל. מישהו יודע איך לפתור את אחד מהבעיות?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה נשרף לי ספק הכח ולוח האם. החלפתי את שניהם, קניתי דיסק חדש והתקנתי את מערכת ההפעלה מחדש (לינוקס אובונטו 9.10) על הדיסק החדש. אחרי כל זה המחשב נתקע לעיתים קרובות - אפשר להזיז את העכבר אבל אי-אפשר ללחוץ על שום דבר. אפילו אי-אפשר לכבות את המחשב בצורה מסודרת. התקנתי מחדש את הערכת ההפעלה אבל הבעיות חוזרות. בנוסף יש תגובה איטית לפעמים. כשאני לוחץ על "FILE" בתוכנה כלשהי יכול לעבור 5 שניות עד שהמחשב מגיב. אני מנסה להבין איפה הבעיה.... הרכיבים הישנים הם: זיכרון, מעבד וכרטיס מסך. את הזיכרון בדקתי עם memtest86 -> נראה שהוא תקין. עשיתי 5 פעמים את הבדיקה כדי להיות בטוח. איך בודקים את תקחינות כרטיס המסך? איך בודקים את תקינות המעבד? דרך אגב: מעבד intel core 2 1866m…
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היי חבר'ס יש לי בעיה שנראה לי היא מתאימה לפה (אם לא אשמח אם תפנו אותי לפורום הנכון ). יש לי ברשותי quad 6600 עם 2gb זיכרון ו 8800 gts 320 משום מה במשחקים מסויימים יש לי צניחה של fps מאוד גדולה שגורמים ל"קטיעה" למאית השניה ,לפעמים זה לא מורגש אבל תאמת זה די מציק (לא מדובר במשחקים כבדים במיוחד בד"כ bioshock ודומיהם ) , הורדתי את כל הדריברים העדכניים ולמרות זאת שום שיפור בבעיה . ממה זה לדעתכם נובע ? אשמח לתגובות המומחים
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של COMPAQ מדגם - Presario 12XL202. קניתי זיכרון של 256 מ"ב, אבל אחרי שהרכבתי אותו המחשב מזהה לי אותו כ-128 מ"ב (+ הזיכרון שהיה כבר - 64 מ"ב, כלומר 190 מ"ב בערך). בWINDOWS XP מופיע כ- 128 מ"ב ,בדקתי גם בBIOS וגם שם הוא מזוהה כ-128 (+ ה-64 ,190 מ"ב) . התקנתי EVEREST ושם הוא מזהה מקל זיכרון של 256 מ"ב אבל כשאני הולך לפירוט זיכרון מופיע שם שיש לי בסלוט הראשון 64 מ"ב (זה הזיכרון שקיבלתי עם המחשב) ובסלוט השני 128 מ"ב (מה שקניתי). חייב לציין שכאשר אני מסתכל על הפירוט של מה שיושב בסלוט בהשני מופיע ה-256 מ"ב.. מישהו יכול לעזור לי להבין למה, בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
היי, אתמול היה קצר וכל החשמל נפל לי בבית לשניה ( היה ברק חזק ביותר ). בקיצור רצתי אל המחשב וראיתי שהוא נדלק ונכבה, נדלק ונכבה ככה בלי סוף, לשניה זורם בו חשמל ולשניה לא ( המסך לא מספיק לעלות בכלל ). זה רק במחשב עצמו, כל שאר המכשירים החשמליים בחדר עובדים כרגיל. שום דבר שאני עושה לא עובד, אז ניתקתי את אספקת החשמל מהשקע ( ע"י הכפתור שיש לי במפצל ). השארתי את המחשב כבוי כי פחדתי שזה יקרה שוב. רק היום פתחתי את המחשב, ושוב הוא נכבה ונדלק, נכבה ונדלק בלי סוף כל עוד אני ממשיך ללחוץ ( לחיצנ ממושכת ) על הכפתור פתיחה/כיבוי שעל המארז. ואם אני לוחץ לחיצה רגילה, הוא נדלק ונכבה בשניה, כלומר הספק לא ממשיך לספק לו חשמל. למקרה שתצטרכו לדעת- הספק שלי הוא enermax liberty 400w, והמארז הוא sun…
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כזה: AMD Athlon64 3200 S-939 VENICE, OC 2000@2400MHZ ASUS A8N-VM CSM S-939 Sapphire RADEON 1900XT GDDR3 512MB HEC Compucase CI-6A21 400W לא הצלחתי למצוא במארז את הכבל המתאים לחיבור הכרטיס, כלומר כבל חשמל של PCI-E. יש לי כבל שמתחבר לחיבור חשמל סטנדרטי (של הארד דיסק) ומהצד השני יש חיבור מתאים לכרטיס. (ראו תמונה) http://img257.imageshack.us/img257/8362/2009070055lc0.gif אך על הכבל מופיעה אזהרה, שאומרת שאסור לחבר את הכבל הזה לספק של פחות מ550W ואם הכבל יחובר לספק שפחות מ550W אז יכול להיות נזק לכרטיס/הוא לא יפעל כראוי. תמונה של האזהרה: http://img257.imageshack.us/img257/4535/2009070118tr2.jpg הערה: הכבל לא הגיע עם הכרטיס, לקחתי אותו מ2900XT. כמה שאלות: אם אני …
-
- 8 תגובות
- 683 צפיות
-
-
טוב יש לי בעיית ריסטרטים ו BSOD (לאחר שכיביתי את ה auto restard). זו הפעם הרביעית שאני מנסה לעלות את קבצי ה MINIDUMP, אז אני לא אפרט יותר מידי, אני פשוט אשמח לעזרה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס מסך גיפורס 2 בשביל המערכת HTPC שאני בקרוב בונה והשאלה שלי הי אם רואים טוב בטלויזיה שמחברים את הטלויזיה לTVOUT שבכרטיס זאת אומרת שאני מיתכוון אם האיכות בסדר? או שרואים מטושטש? זה אמור להיות תמונה חלקה וטובה? בבקשה תענו לי תודה יקיר
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
המחשב שלי כל פעם קרס, אז החלפתי וינדוס, מפרמיום 32 ביט לאולטימט 64 ביט. ואז הוא המשיך לקרוס. רק נראלי מסיבה אחרת. במסך הכחול כתוב STOP 0x0000001D ואח"כ משהו NDIS.SYS הורדתי WINDEBUG, אבל לא הצלחתי לפתוח את קובץ ה MINIDUMP (בעיה שקוראת לי רק בויסטה ,הוא כותב שאין לי הרשאה להיכנס לקובץ או לפתוח אותו יותר נכון) , בקיצור נכנסתי ל SAFE MODE, לא שמתי אבל את הSRV*c:\websymbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols . סתם פתחתי קובץ DUMP , ואז הוא הראה שזה נגרם מ ndis.sys (ndis+1a4b1c חיפשתי בגוגל , אבל לא הבנתי מה הבעיה =S בבקשה תעזרו לי. תודה בכל אופן יום טוב.
-
- 9 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בקשר לחיבור של USB במחשב מסויים. הוא שורף כל נגן MP3/4 שאני מחבר אליו (שרף לי כבר 2 [למזלי שניהם היו באחריות והוחלפו בחדשים]). אני לא בטוח אם זה רק חיבור מסוים של USB במחשב או כל חיבורי ה-USB. אני פוחד לחבר למחשב נגנים שלא ישרוף לי אותם שוב, אבל אני צריך לחבר ואני לא יודע מה לעשות ??? אם למישהו יש רעיונות מה לעשות/איך לפתור את זה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מעבד Q9400 עם אובר קלוק ל 3.6 4GB DDR לוח EVGA 780I כרטיס מסך EVGA GTX260 ו ZOTAK GTX 260 ב SLI והוא עדיין מריץ לי את הבאטלפילד לאט על אולטרה... עשיתי בדיקה עם 3DMARK VANTAGE קיבלתי 16000 הבעיה שלא מצאתי עם מה להשוות את ה... מה אפשר לעשות כדי שהוא בכל זאת יריץ לי על ההגדרות הכי גבוהות? כי לפעמים זה מגע למצב שהמשחק ניתקע לגמרי לכמה שניות טובות או שלפעמים יש נפילה בפריימים למשהו כמו 3-4 פריימים לשניה. אולי זה בעיה בשרת עצמו? :-O מצטער על השאלות של נובים פשוט אין לי מושג בזה
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני משחק Need for Speed Underground 2 אני יכול לשחק שעה ואין בעיה ואני יכול לשחק 10 והוא או שזורק אותי מהמישחק או שנותן הודעת שגיאה של WINDOWS התקנתי DOOM3 ישם יש לי את הדבר הבא יש מצב ש 9800 לא תקין
-
- 8 תגובות
- 683 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים זה המפרט שלו: e6420 gigabyte ga 965p ds3 rev 3.3 kingston 2GB 667 geforce 8500GT WD 250GB 16MB sata 2 מארז של HEC cupmpucse וספק של HEC 450 וואט. הבעיה היא כזאתי אחרי הרכבת המחשב באתי להתקין ויסטה והיא פשוט ההתקנה עולה איטית ההתקנה ניתקעת מחלון לחלון גם התקנת אקספי איטית מאוד למחשב כזה חזק וחדש. בסוף הצלחתי להתקין ויסטה והעברת הקבצים מהצורב DVD שלי למחשב איטית וניתקעת ליפעמים המחשב לא זז משהו כזה חלק והביצועים שקיבלתי מויסטה היא תוצאה של 4.8 אני חושב שזה דיי חלש למחשב שלי הביוס מעודכן לגירסה האחרונה. לא יודע מה לעשות חשבתי שאולי הבעיה היא בהרדיסק אבל לא נירא לי כי הוא חדש. מישוה יודע אולי מה הבעיה אני לא יודע מה לעשות אולי ללכת להחליף תלוח לחב…
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היה לי וינדוס 7 והחלטתי שאני רוצה להוסיף עוד מערכת הפעלה מסוג וינדוס אקספי...(כבר עשיתי זאת בעבר ) אחרי שבחרתי מחיצה להתקין זה פירמט את המחיצה עשה ריסט בכדי להתחיל את ההתקנה ופתאום לפני עליית המערכת יש לי את ההודעה הבאה: Disk Read Error Occured. Press CTRL ALT DEL to restart אמרו לי שארדיסק הלך ואני מקווה שלא כי אני חייב את המידע שיש שם .. אם מישהו יוכל להביא לי פתרון להחזיר את הארדסיק ואם לא מוצאים גם פתרון למחוק את הכל העיקר שיעבוד יעזור מאד הארדיסק מסוג seagete תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
ניסיתי להפעיל מצלמת אינטרנט (שעבדה עד לא מזמן) ולאחר כמה זמן קיבלתי הודעה על כך שיש בעיה עם רוחב הפס של ההתקן. מה אפשר לעשות ואיך מתקנים את זה? יש לי חלונות 2000 והבעיה היא במסנג'ר.
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
(מצורפות תמונות עם הפרטים) יש לי סטיק אחד 256, ועוד שניים של 128. שרק הסטיק של 256 בפנים, המחשב מזהה 256. שהוא ועוד 128 - המחשב מזהה רק 256. שאני שם את שלושת הסטיקים ביחד - המחשב מזהה לי רק 384 מגה זיכרון פיסי. למה זה, ואיך אני יכול לפתור את הבעיה ? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי מחשב פנטיום 4 עם 512 מגה זכרון לוח אם של MSI 848P-NEO V ומערכת הפעלה XP-PRO יש לי כרטיס מסך MX-440 INOO3D 64BIT, כאשר אני מתקין את הדרייברים שלו המחשב נתקע במהלך ההתקנה לאחר RESTART המחשב עובד אולם התצוגה נראית מוזרה עם קווי רשת וצבעים חלשים ושום משחק לא עובד , יש לי את הדייברים האחרונים של NVIDIA כמו כן הורדתי מהאתר של חברת המחשבים את הדרייברים המעודכנים ביותר חשוב לציין כאשר אני מסיר את הדרייברים של הכרטיס והוא מופיע ב - DEVICE MANAGER ככרטיס מסך VGA רגיל המסך נראה תקין והמשחקים הפשוטים עובדים . האם הבעיה בכרטיס המסך? האם הבעיה במערכת ההפעלה? בתודה יוסי
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי לוח abit ip95 ואני לא יודע איפה לחבר לו את חוטים כגון הדלקה usb וכול מה שיש שם איפה אני יכול למצוא חוברת של הלוח הזה או שירטוט איפה כול חוט צריך להיות תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
זה קרה לפני חצי שעה שהוצאתי את הלד מהפינים על הלוח וחיברתי למקום אחר... (הלד שלה HDD מקדימה) אחרי זה שוב קרה ששמתי את הספוג על הרצפה של המארז ולפני כמה דקות זה קרה שבכלל הייתי על המיטה... חשבתי שזה בגלל ששמתי יותר מידי מאוררים על הלוח אז ניתקתי אחד, או שזה בגלל שיש יותר מידי דברים על החוט של ההרדיסק אז חיברתי אותו ליציאה ריקה מהספק.. מה אתם אומרים יכל לגרום לזה אני לא יודע אם זה יקרה עכשיו עוד או שזה הפסיק, מחכה לדעתכם בנושא (:
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-