עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אז ככה: יש לי שני דיסקים קשיחים. אחד מהם עובד כמו שצריך והשני התחיל לעשות בעיות לפני כמה שבועות: 1) ניתן להעתיק ממנו קבצים, אך כאשר אני מנסה להעתיק משהו אליו זה לוקח שעות (3 שעות ל-700 מגה לדוגמא). 2) לפעמים (וזאת בעיה חדשה), הוא פשוט נעלם וכבר לא מופיע במחשב שלי. אני חושב שיש לזה קשר לכך שכשאני הולך ל: System Properties, Hardware, Device Manager, IDE ATA/ATAPI controllers מופיעים שם שני Primary IDE Channel ושני Secondery IDE Channel כשאני נכנס למאפיינים שלהם ול-Advanced Settings ב-Primary הראשון כתוב ב-Current Transfer Mode: Not Applicable כך גם ב-Device 0 וגם ב-Device 1 ב-Transfer Mode זה על DMA if available כאשר ב-Primary השני כתוב ב-Current Transfer Mode: Ultra DMA Mo…

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  2. Started by com,

אהלן חבר'ה. הבעיה היא בחיבור מחשב לטלויזיה. הטלויזיה, לגי' פלטרון 21, יש לה כניסת אנטנה, וכניסת AV - RCA (לא מדובר בטלויזית LCD או משהו בסגנון!) הכרטיס מסך של המחשב הוא רדאון 9250. הכל מחובר כמו שצריך, אבל שומו שמיים! רואים רק שחור לבן. שיחקתי בכל ההגדרות. העברתי "תצורות" שידור. (יש שם כל מיני, את כולם ניסיתי. NSTC, וPAL, המון סוגים של PAL. PAL - H ו- B ועוד כמה אותיות.. העברתי אחד אחד בין כל האפשרויות..) מה יכול להיות הפתרון? האם נגיע לפתרון התעלומה? צחי

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  3. Started by yo1000,

שלום ברשותי מחשב ישן מסוג פנטיום 4 2.8 על לוח אם מסוג biostar u8668-d ver:7.1 אני מנסה לחבר דיסק קשיח חדש בנפח 500GB בחיבור IDE אך ללא הצלחה. הביוס מזהה את הדיסק אך במהלך התקנת מערכת ההפעלה ( xp pro sp3 ) מתקבלת הודעת שגיאה חמורה עם מסך כחול. ההתקנה הצליחה בפועל רק לאחר שחיברתי את אותו הדיסק במחשב אחר. נכון לעכשיו לאחר שמערכת ההפעלה כבר מותקנת כראוי על הדיסק, המסך הכחול מופיע כבר בהתחלה ומיד חל איתחול של המחשב מחדש, מכאן אני מניח שהבעיה היא לא בדיסק הקשיח עצמו. השאלה הגדולה היא האם הלוח אם שלי בכלל תומך בנפחים גדולים ? ד"א ניסיתי לבדוק את הפרטים הללו באתר של יצרן הלוח, אין שום איזכור בנושא. אשמח לשמוע את עצותיכם.

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  4. Started by moti30,

המחשב לא מצליח לעשות גיבוי (או ליתר דיוק תמונת מערכת) הודעת שגיאה: 0x81000037. ניסיתי לעשות את ההוראות באתר של ווינדוס ולא עזר כלום.

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  5. Started by re5pect,

יש לי בעיה רצינית! אני חייב עזרה! יש לי 23 מחשבים בבית 2 פנטיום 4 1 פנטיום 3 יש לי בעיה אני מחבר הארד דיסק לפנטיום 4 הכל מצויין לפנטיום 3 אני לא מצליח..! ניסיתי אפילו לשים אותו לבד ולג'מפר על סינגל ושום דבר לא עוזר תמיד אני מקבל שגיאה: primary master hard disk fail primary slave hard disk fail ואם הבעיה לא תיפתר עד יום שלישי אני איהיה עם הפנטיום 3 הלא פועל במקום הפנטיום 4 שלי

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  6. שלום, לאחי יש מחשב חדש, והבעיה היא שהמחשב אינו נפתח מחדש לאחר שסוגרים אותו. נניח סגרתי את המחשב, ואני רוצה לפתוח אותו מחדש 5 דק' לאחר מכן, הוא לא נפתח. רק למחרת (לאחר 8~7 שעות) הוא נפתח. אני חושב שהבעיה היא בספק כוח, אבל אין לי מושג. ספק כוח Sapire 550W מעבד E8500 כרטיס מסך Point of View 9800GT עזרה?

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  7. -יש לי מחשב AMD64 3000 S939 לוח K8NF-9 1256 RAM אני עובד אם תוכנות גרפיקה לתלת מימד ומשום מה כול פעם שהתוכנה עולה או מבצעת רינדור המעבד מגיע לי ל100% דבר אשר לא קרה לי בעבר כאשר עבדתי עם אותם זכרונות ואותם הרד דיסקים אבל על מעבד אינטל 2.8 S775 ולוח אם של אסוס האם זוהי בעיה במעבד בלוח או שאין לי מה לדאוג מכך אודה לכם על תשובה מפורטת המון תודה רן

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  8. Started by The-Star,

היי חבר'ס יש לי בעיה שנראה לי היא מתאימה לפה (אם לא אשמח אם תפנו אותי לפורום הנכון ). יש לי ברשותי quad 6600 עם 2gb זיכרון ו 8800 gts 320 משום מה במשחקים מסויימים יש לי צניחה של fps מאוד גדולה שגורמים ל"קטיעה" למאית השניה ,לפעמים זה לא מורגש אבל תאמת זה די מציק (לא מדובר במשחקים כבדים במיוחד בד"כ bioshock ודומיהם ) , הורדתי את כל הדריברים העדכניים ולמרות זאת שום שיפור בבעיה . ממה זה לדעתכם נובע ? אשמח לתגובות המומחים

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  9. Started by assaf974,

שלום לכולם לא מצליח להיכנס לאינטרנט לא בכרום ולא באקספרלור המסך מראה הודעת שגיעה שמצורפת למטה אשמח לעזרה בנושא ...תודה

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  10. Started by ma nishma?,

שלום. יש לי לוח אם ASUS P4C800 עם הארדיסק SATA - MAXTOR 6Y160M0 . אני רוצה לבצע פירמוט אבל הבנתי שעלי להשיג דרייבר ל SATA שאותו אתקין, באם אצטרך, בעת הפירמוט ע"י פונקציית F6. בדקתי בדרייברים שבידי ואין לי דרייבר כזה. מה שיש לי זה דיסק של לוח האם, אבל לא מצאתי בו דרייבר SATA. מה עלי לעשות ? גם אם יש דרייבר ע"ג הדיסק האם אני לא צריך דיסקט ? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  11. שלום, הרכבתי מחשב חדש והכל עובד ממש אחלה חוץ מ: 1. הלד שמראה שהמחשב דולק ושהדיסק הקשיח עובד לא נדלק אף פעם. 2. כונן פלופי לא עובד ןהלד שלו לא נכבה אף פעם. יש פתרונות אולי ?

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  12. Started by kip,

כרגע יש לי מחשב שעושה בעיות, המפרט בצד. או שהוא קופא ורק RESET עוזר (תוך כדי משחקים, גלישה או אפילו SPIDER SOLITAIRE?) או שבהדלקה מחפש IDE ואז רושם MEMMORY CONTROLER NA. פתחתי, ניקיתי. לא עזר. אולי חיבורים? מעבדה טובה באזור קריית אונו? שווה להתעסק?

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  13. Started by ShayGTi,

המפרט שלי הוא כזה: AMD Athlon64 3200 S-939 VENICE, OC 2000@2400MHZ ASUS A8N-VM CSM S-939 Sapphire RADEON 1900XT GDDR3 512MB HEC Compucase CI-6A21 400W לא הצלחתי למצוא במארז את הכבל המתאים לחיבור הכרטיס, כלומר כבל חשמל של PCI-E. יש לי כבל שמתחבר לחיבור חשמל סטנדרטי (של הארד דיסק) ומהצד השני יש חיבור מתאים לכרטיס. (ראו תמונה) http://img257.imageshack.us/img257/8362/2009070055lc0.gif אך על הכבל מופיעה אזהרה, שאומרת שאסור לחבר את הכבל הזה לספק של פחות מ550W ואם הכבל יחובר לספק שפחות מ550W אז יכול להיות נזק לכרטיס/הוא לא יפעל כראוי. תמונה של האזהרה: http://img257.imageshack.us/img257/4535/2009070118tr2.jpg הערה: הכבל לא הגיע עם הכרטיס, לקחתי אותו מ2900XT. כמה שאלות: אם אני …

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  14. כנסו בבקשה תראו בתמונה אני בלחץ וגם בזמן האחרון המחשב נתקע סתם המון ואיטי [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  15. Started by J0n1,

הUSB שלי פשוט הפסיק לעבוד, גם בפאנל הקדמי וגם האחורי, שאני מכניס DOK לדוגמא הוא מדליק אור, אבל לא מזהה כלום, גם העכבר לא עובד, ולא רק בויסטה... מה אפשר לעשות? תודה :]

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  16. Started by eli_a2006,

שלום לכולם יש בעיה ב-פנטיום 3 בעלייה של המחשב הוא כותב ככה: driver not ready insert boot diskett in a: press any key when ready. הארדיסק מחובר וניסיתי עוד כמה ארדיסקים אבל בכולם יש את אותה שגיאה גם כאשר לא מחובר ארדיסק מה אני אמור לעשות? תודה רבה לעוזרים אלי.

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  17. Started by SixSatori,

המחשב נדלק המסך לא ואין ציפצופים, כל המאררים עובדים תקין. לפני איפוס ביוס נראה כאילו שמחשבה עושה ריסטרטים בלי הפסקה(המאורר של המעבד נדלק ונכבה בלי הפסקה) אחרי איפוס ביוס אותו מצב רק שהפעם המאורר של המעבד דלוק קבוע והמחשב נכבה מעצמו אחרי 15-20 שניות. בדקתי חיבורים של הרכבים והכבלים כמו כן ניסית לנתק את כל הרכיבים הלא נחוצים(HD CD) והשארתי רק את המסך מחובר,אותה בעיה נשארה. יש רעיונות? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  18. קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים זה המפרט שלו: e6420 gigabyte ga 965p ds3 rev 3.3 kingston 2GB 667 geforce 8500GT WD 250GB 16MB sata 2 מארז של HEC cupmpucse וספק של HEC 450 וואט. הבעיה היא כזאתי אחרי הרכבת המחשב באתי להתקין ויסטה והיא פשוט ההתקנה עולה איטית ההתקנה ניתקעת מחלון לחלון גם התקנת אקספי איטית מאוד למחשב כזה חזק וחדש. בסוף הצלחתי להתקין ויסטה והעברת הקבצים מהצורב DVD שלי למחשב איטית וניתקעת ליפעמים המחשב לא זז משהו כזה חלק והביצועים שקיבלתי מויסטה היא תוצאה של 4.8 אני חושב שזה דיי חלש למחשב שלי הביוס מעודכן לגירסה האחרונה. לא יודע מה לעשות חשבתי שאולי הבעיה היא בהרדיסק אבל לא נירא לי כי הוא חדש. מישוה יודע אולי מה הבעיה אני לא יודע מה לעשות אולי ללכת להחליף תלוח לחב…

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  19. Started by xbx,

המארז שלי נמצא על 30 מעלות +- והמעבד ללא מאמץ על משהו כמו 40-43 מעלות בלי מאמץ זה טווח נורמלי? הרצתי את MBProbe שהורדתי מהאתר והוא התחיל לצפצף לי, והנה מה שרשום בלוג [ Voltage/V ] [ Temperature/°C ] [ Fan/RPM ] [ Date ] [ Time ] [Vccp1 Vccp2 +2.5V +3.3V +5V +12V -5V -12V Vbat] [ 1 2 3 4 ] [ 1 2 3] משהו במתחים או משהו לא נכון שהוא מצפצף? עשיתי ב BIOS LOAD DEFAULTS ועדיין הוא מצפצף, יש לכם השערה אולי מה יכולה להיות הבעיה? ובאיזה תוכנה ניתן לראות מה הטמפרטורה של הכרטיס מסך? תודה רבה :-)

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  20. Started by jgrab,

האם הוא אמין ומקצועי? http://click-a.com/catalog/product_info.php?cPath=22&products_id=39&osCsid=ae8353939698647d1d67f9d65975d1dd

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  21. הנקודה היא שהמחשב של הבנות שלי הוא בפורמט WIN32 עם מערכת הפעלה WIN 98 ואני דואג שאם המיר את הכונן הראשי שלי / ומערכת ההפעלה לפורמט קבצים NTFS אז המחשב שלהם לא יוכל ליקרוא דיסקים שאני צורב עבורם של משחקים ועוד האם זה נכון? האם תהיה לי בעייה של תאימות?

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  22. Started by sufgi123,

בסוף השבוע המחשב שלי הפסיק לעבוד נראה לי שאחד החלקים נשרף דבר ראשון ניתקתי את כל חלקי המחשב כשאני מחבר את הספק רק ללוח האם , נורת החיווי (בקדמת המחשב) דולקת עם קצת הבהובים, המאוורר של המעבד עובד , ולא ניתן לכבות את החשמל דרך כפתור ההדלקה . אין גם שום פעולה של המחשב (העלאה של ה bios).

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  23. Started by ilan2525,

מה שיטת הסימון של לוחות האם של גיגבייט ?

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  24. Started by shay_zzz,

למישהו עוד קרה שהכרטיס המובנה של ה Abit NF7S2 (ולא NF7S גרסה 2...) לא עובד במהירות 100? אצלי הוא עובד רק במהירות 10 אם אני מכריח אותו לעשות negotiation במהירות הזאת... רקע כללי: Abit הקמצנים החליטו משום מה לוותר על הכרטיס רשת המקורי של nVidia שבא עם ערכת השבבים nForce2 ודחפו (שיפצרו יותר נכון) כרטיס רשת זול ומגעיל של VIA במהירות 10/100. המצב לא יותר טוב גם ב NF7S2G שם גם הכרטיס רשת המשופצר הוא של VIA אבל הפעם הוא של 10/100/1000. כמבון ש KSP הבני-זו**ת שמהם קניתי את הלוח אמרו שאצלהם הוא עובד נהדר, אני בדקתי אותו בחיבור ישיר לרשת עם 5 מחשבים שונים, לשני ראוטרים שונים, ולמודם איי.די.אס.אל אחד - עם כולם הוא הצליח לעבוד רק במהירות של 10 (הוא התחבר ב100 אבל שלח כ"כ הרבה ארו…

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  25. Started by Zeev86,

מערכת הפעלה Windows7 Ultimate. לאחר שהפעלתי מחדש LAN בControl panel הופיע BSOD הבא: (מצורף קובץ RAR עם .dmp) ================================================== Dump File : 121412-19110-01.dmp Crash Time : 12/14/2012 1:49:20 PM Bug Check String : KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED Bug Check Code : 0x0000001e Parameter 1 : 00000000`00000000 Parameter 2 : 00000000`00000000 Parameter 3 : 00000000`00000000 Parameter 4 : 00000000`00000000 Caused By Driver : kneps.sys Caused By Address : kneps.sys+24618 File Description : Product Name : Company : File Version : Processor : x64 Crash Address : ntoskrnl.exe+7ef90 Stack Address 1 : Stack Address 2 …

• 1 תגובה
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים