תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
תראו , יש לי מקלדת של hp לא רשום לי הדגם במפרט כי הייתי צריך להחליף מקלדת \=. תיאור על המקלדת (מפני שאני לא יודע איך קוראים לה): המקלדת בצבע רקע אפור באיזור העליון שלה יש את כפתורי המלוטימדיה , כל הכפתורים בצבע כסף/אפרפר והרקע שלהם כחול קצת כהה. עכשיו , כל פעם שהייתי נגיד מגביר מהמקלדת את הרמוקלים אז היו לי כמו קווים כאלה ירוקים שמראים על כמה הווליום עולה/יורד. עכשיו שאני מנסה למשל להגביר/להנמיך , לא נותן שום תגובה , זאת אומרת , זה מגביר ומנמיך אך אני לא רואה את הקווים הירוקים שאמורים להיות. איך אני מחזיר אותם? זאת בעיה שמציקה לי המון זמן ורק עכשיו החלטתי לפתור אותה. אם צריך אני אראה לכם במסנג'ר במצלמה , כי אני לא מצליח לצלם.
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היי, אתמול חלונות החליטה להידפק לי. לא יודע למה. פרטי המקרה: עשיתי ריסט (לא צפוי). לאחר מכן היה כתוב NTLDR is missing. ניסיתי לעשות fixboot ו fixmbr וזה לא עזר. לאחר מכן חיברתי את הכונן למחשב אחר ומשום מה לא ראו את הקבצים אלא מס' קבצים ששמותיהם היו בג'יבריש. בנוסף גודל הכונן וסוגו לא זוהו כראוי. בכל מקרה התמשתי ב Partition Doctor (של PTDD) וזו שיחזרה את ה Header וכו' (עשיתי FIXBOOT). במחשב בנ"ל רואים טת הכונן כמו שצריך כולל כל הקבצים שהיו בו וכו'. חיברתי את הכונן למחשב שלי- והוא כותב " A disk error occurred"???? מתי שאני מנסה לעשות לו Fixboot וכו' הוא כותב לי " An error occurred during directory enumertion". WTF?? מה לעשות? ??? תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
ובכלל איזה תוכנה יכולה להראות לי את כל הפרטים של המעבד שלי כולל הגירסה שלו בעיקרון אמור להיות לי את המעבד ה930 אני רוצה לבדוק אם באמת שמו לי אותו
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה. היום החלפתי כרטיס מסך (ל- 8500GT 256MB PCIE). קיבלתי מחיר טוב באלוף והם התקינו לי את הכרטיס ונתנו לי ריצת הדגמה בTWO WORLDS לראות אם הכל אחלה. הכל פעל מצוין, אז קניתי והלכתי לאינקום כדי שיסדר לי את ה5.1 ... עכשיו הדפוק הזה התחיל להתעסק בכל מיני שטויות בBIOS וגם התקין לי איזה עידכון לווינדוז שאני לא מבין מה זה בכלל. קיצר חזרתי הביתה ושמתי לב שכל כמה זמן המחשב נתקע וגורר איתו את הצליל האחרון (נגיד כשאני שומע מוזיקה) עד שנרגע (שנייה או שתיים). עשיתי שחזור מערכת, וזה לא פעל. חשבתי אולי זה המודם דופק לי את המחשב, גם לא. עשיתי DISABLE לכרטיס קול שהתקינו לי באינקום והבעיה נשארה. ניסיתי לפרמט, והייתה שגיאה לגבי C: (איפה שהווינדוז מותקן). עכשיו אני חושב, יכול להיות ז…
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שמעו לחבר שלי היו שני סטיקים של זכרונות: אחד של 512 מ"ב DDR 400 ואחד של 256 מ"ב DDR 333 הכל עבד טוב ויפה עד שהוא החליט לקנות עוד סטיק של 256 מ"ב. עכששיו הוא לא שם לב אבל הוא קנה סטיק בתדר 266. כשהוא הרכיב אותו על המחשב הוינדוס נטען והתחיל לקרטע. אי אפשר היה להקשיב למוסיקה ולשחק משחקים הכל קירטע. אחר כך הוא כיבה ת'מחשב, הפעיל מחדש והמחשב בכלל לא עלה. אז באתי אליו, הוצאתי את הסטיק הזכרון החדש, המחשב עדיין לא עלה. עשיתי לו CLEAR CMOS ואז המחשב עלה. אחרי שהוא עלה הוינדוס עדיין המשיך לקרטע.... אז החלטנו לעשות פורמט. עשינו פורמט ועדיין הוינדוס ממשיך להתקע... אתם יודעים במה הבעיה? אולי בגלל שהזכרונות פועלים בתדרים שונים? למרות שעד לפני יום הכל עבד מצוין... אני אשמח לעז…
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב חדש מSKYPC כל הרכיבים הגיעו אטומים בארוזותיהם. הנה המפרט: INTEL E6750 GIGABYTE P35 DS3 ASUS GEFORCE8800 GT 512 GSKILL 2GB 800 MHZ CL5 THERMALTAKE TOUGHTPOWER 600W WD 160GB AAKS עכשיו הבעיה: הבעיה מתחילה כשאני משחק CRYSIS , UNREAL TOURNAMENT 3 וCOD 4 אני משחק כמה דקות לפעמים כמעט שעה ואז המשקים קורסים לWINDOWS וכשאני לוחץ על DONT SEND בהודעת שגיעה יש מסך כחול אבל לא תמיד. עכשיו מה שמעניין זה שETQW וBF2 CS:SOURCE וHL2 עובדים יפה מאוד זה רק שלושת המשחקים ה"נל. כל עזרה תוערך =)
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום,יש לי את הספק הזה: http://digma.co.il/shop/product_info.php/cPath/80/products_id/5278?osCsid=0f8a17e4225b5a5980c9a8fd63e7b978 אתמול לאחר שהמחשב עבד בערך כמה שעות,התחיל לצאת מהספק ריח ממש מסריח (ועדיין יש) של פלסטיק נשרף.המחשב עדיין עובד רגיל ואפילו פתחתי את הספק כדי לראות מה שרוף שם וראיתי איזשהו פלסטיק נוזל.. המתח של החשמל במחשב רגיל,אין לי שום אוברקלוק על המחשב והטמפ' יחסית נמוכות..35-40 מעלות בספק בזמן מנוחה וכל שאר המחשב מתחת ל40 אני כמעט ואף פעם לא מאמץ את המחשב יותר מידיי..בקושי משחק ומוריד.מה יכולה להיות הבעייה??
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אהלן נסיתי כבר בכל מיני דרכים לנקות את המחשב : שואב אבק, נייר טואלט, מגבת, אבל שום דבר לא באמת מנקה אותו כמו שצריך. אני יודע שהפיתרון האולטימטיבי זה הדבר הזה שעושה את הפעולה ההפוכה משואב אבק [שכחתי את השם] אבל אין לי אותו. יש עוד שיטות אפקטיביות לניקוי המחשב? תודה
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך 8800GT שאני מריץ משחקים כמו COD4 סבבה אבל שאני מריץ COUNTER STRIKE 1.6 איזי פדיחה המשחק מקרטע לא שהוא איטי יעני אם אני ממלא האזור רימוני עשן לי מזיז לו אבל לפעמים מתחיל לקרטע במצבים הכי דרוש בהם מאמץ גם כן שאני גולש שאני מוריד את הדף למטה אותו דבר מתחיל להיתקע לי לחלקי שניות ( כל הדרייברים הכי חדשים מותקנים במחשב) FPS 100 וזה מצויין PING לא עולה מ 50 יתכן שזה הספק כוח רשום לי עליו 500 ואט תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
לפעמים הסאונד במחשב דרך בקרת העוצמה נשתק ופועל נשתק ופועל... זאת אומרת שהאייקון של הרמקול בסרגל כלים מהבב כזה בין הסימן הזה של השתק לבין הסימן שזה פועל.. ואז ששומעים צליל שומעים אותו מקותע. כאילו אני משחקת עם הבקרת קול.. אני חושבת שזה וירוס.. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי שני דיסקים קשיחים. אחד מהם עובד כמו שצריך והשני התחיל לעשות בעיות לפני כמה שבועות: 1) ניתן להעתיק ממנו קבצים, אך כאשר אני מנסה להעתיק משהו אליו זה לוקח שעות (3 שעות ל-700 מגה לדוגמא). 2) לפעמים (וזאת בעיה חדשה), הוא פשוט נעלם וכבר לא מופיע במחשב שלי. אני חושב שיש לזה קשר לכך שכשאני הולך ל: System Properties, Hardware, Device Manager, IDE ATA/ATAPI controllers מופיעים שם שני Primary IDE Channel ושני Secondery IDE Channel כשאני נכנס למאפיינים שלהם ול-Advanced Settings ב-Primary הראשון כתוב ב-Current Transfer Mode: Not Applicable כך גם ב-Device 0 וגם ב-Device 1 ב-Transfer Mode זה על DMA if available כאשר ב-Primary השני כתוב ב-Current Transfer Mode: Ultra DMA Mo…
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היי חברס, בזמן האחרון חזרתי להשתמש בכונן DVD RW שלי בתדירות גבוהה ושמתי לב שהוא פועל באיטיות בלתי נסבלת למשל שמתי DVD לצריבה במהירות של X16 והצריבה לקחה שעה ו10 דקות. או שהתקנתי משחק במשקל 7GB וההתקנה הייתה באורך של פי 3-4 יותר מהאורך שהייתי רגיל אליו למישהו יש מושג למה לעזאזל אחרי חצי שנה בלבד DVD RW עובד ככה? עוד לא נתקלתי בדבר כזה בחיים. :s05: המודל הוא: gsa-h55n של LG. תודה רבה ליהודים הצדיקים שיעזרו לי.
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
כאשר אני מחבר כל רכיב בעל חיבור USB לשקעי ה-USB שנימצאים מאחורי המחשב הם נישרפים ויוצאים מיכלל שימוש מה יכולה ליהיות הבעיה לכך?
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום רב לאחרונה אני שומע טיקים מכיוון הHD ובדר"כ לאחר מכן המחשב נתקע היום בבוקר הוא סירב לעלות ונתקע בדוס ונשמעו שוב אותם רעשים עכשיו הוא בינתיים עובד ואני כותב ממנו, אבל לא נותן לי להכנס לכוננים ורושם שצריך לפרמט אותם. מה זה יכול להיות ? תודה
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום יש לי שתי בעיות א)יש לי באחורה של המחשב 4 יציאות USB והם עובדות בסדר גמור יש לי עוד שתיים מקדימה שהגיעו עם המחשב והם מזייפות ויש עוד 3 שהרכבתי כזה חלק נוסף פאנל והם משום מה לא עובדות באותו זמן שהUSB במסך שלי (DELL) לא עובד גם כן (היציאות) ואז אני צריך לחבר את המקלט של העכבר והמקלדת במקום אחר...ויכול להיות שזה לא יעבוד למשך רבע שעה ואז פתאום יעבוד מה הבעיה? ב)הכונן שלי לקוח לו הרבה זמן לקרוא דיסקים שאני מכניס אליו וגם לצרוב והוא כונן חדש..פתחתי את המחשב והידקתי א תהחוטים ועדיין זה לא עזר ,איך אני פותר את זה ?תודה
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
ההודעה הזאת לא הופיעה במסך כחול משום מה, למרות שהכרחתי אותו בהגדרות, היא הופיעה אחרי שהמערכת הפעלה נדלקה והייתה הודעת שגיאה עם שליחה(microsoft windows recoverd from a serious error) כמה דברים שאני יודע שיש איתם בעיות: כרטיס קול לא יציב, מדי פעם במשחקים הוא נותן לי מסך כחול עם השם של הדרייבר של הכרטיס. וגם הארד דיסק אחד מאוד ישן(6 שנים) עשיתי לו איחויי ובדיקת שגיאות והוא לא מצא כלום... וגם עכשיו ראיתי בלוח אם 35 מעלות והמעבד 56 מעלות.......??? זה הרבה לא?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
-
שלום לפני שאני ניגש למעבדה... המחשב עם ווינדוס 7 (מחשב חזק) פתאום היה מסך כחול. כיבוי והדלקה המחשב טוען וטוען...ניסיון שני בsafe mode כנ"ל. ניסיון שלישי ומאז מציג את המסך שצריפתי. תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום , רוצה לסרוק את המחשב מרוגלות ועוד. בדפדפן כרום : פתוחים לי כרטיסיות בגוגל כרום ,(כרטיסיות שלא עברתי עליהן עדיין רק שמרתי) גיבתי את התקיה ששומרת שם נתונים, אך האם היא גם שומרת את הכרטיסיות והדפים? (ככה אמרו לי פה) ויש לי את התוסף SESSION MANGGER 0.4 ואני לא חושב שהוא עושה משהו מלבד השמירה בדפדפן. זאת אומרת לא ניתן לשמור כקובץ. כשהוא מותקן בכרום. בדפדפן פיירפוקס: פתוחים לי שלושה דפים של פיירפוקס וכרטסיות מרובות בכל דף. הורדתי את התוסף [h=1]Session Manager 0.4[/h] כשאני רוצה שהוא יגבה לי הכל כמו בכרום , הוא רק מגבה לי דף אחד(יש 3) [h=1]לסיכום כל מה שאני רוצה, דרך שאני יכול להחזיר את פיירפוקס וכרום עם אותם דפים וכרטיסיות[/h] - - - תגובה אוחדה: - - -
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היי, לוח האם שלי:ASUS P8Z68-V PRO. כרגע הזיכרונות הקיימים שלי:(Crosair XMS DDR3 1600MHZ 8GB Kit CL7 (4*2GB. הזמנתי זיכרונות חדשים,שהם:(Crosair Vengeance 32GB Kit DDR3 1600MHZ CL9 (4*8GB. 1.האם לפני ו/או בזמן החלפת הזיכרונות הקיימים,בחדשים - צריך לשנות הגדרות כלשהן בBIOS (תיזמונים וכדומה...),במידה וכן אזמתי,צריך לשנות הגדרות אילו? 2.האם בגלל הגדרות לא נכונות בביוס,יכולות להופיע שגיאות (ERRORS) רבות - בבדיקת הMEMTEST? תודה רבה מאוד מראש .
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
היה לי וינדוס 7 והחלטתי שאני רוצה להוסיף עוד מערכת הפעלה מסוג וינדוס אקספי...(כבר עשיתי זאת בעבר ) אחרי שבחרתי מחיצה להתקין זה פירמט את המחיצה עשה ריסט בכדי להתחיל את ההתקנה ופתאום לפני עליית המערכת יש לי את ההודעה הבאה: Disk Read Error Occured. Press CTRL ALT DEL to restart אמרו לי שארדיסק הלך ואני מקווה שלא כי אני חייב את המידע שיש שם .. אם מישהו יוכל להביא לי פתרון להחזיר את הארדסיק ואם לא מוצאים גם פתרון למחוק את הכל העיקר שיעבוד יעזור מאד הארדיסק מסוג seagete תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
לפני זמן כצר כשבוע המחשב התחיל להתכבות ועשות ריסטרטים פתאומיים פתחתי אותו ועכשיו אני רואה שהכרטיס מסך ממש לוהט טחרי זמן מה של פעילות הכרטיס הוא RADEON 4870 האם זה אופייני או שמשהו בקירור נדפק?
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום רב! כאשר אני לוחץ על הכפתור של הדלקת המחשב. המחשב עצמו עושה רעש של נדלק (כלומר מאווררים והכל) אבל המסך לא נדלק. לוקח לו משהו כמו חצי דקה !! להדליק את המסך ורק אז עולה המסך הראשוני של הביוס ומשם... ממשיך להידלק רגיל לווינדוס והכל רגיל ותקין. כלומר חצי דקה הוא דולק אבל לא באמת דולק משהו מוזר ממש. במה יכולה להיות התקלה? זה ממש מטריד אותי כבר כמה שבועות המחשב יחסית חדש intel dual2.6
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שאני שומע שיר נגיד במדיה פלייר, יוטיוב או בכל מקום אחר אי אפשר ללחוץ על מקשים במקלדת.. כך שנוצר מצב שאני לא יכול לגלוש אם שיר, אי אפשר לכתוב אי אפשר כלום רק להשתמש בעכבר. שאני עוצר את השיר אפשר. רק שהשיר פועל יש בעיה לכן לא נראה לי שזה בעיה בבטרייה או בחיבורים.
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
חיברתי אותו דרך כבל ללויין רואים תמונה אבל לא שומעים קול ב VIDEO SYSTEM רשום PAL_B באפור ולא יודע איך משנים ל PAL רגיל או אולי צריך לשנות משהוא אחר וגם השלט לא עובד
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-