עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by avielsvis,

http://www.f2h.co.il/jauqqdk94vgy זה קובץ שהמחשב נתן לי כשהפעלתי אותו מחדש.. זה קרה לי בשבוע האחרון הרבה פעמים... אבל אתמול בלילה הציג קובץ minidump עוד פעם עכשיו: עכשיו השארתי איזה חצי שעה את המחשב בלי לעשות כלום וכשהוא נכנס למצב שינה אז לא מתעורר ממנה.. ובאמת עכשיו עשה לי מסך כחול אותו המסך שקרה לי הרבה פעמים עם 116 בסוף אחרי ה-0 הנה תמונה של התיאור אחרי שהיה מסך כחול אז עשיתי הפעלה מחדש ואחרי "ברוך הבא" היה מסך שחור ואז עשיתי שוב ואז אפילו לא עלה המחשב(המסך לא הציג כלום אבל המאווררים עבדו) חייב עזרה.... יש פעמים אפילו שזה פתאום קורה לא רק כשמחכים שזה נכנס למצב שינה

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  2. Started by prigat_a,

מה זה אומר הרדיסק 15 ראשים ו 16 ראשים (head) אני חושב שככה רושמים את זה יש אפשות לשחק עם שני ג'מפרים ולבחור אחד משני המצבים גם במאסטר וגם בסלייב?

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  3. Started by SemteX,

עריכה: יש לי בעיה מאוד דומה לשלו אם לא זהה לחלוטין! http://www.bleedinedge.com/forum/archive/index.php?t-10336.html אוקי.. תשמעו מה הבעיה ואיך היא התחילה. ראשית, מפרט המחשב שלי הוא: Athlon 64 3000+ Socket 754 לוח אם Epox 8kda3 אם אני לא טועה זיכרון דידיאר ראם 1024 מגה ב2 סטיקים של 512 מחברת A-DATA כרטיס מסך Gigabyte GeForce6800 רגיל עם 128 מ"ב ו2 דיסקים קשיחים-אחד הוא Western Digital 120GB SATA עם 8MB CACHE והשני הוא SAMSUNG 80GB IDE, הWD120GB הוא כונן המאסטר. הוא מפוצל ל2 PARTITIONS. אז עכשיו ניגש לעיקר הדברים. אני במקרה שיחקתי במחשב במשחק כלשהו (באטלפילד 2 אם זה משנה משהו) ובשלב כלשהו המשחק נתקע. לא היה מה לעשות, ניסיתי הכל, אז לחצתי על כפתור הריסט. המחשב מאתחל את עצמו,…

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  4. Started by caikmh,

אז ככה בהמשך לבעייה שהצגתי לפני מספר ימים: גיליתי שהצפצוף מכרטיס המסך:8800 gts calibre בדקתי החיבורים וכו. הכל תקין, המאווררים שעל הכרטיס עובדים והמחשב עובד היטב, הצפצוף מופיע רק שהמחשב קר, 10-15 שניות ומפסיק מה יכולה להיות הבעייה? מתחים? ספק או כרטיס דפוק? תודה

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  5. קניתי מחשב חדש, אני בא להפעיל אותו, והכונן דיסקים מסרב להיפתח כדי שאוכל להכניס את הדיסק של הוינדוס ולהתקין את מערכת ההפעלה... מה עושים במקרה זה? אשמח לעזרה מהירה, תודה

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  6. Started by avi2014,

לפני כמה שעות התחיל משהו מוזר במחשב שלי.. שיחקתי במנג'ר 06 ופתאום כל התצוגה נהייתה גדולה יותר אחרי כמה שניות זה ירד ועכשיו זה עולה ויורד.. מה שאני רואה שכל התצוגה נהיית יותר גדולה כאילו הרזולוציה גדלה לאיזה 3000-2000 עעכשיו שאני נותן מכה על המארז או המחשב זה חוזר לקדמותו ואז אחרי שניות שוב הכל גודל... זה יכול להיות הכרטיס מסך??

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  7. שלום. ברשותי לוח אם ABIT NF7-S VER 2.0 מעבד AHTLON XP 1800 AMD הבעיה: בעת הדלקת המחשב אין שום BEEP מהלוח אם ! ממש כלום!! שום צפצוף.... המאווררים עובדים (של ה-CPU ושאר המאווררים) מה הבעיה? האם הלוח אם מת? עשיתי CLEAR CMOS הן ע"י הג'ימפור והן ע"י הוצאת הבטריה (שניהם למשך דקה ואף יותר...). לא עזר. בדקתי את הכ.מסך והזכרון בלוח אם אחר, ועובד . האם הלך הלוח אם או המעבד? איך אני יודע מה הלך? או שיש עדיין אפשרות קלושה ששניהם בחיים וצריך לעשות איזו פעולה בכדי להחזיר לחיים את המחשב? תודה מראש לעונים...

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  8. המפרט של המחשב: I7 930 2.8 לוח GIGABYTE GA X58A UDR3 זכרונות: PATRIOT EXTREME 3X2 DDR3 ( pvt36g1333llk שתי סטים(12GB זיכרון) כ.מ: GTX470 קירור: מוגן 2 ספק: SEASONIC 620W שמתי סט אחד של 6GB וגם את שני הסטים ובדקתי אותם בגיקבנצ' והם מזוהים כ 533MHZ תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  9. חיפשצי בהגדרות שלו לא מצאתי הכרטיס הוא עם זה משנה אז הכרטיס הוא radeon 9250 ודרך אגב מישהו יכול להראות לי איך נראה כבל s-video?

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  10. Started by ofir667,

הכנסתי mp3 עם כבל usb והמחשב לא יצר לי כונן! בדקתי במנהל ההתקנים והמחשב זיהה את הusb וכתב שאין בעיות אבל עדיין המחשב לא יוצר כונן של הmp3 שאני יוכל להעביר אליו דברים! ועוד דבר, בmp3 אחר זה כן יצר כונן אבל אני לא יכול להעביר דברים כי המחשב רושם "הכונן מוגן מפני כתיבה"! מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  11. חיבור החשמל הרגיל שיוצא מספק הכוח (לבן מלבני וקצת מגושם עם 4 "חורים") ומשמש לחומרת IDE הוא לא החיבור שמשמש חומרה שעובדת על SATA2. יש חיבור אחר. האם אפשר לקנות מתאם מחיבור חשמל של IDE לחיבור חשמל של SATA2?

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  12. פשוט ככה!! אין לי מושג מה לעשות.. מה נראה לכם? תודה!

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  13. Started by tsvika,

יש לי לוח SG-71 של Abit עם צ'יפסט SIS 651 ככל הידוע לי הלוח מסוגל לעבוד עם עד 2GB של זיכרון DDR בתדר 333MHz (סה"כ שני סלוטים לזכרון) יש לי כבר סטיק בודד של 512MB 400MHz עם צ'יפים של Elixir ולאחרונה קניתי עוד סטיק זכרון 512MB 400MHz של G.Skill הלוח מסרב לעבוד עם שניהם יחד! או עם ה Elixir או עם ה G.Skill לא ביחד! בהתחלה כשחיברתי את שניהם המחשב ניתקע באמצע ה BOOT ב Detecting IDE Devices אחרי שביטלתי את הOC שלי הוא עבר את הקטע הזה אבל אז אמר שקובץ מסויים במערכת ההפעלה קרס ויש לעשות לווינדוס Repair דרך הדיסק, אבל כשאני מנסה לעשות Repair המחשב שוב נתקע באמצע המסך הכחול של התיקון... כשרק אחד מהסטיקים מחובר המחשב עובד כרגיל שאר המפרט מימין מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  14. אני מתוסכל כבר. קניתי מארז חדש וקטן יותר למחשב שפעל בצורה מצויינת, העברתי את כל החלקים שממש לא נכנסו טוב למארז היותר קטן והמחשב אפילו לא נדלק. הוצאתי את הכל והרכבתי הכל פתוח על שולחן כדי לראות מה לא בסדר, אני לא יודע מה לא היה בסדר, אז ניסיתי להרכב את הכל על לוח אם אחר שיש לי (בול אותו לוח אם) וזה גם לא פעל, בקיצור ככה התבצעו ניסויים בהרבה חלקים: 2 מעבדי ATHLON64 3500+, שני לוחות אם MSI NEO2 PLATINUM, כרטיס מסך ATI X800XT AIW וזיכרונות DUAL CHANNEL CORSAIR TWINX XMS. עכשיו הגעתי למצב שהכל נראה שזה פועל ודולק, אבל אין שום פוסט על המסך (המאוורר של הכרטיס מסך פועל) ואין שום ביפ של ההתחלה. בנוסף על הזכרונות יש לי LED'S שמראים את הרמת פעילות של הזכרון, הם לא נדלקים בכלל. בנוסף…

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  15. Started by RX7,

הבעיה התחילה לי היום בבוקר המחשב פתאום נכבה ונדלק לבד באמצע שאני עובד איתו מה זה יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  16. Started by lazygecko,

צריך עזרה חברים. יש לי P4 עם Radeon 9550. לפעמים המחשב נתקע באמצע משחק ולפעמים סתם בזמן עבודה, אבל זה קורה הרבה יותר כאשר משחקים. חשבתי על התחממות, אז פתחתי את המחשב, ניקיתי הכל ושמתי מאוורר מכוון עליו, לא עוזר, עדיין נתקע. הצעות ? תודה.

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  17. שלום, לאחרונה בעת הפעלת קבצי וידאו אני נתקל בתופעה מוזרה: המסך הופך לשחור ולאחר מס' שניות חוזר לעצמו.. התופעה חוזרת על עצמה לכל אורך הפעלת הקובץ וגם גורמת למחשב להיתקע קצת. יש לציין שהתופעה לא קיימת בזמן שרואים סרטים באינטרנט (באתרי חדשות \ YOUTUBE וכדומה). לדעתי הבעיה היא ב DRIVERS של הכרטיס מסך (NVIDIA FX5200) אבל יש לציין שהתקנתי את הדרייברים האחרונים מהאתר של NVIDIA. עזרה מישהו? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  18. Started by asichen,

היי, לפני שלוש ימים בערך קניתי זכרון נוסף 512MB DDR400 של Kingston. התקנתי אותו וכעט יש לי בסטיק אחד זכרון 256 איטי יותר ואת הזכרון החדש שהוא מהיר יותר ממה שהלוח אם תומך אבל אמרו לי שזו לא אמורה להיות בעייה, בנוסף אמרו לי באשכול קודם שנתתי את הדגם של הלוח אם שהוא לא תומך ב Dual Channel אבל בכל זאת החלטתי להשאיר את שתי הסטיקים במחשב. ביום הראשון התפלאתי שהכל היה בסדר, המחשב כתב לי שיש לי 786MB או משהו דומה (כבר לא זוכר). ביום השני הפעלתי את המחשב, ותמיד שאני מפעיל אותו הוא עושה בהתחלה בדיקת זכרון, הפעם הוא לא עשה - הוא כתב שיש בעיה עם CMOS או משהו כזה והוא כתב לי To run setup ללחוץ F1 וכדי להמשיך ללחוץ F2. חשוב לציין שביום הראשון שהפעלתי את המחשב, וגם כשעשיתי רסטרט הוא עשה…

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  19. Started by jcdenton1,

איך אני יכול (אם אני יכול) לתכנת את אחד הכפתורים שיפתח לי תוכנה מסוימת? למשל ווינאמפ.

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  20. Started by tovx,

המחשב התחיל לקפוא בזמן האחרון p4 2.4 ht p4s800 1gb ram[samsung[ ati9600xt hdd maxtor מחשב לאחר פירמוט .טמפרטורות :cpu 30,agp 38,hdd 27,mb 35 זכרונות 2מודלים זהים Samsung M3 68L6423FTN-CCC היכן ואיך להתחיל לאתר את הבעיה ברכות לעוזרים תודה

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  21. יש לי מחשב ישן עם לוח MSI P865 פנטיום 4 לאחר החלפת תושבת לגוף הקרור(התושבת נשברה) המחשב נדלק אך לא מופיעה תמונה ואין צפצופים. אפוס ביום לא עוזר. בדקתי כרטיס מסך זכרונות מעבד וספק בלוח אחר והכל תקין. יש רעיון במה פגעתי?

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  22. שלום לכולם לפתע פתאום שני ה CD שלי הפסיקו לעבוד. לקחתי את המחשב לבדיקה קצרה. בבדיקה חיברו CD חדש דרך אותו חיבור ודרך חיבור אחר של הלוח אם, כלום לא עבד. דברים שאני חושב שעשיתי לפני השינוי זה עידכון של XP והרצה של כמה תוכנות שעשו ניקיון ברגיסטרי (אולי ניקוי טוב מידי). עידכון לדריברים כמובן עשיתי. מצאתי כל מיני דברים בפורומים בחול לתיקון ברגיסטרי אבל שום דבר לא עבד. אשמח להמלצות חוץ מלהתקין מחדש את הווינדוס XP. תודה

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  23. Started by -JustMe-,

אוקיי אז דבר ראשון שלום לכולם! קניתי מחשב לפני חודשיים בערך: AMD Athlon 64*2 Dual Core processor 4400 + 2.31 Ghz 2 Gb of RAM Sparkle Nvidia GeForce 8800GTS 320mb עכשיו לבעיה... המחשב שלי נועד בעיקר לגיימינג, ויש לי בעיה חמורה. כמעט כל משחק שאני מריץ, חוץ מכמה מסויימים כמו Hitman Blood Money, Risk Your Life, Pro Evolution soccer עובד בצורה ממש ממש מוזרה. הכל רץ מהר מדי, נגיד למשל בקאונטר סטרייק אני רק לוחץ על ה w כדי לזוז וישר נתקע בקיר.. זאת אומרת שהכל זז מהר מדי ולא חלק. שוב, זה ככה כמעט בכל המשחקים, אבל לא בכולם... יש לי כרגע בעיה עם הfraps אז אני לא יכול לצלם את המסך ולהראות לכם, אבל אני חושב שהסברתי את עצמי. עכשיו לקטע הכי מוזר- כאשר אני עושה ריסטרט למחשב והוא עולה מ…

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  24. היי, אתמול חלונות החליטה להידפק לי. לא יודע למה. פרטי המקרה: עשיתי ריסט (לא צפוי). לאחר מכן היה כתוב NTLDR is missing. ניסיתי לעשות fixboot ו fixmbr וזה לא עזר. לאחר מכן חיברתי את הכונן למחשב אחר ומשום מה לא ראו את הקבצים אלא מס' קבצים ששמותיהם היו בג'יבריש. בנוסף גודל הכונן וסוגו לא זוהו כראוי. בכל מקרה התמשתי ב Partition Doctor (של PTDD) וזו שיחזרה את ה Header וכו' (עשיתי FIXBOOT). במחשב בנ"ל רואים טת הכונן כמו שצריך כולל כל הקבצים שהיו בו וכו'. חיברתי את הכונן למחשב שלי- והוא כותב " A disk error occurred"???? מתי שאני מנסה לעשות לו Fixboot וכו' הוא כותב לי " An error occurred during directory enumertion". WTF?? מה לעשות? ??? תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  25. Started by rageman,

שלום, לכולם. למחשב שלי לוקח הרבה מאוד זמן לטעון משחקים. למשל, לוקח לא לא פחות מ-10 דקות לטעון משחק של ציוילזישן4, ולפחות דקה מפניה שלי אל ציויליזציה אחרת, עד שהיא מופיעה. יש לי מחשב פנטיום4, עם 256RAM וכרטיס מסך 6600GT. איך אני אוכל לשפר את ביצועי המחשב שלי? מה אני צריך לשדרג כדי שאני לא אחכה כל כך הרבה זמן?

• 7 תגובות
    • 717 צפיות

דיונים חדשים בפורומים