תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
שלום יש ברשותי מחשב סלוני (i3, כרגע עם חומרה בסיסית) בסרטים התצוגה רגילה ונוחה השימוש בחלונות ממש לא נוח (כתב קטן ותמונה לא חדה מספיק ממרחק של 3 מטר בערך) , איך לדעתכם כדאי לי לפתור את העניין?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכול חכמיי הפורום לפני כ 9 חודשים קניתי זוג כרטיסי GT 7900 של XFX שאותם הרכבתי במערך SLI על שניהם התקנתי קירוריי זלמן אבל לא בשביל להמהיר אותם אלא מכיוון ש לא הייתי מרוצה מהתיפקוד של הקירור המקורי. לפני כ3 שבועות הם הראו סימנים של תקלה אז החזרתי אותם לחנות כדי שיחליפו לי אותם במסגרת האחריות. מאז אין לי כרטיסי מסך אני מצידי דרשתי פיצוי על כך שעברו יותר משלושה שבועות ועדיין אין לי כרטיסי מסך ובעל החנות אמר לי להיבואן ישלח לי זוג 7950 היבואן שלח לחנות רק כרטיס אחד שהלכתי כדי לאסוף אותו גיליתי שהוא שלח 7900 ולא הסכמתי לקבל אותו עד שיגיעו שני 7950 בעל החנות מסר לי לאחר יומיים שהיבואן טוען שהמהרתי אותם ולכן הוא לא חייב לשלוח לי כרטיסים בכלל ובגלל ש7900 הוא כרטיס בסוף מחזור…
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
היי ברשותי מחשב אינטל פנטיום E2140 שחסר בו הדרייבר "אפיק SM". חיפשתי בכל הרשת ולא מצאתי לצערי תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
מפעם לפעם מאוורר המעבד I9 חדש מתחיל להשתולל , למה?? למישהו זה קורה???
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
טוב אז ככה קניתי צורב דיוידי חדש שאני נכנס ל device manager השם שלו מופיע כך: TSSTcorp CD/DVDW SH-S182F עכשיו המחשב מזהה אותו והכל טוב ויפה אבל שאני רוצה לצרוב איתו זה לא נותן לי לבחור מהירות וצורב אוטומטית על 16 ובנוסף במקום שצריבה על 16 תקח לא יודע משהו כמו 4 דקות? זה לוקח בסביבות ה50 דקות... והמדיה שאני צורה עליה תומכת ב16 המדיה זה: Verbatim DVD-R 16x תודה לכל מי שיעזור...
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום רב!! יש לי מחשב נייד לנובו,כאשר עשיתי עדכון למחשב המסך לא ניפתח לי,רק מופיע לי לנובו,ושום מקש לא מגיב פרט להפעלה /כיבוי,איך פותרים זאת?תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם היום הורדתי תוכנות נגד סוסים טוראינים ותכונות ריגול השמות שלהם SPYBOT SERACH AND DESTROY וTROJAN REMOVER הרצתי את התוכנות הם מצאו משהו לאחר מכן הדלקתי את המחשב והתחילו בעיות לפעמים המחשב באינטרנט נקתע לכמה שניות ואחר כך חוזר דבר שלא היה קורה אף פעם ובמשחקים גם התחילו להיות איטיים מאוד למשל במשחק פרו אבלושיין 5 אם שחקן בועט אז אחריי שהוא בעט כבר את הכדור אז שומעים את הרעש של הבעיטה ועוד כל מיני תקיעות שאני מנסה להתקין תוכנות ומשחקים אז המחשב כזה קופא ואם אני עושה CNTRL ALT DELETE אז הוא משתחרר מישהו יודע מה הבעיה הזאת? תודה רבה לעוזרים וחג שמח לכולם
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי פורמט לפני כמה שבועות, כעת אני צריכה להתקין את המדפסת שלי xerox phaser 3140. התקנתי את הדרייבר שמתאים למחשב שלי- וינדוס 7 הום פרימיום, 64 ביט- שהורדתי אותו מהאתר של זירוקס . המחשב לא מצליח לשלוח פקודה למדפסת, ניתקתי את המדפסת מהמחשב והצלחתי להדפיס דף נסיון- כלומר הבעיה היא לא במדפסת. כשאני מנסה לעשות פותר בעיות בחיבור של המדפסת הוא לא מוצא כלום, או שלפעמים מוצא שהבעיה היא שהמדפסת לא מוגדרת כברירת מחדל- למרות שהיא כן מוגדרת . יש משהו שאפשר לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם ווינדוס XP מעודכן (32BIT) רכשתי לפני כמה ימים הארדיסק של W.D. בנפח 1TB. כאשר אני מחבר אותו דרך מתאם USB המחשב מזהה את החומרה אך אני לא רואה אותו בתור כונן נוסף ב- MY COMPUTER. וכאשר אני מחבר בתור הארדיסק נוסף הוא מזהה אותו בביוס אך בווינדוס לא. בשני המקרים המחשב מזהה את ההארדיסק (HARDWARE MANAGER) - "The Device Working Properly" מה הבעיה ? הווינדוס לא תואם - צריך וויסטה ??? :s05:
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
היי ! לאחר יום יפה שכזה פתחתי את המחשב בשביל לנקות אבק...(כמובן בעדינות...) חיברתי הכל בחזרה אבל שום חיבור לא מגיב...אני מתכוון למקלדת ,חיבר למסך , עכבר ...רק החבורי USB מגיבים.. למישהו יש פתרון?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
-
זה מוגדר אצלי כ: C:\Program Files אני רוצה לשנות את זה ל O:\Program Files
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום רב: קניתי לפני כמה ימים, מצלמת אינטרנט גנרית (A.B.A Electronics ללא דגם) ב-70 ומשהו ש"ח, שתומכת ב-USB 2.0 וגיליתי באמצעות הסקייפ, את הבעייה המוזרה הבאה: כאשר המצלמה מחוברת לאחת מיציאות ה-USB הקדמיות של המחשב, התמונה שלי מקוטעת מאוד. לעומת זאת כאשר המצלמה מחוברת לאחת מהיציאות שיש בכרטיס ההרחבה Dynamode 2-Port PCIe USB 3.0 card שמותקן במחשב שלי, התמונה נראית הרבה יותר חלקה. לפי דעתי היא נראית הרבה יותר חלקה גם כאשר אני מחבר אותה לאחת מהיציאות USB האחוריות של לוח האם שלי. מה הגורם לבעייה?
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
תאור הבעיה בעת שמיעת קבציי שמע הקול נשמע על הפנים בכדיי לסדר את זה אני צריך להיכנס לבקרת הקול ולהזיז את החוגה של ערוץ הWAVE לאחד הצדדים כלומר שהיא ממוקמת באמצע שומעים גרוע מאד מה עליי לעשות בכדיי לסדר את הבעיה, תודה מראש יניב הלוח הוא של גיגהבייט 945S3
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
דיסק קשיח בן כ 5 שנים. עבד בסדר גמור עד לפני יומיים בלי בעיה. איתחלתי את המחשב ופתאום כשהמחשב עולה - לפני חלונות - עושה לו CHEK עד שמגיע ל 100% בחלונות בהתחלה לא רואים אותו...אחרי חצי שעה רואים ואי אפשר להיכנס. אליו ועולה חלון פופאם שרושם שאם רוצים הלשתמש בו צריך לעשות לו פירמוט. עזרה? 90% מהחומר אמנם מגובה אבל מנסה לראות אם אפשר לפתור בלי פרמוט. ניסיתי לנתק מהלוח אם ולחבר, ולנתך ולחבר לכניסה אחרת בלוח אם. לא עזר. תודה מראש על כל עזרה.
-
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, במחשב של אחיין שלי ניסיתי להתקין משחקים די חדשים ולא עובד כלום בגלל כל מיני שגיאות שמופיעות (אם יהיה צורך אני ארשום אותם) הרכיבים של המחשב הם אלו: inteli3-3240 cpu @3.40 GHZ זיכרון : 4.00 GB מערכת הפעלה ווינדוס 7 . מה עוד צריך בשביל לדעת אם המחשב בכלל מתאים למשחקים נגיד כמו FIFA2014/15 , GTA יש איזה אתר שיכול לבדוק את זה לא ? מה עוד יכול להיות ? המחשב אחרי פרמוט ,דרייברים מעודכנים תודה,חג שמח .
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי התקן מצלמה שמאפשר ליכדת הסרט על גבי המחשב ע"י ILINK (IEEE1934 במפרט המחשב שאני מעונין לקנות כתוב IE1394A יחד עם מע וינדוס ויסטה 64 . השאלה שלי האם המע החדשה אמורה לקבל את ההתקן (מצלמה) כשאחבר אותה למערכת החדשה ?
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
תראו 4 שנים אני כבר עם מסך: MAG 19' CRT FLAT 996PF's (טנק משו לפנים.. האחורה שלו יותר גדול מטלויזיה 21 אינצ' CRT!!) בקיצור יש לו בחירה של ריענון צג, מ- 60 הרצים עד 85. כל הזמן הזה הייתי עם 60 הרצים, אמרו לי שזה לא בריא לי ולמסך. אז החלפתי עכשיו ל85 הרצים.. בכל הצדדים אני רואה פצצה אבל משו מה באמצע תמיד רואים מטושטש.. יענו אם אני לוקח טקסט כותב אותו באמצע ואז מוזיז תחלון לצד אני יראה יותר טוב ובאמצע אני יראה אותו מטושטש.. למה זה יכול להיות? וזה תמיד היה לי ככה בגלל זה נשארתי כל הזמן עם ה60. איך אני יכול לתקן את זה?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי CDROM של LG X52 ו- WINXP בפעם הראשונה שאני מכניס דיסק הוא לא מזהה אותו. אני מוציא ומכניס את הדיסק - מזהה. העברתי את ה CDROM למחשב אחר (win98) עובד מעולה בפעם הראשונה כמו"כ יש לי צורב של LG והוא עובד מעולה - ללא הבעיה הנ"ל. VCDROM ממוקם על primary Slave האם משהו מכיר את התופעה או דרכים לפתרונה ? נ.ב הרצתי את Nero Cdspeed במחשב שלי - הראה מהירות ממוצעת של 18 במחשב אחר - מהירות ממוצעת של 40 (אותו CDROM) מוזר ... : תודה
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
אהלן כשאני נכנס לאתר של לנובו לדרייברים, ואז לדגם המסויים LENOVO YOGA 500 ואז עושה סינון רק למערכת הפעלה WIN 8.1 64BIT. מופיעים לי המון דרייברים, הקטע הוא שחלק מהם מופיעים תחת IDEAPAD, וחלק תחת NOTEBOOK. אין שמץ של מושג מה ההבדל בין השניים (אולי זה לטובת ההבדל בין מצבי השימוש של הלפטופ? שהוא גם מסך מגע? לא יודע) מה גם שיש גם דרייברים כפולים גם בתוך IDEAPAD לדוגמא: WLAN Driver (Atheros, Broadcom) for Windows 8.1 (64-bit) - IdeaPad Y400, Y500 Intel WLAN Driver (Inbox) for Windows 8.1 (64-bit) - IdeaPad Y400, Y500 מה אני עכשיו צריך לעבור רכיב רכיב ולבדוק מה מתאים? תודה מראש על העזרה זה הלינק לעמוד שאני מסתכל בו דרך אגב http://support.lenovo.com/us/en/products/laptops-and-net…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
המקלט קיבל מכה והתפרק (הפלסטיק), הצ'יפ עצמו מעט עקום גם. כשאני מנסה לחבר למחשב קופצת הודעה בסגנון של "ההתקן פגום", ומן הסתם הסט לא עובד. הייתי הולך וקונה סט חדש בלי לשבור את הראש אבל זה סט ארגונומי של מייקרופוסט שנקנה לפני חודשיים בערך ועלה לי 400 שקל... חבל לי לזרוק לפח. במיקרוסופט ישראל אמרו שאין להם חלקי חילוף ואין מה לעשות. "Sculpt Ergonomic Desktop " באינטרנט לא המצלחתי למצוא רסיבר גנרי כלשהו (כמו שיש ללוגיטק). יש דרך לפתור את הבעיה? או שהלך 400 שקל? תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן מחשב חדש. לוח אם Asus H110M-K. מערכת הפעלה win 10. המחשב נקנה עם HDD SSD 250G ואליו אני רוצה להוסיף HDD 500G מהמחשב הישן בחיבור SATA. כאשר מדליקים את המחשב, הוא מזהה את שני הדיסקים, אך כאשר עולה מערכת ההפעלה, לוקח לה יותר זמן לעלות כאשר הדיסק השני מחובר לעומת כאשר יש את ה SSD וכן ה HDD השני לא מזוהה. אשמח לעצות מה ניתן לעשות. החיבורים בלוח אם הם SATA1 ה SSD ו SATA2 ה HDD.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
ניסיתי להתקין את הדיסק כבר כמה פעמים וכל פעם הזה רושם לי את זה ואז פשוט מפסיק מה אפשר לעשות? ממש אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי סריקת דריברים במחשב קיבלתי את זה http://img241.imageshack.us/img241/5564/3774cx1.jpg מה זה אומר? לעזאזלללל
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
שלום שבוע שעבר קניתי מחשב וכעת הוא לא עובד ז"א הוא לא נדלק האם יש למישהו פתרון?
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-