עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by st4ck,

אז יש לי בעיה שרשום windows 7 לא פעיל כי אין לי תקוד והקוד שהיה לי בעבר כבר לא פועל וניסיתי לפנות למיקרוסופט והם לא עזרו לי אולי יש דרך לקבל קוד נוסף ??? תודה לעוזרים

2. Started by re993,

איך ניתן לשנות כתובת IP של ROUTER של HOT לכתובת זרה (מחוץ לישראל)?

3. Started by jambo222,

שלום יש לי מחשב נייד מסוג hp compac 610 (מחשב ישן .) אני צריך אותו לתקופה מוגבלת בשביל איזה שהו פרוייקט. יש לי הרגשה שהדיסק קשיח שלו עומד לגמור. (המחשב זוחל, נתקע עושה לי אתחולים וכד'.) פירמתטי והתקנתי חלונות מחדש ולא עזר. השאלה האם כדאי\אפשר לקחת דיסק קשיח חיצוני ולהשתמש בו במקום הדיסק המקורי. תודה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. קניתי מחשב יחסית חדש (חודש) gtx 1060, i5 8400, 16gb ram והייתי רוצה לדעת האם כדי לי לכבות אותו בכל פעם שאני הולך לישון ב11 בלילה או להשאיר אותו דלוק (אני חוזר אליו בשלוש בצהריים) תודה לעונים

5. שלום לכולם! נתקלתי בבעיה מוזרה במחשבי. מדי כמה שניות/דקות אני שומע את הצליל שמשהו מתנתק (כמו שמוציאים משהו של USB מהמחשב) ואין זכר למשהו שעבר המחשב. איך אני יכול לאמוד מה התנתק ואם בכלל?

6. Started by yanivle32,

הדלקתי היום את המחשב , מסך שחור עם חלונית קטנה בצד ימין administrator system 32 אין אייקונים רק ב alt ctrl delte אני יכול להפעיל task manager אותו דבר ב safe mode מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אחרי אחד מעידכוני המערכת השוטפים (ווינדוס 10), הוידאו בסטרימינג ובניגון הפך לפחות איכותי. גם אחרי הסרה והתקנה מחדש של דרייברי כרטיסי המסך. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Hass,

אני כבר יומיים מנסה להתקין ווינדוס על המחשב ללא הצלחה, קראתי את כל הדברים האפשריים ניסיתי הכל אבל עדיין במבוי סתום.. אני במסך של הכוננים באמצע תהליך ההתקנה ורשום לי כונן 0 שטח שלא הוקצה ועוד כונן שאני יצרתי בשביל ההתקנה של הווינדוס (כונן 0 מחיצה 1) בשניהם אי אפשר להתקין.. אני כבר אחרי כל האיפוסים אתחולים בדיקות בביוס שהכל תקין ואין לא מצליח. יש פה מישהו שיכול לעזור ??

• 36 תגובות
    • 11.9k צפיות
  9. Started by mici 1234,

מה אתם אומרים, אם מגיע אלי מחשב נייד עם כרטיס מסך מולחם לא טוב האם ישנה אפשרות לחבר לו כרטיס חיצוני

10. Started by איוניר,

יש לי מחשב נייד של דל INSPIRION 3537 עם מסך מגע ומערכת הפעלה WIN.10 וכאשר אני מחליף את שפת המקלדת ע"י ALT ו SHIFT מעברית לאנגלית שפת המקלדת משתנה לאנגלית אבל בשורת המשימות רשום שהשפה עברית. יש לציין שאחרי הדלקת המחשב ולפני שאני עושה משהו, אם אני מחליף את שפת המקלדת הרישום בשורת המשימות משתנה מעברית לאנגלית אבל כשאני מתחיל לעבוד עם המחשב התצוגה נשארת קבועה ותמיד עברית למרות ששפת המקלדת משתנה. אשמח מאוד אם תתנו לי עצה לפתרון הבעיה.

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  11. היי כותרת , איך אני מכוון אותו לתצוגה רגילה ומלאה כמו מסך מחשב רגיל תודה

12. Started by SSD,

אני צריך שנגן VLC ישמיע לי באוזניות והדפדפן ישמיע לי ברמקולים של המחשב. איך שהוא עשיתי את זה לפני כמה דקות אבל לא ממש הבנתי מה עשיתי . והרסתי את זה . תודה מראש.

13. Started by hay12396,

שלום לכולם לאחרונה התחילה לי בעיה מוזרה במחשב. כאשר אני משתמש בו שימוש אינטנסיבי (משחקים\תוכנות עריכה כבדות), המסך קופא ואחרי כמה שניות הופך לשחור ולאחר מכן המחשב עושה ריסט (כאשר לא תמיד הוא עולה ישר אחרי זה) בהתחלה חשבתי שהלך הכרטיס מסך, ניסיתי להתקין גירסאות שונות של דרייברים לכרטיס מסך ללא הצלחה וכשהחלפתי לכרטיס מסך אחר, הבעיה עדיין קיימת. ניסיתי לעבוד עם המחשב בלי כרטיס מסך בכלל (עם הכרטיס מסך המובנה) והבעיה לא חוזרת. ניסיתי לעשות stress test על כל אחד מהחלקים במחשב (על המעבד, על הכרטיס מסך הרגיל שלי- לא המובנה, על הזכרונות, על ההארד דיסק) וכל הבדיקות הסתיימו בהצלחה (הרצתי ללמעלה משעתיים על כל חלק ולא היו שגיאות) אני מתלבט …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by daniel89,

שלום, יש לי מסך DELL 2209WA ולאחרונה יש פס צהוב לאורך המסך. לפעמים זה נעלם מעצמו אחרי כמה זמן. ניסיתי להחליף כבל חשמל של המסך, לגעת במגעים, להחליף חיבור במכרטיס מסך ולא עוזר.. אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש לאחרונה ורציתי לוודא שהטמפרטורות של המעבד וכרטיס המסך תקינות (ללא OC). זה המפרט: ASUS ROG Swift PG279Q Gaming Monitor Intel Core i9 9900K Gigabyte GeForce RTX 2080 Ti GAMING OC-11GC NZXT Kraken X72 Gigabyte Z390 AORUS Pro Gigabyte AORUS DDR4 RGB 16G (8GX2) 3200 Corsair Crystal 570X RGB ATX Mid-Tower Case White Corsair RM1000i 1000W PSU 80+ Gold Modular Corsair SP120 RGB LED High Performance 120mm Fan X3 Samsung SSD 500GB 970 EVO NVMe M.2 Samsung SSD 1TB 860 EVO 2.5" SATA III בזמן מאמץ המעבד על 42 מעלות וכרטיס המסך על 72 מעלות הם זה נורמלי? באילו טמפרטורות אני צריך להיות "מודאג"?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Gimel,

יש לי כרטיס hauppauge Colossus ואני מנסה להקליט איתו קלטות למחשב. ההקלטה למחשב חזק i7 עם SSD ולכרטיס חיבור PCIE כך שאני לא מבין מה הבעיה. המעבד על 5% בזמן שהכרטיס מקליט אבל עם התוכנה של הכרטיס הזה התמונה נתקעת על כמה שניות (מפספס פריימים) ואני לא מצליח לפתור את זה. למישהו פתרונים?

17. Started by LeXosaar,

אהלן, יש לי את המחשב הנייד MSI GV62 8RD I5 8300H Nvidia geforce GTX 1050 Ti 16gb optane + 1TB HDD 8gb DDR4 חשבתי לשדרג אותו עם עוד 8 או 16 GB של RAM (נווה יותר לכיוון ה8) וגם להחליף את הכונן של ה16gb optane לכונן ssd m.2 שעליו תשב המערכת הפעלה ועל הhdd ישבו שאר הקבצים הפחות רלוונטים... שווה להשקיע בnvme? יש המלצות אולי? משהו שחשוב לדעת? סוג ספציפי שצריך לקנות?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by uskatin,

היי מחפש לגבות את התמונות וסרטונים שיש לי במחשב לענן כלשהו, איזה אתר הכי מומלץ? (ולא יקר) תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by תומר רושל,

אהלן לכולם... יש לי בעיה שמטריפה אותי, אשמח אם תנסו לעזור. המחשב שלי: I5 4690 3.5 8 gb ram ddr3 Rx 580 8g oc כשאני משחק במשחקים הכי חדישים בקמפיין ולא ברשת, יש לי fps מעולה... מעל 60 כל ההגדרות על אולטרה. למשל במשחקים כמו טומב ריידר החדש, היטמן החדש, פאר קריי 5. לעומת זאת, במשחקי רשת כמו באטלפיילד 1, squad, insurgency כשאני משחק ברשת ה fps עומד בערך על 40 עם ירידות ועליות. גם כשאני משנה גראפיקה מאולטרה ואפילו להכי נמוכה, המשחק פשוט עובד אותו הדבר ללא שינוי ב fps. איך ניתן לסדר? ממה זה נובע? אשמח לעזרה... תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אתמול המחשב לא יצא מסליפ, כפתור ריסט פתר את זה. הבוקר שוב המחשב לא יצא מסליפ - לחצתי על ריסט, המחשב נדלק ונכבה אחרי כמה שניות, ואז עושה את זה שוב ושוב עד שמכבים (לחיצה ארוכה על power). כל פעם שהוא נדלק כל הלדים והמאווררים עובדים. כולל המאווררים וה-RGB של הכרטיס מסך. אין שום תצוגה במסך ואין שום צפצוף. מה ניסיתי: הוצאתי סוללה ואיפסתי ביוס. הוצאתי את כל המודולים של הראם, ניסיתי בלי בכלל ועם כל אחד בנפרד הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי מסך ישירות לכרטיס on board - לרגע הופיע הספלאש-סקרין של הביוס, ואז שוב חזר להכבות ולהדלק. זאת הפעם היחידה שראיתי את המסך נדלק בכל הסיפור. בלי כרטיס מסך שוב חזרתי על הבדיקה עם הזכרון כמו בהתחלה. תוך כדי התה…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by Cynicoren,

שלום, הבן שלי שבר 2 יציאות USB במחשב שלו. האם ניתן לתקן זאת במעבדה/טכנאי? כמה זה יכול לעלות? תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by latismu,

שלום, יש לי מחשב שקניתי בשנת 2012, והוא היה מאוד מהיר עד שהפסיק לעבוד עכשיו, ואני רוצה לראות אם אוכל להחיות אותו המפרט: הלוח אם שלו הוא GA-H77-D3H GIGABYTE המעבד שלו הוא Core i7 1155 Quad 8MB הבעיה: כשמדליקים את המחשב המאווררים מסתובבים, אבל במקום שיישפע הציפצוף beep שמציין שה-BIOS עלה בהצלחה, אחרי כעשרים שניות עד דקה הוא מתכבה לרגע וכאילו מתאתחל מחדש (המאווררים מפסיקים ואז ממשיכים) והוא נתקע בלופ הזה לנצח. מה כבר בדקתי: החלפתי סוללת CMOS ממחשב אחר, זה לא עזר לא להידלק מעניין לדעת ש: לפני שהמחשב איבד את היכולת שלו לעלות, הוא עבד מהר ולשביעות רצון. לקראת ימיו האחרונים מדי פעם הוא היה נכשל בלהידלק, והיה נרא…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by daniel2828,

כשאני מסתכל על מפרטים של מעבדים,יש הבדל משמעותי מאוד בגודל הזיכרון מטמון לטובת מעבדי אינטל,זה משהו שאמור להפריע בבחירה שלי לבחור בamd?ואיך באופן כללי האמינות של המעבדים שלהם לאורך שנים?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Gals605,

שלום לכולם, יש לי 32GB RAM DDR4 2400 במחשב. משום מה המחשב מאפשר לי להשתמש רק ב5GB בערך, כאשר אני נכנס למנהל המשימות ובודק במה המחשב משתמש, רשום שיש לי 22,500MB בשימוש ו65% בתפוסה של הזיכרון במחשב. כאשר אני מנסה לברר מה תופס לי את המקום, זה לא מופיע לי ורק מצוין שאני משתמש בסביבות ה500MB. מישהו יודע לאן נעלם הזיכרון הזה ומה יכול לשחרר לי אותו? מפרט למי שרוצה: MSI x99s Gaming 7 i7-5820k 32GB DDR 4 2400 Windows 10 Education 64bit

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ag43,

המחשב התחיל בזמן האחרון להכבות תוך 2 שניות, 3 שניות להשאר כבוי, להדלק שוב ל2 שניות וחוזר חלילה. אחרי עשרות נסיונות הוא נכנס לWINDOWS ועובד כרגיל. כשניסיתי לעבור לביוס משני הוא לא נכבה אבל לא הגיב. ניסיתי עם ספק אחר, זכורונות ובלי ציוד הקפי וזה לא השתנה. כרגע אני פשוט משאיר את המחשב דלוק כדי להמנע מבעיות. מעבד I7 4790K לוח אם GIGABYTE Z97X-UD5H 16 גיגה זכרון יש מה לעשות או להתחיל לחשוב על מחשב חדש?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים