תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
אשמח לעזרה, אני רוצה להוסיף ram למחשב נייד שלי איך אדע מה מתאים לזה? במטרה שאוכל לעבוד בשקט אם תוכנות אדובי. זה המפרט של המחשב שם מכשיר DESKTOP-4MSLVGS מעבד Intel(R) Core(TM) i7-6500U CPU @ 2.50GHz 2.59 GHz RAM מותקן 8.00 GB (7.86 GB ניתנים לשימוש) סוג מערכת מערכת הפעלה של 64 סיביות, מעבד מבוסס x64 מהדורה Windows 11 Home גירסה 22H2 הותקן ב 12/04/2023 גירסת Build של מערכת ההפעלה 22621.2361 חוויה Windows Feature Experience Pack 1000.22674.1000.0
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
חיברתי למחשב ישן מסך לכרטיס AGP עם חיבור VGA, מקלדת ועכבר. מיד כשאני מדליק את המחשב, אני שומע צפצוף toooooo בן 6 שניות, הפסקה בת 6 שניות, וחוזר חלילה. על הלוח-אם נדלק לד ירוק והמאוורר של המעבד (פנטיום 4) מסתובב, אבל אין פוסט במסך. מישהו מזהה את התקלה?
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מדובר במחשב נייד מסוג ACER עם וינדוס XP עם העלאת המחשב הוא רושם לי הודעה שעלי לגבות את החומר כי הדיסק קשיח עומד להתקלקל הוינדוס כל איזה חצי שעה נותן לי מסכים כחולים . אני מתלבט אם לקנות דיסק קשיח חדש ולהרכיב או שאפשר לתקן את הנוכחי ? בכל מקרה למחשב יש תוכנה מקורית של XP בפנים מה יקרה איתה אם אני יחליף דיסק כי אין לי את הדיסק האורגינלי יש רק אפשרות לRecovery תודה לעונים !
-
- 7 תגובות
- 684 צפיות
-
-
כנסו בבקשה תראו בתמונה אני בלחץ וגם בזמן האחרון המחשב נתקע סתם המון ואיטי [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
קודם כול שבת שלום השמח לקבל עזרה בנושא שלי ואני בלי OC ואני על הדרייבר של נוודיה 69.71 אמרו לי שהוא הכי יציב לכרטיסים של סידרת 7 תראו שיחקתי אתמול ב FEAR COMBAT ואחרי 15 דקות של משחק חלק ככה מופיעים לי ארטיפקטים ואני לא יכול לשחק ככה ואז שאני יוצא ומנסה להכנס ל FIFA זה גם שם עושה את זה ורק ריסטרט פותר את זה! וגם לפני חודדשיים בערך שיחקתי גם FEAR וגם שם זה עשה ארטיפקט מה שאני רוצה להגיד במשחקים אחרים כמו NBA 08 FIFA 08 אין ארטיפקטים והמשחקים רצים לי חלק והכרטיס בכלל לא חם מדובר על 7600GT AGP במנוחה 43 מעלות +- במאמץ 47 ככה מה אני יכול לעשות? ללכת לחנות שקניתי את הכרטיס SKYPC? יש לי עוד אחריות של שנה בערך מה להגיד להם שיש לי ארטיפקטים? הנה המפרט שלי P4 2.40 GHZ 7600GT 1G R…
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אפשרי לחבר 2 עכברים למחשב שיתפקדו בתור 2 עכברים ניפרדים ולא כאותו עכבר?
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
קניתי שני זיכרונות של KINGSTON 512 DDR אני חיברתי אותם ללוח אם(יש לי 2 מקומות כחולים כאלה, מתוך 4 והם לא אחד ליד השני. שמתי כל אחד בכחול שונה), ואז לא הצלחתי להדליק אותו, מה שעשיתי הוא להוציא את אחד הזכרונות, ואז זה פעל. האם יכול להיות שהבעיה בזכרון או שאני צריך לשים אחד בכחול ואחד בשחור? נ.ב זו הכותרת הכי טובה שמצאתי...
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בקשר לחיבור של USB במחשב מסויים. הוא שורף כל נגן MP3/4 שאני מחבר אליו (שרף לי כבר 2 [למזלי שניהם היו באחריות והוחלפו בחדשים]). אני לא בטוח אם זה רק חיבור מסוים של USB במחשב או כל חיבורי ה-USB. אני פוחד לחבר למחשב נגנים שלא ישרוף לי אותם שוב, אבל אני צריך לחבר ואני לא יודע מה לעשות ??? אם למישהו יש רעיונות מה לעשות/איך לפתור את זה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
לדוגמא: ראיתי באחד העדוכנים של חברה כלשהי עדכון ובו כתוב:תמיכה ב ATI 5XX בפרטי העדכון. האם חשוב לעדכן ביוס בכדי שיתמוך טוב יותר בכרטיסי מסך החדשים?
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים קניתי מחשב עריכה חדש (בנוסף לעוד 5). הרכבתי אותו לבד, יש לי ידע ונסיון בזה. תופעה מרגיזה יש בחודש האחרון- תוך כדי עריכת וידאו, ללא שום סיבה (כל פעם מפעולה שונה) המחשב פשוט עושה ריסטרט. הסדר הוא כזה- 1. תוך כדי עבודה - העכבר נתקע. 2. אחרי חצי שנייה הוא כבר נכבה. לפני הכיבוי, לאלפית שניה (וממש לא רואים את זה מרוב שזה מהר) יש מסל כחול עם כיתוב אפור. אין מצב אפילו לראות מה יש שם ומתי זה יקרה שוב. יש לציין שזה קורה גם בזמן שהמחשב לא עושה כלום, פשוט דולק , וללא שום פעולה/תוכנה ברקע. המעבד לא חם,יש המון גופי קירור, ספק חזק- OCZ 600. מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
חיפשתי בהרבה מקומות איפה אפשר להשיג ערכה מלאה (או חלקית לפחות) שתבצע את כל הבדיקות לגילוי תקלות חומרה לכל הרכיבים במחשב, אבל כל מה שמצאתי זה HIRENS אם מישהו עם תעודה או מומחה לדבר יכול לתת את שמות התוכנות ולתרום לאתר ולאנשים אז מה טוב רק לא לשכוח לתת לינקים להורדות דרך אימיול או ביטטורנט ;D
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום! אתמול הייתה לי הפסקת חשמל ונהייתה לי בעיה במחשב,מתי שהייתי מדליק אותו הוא היה מתחיל את עצמו מחדש לפני שהוא הגיע לטעינה של הוינדוס. לא הייתה לי ברירה אז התקנתי את הוינדוס מחדש על אחד משני הדיסקים שלי (יש לי שני דיסקים, אחד 80 gb והשני 250gb ) . אחרי שהתקנתי את הוינדוס מחדש והכל פעל אני שם לב שהדיסק השני (250gb ) לא נכנס ונותן לי שגיאה כזאת " אין גישה אל \: D הקובץ או הספרייה פגומים". אני לא מבין מה יכולה להיות הבעיה כי לפני שהתקנתי אצלי את הוינדוס בדקתי את שני הדיסקים שלי על מחשב אחר , הוינדוס לא עלה אבל הדיסק של ה250gb עבד עם דיסק אחר שיש בו וינדוס. יש לי דברים שאני ממש צריך בדיסק הזה אני לא יודע מה לעשות !!! :'( מה יכולה להיות הבעיה? זה אפשרי לתקן את זה ? תודה, עומ…
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני נוגע בקירור שלו איפה שהמאורר ומקבל כבייה מרוב שזה חם זה מסוכן??? כי לא נראה לי זה אמור להיות ככה
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, ברשותי המחשב הבא: Turion 64 ML-28 Abit NV-8 OCZ DDR400 3-3-3-8 1GB x 2 כל השאר לא חשוב לעניין (כתוב במפרט שלי בכל מקרה). עד היום היה ברשותי Sempron 2800 (ככתוב במפרט שלי). הבעיה היא שכאשר הזיכרון עובד ב 400mhz המחשב נתקע בעת שאני משחק במשחקים (גם כאשר המעבד ללא OC והכל בהגדרות default וגם כאשר הזיכרון מוגדר על 2t). לפעמים גם אחרי שניה שאני במשחק. כאשר אני מוריד את המהירות שלו ל 333mhz הכל עובד בסדר גמור. מאחר ואני לא רואה סיבה להוריד את מהירות הזיכרון כאשר החלקים שיש לי הם בסך הכל איכותיים (זיכרון של OCZ, אחד הלוחות הטובים ל 754) - אני מנסה למצוא את הבעיה. הבעיה- אני לא מצליח. -ניסיתי לחבר כל סטיק בנפרד- הבעיה נמשכה. -נסיתי להחליף מעבד כי חשבתי שהבעיה הי…
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
(מצורפות תמונות עם הפרטים) יש לי סטיק אחד 256, ועוד שניים של 128. שרק הסטיק של 256 בפנים, המחשב מזהה 256. שהוא ועוד 128 - המחשב מזהה רק 256. שאני שם את שלושת הסטיקים ביחד - המחשב מזהה לי רק 384 מגה זיכרון פיסי. למה זה, ואיך אני יכול לפתור את הבעיה ? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי מחשב פנטיום 4 עם 512 מגה זכרון לוח אם של MSI 848P-NEO V ומערכת הפעלה XP-PRO יש לי כרטיס מסך MX-440 INOO3D 64BIT, כאשר אני מתקין את הדרייברים שלו המחשב נתקע במהלך ההתקנה לאחר RESTART המחשב עובד אולם התצוגה נראית מוזרה עם קווי רשת וצבעים חלשים ושום משחק לא עובד , יש לי את הדייברים האחרונים של NVIDIA כמו כן הורדתי מהאתר של חברת המחשבים את הדרייברים המעודכנים ביותר חשוב לציין כאשר אני מסיר את הדרייברים של הכרטיס והוא מופיע ב - DEVICE MANAGER ככרטיס מסך VGA רגיל המסך נראה תקין והמשחקים הפשוטים עובדים . האם הבעיה בכרטיס המסך? האם הבעיה במערכת ההפעלה? בתודה יוסי
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי לוח abit ip95 ואני לא יודע איפה לחבר לו את חוטים כגון הדלקה usb וכול מה שיש שם איפה אני יכול למצוא חוברת של הלוח הזה או שירטוט איפה כול חוט צריך להיות תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
זה קרה לפני חצי שעה שהוצאתי את הלד מהפינים על הלוח וחיברתי למקום אחר... (הלד שלה HDD מקדימה) אחרי זה שוב קרה ששמתי את הספוג על הרצפה של המארז ולפני כמה דקות זה קרה שבכלל הייתי על המיטה... חשבתי שזה בגלל ששמתי יותר מידי מאוררים על הלוח אז ניתקתי אחד, או שזה בגלל שיש יותר מידי דברים על החוט של ההרדיסק אז חיברתי אותו ליציאה ריקה מהספק.. מה אתם אומרים יכל לגרום לזה אני לא יודע אם זה יקרה עכשיו עוד או שזה הפסיק, מחכה לדעתכם בנושא (:
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה מוזרה עם ההארד דיסק. כרגע מותקנים אצלי שני הארד דיסקים על המחשב - בראשון מותקן הווינדוס והשני מחולק לשני partitions. הבעיה שלי היא עם הpartition הראשון המכונה D .בכל פעם שאני ניגש לכונן לבצע פעולה של כתיבה או קריאה ארוכה יותר מכמה שניות יש רעש מוזר של כאילו נופל המתח ואז חוזר ואז המחשב נתקע. המתח לא באמת נופל כי הכל ממשיך לעבוד ( רק יש freeze). משום מה שניגשתי ל-partition השני בהארד דיסק לא קרתה לי התופעה הזו. למישהו יש מושג מה פשר הבעיה והאם ההארד דיסק גמור? נ.ב - עוד דבר נוסף ששכחתי לציין : נסיתי לעשות דיפרגמנטציה לכונן ודוקא זה עבר בסדר גמור ללא שום תקיעות.
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, מדוע התופעה הזאת קורה ? האם ניתן למנוע אותה ? והאם זה הגיוני שצורב DVD חדש ישמיע רעשים כאלו ? אגב, חיפוש בפורומים העלה חרס - השרשור הקודם נקטע ללא תשובה. עדיאל.
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב חדש של DELL מדגם INSPION ONE(מסך מגע) לאחר שהתקנתי את הווינדוס התקנתי דרייברים ולאחר הדריברים התקנתי אנטי וירוס (AVG) שיתי ריסט כמקובל ולאחר מכן המחשב מידי פעם עושה ריסטים מעצמו ולא מזהה את הארד דיסק לאחר ריסט חוזר המחשב עולה עושה בדיקת HDCK או משהו כזה ובקיצור... המחשב עושה ריסטים ולאחר מכן לא מזהה את הארד דיסק.. מה ניתן לעשות? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היום פירמטתי את המחשב ובטעות מחקתי את כונן C , יצרתי כונן חדש והוא לא נתן לי להגדיר יותר בסה"כ יש לי 1.4 ג'יגה בכל הכונן וכל המערכת הפעלה תופסת את הרוב ונותר רק 3 מגה , מה לעשות ? האם ניהול הדיסקים של ווינדוס יעזור לי ? PARTITION MAGIC ? והאם פרטישן מג'יק יתן לי להתקין אותו על D ולא על C? (כי אין לי מקום). עריכה: זה ממש דחוף , בבקשה עזרה.
-
- 8 תגובות
- 684 צפיות
-
-
תראו יש לי ספק...שאני מחבר את שתי הכבלים (של המחשב ושל המסך) לספק הוא עושה כזה כמו רעש של קצר , ז"א לא קצר , כמו כזה טזטזטזטטז במגע כזה שהוא נוגע קצת , ממה זה ? *בספקים אחרים הוא לא עושה לי את זה * והכונן קשיח שאני מדליק את המחשב...אחרי כמה שניות הוא עושה לי כמו שתיים שלוש כאלה "טיק" והמחשב מתכבה. מה זה יכול להיות ? ד"א...יש לי ספק עם חיבור אחד , רק של המחשב...מה אפשר לעשות עם זה? כי צריך גם את ההוא של המסך...אפשר לעשות איזה קומיבנה עם זה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים. קניתי מפרט שבדקתי די הרבה זמן מבחינת תאימות וביצועים והכל נראה לי בסדר. אך אחרי שהרכבתי תמחשב נוצרו לי 2 בעיות. את הבעיה הראשונה בודדתי לזכרון, שבעצם זוהי בעיה מוכרת שלא מאפשרת להתקין וינדואוס עם זכרון של 2 גיגה, רק אם אני מוציא סטיק אחד ועובד בסינגל הכל רץ. הצלחתי לפתור ת זה לפחות זמנית עי הוספה של 0.1 OVERVOLT לDDR2 (הזכרונות מצריכים 1.9-2.0 בזמן שהלוח אם סיפק רק 1.8). הבנתי שאין לי דרך אחרת חוץ מלהחליף את הזכרונות כדי לגרום להם לעבוד כמו שצריך, אבל אם למישהו יש פתרון אחר אני ישמח לשמוע. בנוסף העלתי את מהירות המעבד ל2.66GHZ ושניתי את מחלק הזכרון כך שיגיע ל800, ובכך הצלחתי גם לגרום לו להפסיק להציג ERROR בMEMTEST כאשר הוא בודק 1024 זכרון. הת…
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, אחותי הכונפה קנתה מדפסת לקסמארק X2330 משולבת עם סורק ומכונת צילום, הדפיסה את כל הדפים והכל ואז הדפיסה מסמך בצבע שחור שיצא בגוון ירקרק מוזר, יש לציין שכשאני אומר ירקרק מוזר אין זו הכוונה לצבע החולצה של מכבי חיפה במשחקי הבית. פשוט זה לא שחור. תודה רבה רבה רבה לעוזרים אני פה אצלה וצריך תשובה מהירה.
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-