תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום שלום, נתקלתי בבעיה קלה. רכשתי זה עתה מערכת קירור למעבד מדגם evercool buffalo, אך למאוורר זה מחבר בעל שלושה פינים בעוד שחיבור ה- cpu cooler בלוח האם שלי, gigabyte ga-ep43-ds3l, הוא בעל ארבעה פינים ולכן אינו מתאים. האם אפשר, רצוי וכדאי לחבר את המאוורר לחיבור שלושה פינים אחר על לוח האם ולא לחיבור המיועד לקירור המעבד? ומהו חיבור ה-power fan שיש על לוח האם? ההאם הוא מתאים לחיבור מאוורר למעבד?
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
יש לי 2 סידירומים ואני מעונין שיפעלו ביחד.. (אחד צורב השני רגיל) עכשיו יש לי בעיה אני שאני מחבר את שניהם ביחד לIDE זה רושם לי שIDE1 - ומשהו כזה מחורבש.. חלק מהשם של הסידירום הראשון וחלק מהשני... וכשאני מחבר רק אחד אין בעיה גם בראשון וגם בשני.. מצאתי כבל כזה שבא עם הצורב שלי פעם מצאתי ב"מפה" של הלוח אם שלי CD_IN הכנסתי לשם את הכבל הזה בדיוק היה , והיה לו כבל ארוך שבסוף הוא מתפצל ל-2 אותו הדבר.. אין לי מושג איך קוראים לו... חיברתי את הכבל ל2 הסידירומים והכנסתי מאותו הIDE כמו תמיד , הIDE מפוצל כאילו אם לא הבנתם.. וגם לא הלך אותו החירבוש ולא פועל אומר לי שיש לי device חדש אך הוא אפילו לא נותן לי להתקין אותו או לנסות להיכנס לאנשהוא שקשור לזה האם תוכלו לעזור לי ולהגיד לי …
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש אתמול ושאני מתקין את הדרייברים המחשב שלי מתכבה* קניתי אתמול* geforce TGX650 GV-N650OC-2GI עכשיו אני בsafe mode וכשאני מחוק את הדרייברים המחשב עובד אבל לא יעבדו המשחקים אתקנתי את הגירסה הכי חדשה וגם את 310.90 ולא עבד ו גם 306 וגם לא עבד. כשאני מסיים להתקין את הדרייבר זה אומר לי לעשות ריסטרט ואחרי הריסטרט המחשב נידלק והוא מתכבה אחרי שה-WIN 7 כותב לי welcome</blockquote> תודה לכול מי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
שלום, המחשב לא מצליח לזהות HD SATA חדש שקניתי הלוח הוא KV7 ABIT עדכנתי את הביוס ואת הלוח אם ההארד דיסק הוא WD SATA 120GB 8MB והמאסטר הוא IDE WD 80GB שאותו הוא כן מזהה ואפשרתי את ה ONCHIP SATA CONTROLLER ב DEVICE MANAGER הוא רושם לי שיש בעיה ב via sata raid controller "this device cannot start" יכול להיות שההארד דיסק תקול? ניסיתי כמובן לחבר אותו לשני הסלוטים ניסיתי גם לשנות את הג'אמפר של ה ide נ.ב עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי בעיה כזו
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
לחבר שלי יש לוח אם ds3 של gigabyte והוא אומר שגם כשהמחשב שלו כבוי ה dok מקבל מתח מהחיבור usb האם זה בסדר?
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
מה זה אומר הרדיסק 15 ראשים ו 16 ראשים (head) אני חושב שככה רושמים את זה יש אפשות לשחק עם שני ג'מפרים ולבחור אחד משני המצבים גם במאסטר וגם בסלייב?
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
Sensor Properties: Sensor Type ITE IT8705F Sensor Access ISA 290h Temperatures: Motherboard 28 °C (82 °F) Aux 40 °C (104 °F) Cooling Fans: CPU 3590 RPM Power Supply 5488 RPM Voltage Values: CPU Core 1.76 V +2.5 V 2.61 V +3.3 V 3.34 V +5 V 5.19 V +12 V 12.48 V +5 V Standby 2.66 V VBAT Battery 3.06 V Debug Info 6E A3 D1 C1 C3 3B D3 63 BF 28 1C C9 (11)
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
או.קיי אז ככה יש לי R9550 128 BIT 128 M"B ועשיתי לו אוברקלוק והכל טוב ויפה הרצתי בדיקת 3DMARK05 והתוצאה היא 351 שזה מאוד אבל מאוד נמוך לא הבנתי למה עד שנכנסתי ל OREB ושם היה רשום שהכרטיס מסך עובד על AGP X4 בעוד שהלוח שלי תומך AGP X8 ובאוורסט רשום שהכרטיס עובד על AGP X8 השאלה היא למי להאמין יש לי את הדריברים הכי חדשים לכרטיס מסך שאר המפרט למטה אני ממש מתוסכל אני מרגיש שהכרטיס מסך שלי הרבה יותר חלש ממה שהוא אמור להיות שאר המפרט שלי למטה... וגם שאלתי את השאלה הזאתי באשכול של תוצאות 3DMARK05 ואומרים שהתוצאה יחסית נמוכה אבל על שאר הדברים הם לא ענו לי אז ענה ממכם האם תוכלו לעזור לי דרך אגב זה הלוח שלי: http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4s8x-x/overview.htm#
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אז אני קם היום בבוקר ו מנסה להדליק את המחשב ו שום דבר לא קורה. לא הייתה שום הפסקת חשמל ואחת מהנורות על הלוח אם מאירה. המפרט שלי הוא opteron 148 DFI lanparty NF4 ultra 1 GB ram 6800GS wireless internet adapter אני די בטוח שזה לא הכבל של הכפתור שהתנתק היות ו ניסיתי להדליק את המחשב מכפתור ההפעלה על הלוח אם עצמו. מה שאני פוחד ממנו זה שהלך הלוח אם, לאחרונה היו בעיות עם המאוורר שלו אבל אתמול בלילה הוא עדיין טרטר לי בראש ו המחשב נדלק ונכבה כמו שצריך. :nixweiss: עזרה בבקשה?
-
- 9 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אפשר לחבר את הלוח gigabyte GA-P35-DS3L Intel® P35 Express Chipset LGA 775 למארז Compucase 6A19 בעזרת ברגים נכון?
-
- 8 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני צריך עידכון ביוס הכי חדש שיש ללוח שלי, כנסו למיפרט ותיראו באיזה לוח מדובר תודה לכול העוזרים
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
המחשב לא נדלק כלל - לא קורה כלום כאשר לוחצים על כפתור ההדלקה. מדובר ב P III 866Mhz על לוח Asus cuv4x-c. עם הספק שהיה בו הלד על הלוח לא נדלק. שמתי ספק אחר (בו יש חיבור אופציונלי של 24פין וחיבור נוסף של 4פין, כלומר מתאים ללוחות של היום, את החיבורים הנוספים לא חיברתי מן הסתם). הפעם הלד על הלוח כן נדלק, אך עדיין לא קורה כלום כשלוחצים על כפתור ההדלקה, אפילו אם מקצרים ישירות את הפינים הרלוונטיים על הלוח. האם זה אומר שהלוח הלך? אילו בדיקות נוספות ניתן לעשות? במידה וידרש להחליף לוח, האם כל לוח Socket370 יתאים (יד שנייה כמובן)? תודה. ****מבקש לא לשמוע תגובות כגון "תמכור את המחשב הזה למוזיאון". המחשב משמש לעבודה משרדית עם מסמכים ואאוטלוק בלבד ומספיק בהחלט.
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי את המפרט הנ"ל: יש לי מעבד Celeron 1.3 0.13Micron FC-PGA2 256KB L2 chace, 100mhz bus system ולוח PC Partner Ap133TAS3-T205C זיכרון אחד 133מגה הרץ 128מגה וזיכרון אחד 100מגה הרץ 128מגה. המחשב עובד כשה133 בפנים לבד, 100 ראשון וה133 שני [אבל מזהה רק 128] וזהו. 100 לבד, לא עובד. 133 ו100 אחריו לא עובד. מה לעשות? אני משער שאני צריך לשנות איזה אפשרות בביוס, אבל אין לי מושג ואני לא רוצה לעשות את זה בשיטת הניסיון וטעייה. יש לכם מושג לאיזה כיוון אני צריך ללכת? מה לחפש בביוס? ** שני הזיכרונות עובדים, זאת עובדה.
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
נתחיל בשאלה יש לי במחשב 2 הארדיסקים ו 3 כוננים איך אני יכול לדעת איזה כונן נמצא על איזה הארדיסק? כי הייתי בתיקון מחשב ואמרו לי שאחד הארדיסקים פגומים. ב. יש לי בעיה של מסך כחול זה יכול לקרות הרבה פעמים ביום ולעומת זאת יכול לקרות גם פעם בחחודש תלוי במזל זה פשוט הופך להיות מסך כחול ומתכבה לעתים אחרי זה המחשב גם נתקע בהפעלה... יכול להיות שזה קשור לזה שהארדיסק פגום? איך אפשר לסדר?
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
קודם כל אני מקווה שזה מתאים לכאן אם לא אז בבקשה להעביר עכשיו הבעיה שלי היא שכשאני נכנס למשל לוידיאו באתר YNET או למשל בדקתי גם ב SPORT5 אז המחשב מיד נתקע אני רוצה לדעת אם יש פתרון שהוא לא פורמט תודה מראש ;D
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אז ככה קיבלתי מודם usb ל adsl במהלך ההתקנה כאשר עליי לחבר את המודם ליציאת ה usb ההתקנה אינה נמשכת כאילו שלא חיברתי את המודם. אך הנורית הירוקה של אספת החשמל כן דולקת במודם. בנוסף המחשב לא מזהה את המצלמה כאשר אני מחבר אותה ל usb המודם כן התחבר למחשב אחר. בדקתי ב device manager ושם כתוב שהמודם מותקן כהלכה עובד נכון. אז מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז ככה ברשותי המחשב חודשיים בידי Intel P4 3.0 64 Bit 2MB GIgabyte Ga-8I915MD-Gv 6600 GT 1024 MB 120 sata II --------- המעבד שלי ביחד עם קירור סטוק ובמחשב יש עוד מאוור שצמוד למארז שמוציא אוויר ומשום מה אני חושב שהמעבד חם? כשבדקתי בביוס בזמן מנוחה הוא היה בין 50-55 מעלות אני לא יודע כמה הוא במאמץ אבל זה ב"מנוחה" וגם המאוור של המעבד מסתובב על 2500 RPM האם זה בסדר ? מה אפשר לעשות כדי לשפר את הטמפרטורה \ להאיץ את המאוורר
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אז כה הייתי בביוס והמחשב קפא פתאום (עוד לא שיניתי שום ערך) אז חיכיתי קצת וזה לא עזר אז עשיתי ריסט ומאז המחשב תקוע בלולאה של ריסט והוא לא מגיע לביוס אפילו(אני משתמש במחשב הישן)חשבתי שאולי משהו מקצר אז ניתקתי הכל חוץ מהמעבד וזה לא עוזר הוא עדיין תקוע בזה. ניסיתי אפילו לנתק את הכפתור של הריסט שום דבר לא עזר יש למישהו מושג מה יכול לגרום לזה? או איזה רעיון מה לעשות(הלוח עדיין באחריות אבל אני יעדיף לפתור את זה לבד)(הלוח שלי זה k8ns והוא עבד בסדר גמור מאז שקניתי אותו)
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
קורה לי די הרבה שהאי סי קיו נסגר ומופיעות שתי הודעות שגיאה לא הבנתי מה הם אומרות אז העלתי אותן (אחרי ערכיה שלי שתראו את שניהם ביחד): ד"א אתמול פירמטתי את המחשב (ומאז יש מלא בעיות > ) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
הבעיה התחילה לי היום בבוקר המחשב פתאום נכבה ונדלק לבד באמצע שאני עובד איתו מה זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
יש לי מחשב- מבוסס AMD 2500 על לוח ABIT ANF , יש לי הרדיסק WD 36GB 10000RPM SATA, ברגע שהוספתי הרדיסק זהה נוסף למחשב, התחילו הצרות...: ההרדיסק עושה מין רעשים בקצב קבוע, המחשב לא מזהה אף הרדיסק, גם כשאני מנסה להחליף בין ההרדיסקים בחיבורים זה לא עוזר - אותה תקלה. ניסיתי כל צורה אפשרית עם הג'מפרים, ואפילו הלכתי לחנות להחליף לוח אם (שהוחלף לאחד אחר - זהה לדגם שהיה לי). המוכר בחנות התייאש.... ואני נשארתי בלי מחשב... למישהו יש רעיון?
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
כרטיס מסך ATI HD 4850 עובד כמו שצריך ומריץ CRYSIS 2 בכיף השאלה למה הקונטרול פאנל לא עולה ? (אני לוחץ כפתור ימיני על הדסקטופ --> ati vision engine control center ( וכלום לא קורה ...
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מעצבנת, בדיוק קניתי מחשב חדש ופעם ראשונה שהפעלתי ההפעלה של הוינדוס עברה חלק והוא נכנס לוינדוס בזמן שהוא פעל שיחקתי מאחורה עם הכבלים ובטעות הכבל של הכוח התנתק והמחשב נכבה ישר, ועכשיו כל פעם שאני מפעיל את המחשב הוינדוס מתחיל להיטען ואז מופיע מסך כחול שבודק את הדיסק ורשום משהו בסגנון one of your disks needs to be checked for consistensy וזה מתחיל לבדוק אותו למשך איזה דקה, עד עכשיו זה לא מצא שום טעויות איתו וזה ממש מתסכל שעם מחשב חדש אני צריך כל הזמן לחכות יש איזה דרך לבטל את הבדיקה הזאת? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היי, אחד המחשבים בבית של ההורים שלי קורס קבוע. אין לי כאן כלים לניתוח ה-Minidump. אשמח אם מישהו יוכל לנתח את ה-Minidump המצורפים. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
החלטתי היום לעשות "ניקוי ג'יפה מהמחשב .. אז הוצאתי את כל החתיכות הגדולות של האבק .. זה לא משנה כל כך .. מה שחשוב זה שהוצאתי תגוף קירור של המעבד וניקיתי אותו מתחתיו היה חומר שחור מגעיל כזה .. עכשיו ראיתי שיש שאריות של אותו חומר על המעבד רציתי לדעת אם זה יכול להשפיע על המעלות של המעבד ואם כדאי לי לנקות את מה שיש על המעבד עצמו ולשים משחה תרמית חדשה (אם אפשר בכלל למה המחשב שלי ישן לאללה) תודה לעוזרים נ.ב. בדקתי ב H.Monitor ואין שינוי משמעותי בטמפ' אבל המחשב לא מריץ כלום אז זה לא חוכמה
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-