תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים. קניתי מפרט שבדקתי די הרבה זמן מבחינת תאימות וביצועים והכל נראה לי בסדר. אך אחרי שהרכבתי תמחשב נוצרו לי 2 בעיות. את הבעיה הראשונה בודדתי לזכרון, שבעצם זוהי בעיה מוכרת שלא מאפשרת להתקין וינדואוס עם זכרון של 2 גיגה, רק אם אני מוציא סטיק אחד ועובד בסינגל הכל רץ. הצלחתי לפתור ת זה לפחות זמנית עי הוספה של 0.1 OVERVOLT לDDR2 (הזכרונות מצריכים 1.9-2.0 בזמן שהלוח אם סיפק רק 1.8). הבנתי שאין לי דרך אחרת חוץ מלהחליף את הזכרונות כדי לגרום להם לעבוד כמו שצריך, אבל אם למישהו יש פתרון אחר אני ישמח לשמוע. בנוסף העלתי את מהירות המעבד ל2.66GHZ ושניתי את מחלק הזכרון כך שיגיע ל800, ובכך הצלחתי גם לגרום לו להפסיק להציג ERROR בMEMTEST כאשר הוא בודק 1024 זכרון. הת…
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
פעם בכמה שעות או ימים (אני בד"כ לא ליד המחשב) המחשב עושה לעצמו Reset ואז נתקע על הודעת "Boot Disc Error" או משהו כזה. אני אז צריך לחזק את החיבורים של ה SATA לשני ההארדיסקים, לעשות ריסט והמחשב עולה. מה יכולה להיות הבעיה? ראוי לציין שהמארז שלי פתוח.
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום רב אני שם את ההרד דיסק בתור slave על הערוץ המישני (יש לי הרד דיסק נוסף שמכיל את מערכת ההפעלה וכל שאר הדברים) בביוס אני רואה אותו אבל ב"מחשב שלי" הוא לא מופיע , ולעומת זאת הוא מופיע במנהל ההתקנים יש למישהו פה שמץ למה זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
http://www.dev-toast.com/2007/01/05/uncrippling-bluetooth-in-vista-rtm/ אני יודע שזה נושא כאוב אצל רובנו, והרבה צריכים את זה, אז הנה
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני מקווה שזה המקום לשאלה. לאחרונה המחשב שלי התחיל לעשות ריבוטים לכאורה ספונטניים (מחשב ישן) שמתי מאוורר (גדול, לא הקטנים של המחשב) במחשבה שהקיץ מביא לחימום יתר של ההארד דיסק. לא נפתר. לאט לאט שמתי לב שאני יכול למשל לשחק בWOW יום שלם ולא יהיה ריבוט, אבל אם נניח יוצאים מהמשחק אחרי כמה דקות לעיתים יהיה ריבוט. או באם גולשים באינטרנט זמן מסויים, שוב ריבוט, או כמה, גם בהפרשים קטנים מאד. מקווה שלמישהו יש מושג מה בדיוק הגורם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
או.קיי אז ככה יש לי R9550 128 BIT 128 M"B ועשיתי לו אוברקלוק והכל טוב ויפה הרצתי בדיקת 3DMARK05 והתוצאה היא 351 שזה מאוד אבל מאוד נמוך לא הבנתי למה עד שנכנסתי ל OREB ושם היה רשום שהכרטיס מסך עובד על AGP X4 בעוד שהלוח שלי תומך AGP X8 ובאוורסט רשום שהכרטיס עובד על AGP X8 השאלה היא למי להאמין יש לי את הדריברים הכי חדשים לכרטיס מסך שאר המפרט למטה אני ממש מתוסכל אני מרגיש שהכרטיס מסך שלי הרבה יותר חלש ממה שהוא אמור להיות שאר המפרט שלי למטה... וגם שאלתי את השאלה הזאתי באשכול של תוצאות 3DMARK05 ואומרים שהתוצאה יחסית נמוכה אבל על שאר הדברים הם לא ענו לי אז ענה ממכם האם תוכלו לעזור לי דרך אגב זה הלוח שלי: http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4s8x-x/overview.htm#
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, אתמול הפעלתי את המחשב וכשהתחלתי לשמוע מוזיקה, שמתי לב שרק רמקול אחד משמיע את המוזיקה, והשני משמיע רק צלילים סטטיים מעצבנים. חשבתי שאולי יש בעיה בחיבורים, אז הלכתי לקנות כבל חדש, וזה עדיין לא עזר. אני ממשיך לשמוע את הסאונד רק מרמקול אחד, ובשני רק רעשים סטטיים. כשניסיתי באקולייזר של הווינמפ לווסת את הסאונד לרמקול שממנו בוקעים קולות סטטיים, זה המשיך בקולות המטרידים. כשוויסתתי אותו לכיוון הנגדי, כך שישמיע את כל הסאונד דרך הרמקול שפועל, הוא פעל רגיל, אבל עדיין המשיך לעשות קולות סטטיים ברמקול השני. שללתי את האפשרות(כנראה) שהבעיה היא ברמקולים, כשחיברתי עוד 2 זוגות אוזניות, ובשניהן קרה אותו דבר-באוזניה אחת שמעתי כמו שצריך, ובאוזניה אחרת נשמעו קולות סטטיים. מחקתי והתקנת…
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני צריך עידכון ביוס הכי חדש שיש ללוח שלי, כנסו למיפרט ותיראו באיזה לוח מדובר תודה לכול העוזרים
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום.. הסיפור שלי הוא ככה.. יש לי אינטרנט 100 מגה של הוט כתשתית וכספק. יש לי שני מחשבים בבית, אחד נייח והשני נייד.. המודם (HOTBOX) הוא directly connected למחשב הנייח ואני גולש בWIFI בנייד. כאשר אני מוריד בטורנט (יש לי יוזר בטורנט ליץ' ככה שהמהירות הורדה אמורה להיות מקסימילית תלוי בקובץ אותו אני מוריד) אני מגיע בנייח למהירות של מקסימום 2 וחצי מגה לשנייה. כשאני עושה בדיקת מהירות ב speed.hot.net.il אני מקבל מהירות של 75MBPS לערך. עכשיו, כשאני מחבר את המודם ישירות לנייד ומבצע בדיקת מהירות אני מקבל 100MBPS וכשאני מוריד את אותו קובץ שהורדתי בנייח אני מקבל מהירות של 7-10 מגה לשנייה. חשוב לציין ששני כרטיסי הרשת שלי גם בנייח וגם בנייד תומכים ב100 מגה. אם מישהו יכול לעזור …
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אתמול קבלתי מתנה מצלמת אינטרנט מבן דוד שעובד באנגליה. המשלוח הגיע בלי הדרייבר וגם אין עליה הרבה פרטים הפרטים שיש לי הם מה שמצאתי מצורף למצלמה : Handwork flosstoys PC CAMERA USB Digital Web Camera המייצר הוא כנראה Ham Friends המדינה: דרום קוריאה *המצלמה היא בצורת בובת דוב (חמוד לאללה, מומלץ כמתנה!) אם חסרים לכם פרטי מידע אשדל להוסיף!
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי 260 GTX ושמתי לב שלפעמים כשאני במקומות חשוכים יש לי את הבעיה הזאת: שימו לב שהצבעים דפוקים כאלה, וכשאני במקומות בהירים זה בסדר. עשיתי OC אולי דפקתי משהו בכרטיס?
-
חיפשצי בהגדרות שלו לא מצאתי הכרטיס הוא עם זה משנה אז הכרטיס הוא radeon 9250 ודרך אגב מישהו יכול להראות לי איך נראה כבל s-video?
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
חיבור החשמל הרגיל שיוצא מספק הכוח (לבן מלבני וקצת מגושם עם 4 "חורים") ומשמש לחומרת IDE הוא לא החיבור שמשמש חומרה שעובדת על SATA2. יש חיבור אחר. האם אפשר לקנות מתאם מחיבור חשמל של IDE לחיבור חשמל של SATA2?
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום יש לאבא שלי חברה ויש לו שם רשת של 4 מחשבים והמחשב הראשי הדיסק שלו כניראה הלך והחלפנו אותו לחדש עכשיו יש לי בדיסק מידה מאוד חשוב של בסיס נתונים של הלקוחות של החברה יש איזשהיא חברה באזור חיפה שמתעסקת בשיחזור נתונים?
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
קניתי 2 512 ויש לי דבל צנל אך לחבר אותם לא משנה כמה אני לוחץ זה לא ניכנס (הזיכרונות מתאימים וזה בכיוון הנכון) הצילו!!!!!
-
- 7 תגובות
- 704 צפיות
-
-
זאת בעיה במחשב הישן שלי (פנטיום 1). כשאני מפעיל את המחשב הוא בודק את התקני הIDE (מסטר וסלייב) ורושם NONE על כל ההתקנים, במעבר לחלון הבא הוא מבקש דיסק BOOT. נראה שהמחשב לא מזהה אותם, מה הבעיה??
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אז כה הייתי בביוס והמחשב קפא פתאום (עוד לא שיניתי שום ערך) אז חיכיתי קצת וזה לא עזר אז עשיתי ריסט ומאז המחשב תקוע בלולאה של ריסט והוא לא מגיע לביוס אפילו(אני משתמש במחשב הישן)חשבתי שאולי משהו מקצר אז ניתקתי הכל חוץ מהמעבד וזה לא עוזר הוא עדיין תקוע בזה. ניסיתי אפילו לנתק את הכפתור של הריסט שום דבר לא עזר יש למישהו מושג מה יכול לגרום לזה? או איזה רעיון מה לעשות(הלוח עדיין באחריות אבל אני יעדיף לפתור את זה לבד)(הלוח שלי זה k8ns והוא עבד בסדר גמור מאז שקניתי אותו)
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי וינדוס vista עכשיו עד שמצאתי את כל הדרייברים לקח לי יום שלם עכשיו אני לא מוצא את הדרייבר של הכרטיס קול שלי שתומך בvista הגירסה שאני צריך היא c-media CMI8738
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי לוח SG-71 של Abit עם צ'יפסט SIS 651 ככל הידוע לי הלוח מסוגל לעבוד עם עד 2GB של זיכרון DDR בתדר 333MHz (סה"כ שני סלוטים לזכרון) יש לי כבר סטיק בודד של 512MB 400MHz עם צ'יפים של Elixir ולאחרונה קניתי עוד סטיק זכרון 512MB 400MHz של G.Skill הלוח מסרב לעבוד עם שניהם יחד! או עם ה Elixir או עם ה G.Skill לא ביחד! בהתחלה כשחיברתי את שניהם המחשב ניתקע באמצע ה BOOT ב Detecting IDE Devices אחרי שביטלתי את הOC שלי הוא עבר את הקטע הזה אבל אז אמר שקובץ מסויים במערכת ההפעלה קרס ויש לעשות לווינדוס Repair דרך הדיסק, אבל כשאני מנסה לעשות Repair המחשב שוב נתקע באמצע המסך הכחול של התיקון... כשרק אחד מהסטיקים מחובר המחשב עובד כרגיל שאר המפרט מימין מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
מחר אני אמור לקבל מארז חדש ורציתי לדעת אם זה מסובך להחליף מארז? כאילו יש ליי קצת ידע ואבא שלי יהיה איתי והוא חשמלאי אז אמורות ליהיות בעיות ואיך אתם ממליצים להחליף? כאילו מה הסדר?
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
המחשב השני שלי (זה שבמפרט בצד שמאל) לא עולה... אתמול הוא טען את הוינדוס ואז הופיע מסך כחול לחצי שנייה ואז עשה ריסט לעצמו והיום בבוקר כבר אחרי שמופיע התפריט הזה האם להפעיל במצב בטוח וכו' הוא פשוט נתקע... לא ברור לי מה הבעיה בדקתי את כל החיבורים במחשב והחלפתי את הכבלים של ההרד דיסק ושיניתי מקומות אבל כלום לא עוזר מה הבעיה???
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
-
יש לי כל הזמן פס מתחת לשורה של ההתחלה לאורך כל המסך וגם אחרי שאני מכבה תמחשב או מפעיל אותו מחדש זה עדיין ממשיך להופיע למה זה קורה? המחשב שלי הוא מחשב חדש בהתחלה שהתקנתי תווינדוס זה לא קרה לי רק אחרי שהתחלתי להתקין תכל הדרייבירים ותכל התוכנות ואיך אפשר להפטר מזה יש לי כרטיס מסך X1800XT ומסך LCD של סמסונג יש כאן תמונה שמציגה את הבעיה אבל רק שעשיתי תזה בעזרת הצייר כי שאני מצלם תזה זה לא מראה תפס...(הפס עצמו הוא בצבע לבן) התקנתי גרסאות שונותשל דרייברים וזה עדיין ממשיך להופיע לי וגם שהמחשב מכובה ורק המסך דולק עדיין יש תפס הזה מה יכולה להיות הבעיה? יש לי מסך LCD של סמסונג 713B
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
כל כמה דקות המחשב שלי נכבה כתוצאה מחימום יתר...מה אני עושה...? תודה...
-
- 11 תגובות
- 704 צפיות
-
-
איך אני יכול (אם אני יכול) לתכנת את אחד הכפתורים שיפתח לי תוכנה מסוימת? למשל ווינאמפ.
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-