עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אז ככה..לפני כמה ימים הלך לי הספק במחשב...אז הלכתי וקניתי חדש...הרכבתי אותו והכל...ואז המחשב עלה כמו שצריך הכל עבד, אבל השמיע צפצופים...אני יודע שצפצופים במהלך עבודה תקינה של המחשב מעידים על חימום יתר של המעבד..בדקתי וראיתי שהמאוורר שעל המעבד לא עובד. הוצאתי את המאוורר, ניקיתי אותו מאבק, א-ב-ל בלי ששמתי לב...ואין לי מושג איך זה קרה(!!!) המעבד יצא יחד עם המאוורר...וזה שמתי לב רק כשבאתי להכניס את המאוורר חזרה...חיברתי את המעבד הכנסתי את המאורר...ועכשיו המצב הוא שהמאוורר עובד, אבל המחשב לא מגיב לכלום! לא עולה ולא כלום! המסך נשאר בסטנדביי שלו ונאדה..המחשב דולק הנורות דולקות מאווררים עובדים אבל לא קורה איתו כלום. מהמעבד אין ריח של שרוף, אפילו לא טיפה.. אין לי מושג מה הולך פה..…

• 8 תגובות
    • 698 צפיות
  2. Started by nata,

הורדתי אתמול כמה קבצי וידיאו שנפתחו בחלון רגיל. היום הורדתי מאותה תוכנה עוד כמה קבצי וידיאו והם נפתחו לי ב nero וגם לא פעלו... האם יש אופצייה לפתוח אותם רגיל? ניסיתי 'פתח באמצעות' אבל יש שם רק את האופצייה של לפתוח באמצעות nero הלפ...? תודה!!!

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  3. יש לי מחשב נייח WIN7, פורמט אתמול ונוקה היטב (לא נראה לי שזה קשור לעינייני חום כמעט 100%). הבעיה היא כזאת, שאני נכנס לדפדפן ויוצא ממנו המחשב קופא (אם אני נשאר עם דפדפן פתוח הכול מצויין, אני יכול להיות במחשב ולא יקרה כלום) זה משהו הזוי לא יודע מה זה, עכשיו גיליתי שזה קורה לי גם שאני יוצא מהמדיה פלייר . בדקתי את הדיסק הקשיח עם תוכנה והתוצאה היתה טובה, בדקתי זכרונות והתוצאה טובה אני חושב אולי זה משהו בכרטיס מסך יש דרך לבדוק אתז ה? המחשב די חדש, והוא גם חזק, I5 , 4RAM DDR3 אחלה מחשב לא ידוע למה הוא עושה את הבעיות האלו. לפני הפירמוט המחשב גם היה קופא אבל בלי קשר אם אני נכנסל דפדפן או למדייה פלייר היה קופא מידי פעם ורק ריסט עוזר. עכשיו משהו חדש, לפני שהוא קופא יש מין פס ש…

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  4. Started by Turkey,

שלום , הורדתי את התוכנה avi recomp לקידוד סרטים וסדרות והשמת כתוביות בעברית , אבל זה לא נותן לי להוסיף כתוביות למה ? איך אני מוסיף כתוביות? (למרות שלחצתי על אפשר\בטל) אני לוחץ על טען כתוביות אבל אין לי מאיפה להוסיף כתוביות ... תמונה מסך להמחשה : אני לא מבין איך אני מעלה כתוביות ומאיפה??

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  5. בבקשה מישהו עזרה זה דחוף יש לי סרטים שקניתי צרובים ובדיוידי אפשר לראות אותם אבל במחשב הם לא עולים ולפעמים אף תוקעים לי את המחשבי, מישהו יכול לעזור לי ולומר לי אם ואיך אפשר לגרום למחשבי שלי לזהות אותם? הוא פשוט לא מזהה אותם בכונן הדיסקים בבבבבקקקשששההה עזרהה תודה רבה לכם

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  6. Started by RonWeizman,

אין לי מושג איפה אני צריך לשאול את זה אז אני שואל כאן.. זה ממש דחוף לי יש לאח שלי מחשב שקנינו לו לא מזמן עם Intel® GMA X4500 On Board עכשיו חיברתי לו כרטיס GeForce 9400 GT ואז חיברתי את המסך אני רואה שאין צג, המסך לא מראה תצוגה.. העברתי את החיבור של המסך לכרטיס שעל הלוח אם ואז ניכנסתי להוספת חומרה אבל המחשב מראה שהחומרה פועל כראוי.. ניסתי להתקין את הדרייבר אבל הדרייבר אומר שאין בכלל כרטיס מסך במחשב.. אח"כ חיברתי את הכרטיס הזה למחשב אחר שיש בו geforce 8400 gs ואני רואה ששם הוא פועל.. חיברתי את ה 8400 gs למחשב עם ה- Intel® GMA X4500 On Board וגם הוא עשה אותו דבר. מה אני יכול לעשות??

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  7. Started by or9400,

אהלן, אני מנסה לשתף מדפסות בבית ולא מצליח יש לי בבית מחשב ראשי שאליו מחובר ראוטר + מודם, יש AP(שמגדיל את הטווח של הראוטר) ועוד מחשב נייח שמחובר אלחוטית ל AP. על המחשב הנייח השני שמחבור אלחוטית מחוברות 2 מדפסות שאני רוצה לשתף אותם ברשת אבל אני לא מצליח המחשבים עצמם מחוברים ל HOMEGROUP והקבצים משותפים בנינהם והכל עובד בסדר חוץ משיתוף המדפסות. http://puu.sh/MGhz (תרשים של המחשבים) אשמח לעזרה תודה רבה ושבוע טוב אור

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  8. היי, מופיעה הודעה המדווחת על ניתוק שקע של Realtek Audio HD מ"ס פעמים ביום,גם בחיבור HDMI (בגב המסך) +בחיבור ללוח האם (דרך השקע הירוק של האודיו) - הרמקולים שלי=JBL CREATURE 2.1.יש לציין כי כאשר מופיעה הודעה זו - לא מתרחש שום ניתוק בפועל.! הסרתי והתקנתי מחדש מ"ס פעמים את הדרייבר הרלוונטי והעדכני ביותר ללוח האם שלי (ASUS P8Z68-V PRO),לא עזר? מה יכול להיות הגורם/ים לכך - האם זה בגלל,שהרמקולים תקולים?,כי בשני החיבורים גם דרך כרטיס המסך (6970),וגם דרך לוח האם (השקע הירוק) - מופיעה ההודעה על ניתוק השקע? איך ניתן לסדר בעיה זו? תודה רבה מאוד מראש .

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  9. Started by fimget,

שלום, ספק הכח התפוצץ באמצע עבודה. קניתי ספק חדש אבל: 1) המחשב לא נדלק כלל אם דיסק המאסטר 10GB של WD (ישן אבל חזק) מחובר. 2) לוח האם לא מזהה את דיסק הסלייב 80GB (גם של WD). מה הבעיה של הדיסקים? האם ניתן לתקן אותה או לפחות לשחזר את המידע?

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  10. מה נשמע חברים אז ככה , צירפתי לכם פה תמונה של ה-Everest אם אפשר בבקשה תביאו לי לינק לדרייבר. * ניסיתי גם דרייבר של ריאלטק (realtak) C'69 - לא עבד =\ תודה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  11. Started by urinka,

היי חברים אני מחפש המלצות לחברת שחזור מידע (מדיסק מכאני) כזו שיש לכם איתה ניסיון טוב עם אחוזי הצלחה גבוהים וכמובן שגם המחיר חשוב אם טעיתי והפוסט במקום הלא נכון אני ממש מתנצל תרגישו חופשי לעדכן אותי והפוסט יעבור מקום תודה:-)

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  12. Started by hezina,

שלום לפני איזה 3 שבועות קניתי מחשב חזק מאוד מאייבורי בשווי 9000 שקל שמטרתו העיקרית היא למשחקים...המחשב חזק מאוד עם מעבד 4 ליבות וכרטיס מסך חזק,זכרונות וכולי...ועם מערכת הפעלה של וינדוס ויסטה 32 ביט המחשב עובד מצוין והכל והוא מהיר אבל יש לי בעייה שדיי מציקה כי היא לא אמורה להיות במחשב כזה לפי דעתי וזה שהמחשב קורס לפעמים במשחקים..אולי לא בכולם אבל בחלק וישר שגיליתי את הבעייה פניתי מייד לאייבורי והם החליפו לי את הספק מכוון שטענו שבו הייתה הבעייה ובאמת הבעייה נפתרה לזמן מה אבל אחר כך זה חזר לי ושוב פניתי אלהם והם אמרו שאין שום בעייה ושהם לא רואים משהו שלא תקין וזה קורס לי לפעמים וזה משגע אותי ואני לא יודע מה לעשות לדוגמא שאני סתם משחק בהגדרות או בתפריט של המשחק קרייסיס או שאנ…

• 9 תגובות
    • 698 צפיות
  13. קודם כול שבת שלום השמח לקבל עזרה בנושא שלי ואני בלי OC ואני על הדרייבר של נוודיה 69.71 אמרו לי שהוא הכי יציב לכרטיסים של סידרת 7 תראו שיחקתי אתמול ב FEAR COMBAT ואחרי 15 דקות של משחק חלק ככה מופיעים לי ארטיפקטים ואני לא יכול לשחק ככה ואז שאני יוצא ומנסה להכנס ל FIFA זה גם שם עושה את זה ורק ריסטרט פותר את זה! וגם לפני חודדשיים בערך שיחקתי גם FEAR וגם שם זה עשה ארטיפקט מה שאני רוצה להגיד במשחקים אחרים כמו NBA 08 FIFA 08 אין ארטיפקטים והמשחקים רצים לי חלק והכרטיס בכלל לא חם מדובר על 7600GT AGP במנוחה 43 מעלות +- במאמץ 47 ככה מה אני יכול לעשות? ללכת לחנות שקניתי את הכרטיס SKYPC? יש לי עוד אחריות של שנה בערך מה להגיד להם שיש לי ארטיפקטים? הנה המפרט שלי P4 2.40 GHZ 7600GT 1G R…

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  14. Started by kletsman,

שלום. אני מנסה להגדיר מדפסת רשת עם מחשב המחובר לאותו רשת של המדפסת. כאשר אני משתמש באשף הגדרת מדפסת - המדפסת מופיע אבל כאשר אני בוחר אותה ועושה "הבא" זה רושם לי את השגיאה הבאה: you need to specify a valid network printer name. מבקש את עזרתכם בהגדרת המדפסת

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  15. Started by MasterM,

שלום לכל חברי הפורום ... נתקלתי בבעיה מסוימת ביקשו ממני עזרה בפירמוט המחשב והסכמתי . אבל היתה בעיה עם הארדיסק לא הצלחתי לפרמט ( כאשר הגעתי לחלון בו אני אמור לבחור את הpatition עליו אני רוצה להתקין היה כתוב "can not access to the driver " או משהו בסגנון , בדקתי את החיבורים לדיסק הקשיח את כל הג'מפרים והכל היה בסדר ) החלטתי לקחת אותו אלי הביתה ולנסות לפרמט דרך המחשב שלי אבל נתקלתי שוב בבעיה כאשר הווינדוס שלי עולה הוא מזהה את הארדיסק .וכך גם בהגדרות אני יכול לראות אותו בביוס אבל אינני יכול להיכנס אליו דרך המחשב ואין אותו ב "My computer " ... מישהו יכול לעזור בבקשה ... זה די דחוף תודה האם הארדיסק פשוט נדפק או שיש דרך לגשת אליו ? לבדוק אותו או משהו

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  16. Started by youeee,

שלום חברים, צצה לי בעיה חדשה, לא ברור בעקבות מה, אחרי כל כמה שעות הופך למוגבל ולא מאפשר לי לפתוח שום קובץ שהוא משום הארדיסק הוא מותן לי הודעת The parameter is incorrect ניסיתי להריץ תוכנה או לראות וידאו מהרדיסקים שונים ואותה הודעה חוזרת. אחרי שאני עושה רסטרט המחשב עובד טוב ויציב לכמה שעות אבל אחרי פרק זמן כלשהו הוא מחזיר לי את הודעת הארור הזו. למישהו יש מושג?

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  17. Started by uzana2004,

בס"ד מופיעה לי ההודעת שגיאה הבאה: ??ל- Windows Media Player אין אפשרות להפעיל את הקובץ. אם הקובץ נמצא במחשב אחר, ודא שאתה מחובר לרשת. אם הקלדת נתיב, ודא שהוא נכון. אם הבעיה נמשכת, ייתכן שהשרת אינו זמין. מה זה אומר ואיך אני פותר זאת?

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  18. גם כשהוא עוד לא קורס הוא פחות מהיר למשל בחילוץ קבצים בווינרר או כל מיני פעולות. הוא מצליח להחזיק יומיים. אולי יש למשהו כיוון מה הבעיה כי לי אין מושג.

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  19. שלום לכולם, לאחרונה יש לי בעייה עם חיבור כבל HDMI בין המחשב לטלוויזיה: ברגע שאני מחבר את הכבל למחשב מסך המחשב עובר למצב "שינה", כלומר התצוגה נכבית ואין אפשרות להעיר אותו, התצוגה לא עוברת לטלוויזיה, והאפשרות היחידה היא לנתק את הכבל לעשות ריסט למחשב. אם הכבל עדיין מחובר למחשב לאחר האתחול הבעייה מתקיימת שוב: מצב שינה של מסך המחשב ולא ניתן להעיר אותו. ניתוק של הכבל לא מעיר את מסך המחשב, הברירה היחידה היא ריסט. יש לציין שזה התחיל באופן פתאומי, לפני כן העסק עבד מצויין. כרטיס המסך שלי הוא Nvida Geforce GT 610. חשוב לציין שהכבל עצמו תקין, חיברתי אותו למכשיר אחר ויש אות והכל בסדר. האם יש פתרון?? תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  20. פתאום נדפק לי המחשב, וניסיתי למחוק את המחיצות, והצלחתי למחוק את PRTITION DOS ואת EXT-DOS אני לא מצליח למחוק וניסיתי למחוק את ה-Logical והכול ולא הצלחתי, למישהו יש רעיון איך למחוק את זה ולעשות מחיצות מחדש.. ודבר שני שאני מנסה למחוק מחיצת non-dos הוא כאילו נותן לי למחוק את המחיצה ואז מתי שאני מזין את המספר מחיצה הוא אמר שזה לא prtition-dos, ונראה לי שזה בגלל שזה Ext-dos, אז איך אני מסדר את זה יש איזה תוכנה או משהו?

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  21. Started by amir0015,

חיברתי אותה והכל עובד רק שהיא מראה הכל כמעט שחור והכל מממששש כהה משיהו יודע איך לסדר את זה?

22. Started by CpuMan,

שלום לכולם...! יש לי בעיה אני מנסה להתקין vista ultimate עכשיו.. אני לא יודע איזנה גרסא היא 64bit או 32 ... יש לי מחשב: מעבד : 1.8 intel core 2 duo זיכרון : 1GB 667MHz כרטיס מסך מובנה שמסוגל להגיע עד 128 Mb עכשיו הבעיה היא שאני מתחיל להתקין הכול הולך יפה... עד המצב שההתקנה צריכה לעשות reset ... ההתקנה עושה reset ואחר כך זה בא להעלות את ה vista ופתאום שתוכנה באה לעלות התוכנה מראה error שגיאה והיא אומרת שהמחשב עשה reset פתאומי ו windows לא יכול לסיים את ההתקנה... עכשיו מה יכולה להיות הסיבה? בדקתי את הדיסק והוא עבד אצל חבר.. וגם ניסיתי דיסק אחר לגמרי והוא עושה אותה בעיה . יש מצב הבעיה בכרטיס מסך המובנה? או אולי בגרסה 32 או 64? מישהו יודע איזה גרסא מתאימה למעבדי…

23. Started by naor-007,

שלום! כשאני מדליק את המחשב הוא מגיע לי למסך הטעינה ומד הטעינה נראה מעוות ויוצא מהטווח כמו בתמונה: ואז אחרי הטעינה המחשב מבצע ריסט, מגיע שוב לטעינה ושוב ריסט וזה חוזר על עצמו, ולפעמים אחרי הטעינה המסך מתכבה וצריך לעשות שוב ריסט. אתמול הצלחתי אחרי מספר ריסטים, להפעיל את המחשב, אבל אחרי זה כיבתי אותו והבעיה חזרה, ומאז לא הצלחתי להפעיל את המחשב. ניסתי להיכנס למצב בטוח וראו שם גרוע (במצב בטוח העכבר המחשב שלי,והכל פועל). במצב בטוח: ניסתי לפרמט את המחשב אבל עדיין הבעייה נשארה. מה עושים??

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  24. שלום יש לי צורב של nec(ראה חתימה) ולפני כמה ימים שחבר שלי הביא לי את הדיסק של המשחק fear והמשחב של מזהה שאני מכניס דיסק!!! אבל במחשבים אחרים בבית הכל בסדר! מה לעשות?? תודה

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  25. כשאני מפעיל את המחשב מחדש המסך לא נדלק (כאילו הוא אינו מחובר לכרטיס מסך) וכדי לגרום לו להדלק אני נאלץ לכבות את הספק לכמה רגעים ולהפעילו מחדש ורק אז המסך נדלק מה יכולה להיות הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה?

• 7 תגובות
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים