עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by A.M,

היום אחרי ששיחקתי 10 דק' במחשב ואחרי שראיתי קליפ במחשב פתאום הוא הביא לי מסך כחול עשיתי ריסט למחשב ואז אחרי שראית את הקליפ המחשב פעל ושמעתי צפצוף חזק ומאז הוא נדלק אך לא רואים כלום על המסך וגם שומעים את אותו צפצוף כל הזמן אני לא יודע מה הבעיה תודה רבה למי שיפנה ויעזור לי

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  2. Started by lior505,

ישלי שתי כרטיסי מסך shappire 6850 ובמשחק קרייסיס 3 ישלי FPS טוב אבך הבעיה שנגיד ישלי 60 FPS פתאום זה נתקע לשניה וחוזר ל60 ואז נתקע וחוזר ל60 לא משנה אם אני עושה על LOW או על HIGH או על רזולוציה נמוכה או גבוה אני יכול להגיע ל100 FPS ועדיין יהיה תתקיעה המעצבנת הזאת למה??? בבקשה תעזרו

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  3. בטעות הורדתי את הסינק מה FX 5200 המעפן שלי בצורה לא בטוחה והוא התנתק לי בפיתאומיות. מאז אני רואה כאלה עיוותים לא יודע אם זה ARTIFACT או לא. האם יש משהו שאני יכול לעשות כדי לתקן את זה? אולי הרסתי משהו? או שאני צריך למרוח שכבה חדשה של משחה טרמית?? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  4. Started by neo690,

שלום יש לי מחשב Dell Inspiron i7359-2435SLV 13.3 Inch 2-in-1 Touchscreen Laptop (6th Generation Intel Core i5, 4 GB RAM, 500 GB HDD) קורה לי לעיתים רחוקות שאני סוגר את המסך, בא לפתוח את המחשב אחרי שעה ואני רואה שבמקום להתשחרר ממצב המתנה, המחשב עולה כאילו התדלקתי את המחשב אחרי שהיה כבוי. ממה נובעת הבעייה? יש עליו windows 10, ובנוסף החיפוש קבצים מאוד איטי, אם בכלל עובד. גם האייקונים של האופיס לדוגמא לא הותקנו אף לא בתפריט START אחרי ההתקנה של האופיס. מאיפה הבעיות האלה? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Adirz0,

שלום לכל חברי הפורום , למי שיודע ולמי שלא , יש לי מחשב "חדש" (הוא כבר לא כזה חדש) AMD 3800 X2 DFI LANPARTY UT NF4 ULTRA-D GSKILL 1GBx2 400MHZ לא זוכר תדגם , משהו עם HV בסוף. ENERMAX 535w NoiseTaker בקיצור , מאז שקניתי את המחשב (חצי שנה בערך) , היו מסכים כחולים בלי סוף , פשוט כל הזמן ובכל מצב. עברתי עם המחשב הרבה... בסופו של דבר המחשב הגיע לנועה קומפ (שמשם הזיכרונות נקנו) והם גילו שהבעיה היא בזכרונות והחליפו ל- HV (היו לי GSKILL ZX). בקיצור , המחשב חזר מלפני שבוע , והכל עובד פיקס בלי בעיות. פתאום היום אני משחק CS:S , המשחק נתקע , ובום מסך כחול. אמרתי בסדר , בטח באג או עומס , הדלקתי תמחשב מחדש , נכנסתי שוב ל- STEAM , אני נכנס שוב למשחק , ושוב - מסך כחול. אמרתי לעצמי שזה כבר…

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  6. Started by mazam,

שלום התקנתי ויסטה במחשב היום עכשיו במחשב שלי יש ככה דיסק קשיח אחד שגודלו 160 גיגה שמחולק לשתי מחיצות C ו H בC יש את כול הדברים שלי כולל XP הכול התקנתי את הוויסטה ב H כדי שלא ימחק ה XP הבעיה שלי עכישו שאני לא מצליח לשמור דברים ב C דרך הוויסטה זה אומר לי שאין לי אישור איך אני נותן אישור אני יכול להיכנס ל XP זרה אין לי בעיה עם זה תודה MAZAM

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  7. Started by k-o-b-y,

שלום לכולם בימים האחרונים (שבוע שבועיים) המחשב שלי התחיל לעשות ריסטים אקראיים. זה לא קורה באמצע משהו ספציפי, אלא בזמנים אקראיים כמו בזמן גלישה באינטרנט או משחק. הרצתי memtest86+ והוא לא מצא תקלות. מה יכולה להיות הבעיה? זה המפרט שלי (אם זה עוזר במשהו): AMD AthlonXP Barton 2500 CoolerMaster Aero 7 Lite CP5-8J71F Epox 8RDA+ Corsair DDR 2700 333Mhz 256*2 Hercules Radeon 9700PRO WD ATA 80GB Hec 300W מארז של 3r Systems עם שני מאווררים תודה מראש

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  8. שלום רב אני מחפש תוכנה טובה שתעזור לי לכתוב עם עם במחשב את התרגילים במתמטיקה ופיזיקה עד עכשיו השתמשתי בONENOTE אבל היא ברמה מאוד נמוכה מחפש תחליף טוב לה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. שלום , אני מוסיף תמונה מישהו יודע במקרה למה הhd1 מתחמם והמחשב חדש ?

10. Started by benhalaf,

פירמטתי הארד דיסק של חבר והעברתי את התוכן שלו אל ההארד דיסק שלי ההארד דיסק שלו היה מלא בקבצים דפוקים שכל לחיצה עליהם הייתה מפילה את הווינדוס לאחר מכן ההארד דיסק שלי נדפק והוא לא מצליח להפעיל את הווינדוס בכלל (מסך שחור) הוא עושה רעשים של: טיק...טיק...טיק...שניה הפסקה ואז שוב טיק...טיק...טיק חבר שלי אמר שיכול להיות שזאת הסיכה בתוך ההארד דיסק שעושה את הרעש הזה שאלתי היא האם אפשר לסדר את ההארד דיסק או לפחות להציל את התוכן שבו (האם הוא יעבוד על מחשב אחר ואז אני אעתיק את התוכן) ?

11. Started by Alon A-z Zilberberg,

שלום אני מנסה לבנות מסך אך חסר לי הרכיב המתאים, control board אני לא יודע איזה דגם אני צריך, המסך הוא סמסונג. אם אתם צריכים עוד פרטים ממה שהצהרתי בבקשה תגידו תודה רבה ltn141at12 101 זה מה שרשום על המקדימה של המסך. ltn141AT15 זה רשום על המאחורה של המסך על מדבקה.

12. Started by coperl,

הוא שוחט לי 100% מהדיסק וכ60 מגה לשנייה כבר במשך שעות, זה באג בוינדוס?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by law89,

היי חברה בשעה טובה עברתי לסיבים. יש לי adapter של tp link model TL-WN822N ver 3.0 והוא לא מצליח לקלוט את הראוטר (שיאומי ax6000). יש למישהו רעיון למה? בפלאפון אני מוצא את הרשת. כשניסיתי לחבר את המודם ראוטר שהיה לי בבזק, ה-adapter כן מצא אותו.

14. יש לי מארז אנטק חדש משהו עם 300 וספק איכותי 500 וואט של סיסוניק משהו כזה כשאני נוגע במארז אני מרגיש זרם מה הבעייה?

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  15. האם יש אפשרות להעביר את האופיס מאנגלית לעברית

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  16. Started by A.M,

שלום לכם וערב טוב טוב היום התחילה לי בעיה מוזרה אני מקבל מלאה מסכים כחולים קודם כל..אבל ברוך ה' לא קיבלתי היום כבר העליתי את הבעיה עם המסכים הכחולים והאמת היא שאני לא כל כך מתמצא במחשבים אז אם אפשר שמישהו יעזור לי אז תודה הבעיה שלי היא שאני מדליק את המחשב הוא ניהיה איטי כזה מהירות ההורדה של אינטרנט איטית כל המערכת פועלת לאט עשיתי שיחזור למערכת ואחרי כמה זמן המחשב חזר להיות איטי התקנתי אנטיוירוס בשם avira antivir סרקתי איתו בתקווה שאולי זה ימצא ווירוס שמזיק למערכת אך זה לא מצא כלום נגיד שאני נכנס לאתר youtube המהירות שזה עולה ממש לאט ויש לי אינטרנט 1.5 מגה התקשרתי לספקית אינטרנט אמרו לי הבעיה במחשב . ואין צורך שאני יתן מפרט של המחשב שלי כי לפני בחודש המחשב פעל מצויין …

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  17. כאשר אני ימצא ביישום למשל כמו הדפדפן.. לפעמים זה יוצא לי ממנו לבד ומראה לי שגיאת זיכרון ורשום סגור או ביטול.. וכל מיני אותיות ומספרים באנגלית בהודעת השגיאה? ממה נובעת ההודעה הזאת שסוגרת את היישום? זה קורה לי גם לפעמים במירנדה וגם בפיפא וכל מיני.

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  18. Started by blanco,

שלום לכולם אני לא יודע אם זה בעיה של חומרה או תוכנה הבעיה שלי היא שמהרגע שני מדליק את המחשב לוכח 8 דקות לעלות.גם אחרי שהמחשב עולה יש לי תקיעות קטנות וגדולות כל הזמן!!! המחשב אחרי פירמוט והתקנה חדשה של ווינדוס .בדקתי שכל הדריברים מעודכנים .גם הביוס מעודכן. מה ל ע ש ו ת ? ? ? ? תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  19. אני צריך הערכה של צריכת חשמל של הרכיבים הבאים על קו של 12 VDC. 4 הרד דיסקים (2X SATA, 2X IDE) CDROM X 1 צורב DVD X 1

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  20. חיברתי כבל USB ממחשב למחשב וכלום לא קרה האם יש איזושהיא דרך להעביר ישירות קבצים בלי שימוש בהארד דיסק נייד וכו?...

• 1 תגובה
    • 5.3k צפיות
  21. Started by shushon,

שלוש שאלות: 1 האם זה שכיח שחיישן טמפ' של המעבד מזייף בצורה גסה? 2 בהנחה שמחשב נקי, מאוורר תקין, חיישן טמפ' תקין ועדיין המעבד חם מאד האם ייתכן שהבעיה במעבד עצמו? 3 האם תצוגת הטמפ' של המעבד המוצגת בביוס/speedfan/mbm מסתמכת על אותו חיישן?

22. ההוי אנשים אמיצים ואמיצות גם, נתון: Intel Core i5 650 @ 3.20GHz Gigabyte Technology Co. Ltd. P55-S3 (Socket 1156) Windows 10 Pro 64-bit Computer type: Desktop כרטיס רשת עובד ותקין. ברגע שמחבר כרטיס הרחבה pci-e בשביל להוסיף כניסת usb 3.0 כרטיס רשת לא עובד ויש לי כאן גם כרטיס ישן יותר עם usb2.0 גם לא עובד איתו! אני מרגיש שחזרתי עם הדלוריאן לשנת 99! הושיעו! הושיעו! תודה אוהד

23. Started by xDa,

אהלן, פירמטתי את המחשב, לפני הפירמוט היה לי פה : https://imgur.com/n89mE2v אפשרות לבחור מכשיר פלט (שהופך לדיפולט) ועכשיו אין לי את החץ הזה שהיה לי שם. כדי לשנות אני צריך ללכת לפה : https://imgur.com/t9k4MZK ואז לבחור את המכשיר כדיפולט. יש דרך להחזיר את הדרך המהירה עם החץ למטה ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. לאחרונה, אחרי יום שלא נגעתי במחשב כשאני מריץ אותו אני מקבל הודעת שגיאה "A disk read error has occured. Press Ctrl+Alt+Del to restart" למישהו יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  25. לא ברור לי למה אבל הדלקתי את המחשב ומסיבה כלשהי נמחק לי הדריבר של הכרטיס קול כשאני פותח את מנהל ההתקנים בכרטיס קול כתוב High Definition Audio Device אבל זה לא הדריבר שהיה לי , אני כרגע יש לי אפשרות רק לשמוע סאונד אבל אין לי יכולת לדבר במיקרופון וכו' , כרטיס הקול שלי הוא SigmaTel לוח האם intel DQ965MT אני אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 683 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.