תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
חברים אני רוצה לקנות כרטיס מסך ל AGP מסדרת ה 6XXX של אנוידיה.... יש לי צ'יפסט של SIS 648 של ASUS... אני חייב פשוט לדעת. האם זה נכון שאמרו לי שSIS ו גירסה 6XXX לא מסתדרים או שזה סתם ? בבקשה זה דחוף..
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
טוב הבעיה כזאת: פירמטתי את המחשב וכשהתקנתי את הדרייבירים של הכרטיס קול דרך הדיסק של הלוח אם וגם את המעודכנים מאתר Gigabyte במנהל ההתקנים החומרה מותקנת כראוי אבל אין סאונד. בבדיקה שעשיתי ב- DXDiag הוא רושם ככה: DirectSound test results: Failure at step 3 (DirectSoundCreate): HRESULT = 0x80004005 (Generic failure) יש עצות? :
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המצב הוא כזה, עד עכשיו היה לי שתי סטיקים של 256MB DDR 266, היום קניתי סטיק נוסף של 512MB DDR 400. יש לי שלושה סלוטים בלוח אם, הבעיה היא שמשום מה, כל פעם שאני מחבר את שלושת הסטיקים ביחד המחשב עולה, אבל נתקע ממש ממש מהר ומכבה את עצמו. שאני מעלה אותו בSAFE MODE אין בעיה, ושאני שם את הסטיקים בואריציות שונות (כל פעם סטיק או שתיים אחרים, בסלוטים שונים) אין בעייה.. אז למישהו יש רעיון מה כן יכולה להיות הבעייה? הלוח שלי הוא ABIT NF7-S2. קראתי את זה באתר שלהם: Memory Three 184-pin DIMM sockets Supports 2 DIMM Un-buffered DDR 400 (Max. 2 GB) Supports 3 DIMM Un-buffered DDR 333 (Max. 3 GB) זה קשור איכשהו? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם, תחילה אציין שהמחשב הורכב בחנות שקניתי אותו והמאוורר במארז מותקן כאשר הוא מפיץ רוח כלפי חוץ המארז, וגם הקירור אף פעם לא מספיק למחשב. רציתי לשאול אם זה תקין או שאולי כדי לי להחליף להחליף את הכיוון של המאוורר.
-
- 2 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
מפרט בצד. היו מותקנים במחשב הדרייברים הרגילים של NVIDIA, מחקתי אותם והתקנתי את הדרייברים האחרונים של OMEGA. ההתקנה עברה בהצלחה, כמו שאתם יכולים לראות בתמונה המצורפת, אבל כשהמחשב עולה הוא עדיין מודיע לי על חומרה חדשה לא מותקנת (VGA CARD) וגם הכרטיס מסך לא מזוהה בהגדרות (תמונה מצורפת). מה יכולה להיות הסיבה לזה? אני לא מעוניין לחזור לדרייברים של NVIDIA, כי מנסיון כל כמה שנים עם כרטיסי מסך אחרים, הדרייברים של OMEGA מראים ביצועים ואיכות הרבה יותר טובה. XP PRO. עריכה: קראתי את קובץ העזרה של הדרייברים, ושם מצאתי את ההוראות האלה: פעלתי לפי השלבים האלה בדיוק, במחשבה שהדרייברים הותקנו בצורה לא טובה למרות זאת, אבל קיבלתי הודעה שההתקנה נכשלה :-\ (מצורפת תמונה) [attachmen…
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
המחשב שלי השתגע מסתבר שמס' תקלות ארעו בבת אחת, ולא ידוע לי כיצד לפתור אותן. (אחת הסברות שלי, היא שבעת ניקוי ה"קוקיס" ניקיתי גם קבצים לא זמניים בטעות). בכל אופן, זה נראה כך בינתיים: * גודל הפונט בתפוז משתנה לי כל הזמן, גם אחרי שכיוונתי מחדש את הגודל הרצוי. בכל לחיצה על ריפרש הוא עשוי להשתנות. * בקריאת טקסטים אחדים חלקי שורות (דווקא בצד) נעלמות.מילים עולות זו על זו. * אין יכולת להיכנס לצ'אט (משום סוג). מישהו יכול ומוכן להדריך אותי מה לעשות? יש לי מערכת XP
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
השתמשתי בתוכנה pmagic הגרסא של הדוס ואיך שהוא עכשיו כונן D שלי הוא נמצא במצב של UNFORMETTED ... בקיצור כל התוכנות משחקים שירים סרטים עבודות וכו היו לי על כונן D .. לפי מה שהבנתי הכונן הלך ... אבל למישהו יש מושג איך אני יכול להחזיר את הכונן ???? זה חשוב מאד ! תמונה מצורפת מ PM8 תודה רבה ! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה של סאונד במחשב אני יכול לשמוע מוזיקה ולראות סרטים אבל אני לא שומע את הצלילים של המחשב (מערכת ההפעלה ,מסנג'ר,ICQ,אתרים באינטרנט ) יש לי כרטיס קול מובנה הסרתי והתקנתי את הדרייברים שלו אבל זה לא עוזר מה עושים????
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אין לי מושג למה אבל ביום בהיר אחד המחשב החליט שכאשר משהו מחובר לUSB, המחשב לא יעלה... מה שקורה זה שאם אני מחבר משהו לUSB ואני מפעיל את המחשב, אז הוא נתקע במסך הראשון (במסך שהוא מציג את המידע על המחשב).. אבל אם אני מוציא את כל מה שמחובר לUSB ומפעיל את המחשב, הוא עולה בלי בעיות ואחרי זה שהמחשב כבר דלוק אני יכול לחבר את החיבורים ולא תהיה בעיה... זה דיי מעצבן שאחרי כל ריסטרט אני צריך לנתק את החיבורי USB... למישהו יש מושג מה הבעיה??
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי logitech mx500 ובימים האחרונים הסמן נתקע פתאום בלי שום קשר לכלום. זה קורה אחת לכמה זמן באופן די רנדומלי. יכול להיות פעמיים תוך חצי שעה או פעמיים ביום. כשאני מנתק את העכבר ומחבר אותו מחדש זה פתאום פועל כרגיל שוב. גם כשאני עושה restart מבלי לנתק את העכבר הוא חוזר לפעול. מה זה יכול להיות? האם הגיע הזמן לקנות עכבר חדש? ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים אבל זה לא עזר. תודה רבה מראש על כל עזרה...
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
השתמשתי באיזה וכנה כדי לשנות גודל של תמונות וזה ממש אימץ לי תמעבד והוא הגיע ל55 מעלות וגם הלוח לסביבות ה50...והתחלתי ממש להרגיש את החום יוצא מהמחשב....האם זה יכל לגרום לי נזק למעבד\לוח או משו? כי המחשב ממש התחמם ועצרתי את זה באמצע :\....גם התעסקתי במלא דברים אחרים ברקע שהעמיסו עליו עוד יותר... תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
נראה לי שהספק הזה כבר עשה את שלו, לאחרונה המחשב עושה לי ריסטים במשחקים כבדים, זה קורה לעיתים רחוקות אבל זה קורה. תחת עומס הטמפרטורה שלו היא 52 מעלות! שזה המון. ה12V שלו לא יציב בכלל. מצורפת תמונה של המתחים. תנו לי את דעתכם בבקשה. המחשב הוא: פנטיום 4 פרסקוט 2.8 מומהר ל3.2 ג'יגה ראם. 9800 XT של אסוס.
-
- 11 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום, אתמול להנאתי שיחקתי לי BF2 ובאמצע המשחק המשחק נתקע ואחרי זה הייתה לי תופעה של תצוגה לקויה של דברים בתלת מימד (עושה לי את זה בכל יישום שכולל הצגת 3D) לדוגמא: http://1angelus.20m.com/dead.JPG מדובר בכרטיס Leadtek winfast 6600gt האם הכרטיס מת ? או לפחות המעבד 3D שלו ? כי ב2D עדיין הכל בסדר (אני משתמש בו עכשיו וגם רואה סרטים וכו' וכו')
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
היום הגעתי לבית, מדליק את המדיה פלייר 10, כדי לשמוע מוזיקה, אבל אז אני שומע אותה מקוטע. בהתחלה חשבתי שזה אולי בגלל שהמחשב שלי נתקע כי אני מוריד הרבה דברים, אז הפסקתי את ההורדות לרגע, אבל הוא עדיין משמיע כאילו אני שומע מדיסק שקופץ. אחר כך חשבתי שאולי הבעיה ברמקולים (Creative Inspire T5900) אז חיברתי אוזניות לכרטיס קול ועדיין שמעתי מקוטע (עם קפיצות). לכן אני כמעט בטוח שזה איכשהו קשור לכרטיס קול, אבל אם לא אז מה זה יכול להיות? הכרטיס קול שלי הוא מובנה בלוח שרשום בחתימה. (חשבתי על האפציה שאולי זה וירוס, זה הגיוני?) נ.נ המחשב אחרי פירמוט, ככה שאני לא חושב שזה יכול להיות בגלל שהוא עמוס. ומנהלים אני כמעט בטוח שזה קשור לכרטיס קול, בגלל זה כתבתי את זה פה. תודה רבה לעוזרים, זה באמת…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני מחפש דרך לחבר שני מסכים למחשב אחד ששני המסכים יראו את אותה התצוגה בו זמנית(לא kvm) מפצל ל 2 עכברים ו2 מקלדות אני יודע שיש אבל קיים מפצל גם למסכים? תודה
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
אמרו לי איפשהו שהתקני חומרה שנוצרו לפני שנתיים לא יעלו על הוינדוס 2000 האם זה נכון? יש לי מעעבד LGA775 3.0GHZ 512RAM כרטיס מסך חרא בעיקרון 6200TC. האם זה יעבוד?ההתקני חומרה שלו? ואם זה בכלל יעלה לי על המחשב וכזה?
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
היה לי במעבד טמפרטורה של 52 ניקיתי את המאוררים בכל המחשב גם את המאורר של המעבד עם הגוף קירור של המעבד והטמפרטורה שלי 80 במנוחה והמחשב שלי קורס כל כמה שניות. נ.ב אני לא על המחשב שלי כי הוא כל שנייה קורס אני לא יכול להפיל אותו
-
- 7 תגובות
- 584 צפיות
-
-
Hello everybody, נתקלתי בבעיה קטנה בלחבר את ה-sound בפאנל הקדמי במארז ללוח אם.... זה לא עובד לוח אם: ASUS P5WD2 Premium מארז: Supertalent X-Blade Silver כרטיס קול: Realtek ALC882D כאן יש קישור עם התמונות של הכל .. http://www22.brinkster.com/ysites/panel.html למישהו יש מושג איך לחבר את החוטים ??? תודה !!!!!!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי RAM חדש של 1G PC3200 במהירות 400MHZ וניסיתי לשים אותו במחשב אבל כשאני מפעיל את המחשב הWIN לא עולה ויש מסך כחול לשנייה או שהמחשב פשוט נתקע עם מסך שחור, רק כששמתי את הכרטיס הישן של ה256 (PC2100) עם ה1G אז המחשב פעל אבל זה עבד על המהירות של הישן. אבל נוצרה עוד בעיה, מידי פעם במיוחד אחרי זמן מה שאני משחק במשחקים המחשב נתקע :s05: ניסיתי לשים את הכרטיסים בצורות שונות אבל זה לא עזר ניסיתי גם להתקין את הWIN מחדש כשהכרטיס החדש בפנים אבל ההתקנה של WIN דרך BOOTDISK נתקעה אחרי כמה קבצים שהוא ניסה לטעון מה לעשות?! HELP :'( תודה, Adar
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
הלו אנשים אני מעוניין להתקין raid אצלי במחשב, השאלה יא מה עדיף ומה ההבדל בינהם, אני מעדיף מהירות ולא גיבוי. תודה, שמוליק
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני חדש פה ויש לי בעיה חמורה בכרטיס מסך! טוב אז ככה יש לי לוח אם: ASUS P5WD2-E Premium Intel 975X LGA 775 לא יודע אם יש צורך אבל שיהיה וכרטיס מסך מדגם: eVGA GeForce 7900GT CO 256MB PCI-E טוב אז ככה יש לי את המחשב שבוע וחצי בערך, וה 7900 עבד מעולה הכל עבד כמו שצריך אתמול השארתי את המחשב דלוק בלילה להורדות (וזאת לא פעם ראשונה שהוא דלוק בלילה זאת הפעם השלישית או הרביעית בערך) היום אני קם בבוקר המסך לא נידלק אני מפעיל מחדש את המחשב ואז רואה את כל התצוגה נידפקה לגמרי, יש הרבה פסים עם כל מיני נקודות צבעוניות מסודרים לפי טורים ומהבהבים בכל מיני צבעים לוינדוס אי אפשר להיכנס במצב רגיל הוא עושה מסך כחול ועושה ריסט בשניה אפילו לא מספיקים ליקרוא את השגיאה, אפשר להיכנס רק במצב בט…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 3 גיגהרץ פרסקוט סוקט 478 ולוח אם אסוס p4p 800 se במנוחה המעבד על 52-54 מעלות והלוח אם על 43-44 ההרדיסק על 35 הנתונים בסדר? זה נורמלי למחשב שלי? תודה לעוזרים ועוד משהו ראיתי באתר של אינטל שהמעבד שלי אמור להיות 67.7 או אולי זה מה שהבנתי האם הבנתי נכון? לינק http://processorfinder.intel.com/scripts/details.asp?sSpec=SL8HZ&ProcFam=483&PkgType=7021&SysBusSpd=6107&CorSpd=6581
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי לוח אם אינטל עם ציפ 865G לפרימרי IDE מחוברים שני הארדיסקים ואין בעיות לסקנדרי IDE מחוברים שני כוננים אופטים (asus X52 וצורב דיוידי של NEC) הביוס אינו מזהה את שני הכוננים בסקנדרי שלי! הוינדוס לעומת זאת מזהה את הכוננים ומאפשר לעבוד איתם. למישהו יש פתרון לבעיה? ניסיתי להחליף כבל. שניהם מוגדרים על כייבל סלקט. בעיה נוספת היא במצב DMA של הצורב. בעיקרון כשגם הצורב וגם הסידי מחוברים המצב הוא PIO ואין איך לשנות את זה. אז בשימוש כללי אני מנתק את הסידי ואז הצורב עובר למצב MULTI WORD DMA MODE 2 מצב זה מהיר מPIO אך עדיין איינו מספק ביצועים של ULTRA DMA למישהו יש פתרון לעניין? (ניסיתי אין ספור פעמים את שיטת השיוני בדוויס מנג'ר והתקנה מחדש של הדרייבר) תודה...
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
חבר שלי מודאג מאוד משתי בעיות שקורות אצלו במחשב,והוא לא מוכן להדליק את המחשב,אז זה דחוף. הנה הבעיות: 1.הלוח אם שלו מגיע לטמפרטורה של 45 מעלות,האם זה קריטי?מה עושים על מנת להוריד את החום? (מאוחר יותר אני אתן את שם הדגם,תתנו תשובות על בעיות כלליות ופתרונות) 2.המאוור של המחשב עושה רעשים מוזרים שמשתנים מתי שהFrame במשחק מחשב משתנה. תודה
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
הבעיה היא של חבר שלי, לא שלי. בזמן האחרון התקנתי לו זוג זכרונות ו-9600XT, התקנתי דריברים מעודכנים והכל עבד מצויין עד לפני יומיים. הדאמפים מצביעים על הדריברים אבל הייתי רוצה שמישהו קצת יותר מנוסה יסתכל על זה. הדאמפים מצורפים.(כולם מהיום ואתמול) [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 870 צפיות
-