תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
כונני הדיסקים שלי נעלמו מהמחשב שלי ולא מופיעים גם בניהול דיסקים. במנהל ההתקנים נאמר לי שהדרייבר שלהם פגום. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
זה קורה כשאני מפעיל את המחשב מיד לאחר כיבוי יש לי גם בעיה של כיבוי בxp . המחשב לא נכבה נשאר תקוע על "מבצעת כיבוי" (ניסיתי כמה אפשרויות אבל לא הצלחתי ללדסר את זה) האם יש קשר?
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
היי... מספר שאלות 1. הIDE HD שלי לא עושה BOOT, הוא נותן שגיאה BOOT FAILURE INSERT SYSTEM DISK הHD מזוהה ע"י המחשב כ-PRIMARY MASTER חיברתי את ה-HD למחשב אחר ע"י קופסא של IDE2USB, והצלחתי לקרוא את הקבצים - כלומר הדיסק לא "מת" האם למישהו יש רעיון מה לעשות? 2. האם מישהו מכיר טכנאי/מעבדה טובים ואמינים באיזור ת"א? (שבאים לבית הלקוח) 3. האם אחריות על HD ניתנת דרך החנות שקניתי בה את הדיסק או דרך היבואן? (ומי הוא היבואן של WD) תודה
-
- 8 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אהלן, אתמול כידוע היה הפסקות חשמל וכו', ולחבר שלי נהיה בעיות מזה. הוא פותח את המחשב, וכשזה טוען את הווינדוס עם הקוים הכחולים זה עושה 3 מצבים, SAFE MODE, NORMAL,הפעם האחרונה שהווינדוס היה טוב. וכל אפשרות שהוא בוחר זה עושה לו ריסט. יש פתרון חוץ מהתקנת ווינדוס שוב? תודה למי שיעזור.
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
???קניתי מארז ... ולא מצליחה לעלות תמחשב הוא לא נדלק יש לי לוח אם פיסי פרטנר...היכן יש הסבר איך להרכיב תחוטים שהמחשב כן יעלה באתר אין חוברת שלהם שאפשר להוריד ויש לי תמחשב הזה 5 שנים אז מין הסתם אין לי תחוברת מה עליי לעשות איך לחבר? תודה רבה לכולם העונים
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
קודם כל המפרט: ASUS a7v8xAMD Athlon 2000+ A-Data או Kingstone 512MB DDR 400MHZ G-Force 5200fx AGP או כרטיס מסך על הלוח . הבעיה היא שהמחשב לא עולה אחרי הוצאת DVD ממנו :\ הוצאתי ממנו את הDVD כשמחשב היה מכובה בלי בעיה ולמרות זאת המחשב עכשיו לא עולה, חיברתי עליו ספיקר והוא עושה את הציפצופים הבאים: אחרי שניה מאז שמחשב נדלק הוא מצפצף ציפצוף של שניה ואז מחכה איזה חצי שניה ועושה עוד שני ציפצוים מהירים, אחרי זה מחכה כמה שניות ומתחיל רצף של ציפצופים מהירים בלי הפסקה. כל הזמן הזה הBIOS עדיין לא עלה. מכיוון שלמחשב יש כרטיס מסך מובנה אז אפשר להשאיר רק עם לוח, מעבד,זכרון והספק וכך לצמצם את איפה שיכול להיות בעיה. את זכרון בדקתי במחשב אחר והוא פועל, ניסתי לנקות את הזכרון ואת החיבורים שלה…
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
לא ברור לי איפה הבעיה. אם זה בדיסקים או כונן. יש דיסקים שכשמעלים אותם - פשוט כתוב שהכונן לא מוצא שום דיסק בכונן - או שכביכול הוא קורא את הדיסק אבל אין בו כלום (למרות שהמחשב גם אומר שהוא 100% תפוסה מלא) זה לא תמיד - לפעמים המשב כן קורא מה יש בדיסק. שוב - לא ברור לי מתי לא הצלחתי להבין. הכונן זה :NEC DVD RW ND-3550A איזה בדיקות אני יכולה לעשות כדי לדעת שהכונן תקין ? נתקלתי באפשרות בNERO של NERO INFO TOOL וכתוב שם ש ASPI instalation is corruptedץ מה זה אומר אם בכלל ?
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי התחיל לעבוד על הפנים אז החלטתי לפרמט אותו אחרי הרבה זמן שלא פירמטתי. כשבאתי להתקין תווינדוס מחדש נזכרתי שכדי שההתקנה תזהה את הכונן שלי( SATA), אני צריך לעלות דרייבר לדיסקט וללחוץ על F6 בזמן ההתקנה- ועשיתי זאת וקיבלתי תהודעה הבאה : File txtsetup.oem .. an unexpeced error ( 1024) at line 1742 in d:\xpsp1\base\setup\oemdisk.c. עכשיו אין לי מושג אם אני פשוט מנסה דרייבר לא נכון, הדיסקט אולי לא טוב או שאני צריך לשנות משהו במחשב . אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי . תודה מראש לכל המשיבים.
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הHDD הזה קודם כל המפרט שלי הוא LANPARTY, NF4ULTRA 2 HDD, אחד המקסטור החדש, ועוד אחד בממשק IDE הבעיה היא שאני מתקין את הWIN, על הHDD החדש, הכל עובר חלק ללא תקלות, אחרי הריסוט הראשון מאז ההתקנה אני מקבל את השגיאה של הבוט, המחשב לא מזהה בוט מהHDD החדש (אחרי ההתקנה, קיבלתי את המסך שאני בוחר איזה מע' הפעלה אני מעוניין להפעיל לאחר מכן, את השגיאה של הבוט) הפכתי את הביוס, ושם דבר, הHDD השני עולה ללא בעיות.. אשמח לשמוע את דעתכם בעניין
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
אני צריך לעשות פורמט וניתקלתי בבעיה הזו: stup did not find any hard disk drives instald in your computer. make sure any hard disk drives are powered on and properly connected to your computer, and that any disk related hardware configuration is correct. this may involve running a manufacturersupplied diagnostic or setup program. בעיה זו הופיעה במסך הכחול
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
בקיצור המחשב קופא... חשבתי שזה הכרטיס מסך אשם כי הקירור היה דפוק אז הבאתי מחבר כרטיס מסך וגם איתו הוא קפא. ואז הבאתי קירור זלמן לכרטיס שלי והבעייה עדיים המשיכה בקיצור כרטיס מסך שללתי... צעד הבא עשיתי בדיקה על הזיכרונות עם memtest מצא לי שגיאה, אגב יש לי 3 זיכרונות של 256 400DDR וכל אחד מחברה אחרת. ואז עשיתי ת'בדיקה סטיק סטיק ולא מצא לי שגיאה על אף אחד. אז חשבתי אולי הבעייה היא שהתיזמונים של כל זיכרון הם שונים אחד מהשני וזה מה שגורם למצב הזה. אז החלטתי לעשות בדיקה משלי שוב פעם בדקתי סטיק אחד בכל פעם. הכנסתי סטיק אחד והרצתי משחק במשך הלילה בבוקר כשקמתי המחשב היה קפוא, ככה היה עם כל הזיכרונות אז שללתי את הזיכרונות גם. אחרי זה חשבתי שזה הספק כי כל הקונקטורים שלו היו תפוסים בג…
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הרצתי את הבנצ'מארק של תוכנת Sandra 2007 על המעבד שלי, והביצועים שהופיעו הם כמעט מחצית מהביצועים של המעבד כפי שהם אמורים להיות (לפי המאגר של התוכנה). המחשב שלי חדש יחסית - בן חודש. מאיפה יכולה לנבוע הבעיה? תודה מראש על כל נסיון לעזור.
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי איזה תקלה במחשב של אחי כל פעם שאני עושה לו כיבוי הוא לא נכבה הוא רושם ITS NOW SAFE TO... עכשיו נסתי לערוך את רגיסטרי כמו שרשום במיקרוסופט וזה לא עוזר... המפרט הוא: לוח אם: Asus k8v-x se/ מעבד amd 3000 2.ghz 64bit מארז של compucase 6A זגרונות של KINGSTON 512M.B 400MHZ זה ניראה לי הנתונים הקריטים לתקלה הזאת... (תקנו אותי אם אני טועה) עכשיו לי יש את אותו מפרט ואצלי הוא נכבה כמו שצריך... ההבדל היחיד בין המחשבים ששלי זה צורב רגיל ושל אחי צורב די וי די שאני לא מאמין שזו יכולה להיות הבעיה... יש למישהו אולי איזה כיוון לזה.? אופס שחכתי פרט חשוב מדובר בWINDOWS XP SP2 ד.א: אין APM בPWOER OPTIONS אז אל תגידו לי לעשות את זה. תודה ואם אני יצטרך לערוך אותו שוב …
-
- 44 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
עכשיו אחרי שפירמטתי (לא בדיוק פירמוט, אלא שיחזור למצב ממש התחלתי) וגם הוספתי ארדיסק חדש- המחשב כל הזמן נתקע- תוכניות שנתקעות ומציגות את ההודעת שגיאה של "לא מגיב", גם לפעמים סתם פתאום נתקע ואני לא רואה כלום מלבד הרקע, או מסכים כחולים, או שאפילו המחשב לא נכבה, ולא משנה מאיפה אני מנסה (דרך מנהל המשימות או דרך התחל) וזה ממש מעצבן כל זה, זה מחשב יחסית חדש ומאוד יקר. חשבתי שהבעיה נובעת בגלל הספק- כי עכשיו הוספתי עוד ארדיסק, אז זה בטח מכביד עוד יותר על הספק שהוא לא כזה חזק. אבל יכול להיות שבעיות כאלה נגרמות בגלל ספק? יש תוכנה שיכולה לבדוק את הספק ואם הוא מחזיק טוב את המחשב? בקשה תעזרו כי זה מעצבן ואי אפשר ככה להתשמש במחשב....
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה עם מחשב שנקנה בהונג קונג, עם לוח אם של ASUS. המחשב ריסט את עצמו רנדומלית במהלך העבודה! לאחר פרמוט והתקנה חוזרת... התקלה חזרה לאחר חודשיים של עבודה תקינה! השערה שלי היא שהבעיה היא בלוח אם שקורס. האם יש חברה שתספק אחריות על הלוח אם בארץ? אם כן, תוכלו לספק בבקשה טלפון או אתר אינטרנט. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
מדובר בכרטיס READEON X300. המאוורר מרעיש כמו טרקטור. ניקיתי אותו מאבק בצורה יסודית. נראה לי שיש בעיה במאוורר. הוצאתי את הכרטיס, ולא ראיתי משהו חריג. זה קורה סתם ככה, פתאום, וזה סתם התחיל, בלי שום סיבה. תצילו אותי!!! אין לי את הטמפ' של כרטיס המסך. זה הולך ככה: פתאום עושה קול כזה עבה, ואז המאוורר זז לאט, ואז ממשיך במהירות, ושוב פעם..........
-
- 17 תגובות
- 835 צפיות
-
-
תחת איזה קטגוריה בביוס אני מגדיר למחשב להתכבות נגיד אם הטמ של המעבד מגיעה ל 72 מעלות? יש לי לוח אסוס p4p 800 se וגם אם אפשר גם להגיר ללוח אם
-
- 5 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם, למי ששם לב, היום היו הפסקות חשמל בכל הארץ. בדיוק לפני ההספקה עבדתי להנאתי במחשב, כשההפסקה החלה. המתנתי עד שהחשמל יחזור , אך המחשב לא נדלק יותר. בדקתי את כל החיבורים ווידאתי שהם בסדר, כמו כן שמתי לב שהעכבר והמקלדת לא עובדים אבל בדקתי אותם במחשב אחר והם בסדר(גם המסך) . לדעתי הספק הלך? מה אתם אומרים? כמוכן, האם חברת החשמל מפצה אנשים בגין דברים כאלו שקרו באשמתם וממש לא באשמתי? תודה
-
- 28 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זוכרים את הפסקת החשמל ה"יזומה" שחברת החשמל בצעה אתמול בכל הארץ? - המחשב הישן שלי לא בדיוק התעורר ממנה... כשמנסים להדליק את המחשב, לפעמים הוא נדלק לשניה ומיד כבה (מערכת ההפעלה לא מספיקה לעלות) ולפעמים הוא לא נדלק כלל, שום רמז להגעת חשמל. יש מצב שזה הספק? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז כמו שכתוב קיבלתי את המחשב החדש המחשב שבמפרט שלי... ויש לי כמה שאלות שאני מקווה שתוכלו לפתור לי : 1. מה הטמפרטורה בערך שהכרטיס מסך שלי צריך להיות בה...(במנוחה ובמאמץ) 2. איך אני יכול להיות בטוח ששתי הליבות של המעבד אכן עובדות והוא לא מוגדר לעבוד עם ליבה אחת.. 3. איך אני יודע מה הטמפרטורה של המעבד שלי.. תודה מראש לכל מי שיעזור ותודה לכל מי שעזר לי להרכיב את המחשב הזה שבינתיים שווה כל שקל..
-
- 12 תגובות
- 965 צפיות
-
-
עשיתי פורמט, התקנתי ווינדוס, אנטי-וירוס, אקרובט, כ. מסך ואופיס וחבר שלי התקין בטעות את השפות הזרות לווינדוס עכשיו לאחר אתחול של המחשב פתאום הוא מציג לי את ההודעה הבאה : Disk boot failue' plaese insert system disk and press enter לאחר שאני מכניס את הדיסק המחשב עולה לי רגיל ואני משתמש בויינדוס ללא שום בעיה מה זה לעזאזל? הכל חדש חדש.... תודה
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אז ככה.. עברתי דירה.. ומעכשיו שאני נוגע במסך או במארז אני מרגיש חשמל סטטי מוזר כזה.. אני לא זוכר אם זה היה בדירה הקודמת נראה לי שלא כי ההיתי שם לב לזה.. מה אתם חושבים שהוא גורם הבעיה? והאם זה מזיק למחשב? המחשב דיי ישן.. הזמנתי מחשב חדש שאמור להגיע ביום שני ואני פוחד שזה יקרה גם במחשב החדש... זה יכול להרוס תמחשב או משהו?
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כשאני משחק משחק כלשהו (לא כולם חלק זה לא עושה את זה...) לרוב זה משחקי מכוניות כמו MOST WANTED-UNDERGROUND וכו... לאחר כמה דקות זה נתקע עושה מסך שחור ולאחר דקה זה חוזר למשחק וככה 3 פעמים וכבר בפעם השלישית המשחק כבר לא חוזר לעצמו זה מראה לי את ההודעה הזאת כשזה עושה את המסך השחור: מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה הזאת!!??? דרך אגב זה RADEON 9550 256MB 128BIT
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת מה זה AGP בעצם...? והאם ההבדל בביצועים משמעותי בין X4 לX8...? תודה. LiRoN_P
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-