תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי דיסק קשיח seagate freeagent go 320G שאני מחבר אותו למחשב הוא לא מופיע לי ב"מחשב שלי". נכנסתי למנהל התקנים רשום "התקן זה פועל כראוי." מה אני יכול לעשות? לא אכפת לי שהקבצים שבפנים ימחקו.. ניסיתי לחבר לכמה מחשבים אחרים וזה לא עובד..
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כמעט שלושה חודשים בצעתי שידרוג למחשב (מעבד ולוח פלוס קירור) כיום המפרט הוא: I9-9000 32GB DDR 4 3000HZ Z390 Gaming X (בצעתי עדכון bios לF10 לא עזר) 1tb Samsung 840 Evo ssd 1TB HDD Nvidia 2070 750w ספק ( בן 8 שנים). מאז השידרוג אני חווה טמפרטורה גבוהה שמגיע עד 95C אתמול רכשתי Corsair H150i Pro RGB לאחר שהדגם שדחפו לי H100X חלש מידי עבור המעבד. ולרגע חשבתי שזהו וזה עומד על 32C-34C ושוב במהלך הבוקר שמעתי את הרעש במארז שמעיד שמשהו מתחמם ובמהלך עריכה בLightroom שוב היה אתחול (אפילו הביטול של automatically reset לא עזר). מי מה זה יכול להיות? האם המסך 4K של Samsung מדגם samsung U…
-
- 48 תגובות
- 11.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב שלי באופן רגיל ופתאום ראיתי שבשלב מסוים כמה שניות אחרי שאני פותח אותו אפילו לפני שעלה הוינדוס הוא עושה ריסט חזרה וכך זה חוזר וחוזר ריסט ושוב ריסט. רציתי לשאול אם מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה לזה אני מתאר לעצמי שפרמוט לא יפתור את הבעיה הזאת אני אשמח לקצת עזרה. תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום מחשב נייד, מערכת הפעלה וינדוס 10 מחקתי בטעות קבצים ותיקיה ניגשתי לסל מיחזור במטרה לשחזר, אך זה לא נמצא שם האם לא כל מה שנמחק עובר לסל המיחזור? (אני יודע שקבצים גדולים מאוד לא עוברים אלא נמחקים, אבל במקרה זה לא מדובר בקבצים גדולים) והאם ואיך ניתן לשחזר את זה? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כונן דיסקים של DVD ושאני לוחץ על הכפתור הוא לא ניפתח והוא עושה כזה רעש ונעצר
-
- 8 תגובות
- 725 צפיות
-
-
המחשב שלי חצי פועל... המפרט שלי: י E7200 @ 450 X 8.5 p31 DS3L 2X1GB G.Skill pc6400 4-4-4-12 HD 160GB WD Sata 2 HD 500GB Segate Sata 2 GForce 8800 GTS 320MB G80 CM 690 שהוא דיי חדש מלפני חודש. TR-TF 400 HEC. העניין הוא שהמחשב פועל אבל לא בדיוק. מהרגע שניסיתי לחבר את הצורב DVD IDE שלי המחשב לא רצה לעלות. המחשב נדלק אך 2 מאווררים פשוט לא רוצים לפעול. ואלה המאווררים של המארז במקרה. וכשניתקתי את הצורב המחשב גם לא רצה לעלות, אך הדלקתי את הרמקולים ושמעתי את המערכת הפעלה פועלת, וגם הצלחתי לכבות את המחשב דרך המקלדת (התחל>כיבוי>....) וזה כשאני לא רואה במסך כלום. ניסיתי לאפס את הביוס אך זה לא עזר. גם סוללה הוצאתי וגם עם הג'מפר אך התוצאה לא השתנתה. עצם זה שאני מפעיל את המחשב וח…
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי שתי חיבורי USB קידמיים במחשב שלא עובדים, במנהל התקנים הם מזוהים, אבל עם אני יחבר משהו כאילו לא קרה כלום, איך אפשר לסדר את זה? (אולי בביוס? ועם כן אז איך?) תודה מראש, GONZILA.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, רכשתי כרטיס רשת אלחוטי של Tp-Link דגם TL-WN821N וקיימת תופעה שלאחר אתחול המחשב הכרטיס אינו מגיב, רק עם הוצאה והכנסה שלו הוא חוזר לעבוד. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
המחשב נדלק מאוררים פועלים המסך שחור )נורית מהבהבת . אך נורת ההדלקה של המחשב לא דולקת. למרות שלחיצה עליה מדליקה את המחשב. הייתה קפיצת חשמל אך אני לא יודע אם זה קרה מיד לאחר מכן. ניסיתי לבצע ריסט דרך לחצן אך נראה כי אין תגובה כולל ניסיון כיבוי דרך לחצן ההדלקה שלא מצליח.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, בן דוד שלי קנה אתמול כרטיס מסך וספק. הוא הסיר את הדרייברים של הכרטיס מסך הישן. התקין את החדשים. כיבה את המחשב. ניתק את הכרטיס מסך והספק הישנים. ניקה את המחשב. חיבר את הספק ואת כרטיס המסך. המחשב עובד פיקס חוץ מכרטיס הרשת המובנה. (חוטי) הכרטיס הוא של Realtek הדגם של הלוח הוא Gigabyte GA-Z68P-DS3 דברים שנוסו עד כה (ולא עבדו כמובן): כיבוי והדלקה הוצאת הכבל והחזרתו הוצאת סוללה מהלוח אם כניסה לביוס ובדיקה האם הכרטיס "פעיל" (הוא אכן היה פעיל) כיבוי הכרטיס דרך הביוס -> שמירה - > הפעלה מחדש -> הפעלה מחדש של המודול -> שמירה והפעלה מחדש שחזור מערכת (ווינדוס 7 64 ביט) החלפת כבל רשת חיבור לפורט אחר בראוטר (מחשבים אחרי…
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
המחשב שלי קורס בזמן האחרון למסך כחול ורשום למטה את הקובץ NDIS.SYS וגם כמעט בכל המשחקים אחרי איזה 5 -10 דקות משחק מופיעים כל מיניי עיווטים בגראפיקה.. באגים,כל מיניי קווים שחורים ודברים כאלה..
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני תקוע בבעיה מסוימת. שפת ברירת המחדל אצלי במערכת היא עברית ובהתקנות מסוימות שהשפה בה היא רוסית הכל מופיע בגיבריש. אני יודע שאפשר במערכת לשנות לדוגמא לרוסית וזה יסתדר אבל זה לא פתרון אידיאלי בשבילי. השאלה שלי אם יש תוכנה שאני יכול להגדיר באיזה קידוד לפתוח לדוגמא קובץ התקנה ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אפשר לחבר לוח AMD למרז של P2? כי המארז קצת קטן? והאם הספק יתאים?
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
כבר שלושה ימים לא ישן הלו אם החדש לא מזהה את ההרדיסקים הישנים הוא כן מזהה לבוט אבל לא ככוננים אני יכול להתקין רק וינ89 לא 200 לא אקס פי ניסתי את הקטע עם הדיסקט אולי מישהוא יכול לעזור לתת קצת הסבק KSP לא ממש עזרו לי רק בדקו ואמרו שהלוח תקין
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
מתנצל מראש אם זה לא המקום.ראיתי את המאמר ב"דביק" פה והוא לא ממש עזר לי אני מנסה להגדיר את הדיסק קשיח שלי שיפעל כSATA על המחשב שלי. משום מה בביוס הוא מוגדר כIDE (למרות שהוא SATA 2 ). הורדתי והתקנתי את כל הדרייברים האחרונים מאתר החברה של הלוח אם,כולל הצ'יפסט (שאני לא חושב שזה קשור) התקנתי הכל ולפי מנהל ההתקנים הווינדוס מזהה את התקו הRAID ןהSCASI. שאני נכנס לביוס ומשנה את ההגדרה לRAID אן לSCASI המחשב מאתחל את עצמו ולא נכנס לווינדוס (אין מסך כחול,הוא פשוט עושה ריסט). שוב,הורדתי והתקנתי את כל הדרייברים של כל החומרה ששייכת ללוח אם שלי. שכחתי לציין משהו חשוב שאני מניח שקשור אכשהו. אני לא מצליח להקין את הIntel® Matrix Storage Manager ,ניסיתי להתקין את הדרייבר הזה אך אני מקבל הוד…
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
בניתי עכשיו מחשב מאפס ואני מנסה לחבר עכשיו את הכבלים הקטנים האלה שאחראים על כיבוי/הדלקה, ריסט וכל הלדים. אני מסתכל על הלוח (של אינטל) איפה לחבר והכל כתוב שם בקודים באזור שאליו אמורים הכבלים האלו להתחבר. רשןם R.. עם כל מיני מספרים וגם C.. עם כל מיני מספרים. בינתיים אני אסתפק בחיבור רק של הכפתור הזה. אולי אתם יודעים איפה אני אמור לחבר את זה ותוכלו לעזור לי. תודה לכול העוזרים
-
- 8 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום לכולם קבלתי לפני מספר ימים מחשב חדש אולם יש לו בעיה מוזרה - הוא לא מריץ לי כמעט שום משחק. התקנתי את המשחקים הבאים: DEAD ISLAND CALL OF JUARED DEUS EX HUMAN REVOLUTION רק המשחק הראשון ברשימה עבד. בשני המשחקים האחרים כשאני לוחץ להפעיל אותם אני רואה שהמחשב חושב לכמה שניות (יש את האייקון של העכבר שהופך לעיגול כזה...) ולאחר מכן לא קורה כלום... אני גם לא מקבל שום הודעת שגיאה ו/או אזהרה. יש לי מערכת הפעלה WIN 7 32 BIT DIRECTX 11 - מעודכן (וגם תומך בכרטיס המסך שברשותי). התקנתי את הדרייברים האחרונים ביותר של הכרטיס מסך שלי מהאתר של NVIDIA. וזהו... אין לי רעיונות מה עוד זה יכול להיות... יש כל מיני תוכנות שמשחקים חדשים בדרך כלל זקוקים להן - אולי אחת מהן חסרה לי? הבעיה היא שאין…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני משחק Need for Speed Underground 2 אני יכול לשחק שעה ואין בעיה ואני יכול לשחק 10 והוא או שזורק אותי מהמישחק או שנותן הודעת שגיאה של WINDOWS התקנתי DOOM3 ישם יש לי את הדבר הבא יש מצב ש 9800 לא תקין
-
- 8 תגובות
- 691 צפיות
-
-
כשאני עושה כיבוי של Windows המחשב עושה Reset במקום לתת חלון "Now safe to turn off " מדובר ב Asus P2L-B , Win98SE , ספק AT . בדקתי שהנקודה היא על "shutdown " , וב msconfig יש V על "disable fast shutdown " אנא אזרו לי, אני תקוע...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ברשותי מחשב עם יציאות קול קדמיות- (מארז קומפיוקייס 6a19) כרטיס קול מובנה על לוח האם - לוח אם של גיגה בייט ga-k8ns לסוקט 939 . מערכת ההפעלה שלי היא win xp pro . יציאות הקול האחוריות עובדות בסדר, אך הקדמיות אינן עובדות- מה עליי לעשות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש בעיה חמורה לחבר שלי בשם יוני ... הוא אמר לי לפתוח דיון פה הוא רשום את המילים האלה ... יש לי שני כרטיסי מסך XFX HD5970 BLACK EDITION 2GB הם נמצאים במערך של קרוס פייר , ישנה בעייה כאשר מחברים את שניהם ביחד ..אז המשחקים מקבלים תקיעות וכמשתמשים איתם כול אחד לחוד ...אז זה עובד פיקס. יש לי ספק HX1000W ודרייבר אחרון מותקן של AMD מה אני צריך לעשות כדי שזה יעבוד ויתפקד כמו שצריך !! תודה לעוזרים.. זה חבר מבוגר עם מחשב גיימינג גם חלומי מאוד יקר כמו שלי פחות או יותר אני יודה מאוד למי שיודע להתעסק עם מערכות קרוספייר ויודע לחבר את שני הכרטיסי מסך ביחד כמו שצריך אגב הוא לא ציין שהכרטיסים היו צמודים ביחד ואז אמרו לנו שצריך מרחב של 2 אצבעות אולי זה הגורם לבעיה ?? מה עושים בקטע הזה …
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום.. ברשותי מחשב נייד של טושיבה בן שנתיים.. בחודשים האחרונים ישנה תקלה במחשב שהוא קורס/נכבה ללא אפשרות של הדלקה מחדש ע"י כפתור ההדלקה. זה קורה הרבה מאוד כשאני פותח את המחשב לאחר לילה שלם במצב שינה או כשאני מפעיל אותו מאפס, אחרי 2-3 שניות של התחלת הפעולות שלו הוא קורס. רק במידה ואני מוציא את כבל החשמל מהמחשב ומחבר שוב זה עובד (אני עובד ללא סוללה). עליי לציין שהסוללה לא נטענת כראוי, פעם נטענת ופעם לא, היא מראה אותם אחוזים תמיד. המחשב כבר לא באחראיות, הדבר קרה גם כשהוא היה באחראיות - שלחתי אותו למעבדה של טושיבה בתקופת האחריאות והם החליפו צורב והרד דיסק ולא עזר.. בפעם השלישית הם אמרו לפרמט ולהתקין מחדש - לא עזר! מה יכולה להיות הבעיה?? יש סיכוי שזה הספק כח?? בגלל זה גם הסולל…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב חדש , מעבד amd64 , זכרון USI , לוח ga-k8ns ultra ,דיסר WD . המחשב הותקן כמו שצריך כולל מערכת הפעלה XP. מאז שהתחלתי לעבוד עליו מצאתי תופעה משונה: המחשב מאתחל את עצמו ומתחיל לבצע קליק אחד ארוך (לא ברור מאיזה חומרה זה מגיע). בנוסף , כרטיס הקול לא עובד (כנראה בגלל התקנה לקויה). מה הסיבה לאתחולים הללו ? מדוע הקליקים הללו ? מדוע כרטיס הקול לא עובד. אשמח לעצות תודה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש אתמול, התקנתי ווינדוס XP PRO עם SP2 מובנה. התקנתי את כל הדרייברים לכרטיס מסך, לוח אם וכדומה... התקנתי את הITUNES החדש, וכאשר אני מחבר את הIPOD למחשב הוא מזוהה כ-"USB MASS STORAGE DEVICE" לפעמים המחשב נתקע ישר שאני מחבר אותו, ושאר הפעמים במהלך עבודה איתו(העברת קבצים). במחשב הישן שלי זה לא קרה. בדקתי את האייפוד בשאר חיבורי הUSB וזה לא עזר... הקטע הוא ששאר המכשירים בחיבור USB(עכבר, מקלדת וג'ויסטיק עובדים יופי). שאני מתכוון "קופא" זאת אומרת שהמחשב לא מגיב לכל פעולה שאני אעשה מלבד ריסטרט. פעם אחת הוא לא קפא לי ובמקום זה הופיע לי מסך כחול... אני מקווה שאין לי בעיה עם חיבורי הUSB במחשב. אני משער שיש לי USB2 ( בא ביחד עם SP2 לא?) יש לי IPOD VIDEO 30G אם זה עוזר...…
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אוקיי אז בוא נתחיל ככה.. בהגדרות של הקול הכל שם בסדר , המיקרופון עובד (יש לי 2 ) והם עובדים לא 100% אלא 2343254335% התקנתי את הדרייברים שבאים עם הדיסק של הלוח אם.. וגם ניסיתי למחוק ולהתקין שוב.. הורדתי את הדריבר של הלוח אם שלי .. קיצר .. עשיתי ה-כ-ל ! מה הבעיה? http://img156.imagevenue.com/img.php?image=04134_untitled_123_1117lo.JPG רואים? הירוק והכחול עובדים... אם אני מכניס משהו זה ישר קופץ ונותן לי להגדיר את החיבור.. אבל החיבור הוורד של המקירופון לא עובד.. אני מכניס מיקרופון אבל כלום לא קורה.. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-