תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה עם עכבר אופטי של חברת HP... בעיה היא שמדי פעם העכבר פשוט נעלם! או לחלופין פשוט לא נמצא עד להשתוללות נמרצת של היד עם עכבר... מידי פעם הוא נעלם לקצוות וחוזר רק אחרי כמה זמן... בדקתי חיבורים... הכל נראה תקין החלפתי עכבר... [אותו דגם והכל מחבר]... קורה אבל פחות מה אפשר לעשות?! דרייברים?!?!
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
היי אני מעוניין ללמוד על מערכת windows server 2019 התחלתי קצת ביוטיוב אני מחפש מקום שיאפשר לי ללמוד בצורה יסודית ומלאה בבית (מדריך, וידאו וכ'ו) אשמח לקבל עצות או כיוונים :)
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי מעבד E6300 Dual Core על לוח Gigabyte GA-G41M-ES2H. קיבלתי מחבר מעבד E8500 וניסיתי להחליף ביניהם. המחשב התחיל לעלות אבל מיד נעצר ואז שוב התחיל BOOT בלופ. שמתי לב שהסבב הראשון ארוך יותר ואז זה מתקצר. כשהחלפתי שוב את המעבדים המעבד החדש היה רותח. מכאן אני מנחש שהבעיה הייתה קירור לא מספק וכיבוי היה הגנה של המעבד מפני שריפה (ולכן זה קרה מהר יותר בכל סבב כי הוא כבר היה חם יותר מהסיבוב הקודם). יש לי מאוור סטנדרטי של אינטל שבא עם המעבד הראשון. אין משחה בין המעבד למאוורר למרות שהמאוורר בא עם פסים אפורים בנקודת המגע שאולי אמורים להיות תחליף למשחה. מעולם לא הייתה לי בעיה עם המעבד הישן. שאלותי: 1. האם באמת סביר שמדובר בהתחממות? 2. האם יכול להיות שמשחה תעזור? 3. האם …
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
לכל מי שיכול לעזור שלום ברשותי לוח אם די ישן של ASROCK דגם WOLFDALE 1333-D667 ופשוט אין תצוגה הכוונה לא מגיע אות למסך המסך והכבל תקינים בדקתי אותם וגם הכרטיס מסך נבדק ונמצא תקין (בעבר נתקלתי בבעיה זו באותו מחשב ושחקתי עם הכרטיס מסך שיישב אולי יותר טוב משום מה נפתרה הבעיה) עכשיו חזרה הבעיה ושום דבר לא עוזר ואני די מיואש איפסתי את הביוס הסרתי את הצלעות קירור מהכרטיס כי חשבתי אולי הם גורמים לו לנטות הצידה מהמשקל, כבר חשבתי על דברים הזויים ואני לא מצליח להבין מה הבעיה יכול להיות שהתושבת פשוט נשרפה או לא תקינה ומקצרת? כי קורה שאני מדליק את המחשב הוא מתחיל לעבוד(בלי תצוגה) נכבה ואז נדלק שוב מעצמו (גם בלי תצוגה אבל בלי להכבה שוב תעזרו לי מה יכולה להיות הבעיה? אולי הלוח אם? אולי…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשיתי התקנה והיה צורך בריסט שאישרתי היה ריסט כאילו לחצתי על הכפתור ריסט עצמו (מיידי) ומאז הווינדוס לא עולה יותר מופיע הפרטים של הביוס אבל משמה כלום
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי בעיה שלא קרתה לי לפני שפירמטתי את המחשב. הבעיה היא שבכל פעם שאני מסיים להתקין תוכנה מסויימת (שהיא קלה במיוחד) המחשב מאתחל את עצמו! עשיתי לפי המדריך וזו השגיאה שהייתה רשומה לי: BAD_POOL_HEADER מה זה אומר? ומה אני עושה? תודה
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי לא מזמן את הסט האלחוטי Microsoft Wireless Optical Desktop 4000 http://www.microsoft.com/products/info/product.aspx?view=33&pcid=4e92 8caa-b20e-442e-a6d1-5dbef92442eb&crumb=catpage&cat id=c250fb0a-1613-4550-983d-ba203f357698 ויש לי בעיה איתו.. הוא עובד מצויין וטוב, אבל הבעיה היא שאני נכנס למשחקים, אז זה כאילו המחשב מפסיק לזהות את העכבר והמקלדת - וזהו כאילו נתקע בלי עכבר ומקלדת. ניסיתי להפעיל מחדש - לא עוזר. ניסיתי לעשות שוב Connect לעכבר ולמקלדת - לא עוזר. רק אחרי שאני מוציא מהחשמל ומחזיר שוב זה עובד. אם תוכלו לעזור לי זה יהיה חבל על הזמן. תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעת התקנת 2 משחקים שונים,FAR CRY 2 ו FALLOUT 3 אני מקבל את ההודעה הבאה במהלך 2 ההתקנות: ברשותי מערכת הפעלה ויסטה 64 ביט גרסת ULTIMATE מחיפוש בפורמים שונים אנשים אשר התקינו את אותה גרסת משחק לא נתקלו בבעיות בהתקנה. יש למישהו מושג מדוע השגיאה עול ה בעת ההתקנה שכן קבצי התקנת המשחק תקיניםכי זה קורה ב 2 התקנות שונות אותה שגיאה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי לאחרונה תוכנה חינמית כלשהי שבלי ששמתי לב התקינה לי גם תוכנה זדונית על המחשב. התוכנה הזדונית שינתה לי את דף הבית בכל הדפדפנים במחשב ובנוסף גרמה לכך שלחיצה על כל קישור פותחת את האתר המבוקש בטאב חדש. לדוגמא: אם חיפשתי מילה כלשהי בגוגל אז כל תוצאת חיפוש שאני אבחר ללחוץ עליה תיפתח בטאב חדש. אני רוצה לחזור למצב הקודם. איך עושים זאת? מן הסתם הסרתי כל זכר לתוכנה הזדונית שהותקנה לי על המחשב. תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב, הוא מתחיל רוץ הוא מגיע לשלב שהוא אומר לי את ההודעה הבאה. NTLDR is missing Press Ctrl+Alt+Del to restart מה קרה למחשב? איך מסדרים את הבעיה? בבקשה אני זקוק לעזרה במהירות האפשרית [פרסמתי במקביל גם בפורום Windows מכוון שאני לא יודע, אם הבעיה היא חומרה או תוכנה, עמכם הסליחה.]
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי לפני כשבועיים מערכת מחשב חדשה: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2M Asus P5B DELUXe twinmos 667 2g WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII Asus GeForce 7600GS 512MB DVI/HDTV PCI-E והבעיה בה נתקלתי היא בטמפרטורת הAUX שנמדדת בסביבות ה-53 מעלות צלזיוס,מה אומר הAUX והאם הטמפ' הזו תקינה? בתודה מראש . דור.
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול שעולה דיי הרבה כסף עכשיו כבר שנה אני מחכה לפיתרון לעידכון לווינדוס 7 הפכתי את כול העולם ואין לא מצאתי! השאלה שלי יש ווינדוס 7 עכשיו השאלה עם בנוסף אפשר להתקין גם ווינדוס XP שיהיה בנוסף יש כזאות אפשרות ? אני רוצה בנוסף ווינדוס XP בגלל הכרטיס קול ... ובלחיצת כפתור אני יעבור בין הווינדוס XP ל7 יש קיים דבר כזה ?
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום קיבלתי כמה אימליים בדואר ולפתע אני לא מצליח לפתוח את הסרטונים . אני מקבל חלון שגיאה הנה תמונה אשמח לקבל ממכם עזרה בכדי לפתור בעיה זאת ביי ממתין לתשובה חברים . הסרטון הוא בקובץ WMV אם אתם צריכים לדעת אוקיי ממתין לתשובה ביי לבנתיים אני רוצה לציין רק דבר אחד ניסיתי לעשות שמירה על הקובץ בתוך תיבת הדואר על שולחן העבודה ואז לפתוח את הסרטון ככה זה עובד אבל אני מדגיש אני מעוניין לפתוח ישר את הקובץ בלי לעשות "שמור"אחרת מה הרעיון לשמור מלא סרטונים על שולחן העבודה אנא עיזרו לי לפתור בעיה זאת מודה לכם הנה התמונה :
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס טלוויזיה Pinnacle GmbH PCTV PRO משנת 2002 מכיוון שהידע שלי בכל בנוגע לכרטיסי טלוויזיה מצומצם מאוד רציתי לדעת האם זה אפשרי לשים אותו על המחשב שלי (לוח אם GIGABYTE MA78LMT-S2) השאלה שלי בעיקרון היא האם תהיה בעיית תאימות? האם זה בכלל אפשרי להרכיב את הכרטיס על הלוח אם? תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם , לפני בערך שנה קניתי מחשב חדש והוא עבד לי משהו כמו 3 חודשים חלק בכל המשחקים ומאז יש לי צניחות FPS והמשחקים עובדים לי עם תקיעות . גם אם אני מוריד רזולוציה כלום לא עוזר . נ.ב החלפתי אפילו כרטיס מסך חשבתי שזאת הבעיה . המפרט שלי היה E8400 4GB RAM HD4870 EP45 והחלפתי את ה4870 ב-NVIDIA GEFORCE 260GTX
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
טוב זה קורה לי הרבה בזמן האחרון שכאשר אני מכבה את המחשב הוא מתחיל להיכבות ואז פתאום באמצע הכיבוי מופיע מסך כחול למשך שנייה ואז המחשב עושה ריסטרט ורק בפעם השנייה שאני מכבה אותו הוא נכבה בצורה נורמאלית. מה יכולה להיות הבעיה? עשיתי סריקות באנטי וירוס ובעוד תוכנות סריקה והן לא מצאו שום וירוס.
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לאחרונה. מסיבה לא ברורה מידי פעם הוא נופל באופן אקראי ומבצע ריסט. מעולם לא הייתה לי תופעה כזו במחשבים קודמים (ישנים וחלשים יותר). אופן השימוש במחשב סטנדרטי (ללא OC) וללא פעילויות מיוחדות שמאמצות אותו. מעבד אינטל Q6600 עם גוף קירור ומאוורר מקוריים מצורף קובץ של המפרט המלא. מה זה יכול להיות??? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד hp והוא לא נדלק. המטען (שנאי) מוציא צפצופים מוזרים והנורה של הטעינה ליד החיבור במחשב לא נדלקת. (בדקתי בכמה שקעי חשמל). האם אפשר להסיק כי הבעיה היא בוודאות מהמטען?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נשבר לי המסך הנל: http://www.lg.com/uk/support-product/lg-W2242S-SF# ואני רוצה לקנות מסך חדש או מחודש. הבעיה שאין מסכים מחודשים מעל 22 אינץ' כמעט וחדש באינץ'ים כאלה כבר עדיף לקנות טלוויזית LED ולחבר עם כבל HDMI . למעבד הגרפי הבא שיש לי ? NVIDIA GEFORCE 9500 GT. האם הוא יתמוך ויראו טוב? לא אכפת לי מסאונד אני מחבר את הרמקולים למחשב אז HDMI לא קשור לסאונד נכון? האם כל גודל מסך LED יתמוך בHDMI? אני לא צריך 40 אינץ' אבל 30 יהיה מדליק למסך מחשב...
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
לפתע החליטו כל יציאות ה-USB להפסיק לעבוד במחשב של חבר שלי. לכן אני לא יכול להשתמש במחשב (עכבר, מקלדת). העניין הוא שזה קרה לפני שלושה ימים ולא מצאתי פתרון לכן ראיתי הזדמנות לפרמט ולהתקין windows 7. הכל עבד מצויין עד שעכשיו זה קרה שוב. ניסיתי לחבר את העכבר למתאם USB ->ps2 אך ללא הועיל. למרות שהעכבר נדלק הוא לא זז. המחשב הוא q6600, ga-p35-ds3l, COMPUCASE 6A21 + HEC 400W יש פתרון? עריכה: בעת ביצוע ריסט, העכבר והמקלדת עובדים, בשנייה שהווינדווס מתחיל להיטען זה מפסיק
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב היום הוא לא נדלק ושהוא נדלק הוא היה נופל אחרי כמה שניות כך זה היה כול היום באחד הפעמים שנסתי להדליק את המחשב קיבלתי מסך שחור שכתוב שם משהוא אני מצרף לכם את התמונה של שגיאה תודה רבה [ATTACH=CONFIG]4112[/ATTACH]
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
הי. יש לי מחשב מסוג HP, מקסימום ראם אפשרי הוא 4 גיגה, מה יקרה אם ארכיב 2 של 4 גיגה , האם המחשב יעבוד כמו שצריך? מערכת הפעלה Windows 10 32 bit, מעבד תומך 64 bit תודה
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
-
שלום, רכשתי את התוכנה Synergy המאפשרת לעבוד עם אותו עכבר ומקלדת בו זמנית במחשבים שונים. אשמח אם מישהו יודע ויוכל להסביר לי איך אני מפעילה אותה. ביצעתי התקנה והתחברתי לתוכנה עם 2 המחשבים. הוא כותב לי שזה פועל אבל שאני מוזיזה את העכבר הוא פועל רק במסך אחד. תודה.
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-