עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. מאז הפסקת חשמל הידועה המחשב מראה לי מסך כחול ( בXP לך תבין ) באת עומס איך אני בודק באיזה רכיב יש את הבעיה

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  2. Started by mp91,

יש לי לוח אם intel glen ridge d915pgn שמעתי שאני לא יכול לעזות OC אז אני צריך זכרונות שלא מיודעים ל OC.. ואני רוצה זכרון אחד ג'יגה במחיר 600 שח ככה.... כרגע אני לא יודע אם לקנות DDR2 או DDR1.. כי אני מבין שלצ'יפסט שלי יש תמיכה רק ב DDR 2 של 500 MHz ? ושמעתי שאין כל כך הבדל? תקנו אותי אם אני טועה? עכשיו רציתי לשאול מה אתם מציאים? קיצר אם תביאו לי זכרונות שיתאימו ללוח שלי ובסביבות 600 שח ככה אם אתם אומרים ש DDR2 יותר טוב אז תביאו של DDR2 ואם אתם אומרים שאין כל כך הבדל ועדיף DDR1 אז תביאו של DDR1 אה ואם הלוח תומך ב 600 מגה הרץ אז תביאו לי של 600 מגה הרץ של DDR2 תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  3. פווו... טוב אחרי יום ארוך אני יתחיל לספר מה עבר היום... לאחר שראיתי שהנוד32 לא מצדיק את עצמו (עושה כל מיני בעיות) עברתי לקספרסקי שישר שהתקנתי מצא כמה ווירוסים... הקובץ הראשון שהוא מצא מודבק בווירוס היה קובץ DLL שהיה חינוי למערכת ההפעלה! כמובן שלא שמתי לזה ולאחר שהוא הודיע שהוא לא מצליח להפטר מהווירוס - תמיד זה ככה משום מה... ועשיתי לקובץ DELETE !! כמובן שאחרי מחיקת הקובץ אחרי הריסטארט המחשב בתחיל להתחרפן וביקש קבצים מוזרים מאוד.. ניסיתי כל מיני דברים ואפילו ראיתי שאני יכול לשחזר את קובץ הDLL מהקספרקי אבל משום מה גם אחרי שיחזור הקובץ המחשב עשה בעיות וביקש קבצים שונים על עליית המחשב... התחלתי בפירמוט ועכשיו סיימתי הכל (כולל דרייברים וכל המסביב) מפרט A3200 גיגה זיכרון…

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  4. שלום לכולם , יש לי כרגע ארד דיסק בנפח 40GB (אני יודע שזה קצת) עכשיו יש לי עוד ארד דיסק 40GB אבל אני לא יודע איך לחבר אותו ... אמרו לי שאני צריך לחבר אותו קודם ללוח אם אבל אין שם חיבור פנוי הכל תפוס שם ... חיבור הארד דיסק הוא IDE רגיל.. יש לי במחשב 3 כוננים צורב , כונן DVD וכונן תקליטורים...(עד שהיה לי כסף לקנות כונן אחד..)

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  5. Started by ShahafH,

תראו... בכל משחק שאני משחק יש פתאום תקיעה של המשחק לאיזה 8 שניות ואז זה חוזר וזה בכל משחק ככה... בזמן ה7 שניות האלו אז גם איזה 2 שניות אין קולות ואז זה חוזר. הורדתי את ההגדרות להכי נמוכות במשחק וזה עדיין עושה את זה. בעבר זה לא קרה. מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  6. Started by AcidBurn10,

שלום אנשים, ישלי בעיה בזיהוי כוננים בשלב שאחרי ה-POST , מגיע קטע שבו יש זיהוי של הכונני IDE במחשב. המחשב קופא בשלב הזה לאיזה 20 שניות בערך .. 2 הכונני IDE מחוברים ביחד על אותו IDE כונן DVD של LG צורב DVD של NEC חוץ מזה , יש עוד HD של WD 250gb SATA2 לא מצאתי ב-BIOS שום פיתרון שיכול לפתור את הבעיה מישהו יודע מה הבעיה?

• 13 תגובות
    • 770 צפיות
  7. החלפתי את המאוורר הרועש שבא עם המעבד במאוורר של ארקטיק קולינג. אחרי שהתקנתי אותו, הוא עדיין קצת הסתובב על צירו (אני לא בטוחה שזה קשור) אבל נראה יציב חוץ מזה. כשהפעלתי את המחשב הביוס עלה והופיעה הודעה: Overclocking failed! ווטדהפאק? לא ניסיתי לעשות שום דבר, רק החלפתי מאוורר... בקיצור, בביוס ראיתי שהמאוורר מזוהה, מסתובב, הטמפ' נמוכה, הכל סבבה.. הכל נראה טוב אבל אני מודאגת. ועוד שאלה- המאוורר קצת גדול. אני צריכה ללחוץ קצת על הדופן של המארז כדי להבריג אותו חזרה. לא הצלחתי לראות אם זה כי זה לוחץ על משהו או לא. כמה זה נורא אם אני פשוט אבריג? אולי עדיף פשוט להשאיר את הדופן טיפה פתוחה, או שלטווח ארוך זה לא רעיון טוב? תודה ויום טוב לכל מי שצלח את המגילה!

• 6 תגובות
    • 583 צפיות
  8. אז ככה אתמול קיבלתי את המחשב החדש שלי כמה פרטים עליו : לוח אם Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P Chipset LGA 775 שתי זכרונות של Samsung 512MB DDR2 667 Original Gainward Bliss GeForce 7900GT 256MB PCI-e כרטיס מסך ספק כח Topower TOP-550P5 Low Noise 24 pin ומעבד Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box עכשיו כמה דברים.. דבר ראשון אני מקבל רעש מוזר כזה מתי שאני מתקין את כל הדברים.. מה HARD DISK אני חושב.. שהוא Hitachi Deskstar 200GB 7.2K 8MB Buffer S-ATA II זה בסדר? זה יפסיק? דבר שני היה לי פעם בעיה במחשב שרציתי להתקין את המשחק WARCAFT 3 זה היה כותב שיש שגיעה בדיסק וזה לא מצליח לקרוא את הדיסק.. הפתרון היה שקניתי CD ROM חדש וזה הסתדר.. ולצערי זה שוב …

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  9. יש לי בעיה מוזרה... המחשב שלי רק בן 3 שבועות בערך... P930, 1800XT ARCTIC 7 על המעבד BELKIN WIERLSESS PCI AUDIGY 2 ZS 2X512 CORSAIR DDR2 667 NOISTAKER 485W GIGABYTE 8I945P-G מידי פעם, כשאני בDESKTOP, הכל פשוט קופא... לא עבדתי עם תוכנות כבדות או משהו - בפעם האחרונה זה היה מסנגר, ECLIPSE (סביבת פיתוח בJAVA), FIREFOX, NOD32, וה WIERLESS UTILITY... כשהשארתי את המחשב דלוק בלילה שעבר הוא לא נתקע... וגם לא כששיחקתי משחקים די כבדים (אבל לא שיחקתי הרבה, אין זמן, אז קשה להסיק הרבה מזה).[ הוספתי טמפ' ומתח לפי EVEREST בתמונה לא עשיתי שום OVERCLOCK [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  10. Started by SuBeX,

לאחרונה המחשב שלי (בן שלוש כמעט יימ שימו ) החל בצורה פתאומית לקפוץ ל- 100 אחוז CPU USAGE שמתלווה בעליית טמפ' המעבד ל-56~59 מעלות ויחד איתו גם הכרטיס מסך שעובר את ה-50 מעלות. אני חייב לציין שהתקנתי לאחרונה BIG TYPHOON וחידשתי משחה טרמית, אבל בהתחלה לא היו את הבעיות האלו וגם דאגתי לשים מספיק משחה והמאוורר מחובר טוב טוב ללוח. המפרט שלי הוא: מעבד - P4 2.8 GHZ?478 - לא פרסקוט. לוח אם ABIT IC-7. כ. מסך -RADEON 9600XT. כל השאר לא רלוונטי, אלא אם כן מישהו ישאל. מה הבעיה? סרקתי לוירוסים וכו' ואין כלום וגם הורדתי תוכנה לבדיקת הפרוססים במערכת וכולם מוכרים, אז מה יש? תודה לכל מי שעוזר.

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  11. Started by 104952,

לאחרונה בדקתי את טמפרטורת המעבד שלי, 70-75 במנוחה , 90 -100 במאמץ ( כן זה בצלזיוס) :'( אולי יש לכם מושג ממה זה יכול לנבוע.? ואיך לפתור את זה - קניית מאוורר נורמאלי במחיר יחסית זול? בנוסף לכך האם כדאי לי להחליף ספק אם מינימום ה AMPS של הכרטיס שלי הוא 18... ובספק שלי יש 16 intel pentium 4 3.0 Ghz kingston 1 gb ram - 512 X2 EVGA GeForce 7800Gs 430 MHZ 256 MB GIGABYTE GA-8IPE1000-G AGP

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  12. Started by protection,

אתם יכולים למצוא לי את הקובץ שבתמונה להורדה? זה הדרייברים לכרטיס קול שלי =] תמונה: http://img63.imageshack.us/img63/513/dwf6cb.jpg

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  13. היי טוב אחרי כמה ניסיונות כושלים... במחשב(לא זה שבחתימה) יש אופציה לחיבור דרך ה onbord ואופציה לחיבור דרך הכרטיס אני רוצה לחבר 2 מסכים שיראו את אותה התצוגה בדיוק (בכרטיס agp אין אופציה לחבר 2 מסכים זה כרטיס עתיק) קראתי שאפשר לחבר לשני המקומות למרות הנעילה האוטומטית של ה Onbord ואפשר לקנפג דרך תוכנה או בווינדוס ששני המסכים יעבדו במקביל מישהו מכיר איך לעשות את זה???? זה דחוף .תודה

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  14. אני מדליק את המחשב ואחרי כמה שניות הוא נכבה. ניראה לי זה קשור לבעית חום או משו. ? בבקשה עזרה

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  15. Started by zzz727,

בעיה מוזרה:המחשב לא מתכבה שאני עושה לו כיבוי הוא רק עושה לעצמו ריסט הדרך היחידה לכבות אותו היא דרך הכפתור ללחוץ כמה שניות מה עושים?

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  16. בשביל להעלות את מערכת ההפעלה הינני צריך שהביוס שנמצא ברשותי יזהה אך ורק את הכונן בו מותקנת מערכת ההפעלה , האם אני צודק? אם כן , לשם מה צריך שהביוס יסרוק גם את הכונן דיסקטים (פלופי) , ושאר ירקות... האם מתי שאני יבטל את כל מה שהוא סורק זה יפגע לי בעליית מערכת ההפעלה? , זה יעיל? או לא? אם כן , איך אני מבטל אותם דרך הביוס? תודה וערב טוב. VL.

• 6 תגובות
    • 551 צפיות
  17. לעשות Partition של מקסימום 131 GB? במנהל התקנים הוא מזהה אותו כ 160 GB, וגם ב BIOS... אבל מבחינת Partition הוא לא נותן לי יותר מ 131 GB... ?????? ???

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  18. Started by superman2000,

אוקי אז ככה המחשב שלי מדי פעם מחליט להתכבות על דעת עצמו כל פעם שאני מעמיס עליו טיפה (ויש לי מחשב טוב שאמור לעמוד בעומס!!) אז הוא נכבה וגם שאני לא כל כך מעמיס עליו אהה ולפעמים הוא מראה לי מסך כחול ולא נכבה ובמסך הכחולה הזה רשום שהמחשב נכבה על מנת להגן על הרכיבים שלי אז ככה אם מישהו יודע למה זה ככה אז בבקשה שיגיד לי ושיגיד גם את הפתרון אם הוא יודע ואם זה רכיב שצריך להחליף אז בבקשה תגידו לי את המחיר הכי זול לרכיב מחברה טובה הנה הפמרט התכני שלי בקיצור: פנטיום 4---> 3 ג'יגה הרץ 512 מגה ראם כרטיס מסך גיפורס 5200 ו120 ג'יגה אהה ולוח אם Field Value Motherboard Name MSI 865PEM2-ILS (MS-6743) הנה המפרט התכני שלי בהרחבה: CPU Type Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard…

• 12 תגובות
    • 622 צפיות
  19. Started by avimw,

אני בטוח שכולכם מכירים את הבעיה של המסך הכחול. אצלי יש את הבעיה הזו הרבה זמן וזה מעצבן... יש לי מחשב 2.8GHZ GIGA DDR 400 צורב+צורב דיוידי שני ארד דיסקים 80 GB אולטרה כרטיס מסך ATI 9800 כרטיס טלוויזיה ויש לי ספק כוח של 230 V ו3 מאוררים יכול להיות שהמחשב לא מקבל מספיק אנרגיה ולכן יש לי מסך כחול?

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  20. Started by אבי11,

יש לי מחשב ישן פנטיום 3 ועליו חלונות xp . מפעם לפעם קורה לי שאין לי אפשרות לגשת לפלופי. אם אני מכניס דיסקט ומסמן לגשת לA אין שום חיווי שמתבצעת גישה לA הנורית לא נדלקת וכלום.כאשר אני ניגש ל"מחשב שלי" יש שם את הסימן של הפלופי אבל כאמור הוא לא ניגש אליו. בפעמים אחרות אין כל בעיה. אין לי גם שום דבר שיכול להיות קשור לתופעה כמו הפעלת תוכנה מסויימת או כל דבר אחר. התופעה פשוט אקראית לחלוטין. אשמח לקבל תשובות עיניניות.

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  21. יש לי מעבד שהוא 133 וזכרון שהוא 200 אבל הלוח תומך עד 166 אז הוא על 166 זה בסדר לעבוד ככה? תודה

• 6 תגובות
    • 513 צפיות
  22. Started by y10,

יש לי בעיה אני מנסה לחבר את המדפסת שלי(HP 5700)שחיברתי אותה פעמים רבות והיא עבדה והיא יחסית חדשה (חצי שנה) ופתאום אני מחבר ורשום התקן USB לא זוהה ניסתי לעשות ריסט לנתק ולחבר לא עוזר גם ניסיתי לחבר בחיבור USB אחר גם לא עובד מה לעשות???

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. בוננא אנשים הארד דיסק שלי ניראה לי הולך לעלות באש בדקתי אותו השתי תוכנות גם באוורסט וגם בספייד פאן והוא מראה לי 68 מעלות אני לא מאמין שזה בריא כל כך מה אני יכול לעשות בלוח שלי יש רק שתי יציאות למאורר אחת למעבד השניה למאורר אחורי... מה מי מו... מה אני צריך לעשות? למרות שהדוח אומר שהמצב של הארדיס טוב שתי הדוח בפנים אבל שמתי גם צילום למסך למי שלא בא להוריד כלום. :bash: :bash: נב.: מזה אומר? Unknown attribute 190 34 66 Watch Warning: Unknown attribute 190 is below the average limits (36-73). [attachment deleted by admin]

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. יש לי בעיות של מעבד מתחמם בצורה בלתי מובנת. המחשב יכול לעבוד שעות בטמפרטורה של 50 55 מעלות ופתאום לקפוץ ל 79 עד 83 מעלות. נירא לי שילדי שחקו עם ההגדרות. יש לי מעבד אינטל 3.6G חד ליבה. יש לי מארז של Gigabyte 3D AURORA - + ספק 630 . על המעבד יש גוף קירור ומאוורר של Gigabyte 3D Rocket Cooler Pro PCU22-VG . למרות שאני מעלה את המאוורר לסי המהירות הטמפרטורה לא יורדת. המחשב חדש.

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by joseph_elkayam,

שלום, אתמול לפני שהלכתי לישון השארתי את המחשב דלוק כמו תמיד, כיביתי את המסך והלכתי לישון. בבוקר כשהפעלתי את המסך ראיתי שהמחשב משום מה לא בווינדוס וראיתי רק מסך שחור. כיביתי והדלקתי את המחשב מחדש, הוא נדלק אך כל פעם שהוא עולה לווינדוס במסך הפתיחה עוד לפני שהוא ממש נכנס לווינדוס המחשב עושה ריסטרט לעצמו ומפעיל את עצמו מחדש בלי להכנס לווינדוס, כך פעם אחר פעם. גם שאני מעלה את הווינדוס במצב בטוח הוא מפעיל עצמו מחדש לאחר מס' שניות בווינדוס. מישהו יודע אם יש טעם להתקין את הווינדוס מחדש (אם זה קשור בכלל) או שיש בעית חומרה כלשהי? אציין שהמחשב הוא חדש יחסית (רק חודשיים בשימוש). תודה לכל העוזרים ..

• 3 תגובות
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים