תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
נתחיל בשאלה יש לי במחשב 2 הארדיסקים ו 3 כוננים איך אני יכול לדעת איזה כונן נמצא על איזה הארדיסק? כי הייתי בתיקון מחשב ואמרו לי שאחד הארדיסקים פגומים. ב. יש לי בעיה של מסך כחול זה יכול לקרות הרבה פעמים ביום ולעומת זאת יכול לקרות גם פעם בחחודש תלוי במזל זה פשוט הופך להיות מסך כחול ומתכבה לעתים אחרי זה המחשב גם נתקע בהפעלה... יכול להיות שזה קשור לזה שהארדיסק פגום? איך אפשר לסדר?
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי בעיה כזאת: לפעמים כשלא נוגעים במחשב הרבה זמן- הוא נתקע, מה זה אומר נתקע? העכבר לא מגיב- הסמן לא זז, אבל אני כן יכול לעבוד עם המקלדת.. והעכבר מחובר ורואים אור אדום בחלק התחתון שלו... כשאני עושה ריסטרט כמובן זה מסתדר והכל בסדר, אבל בגדול זה ממש מציק... יש למישהו רעיון למה ומדוע?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי, אז הבעיה שלי מתחלק לשתי בעיות שאני לא בטוח אם הן קשורות אחת לשניה... המחשב יחסית חדש, (קצת יותר מחודש) ובשבוע האחרון הוא נתקע. מדובר בלוח אם של גיגהבייט, k8ns-9 (בלי מאוורר על הצ'יפסט), מעבד AMD64 3200+ בעיה 1: אחרי עבודה במשך זמן מסויים (כמה שעות, ולאחרונה אפילו כמה דקות) המחשב נתקע. המחשב משמש במיוחד לגלישה באינטרנט והרצת סרטים, אין שם איזה משחק כבד מדי.. הלוח לא נותן אינדיקציה לגבי טמפרטורה של הצ'יפסט, אבל אני נוגע ומרגיש שהוא חם. גם הכרטיס מסך הוא בלי מאוור ויחסית חם, אבל פחות. (nvidia geforce 6200). בעיה2: אחרי שהמחשב נתקע, הוא לא נדלק. זאת אומרת הוא נדלק, אבל המסך לא נדלק איתו, כלומר המסך לא מקבל נתונים מהמחשב. המחשב נדלק רק אחרי שאני עושה רסט לביוס. לאחרונה …
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב חדש, התקנתי עליו מערכת הפעלה ווידווס 7 64 ביט אולטימייט, ללא עדכונים המחשב כל הזמן נתקע אחרי הריסטרט, הוא מגיע לשלב של הקשת הססמא ונתקע ויש צפצוף ארוך לא פוסק, אני עושה ריסטרט כמה פעמים ורק אחרי הרבה פעמים המחשב עולה. איך יודעים מה מקור הבעיה? <<< System Summary >>> > Mainboard : ASUSTeK COMPUTER INC. Z97-A > Chipset : Intel Haswell > Processor : Intel P6 @ 3600 MHz (max : 4000) > Physical Memory : 16384 MB DDR3-SDRAM > Video Card : Intel® HD Graphics 4600 > Hard Disk : SAMSUNG HD103SJ ATA Device (1000GB) > Hard Disk : Samsung SSD 840 EVO 120GB ATA Device (120GB) > DVD-Rom Drive : HL-DT-ST DVDRA…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב משתגע , בתחילה הוא היה נתקע לאחר עליה , ביצעתי איפוס להגדרות ביוס והוא השתחרר טיפה ועכשיו הוא נתקע אחרי 10 דקות עבודה ומופיע מסך כחול , נראה לי כמו בעיית התחממות של המעבד , כי כשהוא קר אפשר לעבוד 10 דקות בערך אבל לאחר שהוא נתקע פעם ראשונה כל הדלקה מחזיקה 2 דקות ולפעמים מופיע מסך כחול. מצורפות תמונות של התקלה ומפרט המחשב.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Wtf מה לעזזל קרה לי עכשיו - עזרה משהו מאוד מוזר קרה לי עכשיו המערכת נתקעה פתאום, הכל אני מתכוון נעצרה לכמה שניות ועשתה ריסט אנשים? מה קורה לעזזל למחשב שלי? תודה על העזרה
-
- 10 תגובות
- 890 צפיות
-
-
[כאשר אני מפעיל את המחשב, הוא נתקע לאחר כמה דקות ומופיעה הודעת שגיאה בקובץ igxprd32 . אמרו לי שזו כנראה בעיה בהתקנה של הדרייבר של כרטיס המסך. מישהו יודע איך עושים זאת או איך פותרים את הבעיה??? אשמח לעזרה !!
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
זה קרה לפני חצי שעה שהוצאתי את הלד מהפינים על הלוח וחיברתי למקום אחר... (הלד שלה HDD מקדימה) אחרי זה שוב קרה ששמתי את הספוג על הרצפה של המארז ולפני כמה דקות זה קרה שבכלל הייתי על המיטה... חשבתי שזה בגלל ששמתי יותר מידי מאוררים על הלוח אז ניתקתי אחד, או שזה בגלל שיש יותר מידי דברים על החוט של ההרדיסק אז חיברתי אותו ליציאה ריקה מהספק.. מה אתם אומרים יכל לגרום לזה אני לא יודע אם זה יקרה עכשיו עוד או שזה הפסיק, מחכה לדעתכם בנושא (:
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב Dell Inspiron i7359-2435SLV 13.3 Inch 2-in-1 Touchscreen Laptop (6th Generation Intel Core i5, 4 GB RAM, 500 GB HDD) קורה לי לעיתים רחוקות שאני סוגר את המסך, בא לפתוח את המחשב אחרי שעה ואני רואה שבמקום להתשחרר ממצב המתנה, המחשב עולה כאילו התדלקתי את המחשב אחרי שהיה כבוי. ממה נובעת הבעייה? יש עליו windows 10, ובנוסף החיפוש קבצים מאוד איטי, אם בכלל עובד. גם האייקונים של האופיס לדוגמא לא הותקנו אף לא בתפריט START אחרי ההתקנה של האופיס. מאיפה הבעיות האלה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי כולם, יש לחבר שלי מחשב חדש שהוא קנה. ובזמן משחקים כעבור 5-10 דקות משחק המסך נכבה, והסאונד תקוע וחוזר על עצמו. ואחרי כמה שניות המחשב עושה ריסט. איך אני יכול לדעת בוודאות אם זה כרטיס מסך או כרטיס קול או זיכרון? עדכנתי דרייברים. הכל הכי מעודכן שיש. זה קורה בכל משחק עם גרפיקה גבוהה-COD,GTA ועוד.. בדקתי טמפרטורה של כל הרכיבים והיא בסדר. מה עוד אפשר לעשות? תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, הבעיה המתוארת בכותרת מורכבת קצת יותר, אשתדל לתמצת: על המחשב היה מותקן WinXP שהתחיל לעשות בעיות (לעבוד לאט, להיתקע) עד לשלב שהוא נתקע באיתחולים באופן חוזר על אחד משלבי ה-CHKDSK של חלונות. הוחלט לפרמט ל-Win7. מעט לאחר ההתקנה והורדת עידכונים המחשב החל להגיב באיטיות ולהיתקע. לאחר מכן, כל איתחול לווה ב-CHKDSK שמחק ושינה כל מיני דברים. ניסיתי לבדוק את מצב הכונן עם HD Tune Pro אבל משום מה לא היה שום מידע על הכונן (SMART). כך גם בניסיון בדיקה עם תוכנת WD Data Lifeguard. ניסיתי להחליף כבל SATA ועדיין אותן בעיות. חיברתי את הכונן למחשב אחר, כל התוכנות שלעיל קראו את הכונן כמו שצריך ונתנו חיווי תקין לגבי מצבו. גם הזיכרון נבדק עם MEMTEST - נמצא תקין. מה לעזאזל יכולה להיות הב…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי המחשב הבא: Turion 64 ML-28 Abit NV-8 OCZ DDR400 3-3-3-8 1GB x 2 כל השאר לא חשוב לעניין (כתוב במפרט שלי בכל מקרה). עד היום היה ברשותי Sempron 2800 (ככתוב במפרט שלי). הבעיה היא שכאשר הזיכרון עובד ב 400mhz המחשב נתקע בעת שאני משחק במשחקים (גם כאשר המעבד ללא OC והכל בהגדרות default וגם כאשר הזיכרון מוגדר על 2t). לפעמים גם אחרי שניה שאני במשחק. כאשר אני מוריד את המהירות שלו ל 333mhz הכל עובד בסדר גמור. מאחר ואני לא רואה סיבה להוריד את מהירות הזיכרון כאשר החלקים שיש לי הם בסך הכל איכותיים (זיכרון של OCZ, אחד הלוחות הטובים ל 754) - אני מנסה למצוא את הבעיה. הבעיה- אני לא מצליח. -ניסיתי לחבר כל סטיק בנפרד- הבעיה נמשכה. -נסיתי להחליף מעבד כי חשבתי שהבעיה הי…
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום . יש לי מחשב ישן שהפעלתי אותו , התקנתי לו WIN98 , התקנתי לו דיריבר של כרטיס מסך ... אני בא להתקין את הדריבר של הכרטיס קול ( קראטיב 16 ויברה ) , מתקין את הדריבר עושה ריסט והמחשב נתקע בדיוק בעליה של וינדוס .. מה עושים ... ועוד שאלה שמתי מודם 56.6 והמחשב לא זיהה לי אותו מה הבעיה ? (והוא מורכב טוב בסלוט אני בטוח ) . תודה לעוזרים .
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אהלן המחשב שלי נתקע בזמן האחרון לאחר צפיה של כ 5-10 דקות בקבצי HIGH DEFINITION. בקצרה אלה הם קבצי ווידאו באיכות מעולה של 1920X1080. בכל מקרה, לאחר חיפוש בפורומים פה, מצאתי שרוב הבעיות נגרמות למחשב כאשר הוא מתחמם יותר מדי (אחד החלקים..) לאחר שהמחשב שלי נתקע בפעם האחרונה, פתחתי ישר את המארז וניסיתי לראות אם יש איזהשהו רכיב חם יתר על המידה, ולא מצאתי.. איזה עוד אפשרויות יכולות להיות? מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שתבדוק את הטמפרטורה בכל אחד מחלקי המחשב? (יש באגף ההורדה תוכנה למעבד, אבל אני צריך גם אחת לכרטיס מסך ואולי לעוד חלקים..) כמו כן יש איזה תוכנה (אולי 3DBENCH) שגם מאמצת את הכרטיס וגם בודקת טמפ'? נ.ב. המחשב הוא: amd3000 64 venice גיגה זכרון DDR2 400 6600 LEADTECH (עם מ…
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אוקיי - אז זה הסיפור - הייתי שבועיים בצבא ולא יצא לי לגעת במחשב. חזרתי הסופ"ש הזה, ראיתי שהמחשב קצת אחורה מדי מאיפה שהוא בדרך כלל, אולי המנקה הזיזה אותו קצת לנקות, לא נראה לי שאמור להשפיע מדי. אני מפעיל, עובד קצת... אפילו נראה לי שהמחשבלעבד בלילה... כשאני בא בבוקר אני רואה שהעכבר תקוע ושום דבר לא זז... עושה ריסט, המחשב עולה, עובד כמה דקות... עוד פעם נתקע המחשב וצריך לעשות ריסט. בערב חזרתי עוד פעם לעבוד עליו, החלטתי לבדוק מה הטמפרטורה שהוא עובד בו: המעבד עבד סבבה בסביבות 35 מעלות. אבל הכרטיס מסך עבד בחום יחסית מטורף של 80+ (יש לי 2 סנסורים שמראים את הכרטיס מסך אחד מהם בדרך כלל גבוה יותר - זה האחד שהיה 80, הוא בשגרה פועל בסביבות 60. והשני שפועל בשגרה בסביבות 40+ היה על 60+…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי בעיה... אני עובד כרגע עם מחשב פנטיום 4 1.50 שהוא די איטי, אבל בסדר. הבעיה איתו שיש לו קטע שהוא פשוט קופא בשלב מסויים. קופא, הכוונה, שהמסך קופא, אי אפשר להזיז את העכבר (לא מגיב) והמקלדת לא מגיבה והכל תקוע. זה יכול לקרות 5 דקות אחרי שאני מפעיל את המחשב, או שעות אחרי, אבל תמיד זה נגמר בזה. עשיתי בדיקת וירוסים וספייוור ואין לי. גם ניקיתי בתוך המארז מאבק. מה יכול להיות הגורם לזה? תודה לכל מי שיוכל לעזור...
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום... יש לי בעיה די חמורה ומאוד מאוד מאוד מרגיזה במחשב בעיה של תקיעות ראנדומאליות... ידוע לי שהתקיעות נובעות ברובן מהתחממות יתר של אחד מרכיבי המחשב [מכיוון שזה קורה בעיקר בזמן שאני משחק במשחקים,וכמעט ולא קורה אם יש קירור מאסיבי על המחשב] אבל פרט לתקיעות האלו,ישנן תקיעות ראנדומאליות נוספות,שאינן קשורות לשום דבר,הן פשוט קורות...וזה מאוד,אבל מאוד מרגיז... וזה קורה בעיקר בעת גלישה באינטרנט או אחרי התקנה של תוכנה חדשה על המחשב... כל התקיעות האלו מביאות לERRORS רציניים במחשב,ולתקלות די חמורות שלוקח זמן לסדר [FREEZE מוחלט של המחשב באמצע ביצוע תהליכים ממש דופק הכל] בכל מקרה,אני הולך להוסיף עוד קירור למחשב [עשיתי ניקוי יסודי לכל המאווררים והרכיבים וזה לא עזר],אבל אני רוצה לסדר א…
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היי אנשים ! המפרט שלי :מעבד INTEL PENTIUM D 930 לוח אם gigabyte GA-8i945P-G כרטיס מסך GeForce 7600GT זכרון PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL דיסק קשיח SAMSUNG SATA2 160GB 7200RPM מערכת הפעלה windows xp 64 bit פירמטטי את המחשב לפני כמה ימים לאחר שתוכנת אנטי ספאם תקעה אותו בכל פעם שעבדה. לפני כן, המחשב עבד בלי שום בעיות, הייתי מריץ כמה תוכנות כבדות במקביל בלי שום בעיה. מאז הפירמוט המחשב נתקע כל כמה דקות, לא מתכבה ולא סוגר יישומים. הבעיה היא שחבר שלי שנמצא עכשיו בחו"ל התקין לי את המחשב בפעם הראשונה. יחד עם הדרייברים שקיבלתי עם המחשב הוא התקין גם את הדרייבר הבא מדיסק פלופי שהוא יצר : The Intel® Matrix Storage Manager is designed to provi…
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
קיבלתי פה מחשב לתיקון משכן שלי... התנדבתי לתקן לו אותו. פנטיום 3 666 מגההרץ, 128 זכרון, לוח אם ASUS CUV4X, ספק כח 235 וואט ו... זהו בערך. כל השאר פשוט ניתקנתי. אה כרטיס מסך היה VOODOO 3 3000... ניסיתי לשים במקומו KYRO II ועוד כמה כרטיסי מסך PCI. הבעיה שאני נכנס ל BIOS והוא נתקע אחרי כמה דקות. אני לדוגמא נמצא בדף של ה HARDWARE MONITOR עוקב אחר השינויים של הטמפרטורות והזרמים ואז הוא פשוט נתקע סתם ככה. עושים ריסט והוא לא עולה! חייב לכבות ולהדליק שוב! עכשיו אני נמצא דווקא ב BIOS כי לפני כן הוא היה תוקע לי את WINDOWS 98 או עושה לי מסך שחור ואז הופ! אין כלום... חייב לכבות! אז אמרתי טוב יכול להיות שה WINDOWS דפוק אז נלך על הבסיסי ביותר... ה BIOS. כמובן ניתקתי את כל הכוננים... כר…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא את מקור הבעיה במחשב. הבעיה התחילה לפני חודש בערך, מה שקורה הוא שמספר דקות לאחר הפעלת המחשב הוא מתחיל להיתקע - פריז, שאי אפשר להזיז את העכבר ולפעמים גם הסאונד מפסיק(יוטיוב לדוגמה). התקיעות קורות כל כמה דקות לרוב בזמן גלישה בכרום. לפעמים אחרי כמה שניות המחשב חוזר לעבוד ולפעמים אין מנוס מללחוץ על כפתור הריסט. אציין שבעבר המעבד עבר אוברקלוק אך החזרתי את הגדרות ברירת המחדל, כמו כן כשהתחילה הבעיה חשדתי בזכרונות, אז היו לי שלוש סטיקים - 2X2GB ועוד 8GB אחד, נסיתי כל וויריאציה בינהם ועדיין התופעה קיימת. דבר נוסף, בערך ב 1% - 5% מהמקרים, הפריז נגמר בהודעה של הדרייבר של NVIDIA שאומר שהוא קרס, לא זוכר את הניסוח המדויק. AMD athlon 630X4 זיכרונו…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב שלי כל כמה דקות,כל חצי דקה-דקה, אין זמן מוגדר נתקע, נתקע זה אומר שהנורית של הדיסק קשיח דולקת ועד שהיא לא נכבית התקיעה לא משתחררת. בזמן הזה אני יכול להזיז את העכבר. התקיעות זה בזמן הגלישה באינטרנט שאז הדפדפן קפוא או גם שאני עושה חיפוש בווינדוס או סתם פותח אפליקציה, אין משהו קבוע, זה יכול להתקע וזה יכול לפעול טוב. לפעמים זה תקיעה מלאה ולפעמים זה תקיעה קלה שבה הכל זז איכשהוא. הורדתי SEATOOLS ,מדובר בדיסק קשיח מכאני של SEAGATE מלפני כמה שנים. בבדיקת סמראט הכל עובר טוב, עשיתי אח"כ בדיקה עצמית קצרה וזה נפל לי ולאחר מכן עשיתי FIX ALL. בהתחלה דרך הFIX ALL שעשיתי תיקון ארוך זה הגיע ל80 אחוז ואז נפל ואח"כ שעשיתי F…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ניסיתי להתקין ויסטה מחדש אינספור פעמים ולהתקין פחות תוכנות (הויסטה שלי חוקי). ניסיתי גם לנקות אבק במחשב עם ספריי אוויר דחוס וזה לא עזר. המפרט שלי בצד. זה קרה לי כשעשיתי COPY PASTE לטקסט אחרי ה-PASTE ובזמן התקנת תוכנה/ניסיון לעבוד עם תוכנה. אני אומרת ניסיון כי בלתי אפשרי לעבוד ככה. יכול להיות שההרדיסק C תקול? אין לי מושג, אודה לכל רעיון כי בלתי אפשרי לעבוד ככה. אם אין ברירה אקח למעבדה אבל אולי בינתיים אפשר לעשות משהו. תודה מראש, גלי.
-
- 8 תגובות
- 858 צפיות
-
-
דבר ראשון שלום רב ותודה לכם אם תעזרו לי, אני לא בדיוק מומחה מחשבים, יודע לתקן תקלה פה ושם אבל לא בדיוק מומחה. קניתי מחשב לפני בערך שנה וחצי, pentium 4 2.4 GH כרטיס מסך של Ati Radeon 9600 זכרון ram 512 mb יש לי בעיה שקורה לי כל הזמן, לאחר שאני מפעיל משחק כלשהו, המשחק עולה, אך לאחר כמה זמן המחשב פשוט מפסיק לעבוד, שומעים מן צליל כזה של "פיפ" והעכבר נתקע, והתפרון היחיד הוא לאפס את המחשב. הדבר לא קורה כשהמחשב פועל באופן סדיר. כשקניתי את הכרטיס מסך, המוכר שלי אמר לי שהוא בא ללא מאוור ויש לו שיטת קירור חדשה. אני לא יודע אם הבעיה היא שהרכיבים מתחממים כי אני לא יודע איך לבדוק את זה, ובאמת שאין לי מושג מה הבעיה של המחשב, אשמח מאד אם תוכלו לעזור לי.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. צריך עזרתכם. המחשב פשוט עוצר כל כמה זמן. לא מגיב לכלום למעט ה reset התמונה פשוט תקועה. לא קשור למשחק או משהו כבד, לא מצאתי שום דבר משותף לכל הארועים. עצתכם....
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה אני חווה כל פעם מחדש תקיעות במחשב בכל פעם שאני רואה סרטון באינטרנט ביוטיוב וכו'. ניסיתי לעשות ניסיונות כמו לשחק משחקים על ביצועים הכי גבוהים והמחשב לא נתקע. חשבתי אולי יש בעיה עם הכרטיס קול אז שמתי סרט באמצעות bs player על ווליום הכי גבוה ועדיין המחשב לא נתקע. עקבתי אחרי הטמפרטורה של המעבד והוא נראה תקין.. ניסיתי לסדר את ה registry באמצעות התוכנה Free Window Registry Repair מהאתר regsofts ועדיין התקלה מתרחשת. השלב הבא שאני חושב עליו הוא פירמוט טוטלי של כל המחשב אך לפני זה אשמח לקבל חוות דעת ועזרה אם מישהו נתקל בתופעה הזאת ואצליח לתקן אותה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-