עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ShayGTi,

טוב אז ככה, הוצאתי מהבוידעם את המחשב הישן וסידרתי אותו. כשאני מנסה לחבר CDROM אז המחשב לא עולה. הוא נדלק, אבל אין שום דבר על המסך, נאדה. יש גם על הלוח אם מן 4 נוריות מחוברות שכאשר אני מדליק את המחשב אז הן הופכות לאט מאדום לירוק עד שכולן ירוקות והמחשב עולה. כאשר אני מחבר CDROM (וניסיתי כבר שניים שונים) אז הנוריות נשארות אדומות והמחשב לא עולה. ניסיתי כל מיני כבלים אבל זו לא הבעיה לפחות להערכתי. מישהו יכול לשער מה הבעיה? אני חייב לציין שפעם הCDROM עבד מצויין על המחשב הזה.

• 9 תגובות
    • 674 צפיות
  2. Started by nivabotbol,

שלום לכולם! אני יספר לכם את הבעיה "בקצרה" אבל בבקשה תעזרו לי: יום אחד, הכל טוב ויפה, ופתאום אני גולש באתר אינטרנט של CNET לראות סיקורי ווידאו מצולמים אם אתם מכירים....טוב אני נכנס ולא שומעים אודיו! חשבתי הבעיה אולי אצלם, משהו לא בסדר, אבל לא, הבעיה היא במחשב שלי! לא מספיק שלא שומעים כלום בCNET לא שומעים כלום באיסיקיו: לא הודעות נכנסות, לא צליל הפעלה, כנ"ל לגבי הצליל הפעלה של XP בחלון כניסה, לא שומעים כלום. אחר כך נכנסתי למדייה פלאייר ניסיתי לפתוח שיר והוא לא הצליח לפתוח אותו. התקנתי את הכרטיס קול מחדש, והבעיה במדיה פלאייר הסתדרה! שומעים! אבל בשאר הדברים עדין לא שומעים כלום ואין שום שינוי! מה עושים?! איך אני פותר את הבעיה הזאתי תעזרו לי בבקשה ניב

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  3. Started by yossef45601,

פעם ראשונה שלי שהרכבתי מפרט מה אומרים אני רוצה את המחשב למשחקים ושיוכל להריץ את רוב המשחקים ב60FPS ומעלה לדוגמא Valorant Fortnite Warzone CSGO PUBG GTAV FIFA20 ועוד... מפרט מחשב מעבד I3-10100 INTEL כרטיס מסך GIGABYTE GTX 1650 4GB OC GDDR6 לוח אם ASUS B460M-K אס אס די SAMSUNG EVO 860 1TB זיכרונות ראם Kingston HyperX 2400MHz x2 ספק כח Asus ROG STRIX 550W GOLD מארז מחשב Antec NX210 ללא ספק 4 מאווררים סך הכל :3523 שקלים חדשים המפרט טוב ? פעם ראשונה שלי אשמח לקבל הערות והארות תודה רבה מראש :)?!

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  4. Started by law89,

היי יש לי מסך של אסוס מסדרת vg249 (לא זוכר מה האותיות אחרי זה). זה מסך שאפשר לכוון אותו לכל כיוון, לעלות גובה וכו'. שמתי לב שלעיתי בעת נגיעה קלה בו, המסך מאבד את החשמל ונכבה. אני צריך לדחוף חזרה את הכבל שלו (זה התחיל מספר חודשים אחרי שרכשתי אותו). האם יש סיכוי שהבעיה נובעת מהכבל והחלפה שלו תפתור את הבעיה? אסוס רוצים שאשלח אותו אליהם לבדיקה, אבל לאור ניסיון העבר עם מעבדת CPM, אני מעדיף לא לקחת סיכון. ועוד שאלה קטנה- האם יש לי דרך לשים את המסך שיהיה בצורה ישרה? אני מסתכל ומרגיש שהוא בנטייה. נניח שהיא ימינה, אז אני מסובב שמאלה ואז יוצא שאני מסובב יותר מדי והוא בנטייה שמאלה. אני לא מצליח לשים אותו בצורה שהיא ישרה.

5. Started by reyrey_200,

יש לי 2 מערכות הפעלה על המחשב.... עכשיו הבעיה היא שהראשית היא VISTA והמשנית היא 7,ולפעמים אני עושה ריסט, המערכת הראשונה שעליה הוא "עומד" היא ה-7 וכדי לבחור את הVISTA צריך מקלדת ישנה ולא USB,וכל פעם אני צריך לחבר את המקלדת מהמחשב השני,וזה מעצבן,חוצמזה שאני רוצה שהויסטה יהיה ראשון ולא ה-7..... מה צריך לעשות ?....

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  6. כמו שאמרתי בכותרת המחשב נכבה לי במשחקים ואין לי מושג למה.. המעלות של המעבד הם 50 זה המון(מפרט בצד) ולגבי הכרטיס מסך לא הצלחתי למצוא תוכנה שתפרט לי עליו והתוכנה EVEREST לא מדויקת הייתי רוצה לדעת ממה הבעיה. תודה וחג שמח

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  7. Started by tiktoka,

בשבוע האחרון אני מזהה שיש לי בעיה במחשב. קניתי את המחשב החדש לפני חודש + , והוא מתחיל לעשות לי בעיות בשבוע האחרון. משום מה כשאני משאיר אותו פתוח לשני לילות ברציפיות למחרת בבוקר המחשב לא עובד , שום תוכנה לא עולה ואני מקבל את ההודעה הבאה : insufficient system resources exist to complete the requested service אני משתמש ב win 7 תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  8. שלום לכולם, ברשותי כרטיס מסך של ATI דגם 5990 כבר כמה שנים טובות. בחודש האחרון התחילו להופיע ארטיפקטים משונים על המסך. בשימוש שוטף הם מתחילים להופיע לאחר שלושים דקות עד שעה. לפעמים יותר. הבעיה קבועה אך נעלמת אחרי כל restart. מהיכן הבעיה? מישהו חווה משהו דומה? להחליף לוח אם? להחליף כרטיס מסך? חריצי ה-PCI יכולים להיות האשמים? הטמפרטורות בסדר גמור. הדרייברים עדכניים. אם פספסתי פרטים חשובים בבקשה תבקשו ואוסיף. בתמונה רואים את הארטיפקטים מסתירים תוצאות חיפוש באתר של גוגל. במידה והייתי גולל את הדף למעלה / למטה או אם הייתי מזיז את העכבר, המיקום והצבע של הארטיפקטים היה משתנה ראנדומלית. הארטיפקטים יכולים להופיע גם על שולחן העבודה אבל לא קרה לי שהופיעו תוך כדי הפעלת יישומי 3D, סרטים…

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  9. באקס פי ניתן היה לגרור תקייה ולשים אותה לצד תקייה אחרת והתקייה זזה וככה הייתי מסדר תקיות כמו באייפון אתם שמים תקייה מימין לתקייה היא זזה ומפנה מקום לתקייה שאתם רוצים... בווינדוס 7 לא ניתן עשות זאת... יש פיתרון לזה ? או דרך ? מקווה שהבנתם...

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  10. Started by din377,

שלום לכולם ,פירמטתי את המחשב לווינדוס 10 , לאחר הפרמוט אני נכנס למחשב שלי ,ואחד הכוננים הקשיחים נעלם http://srv2.jpg.co.il/3/562138b5d95ea.jpg מדובר בכונן K בבקשה תעזרו לי להשיבו לחיים

11. Started by amitrotem,

יש ברשותי מחשב נייד LENOVO U350, במהלך עדכון ביוס, המחשב נותק מהחשמל. כרגע המחשב נדלק ואין תצוגה. כנראה שנמחק הביוס. יש דרך לעדכן חזרה את הביוס או שהמחשב הלך?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  12. שוב שלום, לא בפעם הראשונה שיש לי את הבעיה הזאת וזה קרה לי בשני פלאפונים ושני כרטיסי זיכרון (עם מוזיקה גם קורה) כרגע מדובר על מכשיר samsung f480 הבעיה הנוכחית היא כזאת צלמתי בערך 100 תמונות בפלאפון והם נשמרו על הכרטיס זיכרון, אחרי כמה חיבורים למחשב כדי להעביר קבצים מהטלפון עצמו (שגם עושה בעיות), התמונות שבכרטיס הזיכרון נמחקו ובמקום התמונות נוצרו קבצים ותיקיות לא מובנות בג'יבריש, המשקל של הקבצים לא הגיוני (כרטיס של 1 ג'יגה) ורק התיקיה של התמונות שוקלת 11.5 ג'יגה אין זכר ל100 התמונות החדשות (נשארו רק מספר תמונות ישנות יותר) מצורף צילום מסך תודה רבה

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  13. Started by yakir_50,

סתם ככה האנטי וירוס הפסיק לעבוד (התקנתי לאחרונה אופיס 07 ) אם זה עוזר ... מה יכולה להיות הבעיה ?.... מצרף תמונה ... http://up358.siz.co.il/up1/myctlzijwzjy.png' alt='myctlzijwzjy.png'>

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  14. שלום לכולם וחג שמח! לפני מספר ימים צצה לי בעיה בה ברגע שאני צופה בסרטונים ביוטיוב, או בסרטונים מאתרים אחרים למשל אתרי חדשות או ספורט בנוסף לאחר שימוש בפייסבוק המחשב קופא כולל עכבר ומקלדת ואם באותו רגע ראיתי סרטון אז הסרטון נתקע ומושמע לי הצליל האחרון, רעש שמאוד מעצבן.. הפתרון היחיד שמחזיר את המחשב לפעולה הינו כיבוי והפעלתו מחדש באופן ידני. מה ניסיתי לעדות עד כה: 1. ניקוי אבק 2. עדכון גרסאות גאבה, פלש ועדכון ל gpu 3. בדקתי טמפרטורה והיא נראת נורמלית לחלוטין. אשמח מאוד לעזרה בנושא!

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  15. Started by DUDI156,

שלום לכולם. יש לי usb - kmv edimix, ישנה בעיה אתו: במחשב אחד הוא עובד והכל בסדר, כאשר אני עובר למחשב השני, הנורה מהבהבת והוא לא מזהה את העכבר והמקלדת, ואני צריך להוציא בכל פעם את ההתקן של העכבר \מקלדת ולחבר למחשב ישירות, זה מעצבן ולא נוח. (כמו כן הוא גם לא מזהה את המסך, ושוב צריך לחבר אליו את המסך ישירות) אני מצרף תמונה של הusb - kmv edimix כדי שתוכלו להבין על מה מדובר. אציין שהעכבר והמקלדת הם של microsoft (אלחוטי) אשמח מאוד לקבל את עזרתכם, תודה רבה לכולכם מראש.

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  16. היי, פעם בשבועיים שלוש,קורה לי שהמסך שנמצא במצב סטנד ביי,וכשמזיזים את העכבר ו/או מקישים במקלדת=המסך לא מגיב.?!, הפיתרון היחיד כדי לראות תגובה של המסך=כלומר תצוגה,היא לעשות למחשב ריסטרט. ניסיתי,כשזה קורה - לנתק מהחשמל את המסך ולחבר בחזרה=לא עוזר,החלפתי 3 כבלי HDMI=לא עוזר.! כרטיס המסך שלי הוא:6970. דגם המסך שלי:SAMSUNG BX2450. מותקן הדרייבר הכי עדכני:13.4. מה לדעתכם יכול להיות הגורם לבעיה זו:האם זו בעיה במסך עצמו (יש לי עדיין אחריות)?,בכרטיס מסך (יש עדיין אחריות)?,ו/או משהו (מה?) במחשב? תודה רבה מאוד מראש למגיבים ולעוזרים.

• 8 תגובות
    • 673 צפיות
  17. Started by gigabot,

המולטימטר מראה 17 וקצת V ברייל של ה12V, הספק במפרט, מי השתגע הספק או המולטימטר? המערכת יציבה ופועלת ללא בעיות

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  18. Started by ksp69,

אז ככה אני יתחיל מהתחלה: הכנסתי תדיסק של הווינדוס windows xp sp2 hebrew והתחלתי בהתקנת הווינדוס לאחר מכן המחשב עשה אתחול ועבר למצב של מסך כחול כמו בכל תהליך פרמוט רגיל שנשאלתי אם לבחור בלפרמט או לשחזר(repair) לחצתי על r כלומר לשחזר לאחר'כ זהזה עשה את הפעולות הנדרשות ואחרי זה התבצעה אתחול ועברתי למצב של הדיסק כלומר ההתקנה של הווינדוס ופה זה לא מסך כחול השלב הסופי של הפרמוט..ההתקנה הכל רץ כמו שצרי עד שזה הגיע בערך ל 75% מההתקנה ונעצר שמה..ורשום לי עוד 34 דקות ההתקנה תסתיים עכשיו אני חכתי וזה לא ממשיך ההתקנה מראה כאילו הכל פועל אך לא ככה. הנורה האדומה שעל המארז לא מהבהבת יותר כלומר שאין כל פעולה חכתי וחכתי עד שהחלטתי לעשות ריסט לאחר מכן המחשב רשם setu is restarted וחזר שוב …

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  19. שלום יש לי צורב של nec(ראה חתימה) ולפני כמה ימים שחבר שלי הביא לי את הדיסק של המשחק fear והמשחב של מזהה שאני מכניס דיסק!!! אבל במחשבים אחרים בבית הכל בסדר! מה לעשות?? תודה

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  20. Started by duk4u,

אני מנסה לפרמט מחשב פנטיום 4 .למרות שהגדרתי לו לעשות בוט מהסידי, ואני מכניס את הדיסק של הווינדוס xp אחרי שאני מדליק את המחשב הוא חוזר לחלון הדוס ששם מציין את החומרה. ויש לי רק אפשרות אחת והיא - Press F1 to Run SETUP . אז הגדרתי לו בוט מפלופי ונסיתי להתקין את הווינדוס דרך 6 בוט דיסקטים. היצלחתי לפרמט את מחיצת c וכשתחיל העתקת קבצים של הווינדוס בעמצע זה תמיד מפסיק מוציא לי הודעה שאין אפשרות ליטעון קבצי dll מסויים. למרות שהתקנתי לא פעם מאותו דיסק את מערכת ההפעלה. אני רוצה לציין דבר נוסף, שעולה חלון הדוס הראשון הוא כותב לי - CMOS Date/Time Not Set האם יש לזה משמעות? ממתין לתגובתכם בתודה מראש. הערה נוספת, שאני מנתק את המיקלדת אז הכל בסדר. שהדיסק מערכת ההפעלה בכונן ואני מדליק את…

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  21. לדוגמא: ראיתי באחד העדוכנים של חברה כלשהי עדכון ובו כתוב:תמיכה ב ATI 5XX בפרטי העדכון. האם חשוב לעדכן ביוס בכדי שיתמוך טוב יותר בכרטיסי מסך החדשים?

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  22. Started by Friedman,

מהשרשור http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=251895.0 בדקתי את הטמפרטורות של המחשב ומצאתי לפי התוכנה שיש לי כי יש 2 מדדי טמפרטורה: 1. VPU TEMP - שנע בין 48-80 (לפי סטטיסטיקה של התוכנה) כאשר הממוצע הוא 65. 2. BOARD - שנע סביב ה 50 האם אלו טמפרטורות סבירות. רצויי לציין כי כל המאווררים עובדים ואף יש לי ביג טייפון שאמור לעשות עבודה טובה. תודה אייל

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  23. Started by TooKy,

רכשתי את הכרטיס Palit Ati Radeon X800GTO 256MB DDR3 AGPX8 ויש לי בעיה, המחשב פעם נדלק איתו ופעם לא (לרוב לא). מה לעשות?

• 12 תגובות
    • 673 צפיות
  24. Started by yakir1111,

שלום קניתי כרטיס מסך גיפורס 2 בשביל המערכת HTPC שאני בקרוב בונה והשאלה שלי הי אם רואים טוב בטלויזיה שמחברים את הטלויזיה לTVOUT שבכרטיס זאת אומרת שאני מיתכוון אם האיכות בסדר? או שרואים מטושטש? זה אמור להיות תמונה חלקה וטובה? בבקשה תענו לי תודה יקיר

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  25. Started by lior46,

יש לי בעיה מאוד מוזרה, קניתי מעבד ולוח חדשים וניסיתי לחבר אותם במארז הישן שלי אחרי שהרכבתי והמחשב לא עבד כלומר הביוס לא עלה רק המאווררים הסתובבו ניסיתי להרכיב אותו מחוץ למארז והוא עבד, שמתי לב שבכל פעם שאני מחבר בורג אחד אפילו למארז יש אותה בעיה(הביוס לא עולה). איך אפשר לסדר את זה??? החלפת מארז תעזור ??

• 3 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.