עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. המחשב עבד רגיל .. לא נכנס לי לפייסבוק אז אמרתי יאלה נפעיל מחדש ואז הוא פשוט נתקע במסך הזה של הלוח אם ולא ממשיך האלה בהרצה יש לי וינדוס 7 פתחתי תמחשב ואין בעיה של זליגות ונזילות .מה אפשר לעשות ? אפילו להיכנס לsafe mode אי אפשר לתוך הביוס גם אי אפשר.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by rollita,

המחשב שלי נתקע לאחרונה הרצתי minidump וקיבלתי התוצאות הבאות: Probably caused by : SYMDNS.SYS ( SYMDNS+eaa ) ברשת זה מופיע כדרייבר של סימנטק (יש לי נורטון). התקנה מחדש של התוכנה תפתור את הסיפור?

3. המחשב "קופא" לכמה רגעים ואז משתחרר, לפעמים הוא לא משתחרר וגם הסמן של העכבר נתקע. נכנסתי לכלי ניהול וראיתי את השגיאות האלה. מה זה אומר ? בד"כ זה קורה כל כמה דקות. למישהו יש רעיון ? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 760 צפיות
  4. Started by boim,

אהלן טוב המחשב נתקע.. בהתחלה חשבתי שזה בעית תוכנה, אבל טעיתי (הוא נתקע גם במהלך MEMTEST)... בכל מקרה, הוא נתקע (המסך תקוע, שום דבר לא מגיב) באופן אקראי, לא הצלחתי להבין מתי זה קורה (צפיה בסרט למשל..) בהתחלה חשבתי שזה הכונן הקשיח, אבל החלפתי אותו והבעיה נמשכה. חשבתי עכשיו שהבעיה אולי בזכרונות, והרצתי MEMTEST וגם, פעם ראשונה הוא נתקע אחרי 7 דקות, פעם שניה אחרי דקה וחצי, ופעם שלישית לא נתקע (הפסקתי אחרי שעתיים). עכשיו אני בודק MEMTEST עם כל סטיק בנפרד (512).. מה אני עוד יכול לעשות כדי לאתר את הבעיה? נ.ב. המחשב: AMD64 3000 VENICE 2X512 DDR 400 DFI NF4 ULTRAY INFINITY 6600 PCIE

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  5. Started by J.allmighty,

שלומות, בעיה שאני לא מצליח לפתור, אם שימוש או בלי שימוש במחשב, לאחר 15 דקות +- הוא קופא לגמרי ורק ריסטרט מחזיר אותו לחיים. המערכת לא מייצרת dump סרקתי וירוסים, רוגלות, נקיון רג'סטרי , hijack this ...וכו אני עובד עצות.

6. שלום, רציתי להתייץ אתכם לגבי בעיית חומרה שיש לי לאחרונה, אני צריך עזרה בזיהוי ודאי של הבעיה. יש לי מחשב בן קצת פחות משנתיים: לוח אם - Asus P5LD2-SE מעבד: Core 2 Duo E6300 1.86 זיכרון: 3GB, לפי החלוקה הבאה: 2X1GB + 2X512MB. כרטיס מסך: ATI CONNECT 3D Radeon X300 256MB. לפני כחודש ימים, התחלתי לראות תופעה מוזרה של "מריחות צבע" סביב אייקונים שונים, לדוגמא של תיקיות. הכוונה היא שמסביב לאייקון הצהוב המוכר, הופיעו נקודות ועם הזמן גם קוים ירוקים וסגולים. דבר דומה קרה באינטרנט, לדוגמא סביב הלוגו של האתר Facebook מופיעה לעיתים מריחת צבע סגולה. המחשב גם היה עמוס, אז החלטתי לפרמט אותו, אם כבר אז כבר. פירמטתי את המחשב והתקנתי חלונות XP מחדש עם SP3. אבל הדבר לא פתר את הבעיה, ואליה נוספ…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by generalA,

סידרתי (בפעם המי יודע כמה) מחשב למישהו. המחשב בזמן התקנת הוינדווס ולאחריו בטסטים שלי עבד 10 אך כמו כל תקלה כשזה הגיע לדודה שלי (לה אירגנתי אותו) הוא נתקע לה מלא יש לציין 2 עובדות: 1. הספק כח לא מוציא אוויר כמעט בכלל (ברמה שאפשר להידהם). 2. הוא עוד עבד בזמן שהיה אצלה (כשהראיתי לה שהוא עובד). יכול להיות שהבעיה נובעת מהחום שנוצר בספק אולי??? הדרייברים מותקנים פיקס וכל עניין התוכנה סודר בצורה מושלמת (המומחיות שלי). מה עושים ????

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  8. אוקיי יש לי בעיה חמורה לאור הפסקת חשמל אשר פגעה לי בכניסת הכרטיס רשת על לוח האם (gigabyte p55m-ud2 נאלצתי להפעיל את האחריות על לוח האם. הבעיה היתה שבחברה אמרו לי שאני צריך להביא את הלוח האם מפורק לגמרי ולקבל במקומו חדש וכך היה . אני פירקתי את כל החומרה והכבלים ולאחר ההחלפה גם חיברתי בעצמי. הבעיה היא שעכשיו לאחר שהווינדוס 7 עולה והכל נדמה שבסדר, לאחר כ-2 דקות המחשב נתקע לי התמונה מוקפאת ולמעשה זהו אין לי אפשרות לעשות שום דבר למעט RESTART או כיבוי דרך הכפתורים של המחשב. אציין, כי טרם שהמחשב נתקע אני מספיק ללכת למנהל ההתקנים ושמה הכל תקין. כלומר אין סימני שאלה ו/או קריאה. האם הבעיה יכולה להיות מהעובדה שכרטיס המסך אינו יושב טוב או המעבד לא הוכנס בכיוון הנכון ? האם יש אפשרות…

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by eliavozeri,

שלום שאלה לי לכל המוחות כאן, מכיוון שבדקתי בחוגים הקרובים אלי ומשם לא קיבלתי תשובה אני פונה לעזרת המומחים ;D אז ככה, המחשב שלי חדש (כל הרכיבים הפנימיים) כלומר לוח אם מעבד ספק כרטיס מסך זיכרון אפילו המארז חדש. הדבר היחיד שנשאר מהמחשב הקודם זה מסך רמקולים מקלדת וצורב DVD. הבעיה היא כזו. המחשב פשוט נתקע (עושה freez) לא ניתן להזיז עכבר וגם המקלדת לא מגיבה כך שאי אפשר לעשות ctrl Alt Del . זה לא קורה במצב מסויים אחד. ניסיתי להשאיר את המחשב דלוק בלי להפעיל אף תוכנה והוא נתקע. מה שגורם לי כל פעם מחדש לכבות אותו ידנית. החלפתי את המקלדת וזה עדיין קרה היום החלפתי את הצורב וזה עדיין קורה. הבעיה היא שזה לא כל פעם ואין לי מושג ממה זה. המסך מחובר עם מתאם שגם אותו החלפתי אחרי שקניתי את ה…

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  10. הי יש לי מחשב יחסית ישן. P4 2.4GHz, ולוח אם אינטל מסידרה 845. לפני שנה הוספתי זיכרון 512 ל-256 הישן שהיה לי, ולפני חצי שנה הוצאתי את ה 256 כי הוא התקלקל. אגב, הלוח אם תומך במהירות זכרון עד 333 והכרטיס שקניתי הוא במהירות 400~. לפני מס' חודשים שמתי לב שלפעמים המחשב פשוט נתקע: מצב freeze, לא מגיב לשום דבר כולל מקלדת ועכבר, והדרך היחידה להוציא אותו מזה זה ע"י ריסטרט מהכפתור בלבד. הוא יכול להתיקע באמצע עבודה/סרט, ולפעמים הוא אפילו לא עולה (כלומר נתקע עוד בדרך...) אני חשבתי שמדובר בבעיה של זיכרון או לוח אם. כדי לנסות לבודד את הבעיה פשוט הוצאתי את הזיכרון לפני מס' שבועות והחזרתי אותו לחריץ השני שבלוח אם. לשמחתי העסק עבד טוב ולא נתקע וחשבתי שהבנתי שהתקלה כנראה בחריץ הספציפי של הל…

• 10 תגובות
    • 4.9k צפיות
  11. התחיל לי היום, המחשב עולה כרגיל (WIN7), אחרי בין חצי שעה לשעה של שימוש, או אפילו סתם דסקטופ\מוזיקה המחשב נתקע לחלוטין, עד לרמה שהסאונד נתקע על אותו צליל. המסך לא נכבה. לא התקנתי דברים חדשים, אני שומר על המחשב ולא מתעסק עם התוכנות והורדות מהסוג שיכול לקלקל לי ככה שאלא אם כן מיקרוסופט עשו עדכון שדופק לי את הוינדוס, אני לא רואה איך זה נובע מתוכנה. השאלה מאיזה חומרה זה יכול לנבוע? בדקתי טמפ', זה לא זה. לא כרטיס מסך ולא מעבד. עכשיו אני ב SAFE MODE, ומריץ אנטיוירוס לכל מקרה, אז זה מאמץ את המעבד ועדיין טמפ' סבירות והמחשב פועל. לא החלפתי חלקים או נגעתי במחשב, זה ממש out of the blue. פרט לתקיעות האלה המחשב עובד טוב מאוד. יש למישהו רעיונות? מה ואיך לבדוק וממה זה יכול לנבוע?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ogeva,

שלום לכולם, ברצוני לשתף אתכם בבעיה איתה אני מנסה להתמודד כבר תקופה ארוכה: יש לי מחשב ישן מבוסס AMD Duron 900MHz (ללא OC) לוח אם VIA AK73 PRO 3X256MB SDRAM (יצרנים שונים) כרטיס מסך RIVA TNT 32MB מע' הפעלה Win XP Pro SP2, Mandrake Linux 10.0 במשך תקופה אני סובל מתקיעות ב-XP בלבד: המסך קופא, המקלדת לא מגיבה והמחשב חוטף בעיטה ב-Reset. ב Linux לא ראיתי תופעות כאלה. יש לציין שחששתי מהתחממות- פתחתי, ניקיתי (פלאגים, פלטינות, שמן ברקס וכו')- לפי תוכנת המוניטור של VIA, המחשב עובד בין 40 ל-45 מעלות ולמרות זאת, הבעיה חזרה. לאחר פירמוט Win XP Partiion והתקנה מחדש, הבעיה חזרה. חבר שמבין קצת יותר ממני יעץ לי להחליף כרטיס מסך ונתן לי לנסות RIVA TNT 16MB ענתיק. כבר כמ…

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  13. אהלן חבר'ה לצערי כמעט פעם ביומיים באמצע משחק המחשב נתקע וכל הצבעים במסך מתחרבשים יש לי דרייבר לכרטיס מסך מעודכן הסתכלתי ב- EVENT VIEWER וראיתי את השגיאה הבאה שקרתה בדיוק בזמן שנכבה המחשב: The application-specific permission settings do not grant Local Launch permission for the COM Server application with CLSID {C97FCC79-E628-407D-AE68-A06AD6D8B4D1} and APPID {344ED43D-D086-4961-86A6-1106F4ACAD9B} to the user NT AUTHORITY\SYSTEM SID (S-1-5-18) from address LocalHost (Using LRPC). This security permission can be modified using the Component Services administrative tool. event id:10016 למישהו יש פתרון ?

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  14. שלום יש לי לאחרונה בעיה מוזרה ומעצבנת במחשב.מה שקורה הוא שכמעט כל פעם בזמן שאני מפעיל משחק או לפעמים אפילו סתם צופה בסרט באינטרנט המחשב נתקע או מפעיל את עצמו מחדש.הבעיה מופיע גם על XP וגם על windows7.מה לדעתכם הכיוון?ממה להתחיל? תודה מראש!

15. שלום עשיתי שדרוג מי פנטיום 4 2.66 לפנטיום 3.01 ולוח אם של ABIT מסוג IS7 ובכל פעם שאני מפעיל משחק הוא נתקע בלי סיבה אגב בפנטים והלוח האם הישן זלא היה ! ברשותי כרטיס מסך של ATI 9600 128 MB וזיכרון 1GB ואנני יודע מה הבעיה פרמטו לי מחדש הזמנתי טכנאי וזה לא עוזר מדובר בסימולטורים חוקיים ! של מיקרוסופט וUBI כל פעם שאני מפעיל הוא או נתקע או נכבה מה יכול להיות הבעיה הזו ! שתמיד עבדו אגב לא אני התקנתי את וינדוס ואת הלוח והמעבד אלא טכנאי מוסמך ! הורדתי דרייברים הכי הכי חדשים וזה לא עוזר בכלל אגב זקורה רק שאני מפעיל משחקים בלבד ! אנא עזרו לי !

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by nadaviz,

לוח אם Intel 945GNT עם כרטיס מסך (Onboard 82945G chipset (GMA 950 הבעיה שאחרי X זמן המחשב פתאום נתקע, המסך שחור והמאוורר של המעבד (סטוק) עובד על מקסימום וזה נשאר ככה עד ה- Reset. אני חושד קצת בכרטיס מסך כי לפני שה- 6600GT שלי נשרף לא היו לי בעיות כאלו. עדכנתי ביוס ודרייברים של הלוח אם והכרטיס מסך ללא הועיל. יש למשהוא רעיון או לפחות איך אני ממשיך בבדיקות כדי לוודא? תודה.

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  17. Started by ras81,

שלום התקנתי 6600GT של leadtec ועכשיו המחשב שלי נתקע בלי שום סיבה (לרוב בהתקנת תוכנות, אבל לא תמיד) וגם עושה איתוחולים (שוב זה קרה לי בתהקנה) מה העיה? יש לי ספק של HEC 475

• 10 תגובות
    • 708 צפיות
  18. Started by roiroi2,

אני לא יודע אם זאת בעית חומרה או בעיה בתוכנה (למרות שנראה לי שיש פה בעיה בחומרה). המחשב: P4 1.7 GH, win XP sp2, 512 RAM, gigabyte GA 8SIML + צורב, CD, ועוד 2 קוננים קשיחים. תאור הבעיה: אני מדליק את המחשב, יש צפצוף יחיד רגיל (הכל מחובר טוב), המחשב מגיע למסך הטעינה של הווינדוס XP (עם הריבועים הכחולים שזזים מצד שמאל לימין) מסיים לטעון (לא באמצע הטעינה) ואז המסך נהיה שחור (לא נכבה אלה הופך שחור) והמחשב ממשיך כאילו לנסות לטעון משהו למשך 10 שניות ובמקום להציג לי את המסך שבו בוחרים את המשתמש שאתה רוצה להפעיל הוא פשוט עושה ריסטרט. נ.ב. במצב בטוח המחשב מצליח לעלות, רק במצב הרגיל יש את הבעיה. כמו כן הבעיה חדשה (אתמול המחשב פעל רגיל). הדברים שעשיתי: פתחתי את המחשב ובדקתי שכל החיבורי…

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  19. Started by Srulz,

המחשב נתקע לאחר כמה שניות שאני סוגר את הסרט. זה קורה רק בסרטים שהם 480 720. אם זה סרט רגיל איכות AVI רגיל הוא לא נתקע. לאחרונה נגעתי בהגדרות של השמע בקשר ל AC3 כי אני משתמש בכבל קואקס לאדיו האם זה קשור? משתמש בקודאקים K-LITE ובתוכנה BSPLAYER. תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by DJO,

יש לי מחשב בן כ-8 חודשים, Z68 I7 עם HD סמסונג טרה ועם CRUCIAL SSD M4 64GB שעליו מותקנת מערכת ההפעלה והתוכנות השונות. מזה כמה ימים כל שעה לערך המחשב נתקע. את העכבר אפשר להמשיך להזיז לקצת אבל כל התוכנות קופאות. לאחר זמן קצר יש מסך כחול (WIN7) ואחריו המחשב מאותחל. מערכת ההפעלה לא עולה ואני מקבל הודעה: reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press.. שאני מכבה את המחשב לגמרי ומדליק אותו, הוא עולה בסדר. נאמר לי בשיחת טלפון עם החנות בה קניתי את המחשב שכנראה הבעיה עם ה-SSD ושעלי להביא את המחשב אליהם. אמרו לי גם לנסות לחזק את מגעי החשמל בין ה-SSD והספק. ללא הועיל. ניסיתי גם להוציא ולהכניס את הבטרייה וזה גם לא עזר. אודה מאוד לכל הצעה. …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by ilanb0,

מערכת הפעלה חלונות 7. כרגע אני עובד על מצב בטוח + תקשורת אינטרנט. ברגע שמעלה את המערכת כרגיל,ומקליק על משהו, המחשב נתקע. בהתחלה חשבתי שזה עומס, אבל אחרי שחיכיתי שעתיים ונותר באותו מצב שחוזר עלעצמו שוב ושוב ושוב, אני פונה לעזרת הפורום. זה לא הבעיה של מאוורר לא פועל או מעבד שמתחמם, כי ב"מצב בטוח" המחשב עובד ללא כל בעיה.

22. Started by tryf,

יש לי מחשב ישן (סלרון 900). לאחרונה מתוך 5 נסיונות הדלקה רק 1 מצליח. ב 4 הנסיונות האחרים המחשב מתחיל לבצע BOOT אבל נתקע (קופא) אחרי הופעת הלוגו של WIN-XP. ברגע שהמחשב מצליח לעלות הוא עובד נהדר. הוא גם קופא אם אני לא משתמש בו למשך כמה שעות. איך אפשר לדעת מה הבעיה? יש תוכנה שיכולה לבדוק אם הזיכרון, כרטיס המסך ולוח האם תקינים ??? תודה מראש על העזרה.

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  23. קודם כל לכל מי שהולך לשלוח אותי לחיפוש באתר או בגוגל, כבר ניסיתי את זה ולא מצאתי פיתרון, עכשיו לבעיה: אתמול איחדתי את המחיצות C וD בעזרת partition magic 8.0, עשיתי RESTART כדי שהתוכנה תבצע את הפעולה המבוקשת ואחרי שהיא הגיעה ל100% היא הודיעה לי שיש בעיה ושאני ילחץ על כל דבר כדי לעשות RESTART (אני לא זוכר את ההודעה המדוייקת אבל אני לא חושב שזה רלוונטי). באיתחול הזה המחשב נתקע בשלב verifying dmi pool data כשהוא לא מגיב ללום חוץ מריסט מהכפתור או כיבוי. המפרט שלי: amd athlon64 3500+ dfi lanparty ut ultra-d g.skill 3200 1 g. ספק 420 וואט של TT sapphier x800xl עד עכשיו ניסיתי: ריסטרטים בשפע בוט מהדיסק של הXP בעזרת הrecovery console התקנת עותק נוסף של XP בתיקיה חדשה חיבור הכונן …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by topcat115,

המפרט של המחשב: לוח: Gigabyte GA-X79-UD3 מעבד: Intel Core i7 3820 3.6Ghz זיכרון: Corsair 2X8GB כרטיס מסך: Gigabyte GTX660 OC 2GB קירור נוזלי: Corsair Hydro H60 ספק Corsair CX500 צורב DVD 4 דיסקים קשיחים אחרי שאני מפעיל את המחשב הוא נתקע בPOST ולא מגיב. התקנתי במחשב החדש את הכרטיס המסך הישן, והוא לא נתקע בכלל, התקנתי את הכרטיס מסך החדש במחשב הישן ושם זה עובד בסדר.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. היי חברה, כל הכבוד על העזרה ההדדית פה .. יש לי מחשב שנתקע באופן אקראי, יכול אחרי 10 דקות ויכול אחרי שבוע .. תמיד אחרי שאני עושה RESTART מערכת ההפעלה מבטלת את ה QUICK LAUNCH (קורה למישהו?) הרצתי MEMTEST86 (דיסק איתחול) והוא עבר את הבדיקה (אחרי פעם אחת הפסקתי) הרצתי בעבר PRIME95 במשך לילה והיה בסדר ללא תקלות . ככה שאין לי מושג מה הבעיה .. חשבתי בעבר שזה קשור לביטורנט אבל קרה לי גם שהמחשה נתקע שבכלל לא הייתי מחובר לאינטרנט (וכרגיל QUICK LAUNCH נסגר ..) אז אם יש למישהו הצעה לבדיקה מקיפה (איך וכמה להריץ MEMTEST וPRIME ) אשמח לשמוע רעיונות. תודה ! מפרט: לוח : ABIT ISE-7 מעבד: פנטיום 4 2.8 800MHZ זכרון : OCZ 256MB DDR PC3200 400mhz Premier Series X 2 (512MB HD : 120 Gb wester…

• 6 תגובות
    • 784 צפיות

דיונים חדשים בפורומים