עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Spirit Crusher,

מידי פעם כאשר אני מפעיל את המחשב מופיעה לי הודעת ארור במהלך טעינת WINXP PRO לאחר ריסטרט הווינדוס עולה כרגיל והכל עובד טוב ויפה. מה לעשות? איך אני מאתר את הבעיה? עריכה : מצאתי באתר של מייקרוסופט על הבעיה (נראה לי..) http://www.microsoft.com/resources/documentation/Windows/XP/all/reskit/en-us/Default.asp?url=/resources/documentation/Windows/XP/all/reskit/en-us/prmd_stp_czgw.asp לא ממש הבנתי מה הבעיה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

2. שלום לכולם , קניתי מחשב חדש נתונים : לוח : asus p4p800-vm מעבד : intel pentiume 4 2.8 זכרונות : 760MB כרטס מסך : ati radeon 9200 128 mb בקיצור מחש פגז . עכשיו לבעיות שלי איתו אז ככה : מדי פעם לא תמיד אבל מדי פעם אני מדליק את המחשב שלי ואז מייד אחרי שהוא מסיים לספור את הזכרונות הוא ניתקע ורושם לי : CPU Fan Error Press F1 to resume אז אני לוחץ על f1 והכל בסדר וה windows עולה , אבל הבעייה שאני לא יודע למה זה קורה וכמו שאמרתי זה קורה לי מספר פעמים (בבקשה עזרה אני כבר מיואש) אני רוצה לסדר את הבעייה ולדעת למה זה . עכשיו לבעייה הבאה : אחרי כמה שעות טובות או לפעמים ימיים קורה דבר מוזר פתאום המסך שלי הופך להיות כחול ורשום בוא המון דברים באנגלית בצבע לבן אני אפילו לא מצליח לקרוא וב…

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  3. Started by NosNos22,

חיפשתי בהרבה מקומות איפה אפשר להשיג ערכה מלאה (או חלקית לפחות) שתבצע את כל הבדיקות לגילוי תקלות חומרה לכל הרכיבים במחשב, אבל כל מה שמצאתי זה HIRENS אם מישהו עם תעודה או מומחה לדבר יכול לתת את שמות התוכנות ולתרום לאתר ולאנשים אז מה טוב רק לא לשכוח לתת לינקים להורדות דרך אימיול או ביטטורנט ;D

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  4. Started by BigT,

יש לי בעיה במחשב הישן: Celleron 400 Asus P3V4X 192Mb SDRAM Riva TNT 2 32Mb Seagate 8Gb סי. די. וצורב עכבר ומקלדת ונעבור לבעיה: כאשר אני לוחץ על הכפתור של ההדלקה - הוא מדליק את הכל - ההרד דיסק מתחיל להיסתובב - הצורב הCD עוברים איתחול, אז - כלום! המסך לא נדלק - כאילו אין כרטיס גרפי. ניסיתי להחליף כרטיס (שמתי VOODOO 3 16Mb ועדיין אותו דבר), ניסיתי לעשות ריסט לביוס. הבעיה היא ש"התופעה" הזאת חוזרת על עצמה מדי פעם, בכל פעם זה עובר אחרי כמה זמן - לא יודע איך. אם למישהו קרה אותו דבר עם הלוח אם הזה , אנא עיזרו לי. ??? תודה מראש, תמיר.

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  5. שלום לכולם, יש לי בעייה כבר כמה חודשים במחשב וכל פעם פירמטתי וזה חזר לפעמים אחרי כמה ימים ולפעמים ישר! השגיאה היא: http://www.zix.co.il/images/z-1222437794.JPG] מי שיעזור לי יעשה מצווה ענקית!!

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  6. Started by nirp1981,

שלום אני מצרף תמונות של החוטים ושל מפרט הלוח אם מישהו יוכל להגיד לי בדיוק איפה כל חוט אמור להתחבר אני מאוד יודה לו .כמו כן יש שם USB78 וUSB56 לאיזה מהם לחבר? ועוד שאלה :ה האם יכול להיות דבר כזה בעולם שכרטיס מסך שורף לוח אם ? נשרפו לי 2 לוחות לאחרונה והדבר היחיד המשותף שאני יכול לחשוב עליו זה הכרטיס מסך ... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  7. Started by urinka,

היי יש לי מחשב HTPC מבוסס AMD עם לוח ‏MA74GM-S2 הלוח http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2775 על המעבד יש גוף קרור ‏Scythe BIG Shuriken CPU Cooler הגוף קרור http://www.scythe-eu.com/en/products/cpu-cooler/big-shuriken.html על המחשב מותקנת מערכת הפעלה VISTA עם MEDIA CENTER כשאני עובד כרגיל על המחשב (מדובר ב HTPC) העבודה הרגילה שלו זה להקרין סרטים ולנגן מוזיקה הוא עובד בסדר גמור כשאני מנגן סרטי HD אפילו 720P אחרי 15 דק או יותר הו נכבה התקלה התחילה לפני שבוע הוא התכבה אחרי 5 דקות של סרט אז פתחתי אותו מרחתי משחת קירור מחדש (כי הנחתי שמדובר בהתחממות של המעבד) ואז ראיתי שכל הכבלים של הספק כוח מונחים על גוף הקירור של ה chipset …

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  8. שניסתי לתקן את הצורב אז כאילו הוא היה פתוח ומחובר לחשמל מה זה מסוכן מאד הלייזר הזה??? עכשיו רק אני רואה אזהרה באנגלית שכתוב לשים לב יש קרינה של לייזר בלתי נראה משו כזה? ותגידו צורב DVD כפול 16 צורב דיסק רגיל על 52??? תודה..

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  9. Started by Yaniv_Uzan,

אהלן קניתי שני סטיקים של זכרון TWINMOS 512X2 CAS2.5 לבד, כל אחד מהם עובד מעולה... כשאני שם את שניהם יש לי שגיאות ב MEMTEST ו 3DMARK לא מסיים את הבדיקות. ניסיתי לשים גם ב DUAL וגם לא... שניהם לא עובדים. ניסיתי להעלות מתח ל 2.9, לא עובד ניסיתי להוריד ל CAS3, לא עובד ניסיתי עדכון BIOS, לא עובד אצלי יש NFORCE 2 ניסיתי גם ב 865, ציפים של SIS וגם 939... כולם אותה בעיה בדיוק. מה עושים? (חוץ מלהחליף אותם ל SAMSUNG) תודה יניב

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  10. שלום עוד בעיה אחת קטנה לאחר שבצעתי פרמוט (http://hwzone.co.il/community/thread...1%D7%93%D7%AA) יש לי במחשב מודם פקס , כן כן יש עוד אנשים שמשתמשים בזה ... הבעיה היא שלפני הפרמוט הייתי מקבל בחלונית המודיעה על צילצול הטלפון גם את מספר המתקשר (שיחה מזוהה) לאחר הפרמוט אני מקבל אך ורק הודעה על קבלת שיחה וזהו , כבר לא מופיע המספר אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי , עברתי על ההגדרות מספר פעמים ללא הועיל - לא מצאתי משהו כמו גם : - הסרה והתקנה מחדש של הדרייבר (נעשה ע"י מערכת ההפעלה) מספר פעמים נציין שמערכת ההפעלה לפני ואחרי הפרמוט WIN7 תודה מראש לכל העוזר

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  11. מה המצב? אז ככה, קניתי לחבר A64 עם מפרט מצוין ( ;D) והרד דיסק WD SATA. עכשיו, כשהמחשב עושה פוסט, הוא מראה שהוא זיהה בכניסת SERIAL 1 את ההרד דיסק WDC800JD נדמה לי קוראים לו...(תמונה 1) ואז כשאני מתחיל התקנה של XP, אני לוחץ F6, מכניס את הדיסקט של ABIT, והוא נותן לי 4 אפשרויות(תמונה 2) לבסוף התייאשתי וכבר התקנתי את כולם ביחד, אחרי שניסיתי כל אחד בנפרד, ובכל מצב כשאני לוחץ ENTER הוא זורק לי ארור(תמונה 3) מה אני אמור לעשות? ??? : תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  12. אהלן, לפני חודשיים בערך התחילו להופיע לי בעיות ותקיעות באודיו והFPS שלי במשחקים ירד משמעותית. מדובר לא רק על אודיו, אלא גם על סרטונים. ניסיתי לעדכן דרייברים.. עד כמה שזה ישמע אבסורדי, עד לפני אותו יום המעבד שלי השמיע רעש נוראי במאמץ אז ניסיתי לנקות את הגוף קירור שלו עם קיסם (אחרי שניסיתי לשלוף אותו ללא הצלחה) והוצאתי קצת אבק, הרעש נעלם אבל מאז הופיעו התקיעות - אם זה קשור בצורה כל שהיא... יש למישהו מושג ממה זה יכול לנבוע?

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  13. שלום! יש לי בעיה כזו: כל פעם שאני מפעיל את חלונות (XP SP2 באנגלית), מסך הטעינה נגמר, אני שומע את המאוור מתחיל לרוץ מהר יותר ופתאום מופיע מסך כחול ומיד אחריו המחשב עושה REBOOT. אני חושב שמדובר בתקלת תוכנה כי כרגע אני גולש מאותו מחשב ופשוט התקנתי את מערכת ההפעלה על דיסק קשיח אחר למרות שגם כאן מידי פעם יש מסך כחול וריסט פתאומי, בד"כ כלל כשאני מפעיל תוכנה כבדה. הרצה של MEMTEST 86+ במשך כמה שעות טובות העלתה 3 שגיאות. ניסיתי לבדוק טמפרטורות, של הכרטיס מסך הייתה קצת גבוהה אז ניקיתי את המארז והמצב השתפר אבל הבעיות עדיין מופיעות. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  14. Started by osherdo,

אז ככה.. יש לי windows 7 ultimate. אני מחבר לUSB את קורא הכרטיסים שלי שקניתי ממש לפני כמה שעות והוא פשוט לא מזהה אותו,ממשיך לעבוד כאילו כלום. עידכנתי את הדרייברים של לוח האם שלי,הסרתי במנהל ההתקנים את ההתקנים של הUSB כדי שהוא יזהה אותם מחדש אבל כלום לא עוזר לי!. לא קיבלתי דרייבר יחד עם קורא הכרטיסים.מה אני עושה?! בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  15. Started by welcom,

יש לי בעיה במחשב זה התחיל לא מזמן כי ליפני זה הכל עבד פיקס !! יום אחד אני מדליק את המחשב והוא לא מראה כלום במסך . אחרי זה אני פותח את המחשב ורואה שהכול בסדר והכול מחובר ומחוזק. עדיין לא הבנתי מה הבעיה עד ששמתי לב שכאשר המאוורר (של המעבד) לא מחוזק אז המחשב עולה וראוים במסך וכאשר אני מחזק אותו הוא לא נידלק בקיצור אני צריך שהמאוורר יהיה רופף כדי להדליק את המחשב !!! וכשהוא מחוזק הוא ביכלל לא מיסתובב !!!! (המאורר של המעבד) אני לא יודע ממה זה נובע ואני מצפה ממכם להצעות !! -- בעיה נוספת שמאז חיבור כרטיס המסך כשהמחשב נידלק הוא אומר שהמארז היה פתוח וצריך לילחוץ F1 כדי להמשיך חיפשתי בביוס שעות ולא מצאתי איך לבטל את זה !! יש לי מחשב של acer מודל: veriton 7600gt מאבד: pentium 4 2.8g…

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  16. Started by tovtov,

שלום, אני ממשיך לבנות את המחשב - שאלה נוספת: יש לי בלוח האם 3 חיבור חשמל (POWER): 1. 24 פינים - ATX 2. ריבוע 4 פינים - ATX 3. 4 פינים AUX - AUX PEX PWR CONNECTOR צריך לחבר את שלושתם?

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  17. מדובר בגוף קירור סטנדרטי למעבד AMD את'לון 64 +3000. הטמפרטורה שלו היא כ 41 מעלות [בלי ששום דבר רץ כמעט]. אני מעוניין לנקות את גוך הקירור של המעבד. את המאוורר לא היתה לי בעיה להוציא, אבל הגוף עם הצלעות פשוט יושב בכל הכוח ואני מפחד להרוס. האם יש איזה מן דרך אחידה להוצאה של גופי קירור או שזה תלוי לכל אחד בנפרד?

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  18. היי חברה, המחשב שלי (נייח), שיש לי אותו כבר כ 4-5 שנים, התחיל לעשות לי בעיות לאחרונה. כאשר אני מכבה אותו ומדליק מחדש הוא לא מוצא את ההארד דרייב ולא מצליח לעשות boot ולהעלות את מערכת ההפעלה, ואני מכבה אותו, מוציא את הכבל של הספק כוח ואת כבל ה sata שמתחבר להארד דרייב, מחזיר אותם ומנסה להעלות שוב, אך שוב זה לא מצליח. כשאני מנסה להיכנס למחשב ונכנס להגדרות הביוס ועובר לתפריט של ה boot ואז יוצא ממנו (בלי לשחק בתפריט ובלי לשנות שום הגדרה, אלא רק נכנס אליו) פתאום מערכת ההפעלה מצליחה לעלות (חשוב לציין כי בתפריט ה boot בביוס הוא כותב לי שהוא לא רואה את ההארד דרייב). למישהו יש מושג ממה זה נובע או איך אני יכול לתקן את הבעיה הזאת? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  19. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

יש לי צורב LG X52X32X52 ולחבר יש LITE-ON X52X32X52 שהזמנתי לו לפני חודשיים בפנדה... קיצר אני צורב דיסק במהירות 52 ולוקח לזה 7 דקות צריבה אני מדבר צריבה של דיסק לדיסק... והוא צורב ב-5 דקות למה זה??!! לו יש סידירום X52 של אסוס ולי יש DVD של טושיבה והוא X16X48

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  20. Started by ekmo,

שלום. רכשתי לאחרונה צורב DVD מתוצרת ASUS בחיבור SATA. כאשר אני מפעיל את המחשב לאחר שחיברתי את הצורב הוא נתקע בחלון הפעלת הווינדוז (היכן שיש את הלוגו של ווינדוז עם ריבועים כחולים קטנים שרצים על המסך). יש לציין שהצורב מזוהה ע"י הלוח, אני רואה את זה בזמן הפעלת המחשב. נאמר לי שייתכן וזה נוצר כתוצאה מצ'יפסט לא מעודכן או משהו דומה. אם זה עוזר אז לוח האם שלי הוא AMD Athlon 64bit מתוצרת GIGABYTE דגם GA-K8NF-9. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  21. ביומיים האחרונים אני הייתי במחשב בפעם הראשונה שיחקתי קצת NBA פתאום התמונה נתקעה לא זז כלום העכבר לא זז,ALT+CTRL+DEL לא עובד בכלל,ALT+F4 גם לא עובד,3 האורות שיש במקלדת(NUM LOCK וכו') מה שהיה דלוק נישאר ככה ניסיתי ללחוץ וזה לא הגיב בכלל.. בפעם השניה סתם שמעתי מוסיקה והייתי באינטרנט והתמונה נתקעה אותו דבר.. כל פעם ריסט פתר את הבעיה עד הפעם הרביעית-חמישית: עכשיו גם לוקח למחשב מלא זמן לעלות עד לשולחן עבודה וגם כלום לא מגיב:העכבר לא זז,תפריט התחל בעזרת המקלדת גם לא עושה כלום.. *אין בעיה של וירוסים ריגול וכו' המחשב פורמט לפני שבועיים ויש אנטי וירוס מעודכן+תוכנה של ריגול וכל זה הכל מעודכן ונבדק כל 4-5 יום. מה יכולה להיות הבעיה..? אם זה לא הדיסק הקשיח מה זה יכול להיות ?

22. שלום. בזמן האחרון התחילו כמה בעיות במחשב שלי-ואני לא מצליח לאתר את הגורם,אולי תוכלו לעזור לי?,אז ככה: לפני חודש בערך המחשב שלי התחיל להתקע אחרי כמה דקות פעולה,פירמטתי אותו(מה שתכננתי לעשות בכל מקרה) והתקנתי ווינדוז 7 (עותק שעובד מצויין במחשב נייד שיש לי),אבל לא רק שהבעיה נפתרה-היא אפילו החמירה,עכשיו,לא רק שהוא עדיין נתקע לעיתים קרובות מאד,גם בזמן הדלקת החשב הרבה פעמים הוא נדלק-אבל לא מופיע שום דבר על המסך,לפעמים בהדלקה יש במסך הודעה על בעיה במעבד ורק אחרי איפוס לביוס-הוא מצליח לעלות,חוץ מזה,יש עוד 2 בעיות חומרה: 1)אף חיבור USB לא מזוהה בווינדוז (גם לא בהתקנים אחרים) 2)יש לי 2 HD במחשב,אחד SATA ואחד IDE,כשאני מחבר את הSATA-יש הודעה על בעיה בBOOT SECTOR ,אבל יתכן שזו סתם ב…

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  23. Started by יוניבןשלום,

שלום המחשב הנייד שלי (ibm r50e) עבד מעולה בערך 4 שנים, ולפני כמה ימים החליט שנמאס לו. לחיצה על כפתור ההדלקה לרוב לא עושה כלום. אם אני משחק עם חיבור החשמל והבטריה אני מצליח לגרום למחשב לדלוק ולעשות רעש של מאוורר, אבל הוא לא מתקדם יותר מזה. רק פעמים נדירות הוא מתקדם אל מסך שבו סמל של IBM וחושב קצת ואז נכבה המסך וחוזר למצב סטטי. ההדלקה עושה רעש של מין צפצוף מוזר כזה, נשמע כמו קצר (לא צפצוף של כרטיס קול). הבעיה איננה בבטריה או במטען. תודה רבה למי שיכול לעזור! (ואם א"א בבית לתקן, האם שווה להוציא כסף על תיקון במעבדה, או לזרוק את המחשב :-[)

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  24. כשאני משחק WarCraft III לעתים קרובות המשחק נתקע קצת... אמרו לי שרוב הסיכויים שזה בגלל הזיכרון ושכדאי לי להוסיף עוד (יש לי 512 - להוסיף עוד 512) כשפתחתי את Task Manager כשהמשחק נתקע ראיתי שה Commit Charge לא עולה 400K השאלה שלי - אם Commit charge זה מה שאני חושב שזה (זיכרון?) אז הבעייה היא לא עם הזיכרון אלא עם הכרטיס מסך (יש לי nVIDIA GeForce FX 5200 - 128 מגה) מה דעתכם? כתבתי את ההודעה הזו פה בהנחה ש Commit Charge זה זיכרון וזה אומר שאני צודק בהנחה שהבעייה היא לא עם הזיכרון (או שלא? אני לא מבין בזה הרבה) אז מה להחליף? כרטיס מסך או זיכרון? אמרו לי שיש בעייה עם הספק... צריך להחליף ספק ובשביל זה צריך להחליף מארז... המפרט: Computer: Operating System Micro…

• 9 תגובות
    • 723 צפיות
  25. Started by kfirbep,

הורדתי java והיא לא עבדה ואז רצתיי למחוק אותה אבל במחיקה היה רשום לי fatal error during installation אח שלי פירמט את המחשב לא מזמן וכל פעם אני הורס אותו בבקשה תעזרו לי!!! :'(

• 3 תגובות
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים