תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
יש לי מודם נתב מיסוג rotal rta1320a אני חייב שיהיה לי חיבור ללא חייגן אך לזה אני חייב ליפרוץ אותו לראוטר ובזק לא מוכנים ליתמוך בזה מישהו יודע אולי איך אני יכול?! בבקשה!
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
לפני שהווינדוס עולה מופיע לי הודעה "INVALID BOOT.INI" ואז הוא רושם משהו כמו "BOOTING FROM WINDOWS" או משהו כזה ואז הווינדוס עולה רגיל אפשר לסדר את זה איכשהו??? ועוד בעיה קטנה: למה הקבצים של המדיה פלייר לא הופכים לצורה החדשה של מדיה פלייר 10??
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
בס"ד המחשב לאחר פורמט , לפני הפורמט לא הייתה בעייה. הורדתי עידכוני דרייברים לא עזר. יש לי כרטיס מסך NIVDIA FX 5200 אם חיבור S-VIDEO הטלוזיה זיהתה את החיבור אבל יש בעייה באיכות התמונה : '>http://www.siz.co.il/"] תודה מראש לעזורים
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
כשאני מדליקה את המחשב אז בדרך כלל אחרי שזה עושה את הטעינה למערכת הפעלה ולפני שהוא שם את הלוגו של וויסטה (הזה עם ה4 צבעים) הוא דופק או ריסט או בלוסכרין. בדקתי בלוח הבקרה וזה מראה שתי בעיות: Video hardware error: Product Windows Problem Video hardware error Date 22-11-08 13:56 Status Not Reported Description A problem with your video hardware caused Windows to stop working correctly. Problem signature Problem Event Name: LiveKernelEvent OS Version: 6.0.6001.2.1.0.256.1 Locale ID: 1033 Files that help describe the problem WD-20081122-1347.dmp sysdata.xml Version.txt Extra information about the problem BCCode: 117 BCP1: FFFFFA800682C010 BCP2: FFFFFA6002832E34 BCP3: 0000000000…
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום! המחשב שלי סובל מבעיה כבר שנתיים שלא הצלחתי לפתור, רק שלאחרונה המצב החמיר... הבעיה מתחלקת לכמה בעיות. תחילה, לפעמים שאני פותח את המחשב המחשב נדלק לכמה שניות (המסך נשאר סגור) ואז נכבה... וממשיך ככה עד שאני לא מנתק אותו מהחשמל... לעיתים המחשב נסגר באמצע עבודה ורושם "Out of frequency"' ,ולפעמים בפתיחה ישר אחרי מראה מסך כחול ולפעמים לא...אני כבר שנתיים עובד עם הקריזות שלו אבל הפעם הוא כבר דפק לי את הWindows... יש לי הרגשה שאולי זה קשור ללוח אם ואולי לכרטיס מסך... (למרות שחבר שלי חושב שזה קשור או לספק כוח או לRAM המחשב הוא מחשב אולפני שנועד בעיקר לעריכת אודיו... מעבד Intel core E6600 לוח אם GIGABYE GA-965P-DQ6 כרטיס זול של NVIDIA'לא מצאתי את שם הדגם אבל כרטיס די זול... אם…
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים. קניתי מפרט שבדקתי די הרבה זמן מבחינת תאימות וביצועים והכל נראה לי בסדר. אך אחרי שהרכבתי תמחשב נוצרו לי 2 בעיות. את הבעיה הראשונה בודדתי לזכרון, שבעצם זוהי בעיה מוכרת שלא מאפשרת להתקין וינדואוס עם זכרון של 2 גיגה, רק אם אני מוציא סטיק אחד ועובד בסינגל הכל רץ. הצלחתי לפתור ת זה לפחות זמנית עי הוספה של 0.1 OVERVOLT לDDR2 (הזכרונות מצריכים 1.9-2.0 בזמן שהלוח אם סיפק רק 1.8). הבנתי שאין לי דרך אחרת חוץ מלהחליף את הזכרונות כדי לגרום להם לעבוד כמו שצריך, אבל אם למישהו יש פתרון אחר אני ישמח לשמוע. בנוסף העלתי את מהירות המעבד ל2.66GHZ ושניתי את מחלק הזכרון כך שיגיע ל800, ובכך הצלחתי גם לגרום לו להפסיק להציג ERROR בMEMTEST כאשר הוא בודק 1024 זכרון. הת…
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי בעיה שהופיעה היום לא יודע איך ... אז ככה, כשאני מפעיל את המחשב לפני שאני מגיע למסך של ה - Wellcome אני צריך לבחור משתמש =\ לא יצרתי שום משתמש כדי שזה יבקש ממני לבחור עם איזה משתמש להכנס ל - Windows ! עד היום תמיד כשהייתי מפעיל את המחשב לא הייתי צריך לבחור שום משתמש כדי להכנס איתו ל - Windows ... איך אני מבטל את זה ?! אני משתמש ב - Windows XP תודה מראש, משה
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
לום, יש לי בעיה עם המורב, הוא מזוהה בביוס ובווינדוס אבל כשמכניסים לו דיסק הוא לא מגיב. כאילו לא הוכנס דיסק.
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
לא נדלק במצב עומד, לא היתה תמונה והמנורה של הדיסק קשיל הבהבה בצורקה קבועה, כאילו זה מעיד על איזו שהיא תקלה שהשכבתי את המחשב הוא נדלק טוב, ואחר כך העמדתי אותו הוא לא פעל, אז השכבתי נקתי אבק וכאלו, העמדתי עכשיו הוא עובד. מה זה
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה במחשב. (כמה תמציתי.) הבעיה שלי היא כזאת; יש לי מעבד של אינטל (מפוצל, 3.6 GHZ), קצת יותר משנה. מחשב חזק, אף פעם לא עשה לי בעיות. עד שיום אחד, (לפני חודשיים בערך), צצה בעיה ובעקבותיה כל פעם שהווינדוס עולה אחרי שאני מדליק את המחשב, הוא פשוט קורס ועושה לעצמו ריסטרט וככה בלופ, עד שבסופו של דבר המחשב אוזר אומץ ונשאר דלוק. בימים האחרונים המצב הגיע לשיא, שלמחשב לקח בערך חצי שעה של ריסטרטים עד שהוא נדלק. בנוסף המחשב לאחרונה נעשה איטי להחריד. עשיתי לו פורמט, התקנתי ווינדוס מחדש, מיותר לציין שזה לא עבד. אני חושב שיש לי בעיה בחומרה, באיזהשהו חלק של המחשב. השאלה היא כזאת; איך אני יכול לדעת איזה חלק נדפק לי, ואיך מתקנים אותו? אשמח אם תוכלו לעזור לי. יו…
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב לפני כמה זמן (לא כלכך הרבה זמן) ויש לי בעיה בה המחשב קורס לאחר בערך 20-30 דקות של משחק, תלוי עד כמה כבד המשחק. עכשיו, הנה המפרט - Windows XP Pro SP3 GA-P35-DS3L Intel Core 2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz 2046MB RAM Albatron NVIDIA GeForce 8800 GT ספק 550W חדש, החלפתי בעבור 400W ג'נרי. מסך - LG 22WTQ - 22 אינצ' הבעיה - כאשר אני נכנס לדוגמא למשחק Assassin's Creed, או Battlefield Heroes - המשחק פועל חלק בצורה מדהימה, 50-60 FPS קבוע (בBFH המשחק פועל על 60 קבוע). לאחר כ10 דקות אני שומע צפצוף אזהרה מהאל-פסק שלי, שמזהיר כי המחשב עומד לקרוס (אין לבעיה שום קשר לאל-פסק, ניסיתי עם ובלי האל-פסק והבעיה עדיין ממשיכה...) - אם האל-פסק ממשיך לצפצף בערך כ15 שניות המחשב קורס (ה…
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך ATI 4850, ומסך סמסונג 22 2253BW, הבעיה שלי שאחר זמן מסויים שהמחשב דולק ובעיקר במשחקים לשניה אין תצוגה במסך, המשחק ממשיך לעבוד ומיד שוב רואים הכל בצורה תקינה. הבהוב כזה יכול לקרות פעם בדקה או 10 פעמים בדקה ואחר כך לא לקרות כלל למשך זמן. יש לציין שהמשחק\WINDOWS הכל ממשיך לעבוד רגיל אני פשוט מאבד את התצוגה לשניה. לפחות לפי מה שראיתי המסך עצמו לא נכבה ונדלק אלא רק התצוגה נעלמת. כפי שאתם מבינים הייתי מאוד מעוניין לתקן בעיה זאת, יש למשהו רעיון ? בתודה מראש אריק.
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, החלפתי ספק כוח לא מזמן, ומאז הצורב די וי די לא עובד... הוא לא מופיע במחשב שלי, והוא בכלל לא מראה סימן חיים, כאילו הספק לא שולח לו חשמל. לפי דעתי החיבור שעשיתי לכוננים לא טוב, או שצריך לעדכן משהו.... תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
המחשב ניתקע ניכנס למסך כחול ואז עשה ריסט הנה המפרט של קבצי DUMP Microsoft ® Windows Debugger Version 6.8.0004.0 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini031008-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols Executable search path is: Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 2) MP (2 procs) Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 2600.xpsp_sp2_gdr.070227-2254 Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x8055c700 Debug session time: Mon Mar 10 07:04:41.…
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום! כשאני מדליק את המחשב הוא מגיע לי למסך הטעינה ומד הטעינה נראה מעוות ויוצא מהטווח כמו בתמונה: ואז אחרי הטעינה המחשב מבצע ריסט, מגיע שוב לטעינה ושוב ריסט וזה חוזר על עצמו, ולפעמים אחרי הטעינה המסך מתכבה וצריך לעשות שוב ריסט. אתמול הצלחתי אחרי מספר ריסטים, להפעיל את המחשב, אבל אחרי זה כיבתי אותו והבעיה חזרה, ומאז לא הצלחתי להפעיל את המחשב. ניסתי להיכנס למצב בטוח וראו שם גרוע (במצב בטוח העכבר המחשב שלי,והכל פועל). במצב בטוח: ניסתי לפרמט את המחשב אבל עדיין הבעייה נשארה. מה עושים??
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
היום הלכתי למעבדה לסדר את המחשב בעקבות הבעיה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=331107.0;topicseen הבעיה הייתה לפי מה שאמרו לי שכרטיסי זיכרון של OCZ צריך להגדיר להם קלוקינג בBIOS ממה שאני ראיתי פחות או יותר שהוא עשה זה שידרג את הBIOS (הוא הפעיל את המחשב ע"י חיבור זיכרון אחר שהיה לו שם) והגדיר שם דברים (ורק אחרי זה הוא החזיר את הOCZ) האם יש קשר בין ההחלפה של הזיכרונות? או שגם אני הייתי יכול להגדיר את הBIOS בלי להחליף? מישהו יכול להגיד מה בדיוק הוא הגדיר?, כי אני רוצה אם זה יקרה לי שוב, ולמה זה קרה? הBIOS הוא של AMI אני לא ממש יודע איזה גירסא נ"ב בניקיונות אני פירקתי את הזיכרון ולא איפסתי את הביוס ולא הוצאתי את הסוללה
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשבוע המחשב שלי החליט שאין לי יותר תצוגה על המסך השני שלי (להבהרה- יש לי מסך אחד 19 אינץ' המשמש אותי לעבודה שוטפת ומשחקים ועוד טלויזית LCD 32 אינץ' לצפייה בסרטים) מסך המחשב מחובר עם כבל DVI רגיל הטלויזיה עם מתאם מכבל VGA ל DVI) העסק הזה עבד יופי כשנה.. כשהייתי רוצה לצפות בסרט הייתי מעביר את התצוגה בדרייבר לצג השני , צופה בסרט ובסיום מחזיר למחסך הראשי.. לגיטימי לא ? אז זהו שכנראה המחשב חושב אחרת והחל מלפני כמה ימים האפשרות הזאת אבדה. כשאני מעביר את התצוגה למסך השני אני מקבל רק מסך שחור. (הסימן של NO SIGNAL מוחלף בסתם מסך שחור ולא רואים כלום.) הייתי בטוח בתחילה שזאת בעית דרייברים אז הסרתי והתקנתי שוב- לא עזר. ניסיתי דרייבר אחר - לא עוזר. מה שכן , כשמחליפים …
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום חברים, המחשב שלי עושה מדיי פעם ריסט עצמאי וזאת לאחר שהתקנתי את המערכת הפעלה מחדש וגם לאחר שביטלתי את האפשרות שיעשה ריסט אוטומטי. בדקתי את הזיכרון וזה לא הבעיה. מה יכול לגרום לבעיה זו? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
הכונן שלי לא קורא דיסקים בוינדוס סתם בקירזה בדוס הוא עובד בוינדוס הוא לא יש למשהוא פיתרון דגם lg dvd GSA-h42n
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי לוח של GIGABYTE מדגם 965P-S3 REV3.3. מדי פעם אחרי שהמחשב נכנס למצב שינה (כלומר אחרי שהצג נכבה אחרי השומר מסך וכד'...) הוא לא נדלק יותר אחרי כן כשמזיזים את העכבר, וכשמנסים להפעיל מחדש, הוא נותן את הצפצופים שלו של POWER ERROR ונתקע כמובן (אין תמונה ואין כלום). הפתרון היחיד שפותר אותו הוא ניתוק של חיבור החשמל הראשי מלוח האם וחיבור חזרה. ניתוק מהחשמל לא מספיק אפילו, ואז אחרי שאני מחבר חזרה וא עולה כאילו כלום לא קרה. מה יכול לגרום לזה כשהמערכת עובדת היא עובדת מצויין? זה לא קשור לחימום אני מאמין. יש לי ספק FSP 350W. האם הACPI SUSPEND TYPE הוא שאחראי לזה? התופעה מתרחשת ראנדומלית, לא מתרחשת שבוע ואז פעמיים באותו יום, ואז חודש לא ואז פעמיים בשבוע. לא חסר לי הספק זה בטוח. וזה…
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
בסוף השבוע המחשב שלי הפסיק לעבוד נראה לי שאחד החלקים נשרף דבר ראשון ניתקתי את כל חלקי המחשב כשאני מחבר את הספק רק ללוח האם , נורת החיווי (בקדמת המחשב) דולקת עם קצת הבהובים, המאוורר של המעבד עובד , ולא ניתן לכבות את החשמל דרך כפתור ההדלקה . אין גם שום פעולה של המחשב (העלאה של ה bios).
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים זה המפרט שלו: e6420 gigabyte ga 965p ds3 rev 3.3 kingston 2GB 667 geforce 8500GT WD 250GB 16MB sata 2 מארז של HEC cupmpucse וספק של HEC 450 וואט. הבעיה היא כזאתי אחרי הרכבת המחשב באתי להתקין ויסטה והיא פשוט ההתקנה עולה איטית ההתקנה ניתקעת מחלון לחלון גם התקנת אקספי איטית מאוד למחשב כזה חזק וחדש. בסוף הצלחתי להתקין ויסטה והעברת הקבצים מהצורב DVD שלי למחשב איטית וניתקעת ליפעמים המחשב לא זז משהו כזה חלק והביצועים שקיבלתי מויסטה היא תוצאה של 4.8 אני חושב שזה דיי חלש למחשב שלי הביוס מעודכן לגירסה האחרונה. לא יודע מה לעשות חשבתי שאולי הבעיה היא בהרדיסק אבל לא נירא לי כי הוא חדש. מישוה יודע אולי מה הבעיה אני לא יודע מה לעשות אולי ללכת להחליף תלוח לחב…
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
סורי הייתה לי בעיה לעלות הודעה אז עשיתי בדיקה ופתאום זה כן העלה... בכל אופן הבעיה שלי היא כזאת, האביט שלי [iC-7] הלך לעולמו והחלתי בחיפוש אחר לוח אם חדש כמובן SOCKET 478 עם צ'יפ של 875\865 ואכן מצאתי את הMSI NEO 865P שהוא אחלה של לוח, בסיסי ביותרק קצת באסה שיש לו רק שתי סלוטים לזכרונות אבל בסה"כ סבבה לגמריי [מה גם שבמחיר של 150 שקל אני חושב שזה הוגן] על הדרך אשמח לשמוע את חוות דעתכם על הבחירה שלי בלוח הנ"ל. בכל אופן הלוח מעולה הכל טס באמת פועל חלק הבעיה היחידה שאני חושב שיש לו פאק בסנסור של הPWM המוכר גם כAUX בתוכונת השונות. איך שאני מדליק את המחשב הוא מודד בהם 65C+ שזה ממש לא הגיוני... מה אתם חושבים להתעלם מהעניין כי הכל פועל סבבה..? פאק של הסנסור ? או שבאמת משהו שם נצלה…
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אפשר להפוך שיר בפורמט wma ל mp3 ?? (איזה תוכנה צריך)??
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, ברשותי המחשב הבא: Turion 64 ML-28 Abit NV-8 OCZ DDR400 3-3-3-8 1GB x 2 כל השאר לא חשוב לעניין (כתוב במפרט שלי בכל מקרה). עד היום היה ברשותי Sempron 2800 (ככתוב במפרט שלי). הבעיה היא שכאשר הזיכרון עובד ב 400mhz המחשב נתקע בעת שאני משחק במשחקים (גם כאשר המעבד ללא OC והכל בהגדרות default וגם כאשר הזיכרון מוגדר על 2t). לפעמים גם אחרי שניה שאני במשחק. כאשר אני מוריד את המהירות שלו ל 333mhz הכל עובד בסדר גמור. מאחר ואני לא רואה סיבה להוריד את מהירות הזיכרון כאשר החלקים שיש לי הם בסך הכל איכותיים (זיכרון של OCZ, אחד הלוחות הטובים ל 754) - אני מנסה למצוא את הבעיה. הבעיה- אני לא מצליח. -ניסיתי לחבר כל סטיק בנפרד- הבעיה נמשכה. -נסיתי להחליף מעבד כי חשבתי שהבעיה הי…
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-