עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום יש לי לוח אם GA-8I945GMF יש לי הארד דיסק sata אחד ועוד שני כונני cdrom מחוברים למחשב. רציתי להוסיף עוד הארד דיסק sata למחשב. אחרי שחיברתי והדלקתי את המחשב, הוינדוס עלה וזיהה את ההארד דיסקים והcdrom בתור חומרות חדשות והוא כותב שיש לו בעייה בהתקנה של הide controller. למרות ההודעה כונני הcdrom עובדים כרגיל. ניתקתי את ההארד דיסק הנוסף מהמחשב וההודעת בעיה נעלמה. תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  2. Started by A.Iniesta,

מחשב פיתאום לא נדלק, כשלוחצים על כפתור ההפעלה אז הלד של ההדלקה נדלק לשניה אבל אז מתכבה. מה אפשר לעשות במצב כזה?

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  3. יש לי לוח אם של EPOX 8KDA ותמיד הייתה לי תמיכה בUSB2 הייתי משתמש במצלמה שלי ועכשיו אחרי שפירמטתי פתאום המחשב נותן לי הודעה שהמצלמה משתמשת בUSB2 ולי יש 1.1 התקנתי את הדרייבר של הלוח אמ וSP2.. בדרייבר של הלוח אמ רשום את זה: http://www.donkey.co.il/Briefcase/Uploads/5608.winXP%20update.doc

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  4. Started by BloodFist,

אוקיי יש לי ספק hec 475vd-t המפרט של המחשב שלי הוא e6300 GIGABYTE GA-965P-S3 sapphire x1950 pro 2gb ram של G.SKILL הכל פועל המחשב עולה עד לחלק שההארדדיסק עולה... שם זה מוצא רק את אחד מההארדיסקים אני חושב אבל לא בטוח... השאלה שלי היא המעבד והלוח אם שלי חדשים במחשבים... זה אומר שאני צריך לפרמט את המחשב עכשיו?

• 14 תגובות
    • 710 צפיות
  5. Started by nimrods,

למה שאני רואה וידיו ב Windows Media Player הוא כול הזמן ניתקה (מקותע)?? תודה מראש! ???

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  6. יש לי מחשב חדש שרציתי להוסיף לו זיכרון מ2G ל 4 הוספתי את אותו סוג זיכרון, אבל אחרי ההוספה הוא עובד כמה שעות ונתקע או שעושה ריסטרט אני דיי בטוח שהבעיה היא הזיכרון החדש כי הוא עבד מעולה לפני וגם שמתי לב שבגלל שהזיכרונות עבים הם נוגעים אחד בשני, וכנראה מחממים אחד את השני. הזיכרונות הם DDR2 800 האם כדי להוריד ל 667 ? או האם יש למישהו פיתרון אחר מה לעשות ?

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  7. Started by MasterMan,

לפני כשובע יהיה הכל בסדר הרצתי משחקים עבדו טוב אחרי איזה יומיים אמרתי לעצמי "אני הולך לעבור לVISTA" וכך עשיתי התקנתי אותה לאחר מכן אחרי שסיימתי להתקין אותה ואת כל הDRIVERS של הלוח אם עברתי להתקין את ה-SP1 של VISTA אחר כך התקנתי את הכרטיס מסך ופה התחילה לי כל הבעיה כאן מתחילה אחרי שסיימתי להתקין את הDRIVER של הכרטיס מהאתר של NVIDIA התקנתי איזה משחק כשאני נכנס למשחק פתאום אני רואה כל מיני עיוותים כאלה ואחרים (ARTIFACTS) כאלה ניסיתי להתקין מחדש את כלומר למחוק דרך DRIVER CLEANER PRO ואז התקנתי מחדש לא עוזר עכשיו בדקתי את הטמפרטורה של הכרטיס והיא: מצב מנוחה 51 מעלות צלזיוס ובמצב מאמץ 61 מעלות דרך אגב המערכת היא WINDOWS VISTA ULTIMATE SP1 יש מצב שיש ספציפית עם המערכת הזאת בעיי…

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  8. Started by tomer5545,

שלום יש לי מחשב נייד בן 5 שנים אבל לא נעשה בו כמעט שימוש... ממש חדש. היה לי מסך כחול לפני שבוע והמחשב לא הצליח לעשות תיקון... לאחר מכן המחשב כבר לא מראה כלום במסך. רק האורות של טעינה, הדלקה, רעש מאווררים ומקלדת לכמה שניות. 1.פתחתי את המחשב ניתקתי את הסוללה ניסיתי לרוקן את הסוללה ולנסות להפעיל עם מטען. 2.הוצאתי את הכונן קשיח... את הwifi... לא נדלק.... זיכרון לא ניתן להוציא זה בא בלוח אם... עשיתי ריסטרט כל מה שאפשר ראיתי 20 סרטונים ביוטיוב.... וגם כמובן הכפתור היעודי לכניסה לביוס או לאיתחול הגדרות יצרן לא עושה כלום... מדליק אור מקלדת וזהו..... האם זה לוח אם הלך? או כרטיס מסך...? מ…

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  9. תיראו יש לי מעבד e8400 asus p5ql-e 2x2gb ocz wd 500gb aaks zotac 9800gtx+ nzxt tempest corsiar 550wtt יש לי צורב של LG היום הדלקתי את המחשב במיקרה סתם רציתי לחפש משהוא באחד הכוננים ופיתאום שמתי לב שכונן ה dvd נעלם אבל אחרי ריסטארט הוא חוזר אבל פעם ב שבוע-שבועיים הוא נעלם ושוב צריך לעשות ריסט. יש לציין שהוא לא נעלם ככה פיתאום זה פשוט קורה ליפעמים שאני מדליק את המחשב והמחשב לא מזהה אותו הוא לא מופיע מישהוא יודע מה הבעייה? יש לציין שיש לי את התוכנה deamontools יש קשר? אהה ועוד משהו מתי שהכונן נעלם אני ניכנס למנהל התקנים וביכלל לא כתוב כונני dvd הלשונית לא מופיע ביכלל זה ממש ניראה כאילו המחשב לא מזהה אותו מה זה הוא פעם מזהה ופעם לא הצורב חדש ניקנה ליפני שבוע מישהוא יודע מה ה…

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  10. Started by hdbaam,

אנשים, יש לי בעיה מפגרת אני שעה עובד עליה ולא מצליח... ??? בטח זה דבר כל כך דפוק שאני לא יבין איך לא עליתי עליו... בקיצור, הריבוע של הכיבוי בהתחל נעלם לי... אני לא יכול להתנתק... כלום זאת אומרת שאני יכול לעשות רק ריסט דרך הלחצן במארז או כיבוי דרך לחיצה ארוכה בלחצן במארז עזרה בבקשה.. אני מתחרפן פה נהיה לי כאב ראש לא נורמלי חח .... תודה מראש אנשים

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  11. שלום לכולם. אני לא אתחיל את הסיפור, מכיוון שהוא סיפור ארוך מאוד, לכן אקצר כמה שאוכל. אז לפני איזה 3 שבועות..עשיתי ריסט, סתם מתוך רצון לנקות את המחשב. המחשב עלה, ואז התחילו כל הצרות. על ההתחלה שהוא עלה ונכנסתי למשתמש שלי (אני משתמש ב-XP פרו) נפתחה הודעה ארור(שגיאה) שאמרה שהמחשב לא מוצא קובץ משו עם setup שנמצא בתוך Documents and Settings ובתוך המשתמש שלי SuperGohan ובתוך זה ובתוך זה.. וכנראה משו חשוב של ה-Startup, שהמחשב עולה. באותו זמן נתקע לי המחשב ולא עלה! כאילו..אני ראיתי רק דסקטופ, אבל לא יכולתי לעשות כלום. עשיתי Ctrl+Alt+Del והופתעתי לגלות כי אין אף משתמש מחובר.. איך זה הגיוני?! אני התחברתי למשתמש שלי, הכנסתי בהתחלה סיסמא וזה נכנס לשולחן עבודה שלי. אבל ב-…

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  12. הדלקתי את המחשב המחשב עלה לווינדוס הכל כגיל ואז בווינדוס והופיעה לי ההודאה הבאה.... http://img78.echo.cx/img78/5304/19bd.jpg ממה זה נובע? לא התקנתי שום דבר חדש על המחשב... המפרט בחתימה...

• 9 תגובות
    • 710 צפיות
  13. -כותרת- קניתי מארז חדש, חיברתי הכל, אני מחבר אותו לחשמל ופתאום הוא נדלק. נתקתי את הכפתור מהלוח אם, והוא עדיין נדלק. נתקתי את כל החיבורים חוץ מהחיבור של הספק כח ללוח אם, והוא נדלק! יש למישהו מושג למה?

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  14. Started by Godmoney,

קניתי לפני כמה חודשים זכרון RAM מחנות מחשבים ליד הבית והוא אמר לי שזה של Kingstone. לא יודע למה, אולי כי אני עובד איתם כבר שנים, אפילו לא טרחתי לבדוק אותם ופשוט שמתי אותם בתוך המחשב. היום בדיוק חשבתי על זה והסתכלתי בפנים. המדבקה על הזכרונות אומרת Take MS. האם זו חטיבה כלשהי של Kingstone (אני יכול לקוות לא?...) או שעבדו עלי?

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  15. Started by I T Z I King,

יש לי מחשב שמפעיל את עצמו מחדש כל כמה דקות באופן פתאומי, בלי לתת שגיאה (ביטלתי את אפשרות ההפעלה אוטומטית בעת שגיאה אך הבעיה עדיין נשארה). ניסיתי לבדוק ב DUMP תיעוד לבעיה אך ראיתי שהמחשב לא שמר DUMP כבר חצי שנה. כיצד לאפשר לו לשמור? תודה!

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  16. Started by mostwanted,

יש לי עכבר אופטי של לוג'יטק ורוב הזמן שאני משתמש בו הוא קופץ לי מפינה של המסך לפינה אחרת וזה ממש מעצבן עכשיו אני רוצה אם אפשר לתקן את זה או שאני צריך עכבר חדש?

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  17. Started by Denton,

שלום לכולם אז כך יש לי מחשב חדש (מפרט בצד) וכמאת בכל פעם שאני מתחיל לשחק יותר מ 10 -15 דקות התמונה מתחילה להיתעוות אד שהיא נעלמת ונהיה מסך שחור אז אני יוצא מהמשחק אם ALT TAB ואז חוזר אליו והבעיה נעלמת לזמן מסוים ואז חוזרת שוב. לפעמים זה חוזר כל כך הרבה שממש אי אפשר לשחק. זה קורה כמאת בכל המשחקים COD4 CRYSIS COH וכו' ב MASS EFFECT הבעיה מתחילה רק כשאני בחללית ורוצה לטוס לאנשהו אבל אני לא יכול כי לא מופיע לי המפה של הגלקסיה בהתחלה הייתי עם הדרייור 8.6 ואחרי זה החלפתי ל8.9 ועדיין הבעיה קיימת.

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  18. Started by Brono,

איך אני יכול לעשות עוד מחיצות/כוננים כאשר יש לי כונן 1? או איך לעשות ישר כמה כוננים בביוס בהתקנת הווינדוס במחשב חדש עם הרד דיסק חדש? זה אפשרי בכלל?

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  19. Started by Cahiml,

אני מנסה להפעיל את המשחק HERATS של WINDOWS 7 x64 ומתקבלת ההודעה: "Executable for Hearts Game has stopped working" מגיגול ברשת בצעתי את טריק הסרת סימון ואחר כך סימון מחדש של השרות Turn windows features on and off בלוח הבקרה תחת Programs and Features, אך ללא הועיל המשחק מתרסק (כמו כל משחק פנימי בתיקיית GAMES) מישהו יודע איך אפשר לתקן את הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  20. המחשב נתקע לאחר שעתיים של משחק, הסאונד נתקע כ-5 שניות ולאחר מכן המוזיקה נשמעת ברקע. לא ניתן לעשות דבר אלא reset למחשב. פירמטתי את המחשב ועדכנתי הכל לגרסה העדכנית. ניקיתי את המחשב ביסודיות, החלפתי ספק כח לספק לאותו ספק והמחשב עובד לטווח ארוך יותר. בכל מקרה הנה פרטי המחשב: Nividia 8800 GTS Microsoft Windows XP - הווינדוס חוקי Home Edition Version 2002 Service Pack 3 Intel® Core2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz GB of RAM Physical Address Extension חשוב לציין שהתוכנה לא העירה שמשהו חריג בטמפ' המחשב. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  21. Started by idoyi,

יש לי את המחשב בערך שנתיים וכשקיבלתי אותו הביוס לא היה מעודכן והטמפרטורה שהוא הראה הייתה גבוהה מאוד עידכנתי את הביוס הבעיה הסתדרה.... נשרף לי ההארדיסק לפני שבוע שמתי הארדיסק חדש ווינדוס חדש והבעיה חזרה המד טמפ מראה טמפ של 65 במצב מנוחה...ניסיתי לעדכן את הביוס שוב והוא מעוכן לאחרון מה עושים????

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  22. Started by X_Dror,

לצערי יש לי יותר מדי תקלות עם מחשבים בזמן האחרון, ועכשיו המחשב שלי ממש הצטרף לחגיגה. דבר ראשון יש לי בעיה במסך(שאני לא מצפה שתפתרו לי) שבכל פעם שמשנים רזולוציה, מחליפים בין DVI-VGA, מכבים-מדליקים המסך מתחרפן (יש המון פסים כאלה), אח"כ הוא כותב שהרזולוציה לא תקנית. בשביל לתקן את זה צריך לנתק את המחשב מהחשמל לחכות 15-30 דקות ולהדליק אותו מחדש. הבעיה השניה שהתחילה בימים האחרונים היה שיש לי מסכים כחולים ראנדומלים כשקורים כשאני עושה כל מני דברים ואפילו כשהמחשב במנוחה. לרוב אני לא מצליח לראות את המסך הכחול אפילו בגלל הבעיה עם המסך אבל כשאני רואה כתוב בד"כ שהבעיה נגרמה בגלל nvata.sys. בנוסף, כמעט בכל פעם ה- Minidumps יוצאים פגומים ו- Windbg אומר שהם Corrupted. אבל כשהם יוצאים בסד…

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  23. יש לי איזה 8 התקנים של USB ושאני מנסה לחבר יותר מאיזה 6-7 זה פשוט לא עובד. קניתי מפצל כזה , וגם זה לא עוזר... מה הקטע? יש לי WINXP SP2 עם עידכונים... זה רק אצלי?

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  24. Started by פבליק,

המחשב שלי נשבר לפני שבועיים במסגרת האחריות הוחלפו הלחקים הפנימיים אני רוצה לדעת כי לו שמו לי חלקים פחות טובים בכול מקרה על האחריות רשום מעבד AMD ATHLON XP + COOLER לוח אם GIGABYTE GA 7S748L עכשיו כשאני לוחץעל המאפינים (לחצן שמאלי על המחשב שלי) אני מקבל כי המעבד הוא AND ALTHON TM מהירות מאה ועשר גיגה הרץ!? האם זה מה שאמור להיות?? איפה אני יכול לבדוק את הכרטיס מסף ואת הלוח אם??

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  25. עריכה: עכשיו הכל עובד :-) שתהיה אחלה שבת

• 0 תגובות
    • 710 צפיות

דיונים חדשים בפורומים