תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח SG-71 של Abit עם צ'יפסט SIS 651 ככל הידוע לי הלוח מסוגל לעבוד עם עד 2GB של זיכרון DDR בתדר 333MHz (סה"כ שני סלוטים לזכרון) יש לי כבר סטיק בודד של 512MB 400MHz עם צ'יפים של Elixir ולאחרונה קניתי עוד סטיק זכרון 512MB 400MHz של G.Skill הלוח מסרב לעבוד עם שניהם יחד! או עם ה Elixir או עם ה G.Skill לא ביחד! בהתחלה כשחיברתי את שניהם המחשב ניתקע באמצע ה BOOT ב Detecting IDE Devices אחרי שביטלתי את הOC שלי הוא עבר את הקטע הזה אבל אז אמר שקובץ מסויים במערכת ההפעלה קרס ויש לעשות לווינדוס Repair דרך הדיסק, אבל כשאני מנסה לעשות Repair המחשב שוב נתקע באמצע המסך הכחול של התיקון... כשרק אחד מהסטיקים מחובר המחשב עובד כרגיל שאר המפרט מימין מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
המחשב שלי בן 6 שנים ומעלה. אני שומר עליו טוב וסה"כ הוא עבד ממש אחלה. שלפני כמה חודשים הוא קפא והתחיל לעשות בעיות. עשיתי בדיקות עומס וכו' ולא היו בעיות אז בחרתי לעדכן את כל הקשוחה של החומרה, לפרמט ולהתקין הכל מחדש בגרסא מעודכנת. אתמול הוא חזר לקפוא לי אחרי חודשיים שהוא עבד חלק בלי בעיות. התקנתי EVEREST Ultimate Edition על מנת לנטר ולראות מה הבעיה. יש לכם רעיון במה כדאי להתמקד? מעבד? ספק כוח? לוח אם? כונן קשיח? זיכרונות?
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
היי, אני לא יודע בדיוק מה הבעייה, אבל אחת לכמה זמן (יום, יומיים) המחשב שלי עושה ריסט (מחשב חדש לגמרי). אפשר לראות את הקבצי DMP שלי כאן: http://www.techspot.com/vb/showthread.php?p=384922#post384922 המון תודה על העזרה... עמרי
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
-
המחשב של בן דוד שלי.. הוא החליט שעם כל הבלאגן שהיה במחשב, המסכים הכחולים שהחלו להופיע בעליית המחשב הם ה"קש ששבר את גב הגמל" והגיע הזמן לפרמט. גם לאחר הפרמוט, המסכים הכחולים לא פסקו מלהופיע בהפעלת המחשב. גם אם עלה המחשב בלי מסך כחול בעליה, לא יקח הרבה זמן עד שהוא יופיע... ניסינו כל מיני דברים אבל לא הגענו לבעיה. אספתי כאן מספר שגיאות שהופיעו במסכים הכחולים: 0X00000024 0X0000000A 0X0000008E 0X0000007E אודה למי שיעזור/ינסה לעזור בנושא...
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
לפני פרמוט קל,רציתי אולי לנסות לפתור את הבעיה. לאחרונה המחשב התחיל לעלות מאוד איטי בזמן האחרון,ולוקח לו לפחות 5 דקות עד שהכל עולה ואפשר לעבוד על המחשב חלק. ניסיתי למחוק ספייורים התקנתי אנטי וירוס חדש - מחקתי את הכל והיה דיי הרבה,אבל עדיין הוא עולה איטי. בנוסף לזה,כל פעם שהווינדוס עולה מופיעה שגיאה על כל קובץ שרץ בווינדוס,בכל שגיאה הוא אומר "XXXXX אינם תמונה חוקית של הWindows",וזה על כל תוכנה שאני פותח. מה שגם כן,ביטלתי את רוב האפשרויות באתחול של הMsconfig של רוב התוכנות,שהמחשב יעלה יותר מהיר,זה עזר אבל הייתי יכול לרוץ מהר גם עם התוכנות האלה. הצעות?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
אממ הבעיה שלי שנעלם לי מקום בכונן C נעלמו לי איזה 4 גיגה ובכוננים האחרים גם נעלמו לי כמויות זכרוןואין לי מושג ממה זה נובע למישהו יש רעיון???
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
מחשב פיתאום לא נדלק, כשלוחצים על כפתור ההפעלה אז הלד של ההדלקה נדלק לשניה אבל אז מתכבה. מה אפשר לעשות במצב כזה?
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
זה התחיל מזה שהוא עשה רעש של נדלק נכבה כל הזמן. פתחתי אותו וניקיתי, הבעיה נפטרה. היית לי הרגשה שהמחשב זז לעט, נטען לעט בצורה מטורפת. הרצתי בדיקה על ההרדיסק שבו מותק הווינדוס(ההרדיסק בן 5 שנים+), והוא נתן לי תוצאה עגומה של 2MB ואפילו יותר נמוך. קניתי לא מזמן הרדיסק חדש של WD 640G, עשיתי מחיצה של 50 גיגה לוידוס התקנתי. המחשב עובד מהר מאד אבל יש בעיות מוזרות: המחשב נתקה על הLOGO של הלוח אם, שאני לוחץ על DEL וניכנס לBOOT ההרדיסק החדש בכלל לא מופיע... אני עושה ריסט ואז הוא מופיע. הרצתי אליו סריקה פעמים עם HD TUNE וכל פעם התוצאה היית שונה. סריקה ראשונה: שנייה: שלישית(בלי שום תוכנה ברקע) לפני חודשים
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי מחשב די חדש שמהרגע הראשון עושה בעיות.. הכונן הראשי - SATA2 של HITACHI (Hitachi HD2721616PLA380) ואליו חיברתי כונן מהמחשב היותר ישן גם הוא SATA 2 של WDC (WD3200KS) ההתקנה נעשתה אוטומטית בווינדוס והוא הוסיף אותו (WDC) ככונן D במצב דינמי, תמונה: http://img20.imageshack.us/img20/3075/compmat9.png הבעיה היא שלאחר כמה פעולות בכונן הWD הוא הופך לאופליין או לא מוכן.. לדוגמא פעולה אחת היא extract לקובץ rar של 8 ג'יגה שאיפשהו באמצע אני מקבל הודעה שגיאה: http://img20.imageshack.us/img20/2860/craprn1.png ואז אין את הכונן במחשב שלי והוא מופיע כאופליין ב computer managment במחשב הישן הכונן עבד בצורה חלקה ללא שום תקלות מה גם שהוא די חדש (חצי שנה אצלי בסה"כ) ולאחר עשרות בדיקו…
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של EPOX 8KDA ותמיד הייתה לי תמיכה בUSB2 הייתי משתמש במצלמה שלי ועכשיו אחרי שפירמטתי פתאום המחשב נותן לי הודעה שהמצלמה משתמשת בUSB2 ולי יש 1.1 התקנתי את הדרייבר של הלוח אמ וSP2.. בדרייבר של הלוח אמ רשום את זה: http://www.donkey.co.il/Briefcase/Uploads/5608.winXP%20update.doc
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
אהלן תמיד כשאני משחק CS:S אז המשחק נתקע ואז הוא יוצא כזה ומראה את ההודעה הבאה : מה לעשות? המחשב שלי מספיק טוב בשביל המשחק..יש לי 512 RAM ועשיתי איחוי לא מזמן וכול דבר שמנקה את המחשב ולא עזר תעזרו בבקשה!
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם לוח MSI P865 פנטיום 4 לאחר החלפת תושבת לגוף הקרור(התושבת נשברה) המחשב נדלק אך לא מופיעה תמונה ואין צפצופים. אפוס ביום לא עוזר. בדקתי כרטיס מסך זכרונות מעבד וספק בלוח אחר והכל תקין. יש רעיון במה פגעתי?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שלום, חברים. יש לי בעיה במחשב זה כמה ימים: לאחר זמן מה שהמחשב דולק, נורת הדיסק הקשיח האדומה דולקת קבוע כל הזמן. לא מורגשת האטה כתוצאה מזה, ואחרי ריסטרט המצב מסתדר עד לעוד זמן מה. החלפתי דיסק קשיח, ולא עזר! מה שעוד עשיתי זה החלפתי לאימג' שכולל רק דרייברים ללא תוכנות, והתופעה ממשיכה גם שם! התופעה לא מופיעה רק במצב בטוח. מה דעתכם? איך אפשר לבדוק מה גורם לבעיה? במנהל המשימות אין משהו חריג כשהנורה נדלקת. מערכת ההפעלה Windows XP Pro.
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
הסיפור קצת מסובך ואני אתן את כל הפרטים, גם אם הם לא רלוונטיים. יש לי מחשב עם Win XP SP2 שעליו שני כרטיסי רשת (on board & PCI). במשך זמן רב הוא היה מחובר ל-ADSL והגלישה הייתה ללא שום בעיה (כרטיס PCI) נוצל לרשת ביתית. לפני זמן מה הופיעו בעיות של אתחולים פתאומיים ותקיעת המחשב. גיליתי שהתפוצצו שני קבלים על לוח האם (ג'יגבייט, לא זוכר את הדגם). לקחתי אותו לטכנאי אמין שעשה את ההלחמות הדרושות בתקווה לתקן בלי להחליף את הלוח. אחרי שהמחשב חזר מתיקון, הוא היה מחובר במשך כמה ימים נוספים ל-ADSL. לפני יומיים התחברתי לאינטרנט בכבלים ומאז התחילו בעיות. מעבר לזה ששני כרטיסי הרשת לא מקבלים IP - limited or no connectivty, המחשב גם נתקע לחלוטין מדי פעם (נדמה לי שבכמה מהמקרים הדבר היה …
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
פעם ראשונה שאני נתקל בדבר כזה. למורות שמחשב מכובה לגמרי המאווררים ממשיכים להסתובב וגם הכונן וההריסקים פועלים והמחשב נראה כאילו הוא דלוק! בנוסף עם אני מנתק את הספק מהחשמל ומחזיר, המאווררים ושאר הדברים נדלקים אוטמטית אבל המחשב נשאר מכובה עד ללחיצה על כפתור ההפעלה. כנראה שיש פה איזה תקלה עם המנגנון שמכבה את הספק. מה אתם חושבים זה הספק או הלוח אם? תקלת חומרה או שאפשר לסדר? אינפוט אחר? אין מצב שזה המודם או כרטיס הרשת שעושים WOL או משהו דומה נכון? בינתיים עשיתי קצת ניקוי אבק וניתקתי וחיברתי בחזרה כבלים. ריאלי ווירד... כשיהיה לי הזדמנות אני יחליף את הספק קרוב לוודאי שבו טמונה הבעיה ויעדכן. נ.ב ספק: TT TR2 500W לוח אם: gam750slids4
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
המחשב עבר פירמוט והתקנה מחדש לאחר החלפת לוח אם, מאז כל פעם שאני מכניס דיסק ריק לצריבה אני מקבל את ההודעה הנ"ל (מצ"ב תמונה) וכאשר אני מנסה לצרוב מהמדיה פלייר (שעד לפני הפירמוט עבד מעולה) אני מקבל הודעה כאילו הוא לא מזהה את הכונן של הצורב (מצ"ב תמונה 2) מה עושים ??? (מערכת הפעלה vista hp) תודה לעונים אמיר [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
מאז שעברתי לWindows 10 מWindows 8.1 המשחק Counter Strike Global Offensive במחשב של אחי קורס לאחר כמה דקות ולאחר מכן מציג מסך אפור בלי אפשרות להיכנס למנהל משימות ושום דבר אחר והנורה של הדיסק קשיח גם היא לא מראה סימנים שהמחשב פועל המחשב נקנה לפני שנה והיה כבר בתיקון אצל וולקום מחשבים והם אמרו שהם לא מצאו דבר וששאלתי אותם אם אני יכול להראות להם את הבעיה הם אמרו שהרשת שלהם סגורה ואין מצב שהרשת שלהם סגורה כי ראיתי את אחד הטכנאים שלהם מוריד דרייבר מעודכן של נווידיה בWindows 8.1 הבעיה לא קרתה והמשחק עבד ברצף באופן תקין ניסיתי לפרמט וגם התקנתי את כל הדרייברים הדרושים ל10 ולא עזר דבר במחשב שלי למשל המשחק לא קורס וגם המחשב הזה נרכש באותה חנות ואני משתמש גם בווינדוס 1…
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
Hello, Here is a SPEEDFAN RESULT When I Use ADOBE PREMIERE PRO Is to too hot? what is that AUX? Please respon in Hebrew - I just have trouble with the keyboard [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא אתחיל את הסיפור, מכיוון שהוא סיפור ארוך מאוד, לכן אקצר כמה שאוכל. אז לפני איזה 3 שבועות..עשיתי ריסט, סתם מתוך רצון לנקות את המחשב. המחשב עלה, ואז התחילו כל הצרות. על ההתחלה שהוא עלה ונכנסתי למשתמש שלי (אני משתמש ב-XP פרו) נפתחה הודעה ארור(שגיאה) שאמרה שהמחשב לא מוצא קובץ משו עם setup שנמצא בתוך Documents and Settings ובתוך המשתמש שלי SuperGohan ובתוך זה ובתוך זה.. וכנראה משו חשוב של ה-Startup, שהמחשב עולה. באותו זמן נתקע לי המחשב ולא עלה! כאילו..אני ראיתי רק דסקטופ, אבל לא יכולתי לעשות כלום. עשיתי Ctrl+Alt+Del והופתעתי לגלות כי אין אף משתמש מחובר.. איך זה הגיוני?! אני התחברתי למשתמש שלי, הכנסתי בהתחלה סיסמא וזה נכנס לשולחן עבודה שלי. אבל ב-…
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
הדלקתי את המחשב המחשב עלה לווינדוס הכל כגיל ואז בווינדוס והופיעה לי ההודאה הבאה.... http://img78.echo.cx/img78/5304/19bd.jpg ממה זה נובע? לא התקנתי שום דבר חדש על המחשב... המפרט בחתימה...
-
- 9 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-כותרת- קניתי מארז חדש, חיברתי הכל, אני מחבר אותו לחשמל ופתאום הוא נדלק. נתקתי את הכפתור מהלוח אם, והוא עדיין נדלק. נתקתי את כל החיבורים חוץ מהחיבור של הספק כח ללוח אם, והוא נדלק! יש למישהו מושג למה?
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום ניהיה לי בעיה מוזרה במחשב שנניח אחרי שלוש שעות בלי שימוש או משהו כזה הקול לא עובד. הפיתרון הוא להוציא מאחור את החיבור של הקול ולהחזיר ואז קופצת הודעה ב-Realtek שהתבצע חיבור אני לוחץ אישור ויש קול זה לא מהווינדוס כי בדיוק ביצעתי פירמוט עם דרייברים עדכניים עכשיו הבעיה השניה זה שיש לי 4GB RAM ומראה לי שרק 3.25 ניתנים לשימוש במערכת הפעלה מבוססת 64X תמונה: עזרה??? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום ! קניתי לוח חדש של ג'גבייט GA-X79-UD3 מהסידרה החדשה למעבדי האקסטרים בלוח יש ארבע חריצי זכרון וקניתי גם 4 יחידות של 4GB כל אחד. אבל כשניסיתי להרכיב אותם המחשב סירב לעלות ורק כשהשאתי שניים הוא עלה גם לאחר שהחלפתי בין היחידות הוא עלה אבל שוב רק עם שניים כשאני מרכיב את כל הארבע הוא משמיע ציפצופים כמו של זכרון מתוקל. אשמח אם למישהו כאן יש פתרון לתקלה הזו.
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום הכונן קשיח שלי נדפק. חיברתי אותו למחשב השני שלי, וממנו אני מנסה לפרמט אותו ללא הצלחה. איך מפרמטים כונן קשיח שה file system שלו הוא מסוג raw? תודה אסף
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-