עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by nizzan7,

שלום לכולם, היום ניקיתי את המחשב וכשהרכבתי אותו והדלקתי אותו הכל נראה בסדר גמור, עד שהגעתי לבחירת המשתמשים שבWINDOWS,אז פתאום המסך עובר למצב מנוחה ולא "מוכן" לקום ממנו. כלומר המסך עובד רק עד שעולה הWINDOWS ואז הוא מת. מה עושים? תודה רבה, ניצן

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  2. החץ של העכבר קופץ לי לפעמים ואני לא מצליח לשלוט עליו !!! HELP??!! העכבר הוא עכבר אופטי של Genius מתחבר דרך חיבור רגיל לא USB ! --------------------------------------------------------------------------------- amd athlon 64bit 3000+ 1.81Ghz Asus A8N-SLI Deluxe--nForce 4 Sli KingSton-DDR400-1gb Dual Channel SATA-500GB G-Force EN6200GE/TD PCI-E CPU TEMP---->20c M\B TEMP 19c

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  3. אנשים יש לי בעיה כל מסך שאני מחבר למחשב שלי לא רוצה להידלק . אפילו ששמתי כרטיס מסך אחר הבעיה חוזרת על עצמה. ובפעמים שהוא עושה לי טובה ונדלק הוא תמיד נתקע לי במסך השחור של התחלת המחשב פליז תציעו פתרונות דחוף!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  4. ברגע שאני מפעיל משחק מחשב .. עם הגדרות ממש חלשות .. המחשב ניקפא ומה שניתן לעשות זה רק ריסט .. מה גורם הבעייה ואיך ניתן לפתור אותה?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  5. Started by shlooki,

שלום רב: יש לי סוני vaio שעליו רצה וינדוס7. אני לא מצליח להתחבר לרשת אלחוטית. כשאני פותח את מנהל ההתקנים ההערה על הרשת (Artheros AR9287) גירסא: 9.0.025 הכי חדשה שיש, הוא נותן לי שגיאה: "The device can not start". גם בדרייבר המקורי הייתה אותה בעיה. תודה שלוקי

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  6. Started by rbu99fm,

שלום, המחשב פתאום קופא, שום כפתור לא מגיב. מה עושים? קורה בתדירות של פעם ביום... כל המאווררים תקינים...

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  7. שלום. התקנת מחשב חדש שנעשתה לאחרונה. המחשב עובד כראוי. אבל פעמיים כבר קיבלתי קפאון טוטאלי. רק Reset החזיר את המחשב לפעולה. לאחר ה Reset האחרון, ולפני שנטען Windows, המערכת ביצעה בדיקה של מערכת הקבצים [?]. האם יכול להיות שיש קשר לדברים? נראה שהבדיקה תיקנה את מה שהייתה הבעיה. אבל אולי לא? האם אולי יש תוכנה לבדיקת בריאות ותקינות חומרת המערכת? בדיקת הדיסק, כרטיס המסך? כל הדרייברים עדכניים ופעילים כראוי [אני חושב] תודה מראש

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  8. המחשב שלי קופא - לפעמים בboot עצמו,לפעמים לאחר שכל המערכת עובדת. לפעמים כמה לאחר כמה דקות פעולה ולפעמים יותר. לא רק זה, אלא שיש לי שני כרטיסי רשת בלוח אם והציון של אחד מהם בוינדוס נעלם. בדקתי עם מקאפי ואין וירוסים. לפי everst אין בעיה של טמפרטורה, מה גם שניקיתי את המחשב לפני זמן לא רב. למישהו יש השערה?

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  9. Started by d pro,

אתמול קיבלתי את המחשב החדש שלי GA-965P-DQ6 מארז Soprano VB1000SNS ספק Thermaltake 470W PFC יש בעיה עם החיבור של ה24 שרק כשהוא קצת בחוץ המחשב נדלק (ישר בלי הכפתור ) גם כשאני מחבר רק את 20 זה ככה זה עובד ככה שצד אחד בפנים ובאמצע יותר בחוץ איפה שהחץ בחוץ פינים 1 2 3 4 13 15 16 17 בפנים בערך ו11 12 23 24 גם http://files.tmp.co.il/2_t0l21197t.JPG והמסך ביינתים לא נדלק

• 10 תגובות
    • 703 צפיות
  10. שלום לכם. יש לי כרטיס של ג'יגהבייט 8500gt ואני רוצה לחבר את הטלויזיה לכרטיס מסך איזה כבל אני צריך לקנות בטלויזיה יש לי בננות צהוב ולבן ובכרטיס אני לא יודע איזה חיבור זה צירפתי תמונה של הכרטיס. תודה רבה על עזתכם. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 703 צפיות
  11. Started by roei_yac,

שלום לכולם, כשאני מדליק את המחשב שלי, הוא מציג את המסך של המעבד, ואחר-כך הוא מציג לי מסך שיש בעיה (מסך שחור) עם אפשרויות לבחור Windows Normaly או לבחור ב-Safe Mode ועוד כמה אפשרויות שקשורות ל-(Safe Mode (With Networking, With Command כשאני נכנס ל-Windows Normaly, הוא טוען את המסך עם הסמל של ה-Windows (יש לי XP). אחר-כך הוא מראה מסך שחור, ואז אני רואה באורות שבמארז המחשב (הירוקה והאדומה) שיש את הירוקה כל הזמן והאדומה קצת מהבהבת ואז היא ניכבת. ככה המחשב נתקע והוא לא זז לי יותר. אם אני עושה ריסט הוא עושה את אותו הדבר. (מציג את המסך של המעבד, מציג את המסך השחור עם האפשרויות ואז נתקע). אם אני נכנס דרך Safe Mode הוא לא נתקע אבל הוא לא נותן לי להשתמש באינטרנט ואי אפשר לעבוד נוח …

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  12. Started by gif,

שלום. המחשב שלי זז לאט משהו פחד 1.כשאני מזיז חלונות אז זה זז בקירטוע כזה 2.לוקח הרבה זמן לתוכניות לעלות ועשיתי סריקה של אנטי וירוס ומחקתי קבצי temp ועוגיות וקבצי PREFETCH ועדיין המחשב זז לאט מה לעשות? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 703 צפיות
  13. Started by megaPipe,

הרצתי תבנצ' של הAquamark 03 קיבלתי תוצאה של 33k עכשיו זה היה ניראה לי מוזר וקראתי לחבר שיבדוק מה הולך המערת שלי AMD 2500xp 6600gt agp 128m 512 400mhz ddr gigbyte nforce 2 k7 triton עכשיו הואצ בא בדק באיזו תוכנה cpuz וראה שהמעבד רץ על 1100 מגהרץ הוא אמר שזה לא הגיוני ולא הצליח לפתור תבעיה =[ מישו יכול לעזור דחוףף... תודה =]

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  14. Started by LinKinG,

אממ הבעיה שלי שנעלם לי מקום בכונן C נעלמו לי איזה 4 גיגה ובכוננים האחרים גם נעלמו לי כמויות זכרוןואין לי מושג ממה זה נובע למישהו יש רעיון???

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  15. Started by shloosh,

נניח אני שומע מוזיקה לא משנה אם זה בווינאמפ או במשחק , ושאני לוחץ על המקלדת יש לי תקיעות כאלה ו"הבהובים" בסאונד. כאילו קטיעות כאלה. זה ממש מעצבןןןןןן אני לא יכול לשמוע מוזיקה ולהקליד במחשב וזה מעצבן לשחק במשחק כי אז יש תקיעות קטנות מעצבנות במשחקים... מה לעשות!??? לוח אם epox8rda+ והרגע התקנתי דרייברים והכל חדש ועדיין בעיה. הביוס מעודכן גם כן

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  16. Started by Gliding,

היי, אני לא יודע מתי התחילה הבעיה...אבל הכונן שלי הפסיק לזהות דיסקים של דיוידי. הוא צורב רגי ל וקורא דיסקים רגיל...אבל כשזה מגיע ללקרוא צרובי דיוידי הוא לא מצליח. בצריבה עצמה של הדיוידי עם נרו הוא לא עושה בעיה. עדכנתי מהאתר של NEC את ה FIRMWARE לגרסא 1.06...ניסיתי לנתק ולחבר...כלום לא עוזר אגב...אם זה משנה, בביוס הוא מופיע כ PIO4

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  17. שלום חברים הנושא הנ"ל קצת מעצבן אשמח לשמוע את דעתכם שמתי לב כי המעבר מוריד את המהירות שלו כאשר הוא לא נמצא בפעולת מאמץ רצינית דהיינו מוריד את הבאס מ X7 ל X6 כלומר 1600MHZ במקום 1866MHZ בדקתי זאת בתוכנת CPU-Z האם זה נורמלי ? האם ניתן לבטל את התכונה הזו ? דרך אגב הלוח שלי עןעשנטאק 965-DQ6 זכרון KINGSTON VALUE 667MHZ 2GB תודה

• 8 תגובות
    • 703 צפיות
  18. יש לי לוח אם של EPOX 8KDA ותמיד הייתה לי תמיכה בUSB2 הייתי משתמש במצלמה שלי ועכשיו אחרי שפירמטתי פתאום המחשב נותן לי הודעה שהמצלמה משתמשת בUSB2 ולי יש 1.1 התקנתי את הדרייבר של הלוח אמ וSP2.. בדרייבר של הלוח אמ רשום את זה: http://www.donkey.co.il/Briefcase/Uploads/5608.winXP%20update.doc

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  19. Started by dotans,

יש לי מארז HEC case 6A19 והוספתי דיסק קשיח של סמסונג F3 1GB 32MB 7200RPM חוץ ממנו יש לי עוד דיסק קשיח WD 320GB AAKS 7200RPM מהדיסק של סמסונג יש המהום עולה ויורד. כשאני שם עליו יד אני מרגיש את הסיבובים שלו שתואמים לרעש. ההמהום/ויברציות האלו מפריעים לי מאד. יש דרך להשתיק אותם?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  20. Started by No-One,

שלום חברים, אני מנסה לחבר נייד של דל באמצעות כבל hdmi למסך asus rog. הרזולוציה המקסימלית של הנייד היא 1080p, של המסך היא 2560p. המסך מקבל מהמחשב רק 1080p, שזה נראה מפוקסל ומציק אבל הבעיה העיקרית היא שהתמונה מתקבלת רק על חלק מהמסך כמצורף בתמונה: לנייד יש geforce mx230, אמנם הוא מציג דרך הhdmi ע"י הליבה הגראפית של אינטל. איך ניתן למתוח את התצוגה על כל המסך? והאם ניתן לגרום למסך להציג ברזולוציה המקסימאלית שלו? אודה לכם על העצות.

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  21. Started by ophir555,

ספק אנרמקס חדש 485 וואט לספק שני מאוורים משום מה אף אחד מהם לא עובד. האם בגלל שאיין עליו עומס?

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  22. יש לי כונן DVD NEC ND 3540A אים אני לא טועה... אז אני איזה 50 דיסקים אף אחד מהם לא עובד רק אחד עובד וזהו כל השאר לא עובדים ואים אני מכניס דיסק שהוא לא DVD אז זה עובד לא יודע מה לעשות תעזרו בבקשה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  23. טוב במחשב הדפוק בזמן האחרון התחילה בעיה שהאו לפעמים פשוט היה נכבה, לא ממש נכבה עם הנורות של המארז, אבל היה כמו צליל של כיבוי, וכלום לר היה מופיע על המסך (ממש כתוב no signal) ואז מה שצריך לעשות זה לא סתם RESET דרך המארז(כי אז אחרי הלחיצה זה סם היה נתקע כזה..) אלא לכבות, לחכות כמה דקות ואז להדליק עוד פעם והכל היה רץ.. עכשיו המחשב גם בקושי נדלק, יענ,ו מפעילים אתו, יש צליל מהמארז שמשהו רץ, ויש תצפצופים האלה שתמיד יש בהפעלת מחשב, אבל כלום לא עולה על המסך, אבל גם זה לא שבאים הצלילי הפעלה האלה של הווינדוז, אלא ממש כלום.. זה לא שהמסך דפוק ואז אנלא רואה כלום, אלא המחשב לא משדר כלום למסך.. בקיצור ממש מחר מגיע המחשב החדש, גם אם המחשב(הנוכחי) לא היה מגיע למצב כזה היינו מחליפים פשוט ל…

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  24. שלום לכולם.. לאחרונה שאני משחק.. (אחרי הרבה זמן שלא שיחקתי) המחשב שלי עושה ריסטים אחרי זמן משחק מסוים.. שעה לפעמים יותר לפעמים פחות... הבעיה הזאת לא היתה לי אף פעם. ביטלתי את כל האוברקלוקים שהיו לי במערכת ועדיין הוא בשלו.. מה יכולה להיות הבעיה ?

• 8 תגובות
    • 703 צפיות
  25. Started by rock-night,

שלום יש לי win xp וכבר מהתקנתו כשהוא עלה הוא נתקע עם מסך כחול מה לעשות ? מה גורם לזה? תודה מראש :-[ ??? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים