תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לפני כשבוע המחשב שלי החליט שאין לי יותר תצוגה על המסך השני שלי (להבהרה- יש לי מסך אחד 19 אינץ' המשמש אותי לעבודה שוטפת ומשחקים ועוד טלויזית LCD 32 אינץ' לצפייה בסרטים) מסך המחשב מחובר עם כבל DVI רגיל הטלויזיה עם מתאם מכבל VGA ל DVI) העסק הזה עבד יופי כשנה.. כשהייתי רוצה לצפות בסרט הייתי מעביר את התצוגה בדרייבר לצג השני , צופה בסרט ובסיום מחזיר למחסך הראשי.. לגיטימי לא ? אז זהו שכנראה המחשב חושב אחרת והחל מלפני כמה ימים האפשרות הזאת אבדה. כשאני מעביר את התצוגה למסך השני אני מקבל רק מסך שחור. (הסימן של NO SIGNAL מוחלף בסתם מסך שחור ולא רואים כלום.) הייתי בטוח בתחילה שזאת בעית דרייברים אז הסרתי והתקנתי שוב- לא עזר. ניסיתי דרייבר אחר - לא עוזר. מה שכן , כשמחליפים …
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שמעו יש לי נייד חדש של דלל מסוג D 500 עכשיו במפרט שלו רשום שיש לי VIDEO OUT (כאלו S VHS נראה לי) סבבה עד עכשיו חשבתי שיש לי כי יש לי חור שמזה דומה לו.. הוא נראה ככה (מצאתי תתמונה בגוגול אבל ככה זה נראה ) ואצלי בכל שאר המכשירים ה S VHS נראה אחרת כמו בזה (כאלו רק השני מימין ) שימו לב שאצלי נוספו שלוש חורים!!! והכבלים שהיו לי של הדיוידי והמחשב שאני מחבר לטלוזייה לא טובים לי פה.. זה נכנס (דחפתי קצת חזק לפני ששמתי לב שזה חור שונה.. אבל הטלויזיה לא קולטת... כאלו לא הצלחתי לחבר ... זה לא טוב ככה אני צריך איזה כבל אחר... יש משהו כזה?
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מופיע לי סימן שאלה על התקן ששמו sm bus contoller יש לי windows xp באנגלית עשיתי חיפוש דריבר במחשב לא מצאתי שום דבר כמו כן עשיתי חיפוש על הדיסקים של ההתקנה(שקבלתי עם המחשב) ולא מצאתי שום דבר מי שיכול להביא לי קישור להורדה (לא לאתר שיש בו את הדריבר אני יסתבך למצוא אותו) אודה לו מאוד מצפה לתגובות תודה מראש למשיבים
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
כשקודק מסוים אצלי מנסה לרדת אוטומטי מהווינדווס מדיה פלייר אני מקבל את ההודעת שגיאה הזאת (תמונה שלמעלה) מה היא אומרת? ולאחר מכן מגיעה לי ההודעה הבאה (תמונה שלמטה) אני חושב שזה ביגלל הפירוול שלי או משהו אבל ביטלתי את הפיירוול וזה לא עוזר... יש הצעות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש ובמפרט שלי הזמנתי זכרונות a-data 512 mb ddr 3200 ושמתי לב שרשום על הזכרונות v-data בנוסף ראיתי ש המעלות של הcpu בeverest כל הזמן על ה70 מעלות ושיש רק מאורר 1 (של הספק) האם זה נורמלי תודה
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
חיברתי אותה והכל עובד רק שהיא מראה הכל כמעט שחור והכל מממששש כהה משיהו יודע איך לסדר את זה?
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
צהריים טובים, בעת שאני מנסה להתקין את zonealarm כפיירוואל,ההתקנה עובדת כמו שצריך וגם מסתיימת כשורה. כאשר המחשב מבקש לעשות ריסטרט לאחר ההתקנה אני מאשר לו ועושה ריסטרט.. לאחר הפעלה מחדש,כאשר אני מגיע למסך הראשי של windows פתאום יש לי מסך כחול. חשוב לציין שזה קורה לי אך ורק עם zonealarm. לתוכן הודעה זו הוספתי את קבצי הminidump בהנחה שמישהו יכול לבדוק מה הבעיה וכיצד ניתן לסדר אותה. http://asaf.trueserv.net/stuff/Minidump.rar אודה לכל מי שיעזור לי למציאת פתרון.. המשך יום נעים , אסף.
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
היי אני חדש כאן ויש לי בעיה...שאני פותח משחק זה עוצר לי את המחשב והליזר של העכבר מתחבה וזהו...מה אני יכול לעשות?...זה דחוף... :s05:
-
- 11 תגובות
- 676 צפיות
-
-
לפני זמן קצר המחשב שלי סירב לעלות את הווינדוס ונתקע בשלב של מסך שחור הצלחתי להפעיל אותו במצב בטוח וגם במצב בטוח הוא עבד נורא לאט וכל התוכנות שהפעלתי נתקעו ונאלצתי להפעיל מחדש את המחשב מחדש בפעם השנייה הוא סירב לעלות את המצב בטוח וכתב שיש לי בעיה בקובץ בשםntoskrnl ולכן חשבתי שפשוט נהרסו לי כמה קבצים בווינדוס והפעלתי את התקנת ווינדוס מחדש במצב של תיקון התקנה קיימת וגם זה לא עזר הבעיות נשארו גם לאחר מכן כשניסיתי לפרמט בתור פתרון אחרון הוא מגיע ל-100% אבל לא מסיים אלא מוציא מסך כחול עם שגיאה היה כתוב בראש השגיאה IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ובאמצע הדף הוא כתב שיש לי צורך לבדוק חומרה חדשה שהכנסתי או את החומרה הקיימת ובסוף השגיאה כתב את זה 0X0000000A ניסיתי מספר פעמים לפרמט ועדי…
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GEFORCE 6800 OC 128MB 256BIT עכשיו אני שם אותו במחשב הכול בסדר הוא מעלה הכול רגיל אינטרנט הכול רגיל.. אבל אז שאני נכנס לאיזה משחק וניסיתי מלא משחקים.. אני רואה כאלה נקודות על המסך בכול מיני צבעים ואז מופיע מסך כחול ועושה ריסטרט.. וככה כל משחק שאני נכנס.. מישהו יודע מה הבעיה עזרה בבקשה.....!!!!!!!!!!! תודה מראש.. הכרטיס תיקן ועובד רגיל המאוורררים הכול.. יש לי ספק 400 ואט.
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
http://img144.imageshack.us/img144/6389/dsc00225pe7.jpg רק אתמול עברתי לדרייבר הכי חדש של ATI ובנוסף התקנתי ATI Tray Tools זה מופיע תמיד אחרי שאני יוצא מכל משחק שהוא מה לדעתכם הבעיה ? תודה מראש לעונים.
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
זה מזהה לי רק ליבה אחת איך אני גורם לזה לזהות את שתיהן? הנה כמה תמונות להמחיש את הבעיה: בתוכנה שהורדתי מהאתר של אינטל הנה קישור לטופיק המקורי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=250998.20
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
Kaspersky מחק לי דברים שאני צריך באמצע סריקה מה עושים ?
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום התקניתי עכשיו על המחשב שלי כרטיס קול חדש sound blaster x-fi platinum ומשהתקניתי אותו זה עשה לי ERRORS שהדלקתי את המחשב לגבי הכרטיס מסך וגם הDRIVER של הכרטיס מסך לא נפתח עכשיו אני הורדתי DRIVER חדש ומאז שאני פותח את המחשב הוא נותן לי ERORR חדש והוא- " Cant find ATI video boared" עכשיו כבר התחליתי לחשוב שהלוח אם אולי לא עומד בכרטיס מסך כל כך חזק [ radeon X850XT PE ] ובכרטיס קול הזה אבל זה לא נראה לי הגיוני כי הוא די חזק [ זה asus a8n-sli deluxe] עכשיו אני חושב שאולי יש בניהם איזה התנגשות [ בין הכריטס מסך - לקול] ומשהוא נותן לי את ה ERORR הזה הDEIVER גם לא עולה אבל עכשיו בניגוד למיקודם [ לDEIVER הישן] אני יכול להפעיל אותי ידנית [ הDRIVER של הכריס מסך] ומאז ירד לי ה FP…
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, אחותי הכונפה קנתה מדפסת לקסמארק X2330 משולבת עם סורק ומכונת צילום, הדפיסה את כל הדפים והכל ואז הדפיסה מסמך בצבע שחור שיצא בגוון ירקרק מוזר, יש לציין שכשאני אומר ירקרק מוזר אין זו הכוונה לצבע החולצה של מכבי חיפה במשחקי הבית. פשוט זה לא שחור. תודה רבה רבה רבה לעוזרים אני פה אצלה וצריך תשובה מהירה.
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
קודם כל, מה נשמע חברה? איך הולך? (על שתי רגליים!!! :screwy: :smile1:, לא משנה...) לא הייתי כאן דיי הרבה זמן, בערך חודש... כאילו, הייתי מחובר והסתכלתי על תר'דים וכאלו, בעיקר על לינוקס, אבל לא היה לי מה להוסיף. [נכון שכל מה שאמרתי למעלה ממש לא מעניין? נכון שאתם רוצים כבר לעזור לי עם הבעיה והשאלות? נכון?!?!?!? נכון....] בעיה: אני רוצה להתנסות עם לינוקס. כבר חודש בערך אני מתכנן הכל, החלטתי על ההפצה "לבני אדם"- UBUNTU. טוב אז, עשיתי DEFRAGMENTATION להרד דיסק, מחקתי דברים מיותרים ויש לי 60 גיגהבייט פנוי. שמעתי שכדאי שיהיה 10 GB פנוי (לא פנוי כריק, אלא UNALLOCATED) על ההרד דיסק.. גם על זה חקרתי, ויש לי PARTITION MAGIC. אני עושה RESIZE לפרטישן הראשי שלי, והיחיד, עושה שיהיה 20 G…
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
יש לי בעיה בשני הכוננים שלי אני מכניס דיסק של משחק ולפני ההתקנה רצים לי אחוזים שטוענים את ההתקנה וזה נתקע על 99 אחוז ואחרי כמה דקות זה נעלם, ניסיתי כמה משחקים עם אותה שיטת התקנה וזה נתקע תמיד על 99 אחוז, יש לי כונן חדש של LG רגיל ועוד צורב דיוידי של NEC ושניהם חדשים. קניתי מחשב לא מזמן . ובמחשב הישן של אחי אני מכניס את המשחקים האלה וזה רץ והכל עובד טוב ויפה השאלה שלי 1)האם זה קשור למערכת הפעלה ולעדכונים של הווינדוס? כי במחשב השני יש גם ווינדוס XP אבל בלי עדכונים כי הוא לא מחובר לאינטרנט 2)האם זה קשור לכוננים או לקושחה (אולי צריך לעדכן?) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
-
היי הורדתי את 3DMARK 06 מהאתר הראשי של FUTUREMARK. כל ההגדרות על DEFAULT, וקיבלתי 4928. http://img409.imageshack.us/img409/8452/3dmarkyk3.jpg שימו לב, בCPU TEST. יש לי 0 FPS זה מטורףף.. האם התוצאה בסדר? והוא רושם לי בSM 3 - NOT SOPPURTED??
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
עד אתמול הכל עבד פיקס....ואז התחברתי לרשת האלחוטית אצל אבא שלי בבית, זה עבד כ 10 שניות ומאז הכרטיס לא רואה יותר שום רשת (לא אצלי בבית ולא אצל אבא שלי וכמובן שהרשת בסדר כי ניידים אחרים מתחברים). הכרטיס הוא Intel® PRO/Wireless 3945BG Network Connection במחשב LENOVO 3000 N100 מה לא ניסיתי - הפעלתי/סגרתי את הכרטיס, תיקון, התקנתי דרייבר חדש מהאתר של אינטל.... כלום. בבקשה עזרה דחוף! אני שניה לפני פירמוט המחשב. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-יש לי מחשב AMD64 3000 S939 לוח K8NF-9 1256 RAM אני עובד אם תוכנות גרפיקה לתלת מימד ומשום מה כול פעם שהתוכנה עולה או מבצעת רינדור המעבד מגיע לי ל100% דבר אשר לא קרה לי בעבר כאשר עבדתי עם אותם זכרונות ואותם הרד דיסקים אבל על מעבד אינטל 2.8 S775 ולוח אם של אסוס האם זוהי בעיה במעבד בלוח או שאין לי מה לדאוג מכך אודה לכם על תשובה מפורטת המון תודה רן
-
- 8 תגובות
- 676 צפיות
-
-
כנסו בבקשה תראו בתמונה אני בלחץ וגם בזמן האחרון המחשב נתקע סתם המון ואיטי [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
ראיתי סרט ב-mplayer בלינוקס, ולפתע התמונה על המסך התחילה להבהב בקצב גבוה (זו הייתה אותה תמונה). המחשב לא הגיב לכלום אז נאלצתי לבצע reboot. מאז המערכת לא עובדת, אין צפצופים בהפעלה, גם אחרי שהוצאתי את כל כרטיסי ההרחבה, כרטיסי זיכרון וכבלי IDE. הדבר היחיד שעובד הוא המאווררים החיצוניים והמאוורר של המעבד. יש למישהו רעיון איפה נמצאת הבעיה (מעבד/לוח אם/ספק) ? מדובר בלוח אם של PcPartner ל-Pentium 3 (יש לי אחריות עליו עד סוף החודש) ובספק ג'נרי. אגב, הקשר היחיד ל-mplayer שאני יכול לחשוב עליו הוא ניצול CPU גבוה או באג בדרייבר של כרטיס מסך / קול (למרות שלא היו בעיות עד היום).
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
חיפשצי בהגדרות שלו לא מצאתי הכרטיס הוא עם זה משנה אז הכרטיס הוא radeon 9250 ודרך אגב מישהו יכול להראות לי איך נראה כבל s-video?
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-