תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש קיבלתי אותו היום מורכב מהמעבדה.. עכשיו אני הייתי צריך להתקין את הווינדאוס אני בא מתקין באמצע ההתקנה איך שזה עושה ריסט אני לא רואה מסך כאילו כשהבהתחלה הדלקתי שמעתי פיפ קטן כזה והמחשב עלה כמו בכל מחשב הפיפ כמו בכל מחשב רגיל שמדליקים אותו לא מהרמקולים.. מהמחשב ... בקיצור אחרי זה אני מתחיל להתקין ושזה עושה ריסט בהתקנה אחרי שזה עושה ריסט אז כבר לא ראו מסך וגם לא שמעתי פיפ בהפעלה מחדש.. בסדר נגעתי מאוחרה השארתי את זה אחרי 10 דקות שוב עלה עם מסך בסדר אחרי זה זה שוב עשה בהתקנה ריסט ושוב המסך לא עלה ועד עכשיו אני מנסה לטפל בזה ולגעת בחיבורים לבדוק שהכל בסדר... מה אני עושהה? שאני מדליק את המחשב גם יש רעשים מוזרים טיפה בלי פיפ ואז המסך כאילו נדלק אבל לא רואים כלום..…
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום! לפני כמה ימים הוצאתי את הכונן קשיח מן החשמל שחיברתי מחדש ראיתי שהמחשב חושב שאין לי כונן קשיח חשוב לציין שניסיתי את כל החיבורים כולל S.ata תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי מערכת עם 4 רמקולים וסאבוופר, 2 רמקולים מאחורה ו2 מקדימה. אני לא שומע את שני הרמקולים האחוריים אבל שאני עושה להם טסט הם משמיעים קול. תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי במחשב הישן שני כוננים קשיחים שאחד מהם יש שם רק מדיה שאני רוצה להעביר למחשב החדש, הבעיה איך אני מזהה איזה מהם אני צריך להוציא.SLAVE או MASTER???
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין וינדוס 7 על מחשב חדש. לוח אם asus Prime H310M-A כשאני נכנס ל-BIOS המקלדת והעכבר מזוהים. הם מחוברים ל-USB 2.0 (בצבע שחור בחלק האחורי של המחשב) כשמתחיל ה-BOOT מה-DVD, אני מגיע למסך הראשון של ההתקנה - בחירת שפה, אין לי מקלדת או עכבר ואני לא יכול ללחוץ על כפתור "הבא" להתחלת ההתקנה. מה עושים? אף פעם לא נתקלתי בתקלה כזו. אודה על כל עזרה. תודה ניר
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כדילקמן: התקנתי גירסא בשם F7a היא כנראה גירסא דפוקה או משהו (כנראה היא עשתה לי בעיות במחשב) אבל זה טפל. הבעיה היא כאשר אני מנסה לעשות עידכון (ניסיתי דרך: 1. התוכנה בסביבת חלונות 2. דוס 3. דרך הביוס עצמו - הוא נותן תמיכה לזה) ואני מפעיל את המחשב מחדש הוא לא עובד. אז אני עושה restart ידני ואז הוא כן עובד רק שהוא כנראה לא אוהב את העידכון (ניסיתי 3 גירסאות - F4,F5 and the last one F6) אז הוא מפעיל את התוכנה של ההגנה לביוס ומעיף לי את העידכון וחוזר לגירסא המקורית. לא משנה אפילו אם אני נכנס לתפריט לפני שהוא עושה את זה ומנסה להגיד לו לא לעשות את זה הוא לא מקשיב לי ותמיד מעיף לי אותה ונשאר לי עם הגירסא הזאת שאני כול-כך לא רוצה. האם יש למשהו פיתרון לבעיה שלי? אולי י…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש חזק , עם כרטיס מסך יחסית טוב שאמור לעלות כל משחק HD5830 קניתי אותו אתמול משומש , אחרי שהתקנתי אותו והורדתי לו דרייבר עלו לי משחקים , ואחרי זה מחקתי דרייברים של NVIDIA לא יודע של מה היו , ומאז אף משחק לא עולה לי ... חייב עזרה עובד עם ווינ 7 64
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כבר כמה זמן יש לי כיבויי מסך אקראים ורק אחרי ריסט המחשב חוזר לעבוד.הזיכרונות חדשים ולכן אני פוסל את האפשרות ואת המערכת הפעלה התקנתי נקי מחדש. יכול להיות שהכרטיס מסך עושה בעיות?? את הדיסק הקשיח מחקתי לגמרי ולא פורמט אלה UNLOCATED אשמח לקבל פתרונות.
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של Radeon HD 6870 במחשב חדש ויש לי בעיות של הבהובים במסך קראתי קצת באינטרנט ונראה שזה בעיה ידועה שאין לה עדיין פיתרון - הדרייברים החדשים של ATI לא ממש פתרו את הבעיה העניין הוא שהכרטיס נרכש לפני כחודש מפנדה מחשבים והם בנתיים פשטו רגל ... מה לעשות ?? הכרטיס של Sapphire , אם מישהו יודע מי היבואן נציג רשמי שלהם בארץ שניתן לפנות אלין אודה לו מאוד.
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
כשאני נכנס למשחק המיקרופון משתיק את עצמו ככה s מה עושים עם זה ??
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. קניתי היום סטיק זכרון - 256MB DDR400 TWINMOS CL2.5 למחשב הישן שלי. יש בו לוח אם של VIA (לא זוכר בדיוק את הדגם) ומעבד P4 1.8GHZ. קיצר יש ארבעה שלוטים לזכרון- שניים שחורים צמודים, ומשמאלם שניים צמודים שחורים- אז איפה לשים את הזכרון?? היה לי קודם גם סטיק של 256 שנשרף, אז הוצאתי אותו, אבל שכחתי איפה הוא היה. אז איפה לשים את הזכרון? או שזה לא משנה? וגם איך בדיוק להרכיב אותו- כאילו להכניס אותו כשהמחשב מכובה, ואז להדליק וזהו?
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
כשאני מחבר את המסך שלי לחיבור 15 פינים שיש לי על הלוח אם כאילו מבחוץ איפה שכל החיבורים אז המסך פשוט לא מציג לי כלום אבל כשאני מחבר את זה לג'יפורס 4 הוא מציג לי איך אני יכול להשתמש במחשב כשזה מחובר לכרטיס מסך של הלוח אם? תודה.....
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום רב אני שם את ההרד דיסק בתור slave על הערוץ המישני (יש לי הרד דיסק נוסף שמכיל את מערכת ההפעלה וכל שאר הדברים) בביוס אני רואה אותו אבל ב"מחשב שלי" הוא לא מופיע , ולעומת זאת הוא מופיע במנהל ההתקנים יש למישהו פה שמץ למה זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך X600 RADEON ויש משחקים שפשוט באמצע המשחק התמונה קופאת והמחשב עושה RESET לפי מה שקראתי באינטרנט לעוד אנשים זה קורה , אבל לא מצאתי עדיין פתרון לבעיה מישהו מוכן לעזור לי?? ???
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
מערכת הפעלה win XP מחשב נייח שלום כאשר אני מדליק את המחשב מתבצעת העלאת תוכנת ההפעלה (המסך מתפקד) באמצע ההפעלה מופיעה על המסך הודעה " entering sleep mode" והמסך נכבה. ברקע אני שומע דרך הרמקולים שפעולת העלאת מערכת ההפעלה נמשכת כרגיל. החלפתי מסך - התופעה חוזרת על עצמה (משמע זה לא המסך) הוצאתי את הסוללה של המחשב למספר דקות - התופעה לא נפתרה. אני מצליח להעלות את המחשב ב "safe mode" ואז המסך לא נכבה. בדקתי ב power options properties אין לי בכלל את האופציה של sleep mode אשמח להסבר כלשהו וכן פיתרון תודה מיקי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, ניסיתי הכל, באמת - שינויים ב-registry סימון V ב-disable DPI scaling in the compatibility tab אך ללא הועיל. יש תוכנות שנראות טוב על המסך 4K שלי אבל יש כאלה שנראות על הפנים - רצ"ב תמונה. האם ניתן לעשות משהו שישפר את המראה שלהן ? אודה מאוד לעצה/הכוונה. מאור.
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
המסך שלי מחובר בDVI לכרטיס המסך, בזמן שהמחשב עבד ניתקתי את המסך,לאחר שחיברתי אותו שנית הוא כותב no input signal ונשאר במצב הזה לא משנה מה אני לוחץ במקלדת. כשאני מאתחל את המחשב המסך עובד כרגיל עד שהוינדוס עולה(XP),(את הסמל של ה"חלון"ב 4 צבעים עם המילה WINDOWS מתחתיו אני עדיין רואה)ולאחר מכן המסך נהיה שחור,כותב no input signal ונכנס למצב המתנה. מה זה יכול להיות ואיך פותרים את זה? ניסיתי לחבר מסך אחר, גם לכניסת הVGA וגם לDVI אותו סיפור...
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
היי לא הדלקתי את המחשב שלי במשך 34 יום. כשהדלקתי הכל פעל בסדר וכעבור כמה שעות המחשב לא הצליח לעשות בוט לווינדוס ומבקש ממני או לנסות להפעיל את הווינדווס בצורה רגילה (יש ריסטרט לאחר כמה שניות), או לנסות לפתור את הבעיה באופן אוטומטי (לא מצליח, גם אם עושים סריקה 3 פעמים). לקחתי את ההארד דיסק לחנות והם אומרים שהוא בסדר. מדי פעם הביוס לא מזהה הארד דיסק. בכל פעם שאני מנסה להפעיל תוכנת הצלה כלשהי הוא לא מוצא שום כונן. ניסיתי להתקין ווינדווס 7 וזה אומר שהוא לא מוצא דרייברים להארד דיסק. אני כבר לא יודע מה לעשות אשמח לעזרה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
היי... לפתע אני מקבל את ההודעה שרשומה בתמונה שצירפתי ואז המסך מחשיך לכמה שניות וחוזר בחזרה. ככה זה קורה כל כמה דקות ולפעמים כמה פעמים ברצף. הדרייברים מעודכנים וגם הווינדוס (10). מה ניתן לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
black ops 2 קופא לי עם מסך ירוק קניתי דרך סטים הייתה לי בעיה כזאת גם עם SLEEPING DOGS גם דרך סטים לא יודע מה לעשות מחקתי את הדרייבר והתקנתי מחדש לא עזר גם את המשחק מחקתי והתקנתי וגם לא עזר זה המחשב שלי: מעבד- intel I5 2500 כרטיס מסך-GTX 570 זיכרון-8 RAM לוח אם-GIGABYTE PA65
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום, חייב את עזרתכם הדחופה! קניתי מחשב אינטל נוק חדש, הותקנו בתוכו הרכיבים הנדרשים, וכשאני מחבר מסך (חדש גם כן) אני מקבל הודע ש'אין אנלוג סיגנל' המסך מחובר בhdmi, כמובן ששינתי ערוצים במסך וללא שינוי. המסך נבדק עם התקן אחר בvga ונמצא תקין, השאלה היא אם הבעיה במחשב (קשה לי להאמין מכיוון ומדובר במוצר איכותי של אינטל והוא חדש לחלוטין) או אולי זו בעית תוכנה, למשל, אולי המחשב צריך לצורך ההפעלה הראשונית חיבור אנלוגי בלבד (עם מתאים)? המחשב עדיין ללא מערכת הפעלה בהיעדר מסך כמובן.
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכם.. אני עם E4400 וקירור זלמן על OC גבוה כ 3.4 תמידי. השבוע קרה לי משהו מוזר שהמסך לא קיבל תצוגה וכביכול המחשב לא עלה. הוצאתי את הבטריה והכנסתי חזרה והמחשב פעל כרגיל על ההגדרות הרגילות שלו 2000Mhz. עכשיו הקירור שעל המעבד , זלמן 9700 , לא נדלק והמאוור לא מסתובב. החזרתי את כל ההגדרות בביוס להגדרות ברירת המחדל ועדיין לא פועל. *אני עם לוח אם של GIGABYTE DS3 965P מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אצמול בערב גמרתי להתקין את הלוח אם החדש שלי. asus p5q pro . התקנתי ווינדוס הכול עובד טוב ויפה לחמש דקות ואז הכל נתקע. אתם וודאי חושבים שזה בעיית תוכנה וכך גם אני חשבתי אבל התקנתי ווידום מעל ל10 פעמים גירסאות שונות התקנתי דרייברים בקיצור בדקתי כל מה שייכולתי. כלום לא עזר. אני חושש שזו בעיה עם הלוח עצמוץ תיאור הבעיה: הכל פשוט נתקע המסך פשוט נתקע על אותה תמונה והעכבר לא זז. בקיצור תקוע לחלוטין. אם יש סאונד ברקע (מוזיקה, תוכנת דיבור) אז זה חוזר על עצמו -נראה לי כולם מכירים את זה קורה די הרבה. אם למישהו יש מושג מה לעשות אנא פנו אלי. ראיתי באשכול פה לפני כחודש שאמרו שהביוס בעייתי לפני עדכון יכול להיות שזו הסיבה? בקיצור אני מפסיק עם ההשערות, נשאיר את זה לאנשים שמבינים…
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
OK קודם אתן את המפרט E6600 P5b DLX corsair 1024x2 pc8500 samsung 80GB IDE LG DVDRW IDE enermax 350W gefoce 6600 המחשב עולה והכל סבבה אבל כאשר אני מנסה להתקין windows הוא מתחיל את ההתקנה ואז חוזר על זה שוב ושוב ואם אני מנסה להעלות דיסק קשיח אחר שכבר מותנקת בו מערכת הפעלה הוא עושה restart למחשב ( גם על safe mode ) מישהו מכיר את הבעיה? :-[ הכל חדש, וטרי ולא פועל האם הלוח תקול? או משהו שאני לא עשיתי בסדר.
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום ! יש לי לוח אם של ASUS P4P800 SE וכרגע מחוברים אליו 2 כוננים קשיחים של WD 80 ג'יגה 7200 PRM בחיבור SATA רגיל , אחד בתור MASTER והשני SLAVE . האם אני יכול להוסיף כונן קשיח נוסף בצורה כלשהי ? ואיך ? (ישנם גם חיבורי IDE ) האם אני צריך לשנות משהו בהגדרות ? ואיך אני מבצע זאת ? שאלה נוספת : יש לי רעשים חשמליים מוזרים שיוצאים מתוך הכונן הקשיח , זה נשמע כמו נפילות מתח , מה הבעייה ? האם יכול להיות שהכונן "גוסס" (הוא בן שנתיים וחצי ) ? תודה רבה ושנה טובה .
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-