עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by אוראל-ס,

שלום. פירמטתי לחברה שלי את המחשב והתקנתי לה וין אקספי 32 ביט ( יש לה מחשב ישן ) יש לה לוח אם של msi דגם n1996 אחרי הפירמוט הוינדוס לא מצליח למצוא דרייבר לכרטיס הרשת האון בורד ובקר vgi משהו כזה ולעוד שני דברים. הבעיה שגם אין אצלה אינטרנט לעשות עידכונים מהאינטרנט. ולפי הדגם של הלוח הם לא הצלחתי למצוא דרייברים ברשת. נסיתי לעשות הסר התקנה להפעיל מחדש וכשהו משזהה את החומרה הגדרתי לו לחפש ישירות מהדיסק של הווינדוס אבל זה לא עזר הגדרתי לו לחפש אומטתי גם לא עזר.. עזרה מישהו משהוווו

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  2. Started by Jesper,

הכונן היה תקוע ולא נפתח. כשלחצתי על הכפתור הוא היה מנסה להיפתח ולא מצליח, אז לחצתי עם סיכה ושחררתי אותו עם מברג. כשפתחתי אותו ראיתי שיש שם גומייה קרועה והוצאתי אותה. הכונן עכשיו לא מפתקד - הוא אמנם פועל אבל לא מצליח לקרוא כלום, והמגש שלו כרגע חופשי לגמרי - אני יכול לפתוח אותו בלי ללחוץ על הכפתור. האם הכונן הלך או שאפשר לסדר אותו?

3. Started by Rhx,

לפני פרמוט קל,רציתי אולי לנסות לפתור את הבעיה. לאחרונה המחשב התחיל לעלות מאוד איטי בזמן האחרון,ולוקח לו לפחות 5 דקות עד שהכל עולה ואפשר לעבוד על המחשב חלק. ניסיתי למחוק ספייורים התקנתי אנטי וירוס חדש - מחקתי את הכל והיה דיי הרבה,אבל עדיין הוא עולה איטי. בנוסף לזה,כל פעם שהווינדוס עולה מופיעה שגיאה על כל קובץ שרץ בווינדוס,בכל שגיאה הוא אומר "XXXXX אינם תמונה חוקית של הWindows",וזה על כל תוכנה שאני פותח. מה שגם כן,ביטלתי את רוב האפשרויות באתחול של הMsconfig של רוב התוכנות,שהמחשב יעלה יותר מהיר,זה עזר אבל הייתי יכול לרוץ מהר גם עם התוכנות האלה. הצעות?

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  4. Started by intel suck,

מחובר לי מערכת 2.1 לחיבור הירוק הקדמי של המחשב (אם אני מחבר מאחורה אין בכלל קול) ויוצא לי קול רק מרמקול אחד. או ימני או שמאלי (אם אני משחק עם הכבלים) מהסאב יוצא קול, הכרטיס קול הוא REALTEK ON BOARD רגיל ופשוט מותקן הדרייבר האחרון שלו, הכל שם מוגדר על ברירת מחדל מוגדר כסטריאו והכל מחקתי את הדרייבר והתקנתי מחדש אבל הבעיה לא נפתרה מה לעשות? תודה יום טוב.

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  5. Started by A.Iniesta,

מחשב פיתאום לא נדלק, כשלוחצים על כפתור ההפעלה אז הלד של ההדלקה נדלק לשניה אבל אז מתכבה. מה אפשר לעשות במצב כזה?

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  6. Started by rabbit,

1. כאשר אני מפעיל את המחשב אז לוקח לתוכנות שבצד ליד המחשב כמה דקות לעלות חשבתי שזה בגלל שלא פירמטתי הרבה זמן אבל היום פירמטתי ואותה בעיה אין לי מושג אך לפתור אותה ... 2. המחשב מבצע ריסט באופן אוטומטי בלי שום הודעת שגיאה או בעיה למרות שביטלתי את האפשרות לביצוע ריסט אוטומטי והמעלות של המחשב הם בסדר גמור כך שזו לא הסיבה אם למישהו יש מושג בבקשה שיעזור לי...

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  7. הצגתי תחילה את הבעיה בפורם ווינדווס אבל הבנתי שלא הווינדווס הוא הבעיה ,אבל לא הצלחתי למחוק את הנושא משם. אי אפשר להפעיל סאונד ,ושמפעילים את הווינאמפ מופיעה ההודעה: "A device ID had been used that is out of range for your system" גם כל האפשרויות של הכרטיס קול לא פועלות . הכרטיס קול הוא כרטיס pci ויש גםם כרטיס מובנה על הלוח ,אבל הכל פעל טוב עד עכשיו. תודה לכולם לא יודע מה לעשות

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  8. שלום, בשרותי הלוח הבא:GA-M59SLI-S4 יש לו 3 יציאות PCIE הלו הוא SLI היציאה הראשונה שלי לא תקינה- כאשר אני מחבר אליה כרטיס מסך כלשהו: יש צפצוף ארוך לפרקים. כאשר מחברים את אותו כרטיס ל 2 האחרות המחשב נדלק כרגיל. בצעתי איפוס ביוס,ועדכון ביוס מאתר יצרן לגרסה האחרונה- עדיין לא עזר-הלוח מיועד לSLI ככה שזה הכרחי שהיציאה תעבוד. דרך אגב כאשר מחברים כרטיס כלשהו(מסך) לאותה יציאת PCIE המאוורר של הכרטיס נדלק ופועל ,רק שאין תצוגה והלוח עושה אתחול ומנסה לעלות שוב ושוב ללא הצלחה. אם יש עוד רעיונות אשמח לשמוע,תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  9. Started by sufgi123,

אני אשמח אם מישהו יכול לעזור לי יש לי לוח אם asus p4p800-e deluxe על הלוח יש 2 כניסות ide אליהם מחוברים צורבים . יש עוד 2 כניסות sata אליהם מחוברים 2 דיסקים קשיחים ובנוסף יש 2 כניסות sata/raid . יש לי דיסק קשיח נוסף ואני רוצה לחבר אותו בתצורה רגילה (לא raid) . האם זה אפשרי דרך כניסות ה sata/raid ? מה צריך להגדיר ב bios ? תודה

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  10. Started by Flea,

היי הורדתי את 3DMARK 06 מהאתר הראשי של FUTUREMARK. כל ההגדרות על DEFAULT, וקיבלתי 4928. http://img409.imageshack.us/img409/8452/3dmarkyk3.jpg שימו לב, בCPU TEST. יש לי 0 FPS זה מטורףף.. האם התוצאה בסדר? והוא רושם לי בSM 3 - NOT SOPPURTED??

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  11. יודע שזה נשמע קצת דפוק.. אבל... נראה לי שה USB2 שלי מתפקד כ USB 1 קניתי נגן mp3 שתומך בUSB2 (X5L) להעביר 10 גיגה לקח לי בערך שעה וחצי.. +- למחבר הביקורת באתר tgp לקח 30 שניות להעביר 700 מגה... מה הולך כאן?! :\ "בדיקה השנייה, אשר הייתה העברת קובץ בעל משקל של 700 מגה למכשיר, הניבה תוצאות לא רעות בכלל 30 שניות" (וכן, חיברתי את המחשב ליציאה של ה USB2, לא 1.1...) בכל אופן, מה קורה כאן? אולי הדרייברים לא מותקנים כמו שצריך? לוח האם שלי הוא epox 8kda3j, ועל אפיק ה USB יושבים כרגע הנגן, מצלמה, ו... זהו בעצם! מה הולך?! :\

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  12. קודם כל המחשב נתקע לי. למחרת כשניסיתי להפעיל אותו, המחשב נדלק.. המאורר של הספק התחיל לעבוד, כנ"ל של המעבד ושל הכרטיס מסך, גם הנורה על הלוח אם דולקת. חוץ מהדברים שציינתי שום דבר לא עובד, לא העכבר לא המקלדת.. המסך לא מראה תמונה.. ההרד דיסק לא נפעל. הדבר החשוב ביותר הוא שהמחשב לא פולט שום צליל ברגע שאני מפעיל אותו, חוץ מהמאוררים שמסתובבים זה נראה כאילו הוא התפגר. מדובר במחשב P4 1.7 עם זכרונות RDRAM.. שום דבר מתוכחם, מחשב די ישן עם חלקים סטנדרטיים.

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  13. כשאני עושה ריסטארט העכבר והמקלדת לא זזים שום דבר אני לא יכול לעשות כלום http://img32.imageshack.us/img32/8978/074coz.jpg

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  14. Started by hdbaam,

אנשים, יש לי בעיה מפגרת אני שעה עובד עליה ולא מצליח... ??? בטח זה דבר כל כך דפוק שאני לא יבין איך לא עליתי עליו... בקיצור, הריבוע של הכיבוי בהתחל נעלם לי... אני לא יכול להתנתק... כלום זאת אומרת שאני יכול לעשות רק ריסט דרך הלחצן במארז או כיבוי דרך לחיצה ארוכה בלחצן במארז עזרה בבקשה.. אני מתחרפן פה נהיה לי כאב ראש לא נורמלי חח .... תודה מראש אנשים

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  15. Started by pele180,

היי,קניתי משחק פיפא 2023 ואני לא מצליח להפעיל אותו הבנתי שצריך לעשות שינויים בBIOS אז השאלה שלי אם צריך לדבר עם טכנאי והוא בשליטה מרחוק ישנה או שאפשר לשנות לבד בלי להזיק למחשב

16. ערב טוב.. הערב התקנתי לאחי במחשב את הפלופי וכרגיל חיברתי לו את הכבל מתח ואת הכבל מידע המיועד בשבילו וכשאני בא לפתוח דיסקט מסויים אז המחשב לא מזהה בכלל את הכונן ונותן את ההודעה הבאה: "נא להכניס דיסקט לכונן התקליטורים" יכול ליהיות שחיברתי את הכבל מידע שלו הפוך ?? ואם בעיה זו יכולה להיגרם עקב זה איך אני אמור לחבר את הכבל מידע ?? אשמח לכל התשובות .. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  17. Started by loope,

היי ותודה מראש על העזרה קניתי מחשב חדש בחלקים והרכבתי אותו, כשאני לוחץ על כפתור הON בהתחלה לא קורה כלום, אם אני לוחץ עוד כמה פעמים המאורר של המעבד נותן כמה סיבובים ונכבה, שאר המאווררים של המארז לא מסתובבים והנורה שמראה שיש חשמל בלוח אם דולקת.. מה יכולה להיות הבעיה? המעבד? תודה

• 9 תגובות
    • 704 צפיות
  18. יש לי מפצל שמפצל חיבור מקלדת לשתי יציאות. חיברתי את המפצל למחשב ושתי מקלדות למפצל, והמחשב זיהה לי רק מקלדת אחת. מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  19. Started by Dante_9,

משום מה במסך ה- POST מופיעות שתי השורות הראשונות בתמונה המצורפת (השורה עם התאריך והשורה עם ה- MEMORY INFO) למשך זמן של קצת יותר מ- 30 שניות (!) ורק לאחר מכן רשימת ההתקנים ממשיכה לעלות. מה יכול לגרום לבעיה? תודה לעוזרים! http://img430.imageshack.us/img430/617/dscf0805jr5.jpg

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  20. Started by DeViL_BoY,

שלום אני חדש פה,נרשמתי במיוחד כדי לשאול אותכם ,כי חיפשתי תשובה ולא מצאתי בשום מקום.. כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק והכול סבבה, אבל במסך רשום No video input עכשיו בדקתי את כל החיבורים הכול בסדר חיברתי את המסך למחשב אחר וזה עובד.יש למישהו מושג מה הבעיה?או רעיון לפתור ?

• 9 תגובות
    • 704 צפיות
  21. שלום וקודם כול תודה שאתם קוראים את זה אני סטודנט תפרן לאללה ויש להורים שלי מחשב ישן בבית פנטיום2 אם אני לא טועה עם כרטיס מסך ישן עכשיו המחשב היה מפורק ואחי הקטן ניסה להרכיב לי אותו מחדש, משום מה כבל הזרם שהיה מחובר לכרטיס מסך החל להעלות עשן.... כיביתי מיד את המחשב ופירקתי את הכבל מתח שכנראה לא היה אמור להיות מחובר שם... הפעלתי את המחשב מחדש ואז החלו להישמע צפצופים והבנתי שגם הזיכרון היה מחובר הפוך הפעלתי את המחשב מחדש בפעם המיליון ואז הוא עלה כמו שצריך רק שהמסך נשאר חשוך!!!! מה אני יכול לעשות?? אני חייב מחשב ואין לי כסף למישהו יש ידע בחשמל ואיך אני יכול לבדוק אם הכרטיס מסך נדפק?? יש לי אבומטר רק אני לא יודע איפה המתח הניכנס תודה מראש לעוזרים החביבים!!

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  22. היי, אתמול היה קצר וכל החשמל נפל לי בבית לשניה ( היה ברק חזק ביותר ). בקיצור רצתי אל המחשב וראיתי שהוא נדלק ונכבה, נדלק ונכבה ככה בלי סוף, לשניה זורם בו חשמל ולשניה לא ( המסך לא מספיק לעלות בכלל ). זה רק במחשב עצמו, כל שאר המכשירים החשמליים בחדר עובדים כרגיל. שום דבר שאני עושה לא עובד, אז ניתקתי את אספקת החשמל מהשקע ( ע"י הכפתור שיש לי במפצל ). השארתי את המחשב כבוי כי פחדתי שזה יקרה שוב. רק היום פתחתי את המחשב, ושוב הוא נכבה ונדלק, נכבה ונדלק בלי סוף כל עוד אני ממשיך ללחוץ ( לחיצנ ממושכת ) על הכפתור פתיחה/כיבוי שעל המארז. ואם אני לוחץ לחיצה רגילה, הוא נדלק ונכבה בשניה, כלומר הספק לא ממשיך לספק לו חשמל. למקרה שתצטרכו לדעת- הספק שלי הוא enermax liberty 400w, והמארז הוא sun…

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  23. Started by zxcvbnm,

יש לי לוח gigabyte 7vtx ועליו כרטיס PCI מטרוקס שפועל. כשאני מנסה להפעיל את הAGP יש מסך שחור. כשאני שם את שניהם ביחד המחשב מזהה רק את הכרטיס PCI. חשוב לציין שהכרטיס AGP פועל.... יש למישהו רעיונות?

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  24. Started by Denton,

שלום לכולם אז כך יש לי מחשב חדש (מפרט בצד) וכמאת בכל פעם שאני מתחיל לשחק יותר מ 10 -15 דקות התמונה מתחילה להיתעוות אד שהיא נעלמת ונהיה מסך שחור אז אני יוצא מהמשחק אם ALT TAB ואז חוזר אליו והבעיה נעלמת לזמן מסוים ואז חוזרת שוב. לפעמים זה חוזר כל כך הרבה שממש אי אפשר לשחק. זה קורה כמאת בכל המשחקים COD4 CRYSIS COH וכו' ב MASS EFFECT הבעיה מתחילה רק כשאני בחללית ורוצה לטוס לאנשהו אבל אני לא יכול כי לא מופיע לי המפה של הגלקסיה בהתחלה הייתי עם הדרייור 8.6 ואחרי זה החלפתי ל8.9 ועדיין הבעיה קיימת.

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  25. Started by pazer005,

אני רוצה להריץ את memtest אבל אני רואה שזה לא מסיים או משהו כזה גם לאחר 13 שעות. רציתי לשאול באמת כמה זמן התוכנה הזאת אמורה לרוץ? יש לי כרטיס זיכרון 512 מהירות 333 של סמסונג ומעבד amd 2500 ולוח abit an7

• 2 תגובות
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים