תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
ש לי מחשב חדש יחסית שקניתי לפני יותר משנה. עד עכשיו הוא היה עולה כרגיל והכל היה בסדר אבל בזמן האחרון יש לי בעיה: אני לוחץ על כפתור ההפעלה של המחשב והוא עושה כאילו הוא נדלק ואז פתאום נכבה וזה קורה לו הרבה פעמים עד שבסוף הוא נדלק לגמרי. אבא שלי אמר לי שכנראה הבעיה היא בספק כוח שהוא ספק ג'נרי של 350W של Hec. האם זה באמת בעיה בספק? אם לא אז מה צריך לעשות כדי לסדר זאת? המפרט של המחשב שלי הוא: מעבד: Intel Core 2 duo E6750 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L זיכרון: 2 GB כרטיס מסך: Nvidia 8500GT תודה מראש, אור.
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה כמה מישחה טרמית צריך למרוח בין המעבד לגוף הקירור? (AMD 3800X2).
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
היי, אני לא יודע מתי התחילה הבעיה...אבל הכונן שלי הפסיק לזהות דיסקים של דיוידי. הוא צורב רגי ל וקורא דיסקים רגיל...אבל כשזה מגיע ללקרוא צרובי דיוידי הוא לא מצליח. בצריבה עצמה של הדיוידי עם נרו הוא לא עושה בעיה. עדכנתי מהאתר של NEC את ה FIRMWARE לגרסא 1.06...ניסיתי לנתק ולחבר...כלום לא עוזר אגב...אם זה משנה, בביוס הוא מופיע כ PIO4
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום קניתי לוח חדש מסוג A8M-E של ASUS. התקנתי את הדרייברים של NFORCE הכי חדשים מהרשת. מאז שהתקנתי אותו התחילו לקרות לי ניתוקים באינטרנט כל פעם שיש עומס... בדרך כלל באמצע הלילה! זנ לא קרה אף פעם לפני. ישבתי עם שירות לקוחות של בזק ואמרו לי להוריד V מהגדרות הכרטיס רשת (V מהגדרה שאומרת להתנתק כאשר אין גלישה) ושינו לי הגדרה ל FULL DUPLEX 10 אבל עדיין יש לי ניתוקים בעומס. יש לכם רעיונות? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שלום חברים הנושא הנ"ל קצת מעצבן אשמח לשמוע את דעתכם שמתי לב כי המעבר מוריד את המהירות שלו כאשר הוא לא נמצא בפעולת מאמץ רצינית דהיינו מוריד את הבאס מ X7 ל X6 כלומר 1600MHZ במקום 1866MHZ בדקתי זאת בתוכנת CPU-Z האם זה נורמלי ? האם ניתן לבטל את התכונה הזו ? דרך אגב הלוח שלי עןעשנטאק 965-DQ6 זכרון KINGSTON VALUE 667MHZ 2GB תודה
-
- 8 תגובות
- 711 צפיות
-
-
הי אני יחסית חדש פה בפורום בעקבות בעיה מאוד חמורה שקרתה לי יש לי מחשב עם 10 טרה מלא בחומר של עבודה וברוב טיפשותי ללא גיבוי , המחשב בנוי עם 5 דיסקים של סיגייט של 2 טרה כל אחד . אתמול הדיסקים מישום מה השתנו למערכת קבצים של RAW ובביוס במקום 2000GB הוא כותב לי 1000GB מעבר לזה כל תוכנת שיחזור שפתחתי לשחזר חומר רק חצי כונן מוצג, והחצי השני לא רואים אותו!!! בקיצור גם הלך כל העבודה שלי וגם כל הדיסקים כבר איבדו את גודלם כאשר חלקם כבר ללא אחריות בקיצור ברדק אם יש איזו תוכנה או צורה לפתור את הבעיה אני ממש נואש ובדיכאון עמוק!!!
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
לפני כמה ימים רכשתי לוח אם S_478 של חברת Asrock דגם : P4VM900-SATA2 הרכבתי את הלוח התקנתי מערכת הפעלה ודרייוורים התקנתי את המצלמת האינטרנט שלי והתחלתי לעבוד איתו כרגיל אני נכנס לאייסי עושה שיחה וידאו אם החברה שלי ואחריי כמה דקות יש רעששש ממש חזק כמו הרעש של הטליזיות הישנות שסורקים תחנות ממש ככה! אמרתי אני ינסה בכל התחנות שיש אם זה סקייפי אם מסנג'ר ועוד! בכולם עושה רעשש נסיתי להעדכן את הדרווים של המערכת דרווים של המצלמה ושום דבר לא עוזר אמרתי לעצמי אולי הביאו לי לוח פגום הלכתי לחנות והחליפו לי חדש! החלפתי את הלוח הרצתי מערכת הפעלה התקנתי דרווים אותו הדבר כמו בפעם הקודמת ושוב פעם זה לא עזר.. התחלתי להבין שזאת בעיה של תוכנה מה כבר יכול להיות שזה ככה?! אפילו העדכנתי קודק…
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, בשרותי הלוח הבא:GA-M59SLI-S4 יש לו 3 יציאות PCIE הלו הוא SLI היציאה הראשונה שלי לא תקינה- כאשר אני מחבר אליה כרטיס מסך כלשהו: יש צפצוף ארוך לפרקים. כאשר מחברים את אותו כרטיס ל 2 האחרות המחשב נדלק כרגיל. בצעתי איפוס ביוס,ועדכון ביוס מאתר יצרן לגרסה האחרונה- עדיין לא עזר-הלוח מיועד לSLI ככה שזה הכרחי שהיציאה תעבוד. דרך אגב כאשר מחברים כרטיס כלשהו(מסך) לאותה יציאת PCIE המאוורר של הכרטיס נדלק ופועל ,רק שאין תצוגה והלוח עושה אתחול ומנסה לעלות שוב ושוב ללא הצלחה. אם יש עוד רעיונות אשמח לשמוע,תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
לפני שההורים שלי ממהרים ללכת לאיזה טכנאי קבר שיגיד שחצי מהרכיבים הלכו לעזאזל רציתי לדעת ממה יכולה לנבוע הבעיה. יש לי מחשב ישן ויום אחד הוא התחיל לעשות ריסטארטים כשניסיתי להדליק אותו (באמצע הטעינה של הוינדוס, כמה שניות אחרי שעולה הוינדוס...) קצת פחות משבוע. ניסיתי לפרמט אותו גם לא הצליח. אחרי כמה זמן אחרי שהוא נכבה הוא פשוט לא נדלק. יש למישהו פתרונות? מה נדפק בו?
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים אחי ניסה להדליק את המחשב שלו, ואחרי שהמחשב עלה הוא התחיל לעשות ריסטארטים, והמצב החמיר עד שהמחשב עושה ריסט כבר בשלב של טעינת הוינדוס. הוא הלך לטכנאי והטכנאי ניסה לעשות Repair למערכת ההפעלה, וזה לא עזר. כשחיברנו את ההארד דיסק למחשב שלי הצלחנו לקרוא ממנו מידע וגם להעתיק ממנו קבצים חשובים, מש ששולל את התקלקלות ההארד דיסק. ניסינו להתקין וינדוס מחדש, ואחרי השלב של פירמוט ההארד דיסק, מופיעה הודעה שהמחשב יאותחל בעוד מספק שניות, ולא קורה כלום. אם מכבים את המחשב מהכפתור ונכנסים שוב להתקנה של וינדוס, המחשב כביכול מתחיל להתקין את הוינדוס מחדש, אבל הוא מראה שיש כבר מחיצה אחת ©. ממה נראה לכם שזה נגרם? מה אפשר לעשות? יש לציין שהמחשב ישן מאוד, ועובד כמו סוס כבר …
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
לא הקבצים של תוכנות הצריבה בדרך כלל לקבצי קשוחה (firmware) יש סיומת bin מצטער אם זה לא הפורום המתאים פשוט אין לי מושג איזה כן
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם.. לפני שבוע קניתי ג'ויסטיק כמו של סוני עם חיבור למחשב.. הג'ויסטיק אמור לעשות רטט כשמשחקים אבל משום מה הוא לא עושה את זה .. מישהו יכול לעזור לי עם זה בבקשה? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התחילה אצלי במחשב תופעה מטרידה של ריסטרטים במחשב, המחשב מבצע ריסטרטים באופן רנדומלי, הטמפרטורה של המעבד היא 29 מעלות והיא יציבה, טמפרטורת לוח אם טובה, אין שום OC במחשב יש לי ספק OCZ 600W האם למישהו יש ראיונות ממה זה עוד יכול לנבוע? אני כבר נואש
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
הייתה לי בעיה שהביוס לא היה עולה, אבל מערכת ההפעלה הייתה עולה. אז הוצאתי את הסוללה של הביוס, חיכיתי כמה דק והחזרתי. עכשיו אפילט הוינדוס לא עולה, מקבל מסך שחור. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני בטוח שלא נתקלתם בזה בחיים שלכם גם אני לא אבל בו ננסה אולי תדעו מזה אוקי אז יש לי צורב דיוידי חדש של סאמסונג עם חיבור סאטא וכו' צרבתי איתו המון פעמים אתמול אני מנסה לצרוב אני מכניס דיסק הוא מנסה לקרוא את הדיסק ואז מוציא את הסידרום אחרי שניה עוד פעם מנסה לקרוא ואז עוד פעם מכניס ומוציא וכו בעייה מוזרה מאוד עכשיו הדיסק תקין כי יש לי חבילה חדשה של דיסקים לצריבה ואין איתם שום בעיה וכאשר אין שום דיסק בסידרום הוא נסגר והכל בסדר אבל כאשר יש דיסק הוא משתגע ממה אתם חושבים שזה יכול להיות
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב חדש ואני רוצה לשתף גם אותו באינטרנט איך אני עושה את זה כשיש לי רק מודם אחד וחיבור אחד?
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
יש לי בעיה המקרופון לא עובד ואני לא מצליח להפעיל אותו, המקרופון טוב וגם אם לא יש לי 3 אז זה לא בעיה במקרופון זה משהו בהגדרות במחשב ואני לא מצליח לשנות, חברים אומרים שהם שומעים רעשים כשאני מדבר אז זה חייב להיות בעיה בהגדרות זאת התכונה שאני משתמש בה לשליטה על הצלילים במחשב איך אני מפעיל את המקרופון??
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לראות סרט בטלויזיה דרך המחשב אבל לשונית הnview ב-settings לא קיימת. התקנתי לא מזמן מחדש את ה-xp במחשב לאחר שידרוג הארד דיסק. איך אני מחזיר את הלשונית הזאת על כל אפשרויותיה? בתודה מראש.. טל
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
יש לי שני HD מחוברים במחשב, אחד מהם נקנה עם המחשב הנוכחי והוא של סיגייט והשני הוא ישן יותר והוא של מאקסטור פעם היו לי בעיות עם הג'ימפור שלהם אבל זה הסתדר. לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב ועלה לי מסך לבידקת שגיאות בהארדיסק (ישר אחרי המסך הראשון של ווינדוס) לחצתי ביטול והוא נתקע, ניסיתי שוב הפעם נתתי לזה לפעול שוב נתקע, ניסיתי גם SAFE MODE נתקע גם. כשאני מנתק את ההארדיסק הישן יותר (של מאקסטור) הבעיה לא קיימת יותר. הבעיה היא שיש לי עליו דברים חשובים מאוד. מישהו יכול לחשוב מה הבעיה ואיך אפשר אולי לסדר את זה? או להוציא את המידע שיש בהארדיסק.
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אתמול התקנתי רשת אלחוטית חדשה בבית עכשיו השארתי את המחשב פתוח בלילה..ושקמתי היה לי מסך כחול והיה רשום בו שחומרה חדשה הותקנה וזה ויש בעיה וצריך לעשות ריסט עשיתי..וכל כמה שעות זה קורה עוד פעןם... ושהמחשב נפתח ואז רשום "ברוך הבא" מופיע לי משהו עם לעדכן את הוינדוס כי עוד 3 ימים זה יופיע שוב ההודעה ... הוינדוס שלי הוא XP PRO והוא מקורי יש לי את הדיסק ההתקנה... אחרי זה זה נותן לי לבחור או כן או לא...אני בוחר כן... זה מביא אותי לחלון: כדי לסייע בהקטנת התופעה של תוכנות פיראטיות נא בצע הפעלה של עותק WINDOWS שברשותך כעת. הפעךה באינטרנט היא קלה ומהירה. אינך חייב לספק מידע אישי או פרטים אישיים לגביך . האן ברצונך להפעיל כעת את WINDOWS? - כן, ברצוני לבצע הפעלה של WINDOWS באינטנרט כעת. …
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי מודם מדגם של TERAYON TJ715 ... אם מישהו יעזור לי אני מאוד יודה לו !
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
היי אתמול התקנתי מחדש את WINXP אחרי פירמוט של המחשב... (אם זה חשוב אז התקנתי אותה על WIN98 שהתקנתי מדיסקט הפעלה שלה) מוגדר רק משתמש יחיד שפי מה שהמערכת טוענת הוא נחשב הADMIN ... אבל - שאני מנסה להתקין תוכנות מסוימות או דרייברים לכ.מסך שלי - המחשב אינו מאפשר לי לעשות זאת וטוען שאין לי מספיק הרשאה לעשות את הדברים האלה - למה הוא מגביל אותי ואיך אני מקבל הרשאה ? אגב, עוד בעיה קטנה, בכל פעם שאני מנסה להכנס להגדרות אחד הדברים בWINXP כמו הגדרות מערכת המחשב מנסה לחפש את הדיסקט ושלא מוצא שואל אותי למה אין לי את RUNDLL32 . אם לוחץ "ביטול" כמה פעמים זה נכנס בסוף - אבל עצם ההמתנה שהוא מחפש בככל פעם את הדיסקט - מעצבנת איך אפשר למנוע את זה ?
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GeForce 5300 pcx. התקנתי לו את הדרייבר החדש ביותר מהאתר של Nvidia. עכשיו ברגע שאני מפעיל משחק כלשהו התצוגה שלו נהיית רחבה הרבה יותר, כמו במסך קולנוע! מה אני עושה? תודה רבה רבה לעוזרים! שולחן העבודה וסרטים יוצאים בסדר גמור הבעיה היא רק במשחקים.
-
- 9 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם הרכבתי מחשב חדש ואני מעוניין לבדוק שהחומרה בו תקינה ועובדת כראוי , רציתי לדעת אם איזו תוכנה אפשר לעשות זאת...(בדיקת מעבד,תעבורת נתונים,תחת לחץ). תודה
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-