עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by dani,

קניתי מחשב חדש עם מעבד AMD 64 3000+ ולוח אם EPOX EP-8KDA3J NfORCE 3 250GB ATHLON 64 נראה לי שהבעיה בזכרונות - ? DDR 400 512MB Kingmax BGA? כי כשאני מעלה את ההתקנה של הווינדווס (אחרי שאני בוחר גודל למחיצות) פתאום אני מקבל מלא צבעים ושטויות על המסך וגם כזה את האות A באלכסון למטה או משהו כזה על כל המסך יכול להיות שזה בגלל בעיות תאימות?

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  2. Started by NafSap,

על PENTIUM II עם WIN98SE לא מצליח להתקין כרטיס USB מדגם U-163 usb 2.0 . [לאחר הכנסת כרטיס ה PCI ל SLOT מתגלה הכרטיס ע"י WINDOWS ומותקן לפי הוראות היצרן. לאחר RESTART המחשב לא נדלק כלל!!!! (אפילו לא נותן את הצפצוף בהתחלה). ניסיתי את שלושת ה PCI SLOTS שיש במחשב ובכולם קרה אותו הדבר.

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  3. Started by JonyPony,

אוקיי, כבר פתחתי פה ת'ראד בנושא, אבל הבעייה עדיין קיימת, אני אנסה שוב: יש לי צורב DVD של LG, דגם HL-DT-ST DVDRRW GWA והבעיה איתו היא שעם כל תוכנת צריבה אני לא מצליח לצרוב ביותר מX4. הבעייה לא הייתה כשקניתי את המחשב לפני שנה, וצרבתי בעיקרון על אותו סוג דיסקים. לפני כמה ימים פירמטתי את המחשב, התקנתי NERO חדש וניסיתי שוב ועדיין אותה הבעיה! המפרט של המחשב הוא P4 (Prescott) 3.2Ghz לוח אם AUSU P5GD2 2GB זכרון DDR2 של TWINMOS על 4 סטיקים של 512 HDD 200GB של WD בחיבור SATA2 הצורב הנ"ל וגם כונן DVD רגיל של LG GDR8163B (הצורב על Cable select והDVD על SLAVE) מישהו? משהו? הצילו! נמאס לי לחכות רבע שעה למשהו שאמור לקחת 5 דקות!

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  4. אני לא מבין מה זה הtemp3 למה הוא על 69 מעלות ומראה לי שם להבה מישהו יכול לענות לי או שהשאלה לא מובנת יש לי מחשב amd אטלון 3000+ לוח גיגביט ga k8nf 939 גיגה ראם 240 גיגה כרטיס מסך חרא איזה טורבו קאש בקיצור אני לא יודע מה זה temp3 ואני גם לא יודע איך לעלות לכם את התמונה מה מקור הבעיה שהוא חם

• 8 תגובות
    • 725 צפיות
  5. Started by ezx,

באתי לחבר שלי הבית והיית לו בעיה במחשב ממש מוזרה.. עשיתי לו פורמט ואחרי הכל המחשב לא צרה להיתקין דרייברים לכלום לא לכרטיס מסך ולא לכרטיס קול (הכל מחובר כמו שצריך *זה לא קשור לווינדוס*) מישהו אולי יודע? :-\ =בחיים שלי לא נדקלתי בבעיה זאתי=

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  6. שלום. בלפטופ שלי - מסוג לנובו - מת המסך (המסך בלבד, המחשב עצמו עובד מעולה). הייתי רוצה להמשיך להשתמש בלפטופ כתחליף שולחני (הלפטופ מעולה). הבעיה: כאשר אני מחבר את הכבל VGA ללפטופ, אמנם ניתנת לי האפשרות לראות דרך המסך השולחני, אבל רק לאחר (!) שעלתה מערכת ההפעלה. אני רוצה להגיע להגדרות של ה BIOS, כי הבנתי ששם אפשר להחליף את מסך ברירת המחדל - ושזה יהיה החיצוני דווקא. ה--צ--י--ל--ו תודה

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  7. Started by פבליק,

המחשב שלי נשבר לפני שבועיים במסגרת האחריות הוחלפו הלחקים הפנימיים אני רוצה לדעת כי לו שמו לי חלקים פחות טובים בכול מקרה על האחריות רשום מעבד AMD ATHLON XP + COOLER לוח אם GIGABYTE GA 7S748L עכשיו כשאני לוחץעל המאפינים (לחצן שמאלי על המחשב שלי) אני מקבל כי המעבד הוא AND ALTHON TM מהירות מאה ועשר גיגה הרץ!? האם זה מה שאמור להיות?? איפה אני יכול לבדוק את הכרטיס מסף ואת הלוח אם??

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  8. Started by wooper,

כל פעם שאני משחק במשחקים כמו far cry battlefield וכדומה יש מופיעים נקודות על המסך ברשותי geforce 6600gt הדריברים שלי מעודכנים לא עשיתי oc בנוסף לכך בזמן שאני משחק יש רק 70 מעלות כך שזה לא מהתחממות מה יכול להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  9. Started by Aviram,

אתמול, לפני כ-12 שעות ויותר, (סביבות 9 בערב בקיצור), שיחקתי במחשב, ופתאום, הוא נכבה לגמרי. לאחר שזה קרה ניסיתי להדליק אותו שוב, הנורות של החשמל וכל האחרות נדלקו למשך שניה, ואז המחשב נכבה שוב. פתחתי את המארז לבדוק אולי משהו נשרף, או משהו שנראה מקולקל, ולא, אין שום ריח, שום דבר לא נראה שרוף, ואני בטוח ששוף דבר לא נשרף, או התחמם יתר על המידה. היום, אחרי שעברו יותר מ-12 שעות, ניסיתי להדליק שוב את המחשב. בהתחלה חשבתי שהוא עובד, אך הוא נכבה אחרי כ-10 שניות. אין לי שמץ של מושג מה הבעיה, כמו שאמרתי שום דבר לא נשרף או התחמם יותר מדי, גם כן ניסיתי להוציא ולחבר שוב את הכבל של החשמל שוב ושוב אך זה לא עזר. יש למישהו מושג מה הבעיה? עכשיו אני לא יכול להדליק אותו. שכחתי להוסיף - יש לי AM…

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  10. Started by zakko,

שלום, קורה לי משהו מוזר, כשאני פותח את גוגל, אני מקבל דבר כזה: http://ufu.co.il/viewer.php?file=fl6gq9r8h8lmeejwht92.png מישהו יכול להסביר לי מה זה אומר? ואיך מסדרים את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  11. איאפשר לצאת האינטרנט כדי להתחבר שוב . הוא לא יוצא ולכן צריך לעשות ריסט במחשב. למה זה קורה? זה כבר כמה ימים ככה ?

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  12. אנשים אני צריך טובה, חיפשתי את הדרייבר של הכרטיס המעצבן הזה ואני לא מוצא אותו גם באתר של החברה, הדיסק אבד לי אז זה קצת בעיה... אם יש למישהו את הכרטיס הזה אז בבקשה תעזרו לי, ICQ-261456720 תודה מראש.מתן!!!

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  13. Started by liranss,

שלום יש לי כרטיס מסך GEFORCE FX5200 הכרטיס עושה לי בעיות במשחקים ולפעמים גורם לתקיעות של המחשב. התקנתי DIRECTX 9.0C אשמח עם מישהו יביא לי את הדרייברים הכי חדשים של FX5200 128 DDR תודה מראש לירן.

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  14. Started by eli_kats,

יש לי בעיה בלוח כשאני נכנס לחלון סטטוס אז אני רואה שבשורה של המתח VCORE רשום FAILD... מזה המתח הזה? איך ניתן לפתור ת'בעיה?, כבר ניסתי להחליף ספק כוח ולא עוזר

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  15. לאחר יציאה ממצב HDMI בTV לאחר בערך 20 דק לא ניתן לחדש תצוגה במסך וחייבים לעשות RESTART. המחשב מחובר דרך כבל DVI ומתאם HDMI. בדקתי בניהול צריכת חשמל בלוח הבקרה אך אין לי כל פתרון. בנוסף אין כל אפשרות לבחור את הרזולוציה הטבעית של המסך הנ"ל דרך הDRIVER של NVIDIA אשמח לכל עזרה כלשהי...

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  16. לא מזמן פימרטתי אצל מישהו את המחשב, ואותו אדם לפני הפירמוט גיבה את כל העבודות שלו בוורד על דיסק. (הוא לא יודע באיזה וורד הוא השתמש לפני לא Office 2003) התקנתי אצלו Office XP וניסיתי לפתוח את הקבצים והאופיס שואל אם להתקין את ה- Office Converter אז אמרתי לו שכן, והוא פתח את העמוד שבמקום אותיות כל העמוד מלא במעין אפסים כאלה מרובעים. לדוג: 000000000 רק מרובעים ניסיתי לפתוח את זה עם Notepad ו- Wordpad והצריבה נעשתה ע"י Nero 5.5. אני מנחש שזאת בעיה בצריבה אך אם למישהו יש רעיון אני מאוד אשמח לנסות אותו... כמה שיותר רעיונות ככה יותר טוב. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  17. Started by yotam360,

כשאני מדליק את המחשב וישר שהווינדוס נפתח אני מזיז את העכבר ופתאום יש מסך שחור ואחרי כמה שניות המסך חוזר לעצמו. מה יכולה ליהיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  18. כשקודק מסוים אצלי מנסה לרדת אוטומטי מהווינדווס מדיה פלייר אני מקבל את ההודעת שגיאה הזאת (תמונה שלמעלה) מה היא אומרת? ולאחר מכן מגיעה לי ההודעה הבאה (תמונה שלמטה) אני חושב שזה ביגלל הפירוול שלי או משהו אבל ביטלתי את הפיירוול וזה לא עוזר... יש הצעות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  19. Started by Friedman,

שלום לחברי הפורום. לפני כשבועיים לערך קבלתי Blue screen בפעם הראשונה, ניקיתי Reg בתקווה שהבעיה לא תחזור על עצמה. היו לי כמה ימים של שקט אך לפני שלושה -ארבעה ימים הבעיה הופיעה שוב. עוד יום יומיים של שקט ואז עוד הפעם והקצב רק הלך והתגבר. אתמול כבר קבלתי את "מסך המוות" הזה כל 5 דקות. איך אני יוצא מזה? איך אני יכול לדעת האם זו בעיית חומרה או תוכנה (לא הוספתי שום חומרה חדשה מלבד חיבור נתב בקסל רשת)? משווע לעזרה. תודה מראש אייל

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  20. תראו: מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה? יש לי 512 MB זכרון בDUEL CHANNEL

• 10 תגובות
    • 724 צפיות
  21. Started by eid101,

שלום . יש לי בעיה באמת מציקה לי !! קניתי מחשב חדש והמחשב הוא תותח בכל הרמות והכרטיס שיש בו מצויין אבל יש בעיה אחת היא שאני רואה הרבה טישטושים במסך שלא ראיתי בעבר במחשב הישן !! האם הסיבה יכולה להיות שכניסת הכרטיס אצלי היר DVI והמסך הוא CRT עם כניסה רגילה ?? האם זה בגלל המעביר ששמים בDVI ל רגיל ? ומה יתכן גורם הבעיה ?? תודה לעוזרים .

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  22. Started by Pythagoras,

אהלן חברה, קניתי מחשב חדש אתם יכולים לראות את המפרט מימין.. הבעיה היא שהכל עובד מצויין עד שאני מכבה את המחשב. הכיבוי עובר חלק ללא בעיה אבל כשאני מדליק את המחשב מחדש, הוא נתקע במסך השחור הראשון שאמור "לספור" את הזכרון ולהציג את הדיסקים הקשיחים וכוננים ורק ריסטרט מוציא אותו מזה. אחרי ריסטרט רוב הסיכויים שהוא נתקע שוב באותו מקום ורק בריסטרט השלישי או רביעי או מתחיל העלות את הווינדוס וגם אז (!!) מידי פעם הוא מציג מסך כחול ומאתחל מחדש ומדי פעם לא. בקיצור סיפור של 5-10 דקות להגיע לווינדוס בהדלקת המחשב.. המחשב חדש חדש ומותקן עליוXP אשמח לעזרה ??? ??? תודה ויום נעים

23. Started by ScreameR,

יש לי עכבר IntelliMouse Optical 1.1 ומאז שפירמטתי מידי פעם שאני לוחץ לחיצה אחת הוא עושה אותה כמו דאבל קילק ולפעמים טריפל קליק... מה זה יכול להיות ? (לא דרייברים, יש לי את הכי חדשים)

24. יש לי בעייה עם הלוח אם תראד זה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=74407.0 מקווה שזה לא דאבל פוסט מבקש עזרה לבעייה שבכותרת

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  25. הסבר על החוצפה בהודעה האחרונה. להלן ההודעה המקורית: הלוח המדובר הוא GA-965P-S3 עם E6300. המעבד נבדק עם לוח אחר ועבד. הבנתי שיש בעיה עם הלוח הזה עם זכרונות מסויימים(לי טווינמוס). המחשב "נדלק" - אבל רק המאווררים עובדים ואין שום צפצוף. אני מקבל את אותה תופעה עם זכרונות ובלי. השאלה היא אם בלי הזכרונות המחשב אמור להראות סימני חיים?

• 4 תגובות
    • 724 צפיות

דיונים חדשים בפורומים