תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
הוא אמר שהוא פתאום שמע צירצורים חזרים והמחשב נתקע. ומאז כל פעם שהוא מדליק את המחשב הוא מקבל מסך כחול שרשום בו משהו עם BOOT, אני לא ממש זוכר. אז הלכתי אליו, בדקתי ולא הצלחתי לגרום לווינדוס לעלות אז פירמטתי לו את הC. הוינדוס עלה הכל עובד יופי, התקנתי אופיס ועזבתי שהכל עובד טוב. היום מתקשר אלי שבזמן שהוא עבד בוורד הוא שוב שמע צירצור והופיע מסך כחול עם הודעה שונה שהוא לא זוכר וגם המחשב קפא לו כמה פעמים והשתחרר אחרי כמה דקות. אני חייב לציין שבזמן שהורדנו את המחשב במדרגות כדי לקחת אותו לדירה שלו הוא נפל הריצפה וקיבל סריטה מגעילה על הגג. אז לפני שאנחנו רצים וקונים הארד חדש נראה לכם שהוא הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי כרטיס של ג'יגהבייט 8500gt ואני רוצה לחבר את הטלויזיה לכרטיס מסך איזה כבל אני צריך לקנות בטלויזיה יש לי בננות צהוב ולבן ובכרטיס אני לא יודע איזה חיבור זה צירפתי תמונה של הכרטיס. תודה רבה על עזתכם. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 690 צפיות
-
-
לפני כשבוע פירמטתי את המחשב וכעת בכול פעם שהמחשב רושם כמות כבדה של מידע על הדיסק הקשיח המחשב מאט באופן משמעותי ולא חוזר לעבוד בצורה תקינה (תקיעות, ובעיות בסאונד), כאשר אני עושה SYSTEM RESTOR המחשב חוזר להיות תקין (רץ באותה מהירות שלפני רישום כבד). Intel® Core2 CPU 6420 @ 2.13GHz @ 2240MHz (ASUSTeK Computer INC. P5B mainboard) (RAM) 1GB, 490.77MB free (HDDs) 294GB, 198GB free הכונן רשום ב NTFS תודה לעוזר !
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
נניח אני שומע מוזיקה לא משנה אם זה בווינאמפ או במשחק , ושאני לוחץ על המקלדת יש לי תקיעות כאלה ו"הבהובים" בסאונד. כאילו קטיעות כאלה. זה ממש מעצבןןןןןן אני לא יכול לשמוע מוזיקה ולהקליד במחשב וזה מעצבן לשחק במשחק כי אז יש תקיעות קטנות מעצבנות במשחקים... מה לעשות!??? לוח אם epox8rda+ והרגע התקנתי דרייברים והכל חדש ועדיין בעיה. הביוס מעודכן גם כן
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש ובמפרט שלי הזמנתי זכרונות a-data 512 mb ddr 3200 ושמתי לב שרשום על הזכרונות v-data בנוסף ראיתי ש המעלות של הcpu בeverest כל הזמן על ה70 מעלות ושיש רק מאורר 1 (של הספק) האם זה נורמלי תודה
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום חברים הנושא הנ"ל קצת מעצבן אשמח לשמוע את דעתכם שמתי לב כי המעבר מוריד את המהירות שלו כאשר הוא לא נמצא בפעולת מאמץ רצינית דהיינו מוריד את הבאס מ X7 ל X6 כלומר 1600MHZ במקום 1866MHZ בדקתי זאת בתוכנת CPU-Z האם זה נורמלי ? האם ניתן לבטל את התכונה הזו ? דרך אגב הלוח שלי עןעשנטאק 965-DQ6 זכרון KINGSTON VALUE 667MHZ 2GB תודה
-
- 8 תגובות
- 690 צפיות
-
-
1. כאשר אני מפעיל את המחשב אז לוקח לתוכנות שבצד ליד המחשב כמה דקות לעלות חשבתי שזה בגלל שלא פירמטתי הרבה זמן אבל היום פירמטתי ואותה בעיה אין לי מושג אך לפתור אותה ... 2. המחשב מבצע ריסט באופן אוטומטי בלי שום הודעת שגיאה או בעיה למרות שביטלתי את האפשרות לביצוע ריסט אוטומטי והמעלות של המחשב הם בסדר גמור כך שזו לא הסיבה אם למישהו יש מושג בבקשה שיעזור לי...
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי בעיה כאשר אני צורב קבצי סרטים מסוג AVI אני מבצע את הצריבות ובודק לאחר מכן והכול בסדר, אבל אחרי כמה זמן שאני רוצה לראות את הסרט המחשב קורא את הדיסק אבל אי אפשר לפתוח את הקובץ AVI. יש לי צורב חדש LiteOn 52x32x52 רציתי לדעת מה הגורם לבעייה
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שלום רב שהמחשב עולה נותן לי הודעה הבאה : WARNING. SOME CHANGES IN CHIPSET OR CLOCK SETTINGS CAUSED BOOT FAILURE DEFAULTS FOR THESE SETTINGS HAVE BEEN LOADED וברגע שלוחצים F1 המחשב ממשיך לעלות תעזרו לי בבקשה מה זאת הודעה ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
-
שלום לכולם לפתע פתאום שני ה CD שלי הפסיקו לעבוד. לקחתי את המחשב לבדיקה קצרה. בבדיקה חיברו CD חדש דרך אותו חיבור ודרך חיבור אחר של הלוח אם, כלום לא עבד. דברים שאני חושב שעשיתי לפני השינוי זה עידכון של XP והרצה של כמה תוכנות שעשו ניקיון ברגיסטרי (אולי ניקוי טוב מידי). עידכון לדריברים כמובן עשיתי. מצאתי כל מיני דברים בפורומים בחול לתיקון ברגיסטרי אבל שום דבר לא עבד. אשמח להמלצות חוץ מלהתקין מחדש את הווינדוס XP. תודה
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, בשרותי הלוח הבא:GA-M59SLI-S4 יש לו 3 יציאות PCIE הלו הוא SLI היציאה הראשונה שלי לא תקינה- כאשר אני מחבר אליה כרטיס מסך כלשהו: יש צפצוף ארוך לפרקים. כאשר מחברים את אותו כרטיס ל 2 האחרות המחשב נדלק כרגיל. בצעתי איפוס ביוס,ועדכון ביוס מאתר יצרן לגרסה האחרונה- עדיין לא עזר-הלוח מיועד לSLI ככה שזה הכרחי שהיציאה תעבוד. דרך אגב כאשר מחברים כרטיס כלשהו(מסך) לאותה יציאת PCIE המאוורר של הכרטיס נדלק ופועל ,רק שאין תצוגה והלוח עושה אתחול ומנסה לעלות שוב ושוב ללא הצלחה. אם יש עוד רעיונות אשמח לשמוע,תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אהלן חברה יש לי מחשב נייד TOSHIBA SATELLITE 2540CDS היום פתחתי אותו וגיליתי שהוא החליף צבעים... יש מושג כזה בגראפיקה שאינני זוכר מהו אבל רואים את הצבעים המומים כאלה... יש לכם פתרון?! עידן
-
- 9 תגובות
- 690 צפיות
-
-
התחילה לי בעיה מעצבנת במיוחד היום\אתמול כבר חודשים שאני מעלה תכנים ליוטיוב מעלה בערך בכל שעות היממה ואפילו בו זמנית אני יכול לשחק משחקי מולטיפלייר בלי שיהיה הבדל או לאג אתמול התחילה בעיה ברגע שאני מעלה סרטון האינטרנט הופך ללא מגיב כמעט לחלוטין לוקח לכל עמוד להטען המון זמן וצריך כמה נסיונות SPEEDTEST מראה PING 900+ ומהירות של 0.01-0.05 ברגע שאני מבטל את ההעלאה של הקובץ המהירות חוזרת לרגיל למה פתאום התחיל השינוי הזה עד עכשיו כמו שאמרתי הייתי מעלה תכנים כל הזמן שעובד במקביל בלי שינוי למישהו קרה? יכול להיות שהספק עושה לי את זה בכוונה בשביל לגרום לי להעלות פחות?
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כונן DVD NEC ND 3540A אים אני לא טועה... אז אני איזה 50 דיסקים אף אחד מהם לא עובד רק אחד עובד וזהו כל השאר לא עובדים ואים אני מכניס דיסק שהוא לא DVD אז זה עובד לא יודע מה לעשות תעזרו בבקשה תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GEFORCE 6800 OC 128MB 256BIT עכשיו אני שם אותו במחשב הכול בסדר הוא מעלה הכול רגיל אינטרנט הכול רגיל.. אבל אז שאני נכנס לאיזה משחק וניסיתי מלא משחקים.. אני רואה כאלה נקודות על המסך בכול מיני צבעים ואז מופיע מסך כחול ועושה ריסטרט.. וככה כל משחק שאני נכנס.. מישהו יודע מה הבעיה עזרה בבקשה.....!!!!!!!!!!! תודה מראש.. הכרטיס תיקן ועובד רגיל המאוורררים הכול.. יש לי ספק 400 ואט.
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
המחשב שלי לא ישן יש לי מחשב ארבע ליבות דגם 6600Q והדיסקים קשיחים WD 600GB 32MB קניתי אותו חדש והוא עושה לי רעשים כשאני מישתמש במחשב מה לעשות תודה לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי מחשב מבוסס P4 שקיבלתי ממשהו. המחשב למשך כשבועיים עבד ואז לפתע יום אחד הוא לא עלה. הוא אפילו לא מבצע POST. רואים ושומעים את כל הרכיבים נדלקים אך שום דבר לא קורה. ניסיתי כבר להחליף זיכרונות, כ.מסך ו-HDD ושום דבר לא עבד. מה לעשות (חוץ מלקנות חדש )? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מה אתם אומרים שהבעיה המחשב נכבה רק במשחקים אולי תתנו הצעות מה לעשות כדי לפתור את הבעיה תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני כבר התחלתי לחשוד אפילו בספק... לנסות להוריד תזמונים\להעלות מתחים לחסל תהליכים להגביר קירור להנמיך? אולי זה ווינ דפוק,סקטרוים?... מה שוקרה שלוווינ לוקח ממש מלא זמן לעלות,לא משנה מתי,ובעבודה בו יש כל הזמן ממש כל זמן כאילו וקצוב יש תקיעה ל3-5 שניות ... אין לי כבר מושג מה זה
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היי, ברשותי 2 מחשבים, אחד פנטיום 4 2.4GHz עם לוח אם של אינטל, כרטיס מסך רדאון 9550, זיכרון 512 MB... מחשב שני: לוח אם של ABIT, מעבד AMD 3000+, כרטיס מסך GEFORCE 6600 זיכרון כנ"ל... אני כעיקרון עובד על המחשב הראשון שציינתי, מאחר והמחשב השני כמעט שלא בשימוש אני מעוניין להעביר ממנו חלקים למחשב שלי, כגון: מעבד, לוח אם, זכרון (הזכרון שלו יותר מהיר)... העניין הוא שאני מעוניין להישאר עם הדיסק הקשיח שלי, שהוא IDE, זאת אומרת לקחת את הלוח ואת כל הרכיבים מהמחשב השני ולחבר ללוח אם שם דיסק IDE. וכדי שהמחשב השני גם יעבוד, אני אחבר את הדיסק הנוכחי שלו (HITACHI DESKSTAR) ללוח אם של אינטל, העניין הוא שהלוח אינטל הוא דיי מיושן ואינו תומך ב-SATA, לכן חשבתי אולי לקנות כרטיס PCI SATA.…
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לראות סרט בטלויזיה דרך המחשב אבל לשונית הnview ב-settings לא קיימת. התקנתי לא מזמן מחדש את ה-xp במחשב לאחר שידרוג הארד דיסק. איך אני מחזיר את הלשונית הזאת על כל אפשרויותיה? בתודה מראש.. טל
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 9800GT, אחרי כמה פעמים שהמחשב נתקע כל הזמן החלטתי לפתוח אותו וראיתי שהמאורר של הכרטיס מסך נשרף. הוצאתי את המאורר וחיברתי לו מאורר של מארז [משהו דיי חזק] ואז חיברתי אותו חזרה למחשב והוא עבד חלק לאיזה שעה וחצי ואז שוב נתקע. הטמפ' של המעבד על 30 מעלות ואין וירוסים או משהו בסגנון יכל להיות שהכרטיס נהרס?
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
טוב אז ככה... הייתי ב OC ל 2400 MHZ אבל הזכרונות היו על 133 והכל עבד פיקס (חוץ מהעובדה שהזכרונות רצו ב 170MHZ) אז תיקנתי את המעוות וירדתי ל 2380, זכרונות על 166 (רצים בפועל ב 210MHZ) והכל עובר S&M ו PRIME... משום מה לאחרונה לאחר שאני מאמץ את המחשב ממש יש לי קריסות במחשב (לא זוכר מה הייתה האחרונה אבל מקווצת פה התיקיה של MINIDUMP שאני אשמח אם מישהו יציץ... לא שמתי לב לתופעה הזאת לפני זה... (ואני ממש רוצה לדעת אם זה נגרם כתוצאה מהשינוי ב OC?) אני חייב לקודד איזה סרט של המשפחה במחשב והוא קורס לי במאמץ אני אשמח אם תעזרו לי בהקדם... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
הורדתי אתמול כמה קבצי וידיאו שנפתחו בחלון רגיל. היום הורדתי מאותה תוכנה עוד כמה קבצי וידיאו והם נפתחו לי ב nero וגם לא פעלו... האם יש אופצייה לפתוח אותם רגיל? ניסיתי 'פתח באמצעות' אבל יש שם רק את האופצייה של לפתוח באמצעות nero הלפ...? תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-