תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
שלום בזמן האחרון יש לי בעיה די מוזרה במחשב. היא מופיע אך ורק במקרה שמכבים את המחשב לכמה דקות ויותר. מה שקורה הוא בהדלקה המחשב מתחיל לעלות ומרסט את עצמו לפני שהוא מגיע בכלל לPOST ולפני שהמסך מגיב בכלל ככה שמבחינת תצוגה אין כל אינדיקציה. הבעיה מופיע כמו שאמרתי אך ורק בהדלקה אחרי כיבוי, במקרה ועושים למחשב ריסט, הוא עולה תקין. ניסיתי להוציא את הסטיקים של הזכרונות-אין שינוי כרטיס מסך-אין שינוי הארד דיסק-אין שינוי איפוס CMOS-כרגע חזר לעבוד, אבל עדיין ביצעתי את זה לפני כן, הוא חזר לעבוד אבל אחרי הכיבוי השני או השלישי הבעיה חזרה האם נראה לכם שהבעיה בלוח? מחשב: Intel I-5 3450 3.2GHZ GIGABYTE H-77 D3H rev1.1 G-Skill ares 4X4GB 1600MHZ ddr3 GIGABYTE GTX650 2GB OC SEAGATE 1TB sata3 …
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול התקינו לי ווינדוס 7, אבל יש בעיה.. אחרי כל כמה זמן (בערך רבע שעה - 20 דקות) המחשב פשוט קורס ונכבה. אפילו לא עושה ריסטרט, אלא נכבה.. חשבתי אולי זה אבק במאוורר, ניקיתי אבל שוב.. וכשמדליקים הוא מעלה מסך שחור עם אופציות safe mode ו-start windows normally אגב, אם אני משחק בדמו של הפיפא 14 (משחק PC) אז במיוחד.. אחרי 10 דקות זה קורס. העניין שהמשחק עובד חלק בלי תקיעות וגרפיקה מדהימה, ככה שהכרטיס מסך זה לא הבעיה... ועוד עניין בפיפא - לפעמים אני נכנס למשחק, נמצא בתפריטים איזה 2-3 דקות, משנה הרכב ומערך.. בא להתחיל משחק ואז זה פשוט יוצא מהמשחק - המחשב לא נכבה אבל המשחק נופל. מישהו שיעזור לפני כיפור???
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
כשאני נכנס לדפדפן למשל אז הבהירות של המסך גבוהה משמעותית פתאום, וכשאני סוגר אותו הבהירות יורדת.. ככה גם במשחקים ובדברים אחרים.. איך אני מסדר את זה? הדבר הזה פשוט גומר על העיניים.. זה במחשב של אחי.. אין במחשב תוכנה שקשורה למסך או משהו כזה.. ווינדוס 10
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני משתמש במחשב עם לוח אם של אינטל DP55WG עם מעבד i3, והיה מורכב עליו כרטיס של אנוידיה 9800GT והכל עבד כמו שצריך (לאחר שביצעתי עדכון אחרון לביוס, לפני כן הייתה בעיה דומה לנוכחית גם עם הכרטיס 9800GT). היום החלפתי את ה- 9800GT בכרטיס AMD Sapphire HD 5750, שהיה מורכב וגם פעל במחשב אחר בבית (ועדיין עובד על כל מחשב אחר בבית), והמחשב לא עולה. אין תמונה, והלוח מציג באמצעות LED את הודעת השגיאה Eb שמשמעותה calling video bios והוא לא ממשיך בעליית המערכת (אפילו לא מגיע לביוס). ניסיתי להכניס HD 6850 במקום, וגם איתו יש בעיה זהה. לעומת זאת, כאשר אני מכניס כרטיס של אנוידיה 8500GT (שבמזל שכב לי איפשהו בבית) המחשב כן מצליח לעלות, וכן מצליח להכנס לביוס. ניסיתי באופן שיטתי לכבות ולהפעיל אפש…
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות 1 המחשב נתקע פשוט קופא ואני צריך לעשות ריסטרט למחשב ידני ואם אני בתוך משחק הוא לא ניתקע 2 המאוור של העמבד שלי עושה רעש מטורף אולי מתחמם יותר מידי?
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לראות משהו באתר של אגד והוא פתאום מקפיץ לי את הדבר הבא: http://img504.imageshack.us/img504/9287/15001500148815131501tf1.jpg איך אני מבטל את החסימה במחשב שלי? וגם יש לי עוד בעיה בExplorer אני לא יכול להכנס ללינקים שמביאים לי איך אני מתקן את זה? תודה רבה לכם ולילה טוב
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש סריטה במעגל L3 וכרגע המחשב לא עולה . מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לי צורב Yamaha CRW3200E Windows XP Nero 5.5.5.1 אני מנסה לצריוב ומקבל: CRW3200E: Waiting for medium Nero is checking for medium, please wait ... To burn this multisession compilation you need the medium that contains the previous sessions. Please insert this medium if you have not already done so. Medium required for compilation: CD-R/RW Medium type in the recorder: (Empty) וזה לא צריבה מיוחדת!!! זה רק צריבה לגיבוי!!! לא משנה איזה דיסק שמתי... זה לא עבד... כולם היו חדשים מהקופסא ו3 סוגים שונים!!! ואיך אני יודע שזה הNERO עם הבעיה??? כי ניסיתי לצרוב דרך XP וזה עבד!!!! בבקשה תעזרו!!! ???
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את המקלדת המכאנית הראשונה שלי לפני כמה ימים k60 pro וקרה לי פעמיים שהיא עשתה לי דאבל טאפינג. זה דבר שקורה מידי פעם במקלדות מהסוג הזה או שעלי לפנות לחנות ?
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה מדאיגה במחשב הישן שלי. אחריי כמה זמן אקראי שהוא דולק, לפתע האור בחדר מחשב נחלש קצת ואז המחשב נכבה. אבל כמה דברים לא שיגרתיים. קודם כל, המחשב לא קורס, אין מסך כחול. זו בעיה חשמלית. דבר שני, בדרך כלל שהמחשב נכבה מאיזשהיא סיבה, הוא לא נדלק חזרה. ככה אין סכנה שבעליה של המתח הוא ייפגם. הבעיה פה שהוא עושה נכבה אבל נדלק מיד. כלומר המנגנון שמכבה אותו בלי להדליק אותו לא מספיק לעבוד. גם אחריי שזה קרה פעם אחת. הווינדוס אמר שהמחשב לא הצליח לעשות ריסטרט והוא נתן לי אפשרות TO FIX THIS. עוד דבר. יש לי גם מחשב MAC מחובר לאותו מקור חשמל וכשהמחשב הישן נכבה הMAC לא נכבה. זה אפילו שאני רואה שהנורה בחדר יורדת בעוצמתה וחוזרת רגע לפני שהמחשב נכבה. יכול להיות שזו בעיה אצל חברת החשמל ו…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שהוספתי הארד דיסק נוסף לנייח קורה משהו מוזר בBIOS אני רואה את ההארדיסק אבל במחשב שלי אני רואה רק הארדיסק אחד שעליו מותקן הווינדוס איך זה קורה?? משהו פיזי בחיבורים זה לא כי ניסיתי את כל הוואריאציות של חשמל ונתונים ולא עוזר יכול להיות שהלוח דפוק?? רוצה להוסיף פרט חשוב שHD החדש הוא סאטא 2 והישן סאטא והלוח שלי לא תומך סאטא 2 ובכל זאת את הסאטא 2 הוא מזהה ואת השני לא תודה
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
מחשב המריץ Windows 7 גרסת 64 ביט. המחשב קופא לגמרי למשך מס' שניות מדי זמן רנדומלי, ללא כל קשר לפעולה שמתבצעת או לאו בו. אין כל הודעת שגיאה, לא מסך כחול. המחשב פשוט קופא ולאחר מס' שניות המצב חוזר לקדמותו. כיצד ניתן לאבחן את הגורם לזה?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מסך LG E2342T כשאני מחבר את המסך בחיבור VGA הכל עובד מצוין אבל כשאני מחבר עם כבל HDMI-DVI אני מקבל על המסך את התצוגה עם צבעים נגדיים (נגטיב). מישהו יודע מה ניתן לעשות? האם הבעייה בכבל או במסך? אני מחבר למסך, לפטופ HP, הבעייה חוזרת בשני לפטופים שונים. שניהם HP אחד WINDOWS 7 השני ויסטה תודה.
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
באתחול של המחשב הוא מצפצף ומראה CHECKSUM BIOS ERROR ורושם שגיאה עם כונן A ניסיתי להוציא תסוללה של הביוס לנתק תחוטים של הFLOPPY והבעיה לא נפתרה פלייז עזרו לי
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום... תמיד שאני נכנס למשחקים, אחרי 10-20 דקות של משחק, מתחיל רעש מאוור חזק מאוד מהמחשב, עכשיו גם כשאני יוצא מהמשחק ועובר הרבה זמן, הרעש לא מפסיק והמארז נשמע כמו מנסרה, כאילו מישהו מנסר שם משהו פתחתי את המארז 100 פעם, ניקיתי המון אבק, חיפשתי כבלים שיכולים לגעת במאורר, נאדה, שום דבר לא עזר הדבר היחיד שכן עוזר זה לתת מכות למארז ואז הרעש נחלש ואז שוב מתחזק
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אהלן כולם. אני די נואש, אני מנסה להוריד את הטמפ' מהמעבד ולא מצליח... אני מגיע לטמפ' מטורפות של 67+ לאחר מאמץ (לא 100%, סתם לאחר משחקי מחשב), וכ56 מעלות במנוחה. ניסיתי לשפר את המצב והיום קניתי לעצמי 2 מאווררי CoolerMaster דגם TLF-S82 של 80mm והכנסתי למקומות הפנוים במארז, אחד בחזית ואחד מאחורה. כמו כן, ניסיתי גם לשפר את זרימת האוויר ע"י הוספת אזיקונים ודחיפת כל החוטים למדפי הכוננים. אני לא חושב שהשיפור ניקר, הטמפ' במארז ירדה בכ 5 מעלות, אך טמפ' המעבד נשארת ללא שינוי, אולי ירידה קלה של 1-2 מעלות, לא יותר. אני מתחיל לחשוד שמשהו לא בסדר עם המאוורר על ההיטסינק של המעבד\מריחה לא נכונה של המישחה הטרמית? ניסיתי לנקות את המאוורר ע"י הורדת האבק, לא משהו יסודי ביותר אבל גם כן סוג של …
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את המפרט מחשב הבא: [..] AMD PHENOM II X4 945 (3.0GHz) - 95W - BOX - [..] GIGABYTE GA-790XT-USB3 [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ CL9 [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ CL9 [..] POWER COLOR HD5850 PCS+ 1GB GDDR5 - [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - [..] מארז COOLERMASTER CM 690 w/o PSU - [..] SEASONIC S12II 620W BRONZE - RETAIL - [..] SAMSUNG F3 500GB SATA2 - עם מסך 22" של SAMSUNG רוולוציה 1680x1050 WINDOWS 7 ULTIMATE 64 BIT הבעיות בעיקר הם במשחקים CRYSIS וGTAIV.. בCRYSIS, המחשב מריץ אותו בכיף, אבל לפעמים כשאני מגיע לאיזור פתוח עם הרבה פריטים לטעון, יש "פריז" מעצבן לכמה שניות כשאני מזיז את העכבר.. לא יודע אם זה קשור לתקלה של ח…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי נטבוק של אסוס - EEEPC 1005HA התקנתי עליו ווינדוס 8 וכנראה הוא לא רץ עליו מי יודע מה. היום הפעלתי את המחשב וכאשר הטעינה חלפה, מסך שחור עלה לא רואים כלום.. אני כן רואה את הביוס וכו' אבל את המערכת ההפעלה לא. יש לי בדיסק און קי ווינדוס 7, אני רוצה להתקין אותו. כיצד אני מעלה את ההתקנה? תודה
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי בעיה שקשה להסביר אותה בדיוק, אוקי המפרט שלי מתואר בלינק מצד ימין החלק הרלוונטי לעכשיו זה: MOBO - ga 7vt600 1394 (כרטיס קול + רשת על הלוח) Sound card - Realtek AC'97 Audio for VIA CPU - AMD 2500+ Barton בזמן האחרון (אני לא זוכר בדיוק מתי יכול להיות אחרי שפרמטתי את ההארד דיסק) יש רעשים מוזרים כלומר אם אני מריץ משחק (לא במשחק ספיציפי) או בסרטים אז בזמן שהמעבד או הHD עובדים בקצב מקסימלי יש בעיה ברציפות של הקול וזה נותן מעיין צפצופים כאלו או שהקול מתארך וניהיה מוזר ואחרי 2-3 שניות מקס' זה חוזר להיות רגיל ואז שוב ושוב למרות שזה נשמע כמו בעיית דרביריים קלאסית הפתרון הזה לא עובד (אחרי הפירמוט התקנתי את הדריבריים שהיו לפני התקלה), ניסיתי גם דרביירים אחרים (במקום מהאתר של GI…
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
הדלת שלו נפתחת ונסגרת עם לחיצ תהכפתור אבל כשאני מכניס דיסק (תקין) הוא תוקע תמחשב כזה ולא זז לוקח לו שנה ובסוף הוא גם לא קורא אותו....הוא פעם עבד . הוא עם DMA יעני לא PIO והכבל טוב..... כל דיסק זה ככה....ודרייברים זה לא .
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני מתקין תדרייבר של הכרטיס קול ואז המחשב עושה לי הפעלה מחדש.... :bash: למישהוא יש סיבה למה זה קורה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד דל. 5 צפצופים בהדלקה של המחשב חוזרים על עצמם ,אבל המחשב ממשיך לעלות. ברגע שמערכת ההפעלה מתחילה לעלות הצפצופים מפסיקים. מה יכולה להיות הסיבה לצפצופים?
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שבת שלום וערב טוב. שימי נחמן, ברשותי מחשב נייח מיזה כ4/5 שנים. לאחרונה לוקח למחשב זמן רב לעלות.. אליו הם השלבים: 1. לוחץ על כפתור ההדלקה. 2. מסך שחור. 3. ממתין בין 7 דקות ל20 דקות. (יש פעמים שאני מחכה אף יותר ויש פעמים שהוא לא נדלק כלל אלה אם אני לוחץ על כפתור הreset) 4. נפתח הboot. 5. ישר לאחר מכן המחשב עולה. השאלות: 1. מהיא התקלה ? 2. איך אני פותר את התקלה ? 3. מדוע קורה מצבים אלו ? (זאת אומרת מהיא הגורם לתקלות אלו?) אשמח לעזרה בבקשה. תודה מראש ושבת שלום!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אז יש לי בעיה בנגן שלא הייתה מקודם כשאני רץ אז הנגן מתחיל לנגן את השיר חלש לפעמים כל כך חלש שאני לא שומע ומתחיל להתקע ורק אם אני מסובב אותו או מרים הוא מתחיל לנגן נורמאלי ואז שוב אותה בעיה הסוללה חדשה ומלאה והאוזניות מחוברות טוב מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי duel boot ואני מנסה לבחור בין xp לויסטה ....אני עושה ריסטרט ובעמוד של הדול בוט אני אמור לסמן את הxp עם המקלדת אבל היא והעכבר לא פועלים, (הנורות מכובות) הם מחוברים אבל עולים רק כשהווינדווס עולה.....מה לעשות? תודה רבה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-