עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by orese,

שלום לכולם, קניתי את המקלדת המכאנית הראשונה שלי לפני כמה ימים k60 pro וקרה לי פעמיים שהיא עשתה לי דאבל טאפינג. זה דבר שקורה מידי פעם במקלדות מהסוג הזה או שעלי לפנות לחנות ?

2. יש לי בעיה מדאיגה במחשב הישן שלי. אחריי כמה זמן אקראי שהוא דולק, לפתע האור בחדר מחשב נחלש קצת ואז המחשב נכבה. אבל כמה דברים לא שיגרתיים. קודם כל, המחשב לא קורס, אין מסך כחול. זו בעיה חשמלית. דבר שני, בדרך כלל שהמחשב נכבה מאיזשהיא סיבה, הוא לא נדלק חזרה. ככה אין סכנה שבעליה של המתח הוא ייפגם. הבעיה פה שהוא עושה נכבה אבל נדלק מיד. כלומר המנגנון שמכבה אותו בלי להדליק אותו לא מספיק לעבוד. גם אחריי שזה קרה פעם אחת. הווינדוס אמר שהמחשב לא הצליח לעשות ריסטרט והוא נתן לי אפשרות TO FIX THIS. עוד דבר. יש לי גם מחשב MAC מחובר לאותו מקור חשמל וכשהמחשב הישן נכבה הMAC לא נכבה. זה אפילו שאני רואה שהנורה בחדר יורדת בעוצמתה וחוזרת רגע לפני שהמחשב נכבה. יכול להיות שזו בעיה אצל חברת החשמל ו…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by shaithebest,

שלום לכולם אחרי שהוספתי הארד דיסק נוסף לנייח קורה משהו מוזר בBIOS אני רואה את ההארדיסק אבל במחשב שלי אני רואה רק הארדיסק אחד שעליו מותקן הווינדוס איך זה קורה?? משהו פיזי בחיבורים זה לא כי ניסיתי את כל הוואריאציות של חשמל ונתונים ולא עוזר יכול להיות שהלוח דפוק?? רוצה להוסיף פרט חשוב שHD החדש הוא סאטא 2 והישן סאטא והלוח שלי לא תומך סאטא 2 ובכל זאת את הסאטא 2 הוא מזהה ואת השני לא תודה

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  4. מחשב המריץ Windows 7 גרסת 64 ביט. המחשב קופא לגמרי למשך מס' שניות מדי זמן רנדומלי, ללא כל קשר לפעולה שמתבצעת או לאו בו. אין כל הודעת שגיאה, לא מסך כחול. המחשב פשוט קופא ולאחר מס' שניות המצב חוזר לקדמותו. כיצד ניתן לאבחן את הגורם לזה?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום לכולם, רכשתי מסך LG E2342T כשאני מחבר את המסך בחיבור VGA הכל עובד מצוין אבל כשאני מחבר עם כבל HDMI-DVI אני מקבל על המסך את התצוגה עם צבעים נגדיים (נגטיב). מישהו יודע מה ניתן לעשות? האם הבעייה בכבל או במסך? אני מחבר למסך, לפטופ HP, הבעייה חוזרת בשני לפטופים שונים. שניהם HP אחד WINDOWS 7 השני ויסטה תודה.

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  6. באתחול של המחשב הוא מצפצף ומראה CHECKSUM BIOS ERROR ורושם שגיאה עם כונן A ניסיתי להוציא תסוללה של הביוס לנתק תחוטים של הFLOPPY והבעיה לא נפתרה פלייז עזרו לי

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  7. Started by Hawie,

שלום... תמיד שאני נכנס למשחקים, אחרי 10-20 דקות של משחק, מתחיל רעש מאוור חזק מאוד מהמחשב, עכשיו גם כשאני יוצא מהמשחק ועובר הרבה זמן, הרעש לא מפסיק והמארז נשמע כמו מנסרה, כאילו מישהו מנסר שם משהו פתחתי את המארז 100 פעם, ניקיתי המון אבק, חיפשתי כבלים שיכולים לגעת במאורר, נאדה, שום דבר לא עזר הדבר היחיד שכן עוזר זה לתת מכות למארז ואז הרעש נחלש ואז שוב מתחזק

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  8. אהלן כולם. אני די נואש, אני מנסה להוריד את הטמפ' מהמעבד ולא מצליח... אני מגיע לטמפ' מטורפות של 67+ לאחר מאמץ (לא 100%, סתם לאחר משחקי מחשב), וכ56 מעלות במנוחה. ניסיתי לשפר את המצב והיום קניתי לעצמי 2 מאווררי CoolerMaster דגם TLF-S82 של 80mm והכנסתי למקומות הפנוים במארז, אחד בחזית ואחד מאחורה. כמו כן, ניסיתי גם לשפר את זרימת האוויר ע"י הוספת אזיקונים ודחיפת כל החוטים למדפי הכוננים. אני לא חושב שהשיפור ניקר, הטמפ' במארז ירדה בכ 5 מעלות, אך טמפ' המעבד נשארת ללא שינוי, אולי ירידה קלה של 1-2 מעלות, לא יותר. אני מתחיל לחשוד שמשהו לא בסדר עם המאוורר על ההיטסינק של המעבד\מריחה לא נכונה של המישחה הטרמית? ניסיתי לנקות את המאוורר ע"י הורדת האבק, לא משהו יסודי ביותר אבל גם כן סוג של …

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  9. Started by SnowBoard,

שלום לכולם יש לי את המפרט מחשב הבא: [..] AMD PHENOM II X4 945 (3.0GHz) - 95W - BOX - [..] GIGABYTE GA-790XT-USB3 [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ CL9 [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ CL9 [..] POWER COLOR HD5850 PCS+ 1GB GDDR5 - [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - [..] מארז COOLERMASTER CM 690 w/o PSU - [..] SEASONIC S12II 620W BRONZE - RETAIL - [..] SAMSUNG F3 500GB SATA2 - עם מסך 22" של SAMSUNG רוולוציה 1680x1050 WINDOWS 7 ULTIMATE 64 BIT הבעיות בעיקר הם במשחקים CRYSIS וGTAIV.. בCRYSIS, המחשב מריץ אותו בכיף, אבל לפעמים כשאני מגיע לאיזור פתוח עם הרבה פריטים לטעון, יש "פריז" מעצבן לכמה שניות כשאני מזיז את העכבר.. לא יודע אם זה קשור לתקלה של ח…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Proww,

אהלן, יש לי נטבוק של אסוס - EEEPC 1005HA התקנתי עליו ווינדוס 8 וכנראה הוא לא רץ עליו מי יודע מה. היום הפעלתי את המחשב וכאשר הטעינה חלפה, מסך שחור עלה לא רואים כלום.. אני כן רואה את הביוס וכו' אבל את המערכת ההפעלה לא. יש לי בדיסק און קי ווינדוס 7, אני רוצה להתקין אותו. כיצד אני מעלה את ההתקנה? תודה

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  11. Started by dmanbuhnik,

יש לי בעיה שקשה להסביר אותה בדיוק, אוקי המפרט שלי מתואר בלינק מצד ימין החלק הרלוונטי לעכשיו זה: MOBO - ga 7vt600 1394 (כרטיס קול + רשת על הלוח) Sound card - Realtek AC'97 Audio for VIA CPU - AMD 2500+ Barton בזמן האחרון (אני לא זוכר בדיוק מתי יכול להיות אחרי שפרמטתי את ההארד דיסק) יש רעשים מוזרים כלומר אם אני מריץ משחק (לא במשחק ספיציפי) או בסרטים אז בזמן שהמעבד או הHD עובדים בקצב מקסימלי יש בעיה ברציפות של הקול וזה נותן מעיין צפצופים כאלו או שהקול מתארך וניהיה מוזר ואחרי 2-3 שניות מקס' זה חוזר להיות רגיל ואז שוב ושוב למרות שזה נשמע כמו בעיית דרביריים קלאסית הפתרון הזה לא עובד (אחרי הפירמוט התקנתי את הדריבריים שהיו לפני התקלה), ניסיתי גם דרביירים אחרים (במקום מהאתר של GI…

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  12. הדלת שלו נפתחת ונסגרת עם לחיצ תהכפתור אבל כשאני מכניס דיסק (תקין) הוא תוקע תמחשב כזה ולא זז לוקח לו שנה ובסוף הוא גם לא קורא אותו....הוא פעם עבד . הוא עם DMA יעני לא PIO והכבל טוב..... כל דיסק זה ככה....ודרייברים זה לא .

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  13. Started by tohar55,

אני מתקין תדרייבר של הכרטיס קול ואז המחשב עושה לי הפעלה מחדש.... :bash: למישהוא יש סיבה למה זה קורה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד דל. 5 צפצופים בהדלקה של המחשב חוזרים על עצמם ,אבל המחשב ממשיך לעלות. ברגע שמערכת ההפעלה מתחילה לעלות הצפצופים מפסיקים. מה יכולה להיות הסיבה לצפצופים?

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. שבת שלום וערב טוב. שימי נחמן, ברשותי מחשב נייח מיזה כ4/5 שנים. לאחרונה לוקח למחשב זמן רב לעלות.. אליו הם השלבים: 1. לוחץ על כפתור ההדלקה. 2. מסך שחור. 3. ממתין בין 7 דקות ל20 דקות. (יש פעמים שאני מחכה אף יותר ויש פעמים שהוא לא נדלק כלל אלה אם אני לוחץ על כפתור הreset) 4. נפתח הboot. 5. ישר לאחר מכן המחשב עולה. השאלות: 1. מהיא התקלה ? 2. איך אני פותר את התקלה ? 3. מדוע קורה מצבים אלו ? (זאת אומרת מהיא הגורם לתקלות אלו?) אשמח לעזרה בבקשה. תודה מראש ושבת שלום!

16. Started by mostwanted,

טוב אז יש לי בעיה בנגן שלא הייתה מקודם כשאני רץ אז הנגן מתחיל לנגן את השיר חלש לפעמים כל כך חלש שאני לא שומע ומתחיל להתקע ורק אם אני מסובב אותו או מרים הוא מתחיל לנגן נורמאלי ואז שוב אותה בעיה הסוללה חדשה ומלאה והאוזניות מחוברות טוב מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  17. יש לי duel boot ואני מנסה לבחור בין xp לויסטה ....אני עושה ריסטרט ובעמוד של הדול בוט אני אמור לסמן את הxp עם המקלדת אבל היא והעכבר לא פועלים, (הנורות מכובות) הם מחוברים אבל עולים רק כשהווינדווס עולה.....מה לעשות? תודה רבה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  18. Started by uskatin,

שלום רב יש לי מחשב נייד מק שמחובר כרגע לדוקינג סטיישן ואליו מחוברים 2 מסכים ויש לי עוד מחשב נייך שאני רוצה לחבר ל2 המסכים האילו ולהחליף בין המחשבים על אותם המסכים מה הכי נכון והכי טוב שאני אקנה? תודה

19. שלום, המחשב שלי רועש כל הזמן, מה יכולה להיות התקלה? תודה

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  20. שלום, אני חדש בפורום ואני מקווה שזה הסאב פורום הנכון לכתיבת הודעה זו. הבעיה החלה אתמול, כאשר אני משחק משחק מסוים, לאחר פרק זמן של כ10 דקות לערך המשחק נתקע ולאחר מספר שניות גם הסאונד נתקע ואז המשחק קורס וקופץ לי החלון של ALCWZRD (יש לי כרטיס קול מובנה של REALTEK על הלוח אם ) אני לא יודע כל כך אם זה קשור הALCWZRD הזה או לא אבל בכל זאת, בחלק מהמשחקים הוא נתקע ואז גם הסאונד ואז המשחק מתמזער ואני מקבל Error (לדוג' בC&C3 המשחק קורס ואני מקבל 2 ארורים ולאחר מכן זה עושה ריסטרט למחשב) ובמשחקים אחרים זה פשוט נתקע וגם הסאונד לאחר מספר שניות נתקע ואז הכל חוזר לעצמו ועובד רגיל עד התקיעה הבאה. הדבר מציק מאוד ומונע ממני להשתמש באותם משחקים.. אם למישהו יש מושג מה הבעיה וכיצד ניתן לפת…

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  21. Started by lioron7,

שלום קניתי מחשב חדש ובביוס רשום שהחום של המעבד הוא 38 ובתוכנות האחרות רשום קבוע 70 איך ניתו לראות בתוכנות את החום האמיתי של המעבד תודה

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  22. Started by topcat115,

אני מנסה לצרוב קבצי וידאו לפורמט DVD על דיסק DVD+R DL ובסוף הוא מודיע שהצריבה נכשלה, וכשבעצם הוא צרב רק חצי. ניסיתי כבר בשני צורבים שונים שתומכים בDVD+R DL ואותה תוצאה בשניהם. השתמשתי בWindows DVD Maker. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by dogday,

אני לא מצליח להכין ב xp כל דיסקט שאני מכין לא טוב. תודה לעוזרים!!!! ;D

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  24. Started by Weihenstephan,

שלום לכולם.. אי שם במעמקי המחשב יש לי תמונות ממש ישנות, שעד לפני שנה בערך נפתחו באופן תקין ופעלו כמו שצריך. מדובר על קבצי JPG שעדיין מופיעים בתוך התקיה.. יש להם נפח אך המחשב לא מצליח להציג אותם צירפתי את הודעת השגיאה.. אגב ניסיתי כבר שלל תוכנות להצגה (פיקאסה ,acdsee) אבל כאילו הקובץ של התמונה שומר על גודלו הנפחי אבל לא מציג את המידע בתוכו (התמונה עצמה) יש אפשרות לשחזר את התמונה או שהקובץ "הלך" ולא ניתן לשחזר? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום יש לי בעייה רצינית יש לי את הכרטיס קול הזה VIA VT8237A High Definition Audio Controller PCI עכשיו לפני שפירמטתי את המחשב פתאום הפסיק להיות קול במחשב בדקתי דרייברים הכל אפילו התקנתי כרטיס קול חיצוני חדש שמתי דרייברים קיבל הכל בלי שגיאות בלי כלום אפילו במנהל התקנים מראה שהכל תקין מזהה דרייברים הכל מותקן כל הדרייברים של הלוח אם בקיצור הכל על פני השטח מראה תקין עכשיו פירמטתי את המחשב שמתי ווינדוס חדש התקנתי הכל אחד לאחד כולל הכרטיס קול המובנה של הלוח במנהל התקנים מראה הכל תקין קודאקים התקנתי בסרגל מראה את האייקונים של הכרטיס קול הכל מראה בסדר אפילו שאני מפעיל סרט או שיר הוא מראה שהכל תקין פשוט מריץ כאילו הכל בסדר אבל בעצם לא שומעים כלום אם למישהו יש פיתרון בישבילי או שי…

• 2 תגובות
    • 773 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.