עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by assafster,

שלום, לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש (מצורף המפרט למטה) המחשב רץ יפה ומאוד וכל המשחקים שהרצתי רצו מעולה (ביניהם gta san andreas ו-swat 4) לפני כשבועיים לפתע המשחקים החלו לרוץ לי פחות טוב כלומר המשחק לא רץ חלק. אני לא יודע מה יכולה להיות הבעיה. מבקש עזרה. תודה מראש להלן המפרט: מעבד= Intel Pentium 4 #530 3.0GHz Socket 775 FSB800 1Mb Box (LF-P30P800_530 לוח אם= ASUS P5GDC Deluxe, ntel LGA775 CPU P4 ,Chip 915P,4XSATA,IDE RAID,FSB 800/533Mhz ,1xPCI-Express x16, 2xPCI-Express x1,3xPCI ,USB Max.8 USB2.0 ,2DDR2+4DDR (Dual channel),Gigabit Lan, Audio 8-channel, 2x1394 (VD-P5GDC Deluxe) כרטיס מסך= Gigabyte GV-RX70P128D ATI RADEON X700PRO 128 mb PCI EXPRESS bulk (CL-GV-RX70P128D זיכרו…

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  2. לא ברור לי מה קורה עם המקלדת שלי ה כל הותקן באופן חלק > לפני כמה חודשים לא היו באגים המקלדת עובדת מצויין > אין תלונות אבל הפונקציות של הכפתורים הנוספים כמו דף ביית/השתקת קול / ווליום ועוד > לא פועלות למה זה קורה ? המקלדת היא מקלדת חדשנית של מיקרוסופט >ובאופן מוזר(או לא) המקלדת היגיע ללא דיסק התקנה > פשוט חיברתי אותה והיא מיד התחילה לעבוד מי עוזר לי להפעיל את הכפתורים הנוספים ? THX

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by eozeri,

אהלן, אני רוצה לעדכן את ה BIOS שלי לגרסא האחרונה שהוציאה ASUS. צרבתי BOOTABLE CD עם התוכנה (AWDFLASH) ועם הקובץ החדש (ה BOOTABLE CD נוצר ע"י NERO). אבל: אחרי שעליתי במצב DOS ונכנסתי לתוכנה, הקשתי את שם הקובץ... נשאלתי שאלה האם אנ ירוצה לשמור את ה BIOS, לפי ה MANUAL אני אמור לענות "N". אני לוחץ N וכלום לא קורה. יש למישהו עיצה? תודה רבה, אייל

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  4. Started by psxr,

היה לי חלונות 7 מותקן על דיסק קשיח רגיל ובשלב מסוים הוספתי SSD התקנתי עליו חלונות 7 מחדש מבלי למחוק את ההתקנה מהדיסק הרגיל (מה שגרם לתפריט בוט בהפעלת המחשב). עכשיו הדיסק הרגיל מת ואני מקבל הודעת טעות בהפעלת המחשב Disk boot failure, insert system disk and press enter. יש אפשרות לתקן את המצב מבלי להתקין חלונות מחדש ?

5. Started by borg,

אני משתמש במערכת הפעלה Windows 2000 Professional SP4. יש לי אוזניות Logitech Premium 30 USB Headset שמתחברות ל-USB (האוזניות כוללות כרטיס קול מובנה). כאשר אני מחבר את האוזניות למחשב אז הן מנטרלות את הכרטיס קול ISA במחשב, וכאשר אני מנתק אותן מהמחשב, אז הכרטיס קול ISA פועל. הבעיה עם האוזניים די מוזרה. צפיתי בסרטון בקובץ MPG (תוך שימוש באוזניות) והסאונד היה בסדר גמור. אחרי כמה דקות, צפיתי בסרטון אחר ולא שמעתי סאונד באוזניות. ניסיתי להפעיל קבצי וידאו אחרים (כולל כאלה שעבדו בעבר), וגם בהם לא שמעתי סאונד דרך האוזניות. נסיתי גם נגנים שונים (BS Player ,WMP9 ו-VLC), ובאף אחד מהם לא שמעתי סאונד דרך האוזניות. בעצם, כל מה שאני שומע באוזניות זה את הסאונד של הסרט בווליום ממ…

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by tidan,

היי יש לי מסך lcd ורציתי לדעת אם אני מגדיר לו בצריכת חשמל שיכבה אחרי 5 שעות האם זה יגרום לו נזק תודה לכל העוזרים ???

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  7. שלום אני גולש במחשב הנייד באמצעות הנקודה החמה של הסלולרי. אני בדרך כלל לא עובר את ה-4GB בחודש. בימים האחרונים באופן פתאומי נגמרה לי חבילת הגלישה. הגדלתי אותה באופן חד פעמי ואחרי יומיים היא נגמרה שוב. בבדיקה גיליתי שצרכתי תוך יום 2GB הורדתי את ה-Netlimiter וגיליתי שזללן האינטרנט על המחשב הוא ה-SVCHOST (צרך חצי ג'יגה בתוך חצי שעה!!!). הדפדפן (כרום) צרך נתונים בצורה נורמלית (כעשר מגה) באותו הזמן. לא עשיתי שום שינוי מעבר לכך. למה זה קורה?

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. Started by Ryouhu,

שלום חברי הפורום, יש ברשותי שני מחשבים בבית; אתמול ניסיתי להחליף בין הכוננים הקשיחים ( שלי - WD20 GB ישן, לא זוכר איזה דגם, ושל האחים שלי - WD80 GB 7200RPM ) של שני המחשבים ונחלתי כישלון. לפני ניסיון ההעברה, הוצאתי את כל החומרה מהמובו שלי וניקיתי כי אבק החליט להתנחל על כל החומרה. לאחר שהוצאתי את כל הרכיבים וניקיתי אותם, החזרתי הכל למקום וניסיתי לחבר למחשב שלי את הכונן קשיח של האחים שלי ואת הכונן שלי שמתי במחשב שלהם. כשחיברתי את הכונן למחשב שלי וניסיתי להפעיל אותו, קיבלתי מסך ששואל אותי אם אני רוצה להעלות את ווינדוס במצב בטוח, מצב בטוח עם רשת וכו וכו, ברגע שהייתי בוחר אפשרות, המחשב היה מאתחל, לא משנה מה עשיתי, זה לא הסתדר. ברגע שהחזרתי את הכוננים, הכל הסתדר אבל נוצרה בעיה …

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  9. יש לי מעבד I5 8400 עם לוח אם Z370P והזכרון הוא של GSKILL, אם אני נכנס לביוס ואשנה שיעבוד על 3000 זה יכול לגרום נזק לחומרה?

10. Started by Trael,

מפרט: E8400 P5Q GeForce 9600GT 2G Ram WD 1TB משתמש ב וינדוס XP SP3. הייתי כחודש לא בבית ואמא שלי ואחותי השתמשו במחשב, ובאחת מהפעמיים הן כיבו אותו[בד"כ הוא עובד 24/7/31] , וכשה ניסו להדליק מחדש, הוא לא נדלק, חזרתי וזאת הבעיה: בהדלקה של המחשב זה מראה לי את המסכים הרגילים של ההפעלהזכרון, CHIPSET וכו'], ואחרי שזה טען את ההארד דיסק, זה מראה לי מסך לבערך שניה-שתיים שבו כתוב Express Gate isn't installed on your computer,to continue press any key, ואחרי שניה הוא נעלם בכל מקרה גם אם אני לא לוחץ כלום, אחריו מופיע מסך שחור וזהו פה זה נגמר. לא, אפעם לא ניסיתי וגם לא מתכנן לנסות להתקין לינוקס. בחיים לא התעסקתי עם האקספרס גייט הזה ולא ניסיתי אפעם להתקין/למחוק או כל פעולה שהיא איתו,[כנ…

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by ברק,

שלום רב יש לי בעייה שהתגלתה אצלי רק אתמול. ברגע שאני מעלה את המחשב לוקח לו דקות ספורות לקפוא, אם זה לאחר העלאת מערכת הפעלה ותוך כדי שימוש בה. ואם זה בדרך להעלאת מערכת ההפעלה גם ברמת מסך ראשוני או מסך של העלאת ויינדוס. בדקתי אם מדובר בזכרון - ברשותי שני סטיקים שעשיתי את כל הקומבינציות של החריצים וסטיקים - ניסיתי כל סטיק בנפרד על כל שלושת החריצים. המעבד עצמו עובד כראוי ככל הנראה לי - הסתכלתי על הטמפרטורה שלו והיא סבירה מאוד, הוא לא באוברקלוק ויש עליו מאורר אימתני. אם זה כרטיס המסך שגם עליו אני הסתכלתי על מד טמפרטורה הוא בטמפרטורה סבירה מאוד - ולפני שהמחשב נתקע אין שינוי במד טמפרטורה - המאורר עובד. בהפעלה - שהמחשב כן עולה אני רואה שהוא קורא את הכונן הקשיח ומזהה אותו כראוי- ב…

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  12. שמתי בביוס את ההגדרות על top preformance והמחשב עובד רגיל בלי שום בעיה. עכשיו השאלה שלי היא - האם זה שההגדרות על טופ פרופרמנס למרות שהכל עובד כרגע כרגיל יכולות לגרום לנזקים או בעיות בעתיד (להרוס עם הזמן משהו במערכת)? או שאם המחשב עובד כרגיל אז לא יכול להגרם שום נזק.... ואין שום חשש להשאיר את זה ככה ... ?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  13. אני כמעט בטוח שזה הלוח ולא הכרטיס מסך. כי מאז שזה התחיל לקרות, הבקרי USB לא עובדים בזמן הPOST(מה שמקשה לעלות SAFEMODE). אני אעלה תמונות עוד כמה דקות, פשוט אני מפחד שזה יחזור על עצמו. סה"כ זה קרה פעמיים מאז אתמול. הWINDOWS אתמול התקין 2 עדכונים רציניים אני חושב. זה קרה מאז.(לא מאמין שזה קשור לWIN אבל רק בשביל הפרוטוקול). המפרט בצד. מזל שכבר הזמנתי מעבד, לוח וזיכרונות חדשים שבוע שעבר. הצילומים ייתעכבו קצת. בינתיים צילמתי טמפרטורות:

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. טוב תראו תמפרט שלי אז ככה שיחקתי בפעם הראשונה Company of Heros הכל היה טוב פעם שנייה שהפעלתי אחרי הטעינה הוא עשה לי מסך כחול כתוב לי משו עם ATI כנראה בעיה בדריברים עד אז הכל היה טוב אחרי זה הפעלתי מחדש את המחשב ובטעינה של הוינדוס הוא מראה לי מסך כחול שכתוב שאני צריך לעשות Chkdsk /F ב SAFE MODE הוא מביא אותו מסך כחול בקיצור איך אני עושה Chkdsk ? אין לי גם כונן פלופי בעיקרון במחשב הישן אני זוכר שכל פעם אחרי כמה ריטים הוא עשה אוטמטי Chkdsk עכשיו הוא לא עושה ..

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by nofar I,

היי, כבר תקופה שיש לי תקלה במחשב הנייד שהדפדפן מפסיק לעבוד. האינטרנט כן עובד (למשל תוכנה כמו ספוטיפיי שמבוססת אינטרנט עובדת כרגיל) אבל הדפדפן לא. מופיעה ההודעה this site cant be reached מדובר בדפדפן כרום אבל גם דפדפנים אחרים לא עובדים. לרוב זה חוזר לעבוד אחרי כמה ריסטרטים למחשב. כרגע לא חוזר... ניסיתי להתקין מחדש את כרום ולא עזר. נראה לי שהבעיה קשורה לווינדוס ולא לדפדפן עצמו. אשמח לעזרה:)

• 1 תגובה
    • 3.6k צפיות
  16. Started by matand1,

אהלן חברים. וירוס (כניראה) תקף את המחשב והעלים/הסתיר/מחק קבצים ממנו, בערך חצי. נכנסתי לשחזור קבצי מערכת, ומצאתי נקודת שיחזור של יומיים לפני האירוע. כשניסיתי לבצע את השחזור, נתקלתי בבעיות הבאות (צירפתי תמונות) אשמח לעזרה, תודה!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  17. Started by stingeR-,

אוקיי , אתמול , חזרתי מהעיר , וראיתי שהמחשב שלי תקוע , טוב, אמרתי נעשה ריסט , עשיתי ריסט , ובום! , הוא נתקע בבוטסקרין , ניסיתי כמעט הכל , להוציא כרטיס מסך\להחליף , לבדוק את הכרטיס במחשב אחר , בדקתי את ההארדיסק, החלפתי זיכרונות , אפילו החלפתי את החיבורי IDE על הלוח , שום דבר לא עזר , הוינדוס לא עולה(לעומת זאת שאני מחבר את ההארדיסק שלי אצל אח שלי שיש לו אותו לוח , הוינדוס עולה ועובד נפלא...) , בקיצור , מה שנשאר זה לבדוק את הלוח ואת המעבד... , יש הצעות? עוד דבר שניסיתי הוא להתקין את הוינדוס מחדש , אז הכנסתי דיסק עם בוט , ושהוא גומר להעתיק קבצים ורושם "setup is starting windows" בהתקנה הראשונה שבוחרים באיזה מחיצה להתקין ואיזה מחיצה לפרמט והכל , גם שם הוא נתקע , זה אומר שגם פו…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. המחשב לא עולה לווינדוס, הוא עולה כרגיל, רואים את הפס טעינה של XP, ואז יש מסך שחור. ניסיתי להעלות את ההתקנה של XP, להכנס לריפייר קונסול, אבל גם לשם הוא לא נכנס. הוא נתקע בטעינה שלה. *עדיין לא ניסיתי להכנס לסייף מוד, אין לי מושג למה ניסיתי לטעון איזה דיסק עם WIN PE שיש לי (לא יודע בדיוק מה זה, זה דיסק עם כל מיני תוכנות דיאגנוסטיקה שונות, אנטיוירוסים וכל שאר השיט...), אבל גם הוא נתקע בעלייה. אחרי זה החלטתי לבדוק את הזכרונות. תפסתי דיסק של אובונטו והעלתי MEMTEST, אחרי בערך 10 דקות של בדיקה המחשב קרס ונכבה. עכשיו המחשב לא עולה בכלל, אני מדליק אותו, המאווררים לא מסתובבים, ורק נדלקת המנורה שמראה שהמחשב דלוק. חוץ מזה כלום לא קורה. מה זה יכול ליהיות? כשהמחשב נכבה הוא היה …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Oz Aviman,

אני מנסה להתקין ווינדוס 10 על מחשב יחסית ישן, ואני לא מצליח להעלות בוט דרך היואסבי, כאשר אני מנסה להעלות נכתב לי... invalid partition table

• 7 תגובות
    • 3.5k צפיות
  20. אני מכניס דיסק הוא לא מגיב אבל אם אני לוחץ לו על "הוצא" הוא מוציא לי את הדיסק ( יש לי XP) הDVD מחובר לחשמל ולIDE בדקתי כבר 20 פעם וגם ללוח אני לא יכול להתקין שום דבר.. לא כרטיס מסך לא קול לא כלום ניסיתי דרך האינטרנט והמחשב עצמו לא מזהה את זה ..יש לי את הדרייבירים מהאינטרנט שהוא לא מזהה פשוט ואין לי מושג למה..!! משו לא הולך... דחוףףף בבבקשההה ...

• 11 תגובות
    • 778 צפיות
  21. אהלן בעיה ממש מוזרה, ראיתי סרט והזזתי את העכבר ופתאום הופסק הקול ברמקולים,חיברתי אוזניות ושומעים ממש מוזר כאילו יש הד...ניסיתי להבין מה הבעיה ולא הצלחתי, את הסרטים ניסיתי להריץ בכמה תוכנות ואותה הבעיה,הרמקולים זה מה שהכי מטריד אותי שהם פתאום הפסיקו לעבוד, תודה וחג שמח.

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  22. שלום וברכה יש לי מעבד I7 5820K והתושבת שלי LGA2011-3 אם אני קונה לוח אם עם תושבת LGA2011 בלי תושבת LGA2011-3 האם זה יתאים למעבד I7 5820K.

23. Started by שמנואל,

שלום. אני זקוק לעזרתכם עם הבעיה הזו: אחת לכמה זמן - לא קבוע ולא תלוי בתוכנה כלשהי או באינטרנט - המחשב עושה ריסטרט. מדובר במחשב P4 1700 . החלפתי כרטיס מסך, ניתקתי כרטיס רשת ומודם, אבל זה עדיין קורה מדי פעם. שמתי לב שלמרות שקבעתי לו שיתן מסך כחול לפני כיבוי - זה לא קורה, וגם אין כלל קובץ ב MINIDUMP . בדיקה עם MEMTEST - הראתה שהזכרונות תקינים. פתחתי את המארז: מלבד אבק מצאתי שהקבלים מעט (אבל מעט) נפוחים, אני לא בטוח שזה ברמה של "סיימו את חייהם". אני זקוק לעצה או רעיון. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  24. פרמוט עזר לאיזה שבועיים ושוב כל העסק התחיל מחדש , פעם נותן שגיאה עם קובץ ,פעם בלי , פעם עם קובץ אחר ,התחרפנתי כבר , מה עושים?

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  25. Started by Rokino,

היום ניקיתי את המחשב שלי בעזרת ספריי של אוויר דחוס ושהגעתי לכרטיס המסך (gtx 1060) אז שני כנפיים נפלו מאחד המאווררים, כרטיס המסך עובד מצויין וגם הטמפ שלו בסדר( הרצתי משחק כבד בשביל לאמץ אותו) יכולה להיות איזה בעיה עם זה? ואם כן אפשר ללכת לחנות שתדביק את זה בחזרה? בבקשה תעזרו לי אני ממש לחוץ לגבי זה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.