עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, יש לי בעיה מקווה שאולי תוכלו לעזור לי: אתמול הגעתי למחשב וראיתי אותו כבוי (הוא היה דלוק יום קודם). ניסיתי להדליק את המחשב, המחשב התחיל לעלות ומייד אחרי 2 שניות כיבה את עצמו (לא ריסט, כיבוי) אח"כ ניסיתי להדליק אותו שוב והוא לא נדלק כלל. ניתקתי אותו מהחשמל חיכיתי דקה ושוב ניסיתי להדליק ושוב הוא נדלק ל- 2 שניות ונכבה (יש לציין שאין שום כיתוב על המסך) דעתי הראשונה היא שהלך הספק כוח? אבל אם הספק כוח הלך איך זה שהוא נדלק לכמה שניות לפעמים ונכבה? אין שום קבלים מנופחים על לוח האם ואין שום צפצוף בעליה. יש רעיונות? המחשב מלפני 4 וחצי שנים, מפרט: מעבד: Intel E8400 Core Dual לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L זיכרון: 2X2GB DDRII מארז וספק: ANTEC SONATA III 500W כרטיס מסך: Gigabyte GT…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by ass-s,

אהלן! כמו שציינתי בכותרת יש לי בעיה בווליום שהלוח מוציא.... הוא נורא נמוך!!!! אני צריך לסובב את הווליום במערכת שלי (שהמחשב מחובר אליה) כמעט עד הסוף כדי לשמוע חזק!!! אנא עיזרו לי תודה נ.ב יש לי את הדרייברים הכי חדשים!

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  3. הוצאתי כרטיס מסך מהמחשב כדי לבדוק משהו במחשב אחר וכשהחזרתי אותו פתאום המחשב לא עושה בוט ונשמע ביפ ארוך עם הפסקה קצרה כך זה חוזר על עצמו ללא סוף. קראתי את רשימת הביפים שמופיע באתר הזה: http://bioscentral.com/beepcodes/awardbeep.htm ואף אחד מהתיאורים שיש שם אינו דומה לביפ שאני שומע. אגב, הלוח הוא של אסוס CUSL2. האם מישהו יודע מה משמעות הביפ הזה?! רצוי ללא ניחושים, מפני שזה יכול לגרום לי סתם להתחיל לפרק את כל החלקים ומכיוון שהמחשב נורא ישן אני חושש שזה יגרום לבעיות נוספות בדיוק כפי שקרה לי עכשיו.

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  4. Started by FishnZone,

אני מקווה שמישהו כאן יצליח לעזור לי. אתמול המחשב עבד בסדר והיום ה windows 10 החליט לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך. אחרי העדכון כל פעם שאני מנסה להפעיל את המחשב, זה מראה את הלוגו של הלוח-אם ואז מסך שחור (blank). אני ניסיתי מספר דברים: פרמוט ווינדוס. הסרת הדרייבר עם DDU ב Safe-Mode ואז התקנה חוזרת. השתמשתי ב windows update למציאה והתקנה של הדרייבר. התקנתי מספר גרסאות דרייבר (18.12.2, 18.12.1.1, 18.12.1, 18.10.2, 18.9.3, 18.5.1, 17.7.1). התקנתי רמקול לביצוע POST (ביפ אחד - הכל תקין). חיפשתי אחר קבלים מנופחים בכרטיס מסך (אין) והחלפתי משחת קירור. חיפשתי אחר קבלים מנופחים בספק כוח (אין). כרטיס מסך: A…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by WP8,

חג שמח לכולם, המחשב שלי מדי פעם עולה ופועל כשגרה, ולרוב הוא פשוט עובר את שלב ה"BOOTING" ואז פשוט קורס (מסך כחול) ומאתחל את עצמו. גם אם זה עובר, יש פעמים (כמו עכשיו) שמספיק שאני רק נכנס לדפדפן ולא עושה דבר(!!) ואז נכבה המסך, נדלק, שוב נכבה ואז מאתחל את עצמו... רק כאשר אני ב SAFE MODE (כמו שאני עכשיו) המחשב פועל כשגרה ללא שום בעיה... רעיונות לפתרון? מה לדעתכם הבעיה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  6. שלום לכולם יש לי בעיה עם המחשב שלי אתמול הרכבתי חלקים חדשים למחשב להלן הפירוט: מעבד : Intel Core 2 Duo 2.66GHz 4MB e6700 לוח אם : P5W DH DELUXE זיכרונות : גיגה דואל של חברת G.SKIL כרטיס מסך : NVIDIA ASUS 8800GTS מערכת הפעלה : WINDOWS XP HOME EDITION לפי הפירוט הזה המחשב אמור לרוץ לי מצויין בלי שום הפרעות בלי שום תקיעות אבל הבעיה היא שכל כמה דקות המעבד שלי עולה ל80 אחוז מאמץ בערך ואז יש תקעיות של שנייה בפעולה של המחשב כמו למשל בסרט מסויים הוא כזה מקרטע או באמצע משחק הוא נתקע לשנייה וזה קורה כל כמה שניות במיוחד במשחקים וככה זה גם בשירים אני משמיע השיר כזה איטי אשמח מאוד אם תגידו לי מה לעשות בנידון תודה מראש על העזרה

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  7. Started by or7755,

שלום לכלום. סימתי לבנות מחשב גיימינג חדש. כאשר אני מדליק אותו המאווררים של המארז עובדים הקירור של במעבד עובד כרטיס מסך עובד. שאני מחבר את המסך אין אות וכאשר אני מחבר עכבר ומקלדת ללוח אם הם לא נדלקים... לא מבין איפה יכולה להיות הבעיה או מה לעשות. תודה רבה לעוזרים.

8. אני מנסה להוריד את בלוסטכס דרך הקישור הזה https://www.bluestacks.com/download.html וזה פשוט ממשיך לטעון בלי הפסקה באייקון הכחול

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by BneXt,

אתמול ניתקתי את הצורב שלי מהמחשב כי הייתי צריך להלוות אותו לחבר... היום הגעתי הביתה וחיברתי אותו למחשב בחזרה ( אם אני לא טועה יש 2 כבלים שמתחברים) וכשאני מפעיל את המחשב הצורב לא נמצא במחשב שלי.. מישהו יכול להגיד לי איך לתקן את זה? וגם שאני מכניס דיסק המחשב לא קורא אותו.

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  10. Started by shaibend,

שלום! אני רוצה לרכוש זכרון ram נוסף למחשב שלי אבל : א. אני לא יודע איזה סוג זיכרון לקנות ב. האם יש סלוטים פנויים לעוד זכרון מה הדרך לבדוק את זה? תודה מראש

11. יש לי מחשב נייד ובזמן האחרון כבר פעמיים(בימים שונים)כאשר עברתי למצב שינה ,וכשרציתי לחזור קיבלתי הודעת שגיאה "Eroro recovery" והופיעו לי מספר אפשריות START WINDOWS NORMAL SAFE MODE וכו' השאלה שלי מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  12. Started by tini,

יש לי מערכת הפעלה XP לרוב המחשב נשאר דולק אך בתק' האחרונה בזמני גשמים וברקים אני מכבה אותו. לאחר שאני עושה שאט דאון במערכת הפעלה המחשב נכבה ולאחר כמה שניות הוא נדלק מעצמו. רציתי לדעת אם זו בעיה חשמלית (ספק אולי ?) או משהו אחר... תודה

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  13. Started by Fat_Fred,

קניתי דיסק קשיח, חיברתי אותו כ SLAVE, הדלקתי את המחשב, הדיסק הקשיח מזוהה בשמו המלא במנהל ההתקנים, כמו כן מצויין נפחו אבל אני לא רואה אותו ב"מחשב שלי"(כונן IDE). תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  14. כמו שהכותרת הבהירה איך שאני פותח את המחשב שתיי שניות אחריי זה הסידי שלי ניפתח וניסגר לבד. זה מעצבן אותי.......איך אני מבטל את זה? מה פיתאום זה הופיע לי .......

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  15. Started by GPX,

למרות שהתקנתי את הדריברים הנכונים וניסיתי המון פעמים - המחשב פשוט לא מזהה את הסורק שלי ... יש לי וינ xp .. חשוב לציין שבמחשב הישן יותר של אח שלי, הסורק עובד מצוין (יש לו וינ 2000 ) ... פעם החברה שבה קניתי את המחשב שלי אמרה שזה בגלל הגדרות בביוס, אבל לא מצאתי שם שום דבר שיכול לעזור לי .. יש למישהו רעיונות ? תודה

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  16. אני מעביר את הדיון הזה מפורום ווינדוס שם ביקשתי עזרה בגלל קריסת תוכנות מסכים כחולים אז הנה מה שכתבתי שם: צריך לציין שכל הדרייברים והDIRECTX הם הכי מעודכנים שיש. ושלחתי את המחשב למעבדה שם אמרו לי שאין בעיה בחומרה והתאימות בין הרכיבים בסדר. כאמור שלחתי את המחשב למעבדה שם אמרו לי ת'פרמט את כל המחיצות(כי בעיקרון עשיתי פירמוט רק למחיצה של מערכת ההפעלה.) עשיתי, לא עזר הבעיה נמשכת בכללי התוכנות קורסות, יש לי ריסטרטים , מסכים כחולים ואפילו מסך צבעוני כזה שאני מקבל לפעמים בזמן שימוש במדיה פלייר. אני צופה בסרט בום!!! מופיעה הודעה שהמדיה פלייר נתקל בבעיה והוא חייב להיסגר(כן יש לי את המקודדים הנחוצים). אותו דבר לפיירפוקס ומשחקים שאני מפעיל שפשוט מפסיקים לפעול וחוזרים לווינדוס. ניסיתי…

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  17. Started by gregnisht,

שלום יש לי מצלמת וידאו למחשב עם windows xp ואני לא מוצא לה דרייבר: החברה היא teica. משהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  18. Started by Guy950,

שלום לכולם לפני איזה שנה וחצי קניתי את המחשב שלי עם הכרטיס מסך HD4870 של PILOT. לכרטיס מחוברים 2 מסכים, הראשי הוא מסך 23 אינץ' והמשני הוא מסך 19 אינץ', שני המסכים הם רחבים אם זה משנה למישהו. החל מלפני יומיים (29.6.10) במסך השני התחילו לפעמים להיות מעין קירטועים מעצבנים שבולטים לעין כגון קפיצות וכו'. הסיבה שאני חושב שזה אולי הכרטיס זה בגלל שאם אני עושה משהו כבד במסך הראשי אז המסך השני מתחיל לקרטע, כגון סרטונים ומשחקים, ברגע שאני מפעיל ישנה קפיצה במסך השני. כדי לבדוק את זה לעומק ולפני שאני יוצר קשר עם החנות (יש לי עדיין אחריות) אני רוצה לבדוק אם זה באמת הכרטיס, איך אפשר לבדוק את הכרטיס? הטמפ' הממוצעת שלו זה 50 מעלות כאשר העוצמה של המאוורים הם 50%.

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  19. Started by talsa,

הכל התחיל לפני שבועיים , כאשר בשני מקרים שונים כשבאתי למחשב והוא היה כבוי. בהתחלה חשבתי שמדובר בהפסקת חשמל ואז המחשב לא עלה אחרי שפתחתי אותו שמתי לב שהgtx970 שלי היה נראה קצת עקום והוספתי לו קיבוע בצד הרחוק כדי להוסיף תמיכה. המחשב חזר לעבוד כרגיל ולאחר מספר ימים שוב לא עולה חשבתי שאולי יש בעיה בכבלי sata מכיוון שלא זיהה את הכונן d שלי וניסיתי להחליף בינהם המחשב חזר להעלות כאשר הוא לא מזהה את אחד מ2 הכונני טרה שיש לי לאחסון d: ומאז כל פעם או שהוא עולה בלי לזהות את הכונן d או שכן מזהה את d אבל אז נתקע במסך שחור אחרי עליית win 10 או שתקוע במסך recovery של הwin בנוסף כשאני מעלה אובנטו מדיסק און קי לפעמים מזהה את כל הכוננים ונותן גישה ולפעמים מזהה ולא נותן גישה. מה דעתכם האם…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by mistro,

הי אז ככה ספק astec AA19950 של ibm ולוח אם של אנטל 815 עד עכשיו הדלקתי וכיביתי בעזרת הכבל חשמל ...אבל ברוב טפשותי כיביתי את המחשב דרך הינדוס ועכשיו אני לא מצליח להדליק דרך הכבל חשמל פשוט אין לי מושג לאן מחברים ללוח אם מהספק את הכבל הירוק הזה עם שתיי פינים !!!! וגם חיפשתי שעות מפרט טכני ללוח אם או לספק ולא מצאתי אז בקיצור הצצצצילו תודה .

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  21. Started by scarymovie,

אחרי שהדלקתי את המחשב אחרי כמה שעות שהוא היה סגור העכבר הפסיק לעבוד וניסית הרבה עכברים ששום אחד מהם לא עבד אפילו פירמטתי ועדיין לא עובד מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  22. Started by רפאלח,

כרטיס דיי חדש שנקנה עם המחשב: i5-760, gigabyte mobo usb3 p55, 8GB ram DDR3 עבר מצויין עד עכשיו. הייתי עושה לו OC לכיף בטווחים נמוכים והכל היה בסדר. רציתי לראות כמה תופסת לביצועים תיהיה למשחק metro 2033 והוספתי בMSI AFTERBURNER איזה 50 מגה-הרץ עלובים ונכנסתי למשחק. הכל מחורבש, ולא רק בזה אלא בכל משחק אחר. החזרתי למצב הרגיל של הכרטיס, לא מסתדר. הורדתי 50 מגה-הרץ מתחת לרגיל, לא מסתדר. הסרתי והתקנתי את הדרייבר מחדש ואפילו עם driver sweeper, לא עוזר. הדרייבר הוא 260.99 ניסיתי להחזיר ל 259 וגם לא עוזר. מספר פעמים החלפתי בין הגרסאות עם כל האפשרויות, שום דבר לא עוזר. furmark קורס מתי שאני מפעיל בדיקת יציבות. msi kombuster עולה עם המון ארטיפקטים. האם 50 מגה-הרץ הספיקו לדפוק לי את …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by שמואל,

שלום לכולם אני מקווה שאני בפורום הנכון... יש לי שאלה/בעיה...פעם, כאשר הייתי פותח האקספלורר היה ניפתח לי דף הבית, ואז כאשר הייתי פותח "TAB" נוסף, היה ניפתח לי חלון ב "TAB" החדש עם ריבועים של האתרים האחרונים שהייתי בהם והייתי בוחר את האתר שאני רוצה או רושם כתובת חדשה בשורת הכתובת, לא יודע מה קרה שפתאום כאשר אני פותח "TAB" חדש הוא פותח את אתר הבית שלי שוב...איך אני יכול להחזיר את ההגדרה שיפתחו לי הריבועים? אני מקווה שהבנתם את כוונתי... תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  24. Started by didi_Sol,

הי, מערכת הפעלה שלי לא עולה. אני מקבלת הוראה boot from cd/dvd אני מנסה להתקין מחדש win10 בעזרת usb. המחשב מזהה את ה usb ואני מקבלת הוראה לחץ על כל מקש כדי להמשיך, אבל המחשב לא מגיב, לא משנה איזה מקש אני לוחצת. רעיונות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by FenderA,

היי ! יש לי מקלדת מוטלימדיה של מיקרוסופט שעד לא מזמן עבדה תקין ... לפני כמה ימים כל מקשי ה F הפסיקו לעבוד מסיבה מסויימת ... חשבתי אולי נגע מיים או משהו אבל גם הכפתורים שילדם עובדים וגם יש גומי שמגן על המקש מרטיבות ... יש איזושהם הגדרות או משהו בסגנון ?

• 2 תגובות
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.