עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by BneXt,

אתמול ניתקתי את הצורב שלי מהמחשב כי הייתי צריך להלוות אותו לחבר... היום הגעתי הביתה וחיברתי אותו למחשב בחזרה ( אם אני לא טועה יש 2 כבלים שמתחברים) וכשאני מפעיל את המחשב הצורב לא נמצא במחשב שלי.. מישהו יכול להגיד לי איך לתקן את זה? וגם שאני מכניס דיסק המחשב לא קורא אותו.

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  2. Started by shaibend,

שלום! אני רוצה לרכוש זכרון ram נוסף למחשב שלי אבל : א. אני לא יודע איזה סוג זיכרון לקנות ב. האם יש סלוטים פנויים לעוד זכרון מה הדרך לבדוק את זה? תודה מראש

3. יש לי מחשב נייד ובזמן האחרון כבר פעמיים(בימים שונים)כאשר עברתי למצב שינה ,וכשרציתי לחזור קיבלתי הודעת שגיאה "Eroro recovery" והופיעו לי מספר אפשריות START WINDOWS NORMAL SAFE MODE וכו' השאלה שלי מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  4. Started by tini,

יש לי מערכת הפעלה XP לרוב המחשב נשאר דולק אך בתק' האחרונה בזמני גשמים וברקים אני מכבה אותו. לאחר שאני עושה שאט דאון במערכת הפעלה המחשב נכבה ולאחר כמה שניות הוא נדלק מעצמו. רציתי לדעת אם זו בעיה חשמלית (ספק אולי ?) או משהו אחר... תודה

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  5. Started by Fat_Fred,

קניתי דיסק קשיח, חיברתי אותו כ SLAVE, הדלקתי את המחשב, הדיסק הקשיח מזוהה בשמו המלא במנהל ההתקנים, כמו כן מצויין נפחו אבל אני לא רואה אותו ב"מחשב שלי"(כונן IDE). תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  6. כמו שהכותרת הבהירה איך שאני פותח את המחשב שתיי שניות אחריי זה הסידי שלי ניפתח וניסגר לבד. זה מעצבן אותי.......איך אני מבטל את זה? מה פיתאום זה הופיע לי .......

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  7. Started by GPX,

למרות שהתקנתי את הדריברים הנכונים וניסיתי המון פעמים - המחשב פשוט לא מזהה את הסורק שלי ... יש לי וינ xp .. חשוב לציין שבמחשב הישן יותר של אח שלי, הסורק עובד מצוין (יש לו וינ 2000 ) ... פעם החברה שבה קניתי את המחשב שלי אמרה שזה בגלל הגדרות בביוס, אבל לא מצאתי שם שום דבר שיכול לעזור לי .. יש למישהו רעיונות ? תודה

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  8. אני מעביר את הדיון הזה מפורום ווינדוס שם ביקשתי עזרה בגלל קריסת תוכנות מסכים כחולים אז הנה מה שכתבתי שם: צריך לציין שכל הדרייברים והDIRECTX הם הכי מעודכנים שיש. ושלחתי את המחשב למעבדה שם אמרו לי שאין בעיה בחומרה והתאימות בין הרכיבים בסדר. כאמור שלחתי את המחשב למעבדה שם אמרו לי ת'פרמט את כל המחיצות(כי בעיקרון עשיתי פירמוט רק למחיצה של מערכת ההפעלה.) עשיתי, לא עזר הבעיה נמשכת בכללי התוכנות קורסות, יש לי ריסטרטים , מסכים כחולים ואפילו מסך צבעוני כזה שאני מקבל לפעמים בזמן שימוש במדיה פלייר. אני צופה בסרט בום!!! מופיעה הודעה שהמדיה פלייר נתקל בבעיה והוא חייב להיסגר(כן יש לי את המקודדים הנחוצים). אותו דבר לפיירפוקס ומשחקים שאני מפעיל שפשוט מפסיקים לפעול וחוזרים לווינדוס. ניסיתי…

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  9. Started by gregnisht,

שלום יש לי מצלמת וידאו למחשב עם windows xp ואני לא מוצא לה דרייבר: החברה היא teica. משהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  10. Started by Guy950,

שלום לכולם לפני איזה שנה וחצי קניתי את המחשב שלי עם הכרטיס מסך HD4870 של PILOT. לכרטיס מחוברים 2 מסכים, הראשי הוא מסך 23 אינץ' והמשני הוא מסך 19 אינץ', שני המסכים הם רחבים אם זה משנה למישהו. החל מלפני יומיים (29.6.10) במסך השני התחילו לפעמים להיות מעין קירטועים מעצבנים שבולטים לעין כגון קפיצות וכו'. הסיבה שאני חושב שזה אולי הכרטיס זה בגלל שאם אני עושה משהו כבד במסך הראשי אז המסך השני מתחיל לקרטע, כגון סרטונים ומשחקים, ברגע שאני מפעיל ישנה קפיצה במסך השני. כדי לבדוק את זה לעומק ולפני שאני יוצר קשר עם החנות (יש לי עדיין אחריות) אני רוצה לבדוק אם זה באמת הכרטיס, איך אפשר לבדוק את הכרטיס? הטמפ' הממוצעת שלו זה 50 מעלות כאשר העוצמה של המאוורים הם 50%.

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  11. Started by talsa,

הכל התחיל לפני שבועיים , כאשר בשני מקרים שונים כשבאתי למחשב והוא היה כבוי. בהתחלה חשבתי שמדובר בהפסקת חשמל ואז המחשב לא עלה אחרי שפתחתי אותו שמתי לב שהgtx970 שלי היה נראה קצת עקום והוספתי לו קיבוע בצד הרחוק כדי להוסיף תמיכה. המחשב חזר לעבוד כרגיל ולאחר מספר ימים שוב לא עולה חשבתי שאולי יש בעיה בכבלי sata מכיוון שלא זיהה את הכונן d שלי וניסיתי להחליף בינהם המחשב חזר להעלות כאשר הוא לא מזהה את אחד מ2 הכונני טרה שיש לי לאחסון d: ומאז כל פעם או שהוא עולה בלי לזהות את הכונן d או שכן מזהה את d אבל אז נתקע במסך שחור אחרי עליית win 10 או שתקוע במסך recovery של הwin בנוסף כשאני מעלה אובנטו מדיסק און קי לפעמים מזהה את כל הכוננים ונותן גישה ולפעמים מזהה ולא נותן גישה. מה דעתכם האם…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by mistro,

הי אז ככה ספק astec AA19950 של ibm ולוח אם של אנטל 815 עד עכשיו הדלקתי וכיביתי בעזרת הכבל חשמל ...אבל ברוב טפשותי כיביתי את המחשב דרך הינדוס ועכשיו אני לא מצליח להדליק דרך הכבל חשמל פשוט אין לי מושג לאן מחברים ללוח אם מהספק את הכבל הירוק הזה עם שתיי פינים !!!! וגם חיפשתי שעות מפרט טכני ללוח אם או לספק ולא מצאתי אז בקיצור הצצצצילו תודה .

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  13. Started by scarymovie,

אחרי שהדלקתי את המחשב אחרי כמה שעות שהוא היה סגור העכבר הפסיק לעבוד וניסית הרבה עכברים ששום אחד מהם לא עבד אפילו פירמטתי ועדיין לא עובד מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  14. Started by רפאלח,

כרטיס דיי חדש שנקנה עם המחשב: i5-760, gigabyte mobo usb3 p55, 8GB ram DDR3 עבר מצויין עד עכשיו. הייתי עושה לו OC לכיף בטווחים נמוכים והכל היה בסדר. רציתי לראות כמה תופסת לביצועים תיהיה למשחק metro 2033 והוספתי בMSI AFTERBURNER איזה 50 מגה-הרץ עלובים ונכנסתי למשחק. הכל מחורבש, ולא רק בזה אלא בכל משחק אחר. החזרתי למצב הרגיל של הכרטיס, לא מסתדר. הורדתי 50 מגה-הרץ מתחת לרגיל, לא מסתדר. הסרתי והתקנתי את הדרייבר מחדש ואפילו עם driver sweeper, לא עוזר. הדרייבר הוא 260.99 ניסיתי להחזיר ל 259 וגם לא עוזר. מספר פעמים החלפתי בין הגרסאות עם כל האפשרויות, שום דבר לא עוזר. furmark קורס מתי שאני מפעיל בדיקת יציבות. msi kombuster עולה עם המון ארטיפקטים. האם 50 מגה-הרץ הספיקו לדפוק לי את …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by שמואל,

שלום לכולם אני מקווה שאני בפורום הנכון... יש לי שאלה/בעיה...פעם, כאשר הייתי פותח האקספלורר היה ניפתח לי דף הבית, ואז כאשר הייתי פותח "TAB" נוסף, היה ניפתח לי חלון ב "TAB" החדש עם ריבועים של האתרים האחרונים שהייתי בהם והייתי בוחר את האתר שאני רוצה או רושם כתובת חדשה בשורת הכתובת, לא יודע מה קרה שפתאום כאשר אני פותח "TAB" חדש הוא פותח את אתר הבית שלי שוב...איך אני יכול להחזיר את ההגדרה שיפתחו לי הריבועים? אני מקווה שהבנתם את כוונתי... תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  16. Started by didi_Sol,

הי, מערכת הפעלה שלי לא עולה. אני מקבלת הוראה boot from cd/dvd אני מנסה להתקין מחדש win10 בעזרת usb. המחשב מזהה את ה usb ואני מקבלת הוראה לחץ על כל מקש כדי להמשיך, אבל המחשב לא מגיב, לא משנה איזה מקש אני לוחצת. רעיונות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by FenderA,

היי ! יש לי מקלדת מוטלימדיה של מיקרוסופט שעד לא מזמן עבדה תקין ... לפני כמה ימים כל מקשי ה F הפסיקו לעבוד מסיבה מסויימת ... חשבתי אולי נגע מיים או משהו אבל גם הכפתורים שילדם עובדים וגם יש גומי שמגן על המקש מרטיבות ... יש איזושהם הגדרות או משהו בסגנון ?

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  18. שלום לכולם , היה לי זיכרון 256 DDR 333 .. והוספתי עוד 256 זיכרון אבל! DDR 400 והזיכרון עובד טוב מאוד ! אבל שאני רואה סרטים פתאום מופיע לי נקודות על המסך אז מה עשייתי?לקחתי את הזיכרון החדש שקנייתי והחלפתי אותו במקום את החדש שמתי ראשון ואת הישן שמתי אחרון והבעיה נפתרה!, אבל כמו תמיד יש עוד בעיה עכשיו בPhotoshop ... כשאני למשל עושה חתימה נגיד שוב , המסך עם נקודות (לא על כל המסך רק על משטח העבודה שאני עובד עליו) אז חשבתי שזה בעיה בתוכנה אבל לא! הבעיה היא בזיכרון הוצאתי את הזיכרון שקנייתי והכל עובד מעולה ! היה לי 4 מקומות להשים את הזיכרון אבל נשרף לי הלוח אם והוציאו לי את 2 המקומות (הפסים האלה השחורים שחכתי איך קוראים להם.) עכשיו נשאר לי 2 על כל מיקרה מה אני עושה עכ…

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  19. Started by No-One,

שלום חברים, צריך לשחזר קבצים שנמחקו מסל מחזור. בבקשה המלצה על תוכנה חינמית ויעילה, תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by koko0,

זה משתמש של חבר. אני מדליק את המחשב (מחשב חדש), והווינדוס עולה ומראה לי את התמונת רקע רק שהיא זזה 2 ס"מ הצידה ומשאירה פס כזה בצד ימין של מסך ריק ואין אייקונים ואין שורת משימות, אי אפשר לפתוח את start בשימוש במקלדת, העכבר עובד וניתן לטייל איתו במסך אבל אין מה לעשות כל כך.. אני עושה ctrl+alt+delete וזה אמור לתת לי כמה אפשרויות שביניהם יש למשל את פתיחת מנהל המשימות אבל במקום הדף האמור זה נותן עמוד שחור ריק, ואם אני עושה esc זה חוזר לשולחן העבודה הריק מכל. המחשב עושה רושם כאילו הוא מבצע את הפעולות שהוא מתקבש לעשות אך לא מציג זאת. מערכת ההפעלה היא ווינדוס 7 אולטימייט בעברית. המחשב נרכש לפני שבוע עם מעבד 4 ליבות של amd ולוח אם של gigabyte עם כרטיס מסך מובנה. תודה מראש לכל …

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  21. Started by Lapland,

הפעלתי תמחשב וכש/הוא הגיע לשלב של הטעינה של הוינטוס אקס פי אז הוא ניתקע כאילו באמצבע הטעינה ניסיתי להתקין תוינדוס מחדש ולא עזר מישהו יודע מהה צריך לעשות ?

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  22. Started by shaithebest,

שלום, יש לי מחשב נייד ASUS עם ווינדוס 8 שאני לא סובל, יצרתי קשר עם מיקרוסופט לבדוק עם רשיון לשנמך ל7 לא נתנו לי תשובות אז קניתי דיסק חדש ווינודס 7 ואני רוצה לעשות BOOT הוא מראה לי בביוס את הDVD ואני מגדיר אותו כבוט ראשוני אבל המחשב בשלו ממשיך לעלות עם 8 אז העברתי את כל תוכן הדיסק לדיסקונקי ועשיתי בביוס בוט מדיסקונקי אותו דבר מקפץ על הרכיב וממשיך לעלות עם 8 כאילו זה חרוט עליו תכנותית מהחברה. שיניתי בביוס לIDE ואיפוס ביוס. יש גם את העניין של F9 באסוס משם אפשר לפרמט או RECOVERY ושם הוא נותן לי את האפשרות של לעלות מדיסקונקי או DVD אבל ממשיך לסרב לפרמט. אשמח לרעיונות

23. Started by balon007,

כשאני מפעיל את המחשב הוא כביכול נדלק אבל המסך מהבהב כאילו הוא במצב המתנה ושום דבר לא קורה, אפילו הצפצוף שיש בד"כ שהארד-דיסק מתחיל להעלות לא קורה. המאווררים וכל הנורות נדלקות אבל משם המצב לא זז, אפילו הביוס לא עולה. כאשר ניסיתי להוציא את הכרטיס מסך המחשב כן עלה ואח"כ שחיברתי את הכרטיס בחזרה המחשב שוב פעם עלה כרגיל, אך לאחר כמה ריסטים שוב פעם חזרה בעיה. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  24. Started by yuval_cohen,

יש לי לוח אם של גיגהבייט (מעבד פנטיום 4) ויש עליו כרטיס רשת מובנה... לכרטיס רשת מחובר האידיאסאל שלי... יום אחד פשוט הכל הפסיק לפעול! ההגדרות תקינות, ינסיתי להתקין את הדריברים מהדיסק של הלוח אם אבל כלום לא עוזרר! עזרו לי בבקשה תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by rani255,

יש לי מחשב נייד (כבר כמה שנים) מסוג compac armada. המאוורר התחיל פתאום לעשות רעש, ובעזרת תוכנה ראיתי שהטמפרטורה הגיעה ל- 87 מעלות צלזיוס. לשקחתי את המחשב לתיקון, ושם החליפו לי מאוור. עכשיו כבר אין רעשים, אבל הטמפרטורה היא בסביבות 60 מעלות צלזיוס. רציתי לשאול אם זה בטווח הרצוי, או שהטמפרטורה צריכה להיות נמוכה יותר? ואם כן אז מה אפשר לעשות..? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 915 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.