עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by hezibt12,

לפני כמה ימים רכשתי לוח אם S_478 של חברת Asrock דגם : P4VM900-SATA2 הרכבתי את הלוח התקנתי מערכת הפעלה ודרייוורים התקנתי את המצלמת האינטרנט שלי והתחלתי לעבוד איתו כרגיל אני נכנס לאייסי עושה שיחה וידאו אם החברה שלי ואחריי כמה דקות יש רעששש ממש חזק כמו הרעש של הטליזיות הישנות שסורקים תחנות ממש ככה! אמרתי אני ינסה בכל התחנות שיש אם זה סקייפי אם מסנג'ר ועוד! בכולם עושה רעשש נסיתי להעדכן את הדרווים של המערכת דרווים של המצלמה ושום דבר לא עוזר אמרתי לעצמי אולי הביאו לי לוח פגום הלכתי לחנות והחליפו לי חדש! החלפתי את הלוח הרצתי מערכת הפעלה התקנתי דרווים אותו הדבר כמו בפעם הקודמת ושוב פעם זה לא עזר.. התחלתי להבין שזאת בעיה של תוכנה מה כבר יכול להיות שזה ככה?! אפילו העדכנתי קודק…

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  2. היי אני רוצה לחבר שני מסכים למחשב ככה שאני יוכל לעבוד על שניהם מקביל (לגרור חלונות בין המסכים וכאלה...) הבעיה שלי היא שיש לי רק חיבור אחד על הכרטיס מסך החיצוני שלי. חיברתי את המסך השני לחיבור שמובנה על הלוח אם והתברר לי שזה לא כמו במחשב הקום שלי שהיו לי שני חיבורים על הכרטיס מסך ... יש אפשרות לעבוד ככה ? תודה

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  3. Started by Master Boo,

שלום לפני כמה ימים חיברתי iPod Nano למחשב על מנת להטעין אותו. שניה אחרי שחיברתי אותו, המקלדת והעכבר שלי הפסיקו לעבוד (מדובר עלWireless Logitech Wave). את האייפוד חיברתי לפאנל הקידמי, המקלדת והעכבר מחוברים לאחורי (בנוסף לHD חיצוני וHUB). בנוסף קפצה לי הודעת שגיאה של USB device not recognized ללא הפסקה. ניתקתי את האייפוד וההודעה המשיכה להופיע. מאז- חיבורי הUSB דפוקים לגמרי. עשיתי ריסטרט למחשב והוא לא עלה- נעצר אחרי הLoading של ווינדוס. אחרי כמה ריסטרטים הוא הסכים לעלות, ואף התקן USB לא עבד. ניסיתי: 1. לנתק את הפאנל הקדמי. 2. לבטל בBIOS את הUBS 2.0 Controller. 3. (הדבר היחיד שעזר) לבטל לגמרי התקני USB. מאז המחשב עולה כמו שצריך. בהחלט נשמעת כמו בעיה בלוח האם, השאלה היא מה יש …

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  4. Started by Wood-Elf,

אין לימושג מזה, יכול להיות שזה בכלל לא המעבד, אבל ניחא. יש לי רעשים ממש מממששש מוזרים מהמחשב... זה לא המאווררים החיצוניים, בדקתי אותם. יכול להיות שזה המעבד/הכרטיס מסך/הHDD? זה מעין חריקות קטנות שבאות באורכים דומים ובזמנים כמעט קבועים (משהו כמו שניה הפרש בין אחד לשני). יכול להיות שהמאורר של הכ"מ או מעבד לא מצליח לפעול?

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  5. Started by eliil1,

אין לי את התיקיה C:\WINDOWS\minidump היה רק לפני שעשיתי פורמט נראלי... בכל אופן אולי זה בתיקיה אחרת? אבל חיפשתי , אין יותר =\

6. Started by VajDa,

שלום לכולם..! יש ברשותי ווינדוס 7 שהותקן בנוסף למערכת הפעלה XP לפני מספר שנים. כל פעם שהמחשב עולה מופיע לי אפשרות בחירה בין שתי מערכות ההפעלה... הסרתי את הווינדוס XP ועדיין כל פעם שהמחשב עולה יש לי את האפשרות בחירה בין שתי המערכות הפעלה וכמובן שאם אני לוחץ על האפשרות של הXP הוא רושם לי שזה פגום ולא ניתן להפעלה.. כיצד אפשר להסיר את המערכת הפעלה הזאת לחלוטין? תודה רבה.!

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  7. Started by Kleppy,

היי לכולם. יש לי בעיה שהתחילה לא מזמן, שקצת מטרידה אותי. העניין הוא שבשבועות האחרונים משחקים מתחילים להראות סימני Artifacting. לא כולם, אבל כמות מספיק גדולה שגורמת לי לחשוב שיש בעיה. חשבתי שאולי הבעיה בדרייבר, אז התקנתי אחד חדש (אחרי הסרה מוחלטת של הישן), והבעיה לא נעלמה. ניסיתי לנקות את המחשב מבפנים כי חשבתי שאולי הכרטיס מתחמם מדי, אבל גם זה לא עזר. חוץ מזה, בהגדרות ה- ATI Overdrive זה מראה שהכרטיס עובד על 500MHZ והזכרון על 750MHZ, שזה נמוך בהרבה ממה שזה אמור להיות. אני לא יכול לשנות שום הגדרה, וגם ה- Auto Tune לא מגיב. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה במקרה כזה?

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  8. מופיע לי סימן שאלה על התקן ששמו sm bus contoller יש לי windows xp באנגלית עשיתי חיפוש דריבר במחשב לא מצאתי שום דבר כמו כן עשיתי חיפוש על הדיסקים של ההתקנה(שקבלתי עם המחשב) ולא מצאתי שום דבר מי שיכול להביא לי קישור להורדה (לא לאתר שיש בו את הדריבר אני יסתבך למצוא אותו) אודה לו מאוד מצפה לתגובות תודה מראש למשיבים

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  9. Started by dj_poo,

אני בטוח שלא נתקלתם בזה בחיים שלכם גם אני לא אבל בו ננסה אולי תדעו מזה אוקי אז יש לי צורב דיוידי חדש של סאמסונג עם חיבור סאטא וכו' צרבתי איתו המון פעמים אתמול אני מנסה לצרוב אני מכניס דיסק הוא מנסה לקרוא את הדיסק ואז מוציא את הסידרום אחרי שניה עוד פעם מנסה לקרוא ואז עוד פעם מכניס ומוציא וכו בעייה מוזרה מאוד עכשיו הדיסק תקין כי יש לי חבילה חדשה של דיסקים לצריבה ואין איתם שום בעיה וכאשר אין שום דיסק בסידרום הוא נסגר והכל בסדר אבל כאשר יש דיסק הוא משתגע ממה אתם חושבים שזה יכול להיות

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  10. שלום. השתדרגתי במחשב נייד חדש - ROG zephyrus s17 של asus בנייד הקודם הכבל עבד כמו שצריך ככה שאין בעיה בכבל אלא משהו שקשור בחיבור המחשב - ברגע שמחברים יש צליל של חיבור במחשב והקול אפילו "עובר לטלוויזיה" אבל בטלווייה יש מסך שחור ולפעמים מופיעה תמונה מרצדת של תצוגת מסך המחשב. ניסיתי לשדרג דרייברים מישהו כתב שזה יכול לעזור אבל לא הסתדר. גם בחיבור אלחוטי של הטלוויזיה ולמחשב יש בעיות בפעם הראשונה עבד ולאחר מכן החיבור נכשל. מישהו יודע איך לפתור את אחד מהבעיות?

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  11. Started by lidor578,

יש לי מודם נתב מיסוג rotal rta1320a אני חייב שיהיה לי חיבור ללא חייגן אך לזה אני חייב ליפרוץ אותו לראוטר ובזק לא מוכנים ליתמוך בזה מישהו יודע אולי איך אני יכול?! בבקשה!

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  12. למשל http://neslojistik.com/instead.php HTML:RedirME-inf [Trj] HTML:RedirME-inf [Trj] C:\Windows\SysWOW64\rundll32.exe HTML:RedirME-inf [Trj] מה עושים?

13. Started by yoncih,

אוקי נתחיל יש לי ראדון 9500 לא פרו עם 128 זיכרון אני על הדרברים החדשים ביותר (3.10) ויש לי בעיה שקוראת לי במשתי משחקים Mace Griffin Bounty Hunter SpellForce - The Order of Dawn ועל תגידו לי אז אתה לא תשחק בהם למה זה לא מצחיק תודה מראש על כול נסיון עזרה

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  14. Started by TzV-EyE-GeR,

שלום, ביום חמישי בערב הדלקתי את המסך של המחשב(כמובן שהמחשב היה דלוק) והיה על המסך חרבוש כזה שהמחשב נתקע, חשבתי שאתחול מחדש שלו יפתור את הבעיה, אך לאחר האתחול המחשב בכלל לא עלה. כרגע כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק, אך המסך לא נדלק. הכרטיס מסך הוא מדגם SUMA GEFORCE TI4200 64MB. עוד בדקתי ושמתי לב כי המאוורר שעל הליבה כלל אינו פועל מה שהעלה את חשדותי לגבי האפשרות שהכרטיס מסך נשרף. האם יש אפשרות שהכרטיס מסך לא יעבוד במקרה שהמאוורר שעליו לא עובד? או שאין מנגנון שכזה? אשמח לקבל תשובות שאולי יפתרו את הבעיה, אך נדמה לי שהלך הכרטיס, אשמח לדעת שאולי יש אפשרות לתקן את המצב.... תודה...

• 11 תגובות
    • 706 צפיות
  15. Started by dvvon,

שלום לכולם הכונן דיסקטים שלי לא מותקן אז כאני מפעיל את המחשב הוא אמר לי תלחץ F1 כדי להמשיך אחרי זה הגעתי למסך כחול עם מלא אופציות ואני לא יודע מה לבחור כדי להתקין את הכונן הזה יש לי עבודות של הבית ספר ואין לי את הכונן המעפן הזה........ אוףףףףףף תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  16. אתמול התקנתי רשת אלחוטית חדשה בבית עכשיו השארתי את המחשב פתוח בלילה..ושקמתי היה לי מסך כחול והיה רשום בו שחומרה חדשה הותקנה וזה ויש בעיה וצריך לעשות ריסט עשיתי..וכל כמה שעות זה קורה עוד פעןם... ושהמחשב נפתח ואז רשום "ברוך הבא" מופיע לי משהו עם לעדכן את הוינדוס כי עוד 3 ימים זה יופיע שוב ההודעה ... הוינדוס שלי הוא XP PRO והוא מקורי יש לי את הדיסק ההתקנה... אחרי זה זה נותן לי לבחור או כן או לא...אני בוחר כן... זה מביא אותי לחלון: כדי לסייע בהקטנת התופעה של תוכנות פיראטיות נא בצע הפעלה של עותק WINDOWS שברשותך כעת. הפעךה באינטרנט היא קלה ומהירה. אינך חייב לספק מידע אישי או פרטים אישיים לגביך . האן ברצונך להפעיל כעת את WINDOWS? - כן, ברצוני לבצע הפעלה של WINDOWS באינטנרט כעת. …

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  17. שלום, ברשותי מחשב הכולל: (חדש לגמרי) מעבד Q6600 לוח GA-P35-DS3L זכרונות 2048B של CORSAIR 800MHZ ספק כח 520W של CORSAIR ( כמו כן מותקן גם כ.מ של XFXFORCE GTS320 וכ. טלויזיה PVR-150 ) בכל אופן המחשב מבצע RESTARTים בזמנים שאינם מוגדרים, לפעמים כל כמה 2 דקות ולפעמים אחרי כמה שעות. ( דרך אגב לפעמים לפני הוא מראה מסך כחול שלכאורה מבצע בדיקה של כשל כלשהוא ורק אז מבצע ריסטרט). לאחר מספר בדיקות עם MEMTEST שוב לא היה ברור כיצד ייתכן כי יש בדיקות מאופסות (ללא כל שגיאה) וישנן בדיקות מלאות שגיאות. גם לאחר שהוצאתי והכנסתי את הזכרונות מחדש (לוודא שהם "יושבים" טוב התקלה חזרה. לפעמים גם קורה מצב שבו המחשב עושה ריסטרט ונתקע למשך כמה דקות וגם אם אני מכבה ומדליק המחשב הוא עדיין תקוע למשך מספ…

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  18. Started by dj shay 30010,

יש לי WINDOWS XP PRO בעברית מותקן על מחשב נייד הכל עבד טוב פתאום אני לוחץ על צ או M באנגלית שזה אותו כפתור הוא רושם לי 0 ויש עוד כמה כפתורים שאני לוחץ וזה רושם מספרים בחיים ל ראיתי דבר כזה מישהו יודע מה הבעיה \ פיתרון : :

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  19. Started by yuvalnet,

שלום היום הופיע לי מסך שחור במקום תמונת המסך הרגילה שיש לי לאחר בדיקה הוא אומר שזה לא מקורי ניסיתי להוריד Windows Loader אבל גם שם הוא כותב שזה זמני למרות שבתמונת מסך הם מראים שזה פתוח למישהו יש מושג למה אצלי זה לא עובד?

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  20. שלום לחברי הפורום! יש לי בעיה מוזרה. מחשב שהיה מושבת שנה וחצי, הושמש מחדש. יש עליו מערכת הפעלה UBUNTU 2014, שיש בה ERROR. בכל דיאגנוסטיקה שאני עושה, כל יחידות החומרה פועלות תקין. כולל קריאה משקעי USB. אבל, הבעיה היא שהמחשב לא מבצע BOOT מ- USB. מבצע BOOT מ-CD, מ-HARD DISK, אבל לא מ-DOK. הביוס מוגדר ל-BOOT מ-USB, מחשב אחר מבצע איתחול ללא בעיה מה-DOK הזה. אני מעוניין להתקין UBUNTU 20.04 על המחשב ויצרתי DOK איתחול ב RUFUS-. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? לוח אם הוא: Gigabyte 965p-s3, זיכרון GSKIL,4096 = 2x2048 מעבד INTEL CORE 2 6600. תודה למי שיענה ויהיה לעזר! בנוסף, האים תוכלו להמליץ על תוכנה ליצירת דיסק איתחול + UBUNTU, כדי שאוכל להתקין ממ…

21. Started by asinnn,

שמעו עם אין לי חומת אש במחשב אז בקלות אפשר לפרוץ לי ? מה כול האפשרות של בנאדם לפרוץ למחשב ? עם אין לי פוורויל אני יודע שאפשר לשלוח לי קובץ למחשב ואז אני הלחץ על הקובץ ואז יהיה אפשר לפרוץ אז במה בדיוק חומת אש עוזר לא אבנתי עם יש לי חומת אש ובנאדם שולח לי קובץ ואני מאשר תקובץ אז הוא הוא גם פורץ לי לא ? כי במקרה פרצו לדוד שלי למחשב הוא לא יודע איך אבל אותו בנאדם דיבר איתו באיסיקיו והוא לא שלח לו שום קובץ אז מעניין אותי איך הוא פרץ לו כאילו כי אני מאוד מבין במחשבים ... אז כול בנאדם שרוצה לפרוץ לי למחשב הוא חייב לשלוח לי משהו נכון ?

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  22. Started by שמוליקג,

לאחר הדלקה המחשב קופא לפעמים במסך הפתיחה של XP ולפעמים אחרי כמה דקות של עבודה. לא עוזר alt+cntrl+del אלא רק restart ע"י כפתור הכיבוי וההפעלה. רעיונות? תודה שמוליק

23. Started by dor_e2,

באמצע משחק רשת, או משחק רגיל המחשב יוצא לבד לשולחן עבודה, ממעזר ת'משחק בלי שום מגע בכפתור החלונות. מה יכולה להיות הסיבה?

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  24. יש לי כרטיס מסך GeForce 5300 pcx. התקנתי לו את הדרייבר החדש ביותר מהאתר של Nvidia. עכשיו ברגע שאני מפעיל משחק כלשהו התצוגה שלו נהיית רחבה הרבה יותר, כמו במסך קולנוע! מה אני עושה? תודה רבה רבה לעוזרים! שולחן העבודה וסרטים יוצאים בסדר גמור הבעיה היא רק במשחקים.

• 9 תגובות
    • 706 צפיות
  25. Started by idoyi,

יש לי את המחשב בערך שנתיים וכשקיבלתי אותו הביוס לא היה מעודכן והטמפרטורה שהוא הראה הייתה גבוהה מאוד עידכנתי את הביוס הבעיה הסתדרה.... נשרף לי ההארדיסק לפני שבוע שמתי הארדיסק חדש ווינדוס חדש והבעיה חזרה המד טמפ מראה טמפ של 65 במצב מנוחה...ניסיתי לעדכן את הביוס שוב והוא מעוכן לאחרון מה עושים????

• 5 תגובות
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים