עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by vinipyx,

חברה ישתעגתי,אני כבר כמה ימיים מנסה לחבר מיקרופון כדי לדבר ב SKYPE והמחשב פשוט לא מגיב,נישיתי כבר כמה מיקרופונים שום דבר לא עוזר תצילו אותי פליז

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  2. התקנתי WIN8 עכשיו לניסיון , ניסיתי להתקין דרייברים לכרטיס מסך התקנתי מלא גירסאות, שום דבר לא עבד... יש לי ati radeon x1950 pro 256mb ובנתיים הוא מזהה לי רק מסך אחד.. אשמח לעזרה

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  3. אחרי שפרמטתי את המחשב פעמיים, המשחק עדיין מקרטע לי (unreal tournament 99)... פעם זה לא היה ככה, והייתה לי בדיוק את אותה מערכת שיש לי היום. amd barton 2800 asus a7n8x deluxe 512mb 400mhz asus fx 5200 ניסיתי מספר דרייברים אבל שום דבר לא עבד. חשבתי שזה ה- norton ins, אבל גם זה לא... opengl עבד טוב, אבל בגלל שהכל כל כך כהה והצבעים מגעילים בטרוף וויתרתי על הרעיון (אני עובד ב- d3d)... הקטע המעצבן הוא שפעם זה עבד מעולה וזה משגע אותי =\ חוץ מזה נראה לי שגם העבודה בווינדוס מראה סימני חולשה. ניסיתי לעשות איחוי, ובדיקת וירוסים עם kaspersky חדש ומעודכן ושום דבר לא עזר... ניסיתי להסיר גם דברים מה- msconfig אבל עדיין =\ ובנוסף, שמתי לב שיש לי לאגים כאלה בעכבר בווינדוס... למישהו יש איזה…

• 9 תגובות
    • 727 צפיות
  4. Started by shahar07,

בטעות הסרתי תחת universal serial bus controlers כמה מן הקבוצה (לא זוכר בדיוק איזה) ועכשיו כל פעם שהמחשב עולה הוא מוצא את ההתקנים הללו ולא מצליח להתקין אותם: seraial bus contreler, usb reciver, asus DH REMOTE (למרות שהוא מותקן) usb 2.0 hub והם נמצאים תחת other devices וגם תחת universal serial bus controlers, הכול התחיל עוד לפני זה כאשר הוא לא הצליח להתקין פתאום דרייבר למצלמת קנון שלי שעבדה לפני זה חלק, יש לי מערכת ויסטא אולטימייט sp1 איך אני פותר את זה ? זה כבר חודש שאני תקוע עם הבעיה הזו, נראה שזו בעיה חומרתית

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  5. Started by Raz20,

אני מנסה להעביר קבצים מכונן לכונן ואני לא מצליח , זה נותן לי את ההודעה הזו [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 727 צפיות
  6. שלום לכולם.. לאחרונה שאני משחק.. (אחרי הרבה זמן שלא שיחקתי) המחשב שלי עושה ריסטים אחרי זמן משחק מסוים.. שעה לפעמים יותר לפעמים פחות... הבעיה הזאת לא היתה לי אף פעם. ביטלתי את כל האוברקלוקים שהיו לי במערכת ועדיין הוא בשלו.. מה יכולה להיות הבעיה ?

• 8 תגובות
    • 727 צפיות
  7. Started by ido135,

מאז שעברתי לWindows 10 מWindows 8.1 המשחק Counter Strike Global Offensive במחשב של אחי קורס לאחר כמה דקות ולאחר מכן מציג מסך אפור בלי אפשרות להיכנס למנהל משימות ושום דבר אחר והנורה של הדיסק קשיח גם היא לא מראה סימנים שהמחשב פועל המחשב נקנה לפני שנה והיה כבר בתיקון אצל וולקום מחשבים והם אמרו שהם לא מצאו דבר וששאלתי אותם אם אני יכול להראות להם את הבעיה הם אמרו שהרשת שלהם סגורה ואין מצב שהרשת שלהם סגורה כי ראיתי את אחד הטכנאים שלהם מוריד דרייבר מעודכן של נווידיה בWindows 8.1 הבעיה לא קרתה והמשחק עבד ברצף באופן תקין ניסיתי לפרמט וגם התקנתי את כל הדרייברים הדרושים ל10 ולא עזר דבר במחשב שלי למשל המשחק לא קורס וגם המחשב הזה נרכש באותה חנות ואני משתמש גם בווינדוס 1…

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  8. Started by hdbaam,

אנשים, יש לי בעיה מפגרת אני שעה עובד עליה ולא מצליח... ??? בטח זה דבר כל כך דפוק שאני לא יבין איך לא עליתי עליו... בקיצור, הריבוע של הכיבוי בהתחל נעלם לי... אני לא יכול להתנתק... כלום זאת אומרת שאני יכול לעשות רק ריסט דרך הלחצן במארז או כיבוי דרך לחיצה ארוכה בלחצן במארז עזרה בבקשה.. אני מתחרפן פה נהיה לי כאב ראש לא נורמלי חח .... תודה מראש אנשים

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  9. Started by ETB,

כאשר שאני משחק במשחקים יחסית ישנים וגם בישנים יותר, המשחק נתקע, ברגע שיוצאים מהמשחק, או סתם באמצע המשחק. משחקים שניסיתי ועדין תקע לי הם:NFS 5,Medal of Honor Allied Assault,Ground Control II, ולפעמים גם Vice city. המפרט שלי: XP2500 בלי שום OC NF7-SL (הכרטיס קול המובנה כנראה נשרף, לפני חודש) OCz 512 MB PC3200 REV2.0 Albatron GF 4TI 4200 X8 וכרטיס קול מאפן של קריטיב SB 4.1 יש לי Win XP SP1, עם כל הדריברים המעודכנים, מחקתי את הדריברים של הכרטיס המובנה, ומבחינת סאונד אין שום בעיה אז אני לא ממאמין שהבעיה בכרטיס המובנה. למישהו יש אולי מושג מה הבעיה

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  10. Started by thebostonkiller,

שלום רב, המחשב שלי גרם לקצר חשמלי בבית. לאחר העלאת הפח"ת לא הצלחתי להעלות את המחשב. בתחילה חשבתי שהספק הלך. אבל בבדיקה ראשונית הבנתי שזה לא בהכרח. האם חלק חומרתי אחר יכול לגרום לכזו תופעה? ואם כן איך אני יכול לדעת איזה אביזר תקול? מיותר לציין שגם כשאר החלפתי ספק שום אלמנט לא הראה סימני חיים.... אודה על תגובה :-\

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  11. Started by 114508534,

יש לי את הכרטיס הזה , משום מה הוא פתאום הפסיק לעבוד , המאורור עובד כמו שצריך ולא נראה לי שהוא נשרף, בדקתי ויזואלית והכל נראה תקין ולא שרוף. כאשר מחברים אותו למחשב יש צפצופים מהמחשב והמסך לא עולה מישהו יודע אולי מה אני עושה ומה הבעיה ?

• 8 תגובות
    • 727 צפיות
  12. Started by tmp,

שלום, שאני מדליק את המחשב, עוד לפני שיש את האופציה של להכנס לביוס המחשב כותב "scaning bios" חיכיתי מלא מלא זמן, יותר משעה, ופשוט לא מגיב.. ניסיתי גם להוציא את הסוללה מהלוח אם ולהחזיר.. לא עובד.. מה עושים? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  13. Started by dorbarnea,

אהלן רציתי לדעת אם עלול להיות בעית תאימות בין : INTEL G620 2.60GHZ 3MB BOX ל [table] [tr][td][/td][td]ASROCK INTEL H61M-VS[/td][/tr] [/table] ראיתי באתר את המפרט המומלץ הזה, אבל הציעו לי לוח אם טיפה שונה (לפי מה שאני רואה בשם, VSבמקום U3S3) האם עלול להיות בעית תאימות בין הרכיבים.. תודה מראש , דור .

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  14. היי, ברשותי 2 מחשבים, אחד פנטיום 4 2.4GHz עם לוח אם של אינטל, כרטיס מסך רדאון 9550, זיכרון 512 MB... מחשב שני: לוח אם של ABIT, מעבד AMD 3000+, כרטיס מסך GEFORCE 6600 זיכרון כנ"ל... אני כעיקרון עובד על המחשב הראשון שציינתי, מאחר והמחשב השני כמעט שלא בשימוש אני מעוניין להעביר ממנו חלקים למחשב שלי, כגון: מעבד, לוח אם, זכרון (הזכרון שלו יותר מהיר)... העניין הוא שאני מעוניין להישאר עם הדיסק הקשיח שלי, שהוא IDE, זאת אומרת לקחת את הלוח ואת כל הרכיבים מהמחשב השני ולחבר ללוח אם שם דיסק IDE. וכדי שהמחשב השני גם יעבוד, אני אחבר את הדיסק הנוכחי שלו (HITACHI DESKSTAR) ללוח אם של אינטל, העניין הוא שהלוח אינטל הוא דיי מיושן ואינו תומך ב-SATA, לכן חשבתי אולי לקנות כרטיס PCI SATA.…

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  15. Started by RON12,

יש לי מחשב פנטיום 4 בזמן האחרון הוא התחיל להתקע נכנסתי ל - msconfig ובטעות מחקתי משהו מהשרותים ניסיתי לפרמט את המחשב והמחשב נתקע באמצע ההתקנה ולא נותן להמשיך הווינדוס עדיין עולה אבל לא נותן לראות את מנהל ההתקנים לא נותן להכנס לרכיבי ווינדוס הקיצר לא עובד טוב לא נותן לי לשחזר מערכת ניסיתי התקנה מהביוס רושם לי שיש לי בעיה בסיסטם 32 .... מה אני עושה תודה לכל העוזרים רון :'(

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  16. Started by yoncih,

אוקי נתחיל יש לי ראדון 9500 לא פרו עם 128 זיכרון אני על הדרברים החדשים ביותר (3.10) ויש לי בעיה שקוראת לי במשתי משחקים Mace Griffin Bounty Hunter SpellForce - The Order of Dawn ועל תגידו לי אז אתה לא תשחק בהם למה זה לא מצחיק תודה מראש על כול נסיון עזרה

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  17. Started by dvvon,

שלום לכולם הכונן דיסקטים שלי לא מותקן אז כאני מפעיל את המחשב הוא אמר לי תלחץ F1 כדי להמשיך אחרי זה הגעתי למסך כחול עם מלא אופציות ואני לא יודע מה לבחור כדי להתקין את הכונן הזה יש לי עבודות של הבית ספר ואין לי את הכונן המעפן הזה........ אוףףףףףף תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  18. Started by zeevlevi,

לוח אם :GIGABYTE 7VAXP המחשב נדלק, 5 שניות ראשונות שקט אחרי זה ציפצוף של 3 שניות רצוף. אחרי זה 7 שניות שקט ושוב ציפצוף של 3 שניות. ניתקתי את הזיכרון HD ו-FLOPPY מה יכולה להיות הסיבה ? תודה מראש, עומרי

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  19. Started by Susan Boyle,

שלום לכולם, כאשר אני מדליק את המחשב, המסך מציגלי את כל הפקודות עד לטעינת הווינדוס (ווידוס XP), לאחר מכן המסך מפסיק לעבוד וכבה. גיליתי גם שכשאר הווינדוס עולה המאוורר על הכרטיס מסך מפסיק לעבוד (לפני זה הוא עובד -> Gforce 8600 gt). המחשב כמובן עובד. בינתיים, ניקיתי את המחשב מאבק, ניקיתי באופן יסודי את הכ. מסך + פרקתי את המאוורר וניקיתי גם אותו. אשמח לעזרתכם, תודה וחג שמח

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  20. Started by dj shay 30010,

יש לי WINDOWS XP PRO בעברית מותקן על מחשב נייד הכל עבד טוב פתאום אני לוחץ על צ או M באנגלית שזה אותו כפתור הוא רושם לי 0 ויש עוד כמה כפתורים שאני לוחץ וזה רושם מספרים בחיים ל ראיתי דבר כזה מישהו יודע מה הבעיה \ פיתרון : :

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  21. Started by kkffiirr,

שלום. יש לי כרטיס עם צ'יפ של VIA, הXP מזהה אותו, אבל הוא לא מזהה שאני מחבר אליו מצלמה שפעם הוא זיהה. החלפתי כבל, זו לא הבעייה. מה לדעתכם הבעיה?

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  22. Started by urinka,

היי חברים אני מחפש המלצות לחברת שחזור מידע (מדיסק מכאני) כזו שיש לכם איתה ניסיון טוב עם אחוזי הצלחה גבוהים וכמובן שגם המחיר חשוב אם טעיתי והפוסט במקום הלא נכון אני ממש מתנצל תרגישו חופשי לעדכן אותי והפוסט יעבור מקום תודה:-)

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  23. ביום שלישי האחרון 24.6.06 בטח שמתם לב להפסקות החשמל המרובות שהיו באיזור השרון. בערב יום שלישי האחרון שיחקתי במחשב בערב שבחוץ מתחוללת סערה, הייתה הפסקת חשמל והמחשב נכבה.. הדלקתי אותו עוד פעם והמשכתי לשחק וכעבור 10 דקות היה שוב הפסקת חשמל אבא שלי אמר לי להפסיק לשחק ולא הפעלתי אותו יותר באותו ערב. קמתי בבוקר ניסיתי להדליק את המחשב ושמתי לב שהוא לא עובד. אני לוחץ על כפתור ההדלקה ואין שום תגובה מצד המחשב, אחרי בדיקה קצרה הבנתי שזה כנראה בגלל ההפסקות חשמל וכנראה נשרף הספק כוח, בצהריים הלכתי לקנות ספק חדש הגעתי הביתה חיברתי אותו וגיליתי שהמחשב עדיין לא מגיב, כדי לבדוק שאם הספק שהיה לי נשרף חיברתי אותו למחשב אחר וגיליתי שהוא עובד, הספק שחשבתי שנשרף עובד! , ואז החזרתי את הספק שקני…

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  24. שלום יש לי בעיה שדי חוזרת על עצמה.. יש לי מחשב די חדש, ולאחרונה קרה לי לא מעט פעמים שאחרי שימוש ממושך במחשב פתאום כל חצי דקה/דקה הייתי שומע זמזום (סוג של מאמץ) מבמחשב, ואחרי 2 שניות כאלה זה נרגע, וחוזר חלילה. זה קרה לי היום וכשניסיתי לכבות את המחשב קיבלתי מסך כחול, כיביתי ידנית, אחרי חצי שעה הדלקתי ואחרי כמה דקות שוב היה את הרעש הזה. מחקתי כמה קבצים מהמחשב (היו רק 8 ג'יגה פנויים מתוך 500 סה"כ) ובינתיים זה לא חוזר על עצמו. יכול להיות שזאת הייתה הבעיה? שלא היה מספיק מקום בכונן הקשיח? אם כן הייתי שמח לדעת פרטים על כמה מקום צריך להשאיר? כמו כן כשזה קרה לי בעבר, לא הייתי מצליח להעלות את הווינדוס אחרי כיבוי או ריסטרט, וזה הגיע למצב שהייתי חייב לעשות REPAIR עם הדיסק של הווינדוס …

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  25. Started by 0xIDE,

שלום, למי שמכיר, הבעיה היא שאין תצוגה אחרי העלייה של ויונדווס (אחרי שהוא מציג את הלוגו) המסך מחפש Input וכותב Analog / Digital אבל לא מוצא כלום. בפירוט: היה מחשב עם XP, פירמטתי והתקנתי עליו Win8. אחרי ההתקנה הוא עלה כרגיל אבל אחרי הפעלה מחדש הבעיה קרתה. פירמטתי והתקנתי Win7 ושוב, אותה הבעיה. פירמטתי והתקנתי XP בחזרה וזה לא קורה אבל אני רוצה להתקין Win8... הוצאתי את הכרטיס מסך (nVidia Gforce 9400 GT), חיברתי למובנה ופירמטתי שוב והתקנתי Win8 הבעיה שוב קרתה. הצלחתי לעלות מהתפריט של F8 למצב של רזולוציה נמוכה וזה כן עלה. משם, התקנתי עדכונים ואחרי הפעלה מחדש הכל פעל כמו שצריך. החזרתי את הכרטיס מסך ושוב יש את הבעיה. ניסיתי לעלות במצב של רזולוציה נמוכה עם הכרטיס מסך א…

• 0 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים