עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אהלן חברה, מה עניינים? אני ממש רוצה לקנות לאחרונה כונן ssd. וכבר חפרתי ובדקתי כל מיני דברים ונראה לי שאני אלך על ה m4. המחשב שלי יחסית חדש, עם לוח אם gigabyte p55 ud2 ועכשיו שמתי לב שאין לי בכלל חיבור sata 3 עכשיו השאלות שלי הן אלו: תהיה לי אפשרות לחבר את הכונן דרך סאטה 2 ? המהירות תהיה נמוכה משמעותית ? איזה עוד אפשרויות יש לי כדי להגיע לביצועים גבוהים יותר מהסאטה 2? תודה מראש, גיא.

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  2. Started by roeepk,

הspeaker במחשב שלי התחיל לצפצף ללא הפסקה אז הוצתי וזה נשרף תודה לעוזרים רועי ???

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  3. איפה אני משיג או קונה כבל כזה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  4. שלום אני צריך עזרה בקשר לכרטיס קול. חיפשתי בגוגל ובאתרים ולא מצאתי כלום.. =\ השם של הכרטיס קול הוא : analog devices ad1888 @ sis 7012 audio device ויש לי וינדוס אקספי פרו תודה!

• 11 תגובות
    • 713 צפיות
  5. קניתי מחשב חדש מאייבורי עם: -זכרון geil 800 mhz ddr2 2g צלע קירור אלומיניום (כפול 2) -כרטיס מסך gf9600gt 512mb ddr3 pcie -לוח אם p43 neo-f 7.1 1glan msi -מעבד אינטל q8300 core2 quad -ספק כח 550w pfc spire 12cm fan real spire התקנתי על זה וינדוס אקס פי פרופשיונל, התקנתי את כל הדרייבירים של המולטימדיה, התקנתי גם דיירקט 9 ולאחר מכן את הדרייבר של הכרטיס מסך. אחרי שהתקנתי את הכרטיס מסך, כשהתחלתי מחדש את המחשב, גיליתי שאני רואה חרא במסך. הלכתי להגדרות מסך וראיתי שאני לא יכול לשנות את ההגדרות והם תקועות על 4 ביט 16 צבעים, רזולוציה 800 על 600 התקנתי הכל מחדש והבעיה שוב הופיעה. אין לי מושג מה לעשות, ואני לא יודע אם זאת בעיה במסך או במחשב.... עזרה תתקבל בברכה!! תודה רבה רבה שגיא

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  6. Started by CXC,

שלום, המחשב שלי נהיה יותר איטי בזמן האחרון. לא פירמטתי את המחשב כבר למעלה מחצי שנה ואני מעדיף שגם לא בעקבות תקלות באינטרנט שנוצרות לי. המפרט שלי הוא: i5 2500 HD 7970 8GB RAM האיטיות שאני מתאר באה לידי ביטוי בגלישה איטית יותר בדפדפן למשל. המעבד מגיע לניצול של 60% רק בגלל צפייה בסדרה. ניסיתי למחוק זבל על ידי CCLEANER אך ללא הועיל. האם למישהו יש פתרון לכך? תודה רבה. אם צריך מידע נוסף אז רק תגידו ואני אציין.

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  7. מצו"ב הטמפרטורות של הרכיבים במחשב שלי כפי שנמדדו ע"י HWMONITOR שמתי לב שהטמפרטורה של הכרטיס מסך מתקרבת ל60 מעלות. האם מדובר בטמפרטורה גבוהה מדי העלולה לסכן את שלמותו של הכרטיס? יש לציין שלאחרונה היו לי בעיות עם הכרטיס מסך. למרות שהוא נמצא בידי רק כחצי שנה המאוור של הכרטיס השמיע רעשים מטרידים, וכאשר נשלח לבדיקה בחנות נאמר לי שהדבר נובע מOVER CLOCKING שנעשה עליו בלי רשותי אז... האם יש לי סיבה לדאגה?

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  8. Started by Daichi,

בשבוע האחרון התחילה לי בעיה כשאני מפעיל את המחשב. כל המסכים רצים רגיל, ואז זה מגיע לשלב שכתוב Starting Windows. אחרי שזה נגמר פתאום יש לי מסך שחור ולא קורה כלום. הדרך היחידה להפעיל שוב את הווינדוס זה לכבות את המחשב ידנית, להיכנס ל-Safe Mode (שעובד רגיל), לעשות ריסטארט ורק אז המסך כניסה עולה כמו שצריך. אין לי מושג כבר מה הבעיה. פירמטתי שלוש פעמים, אפילו לקחתי ווינדוס מחבר אתמול ופירמטתי פעם רביעית והנה עוד פעם זה חזר לי היום בבוקר. למישהו יש מושג מה גורם לזה? (מדובר בווינדוס 7).

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  9. Started by lital1,

היי, יש לי ממיר כבלים של הוט בבית (רגיל לא HD) אני רוצה לחבר אותו למסך מחשב שיש לי - מסך של סמסונג עם יציאת VGA. מצאתי כמה ממירים באיביי אבל אני לא בטוחה שאף אחד מה יעבוד.. אם למישהו יש עצה אשמח לשמוע..אני זקוקה לזה בדחיפות תודה ליטל

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  10. Started by yacovmateo,

שלום לכולם. ביקשתי מחבר שלי שיפתח לי את הנושא הנ''ל, מכיוון שיש לי בעיה במחשב. לפני כשבוע, פתחתי את המחשב וניקיתי את כולו. ( לחץ אוויר, סמרטוט יבש ). פתחתי את המחשב יום למחורת, וגליתי שצצה לי בעיה אחת, או שתיים. 1. כאשר אני מדליק את המחשב, הוא נדלק, אבל המסך שחור לחלוטין. צריך ללחוץ שוב ריסטרט, ואז הוא נדלק והכל בסדר. ( או שלא! ). תמיד שאני פותח את המחשב ( בפעם השנייה ), ווינדוס פותח לי כמה אפשרויות: ( אני לא יודע איך קוראים לזה, אני לא כ''כ בקיא בתחום המחשבים ). Windows Normly, Safe Mode, וכדומה. 2. בעיה קצת טיפשית, אבל אני אשמח שתעזרו. לאחר שניקיתי את המחשב, נתקלתי בעיה במשחק פיפא 2010. השחקנים זזים לי, אבל בצורת לאגים. ( 100% כתוצאה מהניקיון של המחשב, מה לעז…

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  11. הרמקולים עובדים! חיברתי לMP3 .. והרמקולים עבדו בעבר במחשב כולה עשיתי ריסט.. לא זוכר או הפעלה מחדש ואין לי פתאום סאונד! בכל התוכנות ובדקתי זה לא על מיוט מה זה?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  12. Started by talmAn,

אחרי כמה דקות כשהמחשב עובד הוא עושה ריסטים לבד ואז עולה שוב ואז ככה שוב ושוב ושוב זה קורה המחשב עושה ריסטים לעיתים יותר דחופות כשאני גולש באינטרנט מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעייה?? אמרו לי שזה יכול לקרות בגלל התנגשות חומרה איך אני יכול לבדוק התנגשויות חומרה? אמרו לי שזה יכול להיות בגלל התנגשויות חומרה... ודיברתי עם הספקים אינטרנט והם אמרו זהם לא מוצאים קשר בין הבעייה לבין הספקית אינטרנט מישהו יכול לעזור לי בבקשה? טל.

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  13. הצגתי תחילה את הבעיה בפורם ווינדווס אבל הבנתי שלא הווינדווס הוא הבעיה ,אבל לא הצלחתי למחוק את הנושא משם. אי אפשר להפעיל סאונד ,ושמפעילים את הווינאמפ מופיעה ההודעה: "A device ID had been used that is out of range for your system" גם כל האפשרויות של הכרטיס קול לא פועלות . הכרטיס קול הוא כרטיס pci ויש גםם כרטיס מובנה על הלוח ,אבל הכל פעל טוב עד עכשיו. תודה לכולם לא יודע מה לעשות

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  14. היי קניתי מחשב חדש לפני כשלושה חודשים לאחר המלצות שונות מן האתר קניתי לוח אם של ASUS A8N-E נראה לי שהמאוור הקטן שעל ה CHIPSET מרעיש יותר מידי בצורה מעצבן (מאוור שמגי עם הלוח ) המאוור הקטן מסתובב במהירות של 6500 RPM האם המהירות הגבוהה אמורה להיות ? האם יש דרך לשלוט על מהירות המאוור ולהוריד את הרעש ? האם ניתן להחליף את המאוור המעצבן ? אם כן איך מפרקים אותו ? הלוח חדש האם נראה לכם שאפשר לפנות לחברה כחלק מהאחריות על הלוח ? בנוסף קניתי כרטיס מסך X800GTO שהוא PCI-E של shappire ATI על הכרטיס יש חיבור של ארבע פינים שאני לא יודע למה הם משמשים , יש למישהו מוסג מה השימוש בהם ? חוץ מזה יש לי חיבור מתח ל PCI-E שיוצא מן הספק ואינו מחובר לשום מקום האם יש צורך לחברו לאנשהו ? ואם כבר אני…

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  15. Started by vinipyx,

חברה ישתעגתי,אני כבר כמה ימיים מנסה לחבר מיקרופון כדי לדבר ב SKYPE והמחשב פשוט לא מגיב,נישיתי כבר כמה מיקרופונים שום דבר לא עוזר תצילו אותי פליז

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  16. Started by netanel1234,

שלום, יש לי מחשב ישן בבית, עכשיו סידרתי אותו, עכשיו למה כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא אומר לי ללחוץ על F1 כדי שהמחשב ידלק ? וגם הנורה של הכונן דיסקטים דולק סתם? וגם כשאני מכבה את המחשב אז הוא מראה לי הודעת שגיאה ואומר לי שכונן הדיסקטים פתוח? תודה רבה!!

• 9 תגובות
    • 713 צפיות
  17. Started by Yovell,

קניתי nvme לפני שבוע וחצי ומאז שחיברתי אותו והתקנתי את הוינדוס שמתי לב שכשהוא נכנס למצב שינה המחשב לא מזהה את הnvme ובעצם מבקש ממני לבחור משהו לעשות boot לווינדוס ממנו. לאחרונה שמתי לב שזה קורה גם כשאני מדליק את המחשב אחרי הלילה לדוגמא. בכל הפעמים שזה קורה אני מצליח לסדר את זה ע"י ניתוק וחיבור של ספק הכוח ואז המחשב עולה רגיל. מישהו פה נתקל בבעיה כזו והצליח לפתור אותה?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  18. Started by eliil1,

אין לי את התיקיה C:\WINDOWS\minidump היה רק לפני שעשיתי פורמט נראלי... בכל אופן אולי זה בתיקיה אחרת? אבל חיפשתי , אין יותר =\

19. אני מקווה שמישהוא יכול לעזור לי, אני לא מצליח לזהות את היצרן של הלוח אם כל פעם שאני מחפש באוורסטר הוא מראה לי את זה: Motherboard ID 10/14/2002-P4M266-8233A-6A6LWPRTC-0 Motherboard Name Unknown Front Side Bus Properties: Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 100 MHz (QDR) Effective Clock 400 MHz Bandwidth 3200 MB/s Chipset Bus Properties: Bus Type VIA V-Link Bus Width 8-bit מישהוא יכול לעזור לי לזהות?? כי אני צריך לדעת אם הלוח אם יוכל לעבוד אם כרטיס מסך של AGP X8 אפילו שהוא עובד ב4

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  20. Started by eyalkrembo,

טוב יש לי בעיה מסוימת שממש מרגיזה אותי, המחשב שלי נכבה כל כמה שעות ולפעמים כל כמה דקות... הבעיה היא לא כתוצאה מחימום יתר (בדוק.), בדרך כלל זה קורה אחרי ששיחקתי במשחק אבל זה לא תמיד זה יכול לקרות לי בכל מצב. לא ניסיתי לבצע אוברקלוק על המעבד או כרטיס מסך... החלפתי זכרונות כבר ועדיין זה ממשיך. מפרט למי שצריך לדעת: מעבד : AMD Phenom II x4 965 3.4ghz לוח אם: ASUS MotherBoard M4A88T-M קירור: Scythe Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler‎ כרטיס מסך: INNO3D GTX470 1248MB GDDR5 DX11 ספק: 620W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan M12II-620 (מקסימום מעלות במהלך משחק 40מעלות) בדקתי את החיבורים לשקעים והכל תקין. יש לכם רעיון למה זה מרסט כל הזמן? עריכה: לפעמיים יש כמה צפצופים כשהמחשב…

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  21. Started by dolce,

לאן ניתן לפנות בנושא תמיכה טכנית לתוכנת דואר LINGOMAIL מתוצרת דביר מוצרי תוכנה? ככל הנראה החברה סגרה את משרדיה , האם מישהו יודע על תמיכה טכנית לתוכנה שניתן להשיג ממשיהו המכיר טוב את התוכנה? לאחר מס שנים שהתוכנה מותקנת אצלי, בהורדת דואר סטנדרטית , נמחקו לי הודעות מתיבת ה-inbox כאשר הבעיה ככל הנראה נובעת מחוסר יכולת של התוכנה לקרוא את קובץ ה-lib של התיבה, וכי ככל הנראה ההודעות לא נמחקו. האם מישהו נתקל בבעיה דומה ? ואם כן כיצד ניתן לפתור אותה על מנת לראות מחדש את ההודעות? הנושא דחוף וחשוב לי מאוד , כיוון שמדובר בהודעות חשובות שעליי לשחזרן ואיני יודעת כיצד. אשמח לדעת אם למישהו יש אינפורמציה שתוכל לעזור לי , תודה

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  22. שלום. השתדרגתי במחשב נייד חדש - ROG zephyrus s17 של asus בנייד הקודם הכבל עבד כמו שצריך ככה שאין בעיה בכבל אלא משהו שקשור בחיבור המחשב - ברגע שמחברים יש צליל של חיבור במחשב והקול אפילו "עובר לטלוויזיה" אבל בטלווייה יש מסך שחור ולפעמים מופיעה תמונה מרצדת של תצוגת מסך המחשב. ניסיתי לשדרג דרייברים מישהו כתב שזה יכול לעזור אבל לא הסתדר. גם בחיבור אלחוטי של הטלוויזיה ולמחשב יש בעיות בפעם הראשונה עבד ולאחר מכן החיבור נכשל. מישהו יודע איך לפתור את אחד מהבעיות?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  23. Started by alex542,
    • 0 תגובות
    • 713 צפיות
  24. Started by The-Devil,

אני רוצה לקנות הארד דיסק בנפח גדול יותר ורציתי להעביר את כול הוינדוס קומפלט להארד דיסק החדש אם אני יעשה את זה עם Norton Ghost לא יהיו לי בעיות בגלל השיוני חומרה של ההארד דיסק או שאני חייב להתקין את הוינדוס מחדש? והאם ביצועי SATA הרבה יותר טובים מ IDE ? (הפרש המחירים הוא זניח) תודה

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  25. Started by MR KENNEDY,

JSP-TECH N-100C CASE (Silver) with EZ-Cool 400W PS

• 1 תגובה
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים