עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי מחשב נייד של Asus כאשר אני מדליק את המחשב מופיע מופיע הלוגו של החברה "Asus" ואז מסך שחור (לא עולה ווינדוס).חשוב לציין ביום שהחלפתי מסך המחשב עבד באופן תקין אבל יום אחרי המסך נדלק מופיע הלוגו אבל לא עולה הווינדוס

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. Started by meirbit111,

שלום, יש לי מחשב נייד של DELL 17R, כאשר המחשב דולק הבטרייה לא נטענת (מחובר לחשמל עם כבל מקורי שבא עם המחשב) וכאשר אני מכבה אותו הנורית של הטעינה נדלקת. דבר נוסף שהבחנתי בזמן שהמחשב דולק ואני מנתק את כבל הטעינה מהמחשב ומחזיר אותו הוא מראה שהוא מתחיל להיטען ולאחר 3 או 4 שניות זה מפסיק. מה יכולה להיות הבעיה ומה הפתרון אם יש? אודה על כל תשובה תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. Started by moishi86,

היי, יש לי מחשב נייד של ASUS דגם S550C. המטען מטעין רק כשהמחשב כבוי. כשהמחשב דלוק, הוא מטעין ומפסיק כל שניה. ניתקתי את הבטריה מהמחשב וניסיתי להפעיל את המחשב כשהוא מחובר לחשמל, המחשב נדלק לכמה שניות ומפסיק. איפה הבעיה? מטען? בטריה? שקע טעינה?

4. Started by Evgeny878,

שלום.יש לי בעיה הם המחשב נייד הוא מתחמם ונכבה אחרי טיפת מאמץ.רציתי לדעת אם הבעיה בכרטיס מסך ומה אפשר לעשות?מצרף צילום טמפרטורה[ATTACH=CONFIG]6039[/ATTACH]

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by SHARO21,

למה שאני מוריד את הורדה והיא נכבה מחשב זה ממש מוזר אנא תעזרו לי מה בעיה היא בדיוק????

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  6. דיברתי עם התמיכה של בליזרד בסוף הם החליטו שזו בעיה בחומרה דיברתי עם החברה לנובו הם אומרים שזו בעיה שהמשחק לא מתאים למחשב הזה זה מחשב חדש לגיימינג המפרט כן תומך במשחק איך אוכל לדעת אם הבעיה במחשב או במשחק ניסיתי משחקים אחרים kingdom come deliverance , sekiro shadows die twice, total war three kingdoms זה לא קורה במשחקים אחרים בגלל זה החברה לא מוכנה לטפל בזה והתמיכה של בליזר טוענים שאם קורה שכל המחשב נתקע ולא רק המשחק אז זה מעיד על כישלון חומרה

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום וברכה, אחרי שהתקנתי את ההווינדוס 7 מחדש אז יש לי בעיה מעצבנת מאוד. המחשב פתאום נכבה בלי ההודעת התראה של אחוזי סוללה נמוכים, דבר שהיה לי לפני ההתקנה מחדש של הווינודס. איך אני עושה ששוב תהיה לי הודעת אזהרה שהסוללה נמוכה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Meturlal,

שלום לכולם! הבעיה היא כזאת: יש לי מחשב נייד Compaq Evo N150 כבר בערך שנתיים. לפני כשבועיים התחילה התופעה הבאה: המחשב נכבה לאחר מספר דקות של פעולה בפתאומיות (מספר הדקות אינו קבוע ולפעמים הוא נכבה לאחר פחות מדקה שהוא פועל ולפעמים רק כעבור כשעה). חשוב לציין שהמחשב נכבה, גם שהוא מחובר לחשמל (כך שהבעיה היא לא בסוללה). כמו כן לפני שהמחשב נכבה, מוצג מסך שחור לגמרי עם סמן מהבהב בצד שמאל למעלה למשך כשניה ואז המחשב נכבה. התופעה הזו מתרחשת גם ב-Windows וגם ב-Linux והיא גם התרחשה כבר מספר פעמים, לפני שבכלל עלתה מערכת הפעלה כלשהי. שלחתי את המחשב לתיקון (הוא לא באחריות) ונאמר לי שתיקונו יעלה יותר ממה ששילמתי עליו כמחשב חדש (לפני שנתיים), בגלל שהתיקון כרוך בהחלפת לוח האם. המוקדנית לא יד…

• 13 תגובות
    • 12.1k צפיות
  9. Started by ronran,

שלום. יש לי מחשב נייד בן שנתים בשבועיים האחרונים אני עובד איתו לפתע הוא נכבה בפתאומיות ללא סיבה. חשבתי שהוא מתחמם אבל אני עדיין רואה שהמאווריים עובדים. הוצאתי זיכרון שהוספתי לא מזמן.. אבל עדיין נכבה. חשבתי שזה במערכת הפעלה.. אבל גם בביוס נכבה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by ntngvt,

היי, יש לי מחשב נייד של אסוס, לא באחריות. כאשר אני לוקח אותו, מזיז ממקום למקום, אפילו ממש בעדינות וזהירות - הוא נכבה נראה לי הרגישות בעיקר מורגשת בפינות התחתונות לפעמים גם אחרי המקרה אני לא מצליח להדליק אותו הוא נדלק ונכבה שוב אחרי שניות בודדות. לאחר מספר פעמים אני מצליח להפעיל אותו שוב יש משהו שאפשר לנסות ולבדוק? זה קורה גם כשמחובר לחשמל וגם כשפועל על סוללה תודה

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. Started by amittttt,

היי, לאחרונה בעת הפעלת המחשב הנייד המאוורר מתחיל לפעול על אף שהמחשב לא הגיע לטמפרטורה הרצויה לכך. לאחר כמה דקות בודדות המאורר עובר לmode מהיר יותר ואז ללא כל התרעה המחשב נכבה. מה יכול לגרום לתופעה זו וכיצד ניתן להימנע ולתקן מצב זה. עמית

• 1 תגובה
    • 3.8k צפיות
  12. שלום חברים, המחשב הנייד שלי התחיל לעשות בעיות בערך ב-24 שעות האחרונות, הוא החליט שהוא נכבה לו לבד (ולא נדלק בחזרה). אני מרגיש שהמאווררים עובדים יתר על המידה, שמיעה והרגשה של "רוח" בצד יציאת המאוורר, רק משהו אחד די מוזר - בשאר הפעמים שהמחשב באמת מתאמץ (כי המאווררים כרגע עובדים גם ששום תוכנית לא עובדת) לדוגמא בסרטי HD או במשחקים וכו' יוצאת רוח טיפה חמה, כרגע יוצאת פשוט סתם רוח קרירה ברמה סבירה. אין חשש של חום, אני גר במדינה די קרירה 90% מהשנה ככה שהמצב מאוד מוזר לי. המחשב הוא מחשב יחסית חדש, לנובו מסדרת THINKPAD EDGE. אשמח לשמוע הצעות ופתרון לבעיה, תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  13. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: White] [TD=width: 100%, colspan: 2][TABLE=width: 70%] [TR] [TD=width: 100%]פורסם במקביל בפורום מחשבים ניידים (מקווה שזה תקין)[/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: White] [TD=width: 100%, colspan: 2][TABLE=width: 70%] [TR] [TD=width: 100%]מדובר במחשב נייד של Toshiba, סדרת Satellite. המחשב בן כ5 שנים.התופעה - לאחר זמן עבודה בוינדוס של 10-15 דק', המחשב נכבה לגמרי. המחשב עובד על חשמל בלבד (ללא סוללה מחוברת) רוב הסיכויים שהמסקנה תהיה לצבוע לכחול ולזרוק …

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  14. Started by Classic notion,

שלום, לאחר שחזרתי מחופשה והתעסקתי עם התמונות במחשב, הוא נפל לי מהספה לרצפה. לאחר שנפל הווינדוס לא עלה וציין בעיה בדיסק הקשיח, אחר כך כן עלה וכעת לא עולה כלל (מתי שאמור להיות מוצג הסמל של ווינדוס הוא לא מוצג ולאחר מכן מופיע פס התקדמות windows is loading files שנתקע ואז מוצגת לי שגיאה status 0xc00000e9) תכננתי לגבות את הדיסק ולפרמט, לכן נכנסתי לאובונטו עם לייב סידי, התחלתי להעביר את תוכן הכונן ולאחר 20 ג'יגה הופיע חלון שגיאה שמציין כי ארעה תקלת IO. מהסתכלות בתקית התמונות שבה התהליך נעצר ראיתי שתמונות בודדות משובשות. השאלה שלי היא: א. האם ניתן לשחזר את המידע שנדפק ב. האם יכול להיות שלאחר פרמוט הדיסק הקשיח יפעל תקין ג. איך ניתן לבצע את הגיבוי בצורה כזו שאוכל לדעת אילו קבצים ה…

• 8 תגובות
    • 6.4k צפיות
  15. הי, יש לי מחשב נייד מדגם Sony Vaio VGN-FZ21Z כל פעם שאני מנסה להעביר קבצים גדולים דרך הרשת האלחוטית (העברת קבצים דרך רשת Adhoc, דרך הראוטר, הורדת קבצים גדולים, או הרבה עדכוני ווינדוז) המחשב קופא. אין מסך כחול, אין הודעת שגיאה, פשוט קופא. זה קורה רק כשהקובץ או ההורדה הם קבצים גדולים - זה קורה אחרי בערך 20 דקות של העברה. אחרי הפעם הראשונה, זה קורה שוב ושוב באופן מיידי אם אני מנסה פעם נוספת. כרטיס הרשת כאן הוא Intel 4965AGN, הורדתי את הדרייבר המעודכן ביותר מהאתר של אינטל. מערכת הפעלה: ווינדוז ויסטה Home Premium מקווה שמישהו יכול לעזור, כי אני לא מצליח למצוא שום דבר באינטרנט בנושא הזה. תודה

• 8 תגובות
    • 958 צפיות
  16. מחשב נייד דגם inspiron 15R ווינדוס 8 המחשב עולה רגיל ואחרי דקה שתיים פשוט נתקע,צריך לכבות ולהדליק מחדש וככה כל הזמן. שחזרתי את המערכת וזה עדיין לא עזר מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. שלום, ברשותי מחשב נייד תוצרת toshiba, מערכת ההפעלה הינה windows xp. התקלה קצת מוזרה ואני לא ממש יודע אם הבעיה בחומרה או בתוכנה. אם המחשב דלוק ואני לא עובד איתו הוא פשוט נתקע לאחר כ-20 דקות בערך, ואז יש לכבות ולהדליק אותו מחדש. אשמח לרעיונות... תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by avrahams1,

היי, ברשותי מחשב נייד דגם Asus K50IN, ויש לי בעיה ממש מוזרה איתו: (הבעיה בהתחלה נראית כמו בעיה פשוטה של אבק במאווררים או משהו כזה, בבקשה תקראו עד הסוף) לאחר כמה זמן של צפייה ביוטיוב או משחקים (כבדים יחסית), המסך נתקע (המחשב קופא לגמרי) לכמה שניות עד דקה, והצליל שיצא באותה שנייה מהרמקולים נמשך כל זמן התקיעה. תקלה זאת קורית לעיתים קרובות בעיקר כשהטמפרטורה בחדר היא גבוהה. פתחתי את המחשב וניקיתי אבק עם ספריי לחץ אוויר, זה לא עזר. כמו כן (וזה הדבר המוזר כאן), כשאני מכבה את הדרייבר של הכרטיס קול (מה device manager) ומשחק אותם משחקים, המחשב עובד חלק. עידכנתי את הדרייברים של הכרטיס קול ושל הכרטיס מסך, אף אחד מהדברים האלה לא עזר. אשמח לעזרה בנושא - כרגע אין לי ממש 250 שקל לשלוח את…

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  19. Started by aviel-bs,

מדובר במחשב של hp כאשר הדגם הוא ak-000nj יש לי מחשב נייד שכאשר אני רוצה למשל לרשום 111 אני צריך ללחוץ 3 פעמים על הספרה אחת או למשל אם אני רוצה לרשום "חחחחחחחחחחחחחחחחח" (כן, לחצתי על האות ח' את כל הפעמים האלה) כאילו משהו בו מונע ממני ללחוץ על אותו מקש (תקף לכלל המקשים, כולל מקלדת נומרית) לבצע את הפעולה אם אני מחזיק את הלחיצה על המקש (לא משנה כמה זמן,לא משנה איזה מקש) מה יכול לגרום לזה? בעיה שנייה, המחשב מסרב להיכבות- ברגע שאני מכבה אותו דרך הווינדוס (כמו כל מחשב נורמלי) הוא פשוט מחשיך את המסך, המאוורר עדיין עובד, תאורת מקלדת אם הפעלתי עובדת, והוא יישאר ככה עד שתיגמר לו הסוללה/ עד שאני אכבה אותו בכח ע"י לחיצה על כפתור ההדלקה. *אגב, כאשר…

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. מדובר במחשב נייד של LG X120 עם נטסטיק פנימי אריקסון F3507G. הבעיה היא שהווינדאוס (XP) מפסיק לזהות את המודם ורושם התקן USB לא מוכר לסירוגין, זאת אומרת דקה אחת מזהה אותו והוא יופיע במנהל ההתקנים בצורה תקינה, ודקה אחרי הוא יעלם משם! לבנתיים הפתרון היחידי שמצאתי הוא להתקין מחדש את ה-XP, כשעם התקנה חלקה הבעיה הזו נעלמת. היא חוזרת אחרי תקופת שימוש קצרה של כמה שעות (כבזמן הזה כבר ביצעתי עידכונים מלאים לווינדאוס והתקנתי תוכנות בסיס כמו פיירפוקס וכו'). מישהו יודע איך פותרים את הבעיה ומונעים ממנה לחזור? להתקין מחדש את כל הווינדאוס פעם אחרי פעם לא יעיל, כשכמובן ניסיתי לפני להסיר את המודם ולהתקין אותו לבד מחדש אבל לא עזר. לבנתיים אני לא מבצע עידכונים לווינדאוס (למקרה שאחד מהם יוצר…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שלום, הבעיה נמצאת במחשב נייד מסוג קומפאק, שנקנה לפני פחות משנה, אז בעיקרון המחשב עדיין בתקופת האחריות ולכן אני יכול לשלוח אותו למעבדה, אבל מעניין אותי לגלות את הסיבה לתקלה מכיוון שלא נתקלתי בבעיה כזאת שאני מגדיר אותה כמוזרה - בעבר. הבעיה היא שבמחשב נייד מותקן הארדיסק בנפח של 250GB במקור, אבל בפועל המערכת הפעלה (VISTA) מראה שיש רק 90 גיגה זיכרון כולל בכול הכונן. לא מצאתי קישורים לבעיה בחו"ל (GOOGLE) , אז אני בודק אפשרות שאולי מישהו יוכל לעזור. הערכה שלי היא מערכת קבצים שאולי היא FAT ולא NTFS אך זה נראה לי מוזר שהמחשב יגיע מקומפאק (HP) עם FAT . תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  22. Started by omri55,

יש לי מחשב נייד דל 1557 מעבד I7. כל כמה דקות הוא נתקע ואז אני צריך לכבותו. עשיתי שחזור מערכת וזה לא עזר כי אין לי נקודה ישנה מאוד. זה קורה בדכ שאני נכנס לסרטונים (למשל בחדשות וואלה) אבל יכול לקרות גם סתם ככה. ניסיתי בכל הדפדפנים ואותו דבר. WIN 7 64 BIT תודה

23. הי. בימים האחרונים המחשב הנייד שלי התחיל לתפקד בצורה מזעזעת. הוא קופא (המסך קופא לחלוטין, כולל העכבר, ואין ברירה אלא לבצע HARD RESTART) ומאתחל את עצמו בכל מספר דקות/שעות לכל היותר. לעתים הוא אפילו קופא בזמן תהליך הריסטארט עצמו (מה ששולל להבנתי בעיה בווינדוס או וירוס). לא אמורה להיות בעיה של התחממות יתר בגלל 2 סיבות - כל התוכנות שבדקתי באמצעותן מראות טמפרטורה תקינה, והמחשב אף מקורר על ידי משטח קירור עם 2 מאווררים. סרקתי את המחשב לגילוי וירוסים ומאלוורים, ולא נראה שיש בעיה מבחינה זו. כמו כן סרקתי את המחשב לגילוי שגיאות בווינדוס באמצעות צ'קדיסק ובאמצעות CCLEANER ולא נראה שיש בעיות גם מבחינה זו. הלוג של הווינדוס חסר תועלת, הוא מראה שגיאת Kernel Powerבלי לפרט. הערה - הדיסק הקש…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by natee,

מחשב נייד של טינקפד (YOGA 14) חדיש מהיר שמור היטב מעודכן ללא תוכנות לא חוקיות או צרות אחרות. דגם חדש. ווינדוס מעודכן. דריברים מעודכנים. הכל. מידי פעם הווינדוס לא עולה ויש רק מסך שחור עם חץ. ורק אחרי ריסטארט (כיבוי לא עוזר) המחשב עולה רגיל. מה הפתירון? תודה

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by Argo013,

שלום לכולם. מדובר במחשב Compaq 1515ea , P-4 2.4 Ghz עם 256 Mb זכרון ו - WinXP Pro עליו. הבעיה היא , שכל פעם , שהסריקה המלאה של Norton Antivirus 2004 מופעלת , המחשב בשלב מסוים של הסריקה נכבה (לא מופעל מחדש אלא נכבה לגמרי ).במקרה אחד הדבר קרה גם ללא האנטיוירוס אחרי כעשר שעות עבודה רצופה. החשד שלי נוטה לכיוון התחממות (שזה די מוזר , כיוון שהמחשב די חדש). תקנו אותי אם אני טועה , ובמידה ואני צודק , עם איזו תוכנה כדאי לחקור את הבעיה יותר לעומק? תודה מראש על העזרה...

• 7 תגובות
    • 743 צפיות

דיונים חדשים בפורומים