תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
שלום קניתי מחשב לפני חודש זה המפרט מעבד: i3 3220 לוח אם:b75m-d3h כרטיס מסך: 6970 2 ג'יגה 2 ג'יגה זיכרון הבעיה היה שהמחשב נהיה איטי לפעמים ניתקע ואני לא מבין למה הוא חדש היה לי מחשב שקניתי לפני 6 שנים והוא לפעמים יותר מהיר ממה ששיש לי היום יש איזהו תוכנה שיכולה לבדוק אם כל הרכיבים בסדר? ואז לדעת שהבעיה היא בוינדוס? כי אני כן משתמש באנטי וירוס ועושה בדיקה כל כמה ימים
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום החלטתי לכתוב פה כדי למצוא פתרון לבעיה שנמצאת במחשב שלי כבר מעל חודשיים. פשוט המחשב עושה מסכים כחולים. רוב הפעמים זה קורא כשאני משחק במחשקים כבדים כמו FIFA MANAGER 2007 ואמריכאס ארמי. חשוב לציין יש לי מחשב די חזק שנקנה לפני קצת למעלה משנה. מעבד כפול ליבה של AMD X2 3800 קירור למעבד' ביג טייפון. כרטיס מסך EVGA 7800GT כרטיס זיכרון אחד של סמסונג 1024 לוח אם LANPARTY ספק כוח TOPPWER 550 ומארז טרנספורמר את המחשב הרכבתי פה בפורום וקניתי אותו בנועה מחשבים כאשר הם גם הרכיבו לי אותו במעבדה שלהם. בבקשה תעזרו לי למצוא את הבעיה במסכים הכחולים. תודה רבה לעוזרים
-
- 32 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, חייב את עזרתכם הדחופה! קניתי מחשב אינטל נוק חדש, הותקנו בתוכו הרכיבים הנדרשים, וכשאני מחבר מסך (חדש גם כן) אני מקבל הודע ש'אין אנלוג סיגנל' המסך מחובר בhdmi, כמובן ששינתי ערוצים במסך וללא שינוי. המסך נבדק עם התקן אחר בvga ונמצא תקין, השאלה היא אם הבעיה במחשב (קשה לי להאמין מכיוון ומדובר במוצר איכותי של אינטל והוא חדש לחלוטין) או אולי זו בעית תוכנה, למשל, אולי המחשב צריך לצורך ההפעלה הראשונית חיבור אנלוגי בלבד (עם מתאים)? המחשב עדיין ללא מערכת הפעלה בהיעדר מסך כמובן.
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום רכשתי מחדש חדש, התקנתי את כל הדרייברים עם WIN 7. הפריטים העיקרים: מעבד I7 3770, עם קירור Scythe Katana 4 scktn-4000 לוח אם ASUS Z77 VLE-P8 כונן SSD INTEL 180GB 16GB זיכרון ספק כוח: Seasonic s12ii 520w אני לא משחק במשחקים כבדים אז הרשתי לעצמי לא לקנות כרטיס מסך ובחרתי ללכת עם Intel® HD Graphics 4000 המובנה שהציג ביצועים לא רעים בכלל למה שאני צריך. בכל אופן, השאלה שלי היא כזו: ברגע שאני מחבר את המחשב למסך טלויזיה עם כבל HDMI, ועובד מסך מורחב יש הרגשה של איטיות ממש קטנה וכמעט לא מורגשת שלא מפריע לי. אבל ברגע שאני מפעיל סרט HD 1080P המחשב נעשה ממש כבד (עכבר נתקע, הקלדה עם Delay וכד'). בנוסף: נצילות מעבד 5-15% ; זיכרון 3.5-4.5 מתוך 16. *כל ההצעות להתקנת דריי…
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד שפירמטתי. אני לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית שלי לאחר הפירמוט. יש דרייבר לכרטיס רשת כמו שמופיע במנהל ההתקנים. הורדתי את הדייבר החדש ביותר שמצאתי בגוגל. לצערי תוכנה כמו Driver Genius למצאית דרייברים לא עוזרת כי אין לי חיבור לאינטרנט סוג כרטיס הרשת: Broadcom Netlink TM Fast Ethernal יש לי ווינדוס 32b XP... אשמח לקבל עזרה. תודה
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון לכתוב בו פתאום כל האותיות asdw "התבלבלו" הכל עבר מהחלק השמאלי של המקלדת לחלק הימני COUGAR DEATHFIRE - מקלדת המערכת הפעלה שלי זה וינדוס 10 תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום חברים היום פירמטתי את המחשב ואין עליו כמעט כלום שום תוספים חוץ מג'אבה. ועכשיו אני מנסה לפתוח או להוריד ולפתוח קובצי EXE המחשב מיד מתכבה. איך אני פותר את זה?
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני שומע רק ברמקול אחד מבין ה-2 והרמקולים תקינים בוודאות. אני חושד שישנה תקלה בשקע סאונד של המחשב. האם דבר כזה https://www.amazon.co.uk/3-5mm-Microphone-Earphone-Adapter-Laptop/dp/B01EZQA1IK יפתור לי את הבעיה? לא מעניין אותי איכות. רק שהעוצמה תהיה טובה ושיצא קול משני הרמקולים שלי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מנסה לשנמך מווינדואס 8 ל 7 בלפטופ בלי כונן דיסק אז מה שעשיתי זה יצרתי יואסבי עם הווינדואס...אחרי שביטלתי את ה uefi וכל השטויות האלו שהתווספו לווינדואס 8 המערכת נכנסה להתקנה אבל היא לא מזהה את הכונן הפנימי(ההארד דיסק) ואחרי שיטוטים הבנתי שזה כי יש בעיה עם להתקין את ווינדואס 7 דרך יואסבי 3. אז ניסיתי דרך הווינדואס ליצור מחיצה חדשה ואז להתקין דרך המערכת הפעלה אבל כשאני בוחר במחיצה שעשיתי הוא נותן שגיאה שהדיסק מנוהל בשיטת GPT או משהו כזה.למישהו יש רעיון איך להמשיך מפה? תודה רבה על העזרה ושבת שלום! עריכה: חחח שמתי לב שיש לי בתמונה את הכרטיס מסך GTX260 שבזמן שהייתי פעיל בפורום נחשב לאחד הכרטיסים הטובים בשוק ... נשאיר את זה בשביך הצחוקים
-
- 23 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
אז ככה.. אתחיל מזה שניסיתי שלושה מיקרופונים שונים, שום דבר, אין תגובה, רוב הבדיקות עשיתי ברשמקול, בו אין שום רוח חיים, כמובן שעשיתי הכל בהגדרות במחשב אבל שום דבר לא עזר, ניסיתי לחבר את המיקרופון בכל הכניסות האפשריות, אולי זה שעשה את המחשב עשה פאק כאשר הרכיב אותו, אך גם זה לא עזר.. מה שאתם רואים בתמונה, זאת בדיקה נוספת שעשיתי, ואני מאמין שמה שרשום שם, זאת הבעיה האמיתית. אני נציג תמיכה תכנית ב-012 אך בחומרה אני מבין פחות מאשר בתפעול אינטרנט והווינדוס, וכאן אני מבקש שהמבינים ינסו לעזור לי מאוד אודה על העזרה. אגב אחלה פורום, חיפשתי תמיכה בגוגל ומצאתי את הפורום הזה, נראה פעיל ומקצועי.
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הופיע לי חלון כחול קטן ורשום עליו digital power saving mode והמסך נכבה - מצד שני המאווררים המשיכו לעבוד מעבר לזה המחשב פשוט לא הגיב ניסיתי לעשות מספר ריסטים, כיבויי מחשב אבל הם לא עזרו אפילו וונדוס לא התחיל לעלות הדבר היחיד שעזר היה הוצאה מן החשמל למשך כמה דקות הוחזרה - איפה שעלה אשאף שיחזור הגדרות ורק אחריו הווינדוס כעט הבעיה היא שהמחשב נורא איטי במיוחד באקספלורר שמתקשה לעבוד כשאני פותח מספר חלונות - וגם בתמונות עם גראפיקה יחסית גבוהה המחשב משתמש ביותר מידי משאבים מה עושים עם זה? ואיך ניפתרים מזה?
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי את הלוח הנ"ל ואני נתקל בבעיות מוזרות כבר החליפו לי את הלוח הזה פעם אחת 1 הלוח הראשון היה עושה לי בעיות עם הזיכרון ומצפצף כל הזמן (גם בזמן עבודה רגילה) בלוח הזה נפתרה בעית הזיכרון אבל פה הלוח עדיין מצפצף...כמו כן איך שאני מעדכן את הביוס מ F6 ל F9 ווינדוס עושה ריסטים לעצמו איך שאני מקיש את הסיסמת כנוסה (2 שניות אחרי ההנטר). אני ניסיתי להחליף כמעט הכל!!...זכרונות...לוח...מעבד....ספק...... רק כרטיס מסך לא ניסיתי עדיין...... המפרט שלי הוא כמו שמופיע. עידו
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני עובד עם WIN XP PROFESSIONAL והמחשב מחולק ל-2 משתמשים. היום, אחרי שלא נגעו בו כמה שעות (מה שגרם לו לעבור למסך של ה USERS), נכנסתי למשתמש שלי ולהפתעתי עלה הטפט של שולחן העבודה, אך ללא האייקונים ושורת ה- TASKBAR למטה. כלומר, רק תמונה ללא כל יכולת להגיע למשהו אחר. גם אחרי RESTART זה לא השתנה. כשלחצתי על CTRL+ALT+DEL הגעתי ל TASK MANAGER ומשם כן יש לי גישה לכל הקבצים (בצורה הרבה יותר מגושמת, כמובן). אבל זה עדיין לא פותר לי את בעיית הדסקטופ (בשני המשתמשים!). עזרתכם המיידית- תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הכל התחיל שניקיתי אבק במחשב אחרי שסיימתי לנקות את הכל המחשב נתקע בהפעלה של הביוס ואחרי זה בדקתי עם הכל מחובר כמו שצריך ואחרי זה לא ראו תמונה בכלל ניסיתי כל מני דברים ושום דבר לא הצליח הגיע הטכני בדק כל מני דברים והוא חשב שהיה קצר במחשב ושהלך הלוח לקחתי את המחשב לאייבורי והטכני אמר את אותו הדבר ולבסוף החלתתי לקנות מעבד i5 8600k לוח asus tuf z370 plus gaming וזיכרון 16GB Kit (2 x 8GB) HyperX Fury DDR4 3466MHz, CL19, White, DIMM Memory הבאתי טכנאי לבית שירכיב לי את המחשב ואני בשוק אבל הבעיה חזרה על עצמה!!!! הטכני בדק את הכול והוא אמר שהלוח תקין והוא לא ידע מה לעשות אני מיואש!!! אני לא יודע מה לעשות איך שקניתי לוח מעבד וזכרון חדשים וזה לא עובד יכול להיות שהמ…
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום התקנתי ווינדוס 8.1 ומערכת ההפעלה לא "רואה" (כאילו לא מחובר שום דבר) חלק מההתקנים שמחוברים, כמו התקני זיכרון פלאש (דיסק און קי), רמקול, מדפסת. וגם מצלמת האינטרנט לא מופיע ברשימה של ההתקנים אני יודע שכולם עבדו קודם לפני ההתקנה. הדרייברים של הלוח אם הותקנו במהלך התקנת ווינדוס יכול להיות זה הבעיה? תודה לעוזרים ולמנסים לעזור
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב עם לוח מסוג MSI G31M MS-7379 VER 2.0 (לא ידעתי מאיזה סוג הלוח אז פשוט העתקתי את מה שכתוב עליו) בכל אופן רציתי לדעת אם מישהו פה יכול לעזור לי לחבר את החוטים שיוצאים מהמארז ומתחברים ללוח... (כפתור הדלקה...ריסט....ועוד 2 חיבורים..אחד של המיקרופון החיבור הורוד...והירוק של האוזניות...ועוד 2 חיבורי יו אס בי...הכל נמצא בפנל הקידמי ליד כפתור ההדלקה... צילמתי את מה שאני צריך לחבר אם אפשר רק להסביר לי מה מתחבר לאן...מצורף קובץ שבו תראו על מה מדובר אני פשוט לא רוצה לחבר בלי לדעת כי אמרו לי שאני יכול לגרום לקצר... התמונה נמצאת בלינק למטה...תודה לעוזרים ושבת שלום http://www.fileflyer.com/view/nJLZOA1 [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
תראו, יש לי מיקרופון ומשום מה כשאני מחבר אותו למחשב, הוא לא עובד. המיקרופון עצמו עובד כי ניסיתי אותו במחשב של חבר שלי. בכלל, בבקרת קול במחשב שלי אין בכלל אופציה של מיקרופון (אפילו כשאני לוחץ על "מתקדם" ובודק כל אופציה אפשרית). מישהו יכול לעזור לי בזה? תודה רבה...
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לרכוש כונן ssd, חדש איזה כדי היום ראיתי של samsung ב250 ₪ בעלי אקספרס איזה בקר הכי כדאי שיהיה לו על מנת שיעבוד כראוי כמו כן אני רוצה להתקין את המערכת הפעלה עליו האם צריך למחוק קודם את הקיים או שמה להתקין ורק אחר כך למחוק תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. לא מזמן גיליתי במחשב שלי בעיה חמורה. כל פעם שאני מדליק את המחשב, הוא מורח את המסך. בד"כ זה לא קורה מידית. לפעמים אחרי 10 דקות, 20 דקות ולפעמים אחרי שעה, שעתיים או אפילו יותר. בנתיים אני ממשיך להשתמש בו כרגיל(בערך לפחות). אך הבעיה הגדולה שלי היא במשחקים. ברגע שאני נכנס למסך ההתראה למריחת המסך גוברת. לפעמים במקום שעה, שעתיים או יותר, זה קורה מידית בכניסה למשחק או מקסימום כעבור 10-20 דקות. רציתי לדעת, יש אפשרות לתקן זאת ללא פירמוט המחשב? תודה מראש, נתנאל.
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוקה לעזרה דחופה. המחשב השתגע לי. אתמול הוא התחיל להתקע ולא רצה לפתוח אף תוכנה. הוא הודיע לי שאין לי מספיק מקום בדיסק או מספיק זיכרון - שני הדברים לא נכונים זה מחשב חדש ויותר מ-70% מנפח הדיסק שלי פנוי. האנטי וירוס הודיע לי שיש לי המון וירוסים - שהצלחתי לנקות אבל המשיכו לחזור שוב ושוב.... ולכן החלטתי לפרמט את הדסיק ולהתקין מחדש את win2k. עשיתי התקנה חדשה עם פירמוט. פעמיים עשיתי התקנה ופעמיים הוא הודיע לי באמצע ההתקנה שהקובץ svchost.exe יצר טעיות ושהוא סוגר את התוכנה (וכל זה במהלךההתקנה). ההתקנה לא הייתה מוצלחת ועדיין אני מקבלת הודעות שגיאה של חוסר במקום או חוסר בזכרון. עשיתי ניקוי של קבצים במחשב, מחקתי תוכנות ממחיצות אחרות, ניקיתי קבצי tmp ניקיתי את ה-recy…
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי את הבעיה שציינתי בכותרת כמעט בכל משחק לדוגמא:vampyr,csgo וכנראה יש עוד למישהו יש פתרון לבעיה תודה לעונים!
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי מדפסת שאני צריך לחבר למחשב שמרוחק כ-10 מטר ממנה. ידוע לי שיש מגבלת אורך לכבל USB 2 - האם אתקל במגבלה זו במרחק כזה?
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני לא מבין מה זה! you need to remove the capacitor C3 to 1uF
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-