עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by bla7,

שלום לכולם! 8) קודם כל, אני רוצה לברך על האתר הנפלא הזה. מזל טוב, וקיפ אפ דה גוד וורק. עכשיו, חיפשתי בכל מקום כמעט דרייברים של Photomaker 3e אבל הדבר הכי קרוב שמצאתי זה אנשים ששאלו על זה בפורומים (ללא תשובה, כמובן). אז חשבתי לנסות את מזלי עם החבר'ה הטובים פה. (חנופה תמיד עוזרת...(; ) אגב, הדרייברים לאקס פי, כמובן. (לא קשה למצוא כאלה למערכות הפעלה ישנות יותר). אם מישהו יעזור לי אני אודה לו מאוד!!! ;D ושוב, תודה!!! (סתם לתשומת לב...)

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by Os.Master,

יש לי WINDOWS VISTA 64 BIT והצורב פשוט לא נותן לי לצרוב לא משנה מה אני מנסה לצרוב כל פעם הוא עושה שגיאה אם תרצו אעלה לכם קובץ LOG עם השגיאה אני משתגע מזה אבל כהעברתי את הצורב למחשב אחר והכל עובד פיקס צרב גם DVD וגם CD חלק בלי שום בעיות יש לכם אולי רעיונות ממה יכולה לנבוע הבעיה? ניסתי מלא דרכים שלי בעצמי אבל כשאני לא מסתדר אני לא מתבייש לשאול.

• 26 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by chaimm613,

שלום. יש לי כל מיני דיסקים DVD שיש בהם קבצים שהומרו בשעתו מקלטות VHS ישנות וכדומה. אני מנסה להעתיק את הדיסקים הללו למחשב אבל האיכות יוצאת ממש נמוכה, בשעתו כשהמרתי את הקבצים עשיתי את זה ברמה הכי גבוהה שיש, לא יתכן שעכשיו כשאעתיק מהדיסקים האיכות תהיה ירודה ממש ויראו ממש מטושטש. השאלה שלי היא איך ניתן להעתיק את הקבצים שבדיסקים הללו ולקבל את האיכות המקורית. אודה מאד לעזרה ממי שמבין בזה או התנסה. אגב, התוכנה nero רלוונטית לעניין?. תודה מראש

4. Started by zviel,

שלום החלטתי לכתוב פה כדי למצוא פתרון לבעיה שנמצאת במחשב שלי כבר מעל חודשיים. פשוט המחשב עושה מסכים כחולים. רוב הפעמים זה קורא כשאני משחק במחשקים כבדים כמו FIFA MANAGER 2007 ואמריכאס ארמי. חשוב לציין יש לי מחשב די חזק שנקנה לפני קצת למעלה משנה. מעבד כפול ליבה של AMD X2 3800 קירור למעבד' ביג טייפון. כרטיס מסך EVGA 7800GT כרטיס זיכרון אחד של סמסונג 1024 לוח אם LANPARTY ספק כוח TOPPWER 550 ומארז טרנספורמר את המחשב הרכבתי פה בפורום וקניתי אותו בנועה מחשבים כאשר הם גם הרכיבו לי אותו במעבדה שלהם. בבקשה תעזרו לי למצוא את הבעיה במסכים הכחולים. תודה רבה לעוזרים

5. מסיבה מסויימת מהבוקר אני לא יכול לרשום במקלדת סימנים כמו סימן קריאה סימן שאלה וסימנים נוספים למרות שחלק אני יכול לרשום חלק למרות שהמקשים עובדים בנפרד shift ו1 ו. והאחרים גם עובדים רק ביחד הם לא יוצרים את הסימנים אשמח לקבל עזרה

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. שלום רכשתי מחדש חדש, התקנתי את כל הדרייברים עם WIN 7. הפריטים העיקרים: מעבד I7 3770, עם קירור Scythe Katana 4 scktn-4000 לוח אם ASUS Z77 VLE-P8 כונן SSD INTEL 180GB 16GB זיכרון ספק כוח: Seasonic s12ii 520w אני לא משחק במשחקים כבדים אז הרשתי לעצמי לא לקנות כרטיס מסך ובחרתי ללכת עם Intel® HD Graphics 4000 המובנה שהציג ביצועים לא רעים בכלל למה שאני צריך. בכל אופן, השאלה שלי היא כזו: ברגע שאני מחבר את המחשב למסך טלויזיה עם כבל HDMI, ועובד מסך מורחב יש הרגשה של איטיות ממש קטנה וכמעט לא מורגשת שלא מפריע לי. אבל ברגע שאני מפעיל סרט HD 1080P המחשב נעשה ממש כבד (עכבר נתקע, הקלדה עם Delay וכד'). בנוסף: נצילות מעבד 5-15% ; זיכרון 3.5-4.5 מתוך 16. *כל ההצעות להתקנת דריי…

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by The incredible,

אהלן חברה, לאחרונה יש לי בבית הפסקות חשמל גם שנגרמות לא בגלל מזג האוויר בגלל שהמתח אצלנו נמוך וגם בגלל מזג האוויר, האם אל פסק יסדר את זה? הבנתי שיש נפילת מתח וקפיצת מתח שאין לי מושג מה ההבדל ביניהם, אך אני מניח שאם זה קרה לבד זה קפיצת מתח. ואם זה קרה בגלל מזג האוויר אז זה נפילת מתח נכון? שאי אפשר להרים יותר? האם זה יכול לגרום לי נזק למחשב כי עד שהחלפתי מחשב גם למחשב הקודם קרו את ההפסקות חשמל האלה ולא קרה כלום השאלה אם נניח לכרטיס מסך זה יכול להוריד ביצועים / למעבד מה שלא נראה לי הגיוני. הספק כוח שלי הוא לא ג'נרי אך בכל זאת, ואם זה חשוב זה Antec 550W. תודה לעוזרים, ושבת שלום!

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. היי, יש לי מחשב נייח שמשמש לעבודה משרדית/עריכה גרפית קלה. אחת לכמה ימים אני מגלה שהמחשב נדלק לבדו. אין כל הגדרה בביוס מופעלת שאמורה להעיר את המחשב (wake on lan), הרצה של פקודת powercfg -lastwake לא מוצאת התקן כלשהו שמחובר ומדליק את המחשב. אילו היה מדובר בלוח אם או כפתור הדלקה תקולים המחשב היה נדלק באופן מיידי לאחר הכיבוי בלופים, אז מה זה עוד יכול להיות? אשמח לעזרה עדכון: הבעיה נפתרה, ניתקתי את הכבלים של המארז מהלוח, ניקיתי היטב, החזרתי ועושה רושם כבר שבועיים שהכל בסדר. תודה לעוזרים!

9. Started by shlomishlomi,

שלום לכולם אני מעוניין לשדרג מחשב נייד של DELL latitude e5540 . כרגע יש בו HDD וצורב שמזמן כבר לא עובד. יש למחשב חיבור MSATA שאני לא מעוניין להשתמש בו מהסיבה הפשוטה שהוא לא יימשיך איתי למחשב הבא (כל המחשבים החדשים יש חיבור SATA\M.2). הבנתי שאני זקוק למתאם שיאכלס את ה 2.5MM SSD במקומו של הצורב. יש באתר KSP כמה גדלים 9.5MM או 12.7MM ואני לא מבין איזה מהם אני צריך להזמין. מישהו יכול לעזור לי לבחור את הגודל המתאים? או אולי אני צריך בכלל מתאם שונה? קישורים: https://ksp.co.il/?uin=27993&select=.1049..286..205. https://ksp.co.il/?uin=27067&select=.1049..286..205.

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. שלום. שלשום קניתי (נכון ליום שלישי) מעבד Intel I7 4770 . לוח אם MSI Z87 G54 GAMING. וזוג זכרונות Crucial Balistix Sport DDR3 CL9 1600Mhz והמחשב העלה לי מסכים כחולים 4 פעמיים אתמול ששיחקתי במחשב . והמשחק כמה וכמה פעמים נתקע לי. מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה? כשאני פותח את המחשב לאחר המסך הכחול קופץ לי את ההודעה הזאת בוינדוס: תימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.48 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 1e BCP1: 0000000000000000 BCP2: 0000000000000000 BCP3: 0000000000000000 BCP4: 0000000000000000 OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 ‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\110513-5023-01.dm…

• 23 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. אז ככה.. היה לי בעיה שאחרי שאני משחק בערך 20 דקות באיזשהו משחק אז הוא נתקע לי ולא היה לי מושג למה זה ואף אחד לא אמר לי מה הבעיה עד שהבנתי מה הבעיה, לא יכולתי להשים על רזולציה גבוה ( 1680X1050) אז אני עכשיו שם על 1050X768 ובהתחלה אמרתי סבבה לפחות שלא יתקעו לי המשחקים אבל אז זה התחיל לעצבן כי אני רוצה איכות גבוה אז בקיצור למה אני לא יכול להשים על רזולציה טובה?? אם זה חשוב אז הנה המפרט שלי: inno3d nvidia geforce 9800gt intel quad core q6600 mother board:p43(לא יודע יותר מזה) AOC 22 inch הורדתי כמעט את כל הדרייברים הקימיים ואפילו כאלה שאמרו שהם מיוחדים וזה עדין לא עזר.... זאת לא בעית חום, בדוק. בבקשה תעזרו לי, שאלתי בפורומים אחרים והם לא יכלו לעזור לי עד שנזכרתי שז…

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by ozeini,

קניתי למחשב לא מזמן זיכרון של קינגסטון 1024MB, והיה לי (עדיין יש) זיכרון של A.DATA 512MB. כשקניתי את ה-1024 המוכר אמר לי לא לחבר אותו יחד עם ה-512 כי אז המחשב יעבוד רק על ה-512 למרות שהוא יראה כאילו יש לי (1536MB). האם זה נכון? אם אני יחבר את שניהם בתכלס אני יקבל רק לפי הנמוך? תודה

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. זה כבר קרה לי למלא דיסקים שכבר צרבתי עליהם!! אז ככה, אני צורב דיסק, הדיסק עובד טוב מאוד, קריא בסידירום וכל טוב עד עתא. אחרי כמה זמן (חודש......חודשיים....חצי שנה....) החומר של הדיסק מתחיל להתקלף לי ללא שום סיבה!! הדיסק מתקלקל כשהוא בתוך המזוודה, אפילו אם אני לא משתמש כלל וכלל בדיסק, אפילו אם אני לא נוגע בו!!! יש דיסקים כאלו לא איכותיים שמתקלפים לי מהר מאוד וכאלה יותר איכותיים שלוקח להם זמן עד שהם מתקלפים, אבל כולם מתקלפים באיזהשהוא צורה ובכל דיסק שהשתמשתי בו עד עכשיו, היו כמה שהתקלפו לי, אני אישית מעדיף את הדיסקים של ה Smart Buy כיוון שלהם היו הכי מעט דיסקים שהתקלפו לי, ולקח להם יותר זמן עד שהתחילו חלקם להתקלף. היה לי פעם דיסק אדום (יש גם בצהוב) כזה שרשום עליו: The PROffe…

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. שלום, יש לי בעיה אני אספר מה קרה -המחשב שלי החליט לעדכן את עצמו לווינדוס 10 ללא שום סיבה ולאחר שזה קרה הכל היה בסדר חוץ מזה שכמה תיקיות לא היו על שולחן העבודה. אז בדקתי ב"מחשב זה" ובכונן C שלי הכל היה.חיפשתי את התיקיה שלי שהכל מרוכז בה (שירים, תמונות, וכו) ומצאתי אותה במיקום:this pc local disc cusersתיקית המשתמש של המחשב desktopאחרי שמצאתי העברתי את זה משם לשולחן העבודה (פשוט גררתי לשם ולא עשיתי העתק הדבק) והכל היה בסדר. מה הבעיה? שהאנטיוירוס רצה להתעדכן ועשה ריסטרט אוטומטי למחשב ואחרי שהמחשב עלה התיקיות שהעברתי לשולחן העבודה לא היו (שאר הדברים שהיו מלכתחילה על שולחן העבודה כן נשמרו עליו כמו steam וכו). מצאתי תיקיה שנעלמה אבל זה רושם את זה: (בתמונה) …

15. Started by shimon956,

שלום לכולם לפני כמה ימים לצערי הלך לעלמו הכרטיס מסך שלי asus geforce 4 4400 128 כנראה חשמל סטטי עכשיו נגמרה לי האחריות והחנו תלא מחלפיה לי אותו יש מקום פה בארץ הקטנה שלנו שיכולים לבדוק אותו הכרטיס עובד אבל הוא לא מריץ לי גרפיקה סרטים ויש קווים מוזרים על כול המסך

• 24 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by gmb,

שלום צצה לי בעיה במחשב ה HTPC ורציתי לבדוק אם מישהו נתקל בה ויודע איך לסדר או לפחות לאפיין את הבעיה המחשב הוא של EGLOBAL i3 3217U עבד כמה חודשים מצויין, ואתמול לילה הפעלתי על מנת לראות סרט המערכת עולה עם החלונית הקטנה של הווינדוס באיתחול בצורה תקינה, אבל כשמגיע למערכת ההפעלה עצמה התצוגה מתחרבשת, מעין קווים אפורים לאורך המסך ובלבן-אפור. חשבתי אולי בעיה בכבל או ברסיבר או בטלוויזיה, אז חיברתי עם כבלי HDMI אחרים, חיברתי ישירות לטלוויזיה, וגם לטלוויזיות אחרות והבעיה נשארת. הצלחתי איכשהו לתפעל את הוינדוס וברגע שהורדי את הרזולוציה ל1024X76 זה הראה בצורה תקינה פחות או יותר. לאחר כמה פעמים כמה ברזולוציה הזאת התחילו בעיות בתצוגה. בעקבות זאת חיברתי את המחשב לטלוויזיה ישנה יותר שהיא…

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by ff10,

שלום לכולם בזמן האחרון המחשב שלי עושה לי בעיות מוזרות .... הכל התחיל לפני שלוש שבועות כשהמחשב היה מראה לי מסך כחול אחרי שהיה טוען את הווינדוס אני הייתי בטוח שזה הרדיסק ( במקרה היה לי הרדיסק חדש אז החלפתי ) אחרי שהחלפתי הכל היה בסדר גמור, אבל אחרי שבוע עוד פעם היה לי מסך כחול אחרי הווינדוס לא הבנתי מה זה אז לקחתי אותו ל IVORY ושם הם עשו לי בדיקה מיוחדת עם איזה דיסק מוזר ואמרו שזה הווינדוס ושאני צריך לפרמט מחדש ואם זה קורה שוב אז לבוא אליהם אמרתי סבבה ובאמת הפירמוט עזר לי אבל אחרי כמה ימים המחשב התחיל להיתקע לי !!!! והסאונד ברקע גם !!!! אני כבר מתחיל להשתגע ואני לא יודע מה זה !!!! אחרי שאני עושה ריסטרט הכרטיס רשת שלי נעלם ואני צריך לכבות ולהדליק את המחשב כמה פעמים ע…

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by Roman286,

ניסיתי להתקין דריבר של כרטיס מסך 8600GT וזה אומר לי מנהל התקן זה לניהול נתונים גרפיים לא הצליח לאתר חומרה תואמת לעיבוד נתונים גרפיים ואני בטוח ב 100% שהורדתי את הדריבר הנכון רציתי לבדוק אם זה אומר לי את זה בכל דריבר וכן הורדתי כמה דריברים שונים של כרטיס מסך וזה אומר לי את זה לכולם בבקשה עזרה אני לא יכול לשחק שום מישחק בלי הדריבר הזה דרך אגב גם פירמטתי ביגלל הבעיה הדפוקה הזאת וזה עדיין אומר לי את זה

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  19. Started by cKb,

לא מזמן (לפני חודש), קניתי עוד 256מ"ב זכרון. ומאז, יש למערכת ההפעלה (חלונות XP) כל מיני "באגים" שאף פעם לא היו לה. עד, שלא הייתי יכול לאתחל - ישר היה נכנס למסך כחול עם קוד שגיאה 0x0000008e. בבירור מול מיקרוסופט (כן, מתברר שהתמיכה שלהם דווקא עובדת... למי שלא מעתיק תוכנות , התברר שיש רכיב זכרון לא תקין במחשב. בקיצור, לצערי הייתי צריך לפרמט את הדיסק הקשיח מחדש, כיוון שהזכרון החולה פלט אליו כל מיני קבצים ענקיים ולא ממש ברורים, ולהתקין את חלונות XP מחדש... אז זהו, אני שולח את הזכרון חזרה לאקסלנט, בתקווה שיחליפו לי אותו. איזה קטע מטורף, בחיים לא שמעתי על זכרון דפוק. זהו.

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by iyehuda,

זה התחיל בערך לפני 3 חודשיים הייתי בא להדליק אותו המאוורים עובדים והמחשב לא נדלק אין שום הודעה על המסך אני גם לא שומע את הדיסק קשיח עובד זה היה קורה פעם בשבועיים לאחר מכן פעם ב 4 ימים היום זה פעם ביום ,לפעמיים אני מנסה 5 פעמים רצוף והוא לא עובד לי יש הרגשה שהכרטיס מסך לוקח הרבה הספק מהספק כח שלי אגב הלוח שלי הוא DFI NF4 ULTRA והספק כח שלי הוא EZCOOL 500W אם אני לא טועה בזמן שהוא נתקע המאוורר של המעבד לא עובד אך כל שאר המאווררים עובדים אני צריך לבדוק זאת שוב

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by UchihaItachi,

אהלן,יש לי שתי כרטסי מסך HD 6950. איך אני מפעיל את ה-CROSSFIRE ומוודא שזה עובד?

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by k340,

שלום. לא מזמן גיליתי במחשב שלי בעיה חמורה. כל פעם שאני מדליק את המחשב, הוא מורח את המסך. בד"כ זה לא קורה מידית. לפעמים אחרי 10 דקות, 20 דקות ולפעמים אחרי שעה, שעתיים או אפילו יותר. בנתיים אני ממשיך להשתמש בו כרגיל(בערך לפחות). אך הבעיה הגדולה שלי היא במשחקים. ברגע שאני נכנס למסך ההתראה למריחת המסך גוברת. לפעמים במקום שעה, שעתיים או יותר, זה קורה מידית בכניסה למשחק או מקסימום כעבור 10-20 דקות. רציתי לדעת, יש אפשרות לתקן זאת ללא פירמוט המחשב? תודה מראש, נתנאל.

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by Cyron,

רציתי לדעת אם בעיה של המסכים הכחולים והתקיעות החוזרות של המחשב יכולות להיגרם מהרד דיסק פגום ??? לאחר שבדקתי עם כרטיס מסך וזכרונות ממחשב אחר הבעיה עדיין נמשכת, רציתי לדעת אם ההרד דיסק יכול לגרום לזה ? ואיך אפשר לדעת האם ההרד דיסק דפוק, מדובר ב-WD 80GB, קניתי אותו בפנדה לפני קצת פחות מ-3 שנים, אם אני לא טועה הדגם הזה בא עם אחריות ל-3 שנים ושמרתי את הקבלה, אבל אני רוצה לוודא קודם שזה באמת ההרד דיסק... תודה.

• 36 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by nisimpaniri,

שלום רב. אני חדש כאן באתר..., אז שלום לכולם! ברשותי מחשב נייד של דל שאמנם נמצא בשימוש כבר 7 שנים, אבל עם מפרט איכותי מאד וסוחב טוב. הבעיה היא שלאחרונה הוא מתחמם מאד אפילו בשימוש די פשוט, מה שגורם לי להבין שכנראה הצטבר אבק רציני שם בפנים. השאלה היא: איך מטפלים בזה מלבד לפנות לטכנאי שיקח לי את המחשב ליום יומיים ויפתח אותו ומי יודע מה יחולל שם בפנים..., האם יש דרך שאוכל לטפל בעצמי בבעיה? תודה רבה מראש!

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. שלום, בזמן האחרון, הופיעה לי תקלה במחשב ("כשל בתצורת לחץ והפעל" ) בכל פעם שניסיתי להיכנס לאופיס. לאחר נסיונות רבים לא הצלחתי לפתור את הבעיה ומאז נוצרה בעיה חדשה... ככל הנראה מחקתי את האופיס. - מאז לאחר עצה חכמה בפורום בצעתי שיחזור וחזרתי לבעיה של: "כשל בתצורת לחץ והפעל"- ניסתי להיכנס מספר פעמים והופיעה לי השאלה לגבי המפתח של התכונה (יש לציין שהמחשב שלי - לפטופ-נקנה עם התוכנה ... ) ניסיתי להכניס את הקוד שמופיע מתחת למחשב אך משום מה המחשב לא אישר זאת בטענה שזה קוד לא נכון. מישהו יכול להסביר לי מה אפשר לעשות כדי לפתור את התקלה הזאת ולמה זה קרה פתאום???? תודה רבה, יעל.

דיונים חדשים בפורומים