תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
אחד החוטים שמתחברים ללחצן של ההפעלה יצא (חוט בצבע ירוק). אני מתלבט אם שווה לתקן את זה (כנראה רק צריך להלחים את החוט אבל אני לא יודע איך לעשות את זה, אז אני צריך לקחת את המחשב לטכנאי) או שאולי כבר כדאי לקנות מחשב חדש. בעקרון יש לי מסך ווינדאוס מקורי (נדמה לי שווינדאוס 7) אבל איזה עדכון של מיקרוסופט התקין לי וינדאוס 10 כך שלא צריך אותם. אשמח אם תכוונו אותי איך להעתיק לכאן את החומרה של המחשב.
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מנסה לשנמך מווינדואס 8 ל 7 בלפטופ בלי כונן דיסק אז מה שעשיתי זה יצרתי יואסבי עם הווינדואס...אחרי שביטלתי את ה uefi וכל השטויות האלו שהתווספו לווינדואס 8 המערכת נכנסה להתקנה אבל היא לא מזהה את הכונן הפנימי(ההארד דיסק) ואחרי שיטוטים הבנתי שזה כי יש בעיה עם להתקין את ווינדואס 7 דרך יואסבי 3. אז ניסיתי דרך הווינדואס ליצור מחיצה חדשה ואז להתקין דרך המערכת הפעלה אבל כשאני בוחר במחיצה שעשיתי הוא נותן שגיאה שהדיסק מנוהל בשיטת GPT או משהו כזה.למישהו יש רעיון איך להמשיך מפה? תודה רבה על העזרה ושבת שלום! עריכה: חחח שמתי לב שיש לי בתמונה את הכרטיס מסך GTX260 שבזמן שהייתי פעיל בפורום נחשב לאחד הכרטיסים הטובים בשוק ... נשאיר את זה בשביך הצחוקים
-
- 23 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, לפי החומרה שיש לי האם ניתן לחבר שתי מסכים לאותו כרטיס מסך ? האם אפשר לחבר אחד ללוח אם והשני לכרטיס מסך? לוח אם- Asus H87M-E כרטיס מסך:Sapphire Radeon R7 260X תודה על העזרה.
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
1.כאשר מנסה לפתוח במועדפים שמחשב אתר , כותב לי "הורדת קובץ , אזהרת אבטחה , סוג : קובץ לא ידוע ": צירפתי צילום 2.בגוגל כרום , למרות שדף הבית מוגדר כגוגל , עולה לי דף בית אחר . מה עושים ? עשיתי סריקת וירוסים לא עזר מצרף צילום
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם ברצוני לדעת האם זוהי תקלה בחומרה. לאחר כשעתיים של משחק ב Moderen warfare 2 , המחשב החדש שלי (בן פחות משבוע) נתקע, מציג הודעת שגיאה של blue screen לא הספקתי לקראו את כל מה שכתוב שם מכיוון שמיד שניה לאחר מכן הוא נכבה. הספקתי לראות את שם התקלע ואת משהו עושה למרות שלא ממש הבנתי מה זה אומר Dumping physical memory Error: 0x82B28985 עכשיו כאן זה לפי החלטת המחשב כבר(זה לא קרא לי פעם אחת) לפעמים המסך נכבה וכאילו המסך בכלל לא מזהה את הכרטיס או שהוא נדלק מחדש ואז באיתחול נתקע בבדיקת RAM ומצפצף ציפצופים קצרים בתדירות גבוהה. או שהווידאוס לא רוצה לעלות... מישהו יכול לומר לי מה הבעיה? הנה קצת נתונים על המחשב שלי: OS: Win7 Ultimate x86 - 32 bit CPU Type: TripleCore AMD Phe…
-
- 29 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי בעיה עם המחשב. הוא עולה לי רק במצב בטוח. במצב רגיל עולה המסך של הXP,כמו שצריך,ואז מסך שחור... חיכיתי כל הלילה אבל, ניסיתי שחזור מערכת לכל יום בחודש האחרון,לא עבד האם אני צריך פירמוט? מה הבעיה? אשמח לתשובה,תודה רבה! עדן
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי לוח אם עם 2 חיבורי SATA 6 GB ו2 חיבורי SATA 3 GB. הכוננים שאני מנסה לחבר הם דיסק קשיח סטנדרטי 500GB התומך ב-SATA 3/2, דיסק SSD 64GB התומך ב-SATA 3/2 וצורב DVD. חיברתי את כולם בכל מיני וריאציות ואני לא מצליח להגיע למצב שכולם מזוהים. הצורב מזוהה תמיד, אך הכוננים מתנגשים זה עם זה. כשאני מחבר את כולם והוא מזהה רק את ה-500GB והסי.די, וכשאני מנתק אותו הוא מזהה רק את ה-64GB והסי.די. למה אני לא מצליח שכולם יהיו מחוברים בו זמנית?
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לפני כשבוע המחשב שלי התחיל להכנס ללופ של הדלקה כיבוי. לאחר לחיצה על כפתור ההדלקה המחשב היה נדלק ל2-3 שניות, נכבה לכ5 שניות, נדלק מחדש וכו'. ניתוק מהחשמל והחזרה פתרו את זה והוא המשיך לעבוד מצויין כולל עומס. הבוקר המחשב נכנס ללופ הזה ומסרב לצאת ממנו. לוח הבדיקה המובנה אפילו לא נדלק. פירקתי אותו לחלוטין עד למצב של לוח, מעבד וזכרון (ספק כח אחר) והוא עדיין עושה את הבעיה הזו. מקסימום מתחיל להריץ קצת מספרים בלוח הבדיקה המובנה וקורס. גישה למעבד ולוח נוספים מהסוג הזה יהיה לי רק בהמשך. יש עוד משהו שאני יכול לבדוק\לנסות כדי לבודד את הבעיה? מפרט המחשב בפרופיל. אגב, הבעיה התחילה קצת אחרי שחיברתי התקן למניעת GROUND LOOP. קשה לי להאמין שזה קשור אבל אי אפשר לדעת.
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי לא נדלק כשאני מנסה להפעיל דרך כפתור ההדלקה - אבל יש אורות על לוח האם. מה ניסתי עד כה: 1. חיברתי סיכת בטחון לכבל הירוק והשחור בספק והוא נדלק (מה שלא קורה כאשר אני לוחץ דרך הכפתור במחשב) 2. החלפתי סוללה בלוח אם (למרות שהיו אורות בלוח האם גם לפני) אני חושד שאולי משהו בחיבור בין כפתור ההדלקה של המחשב לבין החלק אליו הוא מחובר בלוח האם. האם יש דברים נוספים שיכולים להיות? תודה!
-
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
- 4 followers
-
-
-
נפני מלא זמן היה לי בעיה אם הכרטיס משך שלי (FX 5200) הזזתי תחוטים בום! נחבא המסך באתי הוצאתי תכרטיס מסך חיברתי שוב פעל בסדר קרה לי עוד פעמיים ובשתי הפעמים האלה היתי צריך לשחק איתו עד שיפעל פעם רביעית נסיתי מלא וזה לא מצליח המסך לא נדלק(יש כתום אין צהוב במנורה) אני לא יודע אם זה הלוח אם או החוט של המסך כי ניסיתי עוד מסך ולא פעל עבר כבר איזה יותר מחצי שנה שאני אם GFORCE4MX מסריח!!! לחבר שלי דוד שלו עובד בחברה או משהו של מחשבים והוא מבין הבאתי לו תכרטיס שיבדוק אם הלך הכרטיס חבר שלי ניסה את זה אצלו ופועל לו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איך?!!?!?!?!? זה פעל גם לי פעם!!!! מה זה יכול להיות??? הלוח אם?? אבל הוא פעל לי כבר!!! וניסיתי הרבה פעמים!!! משהו יכול לענות על כל השא…
-
- 35 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן. אז לפני כמה ימים התחילה לי בעיה שמופיעה ב EVENT VIEWER כל פעם שעושים ריסטרט: The device, \Device\Ide\IdePort0, did not respond within the timeout period. The driver detected a controller error on \Device\Ide\IdePort0. הדבר מלווה בקרטוע סאונד בשמיעת MP3ים ובמשחקים... כמו כן, הבוט ב WIN2K לוקח משהו כמו 2.5 דקות.. הארד דיסק : Seagate 40 GB 7200 RPM. ב XP הייתה בעיה שעבד בPIO MODE. פרטמתי ועברתי ל 2000, ועכשיו עובד ב UDMA אבל עדיין יש את הבעיה!!! עשיתי לו בדיקת SEATOOLS, שלא מצאה דבר... מה עוד אפשר לעשות??? לוח אם: GIGABYTE GVT7XH. איך אני יכול לבדוק תקינות שלו??? נאמר בזיגזג, כי בדיקה של החלקים תערוך כשבוע, וגם תעלה 200 שקלים... מה באפשרותי לעשות בכל זאת בעצמי??? תו…
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
איך מפעילים כרטיס מסך חיצוני לפני שקינפגתי דרך הVGA אותו? אם זה יעזור, הלוח הוא דגם 6MS620T או של via או של sis
-
- 26 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם בניתי מחשב חדש עם החלקים הבאים: מעבד אינטל Intel Core i5 12600 3.30Ghz 18MB Cache s1700 - Box מסך מחשב לגיימרים Lenovo G24-10 23.6 Inch LED כרטיס מסך ASUS Phoenix Radeon RX 6400 4GB GDDR6 HDMI DP לוח אם GIGABYTE B660M GAMING X DDR4 LGA1700 Intel B660 זכרון למחשב Kingston FURY BEAST RGB 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 כונן Samsung 980 M.2 NVMe 500GB SSD MZ-V8V500BW מקלדת גיימינג Razer Cynosa V2 Chroma RGB ספק כח Seasonic M122 Bronze 520W (שישב אצלי במחסן מספר שנים) לאחר שהרכבתי אותו הוא לא נכנס לBios ולא מציג כלום על המסך, רק האווררים עובדים, ולאחר זמן מה עושה "restart" בדקתי שהמעבד מותקן ט…
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
- 2 followers
-
-
לוקח למחשב שלי 20 דקות עד שהוא מגיע לסמל של ווינדוס של הטעינה ההתחלתית ואז שאני צריך להקיש סיסמה להיכנס למחשב זה קרה לפני הרבה זמן עכשיו אני רוצה לתקן את זה כי אני משחק בCS:S מקצועי עכשיו יש לי משחק ליגה ביום שבת ויש לי לאגים של גראפיקה במשחק בזמן האחרון מאז שהתקנתי תווינדוס 7 64 ביט(היה לי 32 ורציתי לנצל עוד קצת אז הורדתי 64 והחלפתי פשוט) ולכן אני רוצה לעשות אולי תיקון לווינדוס מתוך דיסק של הווינדוס הבעיה שלוקח למחשב 20 דקות לעלות ואי אפשר לתפוס את הקטע שצריך ללחוץ על מקש בשביל לעשות BOOT להתקנה לכן אני רוצה עכשיו לתקן את זה עד יום שבת זה דיי דחוף לי
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, משם מה היציאות הקדמיות של האודיו שלי לא עובדות, לא המיקרופון ולא האוזניות. המחשב פשוט לא מזהה כלום כשאני מחבר לשם משהו. ה USB הקדמי כן עובד... יש למישהו מושג מה אפשר לעשות ? אגב, המחשב די חדש, נקנה לפני שלושה שבועות.
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הכל התחיל שניקיתי אבק במחשב אחרי שסיימתי לנקות את הכל המחשב נתקע בהפעלה של הביוס ואחרי זה בדקתי עם הכל מחובר כמו שצריך ואחרי זה לא ראו תמונה בכלל ניסיתי כל מני דברים ושום דבר לא הצליח הגיע הטכני בדק כל מני דברים והוא חשב שהיה קצר במחשב ושהלך הלוח לקחתי את המחשב לאייבורי והטכני אמר את אותו הדבר ולבסוף החלתתי לקנות מעבד i5 8600k לוח asus tuf z370 plus gaming וזיכרון 16GB Kit (2 x 8GB) HyperX Fury DDR4 3466MHz, CL19, White, DIMM Memory הבאתי טכנאי לבית שירכיב לי את המחשב ואני בשוק אבל הבעיה חזרה על עצמה!!!! הטכני בדק את הכול והוא אמר שהלוח תקין והוא לא ידע מה לעשות אני מיואש!!! אני לא יודע מה לעשות איך שקניתי לוח מעבד וזכרון חדשים וזה לא עובד יכול להיות שהמ…
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב נישא אנונימי (חברה לא ידועה - הביאו לי אותו מסין) שאמור להיות לו כרטיס רשת אלחוטי מובנה (802b/g). יש נורה שאמורה לדלוק כאשר הוא עובד, ישנה אפשרות להפעיל אותו ע"י צירוף המקשים FN + F2 וכמו כן קיבלתי איתו דרייבר שאותו התקנתי. ברשימת ההתקנים מופיע ליד שם הדרייבר סימן קריאה צהוב. מערכת ההפעלה היא XP. האם למישהו יש מושג איך לגרום למחשב לזהות את הכרטיס ? האם יתכן שכלל לא הותקן כרטיס רשת אלחוטי במחשב ואיך ניתן לבדוק זאת ? בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני בטוח שזה וירוס..המעבד מתאמץ מאוד..50%+ גם כשכלום לא פתוח ועובד ספייבוט ומיילוורבייטס לא מצאו כלום..נוד32 מעודכן הופעל גם במצב בטוח..כלום לא נמצא המחשב כולו עובד מאוד לאט..וכשאני מנסה להפעיל סרט/יוטיוב או אפילו משחק כלשהו הסאונד מרצד ונתקע..הסרט עובד כרגיל בערך.. המחשב שלי סביר פלוס..E6850 ווינדוז XP SP3 שני ג'יגה זכרון..הוירוס החל לפעול אתמול בבוקר..די בטוח בגלל טורנט שהורדתי והפעלתי
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
קרה לי כבר 3 פעמים בשבועיים האחרונים שאחרי זמן מה שאני לא משתמש במחשב, המסך שלי חשוך והזזת העכבר שבדרך כלל מוציאה אותו ממצב שמירת מסך, לא מצליחה . כלומר המסך נשאר חשוך. אני נאלץ לכבות ידנית ולאחר הריטסטרט הכל חוזר להיות בסדר. כיווני שמירת המסך אצלי הם להפעיל את כיבוי המסך לאחר 10 דקות של אי שימוש וההגדרה של מתי שיעבור לשינה, עומד על never. מצב שמירת אנרגיה עומד על balanced מה יכולה להיות הסיבה לנ"ל? עריכה: קראתי עוד קצת מפורומים בחו"ל. מסתבר שיש אותה בעיה לאנשים נוספים. נראה שזה קשור איכשהו לוינדוס 8.1, לפחות אלו שהתלוננו יש להם את מע' ההפעלה הזו. יש כל מיני הצעות כמו לכוון ששומר המסך לא יופעל כלל, לא נראה לי כל כך בריא. יש אחד שטוען שזה חוזר לו אחרי שעושה cntrl, alt,…
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכם.. יש לי לוח אם בן שנתיים שלוש שיש לו לפחות 5 קבלים נפוחים, הקבלים הם בגודל בינוני - גדול כאשר על אחד מהם יש אפילו סימן של שריפה בגבו. למרות זאת, עושה רושם שהמחשב עובד תקין, המחשב מתפקד ניתן להתקין מערכת הפעלה ותוכנות הכרטיס רשת אומנם עשה קצת בעיות אבל הכרבתי במקומו אחד אחר בסלוט PCI האם בכל זאת כדי להחליף את הקבלים או שעדיף להשאיר את המצב כפי שהוא ולקנות כבר לוח אם חדש כאשר הנוכחי ילך לעולמו מה אתם ממליצים לעשות?
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי החלפתי את המעבד - e2180 ל Q9550 , איפסתי ביוס , הרצתי את המחשב , ראיתי שהכל בסדר בביוס - השארתי על ההגדרות הרגילות בלי שינוי לאף אחד . כשהמחשב נכנס לחלון ה welcome של וינדוס הוא מראה מסך תכלת , הודעה שעוברת מהר מאוד ומפעיל את עצמו מחדש . עזרה תתקבל בשמחה נדב .
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לאחרונה יש בעיה במחשב הנייד שלי כשאני מפעיל קובץ קול הקול מופעל ולאחר מספר שניות הוא מפסיק ואם אני יוצא מהתוכנת מוזיקה (או כל תוכנה אחרת שמפעילה קול אפילו בדפדפן) ומפעיל שוב הקול חוזר ושוב פעם מפסיק וחוזר חלילה ומה שמעניין הוא שכשאני מחבר את המחשב לרמקולים חיצוניים הכל תקין חשבתי שזה בעיה במערכת ההפעלה( WINDOW 8.1) אז התקנתי אותה שוב ולא עזר היום שדרגתי לווינדוס 10 והבעיה עדיין קיימת(עשיתי התקנה נקייה) דגם כרטיס הקול:Conexant smart audio hd גירסת הדרייבר: 8.64.39.50
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי היום windows xp ואין לי local area connectio ואי אפשר להתחבר לאינטרנט היההלי windows 7 במחשב אך נוצרה בעיה לכן התקנתי xp עכשיו אמרו לי שזה בגלל שלא התקנתי את מתאם הכרטיס רשת אין לי דיסק כזה אין אני מוצא את הדרייבר המתאים לזה Motherboard של חברת lenovo Model כתוב to be fielld by o e m *
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-