עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אז ככה.. היה לי בעיה שאחרי שאני משחק בערך 20 דקות באיזשהו משחק אז הוא נתקע לי ולא היה לי מושג למה זה ואף אחד לא אמר לי מה הבעיה עד שהבנתי מה הבעיה, לא יכולתי להשים על רזולציה גבוה ( 1680X1050) אז אני עכשיו שם על 1050X768 ובהתחלה אמרתי סבבה לפחות שלא יתקעו לי המשחקים אבל אז זה התחיל לעצבן כי אני רוצה איכות גבוה אז בקיצור למה אני לא יכול להשים על רזולציה טובה?? אם זה חשוב אז הנה המפרט שלי: inno3d nvidia geforce 9800gt intel quad core q6600 mother board:p43(לא יודע יותר מזה) AOC 22 inch הורדתי כמעט את כל הדרייברים הקימיים ואפילו כאלה שאמרו שהם מיוחדים וזה עדין לא עזר.... זאת לא בעית חום, בדוק. בבקשה תעזרו לי, שאלתי בפורומים אחרים והם לא יכלו לעזור לי עד שנזכרתי שז…

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by shlomishlomi,

שלום לכולם אני מעוניין לשדרג מחשב נייד של DELL latitude e5540 . כרגע יש בו HDD וצורב שמזמן כבר לא עובד. יש למחשב חיבור MSATA שאני לא מעוניין להשתמש בו מהסיבה הפשוטה שהוא לא יימשיך איתי למחשב הבא (כל המחשבים החדשים יש חיבור SATA\M.2). הבנתי שאני זקוק למתאם שיאכלס את ה 2.5MM SSD במקומו של הצורב. יש באתר KSP כמה גדלים 9.5MM או 12.7MM ואני לא מבין איזה מהם אני צריך להזמין. מישהו יכול לעזור לי לבחור את הגודל המתאים? או אולי אני צריך בכלל מתאם שונה? קישורים: https://ksp.co.il/?uin=27993&select=.1049..286..205. https://ksp.co.il/?uin=27067&select=.1049..286..205.

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. זה כבר קרה לי למלא דיסקים שכבר צרבתי עליהם!! אז ככה, אני צורב דיסק, הדיסק עובד טוב מאוד, קריא בסידירום וכל טוב עד עתא. אחרי כמה זמן (חודש......חודשיים....חצי שנה....) החומר של הדיסק מתחיל להתקלף לי ללא שום סיבה!! הדיסק מתקלקל כשהוא בתוך המזוודה, אפילו אם אני לא משתמש כלל וכלל בדיסק, אפילו אם אני לא נוגע בו!!! יש דיסקים כאלו לא איכותיים שמתקלפים לי מהר מאוד וכאלה יותר איכותיים שלוקח להם זמן עד שהם מתקלפים, אבל כולם מתקלפים באיזהשהוא צורה ובכל דיסק שהשתמשתי בו עד עכשיו, היו כמה שהתקלפו לי, אני אישית מעדיף את הדיסקים של ה Smart Buy כיוון שלהם היו הכי מעט דיסקים שהתקלפו לי, ולקח להם יותר זמן עד שהתחילו חלקם להתקלף. היה לי פעם דיסק אדום (יש גם בצהוב) כזה שרשום עליו: The PROffe…

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by ff10,

שלום לכולם בזמן האחרון המחשב שלי עושה לי בעיות מוזרות .... הכל התחיל לפני שלוש שבועות כשהמחשב היה מראה לי מסך כחול אחרי שהיה טוען את הווינדוס אני הייתי בטוח שזה הרדיסק ( במקרה היה לי הרדיסק חדש אז החלפתי ) אחרי שהחלפתי הכל היה בסדר גמור, אבל אחרי שבוע עוד פעם היה לי מסך כחול אחרי הווינדוס לא הבנתי מה זה אז לקחתי אותו ל IVORY ושם הם עשו לי בדיקה מיוחדת עם איזה דיסק מוזר ואמרו שזה הווינדוס ושאני צריך לפרמט מחדש ואם זה קורה שוב אז לבוא אליהם אמרתי סבבה ובאמת הפירמוט עזר לי אבל אחרי כמה ימים המחשב התחיל להיתקע לי !!!! והסאונד ברקע גם !!!! אני כבר מתחיל להשתגע ואני לא יודע מה זה !!!! אחרי שאני עושה ריסטרט הכרטיס רשת שלי נעלם ואני צריך לכבות ולהדליק את המחשב כמה פעמים ע…

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by YI572,

שלום לכולם. יש לי מחשב חדש ואני מקבל מדי פעם מסך כחול עם שגיאה IRQ LESS OR EQUAL החלפתי זכרונות, אבל זה לא זה. זה מתחיל לעצבן, יש דרך לסדר את זה?

• 31 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by xDJoker,

שלום לכל גולשי הפורום, ניגש לעניין, כבר מספר פעמים שהופיע לי מסך כחול במחשב. אז צילמתי אותו והבאתי אותו אליכם כדי שתעזרו לי לפתור את הבעיה. הנה התמונה http://img208.imageshack.us/img208/6251/08102011025c.jpg כותרת השגיאה: "Driver_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" נוסיף עוד כמה פרטים כדי שיהיה יותר קל למצוא מה הבעיה. המחשב שלי טיפה ישן, מ2005. עם הארד דיסק ומאוורר חדשים. חום הCPU נע בין 55 במנוחה ל78 במאמץ. מפרט המחשב מפורט בלינק מצד ימין. לפעמים קורה שהעכבר מפסיק לעבוד ואם מחליפים לו כניסת USB הוא חוזר לעבוד. אני מנקה את המחשב מאבק פעם בחודשיים שלוש. קרה פעם שהגדרות התאריך והשעה במחשב התאפסו(לא בביוס) אחרי שהיה מסך כחול. תודה לכל מי שעוזר/ת!

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by Os.Master,

יש לי WINDOWS VISTA 64 BIT והצורב פשוט לא נותן לי לצרוב לא משנה מה אני מנסה לצרוב כל פעם הוא עושה שגיאה אם תרצו אעלה לכם קובץ LOG עם השגיאה אני משתגע מזה אבל כהעברתי את הצורב למחשב אחר והכל עובד פיקס צרב גם DVD וגם CD חלק בלי שום בעיות יש לכם אולי רעיונות ממה יכולה לנבוע הבעיה? ניסתי מלא דרכים שלי בעצמי אבל כשאני לא מסתדר אני לא מתבייש לשאול.

• 26 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by iyehuda,

זה התחיל בערך לפני 3 חודשיים הייתי בא להדליק אותו המאוורים עובדים והמחשב לא נדלק אין שום הודעה על המסך אני גם לא שומע את הדיסק קשיח עובד זה היה קורה פעם בשבועיים לאחר מכן פעם ב 4 ימים היום זה פעם ביום ,לפעמיים אני מנסה 5 פעמים רצוף והוא לא עובד לי יש הרגשה שהכרטיס מסך לוקח הרבה הספק מהספק כח שלי אגב הלוח שלי הוא DFI NF4 ULTRA והספק כח שלי הוא EZCOOL 500W אם אני לא טועה בזמן שהוא נתקע המאוורר של המעבד לא עובד אך כל שאר המאווררים עובדים אני צריך לבדוק זאת שוב

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. מסיבה מסויימת מהבוקר אני לא יכול לרשום במקלדת סימנים כמו סימן קריאה סימן שאלה וסימנים נוספים למרות שחלק אני יכול לרשום חלק למרות שהמקשים עובדים בנפרד shift ו1 ו. והאחרים גם עובדים רק ביחד הם לא יוצרים את הסימנים אשמח לקבל עזרה

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by gmb,

שלום צצה לי בעיה במחשב ה HTPC ורציתי לבדוק אם מישהו נתקל בה ויודע איך לסדר או לפחות לאפיין את הבעיה המחשב הוא של EGLOBAL i3 3217U עבד כמה חודשים מצויין, ואתמול לילה הפעלתי על מנת לראות סרט המערכת עולה עם החלונית הקטנה של הווינדוס באיתחול בצורה תקינה, אבל כשמגיע למערכת ההפעלה עצמה התצוגה מתחרבשת, מעין קווים אפורים לאורך המסך ובלבן-אפור. חשבתי אולי בעיה בכבל או ברסיבר או בטלוויזיה, אז חיברתי עם כבלי HDMI אחרים, חיברתי ישירות לטלוויזיה, וגם לטלוויזיות אחרות והבעיה נשארת. הצלחתי איכשהו לתפעל את הוינדוס וברגע שהורדי את הרזולוציה ל1024X76 זה הראה בצורה תקינה פחות או יותר. לאחר כמה פעמים כמה ברזולוציה הזאת התחילו בעיות בתצוגה. בעקבות זאת חיברתי את המחשב לטלוויזיה ישנה יותר שהיא…

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by shimon956,

שלום לכולם לפני כמה ימים לצערי הלך לעלמו הכרטיס מסך שלי asus geforce 4 4400 128 כנראה חשמל סטטי עכשיו נגמרה לי האחריות והחנו תלא מחלפיה לי אותו יש מקום פה בארץ הקטנה שלנו שיכולים לבדוק אותו הכרטיס עובד אבל הוא לא מריץ לי גרפיקה סרטים ויש קווים מוזרים על כול המסך

• 24 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by עידןאופיר,

היום כמעט שברתי תמחשב בגלל האוזניות כי זה קורה לי כבר 10 פעמים כל פעם שאני קונה אוזניות אחרי חודש זה קורה שמעתי באוזניות שירים פתאום שומעים רק תמנגינה ואי אפשר לשמוע את השיר המילים לא מובנות ושומעים כל מיני רעשים מהאוזניות מה אני צריך לעשות כדאי לתקן את זה כל פעם מחדש זה קורה שומעים את המגינה טוב ואז שזה מגיע לזמר לא שומעים טוב אני חייב שתגידו לי למה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by kobt,

נפני מלא זמן היה לי בעיה אם הכרטיס משך שלי (FX 5200) הזזתי תחוטים בום! נחבא המסך באתי הוצאתי תכרטיס מסך חיברתי שוב פעל בסדר קרה לי עוד פעמיים ובשתי הפעמים האלה היתי צריך לשחק איתו עד שיפעל פעם רביעית נסיתי מלא וזה לא מצליח המסך לא נדלק(יש כתום אין צהוב במנורה) אני לא יודע אם זה הלוח אם או החוט של המסך כי ניסיתי עוד מסך ולא פעל עבר כבר איזה יותר מחצי שנה שאני אם GFORCE4MX מסריח!!! לחבר שלי דוד שלו עובד בחברה או משהו של מחשבים והוא מבין הבאתי לו תכרטיס שיבדוק אם הלך הכרטיס חבר שלי ניסה את זה אצלו ופועל לו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איך?!!?!?!?!? זה פעל גם לי פעם!!!! מה זה יכול להיות??? הלוח אם?? אבל הוא פעל לי כבר!!! וניסיתי הרבה פעמים!!! משהו יכול לענות על כל השא…

• 35 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by Or1987,

שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש התקנתי ווינדוס, מאז ישנם מספר אתרים כמו פייסבוק ומיקרוסופט שלא עולים לי, פירוואל ביטלתי עדיין לא עובד, אנטי וירוס גם לא, גם ביצעתי סריקות לא מצא שום דבר, CCLEANER גם, שנכנסתי לCMD ורשמתי פינג על האתר המבוקש הוא רשם לי FAILURE, הגדרות הIP והDNS מהראוטר מסומנות על אוטומט. כבר אובד עצות מה יכולה להיות הבעיה?

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by shay454,

כנראה שהתקלקל הכרטיס מסך אצלי. כשאני מחבר אותו ומפעיל את המחשב אני רואה על המצג הכל בריבועים צבעוניים (פיקסלים ענקיים כאלה...) כשחיברתי כרטיס מסך ישן שיש לי לא הייתה בעיה. הכרטיס הוא 6800GT 512 של Gigabyte ועד כה הוא עבד ללא בעיות ואני יודע שמשהו לא בסדר בו כי יש סימנים שאחד הרכיבים על הכרטיס נשרפו. האם מישהו מתקן כרטיסי מסך בימינו או שאני צריך להתחיל לחפש אחד חדש?

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  16. שלום, יש לי בעיה אני אספר מה קרה -המחשב שלי החליט לעדכן את עצמו לווינדוס 10 ללא שום סיבה ולאחר שזה קרה הכל היה בסדר חוץ מזה שכמה תיקיות לא היו על שולחן העבודה. אז בדקתי ב"מחשב זה" ובכונן C שלי הכל היה.חיפשתי את התיקיה שלי שהכל מרוכז בה (שירים, תמונות, וכו) ומצאתי אותה במיקום:this pc local disc cusersתיקית המשתמש של המחשב desktopאחרי שמצאתי העברתי את זה משם לשולחן העבודה (פשוט גררתי לשם ולא עשיתי העתק הדבק) והכל היה בסדר. מה הבעיה? שהאנטיוירוס רצה להתעדכן ועשה ריסטרט אוטומטי למחשב ואחרי שהמחשב עלה התיקיות שהעברתי לשולחן העבודה לא היו (שאר הדברים שהיו מלכתחילה על שולחן העבודה כן נשמרו עליו כמו steam וכו). מצאתי תיקיה שנעלמה אבל זה רושם את זה: (בתמונה) …

17. שלום, בזמן האחרון, הופיעה לי תקלה במחשב ("כשל בתצורת לחץ והפעל" ) בכל פעם שניסיתי להיכנס לאופיס. לאחר נסיונות רבים לא הצלחתי לפתור את הבעיה ומאז נוצרה בעיה חדשה... ככל הנראה מחקתי את האופיס. - מאז לאחר עצה חכמה בפורום בצעתי שיחזור וחזרתי לבעיה של: "כשל בתצורת לחץ והפעל"- ניסתי להיכנס מספר פעמים והופיעה לי השאלה לגבי המפתח של התכונה (יש לציין שהמחשב שלי - לפטופ-נקנה עם התוכנה ... ) ניסיתי להכניס את הקוד שמופיע מתחת למחשב אך משום מה המחשב לא אישר זאת בטענה שזה קוד לא נכון. מישהו יכול להסביר לי מה אפשר לעשות כדי לפתור את התקלה הזאת ולמה זה קרה פתאום???? תודה רבה, יעל.

18. Started by Roman286,

ניסיתי להתקין דריבר של כרטיס מסך 8600GT וזה אומר לי מנהל התקן זה לניהול נתונים גרפיים לא הצליח לאתר חומרה תואמת לעיבוד נתונים גרפיים ואני בטוח ב 100% שהורדתי את הדריבר הנכון רציתי לבדוק אם זה אומר לי את זה בכל דריבר וכן הורדתי כמה דריברים שונים של כרטיס מסך וזה אומר לי את זה לכולם בבקשה עזרה אני לא יכול לשחק שום מישחק בלי הדריבר הזה דרך אגב גם פירמטתי ביגלל הבעיה הדפוקה הזאת וזה עדיין אומר לי את זה

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  19. בווינדוס 10 קריין באנגלית התחיל לדבר על כל דבר שאני מבצע, איך מבטלים?

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by nisimpaniri,

שלום רב. אני חדש כאן באתר..., אז שלום לכולם! ברשותי מחשב נייד של דל שאמנם נמצא בשימוש כבר 7 שנים, אבל עם מפרט איכותי מאד וסוחב טוב. הבעיה היא שלאחרונה הוא מתחמם מאד אפילו בשימוש די פשוט, מה שגורם לי להבין שכנראה הצטבר אבק רציני שם בפנים. השאלה היא: איך מטפלים בזה מלבד לפנות לטכנאי שיקח לי את המחשב ליום יומיים ויפתח אותו ומי יודע מה יחולל שם בפנים..., האם יש דרך שאוכל לטפל בעצמי בבעיה? תודה רבה מראש!

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. החלפתי לX1950GT והוא לא מצליח לעלות, לא לביוס ולא לסייפ מוד פשוט נתקע בלוגו של אינטל המפרט: יכול להיות שהלוח לא תומך ? http://www.cpurigs.com/forums/showpost.php?p=9825&postcount=7 http://www.cpurigs.com/forums/showthread.php?t=1551 Video: What add-in AGP cards can be used? The AGP socket is keyed for Universal 0.8 V AGP cards that comply with the AGP 3.0 specification or 1.5 V AGP cards that comply with the AGP 2.0 specification. The AGP connector supports 8x, 4x AGP 3.0 add-in cards operating at 0.8V, or 4x, 1x AGP 2.0 add-in cards operating at 1.5V. Note: There is no support for AGP 2x operation or legacy 3.3V AGP cards.

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by UchihaItachi,

אהלן,יש לי שתי כרטסי מסך HD 6950. איך אני מפעיל את ה-CROSSFIRE ומוודא שזה עובד?

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. ערב טוב לכולם ברצוני לדעת האם זוהי תקלה בחומרה. לאחר כשעתיים של משחק ב Moderen warfare 2 , המחשב החדש שלי (בן פחות משבוע) נתקע, מציג הודעת שגיאה של blue screen לא הספקתי לקראו את כל מה שכתוב שם מכיוון שמיד שניה לאחר מכן הוא נכבה. הספקתי לראות את שם התקלע ואת משהו עושה למרות שלא ממש הבנתי מה זה אומר Dumping physical memory Error: 0x82B28985 עכשיו כאן זה לפי החלטת המחשב כבר(זה לא קרא לי פעם אחת) לפעמים המסך נכבה וכאילו המסך בכלל לא מזהה את הכרטיס או שהוא נדלק מחדש ואז באיתחול נתקע בבדיקת RAM ומצפצף ציפצופים קצרים בתדירות גבוהה. או שהווידאוס לא רוצה לעלות... מישהו יכול לומר לי מה הבעיה? הנה קצת נתונים על המחשב שלי: OS: Win7 Ultimate x86 - 32 bit CPU Type: TripleCore AMD Phe…

• 29 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. יש לי את הלוח הנ"ל ואני נתקל בבעיות מוזרות כבר החליפו לי את הלוח הזה פעם אחת 1 הלוח הראשון היה עושה לי בעיות עם הזיכרון ומצפצף כל הזמן (גם בזמן עבודה רגילה) בלוח הזה נפתרה בעית הזיכרון אבל פה הלוח עדיין מצפצף...כמו כן איך שאני מעדכן את הביוס מ F6 ל F9 ווינדוס עושה ריסטים לעצמו איך שאני מקיש את הסיסמת כנוסה (2 שניות אחרי ההנטר). אני ניסיתי להחליף כמעט הכל!!...זכרונות...לוח...מעבד....ספק...... רק כרטיס מסך לא ניסיתי עדיין...... המפרט שלי הוא כמו שמופיע. עידו

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by k340,

שלום. לא מזמן גיליתי במחשב שלי בעיה חמורה. כל פעם שאני מדליק את המחשב, הוא מורח את המסך. בד"כ זה לא קורה מידית. לפעמים אחרי 10 דקות, 20 דקות ולפעמים אחרי שעה, שעתיים או אפילו יותר. בנתיים אני ממשיך להשתמש בו כרגיל(בערך לפחות). אך הבעיה הגדולה שלי היא במשחקים. ברגע שאני נכנס למסך ההתראה למריחת המסך גוברת. לפעמים במקום שעה, שעתיים או יותר, זה קורה מידית בכניסה למשחק או מקסימום כעבור 10-20 דקות. רציתי לדעת, יש אפשרות לתקן זאת ללא פירמוט המחשב? תודה מראש, נתנאל.

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים