תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום!! רציתי לדעת למה המחשב שלי עושה לפעמים הפעלה מחדש לבד בלי שאני יגיד לו. ישמח לשמוע הצעות וסיבות. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אהלן חברה! הבעיה היא עם פנטיום 3. הדלקתי את המחשב יום אחד והוא פעל אבל המסך לא הספיק להראות כלום ונכבה תוך כמה שניות. אחרי שזה קרה ניסיתי עם כרטיס מסך אחר, ומאז המחשב אפילו לא נדלק. החלפתי ספק כוח. הוצאתי את כל הכרטיסים חוץ מכרטיסי מסך וזכרונות ועדיין המחשב אפילו לא נדלק. זה פנטיום 3 אז אין מנורות על הלוח. הוצאתי את המעבד ולא ראיתי שום סימנים שהוא לא תקין וכך גם עם החלקים האחרים. מה יכולה להיות הבעיה ואיך לפתרה?
-
- 10 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי לאחר פירמוט וחסרים לי דרייברים ללוח אם ישן. לפי התוכנה EVEREST ultmate כשאני נכנס ללשונית motherboard מופיע הרישום הבא: MSI RC410M -H (MS7173) איך אני יכול למצוא דרייברים ללוח אם הנ"ל תודה מראש אלון [table][tr][td] [/td][/tr][/table]
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
האם זה זכרון? * למי שיודע או לא יודע...הזכרונות שלי ב MEMTEST מראים אלפי ERRORS שהם ביחד (שני סטיקים) ושהם לחוד אין ERRORS ב MEMTEST...משהו מוזר לגמריי...הם עושים את זה גם הלוח האם החדש שלי ששמתי במקום הקודם שמתי עכשיו P5N32-E SLI לעכשיו השארתי בכל מקרה רק STICK אחד של גיגה... (מחר אני מחליף בחנות את שני הסטיקים המוזרים האלה בזכרון חדש) בכל מקרה ב VISTA שהקתנתי רק אתמול אחרי ששמתי לוח חדש של ASUS כבר פעמיים קפץ לי: זה בגלל הזכרון? או יכול להיות משהו אחר? Problem signature: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: wmplayer.exe Application Version: 11.0.6000.6324 Application Timestamp: 4549b52a Fault Module Name: StackHash_7d2a Fault Module Version: 0.0.0.0 Fau…
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אתמול, לפני כ-12 שעות ויותר, (סביבות 9 בערב בקיצור), שיחקתי במחשב, ופתאום, הוא נכבה לגמרי. לאחר שזה קרה ניסיתי להדליק אותו שוב, הנורות של החשמל וכל האחרות נדלקו למשך שניה, ואז המחשב נכבה שוב. פתחתי את המארז לבדוק אולי משהו נשרף, או משהו שנראה מקולקל, ולא, אין שום ריח, שום דבר לא נראה שרוף, ואני בטוח ששוף דבר לא נשרף, או התחמם יתר על המידה. היום, אחרי שעברו יותר מ-12 שעות, ניסיתי להדליק שוב את המחשב. בהתחלה חשבתי שהוא עובד, אך הוא נכבה אחרי כ-10 שניות. אין לי שמץ של מושג מה הבעיה, כמו שאמרתי שום דבר לא נשרף או התחמם יותר מדי, גם כן ניסיתי להוציא ולחבר שוב את הכבל של החשמל שוב ושוב אך זה לא עזר. יש למישהו מושג מה הבעיה? עכשיו אני לא יכול להדליק אותו. שכחתי להוסיף - יש לי AM…
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
ההתקנה של הדרייבר של הRemote Wonder הולכת חלק עד לשלב סיום ההתקנה בו אני מקבל את ההודעה "a service installation section in the inf file is invalid" וכמובן הדרייבר לא מותקן ומופיע לי ב"Device Manager" דרייבר של "USB Device" בשגיאה ניסיתי להחליף פורטים של USB ולהתקין גירסה חדשה של הדרייבר אך ללא הואיל. אם למישהו יש רעיון מה עוד ניתן לעשות אשמח לתגובתכם בתודה מראש רני נ.ב. ATi לא ממש עונים למיילים המנומסים שאני שולח להם...
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אתמול, גיליתי שהמאוורר של הספק כוח הלך לעולמו. אז פתחתי את הספק בזהירות הכנסתי לשם מאוורר חדש, ואת חוטי המתח של המאורר חיברתי ללוח האם, כמאורר אחורי רגיל. לאחר זמן מה שהמערכת פעלה בסדר, עשיתי למחשב הפעלה מחדש, והאורות LED, האדומה והצהובה החלו להשתגע. ולא הופיע שום דבר במסך. ניסיתי לעשות עוד כמה פעמים ריסט, ופעם זה העלה את הוינדוס נורמלי ואחרי 5 שניות שוב לא הופיע שום דבר על המסך והנורות LED שוב התחילו להשתגע. ניסיתי כמה פעמים נוספות לעשות ריסטרט, וזה צפצף לי בחלק מהמקרים 2,3 ביפים. אז התסכלתי בחוברת של הלוח אם והיה רשום שמה על משמעות הצפצופים: משהו עם PARITY בזיכרון. וCANNOT READ THE FIRST 64K כבר לקחתי את הספק, כדי לוודא שהוא בסדר וחיברתי אותו למחשב אחר. הוא עבד ב…
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי יש לי מעבד AMD 2000 עם כרטיס קול משולב..הוא עשה לי בעיות והחלטתי לקנות כרטיס חדש . עכשיו לאחר שרכשתי את הכרטיס החדש אני רוצה לדעת איך אני מבטל את הישן... הבנתי שאפשר לעשות זאת דרך הביוס אבל איני יודע איך. תוכלו בבקשה להסביר לי? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב שלי, שאת מפרטו תוכלו לראות בצד ימין, נתקע בעת תפריטי המשחקים של NBA בשנים 2005 ו 2006. בנוסף, הוא נתקע בעבר במשחקים הבאים: - Fifa 2006. - Battlefield 2. - Age of Empires 3 Trial. ה"תקיעה" משמעותה מסך קופא, רעש "טרררר", ואין כל אפשרות אחרת לצאת מהמצב הזה, חוץ מלחיצה על כפתור ה Restart. יש לציין, כי הוא לא נתקע במשחקים Doom 3 ו HL2 על כל מצבי המשחק שלו. כמו כן, הדרייברים מעודכנים (78.01), ה DirectX מעודכן ולדעתי גם תקין. אשמח לקבל כל עזרה ורעיון לסיוע, קובי.
-
- 9 תגובות
- 714 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב מחנות נעה מחשבים מחיפה. התקנתי ווינדוס XP הכל היה בסדר חיברתי את המודם הורדתי עדכוני WINDOWS והתקנתי נורטון אנטי וירוס ואינטרנט סקיוריטי. במהלך השימוש במחשב הכרטיס מסך התקלקל והייתי צריך לשלוח את המחשב חזרה. אחרי גלגלוים רבים ובעיות רבות אחרות קיבלתי את המחשב חזרה ביום חמישי. המחשב עלה יפה עם הווינדוס שהתקנתי אבל משום מה את התוכנות נורטון שהתקנתי לא מצאתי במחשב אין לי מושג מה קרה להן. ניסיתי להתקין נורטון שוב אבל קרה משהו מוזר כל פעם שההתקנה התחילה הופיעה מודעה ברקע כחול כיתוב לבן בגודל של המסך כולו שטוענת שיש איזושהיא בעייה אין לי מושג מה הבעייה כי לאחר שנייה בערך המחשב עושה ריסט. התעלמתי מהבעייה ובנתיים חיכיתי עם ההתקנה של הנורטון הורדתי את התוכנה DEAMON TOO…
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה המחשב שלי התחיל לעשות בעיות: כשאני מדליק אותו יש מספר ציפצופים רצופים ולאחר מכן המסך אינו מתחיל לעבוד וכתוב NO SIGNAL INPUT. אך לאחר שאני לוחץ על כפתור הריסט המחשב אינו משמיע את הציפצופים והמסך עובד כרגיל אבל אם אני משנה בוינדוס את הרזולוציה שלו לרזולוציה אחרת מ640X480 שוב המסך כבה ומפסיק לעבוד מה יכולה להיות הבעיה שגורמת לכך?
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
לא מזמן פימרטתי אצל מישהו את המחשב, ואותו אדם לפני הפירמוט גיבה את כל העבודות שלו בוורד על דיסק. (הוא לא יודע באיזה וורד הוא השתמש לפני לא Office 2003) התקנתי אצלו Office XP וניסיתי לפתוח את הקבצים והאופיס שואל אם להתקין את ה- Office Converter אז אמרתי לו שכן, והוא פתח את העמוד שבמקום אותיות כל העמוד מלא במעין אפסים כאלה מרובעים. לדוג: 000000000 רק מרובעים ניסיתי לפתוח את זה עם Notepad ו- Wordpad והצריבה נעשתה ע"י Nero 5.5. אני מנחש שזאת בעיה בצריבה אך אם למישהו יש רעיון אני מאוד אשמח לנסות אותו... כמה שיותר רעיונות ככה יותר טוב. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
כשאני מכניס את הגאמפר ללוח אם המחשב לא נדלק וכשאני מוציא אותו הוא נדלק ועדיין אין כלום על המסך מה אני אמור לעשות? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני מחבר את הכונן למחשב הוא מראה לי נורה דלוקה בצבע ירוק בכונן וזהוא לא קורא כלום לא עושה כלום ! אני לא יודע למה בדקתי 3 כוננים חדשים הכול אותו דבר !
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
עיינתי בסטיקי והיה רשום להריץ את התוכנה כ 5 שעות בערך שמתי לב שחלק מהזכרונות הבדיקה עורכת חצי שעה בערך ואחרי הסיום היא ישר מריצה את הבדיקה מהתחלה השאלה היא האם הוא יכול לתת לי תוצאה אחרת בבדיקות נוספות? או שבדיקה אחת מספיקה ואין צורך להמשיך
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
הלכתי אל דוד שלי לתקן לו את המחשב תיקנו ואחר כך ניסיתי קצת oc אז בסדר כל פעם העלתי קצת, ופתאום אחרי ריסט המחשב לא עולה הוא לא מפעיל את המסך לא כלום הוא רק חושב איזה 5 דקות ואז מפסיק!! יש איזה דרך לאפס תביוס או דרך לתקן????... :s05: עזרה דחוף אני נואש!!!!!!! :'( :'(
-
- 8 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי חברה, המחשב שלי (נייח), שיש לי אותו כבר כ 4-5 שנים, התחיל לעשות לי בעיות לאחרונה. כאשר אני מכבה אותו ומדליק מחדש הוא לא מוצא את ההארד דרייב ולא מצליח לעשות boot ולהעלות את מערכת ההפעלה, ואני מכבה אותו, מוציא את הכבל של הספק כוח ואת כבל ה sata שמתחבר להארד דרייב, מחזיר אותם ומנסה להעלות שוב, אך שוב זה לא מצליח. כשאני מנסה להיכנס למחשב ונכנס להגדרות הביוס ועובר לתפריט של ה boot ואז יוצא ממנו (בלי לשחק בתפריט ובלי לשנות שום הגדרה, אלא רק נכנס אליו) פתאום מערכת ההפעלה מצליחה לעלות (חשוב לציין כי בתפריט ה boot בביוס הוא כותב לי שהוא לא רואה את ההארד דרייב). למישהו יש מושג ממה זה נובע או איך אני יכול לתקן את הבעיה הזאת? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 3 התקנתי חלונותxp serves paek 2 המסך מראה לי את כל עליית הביוס ואז מגיע לתצוגה של ה3 ריבועים הכחולים הרצים על המסך לאחר שחלון זה מסתיים המסך אינו מראה דבר ,אבל הוא נשאר מחובר (הנורית ירוקה) אני שומע שהמחשב עולה ומסיים עלייה אבל משלב החלון שצוין מקודם והאלה אני לא רואה כלום על המסך השתמשתי בכרטיס מסך פנימי, ניסיתי לשים כרטיס מסך חיצוני אך הבעייה לא נפתרה. מחכה לרעיון תודה לעוזרים ski_farm
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
היי, קניתי חלקים למחשב חדש. מארז - https://www.silverstonetek.com/en/product/info/computer-chassis/GD11/ לוח - https://www.gigabyte.com/Motherboard/B760-GAMING-X-rev-10#kf מעבד - https://ark.intel.com/content/www/us/en/ark/products/230495/intel-core-i513400-processor-20m-cache-up-to-4-60-ghz.html זיכרון - https://www.corsair.com/us/en/p/memory/cmk32gx5m2b5200c40/vengeancea-32gb-2x16gb-ddr5-dram-5200mhz-c40-memory-kit-a-black-cmk32gx5m2b5200c40 ספק כח - https://www.coolermaster.com/catalog/power-supplies/elite-series/elite-v3-230v-500w/ M.2 - https://www.gigabyte.com/SSD/GIGABYTE-M2-SSD-500GB#kf חיברתי הכול, המחשב נדלק…
-
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
- 2 followers
-
-
ביומיים האחרונים אני הייתי במחשב בפעם הראשונה שיחקתי קצת NBA פתאום התמונה נתקעה לא זז כלום העכבר לא זז,ALT+CTRL+DEL לא עובד בכלל,ALT+F4 גם לא עובד,3 האורות שיש במקלדת(NUM LOCK וכו') מה שהיה דלוק נישאר ככה ניסיתי ללחוץ וזה לא הגיב בכלל.. בפעם השניה סתם שמעתי מוסיקה והייתי באינטרנט והתמונה נתקעה אותו דבר.. כל פעם ריסט פתר את הבעיה עד הפעם הרביעית-חמישית: עכשיו גם לוקח למחשב מלא זמן לעלות עד לשולחן עבודה וגם כלום לא מגיב:העכבר לא זז,תפריט התחל בעזרת המקלדת גם לא עושה כלום.. *אין בעיה של וירוסים ריגול וכו' המחשב פורמט לפני שבועיים ויש אנטי וירוס מעודכן+תוכנה של ריגול וכל זה הכל מעודכן ונבדק כל 4-5 יום. מה יכולה להיות הבעיה..? אם זה לא הדיסק הקשיח מה זה יכול להיות ?
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום. בזמן האחרון התחילו כמה בעיות במחשב שלי-ואני לא מצליח לאתר את הגורם,אולי תוכלו לעזור לי?,אז ככה: לפני חודש בערך המחשב שלי התחיל להתקע אחרי כמה דקות פעולה,פירמטתי אותו(מה שתכננתי לעשות בכל מקרה) והתקנתי ווינדוז 7 (עותק שעובד מצויין במחשב נייד שיש לי),אבל לא רק שהבעיה נפתרה-היא אפילו החמירה,עכשיו,לא רק שהוא עדיין נתקע לעיתים קרובות מאד,גם בזמן הדלקת החשב הרבה פעמים הוא נדלק-אבל לא מופיע שום דבר על המסך,לפעמים בהדלקה יש במסך הודעה על בעיה במעבד ורק אחרי איפוס לביוס-הוא מצליח לעלות,חוץ מזה,יש עוד 2 בעיות חומרה: 1)אף חיבור USB לא מזוהה בווינדוז (גם לא בהתקנים אחרים) 2)יש לי 2 HD במחשב,אחד SATA ואחד IDE,כשאני מחבר את הSATA-יש הודעה על בעיה בBOOT SECTOR ,אבל יתכן שזו סתם ב…
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אהלן חברה, קניתי מחשב חדש אתם יכולים לראות את המפרט מימין.. הבעיה היא שהכל עובד מצויין עד שאני מכבה את המחשב. הכיבוי עובר חלק ללא בעיה אבל כשאני מדליק את המחשב מחדש, הוא נתקע במסך השחור הראשון שאמור "לספור" את הזכרון ולהציג את הדיסקים הקשיחים וכוננים ורק ריסטרט מוציא אותו מזה. אחרי ריסטרט רוב הסיכויים שהוא נתקע שוב באותו מקום ורק בריסטרט השלישי או רביעי או מתחיל העלות את הווינדוס וגם אז (!!) מידי פעם הוא מציג מסך כחול ומאתחל מחדש ומדי פעם לא. בקיצור סיפור של 5-10 דקות להגיע לווינדוס בהדלקת המחשב.. המחשב חדש חדש ומותקן עליוXP אשמח לעזרה ??? ??? תודה ויום נעים
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
שלום המחשב הנייד שלי (ibm r50e) עבד מעולה בערך 4 שנים, ולפני כמה ימים החליט שנמאס לו. לחיצה על כפתור ההדלקה לרוב לא עושה כלום. אם אני משחק עם חיבור החשמל והבטריה אני מצליח לגרום למחשב לדלוק ולעשות רעש של מאוורר, אבל הוא לא מתקדם יותר מזה. רק פעמים נדירות הוא מתקדם אל מסך שבו סמל של IBM וחושב קצת ואז נכבה המסך וחוזר למצב סטטי. ההדלקה עושה רעש של מין צפצוף מוזר כזה, נשמע כמו קצר (לא צפצוף של כרטיס קול). הבעיה איננה בבטריה או במטען. תודה רבה למי שיכול לעזור! (ואם א"א בבית לתקן, האם שווה להוציא כסף על תיקון במעבדה, או לזרוק את המחשב :-[)
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
קיבלתי את הכרטיס מאחריות סבבה? החברה רשמה ואני מצצטטטט "הכרטיס תקין עבד כ4-5 שעות ברצף ולא נפל או התחממם" אני מרכיב אותו במחשב אחרי 15 דקות של משחק בום נתקע הסואנד נשאר כ 15 שניות אחרי ואז גם הוא נתקע המסך קופא.. המחשב עצמו אחרי פירמוט יש למישהו מושג מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן פנטיום 4 . 1.6 512 זיכרון לוח אינטל 850 עד לפני כמה ימים עבד כמו שצריך. ברגע שאני מפעיל סרט או סתם גולש או כל דבר אחר הוא פשוט נתקע ועושה ריסט . זה קורה באופן רנדומלי ופתאומי . (חוץ מהעניין של הסרטים ,שם זה תמיד קורה ) מה זה יכול להיות? יכול להיות זה הכרטיס מסך? עשיתי פורמט והתקנתי מערכת הפעלה מחדש ,בכל זאת לא עזר .
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-