תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,289 דיונים בפורום זה
-
-
אני מנסה להעביר סרט מדיסק(סרט שהורדתי) למחשב ומתישהו בממצע זה נעצר ורושם לי: לא יכול להעתיק את הקובץ ו: invaild ms-dos function/ מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
כשאני בא ורוצה להסתכל על המפרט של אנשים אני לא יכול אני לוחץ על הכפתור מחכה איזה כמה דקות וכלום לא וקורה או נפתח.. כאילו שלא עשיתי כלום מישהו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
-
קובץ CMD32.EXE כול הפעלה לחלונות או דורשה את קובץ או כותב או מחפש את קובץ בדקית אני לי פתרונה לא יודע מלעשות מבקשה פתרונה
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
קניתי מיקרופון+אוזניות ב 30 שקל , בלי חוברת או דרייברים (אם צריך) איך שאני מחבר את האוזניות לשקע של הרמקולים, ה lan hub מתנתק , המחשב נהיה איטי ונתקע כל כמה שניות , וה HUB לא חוזר , רק אחרי זמן רנדומלי (שבוע ~) ("cannot reconnect network hardware" or something) help.
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
עשיתי פלאש לביוס עם הקובת awdflash.exe ועכשיו זה רושם לי תוך כדי העדכון image file is not original bios bios image file checksum not zero מה הבעיה ???
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אהלן. אז לפני כמה ימים התחילה לי בעיה שמופיעה ב EVENT VIEWER כל פעם שעושים ריסטרט: The device, \Device\Ide\IdePort0, did not respond within the timeout period. The driver detected a controller error on \Device\Ide\IdePort0. הדבר מלווה בקרטוע סאונד בשמיעת MP3ים ובמשחקים... כמו כן, הבוט ב WIN2K לוקח משהו כמו 2.5 דקות.. הארד דיסק : Seagate 40 GB 7200 RPM. ב XP הייתה בעיה שעבד בPIO MODE. פרטמתי ועברתי ל 2000, ועכשיו עובד ב UDMA אבל עדיין יש את הבעיה!!! עשיתי לו בדיקת SEATOOLS, שלא מצאה דבר... מה עוד אפשר לעשות??? לוח אם: GIGABYTE GVT7XH. איך אני יכול לבדוק תקינות שלו??? נאמר בזיגזג, כי בדיקה של החלקים תערוך כשבוע, וגם תעלה 200 שקלים... מה באפשרותי לעשות בכל זאת בעצמי??? תו…
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם EP-8RDA+ והורדתי לו עדכון לביוס מכיוון שה- DUAL CHANNEL DDR לא עובד אז אין לי מה להפסיד עכשיו כשגמרתי להוריד אותו לא הצלחתי לפתוח אותו בגלל שהסיומת שלו הייתה BIN מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך אני אמור לפתוח אותו?
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אתמול החלפתי לחבר (shutgun) מארז למארז חדש + ראדון 9500 PRO חדש שהוא קנה בכל מקרה הכול מחובר טוב , אני מדליק וזה רושם DRIVE NOT READY עשיתי ריסטרט אני רואה שהביוס מזהה רק את הצורב והDVD והכבל של הHDD מחובר כמו שצריך אז החלפתי בין הכבלים מזהה את ההארדיסק אבל רשום גם (והיה רשום ככה גם מההתחלה שהפעלתי אותו) cmos battery low אני מניח שזה אומר שהבטרייה חלשה ... ושם הוא נתקע רק עם אפשרות להגיע לביוס אתם חושבים שהחלפת בטרייה תפטור את הבעייה?
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני לא מצליח להדפיס בWord את הסמל ¤, כלומר במדפסת או שלא יוצא כלום או שיוצא סימן שאלה. למישהו יש מושג איך אפשר לפתור את הבעיה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם INTEL 850 SOCKET 423 , מעבד 1.5 פנטיום. היה לי צורב BTC במהירות צריבה X 16 והכל עבד בסדר. עכשיו שמתי את הצורב החדש X40 , באותו מצב של הצורב הקודם ,כלומר בעמדת מסטר, והמחשב בכלל לא עולה , הוא פשוט ניתקע , ולא ניכנס למערכת ההפעלה. לאחר מכן הפכתי את הצורב לסלייב (מה שאני לא ממש רוצה) , במיקרה הזה , מערכת ההפעלה עלתה והכל נראה בסדר, אבל ברגע שאני מנסה לצרוב , הוא אומר לי שהכנסתי דיסק מלא , או מוגן , והוא לא יכול לצרוב , וזאת כאשר מדובר בדיסק רגיל וריק לחלוטין. מה אני עושה ? למה זה קורה? כאשר החזרתי את ה BTC , הכל עובד כרגיל. אשמח לקבל עזרתכם. תודה
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום חברים . כאשר אני מדליק את המחשב אני מקבל הודעה NO SEGNAL OUTPOT ומערכת ההפעלה לא עולה . מה יכולה להיות הבעיה לכך ? מדובר במחשב סלרון 300 . תודה מראש דני
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום יש לאח שלי מחשב עם פנטיום 550 וג'י פורס 2 MX שיחקנו קצת בביוס שינינו משהו מ100 ל 133 ומאז המחשב נדלק אך המסך פועל אך לא נדלק (מהבהב) ניסיתי להחליף זכרונות והבעיה לא נפתרה ניסיתי להחליף כרטיס מסך ועדיין לא עובד אני נואש מה אני יכול לעשות?? יבורך כל העונה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי windows 2000 עם מעבד AMD 1800XP על לוח אם ג'גהבייט , הרד דיסק IBM 20GB. לפני שבועיים החלפתי צורב ומאז הדיסק לא מתפקד כמו שצריך. הצורב הקודם היה ריקו 7125 ולאחר ההחלפה לא הצלחתי להעלות את ה windows - הוא לא זיהה את הדיסק הקשיח. נכנסתי לביוס וראיתי שהוא כן מזהה את הצורב החדש כצורב ואת הדיסק כרגיל , ואחרי שיצאתי לא היתה בעיה והמחשב עלה כרגיל. החל מאז הדיסק הקשיח לא עובד כמו שצריך - בעקרון הכל עובד כרגיל ועובד מהר, אבל כל פעולה שקשרוה לשמירת מידע גדול על הדיסק לוקחת הרבה הרבה יותר זמן מהרגיל (עיבוד קבצי WAV בגודל 1GB למשל לוקחים לי לפחות פי 4 זמן מפעם) או ripping של תרגום DVD (קבצים של 100MB) דוגמא נוספת: כשצרבתי ב nero דיסק עם ה richo , לפעמים הייתי בו…
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כרטיס מסך GFORCE 2 MX400 ואני על רוזלוציה של 1024X768 ומסך שלי הוא PREVIOEW משהו כזה נו אתם יודעים ושאני על הרוזלוציה הזאת אני לא יכול להעביר ל יותר מ60 HZ במסך והכרטיס עצמו יכול ניסיתי אצל חבר שלי!! ורק על 800X600 אני יכול להגיע ל85HZ והHZ חשוב כי 60 הורס את העיניים ואני לא מסוגל להיות על 800X600 אז אני מבקש 2 דברים 1. אם אתם יכולים למצוא לי דרייברים למסך PROVIEW אני זוכר שזה דגם 770 או 700 ומשהו אני לא זוכר במדיוק אבל נראה לי שזה ה770! 2.שאלה אם אני יהיה על 85HZ אז המשחקים יזוזו יותר טוב? כי לחבר שלי יש כרטיס מסך OB ושהוא שיחק ב GTA3 זה לא זז ושהוא שם על 85HZ המחשק זז בהרבה יותר טוב אבל לא הכי מושלם אז אני לא יודע אם המשחקים והמחשב יזוז יותר טוב! מה אתם או…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי בירשותי המחשב הבא: 12(CPU12) 1-Intel Pentium III (Cu), 997MHz, 256KB (0% Load) .:. 12(RAM12) usage: 160/256MB (62.50%) .:. 12(GFX12) NVIDIA GeForce3, 12(Display12) 1024x768/32bit/100Hz 12(OS12) Windows 2000 Professional, Service Pack 3 (5.0 - 2195), 12(installed for12) 1215w 2d 23h 27m, 12(uptime12) 2h 19m 13s .:. 12(HDDs12) 28.3G/37.2G(76.1%) free והמחשב עובד ממש גרוע, במשחקים קלים כמו ut אני מקבל 30fps כשיש אקשן על המסך וכשאין אני מקבל 120, אין לי מושג מה גורם לנפילת פריימים הקשה הזאת. חוץ מזה הרצתי בדיקת 3dmark2001 לבדוק איך המחשב עובד, וקיבלתי 3600, ציון ממש גרוע... אין לי מושג איך להפעיל את המחשב שלי בצורה סבירה, ניסיתי הכל פשוט הכל, הורדתי דריברים חדשים, אוברק…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני הפירמוט ועם זה הוא בא במקור זה היה WIN XP HOME עכשיו אחרי הפירמוט החלטתי ללכת דווקא על PRO מה שאני שם לב זה שהבטריה נגמרת לי נורא מהר אני לא בטוח אם זה בגלל הווינדוס החדש אבל הגיוני שPRO צורך יותר חשמל מHOME??? והאם יש דרך לבדוק את תקינות הבטריה.... כי תוך בערך שעה ומשהו אולי שעתיים היא מתרוקנת
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
יש לי WINDOWS XP ואני לא מצליח להתקין USB 2.0 כי ה Windows Update לא מוצא את העדכון שצריך להוריד. איפה אני יכול להוריד את זה במקום אחר או להתקין את זה בצורה אחרת.
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
לעיתים כאשר אני משחק בunreal 2 אז הוא יוצא לwindows וכותב לי את ההודעה הבאה: General protection fault! History: UALAudioSubsystem::PlaySound <- APlayerController::execClientHearSound <- (U2PlayerNetTestController Save0.U2PlayerNetTestController4 @ Function U2.U2PlayerController.ClientHearSound : 00C8 line 206) <- UObject::ProcessEvent <- (U2PlayerNetTestController Save0.U2PlayerNetTestController4, Function U2.U2PlayerController.ClientHearSound) <- UObject::execClassContext <- (AssetsHelperGeneric None @ Function U2.AssetsHelperGeneric.HandleMovingOnTexture : 0028 line 85) <- UObject::execClassContext <- (U2PlayerAtlantis Save0.U2PlayerAtlantis0…
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
קודם כל חבר'ה, לא תאמינו, אבל חשבתי שהאתר הזה נסגר... אני זוכר שפעם הייתי נכנס לפה כל יום בשעתו, אבל משום מה חשבתי שהוא נסגר! אתם עוד יותר לא תאמינו עד כמה שמחתי לדעת שהוא נפתח בחזרה... אחחחחחח, נוסטלגיה... טוב טוב, לבעיה... אז ככה, יום אחד (חופשת פסח...) אני קם בבוקר (4 בצהריים...) ובא להקליט איזו תוכנית אחת... פתאום, אני מגלה שהמסך של התוכנה שחור... ישר בדקתי חוטים, הכל מחובר... ישר החלפתי חוטים, חיברתי שוב, ועדיין המסך שחור... עברתי לתוכנה... הסרתי את הכרטיס מסך, את הדרייברים של WDM, ואת תוכנת ההקלטה עצמה... התקנתי הכל שוב מחדש, ועדיין המסך של התוכנה שחור... מכאן עברתי לראות אם גם ה-TV OUT לא עובד, ונחשו מה? גם הוא לא עובד... לא בפורמט של ה-SVIDEO ולא ה-COMPOSITE... מכ…
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
יש לי 60 ג'יגה, אני רוצה לחלק אותו ל3 מחיצות אחד למערכת ולתוכנות, אחד להורדות שלי ואחד למשחקים איך לחלק?!
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום, כשאני מיתחבר לאינטרנת ואני פותח איזהשהוא שיר זה תוקע לי אותו ונגיד שאני לא מחובר אני יכול לישמוע חופשי שירים, ו.. ניסיתי להתקין את הווינאמפ מחדש וגם את המדיה פליאר וזה לא עזר.. מישהוא יכול לעזור לי? אם כן תודה רבה...
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
עד עכשיו היה מחובר אצלי HDD ב MASTER וצורב ב SLVE אני רוצה לחבר את הDVD וזה לא מזהה אותו. בביוס עשיתי שהכל יהיה AUTO וזה לא מזהה אותו כשהוא מחובר לא עם ה HDD ולא עם ה צורב, כשהוא עם ה HDD המחשב מזהה רק אותו ולא את ההארד דיסק וככה גם עם הצורב. מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני מחפש דרייברים לכרטיס קול AESS Audio Driver ES1869/1857 תודה איגור
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-