תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
המערכת המדוברת היא פנטיום 3 והלוח המדובר הוא: MSI 815EP Pro ver3 עכשיו אני בטוח שאני עושה הכל נכון אבל משום מה כשהמחשב עולה הוא רושם משהו כזה : boot from atapi cd rom :......... failour והקטע הוא שהוא אפילו לא קורא את הסי די במילים אחרות הדיסק נבדק והוא עולה יופי בכל מחשב אחר , מעבר לזה הכונן עצמו מזוהה בביוס ודבר נוסף הוא שאני מעלה נגיד דוס עם דיסקט 1.44 ואז מנסה להכנס לסיפריה של הסי די רום אז גם כן הוא רושם לי שישנו כשל מסויים .... בקיצור אני בבעיה גדולה למה גרמתי למישהו לרכוש הרד דיסק חדש ואני לא מצליח להעלות לו את המחשב ... מה אתם אומרים ??
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא יודע מה קרה אבל פתאום לאחר שהמחשב דולק כדקה הוא פתאום כבה ללא התראה מוקדמת. מה לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
לא מזמן בזמן שהשתמשתי במיקרופון שמעתי מין רעש . לאחר הרעש המיקרופון כבר לא עבד... ניסיתי לחבר מיקרופון אחר אך ללא הצלחה. אני מעוניין לשפעל מיקרופון במחשב שלי בעלות כמה שיותר נמוכה . איך אפשר לעשות זאת? מפרט המחשב שלי: לוח אם GB850 INTEL כרטיס קול PINNACLE (אני לא רוצה להחליף). בנוסף אין לי יותר כניסות PCI פנויות על לוח האם(אוכל לפנות אחת אם לא תהיה ברירה).
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום תמיד היה לי כרטיס רשת אלחוטי במחשב שעבד היום החלפתי אותו לחריץ pci אחר בזמן שהמחשב עבד אחרי זה המחשב כבר לא זהה את החריץ הקודם יכול להיות שבגלל שהחלפתי את הכרטיס בין החריצים שהמחשב עבד זה דפק אחד מהם?
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי קורס אחרי כמה דקות משחק. אני משחק משהו, ואז הוא נכבה פתאומיות והמאווררים ממשיכים לעבוד (מוזר לא?) אני דיי בטוח שזאת לא בעיית התחממות מכיוון שהמזגן עובד והטמפ' קרירה וכל המאווררים עובדים והדלת פתוחה. זה התחיל רק בימים האחרונים ואני לא יודע למה זה קורה, למישהו יש רעיונות? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני יומיים הייתה לי הפסקת חשמל בבית. הכל רגיל, כבר קרה בעבר... בקיצור נכבה המחשב וכשניסיתי להדליק אותו קרה דבר מוזר. המאווררים נדלקו כרגיל אבל ארבע נורות הבקרה נשארו דולקות ואז היה מין צפצוף אחד מוזר. המסך לא נדלק לי והעכבר לא מקבל מתח... אני לא יודע מה לעשות. ניסיתי לעשות ריסט לביוס עם הג'מפר, להוציא את הבטריה, חיברתי מחדש כל רכיב חוץ מהמעבד (זה סרט בגלל הסוניק טאוור עם המאווררים...) ושום דבר לא עוזר. בבקשה תעזרו לי! :-[ תודה.
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אז ככה יש לי בעיה כל פעם שאני רוצה להתקין ווינדוס מחדש הוא מגיע למצב של הבוט ואז עושה איתחול למחשב בעיה נורא מוזרה שבחיים לא יצא לי להיתקל פה. תודה ענקית לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, חיפשתי בפורום הודעות בנוגע לטמפרטורות מומלצות לכרטיסי מסך אך לא מצאתי. הטמפ' של כרטיס המסך שלי עומדת כרגע על 56C, שזה נראה לי גבוה.. יש לי כרטיס מסך ASUS Geforce FX 5600 מה אתם אומרים? נ.ב חידשתי את המשחה הטרמית שהיתה על הכרטיס (הטמפ' לפני החידוש היתה 65 מעלות).
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
היי, יש ךי בעיה רצינית כבר מס' חודשים אך לא הייתי בבית כדי לטפל בה. המחשב שלי עושה רסטרט כל פעם שאני מפעיל מחק שאני משחק בו הרבה (eve-online), ובצורה אקראית באחרים כמו GTA:SA. אני ניסיתי להתקין דרייברים חדשים, ווינדוס חדש רק עם דרייבר, ועדיין עושה ריסטרטים. ניסיתי את ההמלצה של ה FAQ פה - לסמן שלא יעשה reboot אוטומטית, ויעשה קובץ dump. הוא לא עשה כזה גם הייתי בחנות, ושמתי כ. מסך אחר ל 10 דקות - והכל עבד בסדר! החזרתי את שלי - והכל עבד פתאום. אז שיחקתי בבית 3-4 שעות, ואז שוב restart. מאז הוא לא נכנס למשחק שוב פעם. נגמרו לי הרעיונות, חוץ ממחשב חדש, אבל אני רוצה להימנע מזה אם אפשר, כי החומרה הזאת עדיין מספקת, אם רק אפשר למצוא ולתקן את הבעיה איכשהו? מפרט: Asus P4T533-…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם איזה תוכנה אני יכול לפתוח קובץ כזה אני לא מוצא שום תוכנה שפותחת תקובץ הזה
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
הי, קראתי כל מיני דעות על אופן ההתקנה המומלץ לביצועים מיטביים בהתקנת 2 דיסקים קשיחים ושני כונני CD/DVD. מה מומלץ? שני הדיסקים הקשיחים על אותו כבל IDE, ושני הכוננים האופטיים על הכבל המשני? דיסק+כונן על כל כבל IDE? אנא הסבירו , תודה
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני מנסה לפרמט את המחשב אבל אין לי את התקליטון אתחול של הווינדוס.. ועכשיו אני מנסה לשנות בביוס את הגדרה שתיהיה על הסידי רום.. אבל אני לא מצליח מקווה שתעזרו לי בבקשה כי המחשב שלי כבר עוד מעט גוסס בבקשה ???
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
חיברתי את הזכרון למחשב, ולפי מה שהיה רשום בביוס המחשב זיהה את הזכרון, אך כאשר המערכת אמורה לעלות יש לי הודעת שגיאה שבה רשום: windows could not start because the following file is missing or corrupt: System32\DRIVERS\pci.sys אחרי שהוצאתי את הזכרון ונשארתי עם הזכרון הווינדוס עלה כרגיל . (מקווה שההודעה הזאת מתאימה לפורום הזה).
-
- 8 תגובות
- 697 צפיות
-
-
טוב אז כככה נהרס לי המחשב ואני לא יודע מה לעשות יש אנשים שאומרים שהלוח הלך , כאילה שאומרים המעבד ועוד הצעות והערות לא משמחות. חייב עזרה, בעיה במחשב. אז ככה , לפני שבוע החלטתי לנקות את המחשב מאבק. אתם יודעים , מדי פעם,, וכו וכו.. פירקתי את הכל ניקיתי.. הפעם החלטתי שצריך גם לנקות את המארוור של המעבד כי נוצר שם הרבה אבק.והוא עשה רעש.. לציין רק שזה מעבד אטלון 2800 ולוח אביט אז ככה פירקתי את המארוור צעות הקירור ( ופה נראה לי הרסתי משהו)" ניקיתי את הכל והחזרתי.. הפעלתי את המחשב ולאחר דקה המחשב ציפצף כמו אוטו גלידה וכבה... לא ידעתי בידוק מה הסיבה .. הידלקתי שוב ונכנסתי לביוס שם הופיע 90 מעלות חום מעבד.. המחשב ציפצף שוב נכבה (יש לציין שהוא נכבה אך המאוורירים המשיכו לעב…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעו אנשים תקשיבו יש לי הארד דיסק בנפח 20 ג'יגה בכונן D יש לי ווינדוס XP ובכונן C יש לי ווינדוס 98 .. עכשיו אני רוצה לפרמט את המחשב .. תגידו אני יכול בכלל לפרמט את המחשב כי שאני מנסה לעלות את האתחול דרך הדיסק של הווינדוס זה נתקע ורשום לי במסך WINDOWS setup is starting תודה לעוזירם ..
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שמעו אנשים שאני מפעיל את המחשב שלי אני שומע ציפצופים מהמחשב .... פתחתי את המארז של המחשב ואני רואה זה מהארד דיסק.. ושאני מפעיל את המחשב הווינדוס לא עולה .. רשום לי משהו כזה.. DISK BOOT FAILURE,INSERT SYSTEM DISK AND PREES ENTER בבקשה תעזרו לי....
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-
היי! אבקש את עזרתכם בתופעה זו. המחשב החל בעשיית "ריסטים"( עדיין לא עלו כתוביות מאתחל עצמו) לאחר מכן נתקבלה הודעה זו על המסך: overckocing failed! please enter setup to re-configure your system press f-1 to setup / f-2 to load befault velues and conitinue . עליי לציין שלא ניסיתי כלל לעשות overckocing או משהו הדומה לזה,ממש באופן פתאומי. המון תודה מצפה לעזרתכם החיונית!
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה המחשב שלי לא מזהה שום דיסק גם כאשר אני פותח כוננים וירטואלים ב deamon tools הם פשוט לא מופיעים במחשב שלי ב device manager כל הכוננים מופיעים עם סימן קריאה עליהם בדקתי חיבורים בדקתי הכל והכל בסדר. מי שיכול לעזור יבורך.
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אז מהאשכול ההוא : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=190073.msg1653348#msg1653348 שעוד קיבלתי BSOD ב XP x64 , המחשב לא הצליח להוציא DUMP ב x86 .. פשוט היה רושם שהוא מתחיל ליצור דאמפ , ולא היה מסיים.. היום הוא הצליח , אין לי מושג למה , פשוט שיחקתי BF2 וזה קרה. אז הנה הDUMP. תודה בכל אופן , אבי.. מאוד אשמח לקבל תשובה מפורטת שאוכל להסביר גם לחנות המחשבים על מנת להחליף חלק פגום במידה וישנו .. אבי. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום המחשב סלרון 733 מגה הרץ היה עושה בעיות שהמעבד מיתחמם כי לא היה מישחה טרמית הוא היה בגיע ל74 ואז ניתקע... אפילו שמפעילים סרט הוא היה ניתקע אז קניתי מישחה טצית והטמפ לא עולה על52מעלות... במאמץ... עכשיו הבעיה לא ניפתרה חשבתי שהסרט ניתקע ביגלל המעבד שהוא מתחמם אבל עכשיו שהוא קר זה אותה הבעיה גם שהוא קר!.... אולי כרטיס מסך מתחמם אז הוא תוקע את המחשב? גם עם כרטיס מסך אחר אותו הדבר לא עוזר... שאני מפעיל סרט אז יש צילצול ארוך בלי הפסקה וכלום לא זז גם העכבר לא זז אד שעושים ריסטרט עוד בעיה: ליפני ששמתי מישחה אז הייתי מנסה להפעיל את המשחק קונטר סטרייק 1.6 ובטעינה של המישחק גם היה ניתקע בלי צילצול רק ניתקע הוא ניתקע רק במפות מסויימות יש כמה מפות שעובדות חלק ויש שביכלל לא מ…
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שמעו אנשים עכשיו אחרי הכל הארד דיסק עובד חלק אבל זה עדיין משמיע ציפצופים מהארד דיסק ועכשיו הסידי רום עובד תודה לכם .. הבעיה עכשיו היא שאני מנסה להפעיל את המחשב הוא פועל ואז הווינדוס לא מצליח לעלות רשום לי DISK BOOT FAILURE,INSERT SYSTEM DISK AND PREES ENTER עכשיו אני לא יודע מה לעשות אחים שלי ..תעזרו לי בבקשה..?????
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
המחשב פשוט ניתקע לי שאני מתחיל לשחק במשחקים. ניסיתי משחקים כמו 1.6 וCALLL OF DUTY 2 ו CIVILIZATION 3 וכמה דקות או שניות אחרי שאני משחק במשחקים האלה המחשב ניתקע. המפרט שלי הוא MSI 915G combo-fr intel P 4 3000 MSI rx600xt Samsung SATA 80 GB ceno DDR 400 256*2 Enermax NoiseTaker 370W מה יכולה להיות הבעיההההההה?
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
הטמפ' של המעבד היא בין 38 ל40+ יש לי מעבד פנטיום 4 1.6 נורטווד התקיעות החלו לפני איזה שבוע ומשהו ככה, אז קניתי משחה טרמית חדשה והחלפתי . וזה לא עזר ! המחשב ממשיך לקפוא . יכול להיות שצריך להחליף את כל הגוף קירור? -הגוף קירור הוא זה שהגיע עם המחשב של אינטל המקורי. הזיכרון תקין . תודה.
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
כמה פעמים ביום קורה לי שהמחשב לא מגיב ונתקע, כל כך נתקע ש-ctrl+alt+delete לא עוזר וצריך לאתחל אותו מהכפתור של ה-restart , אבל שאני עושה ctrl+alt+delete אני רואה שהמעבד עובד במאה אחוז ויש שני תהליכים שתופסים לבדם את כל הנפח פעולה שלו , לשניהם קוראים dumprep.exe כל אחד מהם תופס כל הזמן כמעט 50 אחוז ואני לא יכול לסגור התוכניות הלא מגיבות דרך "סיים משימה" הרגיל . בעיה נוספת שנוצרה היא שאני לא יכול להתקין את האנטי וירוס avg שהיה לי (שבאופן מיסתורי הפסיק לעבוד) כי המחשב נתקע באמצע. מה זה הקבצים האלה ואיך אני מעיף אותם?,היתכן שיש לי וירוס או שהמחשב לי מפוצץ בתוכנות ריגול עד כדי כך שהוא לא מתפקד ? איך אני פותר את המצב? ???
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם בלוח שלי ישנם שני בקרי sata 2 הראשון של אינטל ich7r והשני של marvell 88se6141 ניסיתי ליצור מערך רייד 0 עם 3 דיסקים סאטה 2 80 ג'יגה כל אחד עם הבקר הראשון אין בעיה אבל הוא נותן לי 120 מגה בממוצע משום מה אני לא מצליח ליצור רייד עם הבקר השני למרות שזה אפשרי מישהו מכיר אותו ויכול לעזור?
-
- 4 תגובות
- 510 צפיות
-