תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,289 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך AGP RANG 128 ATI . אני בטוח שזה הכרטיס גם ע"פ מה שרשום עליו, וגם ע"פ מה שרשום בחברה שמכרה את המחשב הנ"ל. הורדתי בערך 5 דריברים ממקורות שונים - גם ע"פ שם הכרטיס - כלומר מחברת ATI וגם מהחברה שמכרה את המחשב שטוענת שזה הדריבר לכרטיס. כלומר 100% שהדריבר נכון. הבעיה: המחשב (חלונות 2000) טוען בתוקף שהדריברים שאני מוריד לא תואמים לחומרה שלי. יש עוד פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום כולם, לאחרונה רכשתי את המחשב עם המפרט הבא: Pentium 4 2GHZ 256 DDR RAM ASUS Gefore4 440mx 60GB WB חילקתי את הדיסק קשיח ל מחיצות והתחלתי להתקין את WINXP. כבר בשלב הראשון, כאשר ההתקנה מעתיקה את הקבצים במסך כחול, המחשב פשוט נתקע לאחר סיום העתקת הקבצים ועושה ריסט לבד, ומתקבלת ההודעה הבאה: TRAP 0000000D ============ GENERAL PROTECTION FAULT tr=0028 (ועוד הרבה "מידע" מסוג זה) מה לא בסדר? :-[
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך צורב מיוחד או תכונה מיוחדת כדי לצרוב דיסק של 90דקות? ואם יש משהו שונה שצריך לעשות בבקשה תכתבו ומה זה AC97 ?
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב כאשר אני מריץ משחק או סרט , סרטון וכו' המחשב נתקע קצת ויש רעשים (לא מהמחשב, מהרמקולים). בנוסף גם המשחקים פועלים חלק רוב אבל יש קטעים שזה נתקע קצת לכמה שניות ואצל חברים זה פועל בלי שזה נתקע לפעמים , ולי יש מחשב יותר חזק משלהם. מפרט: WD 80GB 7200RPM 8 MB special version AMD XP 2000 GIGABYTE 7VAXP 256MB CORSAIR 2700 CREATIVE LIVE 5.1 3 מאווררים במארז בבקשה תעזרו לי כי הבעיה הזאת שיגעה אותי כבר , אז מה אני אמור לעשות ??? ???
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש לי בעייה מעצבנת במחשב שלא הייתה קוראת אף פעם.. שאני משחק במשחקים או מאמץ תמחשב, אחרי זמן מה הוא נתקע לי. וזה קורה כל פעם שהוא מתאמץ.. מפרט המחשב שלי: פנטיום 2 400 128 זיכרון פנימי לוח אם של אסוס ג'יפורס 2 32 200 אם אקס מאורר אחד על המעבד אחד על הכרטיס מסך ואחד בספק כוח. שמישהו יציע לי מה לעשות וגם תגידו לי כמה יעלה לי שידרוג.. אבל יותר חושב זה לסדר בינתיים תבעייה.. תודה לכל העוזרים...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ריבונו של עולם תראו דף שלם עם הודעות המודיעות על בעיה טכנית זו או אחרת שנכתבו רק היום. הועברו לקטגוריות שכוחות אל!!! דוגמא למספר הודעות שהועברו: הועבר: בעיית rundll32 הועבר: בעית התקנה ב XP pro!! ,בבקשה עזרה. הועבר: בעית אינטרנט הועבר: ממש בעיה הXP נתקע איך שאני מדליק את המחשב- בום מסך שחור וזהו ויש עוד הרבה כאלו ידידי המנהלים תבינו אנחנו לא פורום עם קהילה ענקית שמפשטת לכל אורכו ורוחבו של הפורום אנחנו קהילה קטנה [ואיכותית] שהאנשים שלה מתרכזים בקטגוריות מסוימות חוץ מזיכרון שנשרף יש עוד הרבה תקלות בתחום הטכני אם למשל יש לי בעיה בXP והוא לא עולה.אז תתפלאו זה בעיה טכנית לא צריך להיות קטנונים ובגלל שיש לי בעיה בOS אז זה שייך לפורום התוכנה. לא זה בעיה בתפעול הטכ…
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום! שמי חן, ורציתי לשאול ולהתייעץ לגבי בעיה מסוימת. לא זמן נמסר אליי מחשב נייד דיי מיושן למען האמת, ובכל זאת, אני רוצה לתפעל אותו. המחשב מסוג Olivetti Echos P120S. הבעיה היא, שכשאני מדליק את המחשב, פשוט מופיעות שתי השורות הראשונות של הBios (גרסא, זכויות יוצרים וכו'), הסמן המהבהב שתי שורות למטה, וזה הכל. בנוסף -גם אין תגובה לשום פעולת מקלדת. הדבר גם אינו קשור באופן הפעלת המחשב - בין אם רק מחובר לסוללה, רק לחשמל או בין אם החשמל מחובר וכן הסוללה בפנים המחשב. ניסיתי גם לחבר מקלדת נוספת, מה שלא עזר - שום תגובה. אשמח לקבל כל מידע שהוא בנושא, בין אם פתרון ובין אם סיבות משוערות ומה אני יכול לעשות עם זה... תודה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי XP באנגלית ובחלק מהמקומות כמו OUTLOOK EXPRESS ו MEDIA PLAYER אני רואה ג'יבריש יש למישהו מושג איך לסדר את זה ?
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום שלום! טוב אז ככה , לא מזמן התקנתי WIN XP PRO לאחר פירמוט של הארד דיסק והוספת 256 זיכרון. בהתחלה הכל פעל כמו שצריך אבל לאחרונה לוקח למחשב זמן להגיב כשאני פותח אותו. הכוונה היא שלאחר שהווינדוס עולה אני לא מצליח להיכנס לתוכניות ואפילו לתיקיות ופתאום אחרי כמה דקות הכל נפתח ביחד. דברים קטנים נפתחים אפילו ה-WINAMP נפתח אבל החיבור לאינטרנט לא או למשל ה-3DMARK2001. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות ואיך פותרים את זה? תיכנסו למפרט המחשב שלי בצד ימין אם זה יעזור לכם. נ.ב הבעיה התחילה פתאום ולא ישר אחרי ההתקנה ולא זכור לי משהו שעשיתי... אולי OC לכרטיס מסך? יכול להיות? עשיתי OC די גדול לכרטיס מסך וכל פעם שהווינדוס עולה הוא נהיה שחור לשנייה וחוזר(המסך . ) אני חושב שזה בגלל …
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שאני מנסה לפתוח משחק נגיד fifa2003 אז זה כותב לי: "The D3D8.DLL file is linked to missing export DDRAW.DLL:UnlockCB" וזה לא עובד!!! ניסיתי גם להתקין מחדש DirectX כי זה פעם עבד לי...
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
האם ניתן לשלוח פקס במחשב דרך חיבור ADSL? האם יש איזה שהיא תוכנה בתומכת בעניין הזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
או לחשב את הצריכה של הרכיבים? המפרט שלי נמצא ב profile תודה, HaimTS
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם ! אתר מעולה אהבתי אותו ואף הפכתיהו לאתר הבית שלי ! :-) בכל מקרה לענייננו... יש לי לוח ASUS CUV4X קצת מיושן אבל עובד לא רע.... יותר נכון עבד.... כנובע משמו המכובד הוא למרות הכל תומך בAGP4X ... לפחות ככה הוא אמור אך לא כך ! לאחרונה קניתי GEFORCE 4 440 MX SE משום מה כאשר אני מנסה לשחק משחקים לא משנה איזה... יש לי פלאשים ודברים מוזרים על המסך.... (ראו לינק מצורף - Screen Shot אני לא יודע מה לעשות... אני חושב שאולי זה בעיה של הכרטיס עם הלוח או משהו.... אז פה באה עוד שאלה... נגיד ולא תהיה ברירה אלא להחליף לראדאון.... איזה ראדאון טוב למשחקים ולא יקר... ומה עדיף ? NVIDIA או RADEON ? ואיזה דגמים של ראדאון תואמים לדגם שלי... עם אותם ביצעוים או אף יותר.... תודה מראש חן
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
קניתי כרטיס טלויזיה מסוג Video Shuttle 2 . הכרטיס תואם flyvideo 3000 . אני רואה טוב ושומע טוב, אולם כאשר אני רוצה להקליט סרט משום מה אני נתקל בבעיה. ההקלטה מקליטה רק את הסרט ולא את הסאונד. ניסיתי בתוכנות נוספות חוץ מאלה שקיבלתי עם הכרטיס אולם עדיין לא הצלחתי. אם למישהו יש ניסיון עם משהו דומה אשמח לשמוע מה הוא עשה על מנת לפתור זאת
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Guys It is very emergency my computer has broken.. :-X :-\ :'( Yesterday he stucked so I reseted him and after the reset before the windows loadnig he writes: NTLDR is missing press ctrl+alt+delete to restart!! I have (had) win2k! pressing the F8 dont help!!!!! plz hlp!!!! tnx.
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
-
הורדתי קובץ מאינטרנט,ובדקתי אותו עם נורטון אנטי וירוס כמו שאני עושה עם כל קובץ. הנורטון אמר שהקבוץ נקי מוירוסים ופתחתי אותו, מיכוון שהקובץ לא עזר נסיתי למחוק אותו וזה לא נתן לי ועוד משהו אני לא יכול לעשות ריסטרט למחשב או לכבות אותו או לעשות ניתוק. חשבתי אולי האנטי וירוס שלי לא מעודכן אז עדכנתי אותו והוא עדיין אומר שהקובץ הוא לא וירוס... מה לעשות ?! OFF TOPIC לא ידעתי איפה להשים את ההודעה, אז שמתי אותה כאן.
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
ניסיתי ךראות עכשיו שני סרטים עם תרגום עם ה-RADLIGHT(הצילצול וספינת הרוחות) ואחרי כמה דקות הם נתקעים ואחד מהם הופך שחור לבן ,החלפתי תוכנה וזה לא נפטר. מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
התמונה הזאת היא כאשר המחשב דולק כ5 דקות התמונה הזאת כאשר נכנסתי לאינטרנט והפעלתי את האיציק, אימיש וwinmx צריך הסבר לגבי כל אחד מהנתונים שמציגה לי התוכנה לגבי הזיכרון ועוד שאלה: האם אני יכול להתקין win xp על המחשב הנ"ל שהוא (פנטיום 3 800Mhz, 128MB SDRAM).
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי WIN2000 CATALYST3.1 DX9 וGTA3 לא עובד לי הוא אומר שהוא לא יכול להמיר את הטקסטורות בשביל לכרטיס מסך ושאני צריל להיות אדמין בשביל זה אבל אני כבר אדמין. מה לעשות? תודה לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
ברשותי מדפסת הזרקת-דיו של HP, דגם Deskjet 600 (ישנה יחסית). ניתן להפעיל אותה ולבצע את הדפסת המבחן כראוי, ברגע שמחברים אותה לכניסת ה LPT-1 במחשב (בשעה שהוא פועל בדוס או בחלונות), היא נכבית או מתחילה להתחרפן. מישו נתקל באותה התופעה?
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
הי, קניתי לפני מספר ימים כרטיס INNOVISION GEFORCE 4 MX440 128 MB. כאשר אני משתמש בכרטיס לראות בטלוויזיה(סרטים או כל דבר אחר,אפילו ה- windows עצמו), המסך פשוט מרצד! זה מעצבן אותי ניסיתי לשחק עם הרזולוציה(הכרטיס תומך TV-OUT עד 1024X768) עם ה-REFRESH RATE, שיניתי דרביירים, שום דבר לא עזר! זה מעצבן אותי! אנא עזרו לי לראות סרטים ושאר ירקות בטלוויזיה שלי בשלווה וברוגע! תודה יונתן
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
1) הווינדוס נתקע באמצע העלייה של המחשב שלמשך כמה דקות, בקטע של הווינדוס שבו הוא תוען את התוכנות של הStartup, יש לי תוכנה שקוראים לה WinFox שקיבלתי עם הכרטיס מסך, שלוקח לה בערך 2 דקות לעלות. ביחד עם עוד כמה תוכנות. ברגע שהמחשב תקוע, יש לי שליטה עליו, ואם אני מנסה להכנס למחשב שלי, אז המחשב שלי עולה רק אחרי שהWinFox עולה. 2) כשהמחשב כבוי, דברים כמו המודם USB והעכבר האופטי שלי נשארים דולקים. רק אם אני מנתק את המחשב מהחשמל הם מפסיקים לפעול (לפעול הכוונה שהLED's שלהם פועלים). רק שתדעו שאין לי את הI/O Shild הזה בגלל שהוא לא מתאים למארז שלי.
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד Compaq Evo N160 איתו אני עובד באופן די אינטרנסיבי כבר שנה וחצי, וביומיים האחרונים נתקלתי שלוש פעמים בבעיה מוזרה: המאוורר לאחר שהוא מתחיל לפעול, הוא לא מפסיק, אפילו שהטמפרטורה של המחשב מאוד יורדת (זה מחשב נייד, המאוורר אמור לפעול רק שהטמפרטורה גבוהה). הפתרון היחיד שמצאתי לעצירת המאוורר הוא ביצוע אתחול, אבל זה מאוד מפריע במהלך פגישה, שאני רושם במחשב, לבצע אתחול. לא מצאתי שום אזכור לבעיה באתר של Compaq. כמו כן, לא התקנתי תוכנות חדשות על המחשב בערך שנה, וגם לא עדכנתי לאחרונה את ה-BIOS (גם בערך שנה). החומרה החדשה היחידה שחיברתי למחשב בזמן האחרון (שלא חיברתי אף פעם לפני כן), היא USB Flash Drive של SanDisk - אבל אני לא כל כך חושב שהוא גרם לבעיה …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום... כפי שאמרתי המחשב שלי לא עולה... התקרית: המחשב פתוח, משמיע מוזיקה, אני לא נוגע בו. אני בא להזיז את העכבר, לא זז... המוזיקה עדיין מושמעת... אני מנסה להפעיל task manager(win2000 אבל לא מגיב.. המחשב נתקע.. אני מכבה את המחשב על ידי המתג שעל ספק הכוח שמפסיק את המחשב... אבל... כאשר אני מדליק אותו שוב, ואז מדליק את המחשב, הוא נדלק אבל פשוט לא מגיב לאחר מכן. את הפעולות של בדיקת הסי די רומ וזה אני שומע שהוא עושה.. אבל אז נשמע כמו רעש מוזר כזה, לא צפצוף אלא כמו איזה שתי פעימות כאלה שנשמעות כאילו כמו בסגנון דוס ישן ( זאת אומרת, כמו המחשבים פעם בלי ווינדוס עשו רעשים כאלה מהפיסי ספיקר שהפקודה למשל הייתה לא חוקית) אשר באות אחת אחרי השניה במהירות ואז שום דבר לא מגיב אפילו המסך לא…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-