תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
Your system 3DMark Score 14000 VirtualMarks אני לא ממש מבין בתוצאות האלה, אך אני בטוח שאתם כן [= מערכת: החשב אינטל Q9550 4 ג'יגה זיכרון ראם ראדיון 4870 512 מ"ב לוח אם P5QE-L
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי בעיה... אני עובד כרגע עם מחשב פנטיום 4 1.50 שהוא די איטי, אבל בסדר. הבעיה איתו שיש לו קטע שהוא פשוט קופא בשלב מסויים. קופא, הכוונה, שהמסך קופא, אי אפשר להזיז את העכבר (לא מגיב) והמקלדת לא מגיבה והכל תקוע. זה יכול לקרות 5 דקות אחרי שאני מפעיל את המחשב, או שעות אחרי, אבל תמיד זה נגמר בזה. עשיתי בדיקת וירוסים וספייוור ואין לי. גם ניקיתי בתוך המארז מאבק. מה יכול להיות הגורם לזה? תודה לכל מי שיוכל לעזור...
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
תראו: מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה? יש לי 512 MB זכרון בDUEL CHANNEL
-
- 10 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום. אבקש עזרה לגבי פתיחת פורטים ב-Emule. אין לי נתב כלל, וכיביתי לחלוטין את ה-Firewall, ועדיין כפתור בדיקת הפורטים מודיע לי שבדיקת הפורטים נכשלה. בבקשה איך אפשר להמשיך לנסות לפתור את התקלה ? אני משתמש במערכת הפעלה Windows XP ובעבר, כנראה בתקופה שהיה לי נתב של חברת Hot, כן הצלחתי להשתמש בפורטים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
ביומיים האחרונים אני הייתי במחשב בפעם הראשונה שיחקתי קצת NBA פתאום התמונה נתקעה לא זז כלום העכבר לא זז,ALT+CTRL+DEL לא עובד בכלל,ALT+F4 גם לא עובד,3 האורות שיש במקלדת(NUM LOCK וכו') מה שהיה דלוק נישאר ככה ניסיתי ללחוץ וזה לא הגיב בכלל.. בפעם השניה סתם שמעתי מוסיקה והייתי באינטרנט והתמונה נתקעה אותו דבר.. כל פעם ריסט פתר את הבעיה עד הפעם הרביעית-חמישית: עכשיו גם לוקח למחשב מלא זמן לעלות עד לשולחן עבודה וגם כלום לא מגיב:העכבר לא זז,תפריט התחל בעזרת המקלדת גם לא עושה כלום.. *אין בעיה של וירוסים ריגול וכו' המחשב פורמט לפני שבועיים ויש אנטי וירוס מעודכן+תוכנה של ריגול וכל זה הכל מעודכן ונבדק כל 4-5 יום. מה יכולה להיות הבעיה..? אם זה לא הדיסק הקשיח מה זה יכול להיות ?
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי בעייה עם הלוח אם תראד זה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=74407.0 מקווה שזה לא דאבל פוסט מבקש עזרה לבעייה שבכותרת
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-
-
קיבלתי את הכרטיס מאחריות סבבה? החברה רשמה ואני מצצטטטט "הכרטיס תקין עבד כ4-5 שעות ברצף ולא נפל או התחממם" אני מרכיב אותו במחשב אחרי 15 דקות של משחק בום נתקע הסואנד נשאר כ 15 שניות אחרי ואז גם הוא נתקע המסך קופא.. המחשב עצמו אחרי פירמוט יש למישהו מושג מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
של לוח האם קניתי מחשב חדש והתקנתי windowx xp מקורי (דבר שאני עושה שנים) כשר פירמטתי את המחשב ב fat32 לא הייתה בעיה וכאשר פירמטתי את המחשב בNTFS והכנסתי את תליטור ה DRIVER של חול האם ABIT - 9L הוא נתן לי הודעה מוזה של EROOR ולאחר שלחצתי מספר פעמיים OK OK OK עד שהוא נכנס למממשק של התקנת הדרייברים (בעבר הייתה לי בעיה כזו וזו הייתה בעיית חומרה גמפר של ה HD היה על סלב) כרגע הכל נראה בסדר למישהו יש רעיון למה זה קורה חלון ה ERROR - חלון קטן שרשום עליו ERROR וסימן קריאה צהוב תודה
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום אז בניתי מחשב בשביל מישהו והיה לי ניסיון עם אותו דגם רק לא הE אז קניתי את הE עם זכרון Hynix מעבד BARATON 2500 וכרטיס FX5200 ומה שקורה זה כאשר אני מדליק את המחשב המאוורר מתחיל להיסתובב ולא קורה כלום(אפילו לא power on test) ניסיתי להחליף את כל החלקים ועדיין לא עבד אז אמרתי טוב ניתן את הלוח שלי ונחליף לוחות אם ואני כבר ייסדר אותו. עכשיו כל החלקים עבדו על שלי (הלא E) ויש לי את המחשב שלי שהוא זהה ברוב וגם כל החלקים שלי לא עובדים על הלוח האם הלוח פגום או שזה משהו אחר?? בתודה דניאל נורמן
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך את עזרתו של מי שיודע קצת על הAVID. באתר החברה כתוב שצריך כרטיס NVIDIA Quadro FX family3 (FX 560 or higher) אני רוצה לקנות DELL VOSTRO עם כרטיס מסך ATI Radeon HD 6630M 1GB זה המפרט שלו : http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=8931 האם מחשב זה יחזיק לי את הAVID 5.5 ??? והאם היא תעבוד בצורה טובה ? וראיתי גם XPS של DELL : http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=9627 האם הוא יעבוד בצורה טובה יותר עם התוכנה ?? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
מצו"ב הטמפרטורות של הרכיבים במחשב שלי כפי שנמדדו ע"י HWMONITOR שמתי לב שהטמפרטורה של הכרטיס מסך מתקרבת ל60 מעלות. האם מדובר בטמפרטורה גבוהה מדי העלולה לסכן את שלמותו של הכרטיס? יש לציין שלאחרונה היו לי בעיות עם הכרטיס מסך. למרות שהוא נמצא בידי רק כחצי שנה המאוור של הכרטיס השמיע רעשים מטרידים, וכאשר נשלח לבדיקה בחנות נאמר לי שהדבר נובע מOVER CLOCKING שנעשה עליו בלי רשותי אז... האם יש לי סיבה לדאגה?
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח של גיגהבייט שתומך בזיכרון 400MHZ ויש לי פיסית זיכרון של 333MHZ אבל שאני עושה ריסט הוא רושם לי שהזיכרון רץ ב-200MHZ איך אני מגדיר את מהירות הזיכרון? יש לי ביוס של AWARD
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
קניתי בחנות כרטיס מסך Nvidia Gforce Mx440 64MBשל חברת INNOVISION ויש כמה דברים שמטרידים אותי בקשר אליו. על המדבקה הלבנה שעליו רשום שהכרטיס הוא Gforce Mx440 AGPX8. אבל שהמחשב עולה רשום שהכרטיס FX5200 כמו כן הדריוורים של NVIDIA מזהים אותו כFX5200. האם זה הגיוני...? דבר שני, שהNVIEW במצב SINGLE רגיל כלומר מסך אחד, שאני רואה סרטים בכל תוכנת סרטים כגון bsplayer או mvplayer. אז הכתוביות עומדות על מצב שקוף כלומר כתוביות לבנות שרואים את הסרט מסביבם. כשאני מעביר למצב CLONE(שכפול) או כל מצב שמאפשר את שני המסכים(אנלוגי וטלוויזיה) אז הכתוביות של הסרטים רצות ויש פס שחור לאורך כל החלק שבו מוצגות הכתוביות שחוסם את הסרט(אין שקיפות). האם הכרטיס אמור להתנהג ככה (כלומר בדגמים MX440 או FX520…
-
שאני לוחץ על הכונן קשיח בביוס Disable הוא מראה שהוא מחק אותו ושאני מעלה את המערכת הפעלה הוא קיים איך זה ? אבל במצב של BOOT לא רואים שהוא קיים אז איך במערכת ההפעלה כן ?
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום הרכבתי מחשב היום ברגע שאני מפעיל אותו הכל עולה אבל לאחר 15 שניות בלי שום הודעה מוקדמת המחשב מתכבה אין צפצופים או משהו .. המאוורר שעל המעבד עובד ... מפרט מחשב q6600 4 gb זכרון כרטיס מסך OB הספק הוא של 300W והוא הגיע יחד עם המארז של HEC 6k31 לוח -אמ של ג'יגה בייט ga-eg43m-s2h בבקשה זה דחוף האם מישהו יכול להסביר לי מה קורה פה??
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום קניתי לוח חדש מסוג A8M-E של ASUS. התקנתי את הדרייברים של NFORCE הכי חדשים מהרשת. מאז שהתקנתי אותו התחילו לקרות לי ניתוקים באינטרנט כל פעם שיש עומס... בדרך כלל באמצע הלילה! זנ לא קרה אף פעם לפני. ישבתי עם שירות לקוחות של בזק ואמרו לי להוריד V מהגדרות הכרטיס רשת (V מהגדרה שאומרת להתנתק כאשר אין גלישה) ושינו לי הגדרה ל FULL DUPLEX 10 אבל עדיין יש לי ניתוקים בעומס. יש לכם רעיונות? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני לא יכול להיכנס לווינדוס המחשב שלי שלי כל הזמן ניתקע באמצע התעינה . אני בדקתי את כל החיבורים ..וגם ניקיתי אותו איזה שעתיים ועדיין יש לי אותה בעיה ..1!! אני כבר לא יודע מה לעשות ..!!
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היי קניתי מחשב חדש לפני כשלושה חודשים לאחר המלצות שונות מן האתר קניתי לוח אם של ASUS A8N-E נראה לי שהמאוור הקטן שעל ה CHIPSET מרעיש יותר מידי בצורה מעצבן (מאוור שמגי עם הלוח ) המאוור הקטן מסתובב במהירות של 6500 RPM האם המהירות הגבוהה אמורה להיות ? האם יש דרך לשלוט על מהירות המאוור ולהוריד את הרעש ? האם ניתן להחליף את המאוור המעצבן ? אם כן איך מפרקים אותו ? הלוח חדש האם נראה לכם שאפשר לפנות לחברה כחלק מהאחריות על הלוח ? בנוסף קניתי כרטיס מסך X800GTO שהוא PCI-E של shappire ATI על הכרטיס יש חיבור של ארבע פינים שאני לא יודע למה הם משמשים , יש למישהו מוסג מה השימוש בהם ? חוץ מזה יש לי חיבור מתח ל PCI-E שיוצא מן הספק ואינו מחובר לשום מקום האם יש צורך לחברו לאנשהו ? ואם כבר אני…
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אוקיי יש לי הגה למחשב של ג'ולימוט Guillimot או משהו כזה (עם הסמל של פרארי עליו) והבעיה היא שכשאני מחבר אותו למחשב אז הוא מגיב אבל כשאני מסובב אותו הוא תוך שנייה מתחבר\מתנתק\מתחבר.... וזה משגע אותי עם כל הרעשים שהיו אס בי עושה כשמחברים משהו אליו
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום רב: היום, במהלך פעילות שגרתית, הופיע במחשב של אימי המסך הכחול הבא: ================================================== Dump File : 012916-23821-01.dmp Crash Time : 29/01/2016 09:45:50 Bug Check String : PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA Bug Check Code : 0x00000050 Parameter 1 : 0xd4724340 Parameter 2 : 0x00000000 Parameter 3 : 0x834c54d9 Parameter 4 : 0x00000002 Caused By Driver : Ntfs.sys Caused By Address : Ntfs.sys+32f40 File Description : NT File System Driver Product Name : Microsoft® Windows® Operating System Company : Microsoft Corporation File Version : 6.1.7600.16385 (win7_rtm.090713-1255) Pr…
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
לפעמים המחשב נתקע והתכונות לא זזות. לאחר מכן, הוא פשוט קורס ומופיעה הודעת השגיאה הבאה: disk boot failure insert system disk and press enter בדרך כלל ,אחרי מספר אתחולים המחשב חוזר לעצמו לתקופה ופתאום שוב התופעה חוזרת על עצמה. היה לי דיסק קשיח : Westren Digital WD3200AAKS 320GB 3200AAKS לפני מספר חודשים רכשתי דיסק קשיח חדש, ובפעם הראשונה מאז שרכשתי את הדיסק אני מקבל שוב את הודעת השגיאה. הדיסק החדש: Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST1000DM003\ הדיסק החדש מחליף את הישן (הישן לא מחובר למחשב)
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 2.0GHZ עם לוח אינטל D845HV אני מדליק את המחשב , והוא עושה ריסט אחרי 10 שניות ... זה יכול להמשך ככה שעות ופתאום זה מסתדר ... עד הפעם הבאה שהמחשב נכבה. כשזה מסתדר המחשב פועל פיקס. הבדיקות שעשיתי כדי לראות מאיפה מגיעה הבעיה. ניתקתי את כל הרכיבים שמחוברים החלפתי זיכרונות החלפתי כרטיס מסך החלפתי ספק הביוס הוא מעודכן. מה לדעתכם הבעיה? חייב פתרון
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
לפני כחודש קניתי הרד דיסק של 250GB מקסטור הם התקינו לי אצלהם והכול היה טוב ויפה אבל היום עשיתי פירמוט אני נכנס אחרי הפרמוט למחשב שלי ואני לא רואה את הכונן?! ומה שמוזר שבמנהל התקנים הוא נמצא שם ללא סימן קריאה והוא רושם שההתקן פועל כראוי רק משום מה אני לא רואה אותו במחשב שלי. בבקשה אנשים תעזרו לי היה לי שם מידע ודברים שאני לא ישיג בשום מקום אחררר זה החיים שלי שמה בבקשההההה
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
הצורב שלי מתחיל לצרוב פעם כן (מצליח) , פעמיים לא (נכשל) , שלוש פעמים כן , פעם לא. לפני שאני מגיע למסקנה שהצורב פשוט גמר את הסוס (שנתיים וחצי) , אני רוצה לדעת אם יש דרך לדעת את זה בודאות שאכן מדובר בתקלה הקשורה אך ורק לצורב , אני לא רוצה להגיע למצב שאני קונה צורב חדש , ומגלה שהבעיה נמשכת גם עם הצורב החדש. השגיאה מתרחשת בשלב ה fixation תוכנת הצריבה היא נרו. אני מצרף את הלוג של הצריבה שנכשלה אולי זה ישפוך אור לוג: 1:32:03 AM #9 Text 0 File DlgWaitCD.cpp, Line 2137 Recorder: HL-DT-ST CD-RW GCE-8320B; CDR code: 00 97 15 17; OSJ entry from: Ritek Co. ATIP Data: Special Info [hex] 1: C0 00 90, 2: 61 0F 11 (LI 97:15.17), 3: 4F 3B 46 (LO 79:59.70) Additional Info […
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-