תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
-
האם זה זכרון? * למי שיודע או לא יודע...הזכרונות שלי ב MEMTEST מראים אלפי ERRORS שהם ביחד (שני סטיקים) ושהם לחוד אין ERRORS ב MEMTEST...משהו מוזר לגמריי...הם עושים את זה גם הלוח האם החדש שלי ששמתי במקום הקודם שמתי עכשיו P5N32-E SLI לעכשיו השארתי בכל מקרה רק STICK אחד של גיגה... (מחר אני מחליף בחנות את שני הסטיקים המוזרים האלה בזכרון חדש) בכל מקרה ב VISTA שהקתנתי רק אתמול אחרי ששמתי לוח חדש של ASUS כבר פעמיים קפץ לי: זה בגלל הזכרון? או יכול להיות משהו אחר? Problem signature: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: wmplayer.exe Application Version: 11.0.6000.6324 Application Timestamp: 4549b52a Fault Module Name: StackHash_7d2a Fault Module Version: 0.0.0.0 Fau…
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי מודם מדגם של TERAYON TJ715 ... אם מישהו יעזור לי אני מאוד יודה לו !
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
יש לי לוח gigabyte 7vtx ועליו כרטיס PCI מטרוקס שפועל. כשאני מנסה להפעיל את הAGP יש מסך שחור. כשאני שם את שניהם ביחד המחשב מזהה רק את הכרטיס PCI. חשוב לציין שהכרטיס AGP פועל.... יש למישהו רעיונות?
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
2. יש לי בעיה עם הסקין של הווינדוס, התקנתי סקין של ווינדוס מחקתי את הסקין אחר כך ועדיין נשארו לי חלקים של הסקין,חלק מחוקים וחלק לא,אני לא יודע איך להסיר אותם. תודה על ההבנה והסבלנות, VL.
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי! קיימת אצלי בעייה כמדומני בכרטיס מסך או בסלוט שעל הלוח. אין שום כתובית על המסך יש הודעה צבעונית "סלפ טסט" ו-"צ'אק יור PC" וכבל משהו וכו' קניתי כרטיס מסך חדש FX5200 חיברתיהכרטיס ועדיין אותה כתובית צבעונית. אלו בדיקות אוכל לעשות ע"מ לאתר את הבעייה? נב- מסך תקין לחלוטין+כבלים תקינים לחלוטין המון תודה!
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
יש לי מצלמת פנסוניק sg70 ותוכנת פרמייר פרו 1.5 . ב-capture אני יכול רק לשלוט בקדימה ואחורה, אבל לא רואים תמונה על המסך ואין סאונד. רשום בחלון ה-capture למעלה שאני צריך לעשות reset למצלמה. הבעיה שבהגדרות מצלמה מופיע פנסוניק, אבל לא הדגם שלי. פתרונות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
-
הסרתי את נורטון ובאמצע זה ניתקע אם הודעת שגיאה (אני לא זוכר אותה) ואני רוצה להסיר לגמריי את נורטון PLZ HALP ME
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני משדרג את הלוח אם והמעבד שלי ממש בקרוב, הייתי רוצה לדעת אם יש מדריך כזה, כדי שאני לא אדפוק איזה משהו בהתקנה, אני יודע שזה בסה"כ לחבר שקעים, אבל יש תמיד מקום לטעויות... תודה
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את המחשב החדש שלי GA-965P-DQ6 מארז Soprano VB1000SNS ספק Thermaltake 470W PFC יש בעיה עם החיבור של ה24 שרק כשהוא קצת בחוץ המחשב נדלק (ישר בלי הכפתור ) גם כשאני מחבר רק את 20 זה ככה זה עובד ככה שצד אחד בפנים ובאמצע יותר בחוץ איפה שהחץ בחוץ פינים 1 2 3 4 13 15 16 17 בפנים בערך ו11 12 23 24 גם http://files.tmp.co.il/2_t0l21197t.JPG והמסך ביינתים לא נדלק
-
- 10 תגובות
- 682 צפיות
-
-
הסבר על החוצפה בהודעה האחרונה. להלן ההודעה המקורית: הלוח המדובר הוא GA-965P-S3 עם E6300. המעבד נבדק עם לוח אחר ועבד. הבנתי שיש בעיה עם הלוח הזה עם זכרונות מסויימים(לי טווינמוס). המחשב "נדלק" - אבל רק המאווררים עובדים ואין שום צפצוף. אני מקבל את אותה תופעה עם זכרונות ובלי. השאלה היא אם בלי הזכרונות המחשב אמור להראות סימני חיים?
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
ניסיתי לעזור לחבר שלי להתקין את הכרטיס מסך שהוא קנה RTX 3050 , המחשב שלו ישן עם PCIE-2 התקנתי את הכרטיס מסך שלו החדש במחשב ואין BOOT הוצאתי את הכרטיס מהמחשב והכול עולה יש BOOT , יש לי במלאי לוח אם ישן עם מעבד ישן שתומך PCIE3 שלא בשימוש הרבה זמן ניסיתי לחבר את הכרטיס מסך לשם וזה עלה למה ? יש ל RTX 3050 בעיה לעלות עם לוח ישן ? ראיתי סירטונים ביוטיוב שאנשים משחקים עם ה 3050 ויש להם PCIE דור 2 הוא אמור לעבוד פשוט במקום PCIE4 לעבוד PCIE2 זה הכול לא מבין את זה נתתי לו את החלקים שלי בינתיים שיוכל לעבוד עם הכרטיס החדש
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
- 2 followers
-
-
מפרט המחשב: מעבד: - Quad Core i5 4590 3.3Ghz S1150 לוח אם:- * מבצע * - Gigabyte GA-B85M-D3H S1150 זכרון: - 16GB (2x8GB) Crucial Ballistix DDR3 CL9 1600Mhz כרטיס מסך: - Gigabyte R9 390 8G DDR5 G1 GAMING WindForce2 1025Mhz דיסק קשיח: ע * - SSD Kingston 120G Sata3 V300 דיסק קשיח: - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty כונן אופטי:- Samsung DVD-RW X24 SH-224DB/BEBE באנדל (מארז + ספק): - Antec GX500 Wind + FSP Hyper 600W 85 Plus BUNDLE קירור אוויר למעבד: - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 שימש אותי שנים בלי בעיה כזו עד כה. הבעיה: יום אחד אני ניגש למחשב לאחר שהמסך היה כבוי (הלכתי לישון, והמחשב פעל) והדלקתי את המסך(עשיתי בעבר כמה פעמי…
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום רב שהמחשב עולה נותן לי הודעה הבאה : WARNING. SOME CHANGES IN CHIPSET OR CLOCK SETTINGS CAUSED BOOT FAILURE DEFAULTS FOR THESE SETTINGS HAVE BEEN LOADED וברגע שלוחצים F1 המחשב ממשיך לעלות תעזרו לי בבקשה מה זאת הודעה ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום יש לאבא שלי חברה ויש לו שם רשת של 4 מחשבים והמחשב הראשי הדיסק שלו כניראה הלך והחלפנו אותו לחדש עכשיו יש לי בדיסק מידה מאוד חשוב של בסיס נתונים של הלקוחות של החברה יש איזשהיא חברה באזור חיפה שמתעסקת בשיחזור נתונים?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
אחרי כמה בעיות שהיו לי עם הווינדוס פרמטתי את המחשב הורדתי את כל העדכונים כולל SP3 ובינתיים הורדתי רק את הדרייבר של הצ'יפטס של הלוח [GIGABYTE EP43 DS3L]ואני מוריד עכשיו דרייבר של הקול עכשיו התחילה לי בעיה חדשה של ריסטים אבל אחרי הריסט נפתח חלון והוא רושם "המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה" הרצתי סריקה עם קספרסקי ולא מצא כלום הנה תמונה של הקבצים שעושים את הבעיה: http://www.siz.co.il/up.php?i=udxyinnwhhmz.gif אני מבין שהבעיה מהם איך אני מוחק אותם ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים חיברתי iPod Nano למחשב על מנת להטעין אותו. שניה אחרי שחיברתי אותו, המקלדת והעכבר שלי הפסיקו לעבוד (מדובר עלWireless Logitech Wave). את האייפוד חיברתי לפאנל הקידמי, המקלדת והעכבר מחוברים לאחורי (בנוסף לHD חיצוני וHUB). בנוסף קפצה לי הודעת שגיאה של USB device not recognized ללא הפסקה. ניתקתי את האייפוד וההודעה המשיכה להופיע. מאז- חיבורי הUSB דפוקים לגמרי. עשיתי ריסטרט למחשב והוא לא עלה- נעצר אחרי הLoading של ווינדוס. אחרי כמה ריסטרטים הוא הסכים לעלות, ואף התקן USB לא עבד. ניסיתי: 1. לנתק את הפאנל הקדמי. 2. לבטל בBIOS את הUBS 2.0 Controller. 3. (הדבר היחיד שעזר) לבטל לגמרי התקני USB. מאז המחשב עולה כמו שצריך. בהחלט נשמעת כמו בעיה בלוח האם, השאלה היא מה יש …
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מה אתם אומרים שהבעיה המחשב נכבה רק במשחקים אולי תתנו הצעות מה לעשות כדי לפתור את הבעיה תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
ש לי מחשב חדש יחסית שקניתי לפני יותר משנה. עד עכשיו הוא היה עולה כרגיל והכל היה בסדר אבל בזמן האחרון יש לי בעיה: אני לוחץ על כפתור ההפעלה של המחשב והוא עושה כאילו הוא נדלק ואז פתאום נכבה וזה קורה לו הרבה פעמים עד שבסוף הוא נדלק לגמרי. אבא שלי אמר לי שכנראה הבעיה היא בספק כוח שהוא ספק ג'נרי של 350W של Hec. האם זה באמת בעיה בספק? אם לא אז מה צריך לעשות כדי לסדר זאת? המפרט של המחשב שלי הוא: מעבד: Intel Core 2 duo E6750 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L זיכרון: 2 GB כרטיס מסך: Nvidia 8500GT תודה מראש, אור.
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים אחי ניסה להדליק את המחשב שלו, ואחרי שהמחשב עלה הוא התחיל לעשות ריסטארטים, והמצב החמיר עד שהמחשב עושה ריסט כבר בשלב של טעינת הוינדוס. הוא הלך לטכנאי והטכנאי ניסה לעשות Repair למערכת ההפעלה, וזה לא עזר. כשחיברנו את ההארד דיסק למחשב שלי הצלחנו לקרוא ממנו מידע וגם להעתיק ממנו קבצים חשובים, מש ששולל את התקלקלות ההארד דיסק. ניסינו להתקין וינדוס מחדש, ואחרי השלב של פירמוט ההארד דיסק, מופיעה הודעה שהמחשב יאותחל בעוד מספק שניות, ולא קורה כלום. אם מכבים את המחשב מהכפתור ונכנסים שוב להתקנה של וינדוס, המחשב כביכול מתחיל להתקין את הוינדוס מחדש, אבל הוא מראה שיש כבר מחיצה אחת ©. ממה נראה לכם שזה נגרם? מה אפשר לעשות? יש לציין שהמחשב ישן מאוד, ועובד כמו סוס כבר …
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מעבד AMD אתלון 3800+ למעבד יש תכונה cnc - שמפחיתנ את מהירות השעון של המעבד והמתח שלו בזמן מנוחה וככה שולטת על ההתחחממות שלו. התקנתי את הדרייבר ולפי ההוראות באתר של AMD כדי להפעיל את התכונה הנ"ל יש ללכת לצריכת חשמל ולעבור למצב של "ניהול צריכת חשמל מינמלית" (ואז המעבד ירד במהירות שלו כדי להפחית החום) כשאני מנסה לעשות אתזה המחשב נתקע, ועל המסך יש קשקוש של צבעים בדקתי בביוס והאופציה שלcnc פעילה, כמו כן התקנתי פאץ' של ווינדוס לגבי בעיות בצריכת חשמל של מעביד כפולי ליבה ראו כאן: http://support.microsoft.com/?kbid=896256 לא עזר כלום האם למישהו יש מושג מה קרה ואיך אני גורם לכך שהדרייבר יפעל? תודה
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
חברה אני מתחיל לפחד חחח המחשב מתכבה לבד באמצע עבודה עם המחשב חשבתי שיש וירוס אז פירמטתי וגם עכשיו אחרי הפירמוט זה קורה .. זהק רה לי באמצע בדיקת וירוסים באנטי וירוס במקביל הייתי בicq! תודה לעוזזרים
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי כונן DVD NEC ND 3540A אים אני לא טועה... אז אני איזה 50 דיסקים אף אחד מהם לא עובד רק אחד עובד וזהו כל השאר לא עובדים ואים אני מכניס דיסק שהוא לא DVD אז זה עובד לא יודע מה לעשות תעזרו בבקשה תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי אני רוצה לחבר שני מסכים למחשב ככה שאני יוכל לעבוד על שניהם מקביל (לגרור חלונות בין המסכים וכאלה...) הבעיה שלי היא שיש לי רק חיבור אחד על הכרטיס מסך החיצוני שלי. חיברתי את המסך השני לחיבור שמובנה על הלוח אם והתברר לי שזה לא כמו במחשב הקום שלי שהיו לי שני חיבורים על הכרטיס מסך ... יש אפשרות לעבוד ככה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-