עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by תימני אסלי,

האם יש מפצל שמיועד ל-USB1 ומפצל שמיועד ל-USB2 או שאין הבדל ביניהם?

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  2. Started by peralon,

אני יודע שהנושא הזה דיי טחון ..עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי תשובה.. כשאני מדליק את המחשב תמיד כשהווינדוס XP עולה..עוד לפני מסך הוולקאם הוא מראה מסך כחול לעשירית השניה ודופק ריסטרט..וזה קורה רק שאני מדליק את המחשב לאחר מנוחה מסוימת של המחשב לאחר המסך הכחול הוא עושה ריסטרט ואז הווינדוס עובד רגיל וכשהמחשב עובד בווינדוס אין שום בעיות עם המסך הכחול הזה... מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני יכול לבדוק מאיפה זה בא? תודה וסליחה על הנושא הטחון \=

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  3. Started by cookie18,

שלום בקצרה אני טכנאי בחברה של מסכי לדים יש לי המון מחשבים STAND ALONE שמפרסמים פרסומות החלק העליון כפי שמראה בתמונה המצורפת זה הסרטונים שעוברים למסך לדים כל שאר המסך הוא תמונה סטטי שחור ופתאום יש לי בכ8 מהמחשבים שלי באזור שלא משתנה בו התמונה (תמיד שחור ריבועים צבעונים שהולכים ומתרבים כמתואר בתמונה מישהו פה יודע ממה נובעת הבעיה ואולי גם דרך פתרון? המחשבים שיש להם תבעיה אם כולם זהים I3 2 גיגה זיכרון (שני סטיקים) לוח אם של אסרוק כרטיס מסך של גיינווד 440 GT אני חייב לציין שיש לי עוד הרבה מחשבים בעלי אותו מפרט ללא התקלה מקווה לעזרה מהירה בתודה COOKIE18 [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  4. Started by DarkSight,

טוב תראו כבר כמה פעמים זה קרה לי שכל ה-USB2 שלי הפסיקו לתפקד ורק אחד עובד כל פעם אני מוחק אותם מחדש מהDEVICE MANAGER אז הכל עובר ואחר כך צצה הבעיה שוב בנוסף לקח החיבור של הבורד בכלל לא עובד וגם אף פעם לא עבד אני מתכוון לחיבור הקדמי שיש במארז שמחובר לבורד למישהו ישן רעיון מה הבעיה? הלוח שלי זה K8N NEO PLA

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  5. Started by dani,

אוקיי יש לי הגה למחשב של ג'ולימוט Guillimot או משהו כזה (עם הסמל של פרארי עליו) והבעיה היא שכשאני מחבר אותו למחשב אז הוא מגיב אבל כשאני מסובב אותו הוא תוך שנייה מתחבר\מתנתק\מתחבר.... וזה משגע אותי עם כל הרעשים שהיו אס בי עושה כשמחברים משהו אליו

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  6. Started by dominic16,

יש לי את הצורב NEC DVD RW ND-3520A וכשאני מנשה ליצרוב על DVD או דיסק רגיל זה עושה לי את בעיה DMA-driver error, CRC error ואין לי מוסג מה זה אומר וזה גם בנרו 7 וגם ב אלכוהול 120% הלוג של נרו 7 http://www.fps.co.il/Files/1167754775.txt

• 9 תגובות
    • 729 צפיות
  7. Started by netanel1234,

שלום, יש לי מחשב ישן בבית, עכשיו סידרתי אותו, עכשיו למה כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא אומר לי ללחוץ על F1 כדי שהמחשב ידלק ? וגם הנורה של הכונן דיסקטים דולק סתם? וגם כשאני מכבה את המחשב אז הוא מראה לי הודעת שגיאה ואומר לי שכונן הדיסקטים פתוח? תודה רבה!!

• 9 תגובות
    • 729 צפיות
  8. Started by Flea,

היי הורדתי את 3DMARK 06 מהאתר הראשי של FUTUREMARK. כל ההגדרות על DEFAULT, וקיבלתי 4928. http://img409.imageshack.us/img409/8452/3dmarkyk3.jpg שימו לב, בCPU TEST. יש לי 0 FPS זה מטורףף.. האם התוצאה בסדר? והוא רושם לי בSM 3 - NOT SOPPURTED??

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  9. Started by pure perfection,

מה קורה ?? התקנתי לוח חדש שהוא ASUS P5KPL-AM , עכשיו חיברתי את מה שצריך לחבר בשביל להפעיל את חיבורי ה USB הקדמיים אבל הם לא עובדים כשאני מחובר משהו המחשב מזהה שמשהו התחבר אבל לא יודע מה זה , בחיבורים האחוריים הכל עובד כמו שצריך מה יכולה להיות הבעיה? תודה

10. Started by almog14,

שלום רב ברשותי מערכת ותיקה עם מעבד quad core, ו-4gb ddr3 ועוד כהנה וכהנה. עד לאחרונה היא תפקדה בלי בעיות לאחרונה, כאשר אני מעלה WIN7 אחרי דקה או שתיים המערכת קורסת, לפעמים לתוך עצמה - כלומר המחשב לא מגיב לשום מקש וכפתור מלבד reset ולפעמים היא מאתחלת מחדש אבל כאשר אני מעלה WIN-XP64 עם תוכנות כבדות ביותר המערכת רצה כרגיל. ניסיתי לפרמט, להחליף הארדיסק, לשנות את סוג הWIN7 מ'פרו' ל'הום-בייסיק' (ההתקנה פשוט נתקעה באמצע) וכלום לא עזר אודה לעזרתכם

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  11. Started by growler,

שלום. בזמן האחרון יש לי מידי פעם בעיות בהדלקת המחשב, לאחר שאני לוחץ על כפתור ההדלקה המחשב עצמו נדלק אבל המסך והמקלדת לא נדלקים (המסך נשאר בסטנד ביי והאורות של המקלדת נדלקים לשניה ונכבים מיד - כאילו שהם מפסיקים לקבל זרם). לאחר מספר רב של פעמים שאני מכבה את המחשב ומנתק אותו מהחשמל הוא מועיל בטובו לעלות ומציג לי על המסך את ההודעה שבתמונה המצורפת. (יש לציין שאני לא מתעסק עם שום אוברקלוקינג). מקווה שתוכלו לעזור, תודה מראש

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  12. הייתה לי בעיה שהביוס לא היה עולה, אבל מערכת ההפעלה הייתה עולה. אז הוצאתי את הסוללה של הביוס, חיכיתי כמה דק והחזרתי. עכשיו אפילט הוינדוס לא עולה, מקבל מסך שחור. מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  13. Started by bimba_,

קניתי מסך חדש (סמסונג 203B 20inch ) ובהתקנת הדריבר הוא שאול אותי האם להתקין Analog או digital ואין לי מושג מה אני צריך לבחור???? איך אני אמור לדעת...???

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  14. Started by moti30,

המחשב לא מצליח לעשות גיבוי (או ליתר דיוק תמונת מערכת) הודעת שגיאה: 0x81000037. ניסיתי לעשות את ההוראות באתר של ווינדוס ולא עזר כלום.

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  15. Started by dolce,

לאן ניתן לפנות בנושא תמיכה טכנית לתוכנת דואר LINGOMAIL מתוצרת דביר מוצרי תוכנה? ככל הנראה החברה סגרה את משרדיה , האם מישהו יודע על תמיכה טכנית לתוכנה שניתן להשיג ממשיהו המכיר טוב את התוכנה? לאחר מס שנים שהתוכנה מותקנת אצלי, בהורדת דואר סטנדרטית , נמחקו לי הודעות מתיבת ה-inbox כאשר הבעיה ככל הנראה נובעת מחוסר יכולת של התוכנה לקרוא את קובץ ה-lib של התיבה, וכי ככל הנראה ההודעות לא נמחקו. האם מישהו נתקל בבעיה דומה ? ואם כן כיצד ניתן לפתור אותה על מנת לראות מחדש את ההודעות? הנושא דחוף וחשוב לי מאוד , כיוון שמדובר בהודעות חשובות שעליי לשחזרן ואיני יודעת כיצד. אשמח לדעת אם למישהו יש אינפורמציה שתוכל לעזור לי , תודה

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  16. שלום אתמול בלילה המחשב נתקע, סתם ככה - היה פתוח, כמה תוכנות פתוחות אך לא בעת ביצוע שום פעולה. הבוקר עשיתית ריסטרט ידני ומאז - הוא לא עולה. המאוורים פועלים, גם בספק, במארז ומעל המעבד - למרות שהמאורר של המעבד לא פעל בפעמים הראשונות שניסיתי להלדיק את המחשב, אלא רק לאחר שניתקתי אותו וחיברתי מחדש. המעבד בבוקר היה חם מאוד. המחשב עושה רושם של מנסה להתחיל לעלות, נשמע כאילו מתניע ואז ממשיך לעבוד על ריק - אין צפצופים. תודה

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  17. Started by singera,

מותקנת המדיה פלייר הכי חדשה ורק מתוך 3 מחשבים 1 מזהה.... חיבורי הUSB תקינים

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  18. Started by dviraz,

יש לי את המפרט הזה : מעבדים Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore Box AM250DCB לוחות אם Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 מארזים Compucase HEC 6C28 Silver/Black ספקי כוח Compucase HEC ATX VER 2.0 400TRT 24PINS זיכרונות Kingston Original 2GB (2x1GB) DDR2-667Mhz K2G667DC קשיחים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS כרטיסי מסך Sapphire Radeon X1950XT 256MB Vivo Dual DVI Retail SX195XT25V מסכים ViewSonic 19" LCD VX922 וניסיתי להתקין על המחשב Win Vista Ultimate 64 bit והמחשב נתקע לי בתחילת ההתקנה !! אז התקנתי את ה Win Vista Ultimate 32 bit וההתקנה הצליחה! אז יש לי שאלה, האם עכשיו המחשב שלי עובד יותר לאט ממה שהוא יכול? האם אני מנצל את היכולת שלו עד הסוף ככה?…

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  19. Started by GaTor120,

אין לי מושג מה קרה יום בהיר אחד המחשב לא מזהה את ההרדיסק,זה ההארדיסק היחיד במחשב, ניסתי לעשות ריפר אבל בשלב שלפני הריפר זה אומר שאין הארדיסק,ניסתי לשים הארדיסק חדש מהניילון וזה גם אותו דבר,בדקתי בביוס וה SATA על ENABLE,מה עוד יכול להיות שלא בדקתי? הלוח של P5RD1-VM ASUS תודה רבה למי שיעזור

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  20. שהכונן לבד על הכבל IDE מה עדיף שיהיה מאסטר או על סינגל?

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  21. Started by oxana555,

היי כולם יש לי בעיה הורדתי ויסטה מפה: *הקישור נערך ע"י מנהל הפורום* התקנתי והכל היה בסדר אבל אז אחרי הורדתי אנטי-וירוס המחשב נכבה!! ושאני הדלקתי שוב זה מה שקרה: אחרי כמה שניות מופיעה מסך שחור וכתוב שם: windows error recovery(כותרת) ואז יש בחירה.... 1.safe mode 2.safe mode with networking 3.safe mode with command prompt 4.last known good configuration 5.start windows normaly לא משנה מה אני בוחרת זה מגיעה לדף הזה: windows failed to start. a recent hardware or software change might be in cause. to fix the problem: 1: insert your winfows installation disc and restart your computer. 2: choose your language settings and then click next. 3: click repair your computer. if you d…

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  22. Started by alex542,
    • 0 תגובות
    • 729 צפיות
  23. למשל http://neslojistik.com/instead.php HTML:RedirME-inf [Trj] HTML:RedirME-inf [Trj] C:\Windows\SysWOW64\rundll32.exe HTML:RedirME-inf [Trj] מה עושים?

24. Started by TzV-EyE-GeR,

שלום, ביום חמישי בערב הדלקתי את המסך של המחשב(כמובן שהמחשב היה דלוק) והיה על המסך חרבוש כזה שהמחשב נתקע, חשבתי שאתחול מחדש שלו יפתור את הבעיה, אך לאחר האתחול המחשב בכלל לא עלה. כרגע כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק, אך המסך לא נדלק. הכרטיס מסך הוא מדגם SUMA GEFORCE TI4200 64MB. עוד בדקתי ושמתי לב כי המאוורר שעל הליבה כלל אינו פועל מה שהעלה את חשדותי לגבי האפשרות שהכרטיס מסך נשרף. האם יש אפשרות שהכרטיס מסך לא יעבוד במקרה שהמאוורר שעליו לא עובד? או שאין מנגנון שכזה? אשמח לקבל תשובות שאולי יפתרו את הבעיה, אך נדמה לי שהלך הכרטיס, אשמח לדעת שאולי יש אפשרות לתקן את המצב.... תודה...

• 11 תגובות
    • 729 צפיות
  25. Started by TapUdi,

שלום, לפני כמה ימים אבא שלי החליט שהוא רוצה לפרמט את ההארדיסק(הוא לא הראשי אלא המשני) הוא עשה את זה בצורה מוזרה שזה דרך המחשב שלי ללחוץ על הימני ופירמוט הפירמוט עצמו נעצר באמצע משום מה ומאז הכונן רשום כ- Dynamic Disc ניסיתי לפרמט בכל דרך אפשרית את הכונן כולל דרך הבוט דיסק של XP ועדיין אותו דבר אין שום אפשרות ליצור לו פרטישן חדש או לערוך את הנוכחי גם לא דרך Partition Magic 8 העובדה שהוא דיינמיק גורמת למספר תוכנות לא לעבוד איתו טוב בבקשה אם למישהו יש מושג מה אפשר לעשות תרשמו כאן תודה מראש

• 1 תגובה
    • 729 צפיות

דיונים חדשים בפורומים