תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
לאחר יציאה ממצב HDMI בTV לאחר בערך 20 דק לא ניתן לחדש תצוגה במסך וחייבים לעשות RESTART. המחשב מחובר דרך כבל DVI ומתאם HDMI. בדקתי בניהול צריכת חשמל בלוח הבקרה אך אין לי כל פתרון. בנוסף אין כל אפשרות לבחור את הרזולוציה הטבעית של המסך הנ"ל דרך הDRIVER של NVIDIA אשמח לכל עזרה כלשהי...
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
המפרט: AMD Athlon II X4 640 Processor עם OC ל3.3 GHZ 460GTX 768MB לוח אם GA-MA78LMT-S2 System Memory 4096 MB (DDR3-1333 DDR3 SDRAM) אלו הטמפ' בזמן מנוחה(86 למעבד): ישנם הרבה נפילות FPS במשחקים,TF2 הוא עולה ל120 ויורד ל40 גם כשאני לא עושה כלום (מסתכל עם השמיים\רצפה) ובבטא של BF3 על הגדרות גבוהות הFPS נע מ15-25,וכשהם LOW מ25 ל35.כשלדעתי המחשב אמור להריץ תמשחק הזה חלק ברזלוצייה 1650-1080 של המסך שלי בזמן מאמץ: יש לי גם בעיה אחרת כשאני מתקין משחק הRAM עולה ל90-99% והמחשב איטי בצורה בלתי נסבלת וזה נשאר ככה גם לאחר שסיימתי את ההתקנה,וצריך לעשות ריסטרט. הנה תמונה של הטסק-מנג'ר אני מתקשה להעלות תמונות איך עושים את זה בפורום הזה? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
-
שלום רב לאחרונה המחשב לי קורס כל כמה שעות. WIN7 64BIT ניסיתי לחפש תשובות בגוגל אבל לא כלכך מצאתי \ הבנתי את הסיבות לקריסה וכמוכן לא מצאתי פתרון. יותר מאשמח אם תוכלו לעזור לי בהקדם. תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
כשאני מכניס את הגאמפר ללוח אם המחשב לא נדלק וכשאני מוציא אותו הוא נדלק ועדיין אין כלום על המסך מה אני אמור לעשות? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה שנכנסתם כדי לעזור! הלוח החדש: NF-M2 N-View של Abit. עליו: מעבד: X2 4800 - Socket AM2. כ.מסך מובנה 6150 nVidia. זכרון: Corsair XMS2 DDR2-800 2*512MB. דיסקים: SATA, IDE (אחד מכל סוג) + צורב. מאווררים במערכת: קירור מארז: (TT 120mm) מקדימה, עוד אחד מאחור. קירור מעבד: BigTyphoon של TT (גירסת ה-VR של AM2). כל זה עם ספק רגיל וישן, שעד היום סחב תצורה דומה רק עם קירור מעבד 80mm ולוח ומעבד 939. הספק הישן הוא 20 פינים, והלוח החדש הוא 24. בהפעלה של המחשב כל המאווררים פועלים, המחשב כאילו נדלק, אבל אין הפעלה של המסך, ונורית הHDD נשארת דלוקה, מה שמראה שהמחשב לא נדלק רגיל והבעייה היא בכ.מסך. אני מכבה אותו כעבור כמה שניות עם הכפתור כשאני רואה שאין פעילות. אני רוצה להדגיש…
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
ובכלל איזה תוכנה יכולה להראות לי את כל הפרטים של המעבד שלי כולל הגירסה שלו בעיקרון אמור להיות לי את המעבד ה930 אני רוצה לבדוק אם באמת שמו לי אותו
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת.... לאחר הפעלה של המחשב... המאוורר פועל אבל בדיוק בקטע של טעינת ווינדוס הוא נכבה. אחרי ריסט, הוא פועל כרגיל ... אבל לפי תוכנת Sandra הוא פועל במהירות של 1940 rpm.... הטמפ' בדרך כלל במעבד היא 35-45 מעלות. (האם זה תקין?) מעבד: AMD 64 Bit 3000
-
- 8 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום אנשים ! 1-מפרט טכני: מעבד p-4 2.8ghz לוח אסוס p4s900d זכרון kinghston 250 כ. מסך gf fx-5200 128mb 2-הבעיה: קניתי זכרון של corsair 256 mb הכנסתי לסלוט השני (לפי סדר השחור) המחשב לא עלה כלל (הכוונה אפילו לא הדליק את המסך) החלפתי במקומות ... כנ"ל החזרתי את המצב לקדמותו והכנסתי לסלוט השלישי (הכחול ) המחשב נדלק ומזהה שיש 512mb אך בהמשך ההרצה נכתב overclocking failed ! please enter stup to re-configure your system. press f1 to run SETUP press f2 to load default values and continue נכנסתי לביוס עברתי קטגוריה אחרי קטגוריה אך לא מאצתי מה צריך לשנות שם. כשיצאתי משם לאחר טעינת הברירת מחדל המחשב לא רץ!!! הוא נתקע …
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
כשאני משחק WarCraft III לעתים קרובות המשחק נתקע קצת... אמרו לי שרוב הסיכויים שזה בגלל הזיכרון ושכדאי לי להוסיף עוד (יש לי 512 - להוסיף עוד 512) כשפתחתי את Task Manager כשהמשחק נתקע ראיתי שה Commit Charge לא עולה 400K השאלה שלי - אם Commit charge זה מה שאני חושב שזה (זיכרון?) אז הבעייה היא לא עם הזיכרון אלא עם הכרטיס מסך (יש לי nVIDIA GeForce FX 5200 - 128 מגה) מה דעתכם? כתבתי את ההודעה הזו פה בהנחה ש Commit Charge זה זיכרון וזה אומר שאני צודק בהנחה שהבעייה היא לא עם הזיכרון (או שלא? אני לא מבין בזה הרבה) אז מה להחליף? כרטיס מסך או זיכרון? אמרו לי שיש בעייה עם הספק... צריך להחליף ספק ובשביל זה צריך להחליף מארז... המפרט: Computer: Operating System Micro…
-
- 9 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם =] יש לי בעייה.. קניתי מחשב חדש.. לוח אם של אינטל.. מעבד 4 ליבות Q6600.. כרטיס מסך אסוס ג'יפורס 8800GT אשר מתחבר גם לספק.. זיכרון 2 ג'יגה של קינגסטון DDR2 מהירות 800.. ספק של פנטיום 4 500W אני לא יודע אם הבעיה היא באחד מהחלקים האלה, אבל כאשר אני משחק משחק כלשהו, לאחר זמן מה המחשב פתאום נכבה, וכשאני מנסה להדליק אותו שוב הוא לא מגיב, רק לאחר זמן מה הוא מגיב כאשר אני מנסה להדליק אותו.. דבר נוסף, לפעמים כאשר אני מדליק את המחשב ועולה הלוגו של האינטל הוא נתקע עליו, וצריך לעשות ריסט כמה פעמים אפילו עד שהוא מוכן בטובו להפעיל את הווינדווס.. למה זה קורה??? תודה רבה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך את עזרתו של מי שיודע קצת על הAVID. באתר החברה כתוב שצריך כרטיס NVIDIA Quadro FX family3 (FX 560 or higher) אני רוצה לקנות DELL VOSTRO עם כרטיס מסך ATI Radeon HD 6630M 1GB זה המפרט שלו : http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=8931 האם מחשב זה יחזיק לי את הAVID 5.5 ??? והאם היא תעבוד בצורה טובה ? וראיתי גם XPS של DELL : http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=9627 האם הוא יעבוד בצורה טובה יותר עם התוכנה ?? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
-
שלום רב... הייתי רוצה שתעזרו לי ותגיידו לי איך מעכנים את הביוס בלוח DFI CA64-BC מצאתי על ידי חיפוש בגוגל את זה : http://www.driverscollection.com/?H=CA64-BC&By=DFI אבל אני לא יודע מה לעשות הלאה...! בבקשה תעזרו לי! בתודה Anas-Nanas
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אנשים בבקשה אני לא מצליח לעבוד ככה המחשב כל הזמן נתקע, אני יתן לכן רקע: אוקי הלוח אם דבר ראשון חדש אז אני לא חושב שזאת והוצאתי סטיק סטיק של זיכרון ועדין המשיכה הבעיה אני כבר לא יודע מה לעשות המחשב פשוט נתקע פתאום או עושה מסך כחל וזה קורה בדרך ככל שאני מפעיל מדיות כמו מוזיקה או סרטים אבל לא בהכרח פשוט שאני מפעיל מוזיקה או סרט זה קורה יותר מהר, יש לי לעבוד על המחשב איזה חצי שעה שעה עד שהוא נתקע שוב ותישללו את בעית החום או משהו כזה כי המשחב שלי 30 מעלות אנשים בבקשה אני כבר לא יודע מה לעשות זה ממש מתסכל תודה לכל מי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח של גיגהבייט שתומך בזיכרון 400MHZ ויש לי פיסית זיכרון של 333MHZ אבל שאני עושה ריסט הוא רושם לי שהזיכרון רץ ב-200MHZ איך אני מגדיר את מהירות הזיכרון? יש לי ביוס של AWARD
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
קניתי בחנות כרטיס מסך Nvidia Gforce Mx440 64MBשל חברת INNOVISION ויש כמה דברים שמטרידים אותי בקשר אליו. על המדבקה הלבנה שעליו רשום שהכרטיס הוא Gforce Mx440 AGPX8. אבל שהמחשב עולה רשום שהכרטיס FX5200 כמו כן הדריוורים של NVIDIA מזהים אותו כFX5200. האם זה הגיוני...? דבר שני, שהNVIEW במצב SINGLE רגיל כלומר מסך אחד, שאני רואה סרטים בכל תוכנת סרטים כגון bsplayer או mvplayer. אז הכתוביות עומדות על מצב שקוף כלומר כתוביות לבנות שרואים את הסרט מסביבם. כשאני מעביר למצב CLONE(שכפול) או כל מצב שמאפשר את שני המסכים(אנלוגי וטלוויזיה) אז הכתוביות של הסרטים רצות ויש פס שחור לאורך כל החלק שבו מוצגות הכתוביות שחוסם את הסרט(אין שקיפות). האם הכרטיס אמור להתנהג ככה (כלומר בדגמים MX440 או FX520…
-
1) בדפדפן הרגיל של המחשב אקספלור משהו ישתנה לי בהגדרות יש את הלשונית למעלה של כניסה לדף אינטרנט בצד יש איקס לסגור וממש צמוד אפשר לפתוח עוד לשונית בדכ שהיתי פותח עוד לשונית/חלון זה הראה לי את כל האתרים שהיתי בהם בסוג של מסך אחד מפוצל כזה ניסיתי לשחק בהגדרות ולהחזיר לקדמותו ללא הצלחה איך עושים זאת בבקשה ? 2)יש לי מחשב נייח התקנתי קודי כיצד אני יכול לצפות בתכנים משם במסך הטלויזיה שלי (יש במסך כל מיני אפשרויות שלא ניצלתי אותם ) האם צריך סטרימר ? אשמח להבין כיצד ניתן לראות מבלי חיבורים חיצונים ? תודה רבה לכולם על העזרה
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני לא יכול להיכנס לווינדוס המחשב שלי שלי כל הזמן ניתקע באמצע התעינה . אני בדקתי את כל החיבורים ..וגם ניקיתי אותו איזה שעתיים ועדיין יש לי אותה בעיה ..1!! אני כבר לא יודע מה לעשות ..!!
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
טוב תראו כבר כמה פעמים זה קרה לי שכל ה-USB2 שלי הפסיקו לתפקד ורק אחד עובד כל פעם אני מוחק אותם מחדש מהDEVICE MANAGER אז הכל עובר ואחר כך צצה הבעיה שוב בנוסף לקח החיבור של הבורד בכלל לא עובד וגם אף פעם לא עבד אני מתכוון לחיבור הקדמי שיש במארז שמחובר לבורד למישהו ישן רעיון מה הבעיה? הלוח שלי זה K8N NEO PLA
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום חבר'ה לפני כמה דקות היה לי BSOD והיה כתוב שם את הקשקוש הרגיל ואז ראיתי את הNVDISP.04 מה שזה לא יהיה,יענו משהו שקשור בכרטיס מסך למזלי המחשב אכן עשה קובץ מינידאמפ,אז בבקשה תעזרו לי לפענח מה קרה,ואיך אפשר לסדר\להמנע ממנו http://rapidshare.com/files/128477062/Mini070908-01.dmp.html תודה.
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך VIA/S3G UniChrome Pro IGP ושאני נכנס למשחקים נגיד NFS MW, MUONLINE וכ'ו.. אז יש תקיעות כאלה אז הבנתי שאני צריך לעדכן את הכרטיס מסך אבל לא מצאתי בשום מקום איך לעשות את זה לחברה הזאת (VIA) מישהו יכול להגיד לי איך לעדכן או לשדרג את הכרטיס? תודה מראש....
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום חברים... יש לי בעייה כבר מהמחשב הקודם שלי! ניסיתי הכל... ביוס מעודכן עד הסוף כרטיס מסך מעודכן דרייברים + DX9 על XP וגם ניסיתי VISTA וגם XP64 לוח אם מעודכן ביוס כרטיס מסך גם מעודכן אני מפעיל VSYNC+TRIFFLE BUFFERING ו גם ביטלתי לא עזר בכלום הגדרתי טוב את הדרייברים וגם עשיתי DEFAULT טמפרטורות תקינות מתחים תקינים ! בדקתי עם כמה אנשים מהפורום והכל היה תקין .. הכרטיס מסך מחובר מהספק לכרטיס ישירות המעבד מקבל את ה12V ... עכשי לבעיה: יש לי תקיעות במשחקים .! לא יודע למה אבל כל פעם שאני נכנס למשחק ומשחק יש תקיעות שאני הולך נגיד בCOD4.. באיזור אפילו לא כבד יש תקיעה.. חייב להית לי תקיעה בכל משחק ! .. זה כזה מעצבן בגלל זה קניתי את המחשב החדש שלי. וגם לאגים יש לי קטנים כאלה מפרי…
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
התקנתי WIN8 עכשיו לניסיון , ניסיתי להתקין דרייברים לכרטיס מסך התקנתי מלא גירסאות, שום דבר לא עבד... יש לי ati radeon x1950 pro 256mb ובנתיים הוא מזהה לי רק מסך אחד.. אשמח לעזרה
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אחרי שפרמטתי את המחשב פעמיים, המשחק עדיין מקרטע לי (unreal tournament 99)... פעם זה לא היה ככה, והייתה לי בדיוק את אותה מערכת שיש לי היום. amd barton 2800 asus a7n8x deluxe 512mb 400mhz asus fx 5200 ניסיתי מספר דרייברים אבל שום דבר לא עבד. חשבתי שזה ה- norton ins, אבל גם זה לא... opengl עבד טוב, אבל בגלל שהכל כל כך כהה והצבעים מגעילים בטרוף וויתרתי על הרעיון (אני עובד ב- d3d)... הקטע המעצבן הוא שפעם זה עבד מעולה וזה משגע אותי =\ חוץ מזה נראה לי שגם העבודה בווינדוס מראה סימני חולשה. ניסיתי לעשות איחוי, ובדיקת וירוסים עם kaspersky חדש ומעודכן ושום דבר לא עזר... ניסיתי להסיר גם דברים מה- msconfig אבל עדיין =\ ובנוסף, שמתי לב שיש לי לאגים כאלה בעכבר בווינדוס... למישהו יש איזה…
-
- 9 תגובות
- 715 צפיות
-