עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום רב אשמח לעזרה.. את המחשב קניתי עם 8 גיגה RAM ויש סלוט פנוי קניתי Corsair Vengeance 8GB DDR4 3200Mhz CL22 שזה מה שמתאים למחשב שלי.. אני מכניס אותו כמו שצריך לסלוט והמחשב לא נדלק..נדלקת נורית תקלה ליד מקום ההטענה של הסוללה.. ניסיתי לנתק את הסוללה שלא יהיה כלל חשמל ולהכניס שוב ועדיין לא עובד.. החלפתי במיקומים של הזיכרונות ועדיין לא עובד ורק המקורי שהגיע עם המחשב עובד בשני הסלוטים וברגע שטני מוסיף את החדש המחשב לא נדלק אשמח לתשובה מה יכול להיות? ואולי לנסות מותג אחר כי הלוח אם לא מקבל את Corsair?

2. Started by Or Tsarfati,

שלום רב! בזמן האחרון אני חווה בעיות במסך הYOGA שלי. חייב לציין שלאורך תקופה של בערך חודשיים, זה קרה אולי 4 פעמים. המסך פתאום מחליט להתחיל לרצד, לאחר מספר ריצודים מפסיק לעבוד ולאחר מספר דקות חוזר לעצמו כאילו כלום לא קרה. בנוסף, לפעמים הרשת מתנתקת מעצמה למספר שניות וחוזרת לתפקד כאילו כלום לא היה. האם יש איזשהו אבחון ראשוני שניתן לבצע או רעיון למה גורם לתקלה? תודה!

3. Started by eyalel,

מדובר בלפטופ בן כמה שנים, מעבד Dualcore 1.86 זכרון ddr2 ram 3giga, וכונן קשיח SSD 128 kingstoneבן שנה מה הסיבה שהמחשב בקושי מגיב לפעמים יכול להיות שהכונן קשיח יש בעיות? הוא עדיין באחריות. או שזה נורמלי לגיל הלפטופ (עייפות החומר) מותקן עליו אנטי וירוס וחלונות 7 עם מקום פנוי של 15 ג'יגה מתוך 120. לא מריץ עליו יישומים חוץ מקצת אופיס היו ימים שהיה מריץ בקלות אוטוקאד וVS. שווה לקחת את הכונן לחנות שקניתי מהם? KSP.

4. Started by shlomi7293,

מחשב נייד מסוג: emachines E627 2GB Ram , win 7 32 bit. ( דרייברים מעודכנים ) המחשב איטי מאוד. במנהל המשימות ה-CPU 100% אולי זה קשור..

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Alex Z,

שלום רכשתי מחשב נייד יד שניה - lenovo g505 המחשב מאוד איטי, אי אפשר לגלוש, דפי אינטרנט נטענים לאט מאוד, יכול לקחת דקה או שתיים לטעינת דף אינטרנט. האם מישהו יודעה מה אפשר לעשות? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. לפני כמה ימים קניתי expertbook חדש של אסוס (I7 דור 11, 16GB זיכרון, 1TB SSD ווינדוס PRO מובנה ומקורי כמובן). יש לי MX MASTER 3 ומקלדת MX KEYS - כולן חדשות כמובן. עם העכבר, מדי כמה שניות\חצי דקה יש "תקיעה" כזו שהסמן נתקע ולוקח שניה או שתיים עד שזה משתחרר. זה מחרפן אותי. עם המקלדת גם, רק שזה טיפה פחות מורגש בהקלדה. ניסיתי להוריד דרייבר עדכני, כלום. ניסיתי דיאגנוסטיקה עם MY ASUS - הכל תקין. מבחינתי אסוס נאמר לי שבגלל שה-BT מולחם ללוח, צריך להחליף לי את כל הלוח אם. אמרתי להם שיחפשו אותי, במילים קצת יותר יפות, כי אני לא מוכן במחשב בכ-7000 שקל יעבור הליך כזה כשהוא בקושי בן שבוע. האם לדעתכם זה אכן רכיב\כרטיס ה-BT? האם הגדרות\דרייבר בכל…

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  7. היי, אשמח לעזרה לגבי מחשב הנייד שלי יש גישה דרך F2 לביוס אבל בזמן שאני מנסה להפעיל Windows boot manager לוקח לזה קצת זמן לטעון ואז זה היה מראה לי 2 שגיאות. הראשונה היא 0xc000185 והשנייה היא 0xc0000098 גם דיסק התקנה של ווינדוס שיצרתי על דיסק קון קי לא מגיב.. פשוט שום דבר לא עולה חוץ מF2.. אפילו מצב בטוח לא עולה אשמח להצעות לגבי מה לעשות בבקשה, תודה מראש.

• 21 תגובות
    • 7.2k צפיות
  8. ברשותי מחשב נייד ASU's 409fa . יש לו בטריה מובנית.

9. שלום עשיתי רסטרט במחשב נייד נגעתי בטעות בכתפתור כלשהו הקרסר נתקע ורק מצפצף - להשתיק הצלחתי המחשב קפא לפני הכנסת סיסמה לא מצליחה אפילו לסגור הכפתורים לא מגיבם יש מה לעשות ? תודה

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  10. מדובר במחשב נייד dell vostro 14-5480 בדקתי את המאווררים עצמם והם תקינים אבל כשמפעילים את המחשב הם לא נדלקים והמחשב מכבה את עצמו כל 6 שניות בערך אני אוסיף תמונות מאוחר יותר הנה סרטון כשהדיסק קשיח לא מחובר https://drive.google.com/open?id=0BxZtZemagMOrTFJUVG1nNXBDR0U הנה סרטון כשהדיסק קשיח מחובר https://drive.google.com/open?id=0BxZtZemagMOrRDhGNkhGb2xaX1k

• 16 תגובות
    • 3.6k צפיות
  11. שלום לכולם, מדובר במחשב Dell Latitude E5420 I5 sandy bridge 7200RPM HDD הגיע במקור עם 4 GB RAM אני הוספתי לו מאיביי עוד 4 GB , במהירות גבוהה יותר (אולי זו הבעיה?!- למרות שלאחר שהוספתי עדיין עבד כמו שצריך תקופה של כמה חודשים) . המחשב כל הזמן נתקע, לוקח לו המווווןןן זמן לעלות (חצי שעה) , הסוללה כבר מתה מזמן. בנוסף יש איטיות בלתי נסבלת, תקיעות חוזרות ונשנות ועוד. אני חושד כבר הרבה זמן שמדובר בדיסק הקשיח שגוסס לו. בTask Manager - הDISK כל הזמן על 80-100 % (אין שום תוכנת הורדה או משהו שצריך לכתוב\לקרוא ברקע). לפני שאני קונה SSD (המחשב הוא בעל חיבור SATAII בלבד) , אשמח לחו"ד שלכם על מקור הבעיה. על הדרך, אם באמת תסכימו איתי …

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by hardcopy,

מחשב נייד דל inspiron 14 7000 נקנה בארה״ב לפני 4 חודשים לא נדלק המטען נבדק מה עושים והאם האחריות תקפה בארץ

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  13. זה מחשב נייד של לקוח של החברה בה אני עובד - Dell Latitude 3340 הנייד הגיע עם ווינדוס 7 פרו מותקן, הלקוח ביקש התקנה של ווינדוס 8.1 פרו. בקופסא של המחשב יש דיסק Windows 8.1 Recovery. הכנסתי את הדיסק הזה לכונן ופרמטתי את המחיצות והתחלתי התקנה של 8.1, לאחר רסטרט זה הציג לי את ההודעת שגיאה הזאת "Invalid partition table", ניסיתי למחוק מחיצות ולהתקין שוב - לא עזר. ניסיתי את הפקודות: "Fixmbr", "Fixboot" - לא עזר. אני לא יודע איך עושים Restore Factory Settings למחשב הזה. ניסיתי F8, כמו שכתוב בפורומים שונים באינטרנט, אבל F8 לא עושה כלום במחשב. תקוע.. יש למישהו פתרון? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by douazulay,

תופעה מאוד מוזרה, יום אחד בהיר הסוללה שלי נחתה ל 1 אחוזים עכשיו הסוללה לא מזוהה על ידי המחשב והמחשב מאוד איטי, אם יוצא מזל והסוללה מזוהת המחשב חוזר להיות מהיר, אך זה מצב נדיר שהיא מזוהת. כרגע המחשב עובד רק על המטען ומאוד איטי. עשיתי התקנה חדשה של ווינדוס אך לא עזר. יש מצב שמשהו בלוח אם הלך או שאפשר לבדוק עוד כיוון?? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  15. שלום כבר כמה חודשים שלאחר שווינדוס 10 מעדכן את המחשב אני לא מצליח להתחבר לצג הנוסף. אני לוחץ על על שכפול המסך בהודעות בצד שמאל למטה ומאתחל את המחשב אך זה לא עוזר. בפעמים האחרונות מצאתי את העדכון האחרון, מחקתי אותו והצלחתי כעת זה כבר לא מצליח, היום ביטלתי את העדכון האוטמטי של ווינדוס אבל הוא לא נותן לבטל לגמרי את העדכונים. איך לגרום למחשב לזהות את המסך הנוסף? תודה

16. Started by בני גור,

נמצא במעגל אין סופי, גם אם עושים לו ripier', וגם הפעל במצב normaly, שם דבר לא עוזר.

17. כל פעם שאני מדליק את המחשב הנייד אני צריך לפרוק מתח בכדי שידליק. לוחץ 30 שניות על כפתור ההדלקה ששום דבר לא מוחבר ורק לאחר מכן מצליח להדליק אותו. ניסיתי לשחק עם הסוללה גם לא עזר איך מטפלים בזה? יש לציין שזה התחיל לקרות רק בזמן האחרון. לא היו הפסקות חשמל למינהן. זה מגיע למצב שגם לאחר פריקת מתח המחשב לא נדלק ויש צורך לבצע מספר ניסיונות פריקה על מנת שהמחשב ידלק. חשוב לציין שתופעה זאת החלה לקרות רק לאחר התקנת ווינדוס 10. לפני על גירסא 8.1 הכל היה תקין. DELL INSPIRON 15R 5537

• 0 תגובות
    • 11.7k צפיות
  18. הרמתי את המחשב והפכתי אותו כשהוא לא דלוק (לפניכן עבד) כשהדלקתי אותו הWIFI לא עבד יותר. במנהל ההתקנים כתוב שהתקן עובד כראוי. בנוסף אני חושב שנעלמה לי האפשרות של נטרול WIFI והדלקתו מ"ההגדרות מחשב", יש לי שם רק מתגים של בלוטוס ומצב טיסה ולא יודע משום מה אני חושב שהיה שם WIFI בעבר. תודה.

• 10 תגובות
    • 3.6k צפיות
  19. Started by razyadan,

שלום ברשותי מחשב נייד דגם Asus g60vx מחשב גימינינג נתקלתי בתקלה שבה כאשר המחשב עבד המחשב לא קיבל טעינה ,המחשב המשיך לעבוד עד שנגמרה הסוללה .,בדקתי את המטען והוא מוציא מתח.לאחר מכן לקחתי את המחשב למעבדה וציינתי שכנראה התקלה נובעת מקונקטור מנותק יום למחרת חזרו אלי מהמעבדה וטענו שהקנוקטור בסדר והוא מוציא מתח לכניסה של הלוח אם וייתכן שהבעיה נמצאת בלוח אם עצמו,רציתי לדעת אם יש מצב כזה בו הקונקטור מקבל מתח ולא מדליק את נורת החיווי של הטעינה במחשב? אם הגיוני שה׳מחשב המשיך לעבוד גם עם כיביכול תקלה בלוח אם ? או שבעצם מנסים לעבוד עליי בישביל לדרוש יותר כסף? מדובר במחשב בין שנה וקצת ללא אחריות מחשב שנמצא על שולחן קבוע ומחובר לחשמל כמעט כל הזמן המחשב לא הראה שום סימנם לפני

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  20. Started by TalAvivInTown,

שלום חברים, יש לי מחשב נייד sony ישן (4-5 שנים) שלאחרונה כל פעם שהוא נדלק כתוב לי במסך אתחול של הbios Error 0210: Stuck Key 2F עכשיו אין לי מושג מה הבעיה אבל בגלל הבעיה אני לא יכול להיכנס למחשב בגלל שהמקלדת לא עובדת והיוזר של המחשב מבקש סיסמא. אתם יודעים מה אני יכול לעשות בנידון? חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי שום הסבר. אני אפילו לא יודע מה זה המקש 2F, יכול להיות שמתכוונים לF2? בברכהת שבוע טוב, אני

• 5 תגובות
    • 974 צפיות
  21. שלום לכולם שבוע שעבר רכשתי את המחשב הזה http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3163&scat=320&tcat= עם 2 GB זיכרון 667 הוא מגיעה עם ויסטה כמו שאתם רואים יש לו אחלה מיפרט עם מעבד וזיכרון חזקים אבל: הוא ממש עגלה יחסית למיפרט שלו-ציפיתי להרבה יותר! אני לא יודע אם המחשב או הויסטה אשמים ממש לא מרוצה ועשיתי לו בדיקה באוורס לזיכרון: בקושי 3GB לשניה בזיכרון של 667 בדואל!!! מחשב ישן עם סטיק אחד של 400 MHZ יותר מהיר! מה לכל הרוחות משויצים במחשבים האלה שיש זיכרון 667 שבפועל בקושי 25% מרוחב הפס מנוצל?? הויסטה ביכלל עגלה בקושי עובד ובפוטושופ שקיויתי שהוא יעבוד נורמלי עם מעד כפול ליבה וזיכרון 2GB מהיר הוא יחסית עגלה! האם למישהו יש מושג למה זה ככה?(כל זה ניבדק שהוא מחובר לחשמל בהגדרת…

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  22. הי חברים קניתי מחשב דל חדש vostro 14 וכבר בשימוש ראשוני זיהיתי שהמחשב עובד לאט . בדקתי במשאבי מערכת וראיתי שהדיסק עומד על 100% ללא שום הצדקה אמיתית והוא לא משתחרר לאורך זמן. בשיחה עם נציגי דל תואם לי התקנת הארד דיסק חדש. במסגרת ההתקנה של מערכת ההפעלה ווינדוס 10 פרו על גבי ההארד דיסק החדש, ושאותה עשיתי מדיסק און קי, הגעתי לשלב שההתקנה מחפשת עידכונים קריטים. היא הודיעה לי שיש 4 גיגה של עידכונים ושזה יקח זמן. זה לקח - 16 שעות(!) עד שהמחשב סיים את התקנת העידכונים ושבסופם הסתיימה התקנת מערכת ההפעלה ווינדוס 10. לדעתי זה לא תקין. מה דעתכם ? האם יש אפשרות לבדוק את החומרה על גבי המחשב בכלי או…

23. שלום לכולם, מחשב בן כמה ימים ושמתי לב שבשימוש רגיל ולא חריג הסוללה מתרוקנת דיי מהר של בערך 3 שעות. האם זה הגיוני ומה אפשר לעשות או לבדוק כדיי לוודא שהסוללה תקינה?? זה המחשב : https://www.gigabyte.com/Laptop/AERO-16--Intel-12th-Gen/sp#sp תודה מראש.

24. Started by BHXHO2,

אז ככה נתחיל התקנתי xp pro הכל עבר יפה רק מה שקרה זה ככה קיבלתי דיסק עם דרייביירם התקנתי נסיתי להפעיל הייתה שגיעה מסתבר שנתנו לי דרייברים של ויסטה הסרתי אותם ניסיתי להתקין של xp נתקע באמצע אחר כך מה שקרה המחשב סירב לעלות הוא מגיע על הקטע של העליה שהמערכת נטענת ומשם לא קורה כולם ניסיתי להתקין מחדש זה רושם לי אחרי הדרייברים של הf2 והf6 שווינדוס עולה וכלום לא קורה ניסיתי כמה דיסקים הוא לא נותן לי שום שגיעה או מסך כחול בנוסך גם עם התוכנה קומנודור שעולה מידסק בוט עצמאי וגם מחבש לא עולה מגיע לטוען מערכת ולא קורה כלום ניסיתי עוד כמה תוכנות בסגנון כלום המחשב לא מוכן לעלות בתודה אלירן מחשב חדש בן יום אחד נקנה יום שישי באיבורי

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. אז ככה קניתי מחשב נייד לפני כמה ימים ואני לא מצליח להתקין כמה תוכנות ומשחקים מסויימים, זה מה שהוא נותן לי אחריי שאני מנסה להתקין:

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים