תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
מדובר בלוח אם של Elite Group דגם P4VXMS זה לוח של 423 , 1. המקלדת לא עובדת , מדליק מחשב מוציא הודעה שאין מקלדת ואני בטוח שכל במגעים בין המקלדת לחיבור תקינים , בנוסף מוציא קול של צפצופים ברצף . 2.אם מחבר מקלדת של USB זה עובד ויש מקלדת אבל אחרי זמן 15-30 או אם עושה כמה RESET אז המקלדת לא מגיבה וכל פעם שאני לוחץ על מקש מצפצף בגלל שקשה למצוא לוח כזה , אין לי בררה אלא לחפש דרכים לתקן אותו ....אני ממש צריך עזרה .... נ.ב עדקנתי את הביוס בעדקון האחרון כדי לנסות לתקן את הבעיה אבל גם זה לא עזר ....
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי בערך לפני חודש זוג זיכרונות של TWINMOS cl2.5 256mb pc3200 רציתי להגדיל ל- 1 ג'יגה ..בנוסף לזוג הקיים שיש לי במחשב - SAMSUNG cl3 256pc3200 (ראו מפרט ) עכשיו הבעיה היא .. שאני לא מרגיש את ה- 1 ג'יגה במשחקים או בפעולה של המחשב , בוא נגיד שאני קצת מרגיש משיכה של כוח אבל עדיין המחשב איטי , יש לי 1 ג'יגה המחשב לא זז כמו שהוא צריך לזוז , הרצתי 3DMARK לכרטיס 9550 שיש ברשותי קיבלתי 2805 נקו' .. ( אני מבואס טילים :-[ ) שיחקתי ב- פארקרי על 800/600 על VERY HIGH ב- SINGEL PLAYER היו לי 60FPS מומצע ( שבוא נגיד רואים מצויין שם ) זה 1 וזה הכי נהנתי ! השאר לא !! 2 . MW במסך הראשי וכל התפריטים האלה אני מקבל 50-70 FPS כמו כלום ..אבל שאני מגיע למשחק עצמו ומתחיל…
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD של LG שזה הדגם המלא שלו: HL-DT-ST DVDRAM GSA-4167B DL13 - הגרסה האחרונה מעודכנת: DL13 הבעייה היא כזאת: הצורב לא קורא לי דיסקים של DVD ולא צורב אותם... אבל דיסקים רגילים CD-R הוא קורא וצורב... ככה שבעצם נהיה לי צורב רגיל ולא DVD!!! בבקשה אני לא יודע מה כבר לעשות@!@@ תודה לכל מי שעוזר...עזרתכם דרושה בדחיפות!!! :s05:
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם אתם מכירים תוכנה כלשהי שגומרת את הזיכרון לגמריי בעצם טוחנת אותו, אני צריך משהו לבדיקה. תודה רבה,
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
המחשב שלי עבד בסדר כבר כמה זמן ועכשיו הוא התחיל להכבות כשהוא מגיע ל40+ מעלות(טמפ' של מעבד)....זה קורה כשאני משחק במשחקים בעיקר... המפרט שלי הוא: AMD 3200+ Venice ASUS A8N-VM LEADTEK 6800GS generic 1gb DDR 200G WD SWEEX 400W כמובן אני חושד בספק גנריק שלי,אז חשבתי להחליף אותו...אבל למה זה קורה רק ב40 מעלות,אם אני מקפיא את החדר שלי והמעבד נגיד לא עולה מעל 37 במאמץ הכי קשה אז המערכת לא נכבת...האם כשמעבד מתחמם אז ספק מתעמץ יותר? מה אתם חושבים?יש עוד גורמים שיכולים לעשות זאת?
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
קבציי הminidump http://rapidshare.de/files/27723634/minidump.rar.html תודה לעוזרים .. =]
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כאשר חזרתי היום הביתה גיליתי שהמחשב נתקע, ניסיתי לאתחל אותו וכל מה שעלה זה מסך שחור. בבוקר לעומת זאת המחשב עבד בצורה מעולה. לידע כללי הוא עבד כל הלילה. כדי לסדר את הבעיה ניסית כמה דברים כגון: לעבור לעבוד עם מסך אחר ולהחליף את כרטיס המסך אך אחד מהנ"ח לא עבד, למרות זאת כרטיסי המסך והמסכים שבדקתי עובדים. במה יכולה להתבטא הבעיה במחשב?
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד סוג toshiba satellite A10 שקיבלתי אחרי פירמוט. קיבלתי אותו ללא הדיסקים המגיעים עם המחשב ויש לי הרבה רכיבי חומרה המסומנים בסימני שאלה ב-device manger כגון: base system device ethernet controler pci modem ועוד... האם יש איזה אפשרות להוריד את הדיסק המלא לביצוע recover ולהתקנת כל החומרה? אם לא, איפה אני מוצא את הdriver לכל אחד ואחד ? בתודה מראש, גיל.
-
- 10 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני מניח שכאן הכי טוב לשים את זה.. טוב יש לי 9600XT של ASUS : בקיצור הוא לא עובד (כלומר המאוורר לא מסתובב) כתוצאה מזה במחשב ברגע שאני מפעיל משהו שמאמץ אותו הוא נתקע ונכבה וכו' ובדקתי זה נכון ממש קשה לסובב אותו עם היד.. טוב אז אמרתי אני יוציא את המאוורר וישמן אותו וינקה..לא עזר הוא עדיין מסתובב לאט אמרתי אני ישים קירור אלטרנטיבי (יש לי מאוורר של אינטל מקורי 60 מילימטר זה של P 1.8) שמתי ועדיין לא עזר.. הוא התחמם אז עכשיו אני לא יודע מה הבעיה הכרטיס עצמו משהו בוא לא טוב או זה שהוא מתחמם... כאילו במקרה הכי גרוע אני ממש יפתח תמאוורר הקטן ויבדוק אותו אבל לא יודע אם זה הפתרון עוד תמונות
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שאני לא מצליח לחבר כרטיס מסך agp ללוח אם שך hp הדגם ניראה לי vl400 אם אני מחבר את הכרטיס agp שזה ה geforce 2 mx 400 nvidia המסך לא נידלק שמחברים אליו את המסך הוא נידלק רק אם מחברים אותו לכרטיב מסך מובנה יש בביוס איזה משהו שאפשר לשנות ל agp אבל עדיין לא עובד בכל מיקרה לא משנה מה שאני יעשה בביוס אין המסך ידלק רק בכרטיס המובנה מה עושים?? חיפשתי מלא בגוגל כבר יומיים ולא מצאתי את התשובה ח'ברה בבקשה תעזרו לי! אשמח אם מישהו יתן לי את האייסי שלו שככה יהיה יותר מהר תודה רבה יקיר
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
קודם כל תודה על העזרה. זה המפרט שלי: 1. הארד דיסק WE עם 80 ג'יגה עם חיבור IDE. 2. הארד דיסק WE עם 40 ג'יגה עם חיבור IDE 3. הארד דיסק WE עם 160 ג'יגה עם חיבור SATA. מה שהיה לי בעבר: צורב DVD של LG שקניתי לפני שנה וחצי. החומרה החדשה: צורב DVD של LG שדגמו: GSA H10A הבעיה: מין הסתם שאני צריך לחבר את אחד ההארדיסקים עם חיבור ה-IDE לצורב, אבל זה לא עובד. ברגע שאני מחבר את הצורב ואת אחד ההארדיסקים המחשב לא מזהה לא את זה ולא את זה. אז לפני שאני מחזיר לחנות, יש אפשרות לפתור את זה? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום, לפני כיומיים הדלקתי את המחשב והיה רעש נוראי מאחד המאווררים,פתחתי ת'מחשב ניקיתי אבק קצת,חזר פחות או יותר לקדמותו.[חוזק הרעש הנובע מן המאוורר] היום הדלקתי את המחשב ולפני טעינת הווינדוס הופיע לי הודעת אזהרה אשר דומה פחות או יותר לזו: Warning one of your chip fans is a low speed fan. התקנתי את התוכנה SPEEDFAN וגיליתי להפתעתי שהוא בכלל לא עובד,אני חושש שזהו המאוור אשר נמצא על לוח האם שלי[A8N-SLI של ASUS]. הנה תמונה מן התוכנה: http://img254.imageshack.us/img254/6238/shitfw4.jpg עזרו לי בבקשה לאתר איזה מן המאווררים זה,ואיך אוכל לפתור את הבעיה. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני רוצה להעבהיר משלי כמב קבעצים , עיזרו לי slim's, תודה רבה, אבי
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
במחשב הישן שלי אז הלך הדיסק הקשיח לעולמו אתמות קניתי דיסק קשיח יד שניה w.d 40gb בחיבור ata עכשיו זה מזהה לי אותו בביוס אבל נגיד שאני בא להתקין ת'ווינדוס הוא אומר לי שאין לי דיסק קשיח בכלל מה לעשותתתת ??
-
- 8 תגובות
- 712 צפיות
-
-
המסך הכחול שעולה אם עושים ריסט אז הוא לא מופיע לי יותר וזה קרה מאז שהמרתי את הכוננים מ fat32 ל ntfs למה??
-
- 8 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון המחשב שלי נתקע כל פעם במצב אחר... לפעמיים המסך נהיה שחור והוא רושם לי sync out of range לפעמיים הוא סתם נהיה שחור בלי כלום... ולפעמיים הוא נתקע אבל לא נהיה שחור נגיד אני באיזה אתר אז רואים את האתר אבל המחשב לא מגיב לכלום כמו סתם תמונה מישהו יודע איפה יכולה להיות הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 982 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש יחסית בן 4 חודשים, עם כרטיס קול מובנה על הלוח. משום מה איני מצליח לשמוע קול ומוזיקה וכד'. המחשב הגיע מורכב מהחברה. יש לציין כי את הצלילים של עלית הווינדוס וצלילי בררות המחדל שומעים. הורדתי דרייברים כפי שיעצו לי טלפונית בחברה ושום דבר לא עוזר. מה יכולה להיות הבעיה, והאם פשוט לא להתעסק עם זה ,להביא את המחשב לחברה ושהם ישברו את הראש. תודה
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
if your pc a small from factor model, the accessory board bracket(the part which contains the pci slot)is not located correctly intothe mother board if your pc is a desktop a minitower model,"the power supply fan"o connector on the motherboard fan error system cache error ide device #0 error cd-rom error The bios has detected a seriovs problame that prevents your pc from booting תודה למי שיעזור אני מבקש שתעזרו לי ממש מעצבן הבעיה... רניתי רק לוח אם ואני חיברתי אליו את הכל... תודה יקיר
-
- 12 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אולי ההגדרות מגזימות מידיי.... לא נגעתי בהן אגב, אבל אולי הן לא מותאמות לחומרה שיש לי יש מצב?? מפחד מהצהוב, וגם היה כמה פעמים אדום בMOTHER BOARD,,,,53 מעלות אתמול. לא עשיתי שום OVERCLOCK רקש שתדעו תודה אוהד קישור לתמונה שמסבירה הכל:
-
- 14 תגובות
- 823 צפיות
-
-
היי! על צג המסך מופיע מלבן צבעוני ,אף תמונה אין על המסך. בדקתי את המסך על מחשב אחר ואכן הוא עובד.האם יש סבירות שזה הכרטיס מסךבעייתי? או בעיית לוח? הציעו לי בבקשה מגוון בדיקות לאיתור התקלה. המון תודה!
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אוקי זה הנושא השני שאני פותח בקשר לכרטיס הטמבל שיש לי =[ אוקי כל פעם שאני ניכנס למשחק אחרי כמה דקות המסך מתכבה מה לא עשיתי.... בקיצור היבנתי שאני צריך לעשות לו דאון קלוק וזה באמת הצליח לי הליבה:378 זיכרון: 337.5 ________ הורדתי את הליבה ל 350 ואת הזכירון השארתי ככה 337.5 והכל עבד גנרלס מה שאני משחק הכי הרבה בטלפיד הכי היה מצויין רק שכל ריסט הייתי צריך להוריד לה מחדש עכשיו שאני מוריד את הליבה ל350 ואת הזיכרון אפילו ל 320 עדין המסך נכבה אחרי כמה שניות והמשחק Launch ToCA Race Driver 3. ישר בטעינה שלו ישר קורס אני לא יודע מה לעשותתתתת למשהו יש עצה בישבלי?
-
- 16 תגובות
- 904 צפיות
-
-
if your pc a small from factor model, the accessory board bracket(the part which contains the pci slot)is not located correctly intothe mother board if your pc is a desktop a minitower model,"the power supply fan"o connector on the motherboard fan error system cache error ide device #0 error cd-rom error The bios has detected a seriovs problame that prevents your pc from booting תודה למי שיעזור אני מבקש שתעזרו לי ממש מעצבן הבעיה... קניתי רק לוח אם ואני חיברתי אליו את הכל... ויש לביוס סיסמא שאי אפשר לאפס לא הצלחתי אין בלוח הזה ביכלל ג'אמפרים רק סוללה אבל אי אפשר לאפס עם הסוללנה ניסיתי להוציא אותה אפילו ליום שלם וכלום לא יתאפס יש סיסמא בכניסה לביוס שאני לא יודע אותה איך אפש…
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
המחשב שלי עושה ריסטים בעומס ולפעמים לא בעומס אבל זה קורה די הרבה בזמן האחרון ועוד דבר שיניתי את הכוננים מ fat32 ל ntfs ומאז שאני עושה ריסט ידני לא מופיע המסך הכחול שבודק את הכוננים לפני העלת הווינדווז מישהיו יכול לעזור לי בקשר לשני הבעיות הללו? תודה לעזורים.
-
- 9 תגובות
- 775 צפיות
-
-
עריכה: יש לי בעיה מאוד דומה לשלו אם לא זהה לחלוטין! http://www.bleedinedge.com/forum/archive/index.php?t-10336.html אוקי.. תשמעו מה הבעיה ואיך היא התחילה. ראשית, מפרט המחשב שלי הוא: Athlon 64 3000+ Socket 754 לוח אם Epox 8kda3 אם אני לא טועה זיכרון דידיאר ראם 1024 מגה ב2 סטיקים של 512 מחברת A-DATA כרטיס מסך Gigabyte GeForce6800 רגיל עם 128 מ"ב ו2 דיסקים קשיחים-אחד הוא Western Digital 120GB SATA עם 8MB CACHE והשני הוא SAMSUNG 80GB IDE, הWD120GB הוא כונן המאסטר. הוא מפוצל ל2 PARTITIONS. אז עכשיו ניגש לעיקר הדברים. אני במקרה שיחקתי במחשב במשחק כלשהו (באטלפילד 2 אם זה משנה משהו) ובשלב כלשהו המשחק נתקע. לא היה מה לעשות, ניסיתי הכל, אז לחצתי על כפתור הריסט. המחשב מאתחל את עצמו,…
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב לפני כחודשיים מאתר,מפרט המחשב: לוח אם: דגם: INTEL GRANT COUNTY סוג ציפסט: ATI RADEON XPRESS 200 מהירות FSB: 800 MHz כ.מסך משולב: ATI X200 upto 128M PCI-Express כרטיס קול משולב: Intel high definition audio כרטיס רשת: משולב 10/100 יציאת S.ATA: ארבע יציאות יציאת PCI Express X16: כלול יציאת PCI: 2 סה"כ יציאת USB 2.0: 8 סה"כ תמיכה בדיסקים S.ATA: כלול תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE: כלול מעבד: סוג מעבד: INTEL P-D LGA775 Dual Core דגם מעבד: 820 מהירות מעבד: 2.6 GHz מהירות FSB: 533 MHz זכרון מטמון cache: 2 MB זכרון: ADATA נפח: 1024 MB סוג זכרון: DDR מהירות: 400 הבעיה, המחשב בזמן האחרון עושה ריסטים פתאומים,אנ…
-
- 5 תגובות
- 514 צפיות
-