עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by רועי כהן,

כבר די הרבה זמן, המחשב שלי עושה ריסטים באמצע משחק... יש ימים שזה עושה ממש מלא (כמן היום חחח), ויש ימים שזה לא עושה בכלל... היום אני לא מצליח להכנס לFAR CRY למשל... איך שאני נכנס לבחור שלב, המחשב מרסט... לפעמים הוא גם מביא מסך כחול... לא תמיד... כיביתי את הכיבוי האוטומטי, ועדיין הוא לפעמים מרסט ולפעמים שם מסך כחול... זה מוזר לא??... אחרי שאני מוריד תכיבוי האוטומטי הוא לא אמור לרסט את המחשב... =\ היום היה לי איזה מסך כחול אחד, והיה רשום שם smwdm.sys, שבדקתי וזה קשור לכרטיס קול... משום מה בכל זאת יש לי תחושה שזה לא קשור לכרטיס הזה... (איזה כרטיס OB... לא יודע איזה חחח... לוח אם חרא P4S533MX...)... אם הכרטיס היה פגום, היה בעיות בקול לא???... או שלפחות גם בהשמעת מוזיקה או משהו…

2. Started by Astralk,

אני מכבה את המחשב... הוא סוגר את הווינדוס, את המסך, אבל המנורה האדומה עדיין עובדת,ושומעים עדיין משהו עובד, אבל לא חזק כמו מתי שהוא פתוח.... מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  3. יש לי בעיה חמורה במחשב שנמשכת בערך כבר שבועים אני מדליק את המחשב הוא נתקע לגמרי אחרי 10 דקות פשוט לא מגיב לכלום זה תוקע חלונות שאני נמצא בהם והכל,לפעמים זה נמשך יותר לפעמים זה נמשך פחות ואתה יודע מה אפילו המסך בביוס התחרבש לגמרי הוא מהבהב ומתחרבש ואי אפשר להבין מה כתוב שם זה קורה לי בדיוק מאז שהחלפתי כרטיס מסך מ-9600xt ל-9800pro אולי זו בעיה של הספק להחזיק את המערכת?או שהמעבד גוסס :'( אגב הספק הוא hec 300art המפרט שלי במדויק הוא epox 8rda3+ axp 2600 512 ddr 400 שני סטיקים של 512 שזה 1024 מגה 80gb wd sata msi radeon 9800pro r360 smart fan 2 120mm fan cd-rom scsi cd burner floppy scsi pci card עריכה אה ושכחתי לציין שני כרטיסי רשת ומדפסת

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  4. שלום לכולם.. יש לי בעיה במחשב החדש שהיא כאשר שאני מכניס דיסק כל שהוא לסידי רום ואז נכנס למחשב שלי כדי להפעיל אותו המחשב שלי פשוט נתקע ולא מגיב ושאני מנסה לסגור את החלון של המחשב שלי הוא עושה לי סיים משימה וככה אני לא מצליח להתקין שום משחק או תוכנה. תעזרו לי בבקשה. המפרט שלי בחתימה.

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  5. Started by MalGano,

שלום לכולם. יש לי מחשב אשר נקנה בסביבות יולי שנה שעברה. כולנו מודעים לבעית החום של הפרסקוטים והחום של יולי הוא לא בדיוק החבר הכי טוב של המעבד. באותה תקופה אני זוכר (היטב, יש לציין) את התקינות של ווסת המהירות האוטומטי של המעבד: עוד לא עברו 10 דקות של עבודה וכבר כל המתים במקלט התהפכו בקברם מרוב רעש. הזמן עבר והגיע החורף. הבית קריר, המאורר לא רועש והכול סבבה. לאחרונה התקנתי כלי לבדיקת טמפ' המעבד (AsusProbe שבא עם לוח האם) וקצת נדהמתי. הטמפ' היציבה של המעבד ללא כל פעולה היא ~63c ומהירות הסיבוב של המאוורר היא 2600[RPM] שזה נמוך יחסית. מאותו רגע הגעתי למסקנה שמשהו לא בסדר. אם הטמפ' כ"כ גבוהה ומהירות המאורר כ"כ נמוכה, אז סביר להניח שמשהו לא פועל כשורה.(יש לציין כי בקיץ טמפרטורת …

6. המאוורר של הכרטיס מסך שלי עושה רעש של טרקטור קטן... טירוף להשאיר אותו דולק כשהולכים לישון... אני רוצה לשמן אבל לא בטוח בצעדי... מישהו יכול לתת טיפים או הסברים? מדריך מאתר אחר? משהו... תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  7. הוא עובד עובד ואז עושה איזה רעש מפחיד כזה ומחשב נתקע ולפעמים הוא זורק לי מסך כחול 0x000000F4 (0x00000003, 0x82052880 תודה על עזרה עידכון: חשבתי אולי Riva TNT2 שלי מקצרת וזה גורם לבעיות ?

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  8. Started by krelian,

שלום לכולם יש לי ארטיפקטים על המסך מהרגע שבו windows עולה לראשונה. הבעיה נמשכת בערך יומיים שאחר כך אפילו לא הצלחתי לאתחל את המחשב, הוא פשוט נשאר במצב שבו המסך אפילו לא נדלק - כאילו אין שום אות מכרטיס המסך. בהתחלה הייתי בטוח שמדובר בבעיה בכרטיס המסך עד שכבר הייתי מוכן לקנות אחד חדש. קצת לפני הקנייה עשיתי בדיקה עם כרטיס מסך אחר שידוע לי שעובד מצויין. ועדיין המסך לא נדלק. לכן חשבתי על בעיית זיכרון והוצאתי והכנסתי את הזכרונות והפעלית מחדש. הפעם המחשב עבד (עם הכרטיס מסך המקורי) אבל בעיית הארטיפקטים נשארת. הארטיפקטים עצמם הם מן נקודות לא שמופיעות על המסך שבהתחלה לא נראות מזיקות יותר מידי אבל ברגע שאני עושה גלילה (הכוונה למשל page down) הכרטיס מסך המדובר דרך אגב הוא asus geforce…

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  9. Started by STM,

לאחרונה המחשב שלי נכבה ללא כל סיבה ממשית . כל עומס הכי קטן שאני מפעיל על המחשב והוא נכבה לדגמא אם אני משחק משחק כלשהו או שומע מוזיקה ומפעיל עוד תוכנה או שתיים , אחרי מספר דקות לא רב המחשב פשוט ניכבה . אחרי שהוא ניכבה אני צריך לנתק את הכבל של הספק כוח מאחורה , לחבר אותו חזרה ורק אז הוא נדלק מחדש אחרת הוא לא נדלק לי . אם למישהו יש מושג מה הבעיה קודם כל ואיזה פתרונות יש לי בענין אני יודה לו מאוד .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by yaronmina,

שלום לכולם ! יש לי בעייה במחשב ואשמח אם תעזרו לי... כאשר אני מדליק את המחשב הוא נדלק ועושה רושם שהכל עובד אבל אני רואה מסך שחור ! עשיתי את הפעולות הבאות ולא עזר : 1. החלפתי כרטיס מסך (ב - AGP) 2. ניסיתי להתקין כרטיס מסך ב - PCI כמו שאני מבין את התקלה כנראה שמדובר בבעיה בלוח האם. יש לכם איזה רעיון ????

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  11. Started by ParanoidLoneWolf,

I've been having frequent pc carshes / blue screens in the last couple of weeks. the only thing I got from the blue screens is that it's probably a drivers issue, and with windows pointing out the video drivers to be the likely cause of the crashes. however, after installing diffrent versions of the catalyst and also diffrent versions of omega drivers I came to realise that it isn't the video adapter's drivers. the blue screens mentioned something about a driver verifier, but I was unable to find one in my system tools. so I was wondering if anybody knows if I can find the drivers/software/hardware that is causing the pc crashes without disassembling the pc. I've already…

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  12. היי, יום בהיר ונעים אחד החלטתי להכניס דיסק לכונן תקליטורים ופתאום קופץ לי מסך כחול שכ"כ שנוא על כולנו. יש לציין שהכונן עבד בסדר גמור עד עכשיו... איך אני מוסיף קבצים? אני רוצה להעלות את הקבצי dump שיש לי ואני לא מוצא איפה להוסיף קבצים. עריכה: החלפתי כבל IDE וזה הסתדר... תודה בכל מקרה בכל מקרה אני רוצה לדעת איך מעלים קבצים להודעה... מישהו?

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  13. Started by elad_rabi,

מאתמול כשאני מתחיל לצרוב הוא דופק לי כל דיסק שאני צורב ובכל מהירות.... שמתי לב שהוא לא ממלא את הבופר של הצורב... יכול להיות שהצורב נדפק? תראו בתמונה הקפתי בעיגול את הבעיה.... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  14. Started by LI,

שלום לכולם, היום הגיע צורב ה-DVD החדש שלי, וכמובן שישר רציתי לחבר אותו ולהתחיל לצרוב. עם חיבור לספק לא הייתה בעיה אבל לא מצאתי להיכן לחבר את כבל ה- IDE, לא מצאתי תושבת של 20 פינים בשבילו (חוץ מזו שבה נמצא הכונן). בכבל של הכונן יש מקום לחיבור נוסף (כמו לסלייב), ניסיתי לחבר את הצורב לשם אבל המחשב לא מזהה אותו. מה לעשות?.... לוח האם שלי זה NF7-S (אביט). שאלה טיפשית בטח אבל בכל זאת.... תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  15. טוב אז ככה מלפני כמה ימים התחילו לי תקיעות מעצבנות של המחשב! עשיתי OC לכרטיס מסך ואין בו מאוורר יש בו קירור פאסיבי עכשיו בהתחלה היה נראה לי שזה מהחום אז הורדתי את האוברקלוק אבל זה לא עזר, חשבתי שאולי זה בכל זאת החום אבל עשיתי ניסוי ושמתי מפזר חום (על קירור) על המארז (כמובן שפתחתי דלת אחת) ועכשיו אני בטוח שאין בעיות של חום אבל עדין יש את הבעיה הזו עכשיו שמתי לב להודעה מסוימת שבאה לי שאני מפעיל את המחשב (איפה שזה מזהה את הPrimary, Slave כו') והיא אומרת ככה: Primary IDE no 80 conducter cable installed (הצלחתי לקרוא את זה רק בגלל שבאחת מהתקיעות זה תקע לי במסך הזה, אחרת הוא עובר תוך שניה) והשאלה שלי היא 1. מה ההודעה הזאת באה להגיד? 2. האם זו הסיבה לתקיעות?

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  16. יש לי צורב וDVD וצורב DVD אני מחבר את שלושתם הוא מזהה את שלושתם אבל רק הצורב ו ה DVD הרגיל עובדים ה צורב DVD המחשב מזהה אותו אבל עם מכניסים אליו דיסק הוא לא קורא אותו כלום כאילו הוא לא קיים אבל הוא מופיע ברשימה של הכוננים למה זה קורא ? עכשיו עם אני מחבר את ה צורב DVD לבד הוא גם לא מגיב ובמחשב של חבר שלי הוא מגיב איפב יכולה להיות הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  17. Started by blanco,

יש לי שתי שאלות אחת האם יכול להיות שיש לי וירוס בביוס?? האם יש כזה דבר?? ואם כן מה לעשות?? תודה

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  18. שלום, קניתי מחשב לא מזמן של HP, המסך הוא רחב 15.4 והוא WSXGA+ הרזולוציה הטבעית שלו היא כנראה 1680X1050, שזה ממש קטן על מסך של 15 אינץ'.... :\ כל שאר הרזולוציות אינן בדיוק מתאימות למסך ורואים את הכל מטושטש בכל שאר הרזולוציות חוץ מהמוזכרת למעלה. קראתי הרבה באינטרנט והבנתי שלמסכים של 15.4 הרזולוציה שנוחה יחסית ומתאימה למסך היא 1280X800, אבל אין ביכולתי לבחור בה. האם למישהו יש פתרון לבעייתי או שיש לו דרך להחליף רזולוציה ל 1280X800 "בכוח", אני אודה מאוד. תודה מראש, אייל.

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  19. התקנתי מערכת חדשה הכל עובד באופן תקין למעט רעש בסגנון התראה מכיוון כפתור ההפעלה. נתקתי לסירוגין את כל הרכיבים ( דיסק, פלופי, מאווררים וכו ) והרעש עדיין קיים המערכת עובדת באופן יציב בטפרטורה ממוצעת של 27 ובמאמץ 35 המערכת החדשה היא: AMD Athlon 64 3000+ קירור של זלמן Gigabyte K8NS socet 754 512DDR ADATA ThermalTake Activ 420W ThermalTake Xasar 3 V2000A XFX 6600GT 80GB SATA אודה לכל מי שיש רעיון מה מהות התקלה תודה מראש, איציק

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  20. המחשב (לא שלי) לא עולה. הוא נתפח הכל רץ אבל אין תמונה על המסך. זה לא בעיה בכרטיס מסך כי זה נבדר והוא עובד על מחשב אחר כנ"ל המסך עובד על מחשב אחר. מה זה יכול להיות ? ממה לוחצים על הכפתור המחשב מתחיל לרוץ וכלום אין סיגנל למסך - שחור... מה זה יכול להיות ?

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  21. Started by supermario,

במחשב הישן שלי יש 2 הרדיסקים באחד 80 ג'יגה של ווסטרן דיגיטל עם 8 מגהבייט באפר עשיתי גיבוי לכל הקבצים והוצאתי את הכונן מהמחשב כדי להעביר למחשב החדש. לקחתי את הכונן, ונתתי אותו יחד עם המחשב החדש כדי שבמעבדה ירכיבו לי אותו. ואמרתי להם המון פעמים "לא למחוק משמה כלום!!!!!!!!!!!!!" באתי הביתה לקחתי את המחשב שמח וטוב לב, ולהפתעתי גיליתי, שכל הקבצים בהרדיסק הגיבוי נמחקו כמעט קיבלתי התקף לב, אוסף של טראנס במשך שנים ירד לטמיון. למזלי גיביתי את המוזיקה הקלאסית והסרטים וחלק מהתמונות גם על ההרדיסק האחר במחשב הישן וגם על דיסקים לקחתי את ההרדיסק לשחזור במעבדה ,הם שחזרו, אבל השחזור לא הצליח, וכל הקבצים שהם שחזרו היו פגומים :-( יש לציין שמהרגע שהוצאתי את ההרדיסק מהמחשב השני ועד שהבאתי אות…

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  22. שלום, קודם כל מצטער אם זה לא הפורום המתאים. טוב בוא ניגש לבעיה =[ יש לי מדפסת HP Deskjet 3420 ולפני 10 דקות הדפסתי בה עבודה , עכשיו יש בעיה מסוימת במדפסת מאז שקיבלתי אותה היא "בולעת" דפים, כלומר לא ניתן לשים יותר מדף אחד, קיצר שמתי דף אחרי דף ובאחרון יצא עקום המדפסת נתקעה הוצאתי לאט לאט את הדף והכל נראה טוב ויפה אז אני מנסה להכניס דף אחר , לאחר שביטלתי את ההדפסה והוצאתי אחת חדשה ולמרבה הפלא המדפסת פשוט לא מגיבה , הכפתור הדלקה/כיבוי מהבהב מהר ואם אני לוחץ שוב אז הוא מהבהב לאט אני פותח את המדפסת , ואני רואה שהמחסניות דיו לא זזות (הרי שפותחים את המדפסת המחסניות "באות" לאמצע..) קיצר מחקתי תדרייברים התקנתי עשיתי ריסט התקנתי מחדש , עכשיו מסתבר שיש בעיות גם עם החיבור שאני מחבר א…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by vadikml,

לאחר כיממה שהמחשב פועל ברצף , אני מקבל מסך כחול מהיר מאוד שאני לא מצליח לקרוא מה כתוב בו , והמחשב מבצע ריסט לעצמו . האם זה בעיית חומרה/תוכנה ? והאם יש הצעות או פטרונות למצב ?

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  24. שלום יש לי מארז מסוג vm2000a של thermaltake ויש לו בקרת מאוורריים עם חיוי טמפרטורת מעבד כאשר אני מכבה את המסך של הטמפרטורה עדיין נשאר אור כחול במסך עצמו יש משהו שיודע איך מכבים אותו לגמרי???

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  25. Started by nim901,

יש לי את הלוח is7-e ואני שומע הרבה יותר חלש לעומת הלוח הקודם שלי, זה בטח קשור לזה שיש לי פה 6 ערוצים, איך אפשר לסדר את זה? (להגביר את עוצמת הקול)

• 2 תגובות
    • 640 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.