תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
לכול מי שיודע ויכול לעזור... יש לי כרטיס VIBRA 128 4D ו XP PRO עם כול העידכונים האפשרים. משום מה הVolume Control של הכרטיס קול לא עולה, כאשר אני מנסה להעלות אותו הוא זורק את המיקסר לצד שמאל, החוצה מהמסך ורק רושם למטה Volume Control . לכול מי שנתקל או יכול לעזור אשמח לדעת איך לפתור את הבעיה. בתודה מראש לכול עזרה ונסיון לעזרה. ORANUM ??? ??? ???
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
הכרטיס רשת שלי מובנה על הלוח אם הקיצר גם כשהמחשב כבוי המנורה דולקת זה אמור להיות ככה????
-
- 9 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
יש לי מעבד AMD 1700 עם לוח אם GIGABYTE VT-600,כרטיס מסך RADEON 9100,וזכרון 512 ddr. האם הגיוני שמשחק כמו splinter cell יקפוץ,האם זו בעיה במשחק? התקנתי את הדריברים בעצמי למחשב, ואני רואה בהגדרות החומרה 512 זכרון ואת שם הכרטיס מסך,יכול להיות שלא התקנתי את הדרייבר של הלוח אם כמו שצריך(למרות שזה עבד חלק)?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
זה קורה לדעתי בזמן שאני מחליף רזולוציה. אני פותח משחק, והוא במקום להחליף רזולוציה פעם אחת כמו שהוא עשה עד לפני שבוע, ולעלות מהר מאוד, מחילך שלוש פעמים, כאשר בינהן המסך שחור. לוקח דקה וחצי עד שזה עולה. (פה מדובר במסך connecting של הדמו של BF42 כשפותחים שרת מ All- Seeing Eye ) המשחקים עצמם עובדים נהדר, ממש בלי בעיה. אבל כשאני יוצא הבעיה האמיתית. זה יוצא מהמשחק ומחליף רזולוציה כמו שצריך. אבל התוכנה שמתחת ( mirc בדרך כלל ) לא נראית כמו שצריך: כל הכפתורים על ה toolbars למיניהם "הרוסים" ובמקום שהם אמורים להיות יש פשוט צבעים מעורבבים. כל פיקסל בצבע "שבא לו". האנימציה של העכבר ושל הווינאמפ (וכנראה גם של דברים אחרים שלא שמתי לב) נתקעת אחרי שלוש שניות, ואז עוברות כמה שניות ככה עד ש…
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב אתמול התקנתי את הווינדוס וכל מה שצריך... אבל, אחרי כמה נסיונות כושלים להתחבר ל- mirc ועם רישום מתלווה שכתוב בו שיש לי סוס טרויאני במחשב, החלטתי להריץ אנטי וירוס. הוא לא מצא שום וירוס, טרויאן או כל דבר אחר, והחלטתי להריץ bps spyware remover שהוא גם מנקה סוסים טרויאנים. לאחר שהוא העיף לי כל מיני דברים והרבה, הפעלתי את המחשב מחדש, וכשהוא עלה הוא נתן לי שגיאה... ומה שהוא כותב זה ככה: exe.00004125 - שגיאת מערכת {אין אפשרות לאתר רכיב} הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר EGNSEngine.dll. התקנה מחדש של היישום עשויה לפתור בעיה זו. ד"א יש לי windows xp home edition אם זה עוזר בצורה כלשהי... הייתי גם מעלה את התמונה של הבעיה (למרות שכתבתי את הכל למעלה) אבל אני לא מצלי…
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי שני הארד דיסקים אחד עם מערכת הפעלה שהכל עובד בה טוב והשני עם מערכת הפעלה אבל יש איתה בעיות אני רוצה לחבר את שני ההארד דיסקים למחשב שלי אבל שתעלה מערכת ההפעלה מההארד דיסק שלי, שעובדת טוב. איך אני מחבר את זה? מה להגדיר כמאסטר וכ slave? והג'אמפר? לחבר את שני ההארד דיסקים על אותו כבל?
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, לפי כמה חודשים שלחתי הודעה לפה לגבי בעייה במחשב לאחר פעולות לא מאמצות בוינדוס כמו למשל כניסה לתיקיות וכו או נסיון לשחק משחקים בעלי מעט גרפיקה המחשב קופא.. חשבתי שהבעייה נפתרה כמו שניתן לראות בנושא שפתחתי פעם קודמת http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=79626.msg681293 אך לאחרונה הבעייה חזרה ובגדול המחשב קורס (קופא) כול 20 דקות בערך, הדבר היחידי שעזר לי זה להוריד את המכפלות במעבד מ133 ל 100 ועכשיו אני עובד ב820 מגה הרץ בגלל שעשיתי אובר קלוקינג כדי שלא יהיה לי 750 מגה הרץ.. ניסיתי ספק אחר\הר דיסק אחר\כבלים\ אורר\ כרטיס מסך אחר וכלום הוא עדיין מגיע למצב של קפאון אם אני במכפלה של 133 תודה.
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לחבר שלי HD 80 GB של WD שפתאום חדל לעבוד אני יודע שאפשר לשלם לאיזה חברה איזה 250 300 דולר והם ישחזרו לך איזה 98 אחוז ממה שהיה לך ב HD ואני יודע גם שיש איזה תוכנה אפשר להוריד שגם תעשה את כול הפעולה הזאתי... רק בחינם אין כסף???!?! מי יודע איך קוראים לתוכנה או מה אני יכול לעשות?!?
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם וחורף חם, היום אכבר קרה לי 3 פעמים שצצו משום מקום נפילות מתח, בדרך כלל שזה קורה המחשב נכבה ונדלק שוב ביחד עם שאר המכשירים החשמליים בבית, ולפעמים המחשב "נתקע". מה זה נתקע? הנורה של הPOWER הירוקה, נשארת דולקת, והמחשב "מת" רק המנורה הזאת דולקת ואי אפשר לעשות כלום עד שמוציאים את הכבל מהספק כוח ומחכים כמה שניות ומחברים מחדש שוב. כרגע המחשב פועל אבל אני ממש מפחד שעוד נפילות כאלו יישרפו לי חלקים במחשב ואולי אפילו את המסך. האם עוד מישהו מאיזור רמת-גן חווה את זה ? והאם זה באמת יכול לגרום לנזק למחשב שלי?
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך GEFORCE FX5200 הכרטיס עושה לי בעיות במשחקים ולפעמים גורם לתקיעות של המחשב. התקנתי DIRECTX 9.0C אשמח עם מישהו יביא לי את הדרייברים הכי חדשים של FX5200 128 DDR תודה מראש לירן.
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
טוב תראו כבר כמה פעמים זה קרה לי שכל ה-USB2 שלי הפסיקו לתפקד ורק אחד עובד כל פעם אני מוחק אותם מחדש מהDEVICE MANAGER אז הכל עובר ואחר כך צצה הבעיה שוב בנוסף לקח החיבור של הבורד בכלל לא עובד וגם אף פעם לא עבד אני מתכוון לחיבור הקדמי שיש במארז שמחובר לבורד למישהו ישן רעיון מה הבעיה? הלוח שלי זה K8N NEO PLA
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, ביום חמישי בערב הדלקתי את המסך של המחשב(כמובן שהמחשב היה דלוק) והיה על המסך חרבוש כזה שהמחשב נתקע, חשבתי שאתחול מחדש שלו יפתור את הבעיה, אך לאחר האתחול המחשב בכלל לא עלה. כרגע כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק, אך המסך לא נדלק. הכרטיס מסך הוא מדגם SUMA GEFORCE TI4200 64MB. עוד בדקתי ושמתי לב כי המאוורר שעל הליבה כלל אינו פועל מה שהעלה את חשדותי לגבי האפשרות שהכרטיס מסך נשרף. האם יש אפשרות שהכרטיס מסך לא יעבוד במקרה שהמאוורר שעליו לא עובד? או שאין מנגנון שכזה? אשמח לקבל תשובות שאולי יפתרו את הבעיה, אך נדמה לי שהלך הכרטיס, אשמח לדעת שאולי יש אפשרות לתקן את המצב.... תודה...
-
- 11 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום..מערכת הXP אצלי קרסה סופית.(מקש הF8 ואפשרויות -מצב בטוח-העלאה לפי פרמטרים אחרונים מוצלחים - וכ'ו- לא עובדים ,המחשב קופא). בעייתי היא כזו : כשאני מעלה את דיסק ההתקנה המקורי של הXP פרו בעברית שלי, הוא מגיע עד לאפשרות של -בדיקת גרסה קודמת של חלונות- ופשוט קופא שם. המקלדת ננעלת והסידי-רום מפסיק להסתובב. *נכנסתי לBIOS וההארד דיסק שמותקן אצלי מופיע שם בקינפוג הנכון . ההארד דיסק מותקן נכון ,הכבלים במקום והג'ימפור גם . הביוס מזהה אותו, אז מה יכולה להיות הבעיה למצב ביש שכזה ? מעולם לא נתקלתי בדבר שכזה, ואני מתוסכל עד מאוד, אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי כאן חבר'ה, אני אובד עצות כבר. תודה מראש לכל המגיבים.
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום. לפני כמה ימים ביצעתי כמה שינויים בחומרה,וסתם בדקתי את מנהלי ההתקנים של המחשב, וראיתי שHD שלי לא פועל בהתקן של UDMA5...כלומר נכנסתי ל-device manger->ide/ata/atapi controllers->primery ide channel->primery ide channel propoties->Adv.propoties ושם ראיתי שבהתקן 0 ,מצב העברה נוכחי הוא PIO...אני יודע שהוא צריך ליהות בUDMA5,כלומר הכי מהיר,אבל איך הופכים אותו לכזה?! תודה לעונים ולעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום אז בניתי מחשב בשביל מישהו והיה לי ניסיון עם אותו דגם רק לא הE אז קניתי את הE עם זכרון Hynix מעבד BARATON 2500 וכרטיס FX5200 ומה שקורה זה כאשר אני מדליק את המחשב המאוורר מתחיל להיסתובב ולא קורה כלום(אפילו לא power on test) ניסיתי להחליף את כל החלקים ועדיין לא עבד אז אמרתי טוב ניתן את הלוח שלי ונחליף לוחות אם ואני כבר ייסדר אותו. עכשיו כל החלקים עבדו על שלי (הלא E) ויש לי את המחשב שלי שהוא זהה ברוב וגם כל החלקים שלי לא עובדים על הלוח האם הלוח פגום או שזה משהו אחר?? בתודה דניאל נורמן
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
לאחד מחברי יש מפרט כזה: AMD Athlon XP 2500+ Gigabyte 7N400L Corsair 512MB DDR400 (Dual DDR) Radeon 9600PRO בעת הפעלת משחקים, לאחר כמספר דקות המסך מחשיך, מראה שאינו מקבל כל אות, אך הסאונד ממשיך להתנגן לזמן מה, ולאחר מכן המשחק קורס. הדרייברים של לוח האם (nForce) ושל כרטיס המסך מעודכנים. זו אינה בעיה בחיבור המסך לכרטיס המסך. למישהו יש רעיון, הצעה לפתרון הבעיה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
בזמן האחרון קורה לי שפשוט המחשב נכבה, יש לי Pentium 4 2.4B @ 2700MHZ, ו 512 מב מושקין ספשייל 222 (DDR400) ספק כח HEC-300AR-T. שמתי גם לב שלאחרונה הטמפרטורה של המעבד והמארז גבוהים יחסים למה שהם היו בעבר, המעבד כרגע עובד ב 55C IDLE מה עוד יכול לגרום לבעיה ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי בעיה ברשת ואני לא יודע מה לעשות אבא שלי לוחץ עלי שאני יסדר אז אני מבקש את עזרתכם מי שיכול לתת לי לינק או הוראות מה צריך לעשות כדי להתקין את הרשת תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
כאשר שאני משחק במשחקים יחסית ישנים וגם בישנים יותר, המשחק נתקע, ברגע שיוצאים מהמשחק, או סתם באמצע המשחק. משחקים שניסיתי ועדין תקע לי הם:NFS 5,Medal of Honor Allied Assault,Ground Control II, ולפעמים גם Vice city. המפרט שלי: XP2500 בלי שום OC NF7-SL (הכרטיס קול המובנה כנראה נשרף, לפני חודש) OCz 512 MB PC3200 REV2.0 Albatron GF 4TI 4200 X8 וכרטיס קול מאפן של קריטיב SB 4.1 יש לי Win XP SP1, עם כל הדריברים המעודכנים, מחקתי את הדריברים של הכרטיס המובנה, ומבחינת סאונד אין שום בעיה אז אני לא ממאמין שהבעיה בכרטיס המובנה. למישהו יש אולי מושג מה הבעיה
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
חיברתי כונן פלופי למחשב החדש שלי.. עכשיו חיברתי כבל IDE כזה ו חיבור מן מולקס כזה קטן וזהו.. עכשיו אני רואה את הפלופי דולק תמיד (המנורה שלו..) ובוינדוס כשאני שם דיסקט הוא רושם שאין כלום בכונן.. וזה ככה בכל דיסקט! מישהו יכול לעזור לי? יש לי פלופי של SONY/ALPS ...
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
הכרטיס קול שלי עבד טוב אבל עכשיו אני בא לשמוע מוזיקה אני שומע תמוזיקה חורקת ניסיתי להחליף רמקולים וניסיתי לשים אוזניות עדיין שומעים מוזיקה חורקת נסיתי להחליף שירים והכל עדיין לא..מה עושים? הכרטיס שלי און בורד
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אז ככה, קיבלתי ל"טיפולי" מחשב שהבעיה שלו מתוארת בכותרת, אז למה "לכאורה" כי המעבד לא מתחמם, הוא עומד על 45 מעלות במאמץ (אינטל) שה לפי אתר היצרן בהחלט בתוך התחום הירוק, ועדיין המחשב נכבה ובפעם הבאה שמדליקים אותו הוא כותב במסך הפוסט שהיה כיבוי לא צפוי של המחשב עקב התחממות המעבד. כאמור, המעבד לא מתחמם, עכשיו החשוד העיקרי הוא לוח האם, אין לי לוח-אם כזה ע"מ לבדוק, השאלה שלי האם זה יכול להיות המעבד דפוק?, אני יודע שבמעבד אין טרמומטרים ואת טמפ' המעבד הלוח לוקח מטרמומטר אינטגרלי בלוח שנמצא מתחת לסוקט של המעבד ולכן לדעתי המעבד לא יכול "להכריז" שלא סובל מחימום-יתר כי אין לו פשוט טרמומטר, האם יכול להיות שהמעבד דפוק ולא לוח-האם? (כאמור אין לי לא לוח-אם ולא מעבד כזה). תודה! עריכה: כמוב…
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, המחשב פתאום קופא, שום כפתור לא מגיב. מה עושים? קורה בתדירות של פעם ביום... כל המאווררים תקינים...
-
- 7 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב הישן: Celleron 400 Asus P3V4X 192Mb SDRAM Riva TNT 2 32Mb Seagate 8Gb סי. די. וצורב עכבר ומקלדת ונעבור לבעיה: כאשר אני לוחץ על הכפתור של ההדלקה - הוא מדליק את הכל - ההרד דיסק מתחיל להיסתובב - הצורב הCD עוברים איתחול, אז - כלום! המסך לא נדלק - כאילו אין כרטיס גרפי. ניסיתי להחליף כרטיס (שמתי VOODOO 3 16Mb ועדיין אותו דבר), ניסיתי לעשות ריסט לביוס. הבעיה היא ש"התופעה" הזאת חוזרת על עצמה מדי פעם, בכל פעם זה עובר אחרי כמה זמן - לא יודע איך. אם למישהו קרה אותו דבר עם הלוח אם הזה , אנא עיזרו לי. ??? תודה מראש, תמיר.
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-