עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. התקשר אליי עכשיו וחבר ותיאר לי את הבעייה שבכותרת. אני עוד לא ראיתי את המחשב אבל לפי דעתי מדובר בספק בעייתי. ישנה גם אפשרות שהבעייה נוגעת במעבד שמתחמם מדי, אבל זה נראה לי פחות הגיוני. יש לציין שכל המאווררים מסתובבים(מאוורר צד, המאוורר של המעבד, והמאוורר של הספק). מה דעתכם? יש עוד אופצייה? עריכה: הוא עכשיו גם אמר לי שמדי פעם המחשב היה עולה לו אחרי כמה ניסיונות. עכשיו הוא כבר לא עולה והוא תמיד נכבה אחרי שנייה.

• 29 תגובות
    • 11.4k צפיות
  2. מה המצב ?? המחשב הנייח שלי נדלק לכמה שניות ונכבה , החלפתי ספק זה לא עזר , ניתקתי את כל הכוניים והזכרונות זה לא עזר , הקירור של המעבד מורכב כמו שצריך, שאר החיבורים לבורד מחוברים כמו שצריך ... מה הבעיה ?? תודה

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  3. שלום לכולם ובוקר טוב. פתאום קרה לי משהו מוזר אתמול וגרר אותי למשך כל היום.המשהו המוזר הזה כאשר אני בא להוריד איזה קובץ בהורדה ישירה (לא קשור לגודל הקובץ נע בין5 20 מגה) המחשב נדלק לי מחדש. ממה יכול לנבוע הבעיה? אני משתמש ב-windows 7 ultimate אני צריך אולי איזה תוכנת מנהל הורדות? תודה רבה לעוזרים. בן.

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  4. כמובן שבביוס מוגדר שעכבר לא יעיר את המחשב (אך נראה לי שזה מתייחס לחיבור PS2) וכמובן שבחלונות הלכתי במנהל ההתקנים לעכבר וסימנתי שהוא לא יוכל להעיר את המחשב... מה עושים ?

5. Started by israelisraeli,

יש לי בעיה, לא קריטית אבל היא מעצבנת. אחרי שהמחשב שלי נכבה (ומכבה את המאווררים) יש השהייה של כמה שניות ואז הוא נדלק שוב. יש למישהו רעיון?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by mati88,

שלום לכולם, בהתחלה הבעייה הייתה 3 צפצופים קצרים שרק נמשכים אחרי שהוצאתי והרכבתי רכיבים נפסקו הצפצופים אבל עדיין המסך לא נדלק.. בדקתי את המסך ואת הכבל הם שמישים ,ניסיתי לנקות בפנים גם.וזהו! פה כבר הידע שלי במחשבים נגמר,אפשר להגיד שאחד מהרכיבים נהרס אבל אני רוצה לשלול את זה לפני שאני אבדוק הכל .. בגלל ששיחקו בכל הכבלים בפנים, אני לא בטוח שהכל במקום לכן תיקחו את זה גם כאופציה לבעייה ? וחוץ מזה שאני מדליק את המחשב,ומכניס את הכבל של המסך אז הוא לא מגיב בכלל . מה אפשר לעשות ?לפני השלב של לקחת את זה לטכנאי ...

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by rony1880r,

היי קורה לי לפעמים שלאחר שאני סוגר את המחשב , פתאום לאחר כמה דקות המחשב מדליק את עצמו ואני נאלץ שוב לסגור אותו ואז בכיבוי השני שאני עושה המחשב כבר לא נדלק, זה לא קורה כל הזמן, אבל לפעמים אני נאלץ לסגור אותו כמה פעמים עד שהוא כבר לא נדלק, יש לכם פתרון לתופעה המוזרה הזו? רוני

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Nanis,

טוב,אז ככה לפני כמה חודשים הייתה לי בעיה עם המחשב שאם אני מדליק אותו מה שקורה בעצם זה ששמעתי את המאווררים מסתובבים,האורות בתוך המחשב דולקים - אבל הנורות בפרונט של המחשב לא נדלקות,וגם לא הנורות איפה שהכבל רשת - בנוסף לא שומעים את ה"פיפ" הזה שהמחשב משמיע כשהוא נדלק הבעיה הסתדרה מעצמה..וכבר חודשים שהמחשב נדלק בלי בעיה עד אתמול בעצם,בבוקר יום ראשון -מה שקרה יום לפני היו 2 דברים - 1.ניתקתי את הכבל של העכבר וחיברתי מחדש 2.הייתה הפסקת חשמל (אם כי לאחריה המחשב נדלק בלי בעיה) לא יודע אם יש קשר ל2 הדברים אבל נראה לי שזה חשוב להזכיר עכשיו מה..אם זה היה קבוע אז הייתי בטוח שמשהו במחשב הלך (אם זה הספק כוח או הלוח אם) אבל לפעמים הוא כן נדלק ואז הוא יכול לעבוד שעות ואפילו ימים בלי בעיה..…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by holly man,

שלום חברים יש לי לוח אם של asus p4s8x ביומיים האחרונים כאשר אני מדליק את המחשב הוא נדלק ועף יש לביוס ויש הודעה שכתוב בה message confirmation the system intruded,chassis opend or tempered before.please check the system תודה

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by dj shay 30010,

יש לי מחשב אולי 6 שנים עושה את העבודה לפעמים אני משתמש בו לרוב במחשבים אחרים לאחרונה התחיל להדלק סתם נגיד עושים כיבוי הוא נדלק לאחר כמה שניות או שהוא מחובר לחשמל נדלק ישר או אחרי 20 שניות נתקתי את הכפתור של ההדלקה עשיתי עידכון לביוס יש לי שם ספק איותי של ENERMAX 500 הלוח של ASUS P4P800 SE יש למישהו רעיון הוא נדלק גם ללא כפתור שמחובר ללוח

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  11. Started by NRT,

שלום לכל העוזרים. לאחרונה ישנה תופעה ב PC שלי שכשאני מדליק אותו המסך לא מקבל תמונה ונשאר שחור - נורת החיווי של המסך נשארת צהובה (standby) והמחשב לא מגיע לווינדוס. המחשב עצמו נדלק והמאווררים עובדים אבל חוץ מזה כלום. ניסיתי ללחוץ לחיצה ארוכה על מנת לכבות ולהדליק שוב וניסיתי לחזור על התהליך הזה מספר פעמים עד שבפעם אחת המחשב מתחיל, יש תמונה והכל בסדר. אני יכול לכבות ולהדליק 10 פעמים ובפעם ה 11 זה אולי יצליח. כאשר המחשב עולה אין שום בעיות והכל יציב. אם המחשב יכבה מסיבה מסויימת אז המצב הזה יכול לחזור - כלומר להידלק אבל לא להציג כלום. בהתחלה חשבתי שהבעיה נמצאת בכרטיס מסך אז הצלחתי להשיג כרטיס מסך אחר (geforce gt210) כדי לבדוק את הטענה הזאת וכשחיברתי את ה…

• 30 תגובות
    • 38.4k צפיות
  12. Started by 120788,

שלום, יש לי מחשב בן שנה וחצי (+AMD X2 4800, לוח ASUS M2N-X, ספק RAIDMAX), ובחודשיים האחרונים קרה כמה פעמים שהוא החליט לא להדלק. בפעם הראשונה לקחתי אותו למעבדה, שם באורח פלא הוא נדלק ישר. כשהחזרתי אותו הביתה הוא שוב לא נדלק.. פתחתי אותו, שיחקתי קצת עם הכבלים ניערתי אותו ואחרי כמה נסיונות הוא נדלק.. הוא עבד יופי לשבועיים ואז שוב.. ושוב מעבדה.. ושוב הוא נדלק שם.. ואחרי שבוע שוב לא נדלק.. ניתקתי אותו ונענעתי ואז הוא נדלק.. אתמול זאת היתה הפעם האחרונה ומאז אני אבוד אצות.. כמה ששיחקתי וניערתי וניתקתי וחיברתי וכלום.. אגב עוד מלפני התקופה הזאת המסך בקביעות לא היה נדלק יחד עם המחשב. כלומר המחשב נדלק ואז צריך לכבות ולהדליק מחדש כדי שהמסך יידלק גם. מציק. יש לציין שהנורית על הלוח אם …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום ברשותי P4 קקה, הבעיה מתוארת בכותרת תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  14. שלום לכולם,מערכת הפעלה ווינדוס 10.לאחר כיבוי המחשב והדלקתו המחשב נדלק אך אין תצוגה. יש צפצופים חלשים מהלוח אם. המחשב מצליח לעלותרק כאשר אני מכבה את המחשב ומעביר את הזיכרונות לזוג השני של חריצי ההרחבה של הזיכרונות (2 כרטיסים של 4GB).כשאני שוב מכבה את המחשב קורה אותו דבר ושוב הוא עולה רק כאשר אני מבצע את אותה פעולה.נבדק ספק כוח ברב מודד ונמצא תקין. כרטיס מסך תקין (קורה גם כאשר מחובר לכרטיס מסך המובנה). התחלתי לבצע בדיקהלכרטיסי זיכרון עם תוכנת memtest לבינתיים עד שלב 3 ללא שגיאות.מישהו מכיר את התופעה? מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.אלעד

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  15. שבת שלום המחשב לאחרונה החליט שהוא נדלק רק לאחר כיבוי הספק כ10 שניות ולאחר מכן הדלקה רגילה דרך כפתור ההדלקה. יש פיתרון לבעיה הזו? מפרט המחשב: Core i9-13900K Antec Symphony 360 ARGB All-In-One קירור של המעבד 32GB DDR4 במהירות 3200 הרץ של TEAMGROUP T-CREATE ASUS ROG Strix Z790-A Gaming WiFi RTX4070TI 12GB ספק כוח 850 וואט זהב של Pystar תודה רבה!

16. שלום, הרכבתי מחשב חדש עם חלקים שרכשתי לפני יומיים. הבעיה היא שלפעמים הוא לא נדלק בכלל ואני צריך לאפס את הסימוס בכדי שיעבוד. יש לי שתי מסכים ושאני מגדיר שהראשון יעבוד בהפעלה (שהוא יהיה התצוגה הראשית) דרך הביוס או דרך ההגדרות כ. מסך במחשב זה בדכ קורה.אשמח לעזרה בנושא.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום, כפי שרשום בכותרת, המחשב נדלק וישר יש צפצוץ מהיר ללא הפסקה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה,

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Cooler-Master,

שלום לכולם. הבעיה התחילה לפני איזה יומים. מצאתי את המחשב תקוע עשיתי ריסט למחשב ומאז הוא לא רוצה להדליק את המסך יותר (המנורה של המסך תמיד כתומה). עכשיו היה לי בעיות בכרטיס מסך בזמן האחרון הוא לא עבד כל כך טוב אז חיברתי אותו מחדש ניקיתי אותו אבל זה לא עוזר גם בדקתי את הכרטיס על המחשב השני והוא כן הדליק את המסך לא רואים טוב בגלל שהוא דפוק אבל הוא עובד. ניסיתי איזה כרטיס מסך פי סי אי שהיה לי והוא גם לא עבד. ככה שאני לא בטוח שזה הכרטיס מסך, הוצאתי את הזיכרונות ניקיתי את המגעים חברתי שוב גם את המעבד הוצאתי חיברתי שוב ניסיתי אבל גם זה לא עוזר המחשב לא נדלק. ניסיתי לאפס את הביוס זה גם לא עוזר. מה ששמתי לב אבל זה שבלוח שלי (CHINTECH 7NJS) יש את הפנל הקידמי שיש בוא את הקודים האלה ש…

19. Started by tood,

היי ערב טוב, המחשב נדלק ופועל אך המסך לא נדלק,בדקתי את המסך על מחשב אחר והוא תקין . נסיתי את המחשב שלי על מסך אחר, לא נדלק המסך. מה הבעיה ? המחשב שלי זה:לוח אם אסוס"p4r800v כרטיס מסך כלול בלוח מערכת הפעלה :וינדוס אקספי הום אודה מאוד על העזרה טווד

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  20. שלום אחי שיחק אתמול ב MW2 ובאמצע משחק היה כתוב HACKER ונהיה לו מסך כחול!!!!!!מאז המחשב נלק פעם אחת ויש את הראש של הציפוצוף -אבל כלו םל אעולה,ובפעם השנייה שמנסים אין רעש ואין כלום,רק מאווררים עובדים,זה פשוט הזוי,הוא גם טוען עכשיו שיש לו תיקתוקים בהרדיסקים(2 הרדיסקים!!!) אני לא מבין מה קורה שם.אפשר לפתור איכשהו את הבעייה?ניסיתי להוציא את הבטרייה ולהחזיר,הוצאתי את הזכרונות והחזרתי,כלום לא עובד,איך מסדרים את זה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by jecka777,

שלום רב! יש לי בעיה במחשב חדש שהרכבתי: כאשר מדליקים אותו, הוא לא מדליק מסך. אם אני אכבה אותו ומיד אדליק פעם נוספת, הוא יידלק ללא כל בעיה. אם אני אכבה אותו ואמתין 10 דקות - התופעה תחזור על עצמה. מפרט טכני: לוח - INTEL DP45SG מעבד: E8400 כ. מסך: NVDIA 240 המחשב נקי מאבק, המעבד, הכ. מסך והזיכרון שמישים, המחשב אינו מוציא צפצופים או מתחמם. אשמח לתגובתכם / עזרתכם.

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  22. ניסיתי עם שני כרטיסי מסך שונים, כל פעם בסלוט PCIE אחר, עם שני מסכים שונים בחיבור אנאלוגי ודיגיטלי (המסכים תקינים בוודאות). אני לא יודע אם מה שתקול זה כרטיסי המסך (7100 פאסיביים של גיגבייט - מה כבר יכול להתקלקל ובשניהם?) או שפשוט לוח האם דפוק. איך מאבחנים?

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by scylla,

שלום לכולם, קודם כל תודה בפתרון בעיית ההארדיסק - החלפתי והבעיה נפתרה. הבעיה שבעיה אחרת צצה. אני מדליק את המחשב, והמסך לא מגיב. כלומר מתנהג כאילו המחשב כבוי. (המסך עובד, מופיע ההודעה שמופיעה בדר"כ שהמסך פתוח והמחשב לא) חשבתי שהכרטיס מסך נשרף (9800SE של הרקולס, עם קירור של ארקטיק קולינג, משהו כמו סיילנט קור) בגלל שהמאוורר של הכרטיס מסך לא עובד (או עובד בקושי). חשוב לציין שלא אימצתי את הכרטיס והשתמשתי רק באינטרנט, למרות שאולי עדיין זו הסיבה. הקטע היותר מוזר - המסך חזר לעבוד ביום ראשון בערב, והיום (שני) הוא שוב חזר לא להגיב למחשב. כל הסימנים מראים שזה הכרטיס מסך, איך ניתן להיות בטוחים מבלי לנסות כרטיס מסך אחר? והשאלה השניה, במידה וזה הכרטיס, האם מומלץ לקנות משהו זול מאוד כי כ…

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  24. שלום, המחשב מסרב לעלות. לאחר לחיצה על כפתור ה ON יש ביפ אחד(כפי שהיה תמיד) ואז המחשב נתקע בבדיקת זכרון-רואים רק MEMO ואפילו לא את כל המילה MEMORY. אחרי כמה ניסיונות של הדלקה וכיבוי זה עבר את בדיקת הזיכרון ואז נתקע. ניסיתי עם זכרונות אחרים,ספק אחר ועדין אותה בעיה. יש הצעות? תודה.

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  25. Started by ron2202,

שלום לכולם. קודם כל אני מצטער אם השאלה הייתה כבר בפורום, עברתי רק על כמה עמודים ראשונים וקראתי את החוקים והכל... המחשב המדובר : Q9550 4870X2 2X2GB GSKILL SEAGATE 7200.11 THERMALTAKE TOUGHPOWER 600W GIGABYTE EP43-DS3L הבעיה התחילה לפני שבועיים בערך, נכנסתי למשחק והמסך ישר קיבל משהו כמו ארטיפקטים אבל קפא, וגם הסאונד נתקע וחזר על עצמו. ריסטרט הביא גם סוג של ארטיפקטים, ודברים נראו זזים קצת, עוד לפני עליית מערכת ההפעלה, אז הנחתי שהכרטיס מסך לא תקין, ושלחתי אותו לתיקון. בינתיים קיבלתי כחלופי 210GT שעבד בעקרון אבל אחרי כמה שעות עבודה היה נתקע כמו בבעיה המקורית, וריסטרט היה פותר את הבעיה לגמרי (בלי ארטיפקטים) עד התקיעה הבאה (הצליח להריץ משחקים). אחרי שבוע אמרו לי שהכרטיס ששלחת…

• 2 תגובות
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים