עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by max_shifrin,

שלום, יש לי בעיה מוזרה קצת... התקנתי היום עכבר ומקלדת חדשים מבית LOGITECH, CORDLESS DESKTOP MX BLUETOOTH ואחרי זה המדפסת שלי הפסיקה להדפיס, אני לא מקבל שום שגיאה כשאני שולח משהו להדפסה אבל המחשב מתעלם מהעובדה שאני מדליק את המדפסת דברים כאילו נשלחים להדפסה והוא כן עושה SPOOLING אבל המדפסת פשוט לא מדפיסה כלום. ניסיתי לחפש מידע באתר של LOGITECH אבל לא מצאתי שום דבר קשור פרט למשהו שהם זרקו על התנגשויות עםBLUETOOTH HUB אחרים, דבר שאין לי כי המדפסת עובדת ב USB ובנוסף לזה ניסיתי כמובן להתקין מחדש את המדפסת אולם הדבר לא עזר ההקתנה עברה חלק אבל הוא לא מדפיס דף בדיקה.. הוא פשוט לא מדפיס ואת זה אני לא מבין... אם למישהו יש רעיונות או הצעות אשמח לשמוע. (ואם למישהו יש מייל של תמיכה של…

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  2. שלום. יש לי בעיה מאוד מרגיזה. כאשר אני מוריד או מעלה את הוואליום שבמחשב הנייד(ידנית,לא בתוך המחשב),המודם האלחוטי פשוט מתנתק,והאינטרנט מפסיק לפעול לשניה,ואז הוא מתחבר שוב. אשמח אם יהיה למישהו הצעה לפיתרון.(להוריד ולעלות ת'וואליום ידנית בתוך המחשב,לא בא בחשבון) אם כבר אני כותב,אז כבר. ההארדיסק כנראה שובק פעולה,והמחשב נתקע. אני נותן דפיקה קטנה על המקלדת\אזור הרמקולים במחשב הנייד,והמחשב ממשיך לפעול כשהיה. מה קורה עם זה? תודה!

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  3. Started by A.S computers,

אתמול הורדתי nero 6605 ונתקעתי בלי s\nלתוכנה איפה אני יכול למצוא????

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Jack_g,

יש לי שניי זיכרונות של CORSAIR XMS 3200C2 512MB שעבדו מצויין במערכת הקודמת שלי שהייתה: ABIT NF7SL VER2 WITH BARTON 2500 המערכת הייתה ב OC של באס 200 כל הזמן והזיכרונות עבדו ב CAS2.0 6.3.3 והתוכנה QUICKPAR 0.91 (למי שלא מכיר את התוכנה זוהיא תוכנה שמתקנת קבצי RAR או כל קובץ אחר לפי קבצי ה PAR המצורפים ) עבדה מצויין. עכשיו כשהחלפתי את המערכת ללוח GIGABYTE K8NS ULTRA S939 WITH A64 3200 S939 והשארתי את אותם הזיכרונות אז התוכנה התחילה לעשות בעיות היא מדווחת על MEMORY FAULKT ושהיא לא מצליחה לתקן, חיפשתי את השגיא בפורומים של התוכנה ואמרו שזו בעיה של זיכרונות ואם הם ב OC אז צריכים להוריד אותו מכיוון שהתוכנה משתמשת בזיכרון בצורה כמו שאף תוכנה אחרת לא. אז ניסיתי לשחק עם התיזמונים וז…

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  5. Started by RayZ,

למה אין פורום על מדפסות? בקיצור,זה המקום הכי מתאים שמצאתי לכתוב את זה. יש לי בעיה עם מדפסת של Hp Hp Deskjet 920c היא מהבהבת מהרגע שמדליקים אותה, ולא מדפיסה כלום. בדקתי, לא נגמר הדיו.

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  6. Started by itaysp,

לאחרונה נתקלתי בבעיות בזמן משחק. כשיחקתי ב FAR CRY ושמתי את המשקפיים שרואות חום, כל המשחק התחיל לזחול וזה ממש לא צריך להיות ככה וזה גם לא היה ככה לפי חודש. כששיחקתי נ BATTLE FFILED על הים הייתה כמו רשת כזאת, אני אביא תמונה פעם הבאה שאני אשחקץ אני לא משחק הרבה אז אני לא יודע מה עוד בשאר המשחקים אבל עם מפרט כמו שלי זה לא אמור לקראות. ניסיתי להוריד את האפשרויות ל LOW וזה לא השתנה

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  7. Started by Glow,

כמו שכתוב בכותרת זה מה אני רואה ב TASK MANAGER אבל בלשונית PROCESS יש לי נורמאלי של בערך .0 כשאני מפעיל את PRIME95 הוא נהפך ל0 והרבה פעמים המחשב זוחל . והרבה פעמים כשאני משתמש תוכנות לדיבור כגון MSN,SKYPE בהתחלה זה עובד אבל אז אני לא שומע כלום אבל שומעים אותי.. אולי זה לא מפורט מספיק אני פשוט ממהר כרגע ואם יש בעיה בהבנה אני אסביר מאוחר יותר...בכל מקרה אם מישהוא מבין מה הבעיה ויכול לעזור אז בבקשה.. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  8. Started by Impreza,

חיברתי הארדיסק אחר והחזרתי לרגיל והווינדוס לא עולה, זה רושם NTLDR IS MISSING וללחוץ קונטרול אלט דליט.. ועדיין אותו דבר ניסיתי לחבר מחדש כבל IDE, לנסות אחד אחר, לג'מפר בצורה אחרת ולא עוזר מה לעשות!?

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  9. Started by Vladgi,

אני מנסה לעשות defrag לכונן c וזה עושה אבל מסיים ממש מהר וזה לא מסדר שום דבר הוא עדין "מבולגן" זה ממשיך לומר לי שאני צריך לעשות defrag לכונן הזה ואני עושה כבר איזה 15 פעם וזה פשוט לא מתקן את זה,אני חושב שעברתי המון זמן בלי לעשות את זה וכעת ואני כבר לא יכל לתקן כלום,יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה הזו ולסדר את הכונן המזוהם הזה? צירפתי תמונה להמחשת הבעיה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  10. קיצר אני מנסה להתקין את התוכנה MPEGTOOL סבבה הורדתי מהאינטנרט פתחת עכשיו אני לוחץ על ההתקנה וזה כותב לי את זה : מה לעשות כדי לסדר את זה ולהתקין את התונכה זה דחוף תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  11. Started by asmy999,

אני צריך בבקשה דרייבר לכרטיס רשת של LG , הכרטיס הוא LG GOLDSTREAM LNPC||-10/100 של BIT 16 , אודה אם מישהו יוכל להפנות אותי לאתר בו קיים דרייבר כזה , או לחילופין יעלה אותו תודה מראש אסף

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  12. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

מה עושים? זה בא והולך זה כאילו זה אשמת המחשב לא המקלדת.. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  13. שלום חברים. יש לי שתי שאלות, אנא עזרו בבקשה. 1. יש לי לוח אם של ג'יגה בייט תומך SATA והכונן קשיח של WD תומך SATA. חיברתי את הכונן עם הכבלי SATA שקיבלתי, עכשיו, איך אני יודע שהמחשב מוגדר על SATA? היכן אני יכול לבדוק זאת? 2. חיברתי את נורת ההבהוב של ה - H.D.D LED לפי הספר(תרתי משמע) והנורה לא מהבהבת לי בזמן עיבוד נתונים (שהמחשב מריץ תוכנה או משחק). ניסיתי וריאציות שונות על גבי חיבורי ה פאנל של הלוח אם, אך עדיין לא הצלחתי לפתור את הבעיה. * הנורה תקינה ולא שרופה, ניתן לראות אותה דולקת בזמן לחיצה על ריסט. אנא עיזרו לי לפתור בעיות אלו בבקשה. תודה רבה על תשומת הלב.

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  14. Started by soulz,

לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב ומיד שמתי לב לרעש המוגבר של המאוור של המעבד...ואז התחילו הבעיות. דברים מוזרים היו מופיעים על המסך שלי, ואז המחשב היה בכלל נחבא, או נתקע, או לא נדלק לכמה זמן...נראה שהבעיה לדעתי היא שהמאוור משום מה התחיל להסתובב במהירות גדולה מדיי, וזה מרעיד את כרטיס המסך כך שהוא לא יכול לפעול כמו שצריך...

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  15. טוב הציונים שלי משום מה הדרדרו בבנצ'מארקים השונים, חשבתי שזה היה בגלל החלפת הארד דיסק והיום ראיתי את זה: ישהו מוכן להציע דרך לפתור את זה?

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  16. Started by Idan-h,

היום עשיתי ניקוי ממש רציני למחשב, ממש, הוצאתי את הלוח, חוטים הכל, שטפתי את המארז [כמובן שהוא ריק]. תמיד הקובנציה של הIDE אצלי היא כזה Primary Master HD Primary Slave MSI CDROM 52 Secondery Master MSI CD-RW 52 עכשיו אחרי שהחזרתי הכל משום מה הSecondery IDE לא פועל, כי הצורב לא מזוהה בשני החיבורים של הIDE מה לעשות? כמו שאמרתי, ניסיתי בשתי החיבורי של ה-Secondery תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  17. שלום יש לי מחשב ישן שברשותי שהחל לעשות רעשים ממש חזקים. פתחתי את המארז וגיליתי שזה המאוורר של המעבד שמרעיש ניקיתי את כל האבק שבמארז ומה שיכלתי מהמאוורר אך הסוקט הישן של הפנטיום 2 מציק לי. הוא גדול ומגושם והוא שוכב על הצד כזה כמו כל סוקט של פנטיום 2 בניגוד לסוקטים החדשים ואני לא יודע איך לפתוח את המאוורר משם כדי לנקות אותו כי זה המאוורר. יש לציין שהוא לא גדול אולי 60MM משהו כזה. הוא מחובר לצלעות הקירור עם ברגים קטנים שחורים כאלו נראה לי. מי שיכול לעזור לי איך לפתחור את המאוור אני אודה לו מאוד.. בכלל איך אני מנקה טוב את המאוורר?

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  18. Started by itzik00,

בוקר טוב, אני צריך עזרה בהתקנת ארד דיסק SATA , קצת פרטים על המחשב : P4 2.6 HT לוח אם INTEL 865PE מערכת הפעלה WINXP PRO דיסק קיים WD80GB IDEדיסק חדש SATA HITACHI160GB אני מנסה לפרמט את דיסק בעזרת WINXP CD ו F6 floppy שהורדתי מהאתר של אינטל. בשלב הראשון הדיסק מזוהה ב BIOS בהמשך ההתקנה הכול הולך תקין כלל עדכון ה DRIVERS של ה floppy כאשר מסתיים התהליך הראשוני מתקבלת ההודעה start window המחשב נתקע למספר דקות ולאחר מכן מופיע מסך כחול עם הרבה הודעות שגיאה. מה אני לא עושה בסדר ? האם יש דרך אחרת לפרמט את הדיסק ? תודה מראש, איציק.

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  19. שלום WINXP חוקי חוקי בזמן ההתקנה מקבל את ההודעה תוכנת ההתקנה לא הצליחה לוודא את תקינות הקובץ UPDATE.INF וודא ששירות ההצפנה מופעל על מחשב זה . בדקתי בנהול מחשב ואספקת שרותי ניהול מופעלים העדכון לא מותקן מה עושים? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  20. המחשב נתקע ולא מגיב לאחר הצפצוף (התקין) והצגת המעבד והלוח על המסך. הלוח של GIGABYTE GA-8ST800. 512 מגה זיכרון וכרטיס מסך MX400 של palit. יש למישהו רעיון?

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  21. Started by yosizach,

לפעמים אני עובד עם המחשב הכל אחרי פירמוט אפילו לא הספקתי להתקין את כל הדברים שאני רוצה נגיד אני גולש שומע מוזיקה הכל כזה לא מגיב רק העבר זז וכלמה שלמה בסרגל... לא מגיב עד שאני עושה ריסט ממה זה יכל להיות

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  22. Started by alias,

תראו ניסיתי להתקין תאקס פי הקיצר אני מדליק תמחשב מכניס תדיסק ולא כלום ההתקנה לא עולההה ניסיתי דרך אחרת לקחתי דיסק אתחול של וינדוס 98 הכנסתי למחשב ומשם הלכתי לכון תקליטורים ספריתת i386 (משהו כזה) וwinnt הקיצר עבר איזה שלב שתיםם ואז הוא אומר שהוא לא מוצא דיסק קשיח ( הדיסק קשיח שלי הוא sata) ראיתי פה שצריך להיותכתוב משהו ללחוץ אל f8 משהו כזה(תקנו אותי אם אני טועה) אבל לא רשום אז 2 דברים ראשון משהו יכול להגיד לי איך לסדר תדיסק עם ההתקנה של וינדוס שיעלה אוטומטי ו איך לסדר את זההה זה די דחוףףף תודהה רבהה

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  23. Started by m0sh,

טוב אז ככה יש לי מחשב חדש שאני צריך להרכיב...הדבר היחיד שאני לא יודע להרכיב זה לוח אם...ובעצם גם ספק אבל זה נראה לי ממש לא בעיה סתם רציתי לדעת אם יש משהו שאני צריך לפני שאני מרכיב כי ממש אין לי מושג...והאם באמת צריך אני צריך לקשור את עצמי לאיזה חוט חשמל שאני לא יעביר חשמל סטטי... תודה

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  24. Started by SmeNmen,

אוקיי אז ככה , יש לי בעיה רצינית עם הסאונד במחשב . מאז שעברתי מ98 לXP כרטיס הקול לא עבד כראוי , ולא שומעים סאונד (ד"א הכרטיס הוא Sound Blaster Live Value נראה לי) שאני מנסה להתקין את הדרייברים מהדיסק המחשב קורס ומציג מסך כחול מציק כזה (כן כן בXP) ניסיתי להוריד דרייברים מהאתר של קרייטיב או מכל אתר שמצאתי , וכל הדרייברים לא זיהו את הכרטיס . ניסיתי להוציא ולהכניס את הכרטיס מהמחשב אבל לא השפיע בכלל ניסיתי את האלה : http://us.creative.com/support/downloads/download2.asp?Product_ID=4856&dlcentric=1926&Product_Name=Sound+Blaster+Live%21+Value&OSName=Windows+XP http://us.creative.com/support/downloads/download2.asp?Product_ID=4856&dlcentric=1925&Product_Name=S…

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  25. Started by m0sh,

טוב אז יש לי מחשב חדש 64 ביט והוא פשוט לא זז אני בטוח שזה משהו בהארדיסק... לפני שהתקנתי את הוינדוס הייתי חייב בRAID להוסיף אותו בSTIRPE ואין לי מושג מה זה אבל המחשב בקושי זז זה לא התקין לי בלי ששמתי אותו בRAID וזה גם אומר שלא מותקן לי HPA DRIVE בבקשה תעזרו לי.

• 2 תגובות
    • 931 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.