עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Ronen Mars,

היי כולם, אשמח לעזרתכם, אני בא לפרמט כרגע מחשב thinkpad x130e עם מעבד 1.65GHZ ו4 ג'יגה RAM. כרגע יש עליו ווינדוס 7 והוא לא זז, כל דבר לוקח המון זמן, המעבד רץ על 100% רוב הזמן. הכי טוב יהיה להתקין WINXP, לא ? עצות שימושיות ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם! לפני כשבוע בערך התקנתי את הדרייברים החדשים של NVIDIA 43.51 ואחרי זמן קצר, כשאני עושה ריסטרט, וגם כשאני מכבה את המחשב, אז ישר המסך נכנס למצב out of frequency סופר לאחור 20 שניות, ואז מבצע את הפעולה שננתי לו. הבעייה הזאת הופיעה גם אחרי שהתקנתי דרייברים אחרים מכל מיני גירסאות. אודה לכם מאוד אם תוכלו לייעץ לי ולפתור לי את הבעייה. בתודה דודי הסטלן המקצועי!

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  3. שלום! המחשב שלי סובל מבעיה כבר שנתיים שלא הצלחתי לפתור, רק שלאחרונה המצב החמיר... הבעיה מתחלקת לכמה בעיות. תחילה, לפעמים שאני פותח את המחשב המחשב נדלק לכמה שניות (המסך נשאר סגור) ואז נכבה... וממשיך ככה עד שאני לא מנתק אותו מהחשמל... לעיתים המחשב נסגר באמצע עבודה ורושם "Out of frequency"' ,ולפעמים בפתיחה ישר אחרי מראה מסך כחול ולפעמים לא...אני כבר שנתיים עובד עם הקריזות שלו אבל הפעם הוא כבר דפק לי את הWindows... יש לי הרגשה שאולי זה קשור ללוח אם ואולי לכרטיס מסך... (למרות שחבר שלי חושב שזה קשור או לספק כוח או לRAM המחשב הוא מחשב אולפני שנועד בעיקר לעריכת אודיו... מעבד Intel core E6600 לוח אם GIGABYE GA-965P-DQ6 כרטיס זול של NVIDIA'לא מצאתי את שם הדגם אבל כרטיס די זול... אם…

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  4. Started by elad_kr,

יש לי בעיה במסך שברגע שאני נכנס למשחק אחד מסוים המסך הופך להיות שחור ורושם לי out of range ואז אני צריך לעשות ריסט.. מישהו בבקשה יכול להגיד לי מה הבעיה ולנסות לתקן אותה?? תודה מראש!!

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. Started by Necessary_Evil,

שלום אנשים, לאח שלי יש בעיה... כשהוא משחק heroes4 יש לו לפעמים את ההודעה הזו... מערכת הפעלה WIN2K , פנטיום 3 866, 128 מ"ב זיכרון פנימי, יש לו 4 ג'יגה פנויים בכונן של הוינדוס, כרטיס מסך וודוו 4500. הגדלתי לו את הזיכרון הוירטואלי וזה לא עזר... הצעות יתקבלו בברכה (: תודה, חציל

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by saban1,

אך ניתן להשיב להודעה ולצרף את הקובץ המצורף ?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  7. Started by davraham,

ככה פתאום נכון ללפני יומיים אולי בגלל עדכון תוכנה של ווינדוז או אופיס האאוטלוק הפסיק לתקשר עם חשבון ההוטמייל שלי. במיקרוסופס אמרו שצריך להסיר את החשבון מהאאוטלוק ואז להוסיף והכל הסתדר, אז זהו שלא. הסרתי, ועכשיו ניסיתי להוסיף מחדש ואני מקבל את ההודעה הבאה שממש לא עוזרת לי ואולי יודעי דבר ידעו לפרש. מערכת ההפעלה היא ווינדוז 10 והאופיס הוא 2007. יש לי חשבון דואר מוגדר בדואר של הווינדוז, שזה הצגה אינטרנטית של חשבון הדואר שלי. וזה עובד בסדר. אבל אני שנים משתמש באאוטלוק כבר שנים ויש לי המון דואר בתיקיות במחשב שאני מנהל אותם ככה שממש בא לי להמשיך לנהל את הדואר שלי דרך האאוטלוק. האם יש יודעי דבר בין באי הפורום שיוכלו להצילני…

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  8. Started by PeteRoy,

למה כל פעם שהדרייבר של NVIDIA עושה עדכון ההגדרה של OUTPUT DYNAMIC RANGE עובר למצב של LIMITED? כל פעם אחרי עדכון אני צריך להכנס שוב להגדרות ב CONTROL PANEL של NVIDIA ולשנות את זה חזרה ל FULL הצבעים ב FULL הרבה יותר טובים אז למה ההגדרה ברירת מחדל של הדרייבר זה LIMITED?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by superginiman,

שעולה המחשב יש את זה אבל לא עשיתי אוברקלוקינג.... זה קרה אחרי שהיה היום נפילת כוח

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  10. Started by emil001,

לפעמים כשאני מפעיל את מחשב. מופיעה מן כזאת בעיה. Overloking Fail ! 1. press f1 for setup 2. press f2 for load defuald חסרים עוד כמה מילים, אך זאת הבעיה ויש 2 אפשרויות לעבור אותה. 1. ממה זה נובע בד"כ ? 2. איך פותרים את הבעיה ? (שלא יופיע יותר הדבר הנ"ל)

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  11. Started by NIR-T,

היי יש לי מחשב פנטיום 3 שפרמטתי אותו והתקנתי ווינדאוס אקס. פי. והוא עושה לי רסטרטים פתאומיים. תחילה חשבתי שזה כי הוא מתחמם, אז החלפתי מאורר וגוף קירור אך זה ממשיך, מה יכולה להיות הסיבה לכך??? -תודה מראש

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  12. Started by tvholic,

אהלן חבר'ה אחרי שלפני פחות משנה (אם אתם זוכרים) פירקתי את המחשב כמעט לגורמים , שמתי משחת קירור חדשה על המעבד וקצת שדרוגים הוא שוב עושה בעיות. לפני כמה זמן באמצע עבודה על המחשב הוא פתאום קופא. בלי שום הכנה מראש פתאום הכל נעצר, פשוט קופא. אי אפשר להפעיל את ה task manager כדי לבצע כיבוי, הפעלה מחדש או לסגור את התוכנות ברקע. כל פעם שהוא קופא ככה אני נאלץ ללחוץ על הריסטרט ולהדליק מחדש באופן לא מסודר כי שום דבר אחר לא מגיב\עוזר. כשהוא עולה מחדש יש שתי אופציות או שעולה לי מסך כחול שאומר שיש איזו בעיה בכונן ( (need to check drive for consistancy ומתחיל בדיקה אם אני לא לוחץ על כלום. אופציה שניההיא שהוא בכלל לא עולה ומשמיע ביפים לפני שהווינדוס עולה. עשיתי בדיקת דיסק ודיפרגמנט, הו…

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  13. במהלך היום התחילו לי "בוטים" לא מוסברים במחשב. ה"בוטים" לא היו רגילים אלא ברגע שזה קרה המנורות של הPOWER וההרדיסק דלקו, כל המאווררים עבדו אבל המסך היה חשוך. אחרי ריסט המחשב עלה. יותר מאוחר המחשב עשה אותו דבר ולא הסכים לעלות יותר בגלל "system failed CPU test". אחרי מלחמות הוא הסכים לעלות וכעבור מספר שניות שוב נתקע. הכל מחובר כמו שצריך ונראה לי שהמעבד פשוט מת. יש דרך לוודא שזה באמת המעבד חוץ מלהביא מעבד אחר? (אין לי כלכך מאיפה להביא מעבד לבדיקה בלבד) הלוח הוא ASUS P4P800 DELUX. תודה.

• 11 תגובות
    • 763 צפיות
  14. Started by asdasdasd,

זה התחיל בעיה זו לא מזמן , המחשב מתחיל לעשות צפצופים כדומה לפקס או מדפסת או מכשיר רפואי עושה צפצופים כל כמה שניות , ובסופו של דבר נכבה או עושה ריסט הרעש הזה בא מהבורד לא משום מקום אחר (אין לי מדפסת , אין פקס) זה מהמחשב ! אני מבין במחשבים אבל לא בחומרה . מזה יכול להיות !!? בעיית חימום ? אבל שום דבר לא עובד רק החייגן עולה וזהו ! שום משחק לא פועל שום כלום , למה זה קורה ? שום דבר חשוד לא פועל ב TASK MANAGER ....שום דבר חשוד לא מושתל המחשב מצפצף ובסופו של דבר נכבה כבר לא יודע מה לעשות במיוחד שזו בעייה חומרתית (הצפצוף בא מהלוח אם) ABIT NF 7

• 9 תגובות
    • 596 צפיות
  15. Started by frogman,

האם הלוח הנ"ל תומך SLI או רק ריבוי צגים?

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  16. Started by redersh,

ככה: היום הרכבתי מחשב עם : E6600 p5b deluxe g.skill1024PUK*4 -4G.total liberty500w quadro px 1500 לאחר החיבור אין POST החלפה לספקHEC400 יש פוסט ניסיתי 5 ספקים שונים של LIBERTY500W אין פוסט LIBERTY400W יש POST הביוס מעודכן החשד היחידי הוא ללוח... אבל יש פוסט בHEC400 יש מגבלה מיוחדת ל500W?? אני בספק LIBERTY400 מספיק? אני לא יודע אם אובר מתוכנן אבל האם אם כן ואם לא... יספיק? תודה

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  17. תופעה שפעם לא היתה. אבל אני לא חושב שזו בעית תוכנה. אני עם מערכת ויסטה. והמעבד q6600 עם 2 גיגה זכרון, אבל בקושי זז. הדיסק גדול וחדש SATA. מחכה לפתיחת קבצים לפעמים 5 - 10 שניות. וורד למשל או אאוטלוק.. המעבד לא מתאמץ והזכרון פנוי. מה יכול להיות לא בסדר? משהו מכיר בעיה כזו בקשר ללוח עצמו?

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  18. Started by guy244,

כבר שלושה ימים לא ישן הלו אם החדש לא מזהה את ההרדיסקים הישנים הוא כן מזהה לבוט אבל לא ככוננים אני יכול להתקין רק וינ89 לא 200 לא אקס פי ניסתי את הקטע עם הדיסקט אולי מישהוא יכול לעזור לתת קצת הסבק KSP לא ממש עזרו לי רק בדקו ואמרו שהלוח תקין

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  19. Started by guy244,

כבר שלושה ימים לא ישן הלו אם החדש לא מזהה את ההרדיסקים הישנים הוא כן מזהה לבוט אבל לא ככוננים אני יכול להתקין רק וינ89 לא 200 לא אקס פי ניסתי את הקטע עם הדיסקט אולי מישהוא יכול לעזור לתת קצת הסבק KSP לא ממש עזרו לי רק בדקו ואמרו שהלוח תקין [ :bash: ???

• 6 תגובות
    • 534 צפיות
  20. Started by Rittberg,

שידרגתי מלוח P5GDC ל - P5W DH ניתקלתי בבעיה: קימים ברשותי 4 HDD עם חיבורי IDE ובנוסף צורב DVD אשר גם הוא עם חיבור IDE , את 4 ה HDD חיברתי לחיבורים המתאימים בלוח ואילו ל - DVD רכשתי CONVERTER מ- IDE > SATA. ניסיתי לחבר את כבל ה- SATA לחיבורים האפשריים בלוח, ושמתי לב שב- BOOT, המחשב ממתין כשלושים שניות עד אשר עולה, אולם הוא אינו מזהה את ה- DVD. איך צריך להגדיר את ה- BIOS כאשר יש שילוב של IDE ו- SATA, והאם יש להתקין תוכנה מתוך תקליטור הלוח? תודה.

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  21. ללוח האם P5W DH מחוברים 3 כונני IDE , כאשר 1 * 120GB משמש למערכת ההפעלה + 2 * 250GB לצורך איחסון. הביוס הוגדר : CONFIGURE SATA AS - STANDARD IDE כאשר חיברתי את הכונן החדש/הנוסף מסוג WD SATA2 ללוח האם, לחיבורי SATA1 או ל SATA3 המחשב "ניתקע" מיד בהתחלה. האם יש להגדיר את הביוס בצורה שונה או לחבר לחיבור אחר, כדי לשלב את כונן ה SATA החדש ליתר חבריו (IDE) למטרות איחסון ? תודה,

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  22. יש לי מחשב כבן שנה לוח אם p5wdh deluxe של asus כרטיס מסך gainward 8800gtx oc 2 גיגה זיכרון 2 הארדיסקים ומעבד E6600 מאז שקניתי היו בעיות של חימום המחשב נמצא במקום קצת קטן אבל זה לא אומר המקום נקי ומסודר ויש פה מאוורר 24 שעות אבל בכל זאת... הלוח אם מגיע ל 54 מעלות ...המחשב יושב לידי ואני מרגיש את החום כמו תנור על היד שלי כבר הוצאתי את הלוח כמה פעמים החלפתי כמה מארזים ושמתי לב לפני כמה חודשים שמרוב החום הלוח תפס את הכובד של המעבד ויש ללוח שלי עקמת .. :-\ למזלי הלוח עדיין לא נוגע בצלעות הברזל ולא מקצר. המעבד בסדר גמור עם המעלות בין 45-50 שזה מעולה מבחינתי הכרטיס מסך הזה מאד מאד חם במנוחה הוא 61 62 ובמאמץ מגי גם ל 68 69... איך אני פותר את הבעיה של הלוח ? יש מצב לקנות …

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  23. Started by SixKiller,

אוקיי... יש לי 2 בעיות ב2 מחשבים שונים... אחד של אחותי ואחד שלי השני... אחותי.. : מלפני כמה שנים טובות היא קנתה את המחשב הזה... P3 766MHZ MB :N\A memory : 512 sdram gp : Voodoo 3 3500 em... thats about it בקיצור רק בחודש האחרון בערך הוא עושה בעיות האקס פי... הוא נתקע משמ כל שניה... אז פירמטנו והכל (אני וחבר שלה... הוא קצת מבין) ומשום מה זה נתקע רק באקס פי.... אולי יש בעיות תאימות...? זתומרת אקס פי והלוח ....(סתם דוגמא..) אז זה בעיה אחת... בעיה שניה אצלי...: לפני כמה ימים נשרף לי המחשב.... :\(http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=7;action=display;threadid=52788;start=0) בקיצור... לקחתי מחשב אחר לרשת... מחשב קצת פחות טוב וגם קניתי סך ב150 שקל משומש.... המסך הוא.…

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  24. האם זה בסדר שה PAGE FILE בגודל כזה כי אני זוכר שבדרך כלל לא היתי עובר את ה 160 מגה. ואם זה בעיה אז איך אני יכול להקטין אותו? המעבר על 100% Usage אבל זה בסדר כי אני מריץ UD . תודה לכל מי שיכול לעזור או לזרוק איזה עצם.

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  25. Started by topgun,

אז ככה: זה התחיל מזה שאחת מכל 3 פעמים בערך שהייתי פותח סרט במדיה פלייר, זה היה נתקע ומוציא מסך כחול של DRIVER_NOT_LESS_OR_EQUAL, שזו (לפי מה שהבנתי) ההודעה הכי כללית שיכולה להיות........ אח"כ, כשהתחלתי לשחק פאר-קרי, כל כמה דקות של משחק המחשב היה מתחיל לקרטע, הגרפיקה נדפקת לגמרי והסאונד נתקע - כל זה למשהו כמו 5-7 שניות, ואז משחק רגיל. עכשיו מה הבעיה? אחרי 3 פעמים כאלו, המחשב היה נתקע לגמרי וזורק מסך כחול כמו הקודם (דרייבר_נוט_לס....). ובזמן האחרון, התופעות האלה ממשיכות, אבל הפעם עם מסך כחול של PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA. ניסיתי לחפש על זה בגוגל, אבל לא מצאתי שום דבר נורמלי. אני מתחיל לחשוב שאולי זו בעיה חומרתית..... למישהו יש רעיון? מפרט: P4 2.4 HT FSB800 (512MB DDR 400 …

• 11 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים