עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אני מקווה שמישהוא יכול לעזור לי, אני לא מצליח לזהות את היצרן של הלוח אם כל פעם שאני מחפש באוורסטר הוא מראה לי את זה: Motherboard ID 10/14/2002-P4M266-8233A-6A6LWPRTC-0 Motherboard Name Unknown Front Side Bus Properties: Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 100 MHz (QDR) Effective Clock 400 MHz Bandwidth 3200 MB/s Chipset Bus Properties: Bus Type VIA V-Link Bus Width 8-bit מישהוא יכול לעזור לי לזהות?? כי אני צריך לדעת אם הלוח אם יוכל לעבוד אם כרטיס מסך של AGP X8 אפילו שהוא עובד ב4

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  2. Started by Chaos,

שלום לכולם. המחשב שלי, שאת מפרטו תוכלו לראות בצד ימין, נתקע בעת תפריטי המשחקים של NBA בשנים 2005 ו 2006. בנוסף, הוא נתקע בעבר במשחקים הבאים: - Fifa 2006. - Battlefield 2. - Age of Empires 3 Trial. ה"תקיעה" משמעותה מסך קופא, רעש "טרררר", ואין כל אפשרות אחרת לצאת מהמצב הזה, חוץ מלחיצה על כפתור ה Restart. יש לציין, כי הוא לא נתקע במשחקים Doom 3 ו HL2 על כל מצבי המשחק שלו. כמו כן, הדרייברים מעודכנים (78.01), ה DirectX מעודכן ולדעתי גם תקין. אשמח לקבל כל עזרה ורעיון לסיוע, קובי.

• 9 תגובות
    • 684 צפיות
  3. Started by Chura,

שלום אני צריך את עזרכתם יש לי בעיה שהמחשב עושה ריסט עצמאית, לא קשור לכלום בלי שום הודעה פשוט נפילה עצבנית... למה זה יכול להיות ? אולי בגלל שזה ספק סופר ג'נרי ? (500W ב90 ש"ח :-) CD-GAL) על המערכת הזאת P4 2m Cache 3.0 Ghz 64Bit Giga0byte GA-8I945GMP 2X256 667Mhz 160 SATA 2 HD WD NEC 3540A תודה מראש, חן

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  4. Started by rock-night,

שלום יש לי win xp וכבר מהתקנתו כשהוא עלה הוא נתקע עם מסך כחול מה לעשות ? מה גורם לזה? תודה מראש :-[ ??? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  5. Started by שמנואל,

שלום. אני זקוק לעזרתכם עם הבעיה הזו: אחת לכמה זמן - לא קבוע ולא תלוי בתוכנה כלשהי או באינטרנט - המחשב עושה ריסטרט. מדובר במחשב P4 1700 . החלפתי כרטיס מסך, ניתקתי כרטיס רשת ומודם, אבל זה עדיין קורה מדי פעם. שמתי לב שלמרות שקבעתי לו שיתן מסך כחול לפני כיבוי - זה לא קורה, וגם אין כלל קובץ ב MINIDUMP . בדיקה עם MEMTEST - הראתה שהזכרונות תקינים. פתחתי את המארז: מלבד אבק מצאתי שהקבלים מעט (אבל מעט) נפוחים, אני לא בטוח שזה ברמה של "סיימו את חייהם". אני זקוק לעצה או רעיון. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  6. יש לי כרטיס מסך GeForce 5300 pcx. התקנתי לו את הדרייבר החדש ביותר מהאתר של Nvidia. עכשיו ברגע שאני מפעיל משחק כלשהו התצוגה שלו נהיית רחבה הרבה יותר, כמו במסך קולנוע! מה אני עושה? תודה רבה רבה לעוזרים! שולחן העבודה וסרטים יוצאים בסדר גמור הבעיה היא רק במשחקים.

• 9 תגובות
    • 684 צפיות
  7. תראו: מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה? יש לי 512 MB זכרון בDUEL CHANNEL

• 10 תגובות
    • 684 צפיות
  8. Started by amisu,

שלום! קניתי כ.מ של אסוס 7900GS, ויש כבל: אז אני מחבר את ה-6 פין, וכדי למנוע טעויות מיותרות... צריך לחבר את שני הכבלים האחרים או רק אחד מהם? אם זה חשוב.. יש לי לוח אם asus p5b-vm, וספק 400 תודה מראש

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  9. המחשב שלי נכבה מדי פעם באופן מוזר. מדי פעם פשוט נואת המסך הופכת לצהובה והוא לא מגיב, ולעיתים הוא עושה לעצמו לבד ריסטרט. ניסיתי למצוא מה הבעיה וראיתי שהמאוורר של הלוח אם ( Abit KV8) לא עבד, לקחתי אותו לתיקון והם סידרו אותו, אך הבעיה לא הסתדרה. ניסיתי לבדוק אם זאת בעיה של חימום יתר של המעבד/לוח(athlon 64 3000 s754) אבל הטמפרטורה של המעבד מגיעה במקסימום ל-45 מעלות(במאמץ רב), ושל המארז לסביב ה-35). מישהו יכול לשער מה הבעיה? האופציה האחרונה שאני חושב בכיוון שלה היא הספק (יש לי ספק ג'נרי של ksp), האם יש דרך לבדוק זאת?

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  10. Started by mastercod,

שלום לכם, יש לי בעיה ב2 מחשבים קניתי מחשב עם לוח ASROCK מחשב חדש! עם מעבד 775soket. קניתי לוח אחר כי השני נשרף במחשב השניASROCK עם מעבד 478soket בשני המחשבים יש אותה בעיה ואני בטוח שזה קשור ללוח הבעיה היא: אני מפעיל את המחשב מגיע לוינדוס הכל טוב סיים לטעון הכל חוץ מהכרטיס רשת (שתי המסכים הקקטנים בצד) אבל אחרי חצי דקה-דקה הוא עולה (המחשבים הקטנים בצד של השעון) זה אומר שעד שזה לא עולה אני לא יכול להכנס לאינטרנט או לרשת הביתית מה זה יכול להיות ? זה משהו בביוס? תודה לעוזרים!!

• 8 תגובות
    • 684 צפיות
  11. Started by sagib10,

אנשים שלום , יש לי SP2 מותקן אבל יש לי בעיה של הורדות איטיותתתתת אפילו מאתרים שאני יודע שאנשים מורידים נגיד על 150 אפילו 180 לי מוריד על 20 גג ... ופעם לא היה לי ככה ...מישהו יודע ?

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  12. יש לי איזה 8 התקנים של USB ושאני מנסה לחבר יותר מאיזה 6-7 זה פשוט לא עובד. קניתי מפצל כזה , וגם זה לא עוזר... מה הקטע? יש לי WINXP SP2 עם עידכונים... זה רק אצלי?

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  13. Started by boogala,

הבעיה התחילה ממזמן, כשכל פעם שנדלק המסך הוא חשוך מן הרגיל. קשה לראות, אך הבעיה חולפת לאחר זמן מה. כעט הבעיה קבועה, וכל הזמן המסך חשוך ובלתי ניתן לשימוש כמעט (קשה לי לכתוב את ההודעה למשל). המסך הוא מסך פלזמה מחברת INFINITY. הבעיה קיימת רק במסך, אם מחליפים למחשב מסך הכל מסתדר, רק המרקע הספיציפי של הפלזמה חשוך. לתקן בבית? לאיזה טכנאי לפנות? איזה סוג מעבדה מטפלת בדברים כאלה? מה עושים?

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  14. שלום, חברים. יש לי בעיה במחשב זה כמה ימים: לאחר זמן מה שהמחשב דולק, נורת הדיסק הקשיח האדומה דולקת קבוע כל הזמן. לא מורגשת האטה כתוצאה מזה, ואחרי ריסטרט המצב מסתדר עד לעוד זמן מה. החלפתי דיסק קשיח, ולא עזר! מה שעוד עשיתי זה החלפתי לאימג' שכולל רק דרייברים ללא תוכנות, והתופעה ממשיכה גם שם! התופעה לא מופיעה רק במצב בטוח. מה דעתכם? איך אפשר לבדוק מה גורם לבעיה? במנהל המשימות אין משהו חריג כשהנורה נדלקת. מערכת ההפעלה Windows XP Pro.

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  15. Started by tzvikaboom,

אני חייב עזרה דחוף המחשב לא נדלק לאחר הדלקה המחשב לא נדלק המאוורים עובדים בספק כח ובמעבדים ניסיתי להוציא סוללה והחזיר וגם זכרונות עדיין לא נדלק בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  16. פעם ראשונה שאני נתקל בדבר כזה. למורות שמחשב מכובה לגמרי המאווררים ממשיכים להסתובב וגם הכונן וההריסקים פועלים והמחשב נראה כאילו הוא דלוק! בנוסף עם אני מנתק את הספק מהחשמל ומחזיר, המאווררים ושאר הדברים נדלקים אוטמטית אבל המחשב נשאר מכובה עד ללחיצה על כפתור ההפעלה. כנראה שיש פה איזה תקלה עם המנגנון שמכבה את הספק. מה אתם חושבים זה הספק או הלוח אם? תקלת חומרה או שאפשר לסדר? אינפוט אחר? אין מצב שזה המודם או כרטיס הרשת שעושים WOL או משהו דומה נכון? בינתיים עשיתי קצת ניקוי אבק וניתקתי וחיברתי בחזרה כבלים. ריאלי ווירד... כשיהיה לי הזדמנות אני יחליף את הספק קרוב לוודאי שבו טמונה הבעיה ויעדכן. נ.ב ספק: TT TR2 500W לוח אם: gam750slids4

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  17. Started by eli710,

הי לכולם ... יש לי כרטיס רשת חדש WUSB600N שסובל מבעייה מוזרה ברגע שאני מפעיל את המחשב או יציאה ממצב שינה הכרטיס מאבד את המהירות ונופלת ל 1MB/S ואז מתנתק עד אשר אני הופך אותו ללא זמין ומפעיל אותו מחדש .. יש לי וונדוס 7 אולטימית 64ביט ודרייבר אחרון מאתר היצרן .. יש רעיינות ???

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  18. Started by eyalkrembo,

טוב יש לי בעיה מסוימת שממש מרגיזה אותי, המחשב שלי נכבה כל כמה שעות ולפעמים כל כמה דקות... הבעיה היא לא כתוצאה מחימום יתר (בדוק.), בדרך כלל זה קורה אחרי ששיחקתי במשחק אבל זה לא תמיד זה יכול לקרות לי בכל מצב. לא ניסיתי לבצע אוברקלוק על המעבד או כרטיס מסך... החלפתי זכרונות כבר ועדיין זה ממשיך. מפרט למי שצריך לדעת: מעבד : AMD Phenom II x4 965 3.4ghz לוח אם: ASUS MotherBoard M4A88T-M קירור: Scythe Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler‎ כרטיס מסך: INNO3D GTX470 1248MB GDDR5 DX11 ספק: 620W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan M12II-620 (מקסימום מעלות במהלך משחק 40מעלות) בדקתי את החיבורים לשקעים והכל תקין. יש לכם רעיון למה זה מרסט כל הזמן? עריכה: לפעמיים יש כמה צפצופים כשהמחשב…

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  19. Started by Jesper,

הכונן היה תקוע ולא נפתח. כשלחצתי על הכפתור הוא היה מנסה להיפתח ולא מצליח, אז לחצתי עם סיכה ושחררתי אותו עם מברג. כשפתחתי אותו ראיתי שיש שם גומייה קרועה והוצאתי אותה. הכונן עכשיו לא מפתקד - הוא אמנם פועל אבל לא מצליח לקרוא כלום, והמגש שלו כרגע חופשי לגמרי - אני יכול לפתוח אותו בלי ללחוץ על הכפתור. האם הכונן הלך או שאפשר לסדר אותו?

20. שלום, בשרותי הלוח הבא:GA-M59SLI-S4 יש לו 3 יציאות PCIE הלו הוא SLI היציאה הראשונה שלי לא תקינה- כאשר אני מחבר אליה כרטיס מסך כלשהו: יש צפצוף ארוך לפרקים. כאשר מחברים את אותו כרטיס ל 2 האחרות המחשב נדלק כרגיל. בצעתי איפוס ביוס,ועדכון ביוס מאתר יצרן לגרסה האחרונה- עדיין לא עזר-הלוח מיועד לSLI ככה שזה הכרחי שהיציאה תעבוד. דרך אגב כאשר מחברים כרטיס כלשהו(מסך) לאותה יציאת PCIE המאוורר של הכרטיס נדלק ופועל ,רק שאין תצוגה והלוח עושה אתחול ומנסה לעלות שוב ושוב ללא הצלחה. אם יש עוד רעיונות אשמח לשמוע,תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  21. הצורב לא מופיע במחשב שלי, אי אפשר לצרוב וגם לא במנהל התקנים, בהתחלה הוא הופיע, ווינדוס 7

22. שלום חברים, אני צריך את עזרתו של מי שיודע קצת על הAVID. באתר החברה כתוב שצריך כרטיס NVIDIA Quadro FX family3 (FX 560 or higher) אני רוצה לקנות DELL VOSTRO עם כרטיס מסך ATI Radeon HD 6630M 1GB זה המפרט שלו : http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=8931 האם מחשב זה יחזיק לי את הAVID 5.5 ??? והאם היא תעבוד בצורה טובה ? וראיתי גם XPS של DELL : http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=9627 האם הוא יעבוד בצורה טובה יותר עם התוכנה ?? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  23. היי, מופיעה הודעה המדווחת על ניתוק שקע של Realtek Audio HD מ"ס פעמים ביום,גם בחיבור HDMI (בגב המסך) +בחיבור ללוח האם (דרך השקע הירוק של האודיו) - הרמקולים שלי=JBL CREATURE 2.1.יש לציין כי כאשר מופיעה הודעה זו - לא מתרחש שום ניתוק בפועל.! הסרתי והתקנתי מחדש מ"ס פעמים את הדרייבר הרלוונטי והעדכני ביותר ללוח האם שלי (ASUS P8Z68-V PRO),לא עזר? מה יכול להיות הגורם/ים לכך - האם זה בגלל,שהרמקולים תקולים?,כי בשני החיבורים גם דרך כרטיס המסך (6970),וגם דרך לוח האם (השקע הירוק) - מופיעה ההודעה על ניתוק השקע? איך ניתן לסדר בעיה זו? תודה רבה מאוד מראש .

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  24. Started by ben yehuda,

שלום לכולם, מקווה שאני עושה את זה נכון- יש לי מחשב נייד בן כמעט שנתיים, היום הוא החליט שהוא נכבה ולא עולה יותר. ברגע שאני מפעיל את המחשב, הוא עושה קולות של כאילו מנסה (המסך נשאר שחור) וישר נכבה ועושה שוב ושוב את אותה הפעולה. יש משהו לעשות עם זה? אני יודע שכמעט ובלתי אפשר לדעת ככה- אבל שווה לחשוב על תיקון או שאין מה להתעסק עם זה ולקנות כבר חדש? תודה לכולם!

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  25. Started by ScreameR,

היום ניתקתי את המחשב מהחשמל כדי לסדר את החוטים מתחת לשולחן. כשהחזרתי את החשמל החלו להופיע מסכים כחולים, ממש כמו האלו שהספקתי לשכוח, בטווח של שעתיים כבר 4-5 BSoDים. לא התקנתי כלום חדש, הן מבחינת חומרה והן מבחינת תוכנה. מה פירוש המסך הכחוחל הזה? זיכרון RAM תקול? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 684 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.