תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,289 דיונים בפורום זה
-
אני מדליק את המחשב ויש 4 ציפצופים מתוך המחשב. המחשב ממשיך להיטען אבל לא רואים במסך כלום.(הנורה הירוקה בו דולקת), בדקתי שהמסך מחובר והכל בסדר... מה לעשות? (המחשב שם פועל טוב כי האינטרנט התחבר אוטומטי,עכשיו אני במחשב השני בבית). תודה!
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי כרטיס GEFORCE 6800GT http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?productConfigurationId=1041 הבעייה היא שהוא עומד עכשיו במנוחה על סביבות ה-73 מעלות( שלא נדבר על כמה הוא עומד במאמץ) קניתי אותו בKSP אני חושב שלא אמור להיות כזה חום והוא לא על אובר קלוק ולא על כלום איך שקיבלתי אותו ככה הוא עדיין מה אתם אומרים מה אמורה להיות הטמפרטורה הנורמלית שלו והאם שווה לשים לו מאוורר יותר טוב אם כן אז איזה (היום שלחתי אותו לתיקון למרות שהם אומרים שככה הכרטיס יכול לסבול אני לא מאמין)
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב בבוט לא עולה, מסך שחור.. וזה בא לסגרוגין.. עכשיו גם ההארדיסק (שעובד) הוא לא מזהה.. הלך ?
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה כשאני מתקין חלונות xp sp2 אזי לא מתקין לי את הסי די רום אבל בחומרה מתקדם רואים אותו שהוא לא פעיל וזה קורה לי רק ב sp2 משהו אולי את התשובה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום כולם מחר אני קונה audigy 2 vulve קיצר יש לי לוח epox 8kda3j איך אני מבטל לו את הכרטיס קול on bord תודה לעוזרים עכשיו עוד שאלה איך הכרטיס בכלליות ראיתי שיצא audigy 4 ועכשיו ה xi-fi האם כדאי לחות ל audigy 4 מה המחיר שלו ראיתי שיש איזה soft moding שהופך אותו ל audigy 4 אם אפשר לינק או הסבר תודה
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך סיוע " 1. אני מנסה להריץ את FARCRY על הגדרות HIGH ואני מקבל טקסטורת חסרות במשחק (כלומר שחורות) (חלק מהמשחק עבד מצויין לא יודע מה קרה פתאום). 2. GTASA עבד מצויין , עד שהגעתי למשימה עם המטוס האדום של ZERO ושמה התחילו הבעיות: טקסטורות חסרות (כחולות) , וטקסטורות שנרא עמומות כאלו עד שאני מתקרב אליהן (קרוב מאוד). אני חייב לציין שיש את הבעיות האלו רק במשחקים האלה, DOOM3 NFSU2 CMR2005 רצים בלי בעיות (מוזר לא ?) מפרט בחתימה , טמפ: CPU IDLE :45 LOAD 60 GPU IDLE: 48 LOAD: 60 תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
טוב אז ככה... היה לי CELERON 1.7, AXP2400+ ובשניהם מעולם לא היה לי שגיאות ב MEMTEST... בזיכרון הנוכחי שלי (בחתימה) ישנם 6 שגיאות... האם זה אומר בהכרח שהזיכרון פגום? כי אני גם מסיים אוטוטו את המערכת קירור מים שלי ואני ארצה OC חזק מקווה שזה לא יגביל אותי.. מה אתם אומרים? האם MEMTEST היא עילה סבירה לגשת ולממש אחריות? תודה מראש לעונים.
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני סובל מריסטרטים פתאומיים כבר מעל חודש , ורק במשחקים . אין תדירות קבועה זה יכול להיות 6 פעמים ביום ולפעמים גם רק כל יומיים , זה קורה רק במשחקים ביחוד GTA החדש אבל גם קרה ב ET וגם ב rome total war ביטלתי את ה OC שהיה לי וזה לא עזר הטמפ" אצלי לא השתנו וזה קורה ללא קשר לטמפ" . כבר פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את הדרייברים העדכניים ולא עזר קראתי במדריך באתר ובדקתי עם MEMTEST 6 שעות וללא ERRORS , לאחר הפרמוט האחרון לא התקנתי אף תוכנה מלבד החובה(NERO , KASPERSKY אנטי וירוס ) ודרייברים המעודכנים ולא עוזר. ביטלתי את האופציה ל RESTART אוטומטי אבל הוא עדיין מרסט את עצמו ולא נותן מסכים כחולים אני לא ממש יודע מה עוד לעשות אז אם מישהו יכול לבדוק את קבצי ה MINID…
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
לאחרונה לאחר 4 שנים של נאמנות הסורק שלי מתחיל לעשות בעיות ואת כל התמונות הצבעוניות סורק בגווני סגול... האם יש משו שניתן לעשות או שישר לזבל ולקנות אחר? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס ATI 9600XT שמחובר ביציאת DVI למסך פלזמה וביציאת VGA למסך מחשב רגיל. הבעיה היא שאני לא מקבל סיגנל במסך הפלזמה. מישהו נתקל בבעיה הזאת? מבקש עזרה דחוף. תודה
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
כל הזמן מופיעים לי הודעות כחולות במשחקים שכתוב: bad_pool_called ו-kernel_apc_pending_during_exit הקבצי מינידאמפ מצורפים. אשמח אם תוכלו לעזור. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם! האם טמפ' של 51-52 מעלות (המחשב דלוק בערך שעתיים ומתוכם חצי שעה של משחק) של הכרטיס מסך, זה טוב? (leadtk 66gt). GPU : 51-52 Ambient : 42 (מה זה אמבינט?) תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
קניתי כבל ATA עגול יפה, אבל כשאני מחבר אותו מופיעה לי שגיאה שקשורה לכבל וכתוב (בדוס כמובן) להכניס את הדיסק של מערכת ההפעלה, אחרי ששיחקתי שעות עם הכבלים הצלחתי להפעיל איתו, אבל כשעשיתי ריסט למחשב שוב הופיעה לי אותה בעיה, חיברתי את הכבל הקודם, בהתחלה נשארה הבעיה, אבל איכשהו זה הסתדר אני לא יודע אם זה משנה אבל אין לי כונן דיסקטים במחשב, והרבה פעמים בשגיאות הופיע floppy disk או איך שכותבים את זה איך אני מחבר את הכבל בלי שתהיה בעיה? ועוד בעיה: בכל פעם שאני עושה ריסט למחשב המחשב נשאר דלוק אך לא עולה בכלל, נורת המסך מהבהבת והמסך ריק כאילו שכרטיס המסך לא מחובר בשביל להפעיל את המחשב אני מכבה אותו, מנתק את הכבל של המסך ומחבר מחדש, רק ככה הוא עולה מה אפשר לעשות עם זה ? תודה ! ! !
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום אני חיברתי HD שלי WD 60JB למחשב של חבר שלי ומתי שהפעלנו את המחשב הוא נדלק ונכבה אחרי שניה, אפילו המסך לא הספיק להראות משהו.... אין בHD ווינדוס או משהו וניסינו לחבר גם כMATER וגם כSLAVE, ניסנו לחבר רק אותו, ניסנו לחבר אותו מכמה חיבורי חשמל וIDE שונים ואותה בעיה קרתה יש למישהו רעיון?
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
פשוט ככה!! אין לי מושג מה לעשות.. מה נראה לכם? תודה!
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
כמו בתראד הקודם, שוב שיחקתי וורקראפט (מה לעשות, אני חולה על המשחק הזה, חוץ מזה שהוא היחיד שיש לי ורץ נורמלי, בערך :-X) באמצע המשחק המחשב החל לבצע כיבוי מערכת מסודר, למרות שנוצר בין השאר קובץ דאמפ, בדקתי עם הכלי הסרה לוירוס המוזר החדש ZOTOB אבל לא היו לו שיירים :-X בדרך כלל כשוורקרפט קורס, הוא עושה זאת במלוא תפארת והדר, וכל המחשב אחריו מתחיל לעלות מחדש בלי כיבוי מסודר. צירפתי קובץ דאמפ, אשמח אם תעזרו. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני לא מבין בזה בכלל אז אני לא יודע אם זה בביוס או בהארד דיסק אוקי אז ככה הבאתי כונן של 40 גיגה מחבר חיברתי אותו הוא לא עבד עשה לי בעיות העפתי אותו מאז התחיל כול החרא.. היום אני מדליק את המחשב לוקח למחשב בערך 5 דקות(!)עד שהוא מזהה את ההארד דיסקים נכנסתי לביוס עשיתי שיקרא מההארד דיסק לא עובד הוא מבקש ממני שאני יכניס את הדיסק של הוינדוס.. טוב הכנסתי עשיתי פורמט עדיין אותה בעייה 5 עד 10 דקותעד שהכול עולה משהו מוזר מאד! אחרי שאני עושה ריסטרט הוא תמיד מבקש שאני יכניס דיסק של ווינדוס!לא יודע למה הוא נכנס למחשב רק כשהדיסק של ווינדוס בתוך עשיתי בביוס שיקרא מההארד דיסק הכול... ניסיתי הכול אני פשוט נואש.. למישהו יש הצעות לפני שאני הולך לתכנאי וזורק פול כסף?מי שיעזור אני ישלח לו כסף…
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
צריך עזרה חברים. יש לי P4 עם Radeon 9550. לפעמים המחשב נתקע באמצע משחק ולפעמים סתם בזמן עבודה, אבל זה קורה הרבה יותר כאשר משחקים. חשבתי על התחממות, אז פתחתי את המחשב, ניקיתי הכל ושמתי מאוורר מכוון עליו, לא עוזר, עדיין נתקע. הצעות ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לי קירור למעבד Hyper 48 של Coolermaster- http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=KHC-L91-U2&other_title=KHC-L91-U2Hyper%2048 יש לו יציאה של 4 פינים (לא לא גדול, קטן ממש כמו של 3 פינים) אם אופציה לחבר ל3 פינים, האומנם כאשר מחברים אותו ב3 פינים הוא עובד על 1400rpm לעומת שהוא עם 4 פינים הוא מגיע לרמת עבודה של 3000rpm. זה מוריד מהביצועים של המאורר בערך פי 2 למרות ההיטסינק המטורף הוא שומר על קירור מצויין אבל עדיין יכול להכיע ליכולות טובות יותר בזמן עומס. עכשיו הלוח שלי והשליטה על המאוררים שלי (Coolermaster Aerogate II) - הם תומכים רק ב3 שמאפשר לי להניע את הקירור על 1400RPM בלבד. יותר חשוב לי שהמאורר יפיק את ה…
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
בימים האחרונים המחשב שלי עושה מדי פעם כל מני בעיות - המסך מחשיך לשניה-שתיים, וחוזר לצוגה (ממש המסך נכבה ונדלק אחרי שניה); המחשב נתקע, כששום דבר לא מגיב - עכבר, ctrl+alt+delete; אחרי שהמחשב נתקע יש ריבוע של בערך 1X1 ס"מ של פסים ורודים איפה שהעכבר היה. כמובן שאי אפשר לעשות אתחול, ולכן צריך לכבות את המחשב באגרסיביות (לחיצה ארוכה מאוד על כפתור הכיבוי). לפעמים זה קורה כמה דקות אחרי שמפעילים את המחשב, ולפעמים אפשר לעבוד איתו שעתיים. זה קורה בכל תוכנה, גם אקספלורר וגם וורד. למישהו יש דיאגנוזה, ככה מהשרוול? תודה, עודד
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
היי יש לי לוח MSI NEO PLATINUM ועדכנתי את ה DRIVER של כרטיס הקול המובנה מסוג REALTEC 850. ולאחר העדכון אין לי סאונד מיציאת ה SPDIF. מישהו יודע מה הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
מחפש חלופה ללוח אם - Gigabyte GA-7VTXH - VIA KT266A שכנראה הלך לעולמו.. זה התחיל אתמול, פתאום תוך כדי משחק רשת, המחשב קפא טוטאלית, איתחלתי אותו, הוא לא עלה מחדש.. ז"א לא עשה בוט למסך.. (NO SIGNAL) חשבתי הלך הכרטיס גרפי, הוצאתי את הכרטיס גרפי, שמתי משהוא פשוט PCI במקומו של סירוס לוג'יק.. שום דבר לא עולה, (אין ריח שרוף, או משהוא ויזואלי) , במקרה נגעתי בבורד באיזה חלק וכמעט נכויתי.. מצורפת תמונה של החלק הבוער בלוח אם שלי.. יש לי כמה שאלות: 1. כמה זמן אחריות ללוח GIGABYTE? 2. האם יש מצב בכלל לתקן דבר כזה (אני מניח שלא, אבל אולי תפתיעו.) 3. רצו לי על לוח חלופי של ASUS 550ש"ח בלי עבודה, שזה שחיטה.. מישהוא מכיר לוח איכותי מקביל לשלי במחיר יותר שפויי, או את הלוח שהציע…
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
לאחר שהחלפתי לוח אם המחשב מתכבה פעם בחצי שעה וצרילך לחכות 10 דקות בשביל להדליק אותו מישהו בבקשה יכול לעזור לי ?
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יותר מסקרן אותי מה קרה פה : בעת שניסיתי להתקין את המחשב נאלצתי להחליף מספר כונני סידי כי רובם דפוקים , הגעתי למצב שבו המחשב מזהה את הכונן רק בחלק מהריצות שלו . למרות זאת התקנתי את הוינדוס ובקטע שהוא מבקש לעשות אתחול המחשב אתחל את עצמו אבל *לא* זיהה את הכונן סידי בבוט ובביוס , ולמרות זאת ההתקנה נמשכה מהדיסק כרגיל , יש למישהו הסבר לתופעה ?
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש קיבלתי אותו היום מורכב מהמעבדה.. עכשיו אני הייתי צריך להתקין את הווינדאוס אני בא מתקין באמצע ההתקנה איך שזה עושה ריסט אני לא רואה מסך כאילו כשהבהתחלה הדלקתי שמעתי פיפ קטן כזה והמחשב עלה כמו בכל מחשב הפיפ כמו בכל מחשב רגיל שמדליקים אותו לא מהרמקולים.. מהמחשב ... בקיצור אחרי זה אני מתחיל להתקין ושזה עושה ריסט בהתקנה אחרי שזה עושה ריסט אז כבר לא ראו מסך וגם לא שמעתי פיפ בהפעלה מחדש.. בסדר נגעתי מאוחרה השארתי את זה אחרי 10 דקות שוב עלה עם מסך בסדר אחרי זה זה שוב עשה בהתקנה ריסט ושוב המסך לא עלה ועד עכשיו אני מנסה לטפל בזה ולגעת בחיבורים לבדוק שהכל בסדר... מה אני עושהה? שאני מדליק את המחשב גם יש רעשים מוזרים טיפה בלי פיפ ואז המסך כאילו נדלק אבל לא רואים כלום..…
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-