עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by namix,

היי כל משחק שאני מריץ קורס לי לאחר 5 דק פשוט נסגר! ההודעה שמופיעה לי היא כמו בתמונה רק במקום אקספלורר היא מתכוונת לאותו משחק . Intel i 7 3770k Motherboard Intel dz77ga-70k 8g RAM 1600 SSD 180 g hdd 2 7200 320g gtx 560 ti NVIDIA קירור 4 מאווררים + מיוגן 3 לפעמים גם במסך כחול

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  2. Started by ofer40,

היי יש לי כרטיס ATI 9600XT שמחובר ביציאת DVI למסך פלזמה וביציאת VGA למסך מחשב רגיל. הבעיה היא שאני לא מקבל סיגנל במסך הפלזמה. מישהו נתקל בבעיה הזאת? מבקש עזרה דחוף. תודה

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  3. Started by Kenny,

אהלן אנשים. העכבר אצלי כשנתיים + 4 חודש. כל כמה שניות הוא נכבה (יש את סאונד הניתוק של ה USB מהמחשב) וחוזר אחרי שניה אחת (ואז שוב יש את סאונד החיבור של ההתקן) רציתי לדעת אם יש משהו לעשות איתו? ניסיתי לחבר ולנתק את הכבל.. לחבר אותו למקום אחר.. כלום. ניסיתי לדפוק אותו בשולחן, זה רק גורם לו לניתוק חוזר יש עצות? (שום דבר לא רופף אצלו בפנים) עשה את שלו?

4. היייי אני חייב מדריך איך לפרמט ולהתקין וינדוס xp professional וגם איך לעשות מחיצות. תודה רבההה למי שיעזור לי................ מנהל הפורום אני מצטער................אני חדש.........

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  5. שלום. ביצעתי OC לכרטיס מסך מסוג 9600XT בעזרת ATITOOL, את הכרטיס מקרר הsilencer של Arctic-cooling ומבחינת הטמפ' הכל בסדר. הבעיה היא שבהתחלה הכל עבד כמו שצריך אבל לאחרונה הופיעו מס' ארטיפקטים חשבתי שפשוט אימצתי את הכרטיס יותר מדי והורדתי מה OC אך הארטיפקטים נשארו. החלטתי להפסיק לחלוטין את ה OC אך גם זה לא עזר והארטיפקטים נשארו, הסרתי את ATITOOL ואת הדרייבר של הכרטיס מסך והתקנתי את הדרייבר החדש של ATI 6.1 (ולא התקנתי שוב את ATITOOL) אך גם זה לא עזר והארטיפקטים נשארו. מעבר לזה אני לא יודע מה לעשות, האם יכול להיות שATITOOL גורם לשינויי מתח קבועים בBIOS או האם יכול להיות שאני רק חושב שהפסקתי עם ה OC ובעצם הוא ממשיך בצורה כלשהיא? אם מישהו נתקל בתופעה דומה ויוכל לעזור אני אודה לו…

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  6. Started by ExploiT,

שלום כולם קניתי היום בקיאספי 2 מיקרופנים ומשום מה הם לא עובדים מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  7. שלום לכולם! יש לי לפטופ dell m3800 שמזה שנה עובד רק בעת חיבור המטען למחשב. (בניתוק נכבה ישר). החל מאתמול, גם בחיבור של המטען ללפטופ - הוא לא נדלק בכלל. המטען עצמו תקין. ניסיתי לחבר אותו ללפטופ אחר של dell עם אותו המחבר. מה יכולה להיות הסיבה? לוח אם? סוללה? תודה רבה!

8. קניתי רדיאון 9600 פרו של ספיר 256 מגה חדש ואז לאחר שהתקנתי את הדריברים המחשב קורס לפעמים זה קורה נראה לי מתי שאני שם רזולוציה גבוהה מידי אז המחשב נתקע ולרוב שם לי מסך כחול (לא המפורסם) שרשום שם חלקי אותיות ואז אני חייב לעשות ריסטארט זה קרב לי בשר הטבעות ובמדל אוף הונור (החדשים) אבל בהלף לייף 2 לדוגמא לא הייתה לי שום בעיה למרות ששמתי על הרזולוציה הכי גבוהה

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  9. Started by Electric Boom,

מדובר בווינדוס 7 ונרו 8.1 אני מקבל את השגיאה הזאת בכל מהירות כתיבה. התכנת צריבה של הווינדוס גם לא מצליחה לצרוב בכל מהירות. לא ברור לי למה, ה-DMA מופעל וזאת הבעיה העיקרית ממה שהצלחתי למצוא עזרה תתקבל בברכה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by טל123,

החלטתי לקנות מחשב חדש ואשמח אם יש פה איזה תותח מחשבים שיהיה מוכן לעזור לי טיפה בבחירת סוג המחשב. תודה מראש והמשך יום נעים. טל

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  11. שלום! לפי מה שכתוב בחוברת של הלוח אם שלי, FFh - Boot attemp (INT 19h) עכשיו אני לא זוכר שאף פעם זה היה ככה.. אחרי שהוינדוס עלה אז הצג שעל הלוח אם שמציג 2 אותיות לא הציג כלום.. וחוץ מזה המחשב כבר עלה.. א זלמה הוא מנסה לעשות בוט? וממה?

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  12. Started by mohikan,

שלום יש לי בעייה בבקשה אתמול אחת האחיות שלי שפכה טיפה קפה על המקלדת ישר היטתי את הלפטופ כלפי מטה ככה שלא הספיק לחדור לחומרה או לגעת בחלקים חשובים אבל !! אחרי שעה וחצי שהדלקתי את המחשב לבדוק הוא עבד ואחרי חצי שעה בערך התחיל לקרטע להיתקע וכו'' בכל מקרה המחשב מכובר לספק שלו מהחשמל מה שקורה אחרי שכיביתי אותו פתיתח תלפטופוניקיתי וייבשתי עם פן תלפטופ מבפנים לא אם אוויר חם בינוני שלא ייפגע בחלקים הבעייה אחרי שהרכבתי הכל ובדקתי את עצמי שוב ושוב הלפטופ נדלק לי בדיוק לשניה ופשוט שובק המאוורר נלק גם לשנייה ושובק אז אם משיהו יוכל לכוון אותי בבקשה אני ייסמך בשנייה שהמחשב נדלק הוא לא מראה תצוגה לא מראה כלום רק מראה נורה של כפתור עם תמונה של מרובע בפנים כאילו משיהו שקשור למעבד אז בבקשה …

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  13. שלום במהלך התקנת XP בשלב ההתקנה שלאחר העתקת קבצי ההתקנה לדיסק הקשיח המערכת נתקעת במסך עם המלבן שבתוכו מלבן רץ המלבן רץ 4 פעמים וההתקנה לא עולה בוצע פירמוט אין ספור פעמים מכל סוג הוחלף כונן קשיח וכרטיס מסך הוחלפו זכרונות המעבד תקין ונבדק תודה מראש

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  14. Started by BarVaZ,

אחרי זמן מה שלא השתמשתי במחשב פתאום אין לי sound ואין לי כרטיס קול זה on board מה עושים? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  15. כל הזמן מופיעים לי הודעות כחולות במשחקים שכתוב: bad_pool_called ו-kernel_apc_pending_during_exit הקבצי מינידאמפ מצורפים. אשמח אם תוכלו לעזור. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  16. אני מאוד מקווה שזאת באמת לא בעיה אלה הגדרות :-[ היום בערב קניתי לבסוף אחרי חיפושים מעמקים את הלוח של p5q pro turbo---- ASUS ומעבד E8400, עכשיו לבעיה : יש לי ארדיסק של טרה ושם כל הדברים שגיביתי מהמחשב הישן ( עם חיבור SATA ) בנוסף יש לי עוד ארדיסק (בחיבור IDE 160GB) ועוד אחד של (120GB SATA שעליו אני רוצה לשים את מערכת ההפעלה ) כאשר אני ניכנס לביוס הוא לא מזהה שני ארדיסקים (ויותר) ביחד . ניסיתי לחפש ברשת והדברים היחידים שמצאתי היו בהקשר של ICH10R SATA ו- AHCI mode . ניסיתי לשנות בביוס את ה- IDE ל-AHCI אבל לא היה שום שינוי משהו אולי יודע מה לעשות !!!!!! עזרה בבקשה!!!!!!! אני שובר את הראש תודה רבה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  17. Started by The-Magician,

יש לי בעיה עם המחשב נייד, הטאצ' מסרב לעבוד אני לא מצליח להתקין את הדרייבר שמתאים למחשב, כל הזמן הוא זורק לי את השגיאה הבאה: שאני לוחץ על מקש FN + F9 זה כן מגיב ומבטל את הטאצ' אבל שאני לוחץ בשנית זה לא מאפשר אותו. במנהל ההתקנים הדרייבר שיש לי הוא :: מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אחרי compress drive to save disk space המחשב לא עולה בנוסך יש על המחשב תמונות שצריך לגבות האם אפשר להחזיר את WINDOWS למצב הרגיל ואם לא איך אפשר לגבות אותם ,יש לי את ה Hiren_s_BootCD ככה שאני יכול לעשות בוט עם NTFS אבל מדובר בלפטופ עם כונן אחד ככה שאין לי כונן אחר להעביר עליו

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  19. Started by RX7,

אני עובד איתו פתאום הוא עושה ריסט לעצמו! בלי שום סיבה מיוחדת ניסיתי לפרמט אבל התקלה עדיין נשארה מה אני יעשה? כיצד אני יגלה מהיכן נובעת הבעיה? אני יכול לעבוד עם המחשב כמה שעות טובות אפילו ופתאום הוא יכול לעשות לי ריסט. הזמן לא מוגדר פה אני ממש משתגע מזה.. מה זה יכול להיות? מחשב פנטיום 4 3.06GHz לוח אם Motherboard Name Asus P5S800-VM זיכרון 1278 mb טמפרטורת לוח אם - 39 - 40 טמפרטורת מעבד - 34 - 40 טמפרטורת כוננים - 36 - 39 זה מה שצילמתי http://img146.imageshack.us/img146/4301/79115774rf9.jpg

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  20. היי, מחשב של חבר היה קופא במהלך העבודה, הדבר הראשון שעלה לי לראש היה שהמחשב מלא אבק ויש צורך לנקות אותו. פתחנו את המחשב, הברקנו אותו, הרכבנו הכל מחדש ואז התחילה הבעיה הגדולה: המחשב עולה, עד שמגיע השלב שוינדוס אמור לעלות והוא מתאפס (לא מופיע החלון שרשום בגדול windows xp, ממש שניה לפני), שמתי לב גם שמתי שהוא עולה בהתחלה בהתחלה יש מן ריצודים כאלה על המסך, והדבר נעלם כשמופיע מסך הdos. ניסיתי כל מה שאפשר לחשוב עליו, התקנתי עליו הארדיסק ממחשב אחר כדי לראות אם הבעיה בוינדוס וגם הוא לא עלה, כך שהבעיה היא חומרתית. ניתקתי הכל והרכבתי מחדש, איפסתי ביוס על ידי הוצאת סוללה וע"י איפוס cmos וכלום, המחשב עולה, ואיך שאמורה לעלות וינדוס הוא מאתחל את עצמו מישהו מכיר בעיה כזו?

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  21. Started by levio,

אני לא יודע איפה לכתוב את זה אבל איך שאני לוחץ על מקש במקלדת כל המחשב נהיה איטי!!רצח למה זה ולפעמים גם אחרי כמה זמן נתקע לי העכבר ומקלדת..

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  22. Started by Ramboli,

לאחר שימוש בתוכנה HDDerase 4, ננעל לי הדיסק קשיח הראשי במחשב הנייד ובזמן ההפעלה אני מתבקש להזין סיסמה שבלעדיה לא תהיה גישה פיסית לכונן. על פי התוכנה, הסיסמה אמורה להיות "idrive" אבל לצערי היא לא. כיצד ניתן לעקוף / לבטל את הנעילה? אין כל מידע בדיסק, אני רק מעוניין לפרמט אותו ולהתקין CHROME OS. * לדיסק יש חיבור מיני IDE ישן כך שאין לי אפשרות לחבר אותו למחשב אחר. מצורפת תמונה של ההודעה באתחול המחשב תודה!

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by andav,

כיום יש לאימי מחשב pentium 3 1000 עם 256 זכרון ועם מערכת הפעלה 98. התוכנה עובדת במחשב אך יש מדי פעם תקיעות,התוכנה תוקעת את המחשב וצריך לעשות reset. שאלתי היא כזו(אני מקווה שמישהו מכיר את התוכנה),האם כשאני אחליף ל- 2000 ויווסיף עוד 512 זכרון,התוכנה תעבוד יותר טוב? אני מבין ש-98 לא יודע להסתדר עם הרבה זכרון,האם 2000 כן? כמו כן,האם 2000 יודע להסתדר עם כמות "לא שלמה" של זכרון ,כמו כאן. אני מתכוון לכך שזה לא בכפולות של 2,אלא מקל אחד של 256 ושני של 512. זה הלוח אם : http://www.asus.com.tw/mb/socket370/cuv4x-c/overview.htm כמו שתיראו הלוח תומך ב- sdram pc133 ,האם יש היום אפשרות לקנות היום כזה זכרון? יש מישהו שמתעסק בעריכה ויכול לתת עיצות מנסיונו האישי? אני מודה לכם .

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  24. Started by ed1,

קניתי את המסך הזה Fujitsu SCENICVIEW X17-2 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=36416 חיברתי אותו למחשב, הוא עשה כיול אוטומטי ראשוני ומתברר שהוא בוהק מדי ומסנוור וזה קצת מעייף את העיניים. גם כשאני מוריד את הבהירות במסך עצמו השיפור כמעט ולא מורגש. האם זאת תופעה ידועה למסכים דקים או שיש לי סיבה לחשוש שמשהו במסך לא בסדר? החלפתי מחשב והתופעה חוזרת על עצמה, בינתיים הצלחתי לשפר קצת את המצב דרך משחק עם הבהירות והגאמה שמשאפשר הדרייבר של NVIDIA (RIVA TNT 64 במעבדה של היבואן אמרו לי שזאת פעם ראשונה שהם שומעים תלונה על עודף בהירות... קראתי במדריך של המסך וכתוב שם שסדר הפעולות בהפעלה צריך להיות כיבוי המחשב חיבור המסך והפעלת הסך והמחשב, יכול להיות שבגלל שחיברתי את המסך למחשב דולק ג…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by timtim,

שלום. בסוף שבוע הזה לא הייתי על המחשב, אחי היה. היום הדלקתי את המחשב והמחשב היה איטי מאוד!!! אז אמרתי נעשה בדיקת ווירוסים... הוא בדק איזה דקה ולאחר דקה הופיע לי מסך כחול שאין לי שום אפשרות לעשות חוץ מ"ריסת" שכתוב: A problem has been detected and windows has been shout down to prevent damage to your computer KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR If this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. If this screen apears again follow these steps: check to make sure any new hardware or software is properly installed, if this is a new installation, ask your hardware or software manufacturen for any winsows updates you might need. If problem continued disabel…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.