תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום, שאני מדליק את המחשב, עוד לפני שיש את האופציה של להכנס לביוס המחשב כותב "scaning bios" חיכיתי מלא מלא זמן, יותר משעה, ופשוט לא מגיב.. ניסיתי גם להוציא את הסוללה מהלוח אם ולהחזיר.. לא עובד.. מה עושים? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם הכונן דיסקטים שלי לא מותקן אז כאני מפעיל את המחשב הוא אמר לי תלחץ F1 כדי להמשיך אחרי זה הגעתי למסך כחול עם מלא אופציות ואני לא יודע מה לבחור כדי להתקין את הכונן הזה יש לי עבודות של הבית ספר ואין לי את הכונן המעפן הזה........ אוףףףףףף תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם GA-8I945GMF יש לי הארד דיסק sata אחד ועוד שני כונני cdrom מחוברים למחשב. רציתי להוסיף עוד הארד דיסק sata למחשב. אחרי שחיברתי והדלקתי את המחשב, הוינדוס עלה וזיהה את ההארד דיסקים והcdrom בתור חומרות חדשות והוא כותב שיש לו בעייה בהתקנה של הide controller. למרות ההודעה כונני הcdrom עובדים כרגיל. ניתקתי את ההארד דיסק הנוסף מהמחשב וההודעת בעיה נעלמה. תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
קודם כל המחשב נתקע לי. למחרת כשניסיתי להפעיל אותו, המחשב נדלק.. המאורר של הספק התחיל לעבוד, כנ"ל של המעבד ושל הכרטיס מסך, גם הנורה על הלוח אם דולקת. חוץ מהדברים שציינתי שום דבר לא עובד, לא העכבר לא המקלדת.. המסך לא מראה תמונה.. ההרד דיסק לא נפעל. הדבר החשוב ביותר הוא שהמחשב לא פולט שום צליל ברגע שאני מפעיל אותו, חוץ מהמאוררים שמסתובבים זה נראה כאילו הוא התפגר. מדובר במחשב P4 1.7 עם זכרונות RDRAM.. שום דבר מתוכחם, מחשב די ישן עם חלקים סטנדרטיים.
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, אחרי חרישות מרובות בגוגל וללא תשובה על הבעיה שלי, אני מקווה שאתם תוכלו לעזור לי. יש לי רמקולים של Altec Lancing ADA880. עד עכשיו היה לי כרטיס קול די ישן (creative PCI 128) שעבד דווקא אחלה עם הרמקולים האלה - הגדרתי אותו שיעבוד על דיגיטאלי והכל היה בסדר. עכשיו החלפתי לכרטיס מסך קצת יותר חדש ממנו (Creative SB Live! 5.1), חיברתי את הרמקולים כמו מקודם, הגדרתי שיעבוד על דיגיטאלי גם אבל לא מצליח בשום צורה לגרום לרמקולים האחוריים להוציא צליל. הכל מחובר כמו שצריך, וההגדרות נראות הכל בסדר. אולי מישהו פה נתקל בבעיה הזאת? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום! חיברתי למחשב כבל USB - COM והתקנתי אותו בעזרת דריבר מהאינטרנט. המחשב מזהה את היציאה כיציאת COM 12. התקנתי תוכנה לשליטת על UPS (שלו יש יציאת COM בלבד), עכשיו התוכנה מזהה משום מה רק עד יציאת COM 6. ועכשיו לשאלה: האם יש אפשרות להחליף את המספר של היציאה ל-3-6 איכשהוא??? (חיברתי וניתקתי כמה פעמים את הכבל וזה רק הפך את זה מחיבור COM 10 ל-11 ואז ל12....) בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום יש לי נייד ACER C110. הוא מגיע על בלוטות' מובנה, וכדי להיות בטוח בזה יש מלמטה מדבקה על המחשב שכתוב עליה BLUETOOTH ומספר סידורי, כך שאני בטוח שיש בנייד BT. כנראה שהוא לא מזוהה עם הווינדוס.. מה עושים? מישהו מכיר דרייבר אונברסילי שיפעיל אותו? כי חיפשתי באתר ACER ולא מצאתי. תודה מראש! נ.ב: יש לכם אחלה פורום.
-
- 10 תגובות
- 686 צפיות
-
-
ביום שלישי האחרון 24.6.06 בטח שמתם לב להפסקות החשמל המרובות שהיו באיזור השרון. בערב יום שלישי האחרון שיחקתי במחשב בערב שבחוץ מתחוללת סערה, הייתה הפסקת חשמל והמחשב נכבה.. הדלקתי אותו עוד פעם והמשכתי לשחק וכעבור 10 דקות היה שוב הפסקת חשמל אבא שלי אמר לי להפסיק לשחק ולא הפעלתי אותו יותר באותו ערב. קמתי בבוקר ניסיתי להדליק את המחשב ושמתי לב שהוא לא עובד. אני לוחץ על כפתור ההדלקה ואין שום תגובה מצד המחשב, אחרי בדיקה קצרה הבנתי שזה כנראה בגלל ההפסקות חשמל וכנראה נשרף הספק כוח, בצהריים הלכתי לקנות ספק חדש הגעתי הביתה חיברתי אותו וגיליתי שהמחשב עדיין לא מגיב, כדי לבדוק שאם הספק שהיה לי נשרף חיברתי אותו למחשב אחר וגיליתי שהוא עובד, הספק שחשבתי שנשרף עובד! , ואז החזרתי את הספק שקני…
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
איחדתי שתי מחיצות של ההארדיסק,D ,וE. עם התוכנה פרטישן מג'יק. כל המידע מהמחיצה E נמצאת בתקייה במחיצה D. וכשאני מנסה להיכנס לתקיה הזו,כתוב לי Access is Denied. איך אני נכנס לתקיה הזו כדי להוציא את המידע? יש לי קבצים חשובים שם. שמתי את הנושא בפורום הזה כי חשבתי שהוא מתאים לפה,אם טעיתי סליחה ותעבירו לפורום המתאים.. טוב,בעזרת כמה ט'רדים בחיפוש הצלחתי לסדר את הבעיה,פשוט צריך להיכנס לfolder options ולבטל דבר שנקרא simple file sharing אחרכך ללחוץ על התיקה שאי אפשר להיכנס אליה,להיכנס למאפיינים שלה, ולקחת ownership עליה. וזהו ..
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
לאחר הדלקה המחשב קופא לפעמים במסך הפתיחה של XP ולפעמים אחרי כמה דקות של עבודה. לא עוזר alt+cntrl+del אלא רק restart ע"י כפתור הכיבוי וההפעלה. רעיונות? תודה שמוליק
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת אני צריך עזרה בזיהוי הבעיה, לכן אפשרי שהבעיה היא לא בחמרה בכלל ובמקרה זה אני מתנצל מראש. לפני כמעט 4 חודשים כבר עצבן אותי שהמחשב כל כך כבד והוספתי עוד 512MB לזיכרון שלו וכעת הוא נראה כך: intel 2.4ghz עם 768MB DDR266 ו GF4mx440 128mb. לאחר השדרוג המחשב עבד חלק ממש כמו חדש והייתי מאוד מאוד מרוצה. אבל כיום המחשב מתחיל להיות כבד כמו פעם ואני לא יודע למה זה קורה ומה אפשר לעשות (אם בכלל) כדי למנוע את זה. אפשרי שהבעיה היא התוכנה ושפירמוט יציל אותי? או שאני לא אצא כל כך בזול? מה אתם חושבים?
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אנשים יש לי בעיה כל מסך שאני מחבר למחשב שלי לא רוצה להידלק . אפילו ששמתי כרטיס מסך אחר הבעיה חוזרת על עצמה. ובפעמים שהוא עושה לי טובה ונדלק הוא תמיד נתקע לי במסך השחור של התחלת המחשב פליז תציעו פתרונות דחוף!!!!!!!
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
באמצע ששיחקתי אובליביון על המחשב פתאום ניכבה לי המחשב, ואז שאני מנסה להדליק לא קורה כלום. האור של העכבר נשאר דולק אז לא נראה לי שזה בעיה בספק, אבל אני לא מבין ממש... מה יכול להיות הבעיה? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
של לוח האם קניתי מחשב חדש והתקנתי windowx xp מקורי (דבר שאני עושה שנים) כשר פירמטתי את המחשב ב fat32 לא הייתה בעיה וכאשר פירמטתי את המחשב בNTFS והכנסתי את תליטור ה DRIVER של חול האם ABIT - 9L הוא נתן לי הודעה מוזה של EROOR ולאחר שלחצתי מספר פעמיים OK OK OK עד שהוא נכנס למממשק של התקנת הדרייברים (בעבר הייתה לי בעיה כזו וזו הייתה בעיית חומרה גמפר של ה HD היה על סלב) כרגע הכל נראה בסדר למישהו יש רעיון למה זה קורה חלון ה ERROR - חלון קטן שרשום עליו ERROR וסימן קריאה צהוב תודה
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש כרטיס מסך gtx260 והמחשב נהיה איטי ולפעמים כשאני מדליק יוצא מסך שחור הלכתי למעבדה עשו לי בדיקה ולא מצוא אצלי כלום יש מצב שבגלל שיש לי מסך 17 אינץ לא דק הוא עושה את הבעיה אולי? אפילו פירמטי את המחשב ועדין יש אותו בעיה
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מדובר מחשב עם לוח של ASUS P4S533-MX אני לא מצליח להעלות דיסק של XP וגם לא דיסקט איתחול ולחיצה על F8 לא מעלה לי את תפריט הבוט הנה תמונה של לשונית BOOT מהביוס תודה לעוזרים ושבת שלום!
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
כשאני מוריד את העידכונים הכי חדשים לכרטיס מסך gtx260, המסך שלי מתחיל להבהב ולא לעבוד. השתגעתי בחיפוש אחר התשובה ובסוף גיליתי שזה החיבור dvi של המסך שלי שפשוט מפסיק לעבוד לפעמים כי חיברתי את הVGA הרגיל והוא כן עובד. מה יכולה להיות הבעיה? הכבל? החיבור של המסך?
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי לוח Z68, לא מזמן גיליתי על טכנולוגיית SMART RESPONSE, ניסיתי לשנות לRAID והוא פשוט לא נותן לי. מופיע מסך כחול והמחשב עושה ריסטרטים כל הזמן. רק מצב IDE עובד.... מה עושים? לוח תקול או מה? תודה
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום. פירמטתי לחברה שלי את המחשב והתקנתי לה וין אקספי 32 ביט ( יש לה מחשב ישן ) יש לה לוח אם של msi דגם n1996 אחרי הפירמוט הוינדוס לא מצליח למצוא דרייבר לכרטיס הרשת האון בורד ובקר vgi משהו כזה ולעוד שני דברים. הבעיה שגם אין אצלה אינטרנט לעשות עידכונים מהאינטרנט. ולפי הדגם של הלוח הם לא הצלחתי למצוא דרייברים ברשת. נסיתי לעשות הסר התקנה להפעיל מחדש וכשהו משזהה את החומרה הגדרתי לו לחפש ישירות מהדיסק של הווינדוס אבל זה לא עזר הגדרתי לו לחפש אומטתי גם לא עזר.. עזרה מישהו משהוווו
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
המסך של אבא שלי, פתאום לא פעל לו אז לקחתי את זה עליי הבייתה לבדוק, אני מחבר למחשב ואין שום תמונה הכול שחור לגמרי. יש בפאנל כפתור MENU שכאשר אני לוחץ עליו אני מקבל לוגו שאומר TEST GOOD משמע המסך עצמו כן עובד רק משום מה לא מקבל תמונה של ווינדואס. מה זה יכול להיות ומה ניתן לעשות ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום. נתקלתי בבעיה מוזרה מאוד בווינדוס 7. יש לי צורב די וי די של lg לאחר כשנה עם אותה מערכת הפעלה ( וין 7 64 ביט ) פתאום החליט הווינדוס שהוא לא קורא את הסידירום וגם לא את הכונן המדומה ( דיימון טולס ) כשאני ניכנס למנהל ההתקנים ועושה עדכן דרייבר זה אומר לי שכרגע יש את הדרייבר הכי מעודכן. בנוסף במנהל התקנים זה מראה על שניהם כמו משולש קטן כזה עם סימן קריאה בפנים משהו כזה. כשאני ניכנס למחשב שלי הסידירום וגם הכונן המדומה לא מופיעים... בדוס הסידירום כן עובד.. וכן הוא נפתח ונסגר ואני מכניס דיסק הוא קוראה אותו רק שהוינדוס החליט שהוא לא קיים.. אגב עשיתי במנהל התקנים הסר התקנה הפעלתי מחדש זה אומר לי שוינדוס לא התקין את החומרה.. אבל זה חוזר על עצמו שההתקן מעודכן בדרייבר הכי עדכני. הצ…
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
הורדתי java והיא לא עבדה ואז רצתיי למחוק אותה אבל במחיקה היה רשום לי fatal error during installation אח שלי פירמט את המחשב לא מזמן וכל פעם אני הורס אותו בבקשה תעזרו לי!!! :'(
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
כשאני עושה ריסטארט העכבר והמקלדת לא זזים שום דבר אני לא יכול לעשות כלום http://img32.imageshack.us/img32/8978/074coz.jpg
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
קניתי אתמול כרטיס HD4550 של גיגהבייט, חיברתי לרסיבר Denon 2307, התקנתי את הדרייבים, העברתי בהגדרות שכרטיס קול ברירת מחדל זה הHDMI, המחשב מציג כאילו הוא מוציא קול והכל בסדר אבל נאדה, לא שומע כלום. ההגדרות ברסיבר תקינות לחלוטין. בבדיקה מול מכשיר אחר בHDMI כדוגמאת הDVD שלי אין שום בעיה. מה לעשות??? הורדתי דרייבים מחדש (אני עובד עם Windows 7 RC1 והורדתי דרייבים למערכת זאת), כמו כן הורדתי דרייבים עדכניים של realtek R2.25. ועדיין אין פיתרון. תודה רבה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
כשאני משחק במשחקים כבדים יחסית המחשב קורס לי בדקתי את הזכרונות עם memtest והם תקינים,אימצתי את המעבד עם prime לילה שלם וגם הוא בסדר בדקתי את הכרטיס מסך שלי במחשב אחר והוא בסדר,לוח אם החלפתי באחר וגם שם הייתה קריסה מאותו סוג,חשבתי שזה הספק כוח אז קניתי חדש חזק יותר ועדיין קורס לי במשחקים,יש למישהו רעיון??? ניסיתי גם לפרמט את המחשב לא עזר וגם החלפתי מערכת הפעלה לאחרת (win 7 וגם xp ) עדיין קורס... למישהו יש רעיון כי אני כבר מיואש......
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-